one of the hardest parts of life is deciding whether to walk away or try harder.

Tjohej alla! :)
Har haft en RIKTIGT grym torsdag, både i skolan och på ridningen! :D Men som vanligt kommer det senare och vi börjar med gårdagen!
Å den var väl inte lika grym direkt, men det var la en okej dag ändå, en ganska typisk onsdag. 
Hade då dom vanliga onsdagslektionerna, förutom bild då vi hade teknik istället! Å först tänkte man typ, ååh gud va tråkigt, men sen när vi väl kom igång var det rätt kul ändå! Började då med ett nytt projekt, och jag och elsa tänker göra en modell av en bergochdalbana! :D Å vi hann faktiskt rätt långt igår, så hoppas den blir bra å att vi hinner göra färdigt den! ;)
Men ah, och sen fortsatte dagen med eget arbete då vi ägnade typ halva lektionen till att kolla på olika suckfoto-tryck till våra sucktröjor! :D hehe asgött! Får dock se om det överhuvudtaget går att enas i hela klassen om ett tryck.. Jaja ;)
Å sen hade vi rätt trist spanska, och sen var det lunch.
Å efter det var det ganska tråkig&jobbig engelska, och sen när den var slut hade vi idrott.
Å fyy va jobbigt det va igår asså! Har sån jä*la träningsvärk nu så det inte är sant, kan knappt gå liksom, bara för vi gjorde först typ massa konditionsövningar och sprang massa, och sen massa styrkeövningar med, en del som var typ HELT omöjliga att göra! x0 Så va sjukt jobbigt, men nyttigt I guess.. Men ah, och sen typ de sista 20 minutrarna spelade vi bara handboll men blev väl inte jätteseriöst, haha xd jag och elsa sprang omkring och va typ helt förvirrade och sen hånade Karel elsa med vilket var fruktansvärt kul hahahah x'd
Haha, och sen slutade vi och sen gick vi upp till svenskan!
 
Å den var faktiskt sjukt rolig denna gången då vi bara satt i våra grupper (hade ganska rolig grupp hahaha dog lite ibland xd var dock ensam tjej..) och sa va vi "satt för betyg" på domdär texterna (kanske ev. ljög lite där ibland, men äsch ;)) och sen typ pratade maria bara.. Å sen vid tre fick vi åka hem vilket ändå var väldigt skönt!
Så då åkte vi med skolbussen till ölmstad, och i bussen kom jag på att vi inte hade nån jäst hemma (och pappa glömt ge mej den han köpt), å eftersom jag skulle baka bullar till pappas kollegor så var jag tvungen och ringa mamma och fråga om vi kunde åka och köpa lite jäst, så då tog jag lillabussen till backasand, (och sa hejdå till elsa eftersom hon åkte till sälen ett par timmar efter) och sen hann jag gå typ 1½ km innan mamma kom haha.. Men sen åkte vi iaf till krysset och köpte då jäst och lite andra saker, och sen åkte vi hem, och sen efter jag ätit lite macka och druckit varm choklad så började jag baka dårå! 
 
Å det tog väl iaf över två timmar, eftersom jag skulle göra typ 60 bullar så det va ju lite segt.. Men mamma hjälpte mej och det var trots allt rätt mysigt ändå, och dom blev rätt goda så får hoppas lärarna blir nöjda med dom ;P
Jaja, och sen typ kollade jag bara på tv resten av kvällen, as usual ;) fast onsdagar har faktiskt rätt grymma program!
Nåväl nu ska jag inte tjata mer om den dan, har redan babblat för mycket och detta tog väldigt lång tid, så tror faktiskt jag typ sätter på gossipgirl och går och lägger mej snart så får inlägget om idag komma upp imån!
Men ha en bra kväll hörrni! Puss :*
sjukt ful bild, men såhär såg jag ut igår!
å kan ni förresten fatta att det såg ut såhär för en dryg vecka sen? å nu har allt smält igen och det är grått trist och.. blaskigt.. Blä :(
 

feelings are like waves. you can't stop them from coming, but you can choose which one to surf.

Hallå allihopa! :) Började ju somsagt på detta igårkväll, så låtsas att det är tisdag nu, okej? ;) Hörs snart!
 
Idag har vart en helt okej tisdag, kanske inte den bästa men inte den sämsta heller! Men jaa, har haft dom vanliga tisdagslektionerna, först spanska som la va okej, sen so där jag på riktigt typ somnade för jag var så JÄ*LA trött, men vi pratade bara om andra världskriget och såg nån film om hitler.. Jaja, sen hade vi ju då syslöjd, och denna gången började vi "på riktigt" dårå :) å vi hann bara kolla igenom en "inspirationslåda" lite granna, innan vi kom på vad vi ville göra, nämligen pyjamasshorts! :) Så då satte vi (jag&elsa alltså) igång rätt direkt med att först planera då, sen skissa, ta mått, bestämma tyger osv, och sen efter vi ätit lunch så satte vi igång med å klippa ut delarna till dom dårå! 
Hann dock bara klippa ut 2 av 4 delar, men tycker ändå vi kom helt okej långt!
Så mina kommer bli typ gråmelerade med rosa sömmar, fickor och sidenband att knyta med, och sen ett rosa hjärta på sidan! Hoppas verkligen dom blir bra nu så jag kan använda dom!
Jaja nog om det :)

Sen efter vi då haft över 2 timmar slöjd, så hade vi då den vanliga långrasten, då vi typ som vanligt bara satt i mediateket och kollade på lite roliga saker, bl.a kontoret och how i met your mother :D
Å jaa, sen efter det hade vi mat&bak dårå, och blev sjukt pissed off (ett uttryck som användes ett flertal ggr igår haha) då det kommit massa nya små jobbiga och kaxoga 7or och 8or -.- Så bara för dom kom har stämningen blivit helt annorlunda och man kunde inte ha lika roligt som vanligt liksom :(
Menmen, var helt okej ändå då vi ju hade roligt vi i gänget medans vi bakade pizza och semmelbullar! :)
Å dessutom blev pizzan AMAZING och bullarna blev rätt bra dom med, trots att vi åt dom "torra" denna gången (ska fylla dom nästa vecka) ;)
Så blev helt okej ändå! 
 
Och efter det slutade vi ju då. Å sen vart det och skynda sej som vanligt, eftersom jag skulle till pianot, eftersom det va 2 veckor sen sist. 
Å det var rätt kul på pianot denna gången, läxorna gick hyfsat och jag fick ett par roliga&bra låtar i läxa :)
Men aja, och sen vips hade det gått en timma, och det var dags att gå upp till bussen. Och påväg dit hörde jag nån ropa på mej, och då var det emilia som var påväg till bussen eftersom hon vart på läxhjälp på skolan!
Så då var det ju kul att man fick lite sällskap i bussen som man kunde snacka med! ;) (+ att vi fick sitta bredvid varann denna gången ;))
Å sen hoppade hon av i stamseryd dårå, och jag åkte vidare till ölmstad där mamma väntade. Men eftersom jag SÅKLART glömt mina jädra ridskor hos emilia i måndags, så övertalade jag mamma att åka via alboga och hämta dom, så då åkte vi och plockade upp emilia på vägen, och sen hämtade jag skorna och sa hejdå till emilia, och sen åkte vi hem :)
Å sen när jag kom hem så värmde jag pizzan som blivit över sen hemkunskapen och gjorde sallad, och sen typ såg jag lite på tv.. och somnade såklart och sov i typ 45 min OCH MISSADE FARMEN..!!! Å så arg, lessen och förbannad har jag inte känt mej på LÄNGE kan jag säga..! Eller jo det har jag ju iofs, men nu kom typ allt ut på en gång, för en sån liten skitsak? Asså.. jaja antar bägaren rann över lite där.. Menmen, sen daskade jag upp mej och sen kollade jag på farmen på tv4play och sen satt jag typ vid datan resten av kvällen ;)
fjortisbild på hur jag såg ut igår! ;)
...

skriver imån, måste sova..

Okej, hann bara skriva typ hälften, så jag publicerar inlägget imån istället. För nu måste jag sova så jag inte blir lika död imån så som jag var idag.. Men ha det bra så hörs vi somsagt! Puss :*

Igår - okej skola, ridning med emilia och frida och hemmamys på kvällen!

Tjohej alla! :) Sorry för dålig uppdatering det senaste, men är jämt så trött nu för tiden så jag orkar typ aldrig blogga.. Men ska iaf försöka sammanfatta de två senaste dagarna!
Igår var en bra dag iaf, även fast det va måndag ;)
Men jaa, hade en helt okej och normal skoldag, men inget jättespeciellt hände väl under dagen vad jag kommer ihåg.. Förutom att vi på matten gick bort till syv:en och gjorde våra gymnasieval (hos typ jordens argaste syv, blev fan rädd för henne för hon var så förbannad haha xd) ! Så nu är det gjort, och det blev faktiskt att Elsa och jag valde Samhäll på peset båda två, men inte egentligen avsiktligt eftersom jag trott hon skulle gå på ED, men nu när jag tänkt efter så känns det ändå lite tryggt, bara för jag isåfall kommer gå och oroa mej hela jä*la sommaren över hur det ska bli att börja ensam i en klass.. Haha jag är fegast EVER, jag vet.. :(
Men sen får man ju se om vi kommer i samma klass osv, men troligtvis blir det ju så. 
Jaja hursomhelst blir det nog bra! Men iaf, efter vi valt då så gick vi tillbaks till lektionen, och sen rullade resten av dagen på i ett, typ! 
Å sen var klockan plötsligt två, och då gick jag precis som förra veckan, upp till 101an för att åka med emilia dårå :)
Å sen kom hon, och sen hoppade vi på bussen.. som var TOTALT överfull :@ å sen kunde vi inte ens stå upp, eftersom det stod TVÅ barnvagnar där, så då fick jag sätta mej vid en tjej i min klass och ja, det var inte en så trevlig upplevelse, höll på å avlida lite där.. Haha usch, som jag sa till emilia, ännu en traumatisk upplevelse! xd haha nä så farligt var det inte, men blev otroligt lättad när vi hoppade av i stamseryd och kunde prata med varann, haha! 
Aja, sen började vi gå dårå, men efter vi gått kanske 100 m så kom Emilias granne Vickan och hennes kompis och plockade upp oss, sjukt snällt då vi slapp gå så vi sparade massa tid åså ju! :)
Så då kom vi till emilia rätt tidigt, och då typ värmde vi mat, pratade massa och sen satte vi oss och kollade en stund på oth! ;) 
Å sen efter typ en kvart så gick vi och bytte om, och sen gick vi bort till hagen och hämtade in hästarna! :)
Å denna gång fick jag ta Connect, vilket var väldigt kul då jag inte haft honom på väldigt länge! :)
Så då gjorde vi iordning dom som vanligt, vilket ju tog en stund då broddarna ska på och betten måste värmas länge åsådär, men efter kanske 30-40 min kom vi iväg iaf, jag, emilia och frida som hängde med på sin unghäst.
Å sen tog vi skogsrundan vilket var mysigt som vanligt! Hästarna var dock helt ENORMT pigga, så Connect ville typ dra iväg i traven och galoppen, och sen i skogen blev han rätt taggad med vilket var lite läskigt i de brantaste nerförsbackarna.. ;) Men det gick ju bra! Å sen pratade vi massa skit och skvallrade om lite folk haha, fick veta lite roliga saker där om några.. Haha! x) Nämen ah, och sen efter typ 45 min så kom vi tillbaka till stallet och då gjorde vi det vanliga, sadlade av hästarna, tog på täckena, släppte in dom i boxarna och sen gjorde vi lite hö och emilia mockade osv, och sen tillsist försökte vi även ta lite bilder på mej och connect men dom blev nog GANSKA misslyckade då det var mörkt, connect ville bara äta och jag var ful som stryk.. haha. Så får bli en annan gång ;)
Aja, sen när vi gjort färdigt allt så släckte vi och gick hemåt igen!
Å där bytte jag om och sen pratade vi massa tills mamma kom vid lite över sex, och sen åkte vi hem och gjorde minipizzor, så jäkla gött! :D Å sen såg jag på farmen och FAMILJEN ANNORLUNDA (fasen vad jag längtat!! BÄSTA!) resten av kvällen typ! :D
 
Jahopp nu blev det sådär långt igen.. -.- Ska FÖRSÖKA göra ett kort nästa inlägg!
sötaste connect!
asså omg, när mamma kom hem med dom här tänkte jag typ, asså fyf*n va äckligt, man kan ju inte blanda choklad med pepparkakor ;o Men sen när jag smakade typ DOG jag så gott det var haha, helt stört! :o ni måste testa!!

grym dag med skidning med pappa, ny liten häst och myskväll!

Å sen idag har vart en riktigt grym dag! :D Började dock dagen med att sova aaalldeles för länge, skulle sovit typ till nio men det blev typ kvart i elva istället.. :/ Jaja så kan det gå! 
Anyways, sen masade jag mej iaf ner till köket, gjorde lite go frukost med bl.a yoghurt med hallon i (favoriten lätt!), och sen tog jag det vääldigt lugnt en bra stund. 
Men sen bestämde jag&pappa att vi skulle åka till bunn och åka skidor, för vi inte gjort det i år (brukar göra det rätt mycket annars), så sagt och gjort, efter vi bytt om, packat lite fika och vallat skidorna så drog vi iväg dårå! 
Och det var så sjukt härligt och komma ut och röra på sej framförallt, och sen att åka längdskidor är faktiskt riktigt kul, iaf när det är lagom kallt, vindstilla och platt, haha! ;) Nämen var ashärligt, och inte ett dugg jobbigt, fastän vi körde kanske 6 km eller så. 
Å sen när vi åkt typ halvvägs så satte vi oss på en brygga vid en ö, och åt cupcakes och drack varm saft, goaste! 
Å så ringde även Johan, var jättekul å prata med honom, har knappt pratat med honom heller sen jul typ!
Å sen pratade pappa lite med honom och så planerade dom lite till fjällen om TVÅ VECKOR!! ÅÅH så taggad jag är!!! Bästa ju! :D 
Men ah, och efter dom pratat så drog jag&pappa iväg igen, och sen åkte vi en bit till, bort mot badplatsen (där några mkt irriterande moppekillar åkte omkring och var så otroligt "coola" som åkte på isen och stegrade med mopparna -.-), och sen vände vi och åkte slutligen tillbaka till bilen. 
Å när vi kom fram till den träffade pappa såklart på nån gammal elev som han skulle hälsa på och prata med i en evighet, och sen åkte vi hem. 
Å sen påvägen hem så upptäckte jag att det inte var tre hästar uppe i hagen vid gården, utan fyra stycken, så när vi kom hem var jag tvungen å gå dit och kika vad som nu hade kommit ;)
Å sen när jag kom fram såg jag att det var en helt BEDÅRANDE liten varelse som kommit dit, nämligen världens sötaste lilla shettis (eller om det var en minishettis?), å han var så SJUKT söt!!! Haha blev helt paff så söt han var xD Så var tvungen å gå in i hagen å hälsa på lillen, och guud va social och mysig han var! Ville typ stå vid en hela tiden och hängde efter en haha :') Dock blev jag sjukt arg på "trollet" som jag kallar en av hästarna, för han var jätteelak mot lillen :( Jaja, sen kelade jag lite till med honom, å sen fick han en stöt av eltråden när han ville lukta på mina vantar haha, stackarn! 
Nämen ja, sen efter ett tag så sa jag iaf hejdå till den lilla sötnosen och sen gick jag hemåt!
Å sen duschade jag, och sen åt vi middag! :) Å sen gjorde jag efterrätt, glass med varma hallon och hemmagjord chokladsås, som på nyår! Åh saknar..
Jaja, och sen såg jag på världscupshoppningen som vanligt (Roffe kom tvåa! :D) och sen dess har jag typ bara suttit här.. Å nu måste jag logga ut för pappa ska ha datan.. 
Men ja, så har min helg sett ut! Å imån blir det skola igen.. :/ Men även ridning med emilia, så nåt att se fram emot iaf! :)
Men ha en fin kväll hörrni! Puss :*
ååh titta bara på honom!! :'D
ååh så liten och söt!! 
haha får inte nog av honom!! x)

Igår- slappardag med 50årskalas på kvällen!

Hejsvejs allihopa! :D
Hoppas ni haft en bra söndag och en fin helg! :D Min har vart toppen, ganska slapp men det har liksom vart skönt slappt, inte så man fått dåligt samvete över det eller så :) Men idag har jag iaf vart lite duktig, men mer om det senare! ;)
Tänkte bara berätta lite om gårdagen, och kanske fredagen först (inte för jag kommer hinna det men hoppas kan man ju alltid ;))
 
Men gårdagen var en riktigt bra dag, även om jag typ inte gjorde alls mycket.. Men jaja, sov iaf ut läänge, till typ elva, otroligt skönt! 
Sen gick jag ner och gjorde lyxfrukost, stekta äpplen med kanel&socker, youghurt och rostad macka, och sen gick jag upp och kollade på bästa programmet, En idiot på resa :D åh gud va jag älskar det, hahaha x')
Jaja, sen när det var slut så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde..? Hmm.. åh gud, börjar jag bli senil eller nåt?! xd Nämen antagligen gjorde jag inte nåt SUPERVIKTIGT då, haha xd
Jaja, och sen typ slappade jag ett par timmar, och sen duschade jag och hjälpte pappa med maten, och sen åt vi, och sen hade klockan blivit typ halv fyra och det var dags att göra sej iordning eftersom vi då skulle på 50-års-"fest" vid fyra. 
 
Å sen då lite innan fyra åkte vi först ner till mina kusiner, där vi sen typ hela byn, nämen iaf typ 20-30 pers möttes upp, och sen gick vi då allihopa till vår granne som då fyllde 50 år. 
Å sen efter vi sjungit å sådär, så fick vi komma in (i deras förövrigt UNDERBARA hus som är typ hur fint&lyxigt som helst och dom har så sjukt fin stil!!), och i deras fina kök hade dom dukat upp med massa plockmat! Fast eftersom vi typ ätit precis innan tog jag typ bara lite kyckling, potatissallad, sallad och lite bröd. Men iaf, och sen satte jag mej bredvid mina gamla grannar haha, det uppskattade dom och satt sen och pratade på om deras barn och barnbarn haha ;) 
Å sen när jag tröttnat lite på det (haha) efter en stund, så såg jag att världens bästa lilla Tyra hade kommit dit, och så såg jag även att Björn&Marie verkade knappt ha tid å äta, så då gick jag till henne och passade henne så dom kunde ta det lite lugnt ;)
Och tjaa, sen var vi där i typ tre timmar, och typ hela tiden var jag med Tyra och vi busade runt och hon var så JÄKLA pigg&glad, haha ;D Å hon kutade runt i hela huset och sprang ner för trappan typ 50 ggr och det var sjukt jobbigt för varje gång måste man hålla i henne, och hon är så jäkla snabb så hann knappt med henne haha.. Å sen ville hon busa med dom lite äldre barnen Love och Hugo, men det tyckte dom var sådär kul haha xd Å så sprang hon upp&ner i soffan och ville hela tiden att jag skulle lyfta upp henne så hon kunde se Marie&Björn genom rutan haha x) Å så var det jättekul å leka med typ 40 plastglas och ta sönder dom med, och även att öppna alla köksluckor och undersöka skåpen och klättra och lyfta på ALLT!! Å sen ville hon leka kafferep och dansa och kramas massa :') Hahahah, så ni kanske förstår hur trött jag blev sen på slutet? Men det var ju Tyra jag kom dit för å träffa så jag fick ju en rejäl dos av den varan haha xD Nämen GUD va jag älskar den ungen, hon är så jäkla lätt å ha med för hon är typ ALLTID glad och inte sur och skrikig och jobbig som en del barn kan vara! Så jag kan ju lätt vara barnvakt åt henne alltså när dom vill! 
Jaja, sen var vi kvar där en liten stund till, och pratade med massa folk, och sen efter mamma&pappa stått och tjötat i typ en evighet, så var jag precis påväg att gå ut från tamburen, och just då typ VÄLLER det in en hel jäkla hög med massa ungdomar från ribba + deras föräldrar osv.. Asså guuud va pinsamt det var x0 Så efter det typ rusade jag ut därifrån haha, och sen gick jag till min moster&morbror, dit vi skulle på "efterfest", som dom kallade det haha xD 
Å där hade vi sen en mysig kväll med tv, snacks och sen låg jag som vanligt i Peters rum och kollade på Ice age och myste med deras katt Saga, ända tills vi åkte hem vid typ kvart i elva :)
Så det vart en mycket trevlig dag, trots att jag fick lite panik i början på kalaset då det typ endast var vuxna och gamla där, så kände mej RÄTT lost där i början, tills Tyra kom då, haha x)
haha ser inte så gott ut men det var godare än det ser ut! ;)
 
tog tyvärr inga bilder på 50-årskalaset..
 

Dressyrlektionen med Benito! :)

Å när jag kom dit gjorde jag precis som vanligt, åt, kollade bloggar, gjorde lite läxor, bytte om, pratade med några, gick ut till stallet och kollade vem jag skulle ha, osv. Å skulle då ha Benito, som förra veckan 
Så då gjorde jag iordning honom, och sen flummade jag&alva runt lite och jag gick runt och tiggde komplimanger om mina nya ridbyxor, eftersom alla endast la märke till ALVAS nya ridbyxor och inte mina!!! Haha xd
Nämen sen gick vi iaf ut, och jag va ju bombis på att vi skulle som vanligt rida i ridhuset, men NEJNEJ, vi skulle rida på ridbanan, i typ 15 minus bara för det va så "ljust"!!! :@ å där stod jag med typ höstjacka, skittunna vantar och inga underställ.. whopsie. Så ni kan ju bara gissa hur jag fullkomligt typ DOG när vi skrittade fram, asså gud har nog ALDRIG frusit så mycket..! Åh fyfan. Men SOM TUR VAR blev man ju varm sen när vi kom igång, annars skulle jag ju fasen aldrig överlevt!!
Men hursomhelst, denna gången var typ 1000 ggr bättre än den förra veckan, för nu hade vi vanlig hederlig dressyr istället för WE! :D så blev superglad och taggad, och det smittade nog av sej på benito för han var JÄKLIGT pigg och faktiskt väldigt samarbetsvillig denna gången! :D Vi övade mestadels på öppna, och att försöka få hästarna att gå i form och samla sej osv, och sen var vi även en del på volterna och galopperade rätt mycket, och det gick verkligen superbra, särskilt öppnorna och galoppen! Men visst, han kanske inte direkt gick ner i SUPERFIN form, för han är ju en rätt "typisk" ridskolehäst, eller va man ska säga, men tror nog ändå han såg rätt fin ut i slutet, för han kändes fin iaf! Sen att jag måste bättra min sits, mina armbågar och mina skänklar är ju en annan sak, men jobbar på det!
Men annars så var jag faktiskt väldigt nöjd över detta ridpasset! :)
 
Å sen på teorin hade vi som i tisdags, balansövningar, och FYF*N va vi flummade... asså gud x'd alva var helt galen och sprang runt som en liten råtta, och dom andra var typ likadana, å sen ville dom att vi skulle göra en jättepyramid med 9 pers osv.. haha såg nog rätt kul ut xd Nejmen så det var rätt oseriöst, men eftersom jag redan gjort det en gång så gjorde det ingenting ;P
Å sen kom typ mamma vid tjugo över sex eller nåt, och sen åkte jag hem, gjorde mat, och typ såg på tv  och satt här resten av kvällen ;)
Å FASEN va långt dethär blev, (men har iaf bestämt att jag ska börja göra mera styckesindelningar då det är skitjobbigt å läsa en hel text, fattar inte varför jag aldrig börjat med det? antar att jag är för lat.. ;)) Å jag som tyckte jag börjat tröttna på å skriva såhär mycket..?! Haha kommer aldrig gå å sluta x( Aja, läs om ni vill, tvingar INGEN! ;)
Men nu är klockan mycket och ska nog snart gå å lägga mej, men hoppas ni får en bra helg så hörs vi antingen imån eller på söndag! (Och ja, hann SÅKLART inte skriva om idag.. jä*ligt dålig ovana dedär.. -.-)
Puss :*
inte så passande bild haha men ah..

Gårdagen!

Hellu allihopa! :) Hoppas ni haft en fin fredag och en fin kväll! 
Jag har haft en bra och vääldigt normal fredag haha, och nu sitter jag här, en än gång.. Börjar seriöst tröttna på dehär nu, när man va mindre gjorde man alltid saker typ på fredagar?! Borde fan va tvärt om ju..! Menmen, forever alone som jag är sitter jag här och ugglar, som vanligt ;P Nädå ska inte klaga, är ju rätt mysigt, men känner för å hitta på nåt snart alltså! 
Wellwell, nog om det! Hann ju aldrig skriva om gårdagen, så tänkte ta det nu som jag brukar innan vi tar lite om dagen :P

Å igår var en riktigt bra dag! :) Började ju med spanska, som var rätt okej. Å efter det var det biologi, som oxå var rätt okej och normal typ, och sen hade vi musik, som var KAOS hahahah xd Asså gud, vår grupp alltså.. Kommer inte överens överhuvudtaget, alla skriker på varandra, spelar när man pratar, SÄTTER TEJP I HÅRET på en (jackson!!) osv, men kul har vi iaf! xD Nämen hela gårdagens lektion gick typ ut på att försöka hitta tonarten linnea sjunger i, och tillslut när vi iaf trodde vi hittat den så fick vi ändra alla ackord och allt bara för det skulle stämma, asså sjukt jobbigt! x0 (å sen blev det typ ändå inte rätt tror jag, haha xd) Så vi hann knappt spela igenom den, och sen tyckte tydligen markus den var skittråkig så nu måste vi på nåt sätt göra den mycket roligare oxå.. ÅHH!! Haha jaja tur att vi har kul iaf, som sagt! xD
Anyway, sen när den lektionen tog slut så hade vi matte, då pappa typ tvingade mej, linnea&frida att va med i en himla mattetävling, och vi ville liksom inte, men tänkte typ; äh, men hur svårt kan det va liksom? Å kan bara säga att FYF*N va svårt det var!!! :O Fattade typ NADA och gissade på typ 95% av alla frågor, haha.. Nämen va skitsvårt verkligen!
Men jaja, sen efter det hann vi typ göra ett tal om ens det, och sen gick vi på lunch!
Å sen sist hade vi ju idrott dårå, men eftersom min gympakläder låg inlåsta i det andra skåpet, och jag hade JÄVULSKT ont i BÅDA mina knän (av nån anledning, hade ju det i höstas men sen blev det bättre, men nu har det tydligen kommit tillbaka.. -.-) så avstod jag från idrotten. Vilket jag dock INTE skulle gjort insåg jag, då jag istället fick sitta instängd i omklädningsrummet med en NÅGOT jobbig person (nämner inga namn och får VERKLIGEN hoppas att hen inte läser min blogg, höhö..) som höll på att reta gallfeber på mej med allt sitt jä*la babbel då jag försökte göra läxor! GAAAH blir galen på såna personer..! :@@
Jaja skitsamma, efter det var det iaf en lättnad när vi slutade för dagen och kunde ta bussen hem! Fast jag åkte ju som vanligt till stallet dårå :)
 
Delar upp det på två igen för det blev så JÄKLA långt!! -.-
lite bilder jag tog påväg till stallet! :)
fiint! :)
 
 

igår - go studiedag med snowracer, MASSA cupcakes och tv! :)

Å sen igår var det ju studiedag dårå, vilket var grymt skönt, även om jag ägnade typ halva dagen till å baka alla dessa förbannade cupcakes -.-
Haha nämen ah, hann med lite mer saker iaf! ;) Å det var faktiskt väldigt bra att jag la mej så tidigt dagen innan, eftersom jag då vaknade upp pigg och glad vid typ nio istället för typ elva som jag brukar! ;)
Dock så tog jag det vääldigt lugnt sen, först gjorde jag värsta goda frukosten med hallonsmoothie och rostad macka osv, och efter det såg jag på tv och lite så en bra stund. 
Å sen vid typ elva nånting tog jag mej iaf i kragen och gick och gjorde en "att göra-lista", som jag typ alltid gör, så det blev vääldigt många punkter, hann dock med typ hälften :/ Aja det första jag gjorde va å städa upp lite i mitt rum och bädda åsådär. Å efter jag gjort det så tog jag på mej massa kläder och sen gick jag ut i det superfina vädret! Å bara för jag var för lat för att gå en promenad, så gick jag då för typ 45647e gången upp på kullen och åkte snowracer haha xD har gjort det så mycket nu så jag nästan börjat tröttna.. ;) Nämen det var rätt kul, men åkte bara typ 4-5 åk eller nåt å sen tog jag massa bilder åså :)
Å efter det kom mamma hem, och sen efter jag pratat lite med henne så tog jag med mej ett äpple och sen gick jag ut och hämtade sparken och sen "sparkade" (hahah FY va töntigt) jag iväg till hästarna haha ;)
Å när jag kom dit blev det lite kaos för ALLA tre blev ju som galna när dom såg äpplet så tillslut typ slängde jag äppelbitarna på marken så fick dom leta lite haha xd
Aja, sen gick jag tillbaka hem, och sen var det dags å börja med cupcakesen, eftersom jag visste att det skulle ta lååång tid.. Så det var bara å sätta igång, och tjaa, kan ju säga att allt som allt, med pauser och gräddning och så, så tog det väl typ 3 timmar eller nåt..! Asså FY va jobbigt det va, va typ inte alls kul när man skulle göra så enormt många (blev typ 37 st) och man var så stressad.. Så nä va mest jobbigt. Men som tur va tog mamma berget med disk som blev över haha, å så får jag ju betalt som sagt :) Aja dom blev iaf rätt goda och fina, så får hoppas både mammas&pappas kollegor blir nöjda ;)
Iaf hann jag prata med syrran medans dom var i ugnen, har inte pratat med henne sen grancan så var väldigt kul å prata med henne igen! :)
Anyway, sen då typ vid halv sex eller när jag nu var färdig med cupcakesen, så typ chillade jag en stund och sen åt vi mat, och sen gick jag upp å satt lite vid datan och sen satt jag vid teven hela kvällen bara för det är såna grymma program på onsdagar! :D
Men det blev ändå en rätt skön studiedag, trots att cupcakesbakandet mest var ansträngande.. ;)
frukosten!
sen tog jag massa egobilder där uppe med.. haha
..och massa oseriösa bilder oxå, haha.
:)
vid dammen, kolla himlen! :O
vintern kan va jäkligt fin ändå!
 
å så tog jag maaaaasssa mer bilder, men dom kommer en annan dag, och även inlägget om idag kommer en annan dag, typ imån!
Men ha det bäst så hörs vi hörrni!
Puss :*
 

tisdagen fortsättning!

Så när jag kom dit var klockan typ fyra, och då satte jag mej och kollade först på en privatlektion för nån gullig liten ryttare, och efter det så skulle jag äta men just då kommer det såklart en grupp med ungar in eftersom dom skulle ha hästkunskap där.. Så fick äta lite diskret haha ;)
Men iaf, sen typ gjorde jag lite engelska, och sen gick jag och bytte om och sen gick jag ut å kollade vem jag skulle ha. Och blev ganska förvånad då det stod Hoffman, då han är en relativt ny och ung och nyutbildad häst som jag inte ridit förut. Men det var en positiv överraskning eftersom jag hört väldigt bra om honom!
Å GUUUD va mysig han var i spiltan asså, så sjukt social! Ville hälsa och lukta på en hela tiden och stod och njöt så han nästan sov när man borstade honom :') Så gosade jättelänge med honom för han var så mysig! 
Å sen hade klockan plötsligt blivit kvart över sex, och det var dags för hästkunskap, som dom började med. 
Å då visade det sej att det var en vääldigt blandad grupp, men eftersom typ jättemånga hade återbud så var vi bara fyra st på hästkunskapen, å det var jag, en tant, en man i typ 40årsåldern och en tjej som går i 9an på grennaskolan som jag känner lite halvt haha, så det var lite blandat! ;)
Men var skitkul, alla var supertrevliga och jätteroliga och var sjukt kul då vi skulle ha balansträning med pilatesbollar, balansstolen, balansbrädorna osv, å det va ju lite underhållande å se dom vuxna hålla på å försöka hålla balansen haha xD sen blev dom mkt imponerade över min balans (ironiskt nog eftersom den är typ obefintlig hahaha) xD nämen var kul å välbehövlig kände jag! Aja, sen skulle dom vuxna såklart prata typ aslänge, så vi kom inte ut till ridhuset förrens typ fem över sju. Å sen började vi lektionen, å allt jag har å säga om denna häst var att han var HELT underbar!! Åhh värsta drömmen, jättemjuk i munnen, tog skänkeln superbra, gick ner i form lätt och gjorde allt man bad om! Så denna lektionen blev typ tusen ggr bättre än den förra, trots att vi typ gjorde samma saker, alltså WE och rätt mycket galopp åså (han hade skitrolig galopp, haha xD) ;) det enda dåliga var väl sidepassen, men det var helt mitt fel och det blev iaf bättre! :) så sen efteråt va både jag och essi nöjda, och hon tyckte faktiskt att han såg riktigt fin ut sa hon, så det va kul å höra! :) Jaja nog om det! Sen sadlade vi av osv och sen kom mamma å hämtade mej å så åkte vi hem! Å eftersom vi hade studiedag dagen efter såhade jag tänkt va uppe lite senare än vanligt, men det slutade med att jag slocknade i soffan vid typ tio för jag va så jäkla trött, haha x)
finaste hoffman! haha riktigt trött var han där :)
hahaha lagom snygg bild på mej........

tisdagen - katastrofal mat&bak men annars amazing dag med AMAZING ridlektion!!

Hej allihopa! Hann OFC bara skriva som vanligt ETT inlägg igår, så får komma idag istället!
 
Å sen var var tisdagen både en något kass men ändå en ganska AMAZING dag på samma gång, hahaha xd
Nä okej, typ hela dagen var bra förutom sista lektionen som blev TOTALT misslyckad, haha x(
Jaja ;) Började iaf som vanligt med spanska, som la va rätt normal. Sen var det en sjukt slapp och flummig so-lektion då jag och några andra skulle börja läsa om förintelsen, men bara bläddrade lite i boken och ville verkligen inte läsa för det är så hemskt :( Så istället flummade vi runt i klassrummet medans david förhörde massa grupper i grupprummet, hehe ;P Så var rätt slappt! ;)
Jaja, sen efter det hade vi då syslöjd, eftersom vi bytt nu :/ Lite trist men det var faktiskt roligare än jag väntat mej! :) Har ju bytt lärare nu med för Lina är på en svensk skola i thailand, så har fått en vikarie typ :) Men hon var faktiskt rätt go, lite nervös&flummig kanske, men väldigt snäll och trevlig och rätt rolig med ;) Å sen så började vi inte med ett nytt projekt heller, utan vi gör det nästa vecka, så denna gången lärde Elin, som hon heter, mej&lollo att börja sticka (asså hur man gör i början), och sen satt vi och stickade nån timme, och sen sista typ halvtimmen stod vi bara och pratade med alla andra som stod och gjorde kompisarmband ;)
Aja, sen efter då 2½ timme (med lunch då) så slutade den lektionen, och så hade vi håltimma. 
Å då gick vi först till vårt kära mediatek och började kolla på filmen Ted, den där skitskumma filmen med en nallebjörn i typ haha, fast sen när det kom in massa sjuor så sket vi i det och gick bort till sofforna istället och kollade på ponnyakuten och hade lite kul ;)
Å sen då efter en timma var det mat&bak, vilket jag trodde skulle bli skitkul som vanligt, men nope inte denna gången.. Eller asså egentligen var det väl ganska kul, för vi skrattade ju åt dom andra och karin som vi brukar HAHA (så jä*la elaka xd) och hade kul på så vis, men så fick jag huvudansvaret för efterrätten, som var cheesecake, och jag säger bara att det skulle jag inte fått..! Asså ÅH höll på HELA JÄ*LA lektionen med den där cp-cheesecaken, och det va ett askonstigt recept, jag stod och mortlade 25 pepparkakor i onödan, jag va asstressad och till råge på allt va gelatin'en SEX år gammal :@ å karin ba; nämen det är nog ingen fara! 
Å sen när jag först typ låtit den svälla, sen ställt den i kokande vatten, och sen hällt i den i smeten så bara KLUMPAR sej hela skiten!! :@ asså FATTAR ni hur förbannad jag blev?! åså skyller karin på att jag "hällde i den för snabbt", fast sen kom hon på att vi nog inte lät den smälta tillräckligt eller va för varm eller nåt.. -.- Så det var bara att slänga skiten och sen hade vi ungefär ett ton disk att diska :@ men som TUR var hjälpte karin till, och frida&linnea med, så det gick ändå rätt snabbt.. Men usch blev ingen bra lektion alls :( Aja så går det ibland.. Nästa vecka skulle vi iaf göra ett lättare recept på cheesecake, TUR det!
Haha jaja.. Sen fick vi skynda oss ASET till bussen, men hann med den iaf, och sen åkte jag till stallet dårå, eftersom jag skulle rida igen i en grupp där! :)
 
Haha OJ jäklar, blev så långt så jag fick dela upp det.. asså jag har problem. xd
bild från förra veckans mat&bak som var BETYDLIGT bättre än denna gången, haha :/
 

måndagen- riktigt bra dag med skola och sen ridning med emilia!

Hallå allihopa! :) Har haft en sjukt slapp och go studiedag och har gjort lite av varje! Men får se om jag hinner berätta om den nu, annars blir det en annan dag. 
Men tänkte bara sammanfatta de senaste dagarna lite så jag slipper skriva allt på fredag (eller när det nu blir..) ;)
Så vi börjar med måndagen! Det var en sjukt bra&rolig dag, TROTS att stackars elsa var hemma för hon var sjuk.. Men iallafall så hade vi dom vanliga lektionerna, och jag vet väl inte om det hände så mycket spännande under dom förutom att vi hade rätt kul på dom och lunchen var SJUKT flummig, haha xd
Aja, sen när skolan var slut så gick lollo, frida, frida p och jag upp till 101an, eftersom emilia och jag bestämt att vi skulle åka tillsammans :) Så då mötte jag upp henne där, och sen åkte vi till stamseryd, hoppade av där och gick hem till emilia dårå :) Å vi hade SJUKT mycket å prata om, både i bussen, på vägen hem och hemma hos henne haha ;) Nämen va jättekul å ses igen å kunna prata massa! 
Aja, sen när vi kom hem till henne värmde vi lite mat, och sen kollade vi på oth en stund med, standard haha ;)
Men sen efter typ 20 min nånting så bytte vi om osv, och sen gick vi ner och hämtade upp filippa, och sen gick vi och hämtade in hästarna! Och jag fick ta Joysan som jag brukar nuförtiden, inte mej emot dock! ;)
Nåväl, sen gjorde vi iordning dom åså, och sen efter jag försenat oss med typ 345978 år så stack vi slutligen iväg, haha! ;)
Å det var så härligt å komma ut å rida igen! :) Vi red prästekvarn och det gick superbra! Hästarna var aspigga (särskilt joysan då hon inte gått på flera veckor), så hon drog iväg lite ibland men var ändå inte okontrollerbar, och snön hjälpte ju till lite med ;) Det var bara på stora vägen i slutet som hon var lite jobbig och gick supersnabbt och drog ner huvudet lite, men annars så var det en jättemysig runda med mycket prat och lite musik osv som vanligt! :)
Å sen när vi kom tillbaka så tog vi av hästarna grejerna och broddarna å satte på täckena oså, och sen fixade vi lite till i stallet och tog lite kort och så, innan vi sen gick upp till huset där mamma stod och väntade!
Å sen efter jag bytt om å sagt hejdå osv så åkte vi hem och åt pizza och såg på tv och sådär! :)
Så det var en mycket bra dag! :D
på morgonen..
suddig bild på sötaste joysan!
 emilia tog lite bilder på oss med men dom blev så otroligt fula på mej så jag vet inte vad.. Så får se om jag lägger upp dom nångång eller inte ;)

Full rulle hela veckan!

FAN oxå!! Kom massa emellan nu så hinner inte göra ett inlägg till, som vanligt!!! :( 
Åhhh.. aja får ta det en annan gång!
Men kan iaf bara skriva vad som händer denna veckan, och det är ganska mycket kan jag säga haha.. 
Imån blir det först skola, och sen ÄNTLIGEN rida i alboga med emilia igen, efter ett jätteuppehåll på typ 1 ½ månad?! :O Haha nejmen så det blir jättekul!
Å sen på tisdag blir det skola, och sen drar jag till örks för igenridning!
Sen på onsdag är det STUDIEDAG, woohoo :D om inte tjejorna&jag planerar nånting blir det nog bara å va hemma och baka typ 30 st cupcakes IGEN, denna gång åt mamma som ska ha med på jobbet.. -.- Aja får betalt iaf ;D Å sen måste jag göra massa läxor då med..
Jaja, sen på torsdag blir det ju skola, och sen ridning IGEN, haha xd 
Å sen på fredag är jag förhoppningsvis helt ledig!! Haha, så det blir GANSKA fullt upp denna veckan, men det är bara gött för då går det så snabbt! Å sen är det ju najs med studiedag med! :D
Men eftersom det är så mycket så kommer jag nog inte ha tid å blogga så värst mycket, så får se, blir väl nåt inlägg där kanske, men annars får bloggen kanske vila lite.. 
Men aja nu måste jag iaf sluta, annars blir det att jag lägger mej så sent igen.. :/ 
Men ha en bra vecka nu så hörs vi! Puss :*
haha glad&snöig tjej i backen idag ;P

Härlig söndag! :)

Hejsvejs allihopa! :)
Jahopp då var det söndag kväll igen dårå.. Fy vad helgerna går snabbt alltså! :S 
Jaja jag har iaf haft en bra söndag, hoppas ni oxå haft det!
Började med att jag som vanligt sov till typ halv elva, fast jag helst skulle velat gå upp vid nio.. Men det går bara inte!! 
Jaja, sen gick jag ner och åt frukost åså, och efter det spelade jag lite piano, och sen gick jag upp å fixade lite på mitt rum. Sen såg jag lite på tv, och efter det tänkte jag att det var dags att gå ut lite så man fick röra på sej lite! Så blev det som jag gjort de två senaste dagarna; snowracer på kullen, haha x) Men är ju alltid lika kul och jag tror faktiskt man får rätt mkt motion iochmed att man går uppför ganska branta backar typ 10 ggr.. Å det var lika gött idag, gick assnabbt (lite för snabbt haha) och idag hade jag även med Noa uppe i backen haha xd Han stack dock efter några minuter ;P
Nejmen sen åkte jag där och i en annan backe rätt många gånger, och så filmade jag och tog massa kort å sånt med för det var så fint med solen och all snö&rimfrost åså! :)
Aja, och sen efter nån timma gick jag in igen, för jag hade myycket å göra.. Så då var det bara å gå in, och sen hoppa in i duschen, och sen satt jag lite i bastun och sen fixade jag lite nödvändiga saker osv, haha x)
Så det tog ju en bra stund, och sen började jag typ ta fram outfits för veckan oså, och sen hade klockan blivit typ halv fem och då hjälpte jag mamma med maten, och sen åt vi! Å idag åt vi (för en gångsskull haha) riktigt god mat, stor sallad med massa goa saker i, bl.a mozarella och kyckling, och sen till efterrätt hallonglass! :D
Å sen när vi ätit gick jag upp å kollade på världscuphoppningen, och efter det började jag typ städa mitt rum. Blev en liten snabbstädning, hade tänkt å göra värsta storstädningen + rensa garderoben, men tiden räcker verkligen inte till..! Jaja, sen dess har vi typ bara sett på tv, och nu sitter jag här och varvar bloggen med ponnyakuten, och måste snart göra mej redo för sängen, för idag ska jag banne mej inte lägga mej typ kvart över elva som jag ALLTID gör..! Det är waay för sent alltså.. Så måste skärpa mej!!
Menmen, innan dess tänkte jag bara skriva lite om imån och sen lite vad som händer i veckan! 
Så hejsålänge! :*
såhär tråkigt väder var det på morgonen..
.. men såhär fint blev det sen! Rätt fin trots mobilbild eller..? ;)
okej tog MASSA bilder till, men dom kommer en annan dag! 
 

trött..

Okej nu orkar jag som vanligt inte skriva ett inlägg till, är alldeles för trött.. å då har jag ändå sovit typ två timmar på eftermiddagen..! Är nåt fel på mej tror jag.. Men vi hörs imån igen! Puss :*

igår- go fredag med bara tre lektioner, cupcakesbakande och fredagsmys!

Halloj allihopa! :) Hoppas ni haft en fin lördag! Min har vart bra, fast det roligaste var ju i början dårå ;) Men som jag brukar säga, mer om det senare! Tänkte först bara berätta lite om gårdagen :)
Okej när jag tänker på det så kanske det inte finns så mycket att säga om den, haha, förutom att det var en väldigt känslosvallande dag haha xd
Men hade en bra och väldigt slapp skoldag iaf! Började med ändå helt okej kemi, för en gångsskull tycker jag vi lärde oss lite på lektionen, haha så det var la bra ;)
Å efter det var det tråååkig matte, och efter det hade vi (tyvärr) svenska, trots att alla hoppades på att den skulle va inställd då inte Maria var där, men nope, såklart fanns det en vikarie.. -.- Så var bara att jobba på.. Men då var vi ändå vid rätt gott mod, eftersom alla trodde att vi skulle få åka hem sen, eftersom varken tuva eller david var där heller. Men sen efter svenskan så får vi ju SÅKLART reda på att engelskan är inställd, men inte so'n, som är sist då, och FYFAN va arga vi blev hahahah xd alla typ kokade, och sen skickade vi ner några till rektorn haha, men det gick ju så bra som det brukar ungefär -.-
Så då var det bara å vänta i 1½ timma, JIPPIEE -.- Så först satt vi bara och typ var asförbannade och satt och klagade på allt&alla, haha, å sen åt vi lunch, och sen visste vi inte vad vi skulle göra så då gick jag, elsa och maria bort till ica och köpte tröstgodis, haha x) Å sen när vi kom tillbaka, lagom till lektionen skulle börja, så visade det sej att den var inställd ändå!! Asså TACK SÅ JÄ*LA MYCKET!!!!! ååååååååh :@ 
hahaha så då blev det ju lite blandade känslor, för vi var ju arga för vi egentligen kunde åkt hem vid elva, och samtidigt glada för vi slapp lektionen haha.. Men jaja, och sen tog vi iallafall bussen till ölmstad och sen åkte vi hem med svenne och småbarnen haha alltid lika kul när det är dom små x'd
Haha, och sen när jag hoppade av vid mej så gick jag en sväng till hästarna på gården och hälsade på min favorit (som jag fortfarande inte vet namnet på haha) och sen gick jag hem!
Å sen la jag mej typ direkt vid tv'n när jag kom hem, för jag va så sjukt trött, och sen satt jag där nån timma innan jag bestämde mej för att gå ut lite i det fina vädret!
Så sen blev det att jag tog med mej snowracern upp på kullen och åkte lite där haha :D var sjukt kul då det gick typ HUR snabbt som helst nu när det inte var så mycket snö, utan mest pudersnö :))
Dock hann jag bara med typ 3 åk innan mamma kom hem med Gustav, som hon hämtat i jkpg. Å sen när dom kom hem så började jag typ direkt göra cupcakes dårå, eftersom jag skulle baka till idag. Så det var bara å börja göra, å sen tog det typ 2 timmar eller mer innan jag var färdig för jag var tvungen å dekorera alla typ 22 st x0 så var lite jobbigt faktiskt.. Men dom blev iaf sjukt mkt godare än förra gången, så det var ju bra! ;)
Å sen då hade klockan blivit typ sex, och sen efter det åt vi middag åså, och sen såg jag på wildkids å sen såg vi typ på tv hela kvällen! 
btw är jag sjukt ledsen nu, eftersom jag HATAR förändringar som ni kanske vet, och ser ni vad som saknas på bilden? VÅR LEKSTUGA!!!! :'(((((( Kände att typ hela min barndom försvann med den och grät en skvätt igår när jag kom hem och såg hur fruktansvärt tomt det såg ut.. HAHA jag är den töntigaste männsikan på denna jord tror jag x'd MEN! Den är iaf inte långt borta, den har bara flyttat till grannarna, haha ;P
Världens bästa pulkabacke! :D
:D

Imån blir det mys!

Asså gud vad kass jag är, hann skriva ETT inlägg på typ 25 min?
ÅH! -.- Jaja nu är jag trött på dethär, går å lägger mej nu. Typ.
Men har iallafall, trots min sura ton, haft en bra fredag men är bara sjukt trött nu.
Men imån blir det iallafall mys, ska gå ner till Björn, Marie och bästa Tyra på typ "inflyttningsfika" som jag bakat cupcakes till idag :) Så det blir nog awesome.
Å sen har min brorsa kommit hem oxå så blir väl å hänga med han lite å sen kanske rida eller nåt på söndag? Nämen får se.
Men godnatt på er, skriver mer imån! Puss :*

Igår - okej dag i skolan, dock rätt meningslöst ridpass och ingen hoppträning efteråt..

Hej allihopa! :) Okej, har suttit vid datan i typ 1 ½ timme nu, och bara kollat på massa bloggar osv och inte uppdaterat nåt alls här.. Men har faktiskt noll blogglust nu, kanske för jag skrev så mycket om grancan haha? Äsch den kommer nog tillbaka tids nog.. ;P
Men kan ju berätta lite om idag och igår innan jag går å lägger mej iallafall, så jag slipper skriva typ såhääär mycket sen när helgen är slut.. ;)
Men igår var iallafall en helt okej dag! Skolan var la typ som vanligt, hade dom vanliga lektionerna, spanska (då en asbitchig mexikanska var där och rättade allt man sa typ? -.- haha), sen rätt okej biologi, sen rätt go&flummig musik haha, hela lektionen gick typ ut på att jag försökte övertala alla i gruppen att sjunga för jag ville inte sjunga ensam, så tillslut kallade vi in Linnea som fick agera sångerska ;P
Aja, å efter det hade vi matte då vi körde nåt jätteskumt alp-test eller vad det hette, var typ så lätt så det blev assvårt? haha xd så tror det gick skit tyvärr.., 
Jaja, sen var det mat och sist idrott! Å den var rätt kul, fast inte i början då vi körde massa kondition.. Men sen körde vi handboll, tjejerna i c mot tjejerna i b, och det var faktiskt kul :D Haha särskilt när Linnea hade bollen och man tacklade henne, slog henne och drog i hennes hår, utan att få en varning eller nåt av karel :D hhahaha xd
Å efter den lektionen slutade vi ju dårå, och sen drog jag till stallet as usual! :)
Å när jag kom dit åt jag och kollade bloggar å gjorde matteläxan som jag brukar, och sen bytte jag om, gick ut till stallet och hälsade på alla, och sen gick jag och kollade vem jag skulle ha. Och min magkänsla hade sagt att jag skulle få Benito, antagligen för det var sjukt längesen men ändå, och japp han fick jag haha ;D 
Så blev rätt glad ändå! Sen såg jag även tyvärr att hoppgruppen jag skrivit upp mej i var full så fick inte plats, lite surt men jaja, hoppas verkligen jag får det nästa gång annars brinner dom två lektionerna inne.. :/
Men hursomhelst, tillbaka till lektionen. Vi hade lite blandat WE/bruksridning, vilket jag tycker är ganska så sjukt trist, så var typ inte alls på "ridhumör" å va inte alls inspirerad så därför blev väl inte lektionen nån hit direkt.. Nämen tycker bara sånt är så sjukt TRÅKIGT? Som om man inte får jobba överhuvudtaget typ, liksom slalom, göra sidepass, stå över bommar å sånt? Mjae. Inte min grej. Så eftersom jag inte hade typ energi alls så smittade det av sej på Benito, och han var inte alls särskilt sammarbetsvillig, ville inte stanna, gick framåt när jag skulle göra sidepass osv. Det enda som gick någorlunda bra var väl galoppen då vi skulle rida lätt, och sen när vi skulle rida lätt i otakt i traven, men det var väl typ det.. Jo fick honom att gå lite lite i form ibland med, och man märkte att han sökte sej nedåt oså, så det var ju bra iaf! Men annars så en ganska trist och meningslös lektion, tyvärr.. Så skulle verkligen behövt en roligare och mer fartfylld hoppträning efteråt, men nej :( 
Aja, hästkunskapen var helt okej sen och man lärde sej rätt mycket på den tyckte jag!
Men ah, sen vid typ kvart över åkte jag hem och sen hade jag en vanlig torsdagskväll med mat och tv typ.
Haha okej detta inlägget blev väldigt negativt kände jag, förlåt! Får hoppas nästa vecka blir roligare på ridningen!
och skittråkig örks-bild på benito på det, som grädde på moset! ;)

Isaberg! #2

Så sen satt vi där och åt&fikade i typ en halvtimme, och efter det drog vi ut i backarna igen! 
Å dom första åken gick bra och sådär, men efter kanske 40 min så skulle vi åka "vår" backe igen, men såklart var det ASMYCKET folk där då, och såklart var det typ dom jobbigaste som var där (som typ förföljde oss hela dan kändes det som?! scary..), och sen mitt i backen så tappar jag OFC ena skidan.. Så då var det bara att försöka ta på sej den, mitt i den branta backen, vilket INTE var lätt kan jag säga..! Försökte och försökte, och sen kom tillochmed typ alla ölmstad-killar och försökte hjälpa mej oxå, men inte ens då gick det.. Fast sen fick jag ändå på den, och försiktigt åkte jag iväg, och vad händer då? Jo, den andra skidan lossnar oxå!! :@ ååååh va förbannad jag blev!!!! Så då tänkte jag att det inte var nån idé, för dom var ju skitlösa, precis som elsas hade varit. Så då visste jag inte vad jag skulle göra, men sen blev det så att elsa&frida åkte ner till lift-killen/gubben och frågade vad vi skulle göra, men den bitchen sa att det va bara att gå till verkstaden! :@ åååh, så då fick jag, mitt bland allt folk, börja GÅ uppför den branta backen, med skidorna i handen, och FYF*N va jobbigt det var!! x0 åh höll på å avlida där typ.. USCH. Men tillslut kom jag iaf upp till där det var platt, och sen fick jag iaf på mej skidorna någorlunda så jag försiktigt kunde åka ner till skiduthyrningen. Å sen fick jag dom iaf inspända, tack och lov! Så då kunde vi ändå åka några åk till, så tror vi hann med typ 4 st, innan vi var tvungna att åka tillbaka. Å sen hade då klockan blivit ungefär halv tre, å det var dags att lämna tillbaka allt till skiduthyrningen, byta om osv. Å efter vi gjort det gick vi och köpte lite godis och cola till bussresan hem, och sen gick vi och satte oss, något utmattade, i bussen och sen vid lite över tre lämnade vi Isaberg och körde hemåt! 
Å kul var det ju inte att behöva åka därifrån, men ändå lite skönt på ett sätt för vi hade haft så mycket problem, och sen hade vi iaf typ åkt alla backar flera gånger, så typ 5 timmar räckte ändå tyckte jag! 
Men åker gärna tillbaks dit för det var goa backar, inte så isiga och SÅ uppkörda som en del kan va, och så var det ändå hyfsat varierade backar och så. Så lätt att man åker tillbaka, dock INTE med hela nian, var rätt obehagligt faktiskt ;/ 
Men hursomhelst, så var hemresan både lite seg men ändå väldigt flummig, särskilt i slutet haha xD men även den gick snabbt, även om det tog iaf typ 1½ timme.. Å sen då vid typ halv fem var vi framme i ölmstad, och sen blev vi hämtade av elsas moster&morbror, som skjutsade hem oss! :)
Å sen jag kom hem har jag typ, duschat, spelat piano, ätit mat, kollat lite gg och suttit här! Å nu ser jag på Sveriges mästerkock och blir nog tvkväll hela kvällen, är rätt "mör" i kroppen efter dagen, särskilt när man inte åkt slalom på ett år! Så kommer nog ha RÄTT mycket träningsverk i benen imån, känner det redan nu.. Så ikväll ska jag verkligen försöka lägga mej tidigt så jag blir pigg tills imån, då det väntas skola (ofc), och sen ridlektion och sen troligtvis även hoppträning efteråt! Så blir nog grymt förhoppningsvis! :D
Men nu har jag skrivit ALLDELES för mycket haha, så nu ska jag sluta.. Men ha en toppenkväll hörrni så hörs vi imån/på fredag! :)
Puss :*
tycker även denna bild passade rätt bra! :P
och såhär "glad" var jag när jag pulsat mej upp för backen i pjäxorna.. :/

Isaberg! #1

Tjohej alla! :D idag ska jag för en gångs skull skriva om dagen först, och inte börja inlägget med å skriva om grancan haha! ;P
Men idag har vi då vart hela dagen på Isaberg och åkt skidor! :D Har vart en väldigt mysig dag med mycket skidor, vänner å mkt skratt, men oxå OTROLIGT mycket problem och lite dryga personer å sånt, vilket förstörde dagen rätt mycket tyvärr.. Men om man räknar bort dom sakerna har det vart en toppendag! ;) Så kan ju dra igenom den lite innan jag sätter mej framför tv'n ;)
Började då imorse då jag vaknade, duschade, åt frukost osv, och sen vid typ åtta åkte vi upp till elsa och hämtade henne, och sen blev vi skjutsade till ölmstad där vi sen fick vänta i typ över en halvtimme på bussen, seegt.. :/ aja vi hade ju varandras sällskap iaf, å sen kom lite annat folk med. 
Å sen då vid typ tjugo i nio kom slutligen bussen, och sen åkte vi då iväg, mot Isaberg! :D var väldigt trötta men taggade i bussen och bussresan gick snabbt!
Å sen vid typ tio var vi framme! Å då gick vi (typ) allihopa bort till skid uthyrningen och fick pjäxor, skidor, hjälm och stavar + liftkort, och sen var det bara å tuta och köra!! .. trodde vi ;) men nejnej, då gick det först inte att få på sej skidorna, inte för NÅN av elsa, frida och mej haha, men sen efter vi stått typ en kvart med det så hade slutligen alla fått på sej dom, och vi kunde ta knappliften upp. 
Å sen när vi kom upp uppstod nästa problem; elsas skidor ramlade av och hon fick inte på sej dom igen. Så då blev det så att hon fick gå nerför den röda backen ner till skiduthyrningen, och frida hängde med, men jag vågade inte åka ner för den backen det första jag gjorde, så fick lite panik, men sen kom Linnea och co och sen hängde jag med dom istället. Å utan att jag visste det hade jag plötsligt hamnat i en SVART backe, på första åket.. Kan ju säga att jag inte var överlycklig då, ville typ ta av mej skidorna och gå ner som elsa haha.. :( nämen jag kom iaf tillslut ner med nöd och näppe, fick ploga mej genom typ halva backen fast sen när vi svängde ner på den röda så vågade jag börja svänga lite (fast fortfarande halvplogar jag typ hela tiden och KAN inte åka med skidorna "ihop", det GÅR bara inte!!). Men sen mötte vi upp frida&elsa igen, (elsa hade nu fått sina skidor inspända), och sen tog vi allihopa sittliften upp till toppen.  
Å sen hade vi iallafall typ en timmas riktigt go skidåkning i typ alla backarna (jag åkte dock aldrig hela svarta), även om det gick rätt långsamt för mej och jag inte kände mej helt hundra i alla backar.. ;) Men vi hittade iaf en asgo röd backe som var rätt brant, men det var typ INGET folk där (när vi va där då iaf) och det enda som var negativt var sittliften, som var asläskig haha. Nämen så den åkte vi några gånger, innan vi sen åkte ner till värmestugan eftersom klockan blivit typ tolv, och det var dags å äta&fika lite :)
tog SÅKLART typ inga bilder (som vanligt..), så får bli lite googlebilder! Såhär ser pistkartan ut iaf! :)
tycker ändå denna bilden speglar rätt bra hur det såg ut (förutom att det inte var nån sol.. :/)
 
 
FORTSÄTTNING NÄSTA INLÄGG! (blev så JÄKLA långt haha..)

Sjukt rolig dag och imån blir det ISABERG!! :D

Jahopp, då var det överstökat då ;) Inläggen alltså, haha x) Nu är det bara å börja på årsresumé då!! Haha nä jag vet faktiskt inte om jag pallar, isåfall kommer den ju typ 2 månader efter alla andra.. Dock är det ju sjukt kul å ha.. Äsch får tänka lite på det ;)
Men måste bara berätta lite om idag då, haha xd somsagt har det vart en sjukt rolig och flummig dag, som alltid på tisdagar ;)
Dock är ju typ aldrig dom två första lektionerna roliga, men dom gick väldigt snabbt&smidigt idag må jag säga! :P Spanskan var la okej, gjorde inget särskilt typ, och sen på so'n var det först rätt lång storsamling, och sen pratade vi rätt mycket nyheter och sånt, och sen jobbade vi bara med religionen typ en kvart ;) Så på fredag blir det "förhörsprov" eller va fasen det heter, haha kommer inte gå så bra.. xd
Jaja, sen efter det började ju iaf det roliga, eftersom hemkunskapen började då! ;D
Och för det första skulle vi göra typ min&elsas favorit; paj! Å vi har ju vår underbara "specialare" som vi alltid gör, nämligen ost&broccoli-paj! :D Å inte nog med att den blev SVINGOD (inte alls självgod hahhah), så hade vi SJUKT kul under tiden hahah x'd 
Å sen så gjorde vi även efterrättspaj, och jag och elsa (och lucas, som kom fram och frågade hur han skulle göra hela jäkla tiden, LÄS RECEPT SOM ANDRA säger jag bara!! haha) valde att göra jordgubbspaj :D även den blev såklart svingod ;P haha. Nämen ja, kul var det iaf och MÄTT blev man!! Åt typ 2 portioner av varje haha x) 
Å sen vid tolv efter vi ätit upp osv slutade vi, och sen satt vi som vanligt typ 2 timmar i mediateket och där kollade vi på sista avsnittet av gg!!!! :'0 usch, var både hemskt men ändå fint! Önskade dock att det kunde slutat liite finare/bättre, man märkte liksom att typ alla skådespelarna var trötta efter typ 6 år.. Men jaja, gg är iaf BÄST hursomhelst och kommer alltid vara!!! <3
Å efter det satt jag, elsa och emma och flumm-kollade på massa olika saker (som vi snabbt tröttnade på), bl.a Nalle phu, bambi och 99 saker med erik och mackan :D haha ;P
Å sen hade det typ gått två timmar och det var dags att gå till mat&bak! Å där hade vi tja, precis lika kul som vanligt xd Skulle göra typ kakbuffé, så alla bakade typ massa småkakor osv, och jag och elsa bestämde oss för att göra chokladkakor och drömmar! Så elsa gjorde chokladkakorna och jag drömmarna.. Skulle dock inte gjort dom eftersom dom blev ASmisslyckade haha.. Visste inte att man inte skulle platta till dom innan, så dom blev SKITSTORA och platta, och så smulades dom sönder och smaken var inge vidare heller.. Så tyvärr haha.. men dom andras kakor va iaf goda! ;D å det viktigaste var ju att vi hade kul ;P
Å sen åt vi, och åt och åt tills man inte fick i sej en enda smula till, och sen fick vi skynda oss som f*n i slutet, så kom typ 8 min sent till pianot, hehe.. Men det gjorde inget ;)
Å sen hade jag då pianolektion vilket gick bra åså, och sen efter typ nästan en timma så slutade jag och tog bussen hem! Å sen kom mamma och hämtade mej och sen åkte vi hem! Å nästan direkt började jag göra pannkakor, både för att äta idag men även ha med till Isaberg imån! Vilket jag btw är SJUKT taggad inför, kommer bli så sjukt kul å åka skidor igen!! Å så får vi hoppas att jag inte dör eller blir utmobbad för min snygga skid-stil, haha xd Nämen det blir awesome!! :D
Men nu måste jag gå ner och äta kvällsmat, men vi hörs nog kanske imånkväll! Ha det bäst hörrni, puss :*
kakbuffé in my <3!!!!! :D 
ååh sakna..! :'( jaja imån blir det lite sånt här iaf! :D

Dag sju på gran canaria - hemresedagen! :(

 
Hejsan allihopa! ;)
Denna dagen har vart sjukt bra&rolig, alltså precis så som tisdagar brukar va, haha x)
Men mer om det senare!
Nu är det då dags att skriva det allra sista inlägget om gran canaria, haha både skönt för mej och er tror jag ;P Nämen är lite kul å kolla tillbaks sen å komma ihåg va man gjorde åså :)
Men nu ska jag inte prata mer utan nu kör vi!
 
Sen kom då dagen som man inte ville skulle komma- hemresedagen.. Usch aldrig kul, men som tur var gick planet rätt sent så vi fick ändå några timmar hemma och vid poolen åså :)
Men vi vaknade väl typ vid nio, och sen åt vi frukost för sista gången i patalavaca (fy..) och efter det började vi packa. Hade ju RÄTT mycket å packa om man säger så men kan säga att det tog typ en kvart för mej att bli klar med det, tillskillnad från när dagen innan vi skulle åka då det tog typ 2 timmar å packa, haha ;) Så blev ju då klar med det väldigt snabbt (var ju dock lite FÖR snabb då jag glömde mobilladdaren..) så det var ju väldigt skönt för då hade jag ju några timmar på mej tills vi skulle dra till flyget! 
Så medans pappa&mamma blev kvar i lägenheten å fortsatte packa och städa osv, så gick jag upp en stund till poolen hehe :P
Å sen gick jag ner, hjälpte dom att städa lite åså, och sen blev la klockan typ ett innan vi slutligen "sa hejdå" (haha) till vår underbara lägenhet och låste och lämnade nyckeln. (skulle gjort det tolv egentligen men min familj är som den är..)
Å efter det tog vi med oss alla våra väskor bort till Åke och Britt-marie och lämnade dom där och pratade lite med dom, och sen sa vi även hejdå till Tinna, micke och linda som skulle åka till flygplatsen vid halv två redan. 
Å sen så låg vi en bra stund borta vid deras poolområde (som var så sjukt mycket finare&lyxigare än vårat!! :o) och solade (en sista gång..) och pratade med Britt-marie.
Å sen vid typ halv tre gick vi bort till deras lägenhet igen och gjorde iordning oss och lite sådära, och sen var det bara å bära upp alla väskor upp till gatan igen där taxin stod och väntade. 
Sen sa vi hejdå till Britt-marie och sen lämnade vi underbara Patalavaca och åkte mot flygplatsen. 
Å sen efter typ 25 min kom vi fram, och sen tog vi med oss väskorna till terminalen och sen var det bara att först och främst försöka hitta stället där vi skulle checka in, och när vi hittat det fick vi vänta i en typ 2 mil lång kö, i säkert 40 min, och sen var vi JÄ*LIGT stressade när vi skulle gå igenom säkerhetskontrollerna (där pappa såklart fastnade), eftersom det var typ 20 min tills planet skulle gå.
Men vi hann iallafall och så gick vi ombord på planet. Och efter vi väntat i typ 40 min på typ ett försenat par, så lyfte vi och lämnade då världens bästa gran canaria.. Haha hade typ tårar i ögonen för det var så sorgligt.. :'( Men jag kommer igen!!
Jaja hursomhelst var det dock SÅ ruttet att mamma, pappa och jag inte fick sitta bredvid varann, inte ens på samma rad liksom, så de följande sex timmarna satt jag typ bredvid två 40åringa killar, och jag fick DESSUTOM sitta innerst (vilket var iofs bra för jag kunde se ut genom fönstret) så när jag skulle på toa fick dom liksom resa sej upp 2 ggr haha, usch. 
Men hursomhelst gick flygresan trots allt väldigt bra och otroligt snabbt och jag roade mej iaf med å sitta och gapflabba åt "gömda-kameran"-program och andra saker på tv'n, och sen sov jag även nån timma eller två, och sen lyssnade jag på musik osv! Å så kollade jag såklart ut ur fönstret hela tiden haha, var sjuuukt coolt då det var helt bäckmörkt och man åkte över storstäder, typ Paris! :)
Så flygresan gick ändå väldigt smidigt tycker jag, och sen plötsligt var det dags att landa i gbg! 
Å sen efter vi landat gick vi och hämtade våra väskor osv, och sen satte vi oss på det SVINDYRA kafét på landvetter och satt sen där kl ett på natten och åt typ paj och pannkakor haha xd
Å sen efter det började vi rulla hemåt, och då sov jag typ hela tiden, och sen när man kom hem var man oxå rätt död så hälsade bara på de MKT efterlängtade katterna oså, och sen däckade jag typ ;)
Men anyways så var det en UNDERBAR resa, precis som förrförra vintern, och längtar redan tills vi åker dit nästa gång! 
Å förlåt för otroooooooligt långa inlägg och för det tog sån enorm tid haha x0 aja, nu blir det inte sånt här förräns efter sportlovet, då vi vart i sälen, MWOHAHAHHA! :D hahah ;P
Å medalj till er (om det finns nån) som orkat läsa! 
PUSS! :*
 
hejdå underbara, fantastiska, världens bästa gran canaria.. åh nu börjar jag gråta :'(

Dag sex på gran canaria!

Halloj allihopa! :) Hoppas ni haft en bra måndag! Min har vart rättså bra ändå, rätt normal åså :) Men innan jag berättar om det tänkte jag skriva det näst sista inlägget om grancan, sen är det över *phju* ;) Nädå det har inte vart såå farligt, tar bara sån himla tid! Fast får ju skylla mej själv att jag måste skriva ner ALLT som händer mej, haha xd
Men iallafall så kör vi nudå! :) Å då har vi somsagt kommit till fredagen, som var sista riktiga dagen på gran canaria dårå, lite trist att vi var där så kort dennas gången, blev ju typ bara lite drygt 5 dagar som vi var där, liksom, eftersom det blev två resedagar.. Menmen, vi tog tillvara på sista dagen iaf och det blev en riktig toppendag med mycket sol och bad! :)
Vaknade som vanligt runt 10, och sen åt jag lite frukost osv, och sen gick jag upp till poolen och låg sen där och solade i typ 40 min. 
Sen kom mamma&pappa tillbaka från deras vanliga promenad, och då åt vi lite mer frukost och sen vid typ tolv gick jag&pappa ner till Anfi (för sista gången, snyft..). Där var vi sen typ tills solen gick ner och hade det riktigt bra! Åt baguetter som vi hade med oss, solade, badade flera gånger (var asvarmt i luften den dagen, typ 35!), bjöd Mickes familj på glass, läste, lyssnade på musik osv och njöt riktigt av sista dagen på stranden! 
Å sen helt plötsligt hade klockan blivit nästan sex, och solen hade börjat gått ner. Då begav vi oss hemåt, i solnedgånge, var så SJUKT fint vid strandpromenaden då, å jag tog typ 1000 bilder! :)
Å sen påväg hem stannade vi och bokade bord på en restaurang som heter Cueva Pirata, där vi velat äta sen vi var där för första gången men aldrig gjort förräns nu då. Så vi fick bord vid åtta, så då var det bara hem och duscha och byta om osv, och sen gick vi ner till restaurangen! 
Å där hade vi sen en supermysig kväll med SKITGOD mat (jag åt grillad kyckling och bakad potatis + det godaste vitlöksbrödet jag nånsin ätit) och ÄNNU godare efterrätt! Dog lite så god den var haha, det ena var typ massa olika goda glassorter + chokladsås och så, och sen den godaste var typ värsta "chokladbomben" med chokladglass/mousse, med rinnande choklad inuti typ, och sen som ett skal av choklad utanpå! :D åååh vill ha NU..!
Men ja, så det var rätt underbart ;) Å sen vid typ tio gick vi hem, och sen satt jag en stund uppe vid poolen och lyssnade på musik (och vågorna) och tänkte oså, innan jag gick ner och kollade på tv och läste :)
Så en riktigt bra sista dag vart det! <3
gjorde faktiskt två collage från denna dagen, tog så mycket bilder.. men här först ser ni massa goa pool-och strandbilder! 
och här är massa olika blandade bilder från stranden, strandpromenaden, området där vi bodde, solnedgången och den underbara restaurangen cueva pirata! :D

Stadsdag med lite "shopping", badminton och restaurang :D

Hej förresten! ;) Publicerade inlägget innan jag skrev som "vanligt" här eftersom jag redan börjat på det :P
Men hoppas iaf ni haft en bra dag och en fin helg! Jag har haft en toppendag idag med, som nästan helt tillbringats i stan tillsammans med päronen! ;)
Nämen vi åkte in efter frukosten, vid typ halv elva. Sen lämnade vi mamma vid katolska kyrkan och sen åkte jag och pappa till Hööks (än en gång, har vart där typ 4-5 ggr på bara några veckor haha) för att byta mina ridbyxor. Asså hade lite väl bråttom när jag köpte dom där innan jul, för faktum är att dom faktiskt var waaay för stora och dessutom riktigt obekväma.. Så bestämde mej för å byta till dom andra jag kollat på, jeans-ridbyxorna! Å dom både sitter perfekt å är skitsköna, + att jag fick 80 kr tillbaks för jag fick rabatt (annars kostade dom egentligen mer än dom förra) så det var AWESOME! :D så nu är jag sjukt glad!
Aja, sen åkte vi till sportson för pappa skulle såklart köpa nåt där, och sen åkte vi en kort sväng till a6 med för pappa skulle fixa nåt där. Så då hann jag kolla lite på mascaror och lite på h&m :) sen träffade vi massa folk (typ elever från ribba och såna som gått där) som pappa bara var TVUNGEN å prata med.. -.- 
Aja, sen kom vi iaf iväg, och sen åkte vi tillbaka till katolska kyrkan för att hämta mamma, men sen ville mammas kompis Magdalena så gärna träffa oss så då satte vi oss där och åt skitgott fika och så pratade vi lite med henne åså :) Å sen åkte vi vidare, och denna gång till racketcentrum! Eller jag&pappa åkte dit, mamma simmade. 
Men vi åkte iaf dit för å spela badminton, vilket va helt stört längesen, typ sen jag&elsa tränade badminton där i 6an/7an (MINNEN!) :') 
Så det var väldigt kul å komma tillbaka, och sen SJUKT kul å spela med!! Asså trodde jag typ skulle va kass och ha glömt allting, men faktiskt gick det skitbra och pappa tyckte t.o.m att jag blivit typ 100 gånger bättre än då, å att han nu hade fått lite motstånd haha ;) det enda som var dåligt var att jag fått så enormt dålig kondis nu på sistone, så var SKITTRÖTT och lat i början, men sen typ sista halvtimmen kom jag igång å då var det svinkul! Vi spelade mest på skoj, typ spelade en match då pappa vann typ 15-13 men annars övade vi rätt mycket på typ långa bollar, stoppbollar å smashar å sånt, riktigt kul! :D Så vi spelade och spelade, å egentligen var speltiden bara en timma men vi spelade typ 1 timma å en kvart hehe ;)
Så det blev sjukt lyckat, måste göra sånt oftare nu när jag inte tränar badminton längre!
Aja, å sen var det bara å gå å duscha av sej lite å basta lite åså, och sen åkte vi bort till badet och hämtade mamma, och sen drog vi bort till väster för att äta! :) å vi hade först tänkt å äta på chillithai, men deras lunchbuffé hade slutat så då gick vi till Kina palace istället. Men där hade dom typ lika god mat och HIMMELSK efterrätt, friterad banan med glass och massa chokladsås och sirap! (å pepparkakor haha) Så sen vart man rätt mätt ;)
Men det var väldigt trevligt iallafall! :P
Å efter det drog vi bort till willys där vi handlade massa mat och sen åkte vi hem! :)
Å nu ikväll har jag typ spelat piano, hjälpt mamma i köket, sett på PONNYAKUTEN å smsat med kusin, som nu sett det allra sista gg-avsnittet EVER, som gick på femman ikväll.. :''( så jä*la hemskt egentligen, å så att jag inte kunde se det :( aja kan se lite på play iaf, men det går sjuukt segt.. 
Men nu vet jag iallafall vem gossip girl är och FYF*N va otippat det var, hahah xD
Jaja ska sluta tjata nu, blev aslångt igen, förlåt :(
Men vi hörs typ imån hörrni!
Puss :*
katolska kyrkan ;)
här hängde man rätt mycket förr i tiden :')
suddig bild från staden ikväll..
 
domma ridbyxorna blev det alltså! snyggare i verkligheten är dom.. :P
 

torsdagen- skitdag i skolan men underbar balanshoppning på hampe!

OBS; skulle publicerats igår, och varning för låååååång text haha.
Torsdagen ville jag så gärna berätta om eftersom slutet av den var så otroligt bra, inte för att skoldagen och dagen i övrigt var vidare bra.. För det var den verkligen inte, särskilt idrotten var riktigt jävla kass alltså.. Nämen det var bara en sån dag då inget går som man vill och man vill bara typ åka hem å lägga sej under ett täcke.. 
Fast början av dagen var la okej, eller ja, hade dom vanliga torsdags-lektionerna med först tråkig spanska, sen biologi som la va okej (mätte typ vår lungkapacitet å såg på nån film) och sen musik som oxå var rätt bra, då vi delades in i grupper och ska ha typ "så mycket bättre" då vi ska tolka en låt och göra om den, så ganska kul ändå!
Å sen hade vi tråkig matte, och sen lunch och efter det då den förjävliga idrottslektionen som jag dock trodde skulle bli awesome, eftersokm volleyboll-proffsen var där igen och det liksom gick jättebra och var askul förra gången, men så blev det inte riktigt nu kan man säga.. -.- nämen jag vet inte, det var nog kombinationen av att jag redan kanske var sur, + att ena tränaren var ett jävla pucko,+ att jag skämde ut mej som fan inför puckot, + att jag var sämst på volleyboll den dagen och förstörde för hela laget + att jag fick en stenhård boll i huvudet av ELSA (som stod på andra sidan, inte ens i motståndarlaget hahaha) och så hade jag tungan mellan tänderna så jag bet mej som FAN i den, så jag typ stod där och funderade på å lipa haha.. å sen var alla i laget jättesnälla och brydde sej liksom, förutom det jä*la idiot-proffset som ba; hallå, ska du serva eller? Asså FUCK YOU säger jag!! 
Å sen gick det typ ännu mer skit resten av lektionen så ah, inte den bästa idrottslektionen kan jag ju säga.. :(
Men jaja, det var iallafall en ENORM lättnad när den var över, och jag&elsa kunde gå till ica och köpa tröst-godis haha. Å sen åkte vi med skolbussen, elsa hem och jag till stallet dårå.
Å sen gick jag dit, åt lite, kollade bloggar osv, och sen vid typ halv fyra bytte jag om å sen efter jag pratat med några gick jag ut till stallet. Där träffade jag dom andra, och sen gick jag och kollade vem jag skulle ha. Och jag skulle ha Hampedampe, igen! :D så blir superglad och superlättad.. Ända tills typ tre i gruppen kom fram till mej och ba; asså frida, du ska veta att förra veckan hade hampus typ DAMP och skenade, stegrade, bockade, sparkade bakut osv, så amanda nästan trillade av, asså han var typ helt GALEN!!! Å jag ba; åh, tack så jä*la mycket för den informationen, nu blir jag ju så mycket lugnare..! :@ nä så då kände jag bara för å lägga mej ner å lipa och jag var typ nervös som jagvetintevad å jag ville inte ens hoppa upp på honom för jag såklart gick på allt å trodde han skulle va så denna veckan med.. Så gick ju typ å skakade medans jag gjorde iordning honom å skitnervös när vi gick in till ridhuset. Men, när jag väl hoppat upp så kände jag att han var precis som vanligt! Visst, satt lite å spände mej i början och när vi började hoppa fram utan tyglar osv, men efter han skött sej galant en bra stund kunde jag slappna av och börja tycka det var ROLIGT! 
Och sen fortsatte han i samma stil, hur normal och snäll som helst men ändå sjukt pigg och "på" hindren, så det var SVINKUL verkligen! :D Å vi hade ju då somsagt balanshoppning, vilket jag alltid älskat, och det gick svinbra, höll i manen i början men sen vågade jag släppa med en hand och tillsist båda! Dock inte på hindret som var högst. Men kände verkligen att man bara ville hoppa mer och mer, så blev lite besviken då vi slutade på 85, ville hoppa typ 90-95, men jaja. Men hursomhelst så gick det somsagt asbra, han råkade bara komma för nära typ 2 ggr så det blev lite konstiga hopp, men annars var det bara jag som skulle öva mer på å stå stadigare, inte sätta mej för tidigt och driva efter hindret osv. 
Men en riktigt lyckad balanshoppning-lektion blev det och är SÅ glad att inte Alva å dom andra fick rätt att han skulle vart helt "galen"! (vilket jag inte tror han var heller, möjligtvis lite extra pigg då efter jullovet åså liksom)
Å sen på hästkunskapen pratade vi om galoppombyten. 
Å sen var jag kvar där med dom andra i typ 40 min och sen kom mamma och hämtade mej! :)
Så blev trots allt en rätt lyckad dag, för det var ett så bra slut! :D
oj, lååååång text om bara en dag.. :/
okej, bilden har ni sett såhääär många ggr förut men skitsamma!

Grym dag med ridning med Ella, brända mandlar och tv-kväll!

Sådär, blev ett gc-inlägg ikväll, mer orkar jag inte.. Ska gå å lägga mej snart, är sjukt trött + att det blir rätt tidig uppstigning imån då det blir stan med kanske lite shopping, annars typ bad/badminton/skidor eller nåt (haha värsta friluftsdagen xd), å sen äta nåt gott med ;) nämen så det blir nog bra! :)
Men tänkte bara berätta lite om idag + i torsdags, som jag aldrig hann berätta om igår. 
Men idag har då somsagt vart en riktigt grym dag! Vaknade dock rätt sent, typ elva, hade planerat å gå upp typ 9-10 men det gick såklart inte, snoozade bara hela tiden.. ;)
Men jaja, sen messade jag ella, som sa att jag kunde komma typ om nån timma. Så då gjorde jag värsta goa frukosten med gröt å macka med honung på hehe, och sen såg jag lite på tv innan jag gick och bytte om osv.
Å sen gick jag bort till ella dårå! :)
Å så såg jag henne i hagen, och sen gick vi båda ner till stallet med hästarna. Var sjukligt kul å se na', var riktigt längesen, mer än en månad typ! :o Så hade ju huur mycket som helst å prata om, så pratade typ konstant när vi gjorde iordning hästarna, när vi red, och när vi kom tillbaka haha. Nämen det var jättemysigt, red en lite längre runda bort mot Broxvik, och vi bara skrittade eftersom Vidur inte ridits typ sen jag red honom för kanske, 5-6 veckor sen. Så vi tog det väldigt lugnt men hade skitkul ändå å vi babblade på hela tiden ;)
Men hästarna var hur duktiga som helst, jättelugna och PIGGA, asså vidur var superpigg, trodde han skulle vart skitslö haha! ;) 
Så det var askul! Å sen kom vi tillbaka, sadlade av hästarna å släppte ut dom åså, och sen gick vi in till ella en sväng, där vi sen satt nån timma i hennes kök och drack varm choklad och snackade ännu mer om allt mellan himmel och jord haha! Men riktigt mysigt var det! :) 
Å sen hade klockan redan blivit fyra, och jag var lite smått tvungen att gå hem. Men vi ska börja rida lite mer nu åså tänkte vi så vi hinner ju ses mer! ;)
Å sen gick jag hem dårå, och sen typ kollade jag lite på tv och hjälpte mamma med maten, och sen åt vi och sen fick jag då idén att göra brända mandlar! Så jag letade upp ett recept på google, vilket visade sej vara typ assvårt, så det gick inte så bra och kan säga att dom blev FÖR brända, usch! Så då testade jag Leilas recept istället, vilket var MYCKET lättare och dom blev så sjukt mkt godare! :D så dom smakade ändå rätt likt såna man köper på marknader å sådär, och dom gick vääldigt snabbt åt här hemma haha x) Så det får det bli å göra igen! :P
Å efter dom var klara så typ duschade jag och sen har vi sett på tv hela kvällen och nu sitter jag här samtidigt som jag kollar lite halvt på Sagan om ringen, som går på tv ikväll :)
Men okej, hinner nog inte berätta om torsdagen idag heller tyvärr, så får typ bli imån eller nåt.. 
Men ha en bra dag imån hörrni, och godnatt! :*
vidur och nonni, saknar dej fina lilla häst, hoppas du har det bra i hästhimlen <3

Dag fem på gran canaria!

Helluu allihopa! :) Hoppas ni haft en grym lördag hittills! Min har vart toppen, har iofs typ bara hunnit med å rida med ella å sen försöka göra brända mandlar å sen suttit vid tv'n haha, men det har vart en riktigt rolig och skön lördag! Men mer om det senare, vill hinna göra iaf ett inlägg om grancan först så jag blir färdig nån jäkla gång!! Haha ;) 
Så, var va vi..? Jo, på torsdagen. Den dagen var en otroligt blandad dag av några anledningar, så den var först riktigt bra, sen bra, sen riktigt pissigt och sen okej.. Men kan ju dra lite om dagen ändå. 
Vaknade vid typ 9, och sen gjorde vi som dagen innan, åt frukost, gjorde baguetter att ta med, bytte om, packade osv, och sen hann jag ligga en stund vid poolen med, innan Tinna kom. 
Sen hade klockan hunnit bli typ halv tolv innan vi kom iväg, men sen åkte vi iallafall. Å först drog vi bort till Arguineguin (grannstaden), där mamma ville köpa lite vykort och sånt. Så medans hon gjorde det gick jag och Tinna runt i lite klädaffärer å kollade :) Hittade en affär som jag typ blev TOTALT kär i eftersom dom där hade helt UNDERBARA kläder, väskor, smycken osv! Dessutom hade dom typ dom finaste (och billigaste oxå haha) klänningarna jag sett, så hittade typ 1000 saker som jag ville ha, men köpte dock (snål som jag är somsagt) bara tre saker sen senare på kvällen då vi åkte dit igen.. Men fick iaf med mej typ jordens finaste klänning, superfina shorts och en apsnygg väska som nu blivit min absoluta favorit! :D och allt detta för typ 450 spänn?! :O Så kom på sen att jag lätt skulle köpt massa mer saker, typ ett par jeans som jag hittade, men pappa&mamma vägrade åka dit igen, så tyvärr :(
Jaja, hursomhelst, efter vi då vart i affären och även gått lite i en galleria lite längre bort, så mötte vi upp mamma&pappa och så gick vi ner till Norska kyrkan och kollade lite och *frossade* (haha) i choklad vi köpt hehe :D
Aja, å efter det hade det gått typ 2 timmar, så då var det dags att åka mot Maspalomas! Å efter vi letat som galningar efter parkeringsplats, så hittade vi en tillslut (efter lite panik då bilen stannade typ mitt i allt å vi hade typ 3 bilar efter oss), och efter det så gick vi och satte oss på nån mur vid nåt stort EU-hus (eller nåt) och åt vår matsäck vi hade med oss. 
Och när vi ätit färdigt så gick vi till själva stranden/öknen dårå. Å sen började vi gå, eftersom vi planerat att vandra lite där i öknen. 
Så jag&tinna gick raskt iväg, med musik i öronen, och till en början var det ashärligt, gick precis i vattenbrynet och det kom vågor på ens fötter och vi gick och gick i evigheter typ, i minst 3-4 km eller nåt. Å sen så började det bli lite kaos men ah, inget å skriva om här.. Men iaf löste det sej men det drog ju iallafall ner hela dagen kändes det som, så det va inge kul, även om vi gick längs strandpromenaden och åt på restaurang vid vattnet och så.. 
Men jaja, sen efter vi vart där ett tag så åkte vi slutligen hemåt igen. Å tjaa, sen hade mamma, pappa och jag iallafall en rätt trevlig kväll hemma med lite tv, snacks och sånt, å sen åkte vi då en sväng till arguineguin och köpte mina saker i affären och tankade (fick ställa bilen i nerförsbacke så vi kunde rulla igång den, SNACKA om att folket på stan glodde.. fyfan va pinsamt det var.. x'd) å sen åkte vi tillbaka till hotellet med skitbilen, och ställde den i uppförsbacke denna gången så dom skulle få upptäcka hur kass den var, HAHA! xd
blev iaf ett gäng härliga ökenbilder (å lite på shoppingen med, men bilder på det jag köpte kommer!) ;)

it's friday friday :D

Sådärja, det blev iaf två inlägg om gc ikväll, bara 2½ kvar typ hah ;)
Men tänkte bara berätta lite om dagen och sen lite om gårdagen med, somsagt! 
Och denna dag har vart så bra och go som fredagar brukar va! Har inte haft superjobbiga lektioner och inget har vart sådär jättejobbigt heller så ah ;)
Men orkar nog inte dra igenom alla lektioner, men hade dom vanliga, först kemi (sjukt tråkigt), sen matte (även det sjukt tråkigt men hann färdigt kapitlet iaf, weehoo!), sen svenska (oxå tråkigt, gick bara igenom massa inför nationella typ) och sen engelska innan maten, som var riktigt go då vi endast kollade på ett program om judar som bor i england och så fick man se lite hur deras vardagsliv ser ut och alla högtider och sådära, rätt kul faktiskt och man lärde sej många nya saker (bl.a att om man blandar kött&mjölkprodukter så ruttnar det typ i magen eller nåt?! EUW!!)
Men ah, och sen hade vi då lunch, och sen hade vi sista lektionen som var so dårå. Och det var en sjukt rolig lektion, eftersom jag&elsa satt nästan hela tiden i grupprummet och "jobbade" med vårt religionsarbete.. Eller ja, det vi gjorde va typ å sitta i grupprummet och skratta, prata och skrika så det hördes över hela klassrummet (tydligen) hehehehe ;P nämen så den lektionen var typ hur go som helst! ;D
Å sen slutade vi dårå! :) å sen fick jag&elsa vänta i typ en halvtimme, men det gjorde dock inte så mycket eftersom vi hade världens bästa sällskap- varandra! hahhaha. 
Nämen så det gick ju rätt snabbt ändå, och sen tog vi bussen till ölmstad och sen den proppfulla, varma och jobbiga lillabussen hem, där man aldrig får sitta jämte varann heller :( Jaja, det va gött å komma ut sen iaf ;)
Å sen gick jag hem, gjorde lite mat lite snabbt, åt, kollade i tidningen, och sen spenderade jag typ hela eftermiddagen vid tv'n med en påse naturgodis i knät och så kollade jag på massa ASGOA barnprogram, typ supersnällasilversara och stålhenrik haha, och sen amigo och sen WILDKIDS!!! BÄSTA ju!!! :D haha!
Å sen gjorde vi minipizzor och kollade på mer tv ;) å nu sitter jag här och ska kolla gg, för första gången på EVIGHETER!! :D Men skriver om gårdagen typ imån, men hoppas ni får en grym helg! Jag ska göra lite olika saker, typ rida med ella, åka till stan å kanske bowla/spela badminton eller nåt å lite sånt, så det blir nog sjukt bra! 
Men vi hörs! Puss på er! :*
bild från sista kvällen på gc!
 
 

Dag fyra på Gran canaria!

Sen dagen efter var den dagen då vi skulle hyra bil och åka ut på utflykt. Kan säga att det blev en ganska händelserik dag, haha! x)
Men det började med att vi väcktes av väcktes av väckarklockan kl 8 (fast jag snoozade till 9 hehe..) och så åt vi frukost, gjorde matsäck osv. Sen åkte Tinna och pappa och hämtade vår hyrbil (som visade sej vara typ universums sämsta bil), och sen vid typ lite över tio så åkte vi iväg mot Maspalomas där dom hade marknad idag som vi ville kika lite på. Så när vi kom dit gick vi där först typ en halvtimme, men eftersom den var så sjukt stor så hann vi knappt kolla alls mycket, så sen gick vi till mamma&pappa å frågade ifall vi kunde stanna typ en kvart till, och det kunde vi. Så då gick jag och skulle köpa en väska jag kollat på i ett stånd, men när jag kom dit ångrade jag mej, snål som jag är.. ;)
Så köpte faktiskt ingenting där, men hittade ju massa andra fina saker under resten av dagarna, så det gjorde inte så mycket!
Jaja, sen hoppade vi iallafall in i bilen, som redan där börjat krångla och inte ville gå igång förrens efter typ 5 min -.-
Men jaja, sen bar det iväg upp mot bergen, dit vi planerat å vandra dårå.
Fast för det första körde vi fel ett par gånger, och sen när vi väl slingrat oss uppför det stoora berget till dit vi skulle vandra, visade det sej vara skitdåligt väder där med dimma, regn och kyla, så då bestämde vi oss för att inte gå där, utan åka ner till en ravin längre ner istället. 
Så efter vi ätit vår matsäck i bilen, så drog vi ner då till "ravinen"/dalen som låg typ 30 min bort. Men resan dit var inte helt problemfri, eftersom när vi var typ mitt uppe på berget å skulle vända för vi hade kört fel, just då stannade cp-bilen!! :@ så det slutade med att vi fick putta bilen nerför en lång backe så pappa kunde backstarta. Haha men jaja, tillslut kom vi iallafall fram, och vi började med att gå en liten runda i den MKT speciella byn, där folk helt seriöst bodde i grottor typ, haha! De hade alltså sina hus inbyggda i bergen! Sen hade dom massa små hålor till sina höns, hundar å andra smådjur, rätt hemskt egentligen.. Men dom hade iaf en söt lite butik där vi köpte närproducerad honung och egengjorda honungspastiller, typ! 
Å sen gick vi vidare upp för berget där dom hade typ värsta hund-kolonin i massa hålor i berget, där det stod typ 20-30 hundar fastkedjade, stackarna! 
Aja, sen gick vi ner igen. Å sen tog vi bilen bort några km, där det låg en asmysig "grottrestaurang", där vi sen stannade och åt tapas och efterrätt! (den var godast ;))
Å efter vi suttit en stund där i nån timma så åkte vi slutligen mot puerto rico, där vi precis som för två år sen, gick på strandpromenaden bort till Amadores-stranden, och sen på tillbakavägen stannade vi i "bergs-baren" och köpte jättegod glass (dubbelglass som ni ser på bilden, haha!) :) Å sen gick vi tillbaka till Puerto rico, och så handlade vi lite på det svindyra Spar'et som ligger där, och efter det åkte vi hem!
Å sen hade klockan hunnit bli typ halv nio innan vi kom hem, så det var mörkt men stjärnklart, så då gick jag upp till poolen och satte mej där på en solstol som vette ut mot havet, och sen satt jag där i typ över en timme och lyssnade på musik, funderade över livet och kollade på stjärnorna.. :) (försökte även kolla lite på de snygga norska killarna som var bredvid men det misslyckades lite då dom typ gått in eller nåt haha)
Å sen efter då nån timma gick jag tillbaka till lägenheten och sen åt vi typ kvällsmat och sen satt jag ute på verandan som vanligt och läste oså tills jag gick och la mej :)
 
okej otrooligt små bilder, men lägg märke till "hundhålorna", grottrestaurangen och grott-husen, haha, om ni kan se nåt dvs ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag tre på gran canaria- nyårsdagen!

Tjenamors allihopa! :D hoppas er fredag har vart och är bra! Min har vart bra hittills, gör dock typ ingenting nu ikväll som vanligt haha.. men tänkte iaf hinna göra typ 2 grancan-inlägg och sen kanske nåt om idag och gårdagen :) men vi börjar med gran canaria, där vi nu är på nyårsdagen om jag minns rätt ;)
Och den dagen var en väldigt skön och slapp dag, som nästan helt tillbringades på stranden!
Men dagen började som dagen innan, att mamma och pappa gick iväg på långpromenad. Då gjorde jag lite frukost åt mej, å sen vid elvatiden kom Tinna bort, och då gick vi ganska direkt ner till stranden! Sen när vi kom dit hade jag SÅKLART glömt handduk, och mamma och pappa kom inte förrens 3½ timma efter typ, men som tur var kom Micke å Linda å dom, å så fick jag låna en sarong att ligga på tills mamma å pappa kom med min handduk haha ;)
Men vi gjorde dom vanliga sakerna på stranden, solade, badade, åt glass och pizzaslice, läste osv :)
Sen då vid typ tre kom mamma&pappa slutligen dit, och då solade vi lite till och köpte smoothie och så (svindyr, typ 45 spänn), och sen gick vi hemåt vid femtiden. När vi kom uppför berget (fick REJÄLT med motion när man gick upp för dom typ 400 trappstegen dagarna i ända från strandpromenaden å upp till oss haha) så gick jag och mamma till affären och köpte lite mat och sånt, och sen gick vi hem och lagade "nästan-3rätters" haha, med sparrissoppa (från knorr haha) till förrätt och sen jättegod omelett till varmrätt, och sen efter maten gick jag själv bort till affären och köpte världens godaste mandelchoklad (som jag ALLTID blir beroende av så fort vi är i spanien haha) och lite ljus, och sen gick jag hem å så hade vi en mysig kväll hemma med uno, lite tv och så! :)
strandhäng-bilder :)

Svar på kommentar ifall du inte ser svaret i kommentarsfältet, ella ;)

Ella :DDDDDD Om: Rätt go onsdag! :)
Hallååååjj! 

Längesen! :P 
Undrade om du ville rida i helgen? (Har inte min mobil nu så kommenterar här ;P) 

 
 
 
11 minuter sedan
 

SVAR: Men hallå!! OHJA det var det!! Haha omg, tänkte faktiskt typ imorse om jag skulle frågat om vi kunde hitta på nåt/rida i helgen eftersom jag typ inte ska göra nånting! ;D men ja åh va kul! :D sen sa mamma iofs nåt om att vi kanske skulle åka en sväng till stan på söndag, men kan du imån nångång? :P hör av dej när du ser detta! Kan ju försöka på fb med ;) <3


Rätt go onsdag! :)

Jahopp, nu har klockan blivit sådär mycket igen, så är nog ingen idé ens att jag börjar med ett grancan-inlägg till, så kan lika gärna berätta lite om dagen. 
Somsagt har det vart en bra och hyfsat normal onsdag! 
Började ju med bild, vilket var rätt flummigt då jag och elsa gör ett arbete tillsammans- en reklamaffisch för Brilliant Snail, snigeln som rengör med hjälp av sitt slem.. HAHA ja ni hör ju vilken nivå det är på xd haha, jaja kom lite framåt idag iaf, är dock INTE färdiga och detta var sista lektionen för denna perioden.. oupsi. 
Hehe jaja, sen efter det hade vi eget arbete, som blev typ bild eftersom vi inte har några läxor, och så hade vi storsamling då vi fick information om skiddagen vi ska ha nästa onsdag, i isaberg :D kommer bli aasgrymt, dom har ju typ 10 backar där ändå å 4 är röda och bara en är svart hehe, så det blir nog aaawesome!! :D men mer om det nästa vecka!
Aja, efter det hade vi spanska, som var sådär lagom tråkig.. nämen gjorde typ såna grejer som vi alltid gör så ah.
Anyways, efter det var det lunch och eftersom det är skräpmatsvecka så var det chicken bits! :D (dock typ råa i mitten, lite vidrigt..men går ju å äta ;))
Å efter det var det engelska, och tuva va inte där så då fick vi endast skriva ÄNNU ett jäkla brev om vår framtid (vet inte hur många brev å sånt vi skrivit om det?!) så det var rätt lamt. 
Men jaja, sen hade vi idrott, (efter vi letat som galningar efter vår nyckel, som pappa hade hittat hahah) och då körde vi först massa kondition, jobbigt men behövligt kände jag! Å efter det fick vi typ göra vad vi ville, så då tog vi ju såklart volleyboll som vi ALLTID tar haha x) Men det var la sådär kul denna gången, väldigt oseriöst för linnea var helt galen idag hah, så ja blev inte så mycket spelat direkt.. 
Men sen efter den var slut så hade vi ju tillsist tråkig svenska, som dock piggades upp då Lucas satt och sjöng ashögt Sarah dawn finer- och Per gessle-låtar.. HAHHAHAHA asså? x'd
Haha, å sen vid tre slutade vi! :) Å sen åkte vi hem, fick skjuts till lilla vägen idag, yeyy :D så då kom jag hem rätt tidigt, sen pratade jag lite med mamma, åt lite mat, kollade på tv osv, sen gjorde jag lite svenska och sen la jag mej uppe i soffan å sov typ en timma :D haha så jäkla gött, älskar det! xD
Å sen så har jag typ ätit middag, sett på tv och suttit här, som vanligt ;)
Men nu måste jag stänga av, men hörs antingen imånkväll eller på fredag, rider ju imån och har KANSKE hoppträning efter, eller om det var nästa vecka.. Jaja vi hörs nångång iaf! Puss! :*
jag å min nya spegel jag fick av bror, såå mycket snyggare än den gamla! (dock är mumintapeterna kvar, hahaha)

Dag två på gran canaria- nyårsafton!

Och idag har oxå vart en bra dag! Inte lika rolig som igår dock, men bra för å vara onsdag som jag brukar säga ;)
Men får se om jag orkar berätta om den, annars har det väl inte hänt så mycket speciellt egentligen.. 
Men jag tänkte fortsätta med grancan-inläggen nu så får vi hoppas jag hinner med ett eller två idag med :)
Å vi var på nyårsaftonen tror jag :) 
Det var väl egentligen inte en SÅ himla speciell dag, utan liknade dom andra dagarna rätt mycket förutom fyrverkerierna och festerna nere på stan och så. Men det var en mysig dag iallafall! 
Började med att jag vaknade vid typ tio då mamma å pappa gick iväg på långpromenad.
Då blev jag ensam kvar men det gjorde inget, chillade först och sen tog jag med mej lite saker och gick upp till poolen och solade! (standard) ;)
Sen efter en stund kom tinna, och då solade vi ett tag till innan jag gick ner och hämtade frukost. Å sen efter nån timma gick vi ner till "Patalavaca city" (som är typ obefintligt egentligen, haha) för att leta biluthyrning. Slutade med att vi fick gå till hotellet nedanför oss, där dom faktiskt hade en bil åt oss, till skillnad från dom andra uthyrarna!
Å sen när vi fixat det så gick vi bort till Anfi, där vi sen var iallafall ett par/tre timmar! Å såklart solade vi och badade (var riktigt skönt i vattnet även om det var lite kallt i början), å så åt vi pizzaslice och glass med. Men sen efter ett par timmar gick vi först ut på "hjärt-ön" (konsthjord ö som ser ut som ett hjärta), som faktiskt blivit SUPERFIN sen sist, för nu var den klar! Aja, sen åkte jag&tinna upp med hissen, och så gick vi och kollade på huset/radhuset dom bodde i för två år sen, å så snokade vi lite där innan vi gick ner till stranden igen.
Å sen vid fyratiden begav vi oss hemåt eftersom vi skulle träffa Mickes föräldrar kl halv sex. Så då gick vi hem, bytte om osv och sen gick vi först bort till Tinna, Micke och Lindas lägenhet och kollade på den och hälsade på Linda, som var jättetrevlig, och lägenheten var typ HUR fin och mysig som helst! Helt stört va fin den var! Men sen var den ju privatägd med så ah (haha hus-nörd är jag..) ;)
Men aja, sen gick vi iaf ner då till Åke och Britt-Marie och hälsade på dom, asgoa var dom verkligen! Å sen satt vi och pratade på deras veranda tills solen gick ner ungefär, och sen gick vi hemåt igen. Å sen spelade vi lite Uno och myste, och sen gjorde vi iordning oss eftersom vi skulle på restaurang kl åtta.
Så sen gick vi ner typ vid kvart i, och sen hade vi en supertrevlig kväll där på den jättefina restaurangen som låg på strandpromenaden, även om det skjöts raketer PRECIS jämte oss hela kvällen och vi fick vänta i över en timma på maten.. ;)
Men servitrisen var ASTREVLIG, stämningen var jättemysig med massa folk,  och maten var god (tog schnitzel med pommes) och efterrätten var helt outstanding! Var typ världens godaste glass med hemmagjord chokladsås och varma hallon! yummieee :D 
Å sen efter vi suttit där i över 2½ timma typ, så gick vi bort en sväng till Anfi och kollade vad som hände där lite, fast sen var vi tvungna att gå hemåt eftersom vi skulle se fyrerkerierna därifrån. Å sen kom då tolvslaget, men blev faktiskt besviken då raketerna bara varade i typ 10 min, istället för typ 25 min som förra gången.. Å så var det inte lika häftigt heller, å så kände jag att allt bara var allmänt trist, så blev så deppig att jag bara gick och la mej i sängen och råkade somna med kläderna och allt på.. Fast sen efter nån timma tog jag av mej allt och fortsatte sova.. Så en sådär avslutning av dagen, men annars en mycket fin avslutning av 2012! <3
 
samma sak här, var så mycket bilder från den dagen så bilderna blir aaaaassmå.. tyvärr.. aja ni ser ju lite förhoppningsvis!

Sjukligt flummig tisdag x'd

Tjena allihopa! :) Ah, hann ju iaf med två inlägg igår om grancan blev lite stressigt där i slutet.., men jaja, resten kommer idag och under veckan! :)
Men tänkte bara lägga upp detta påbörjade inlägg om gårdagen, vilket var en sjuk och rolig&flummig dag, haha xD 
Började som vanligt med spanska som dock INTE var sådär jättekul, men vi pratade mest om lovet och gjorde en hörövning osådära, så var la rätt normalt.
Å sen hade vi so, som var rätt flummigt och vi gjorde typ inte alls mycket, gick bara igenom ett papper och sen kollade vi på en film om olika religioner. Så det var rätt chill!
Å sen då hade vi ju hemkunskap, och det var där det roliga började haha :D vi skulle baka bullar, så då gjorde vi det, och det var la rätt kul den första stunden ;) Sen mitt i allt var det storsamling, som dock som tur var va väldigt kort! 
Å sen gick vi tillbaka till HKK:n dårå, och så fortsatte vi med bullarna. Å måste säga att våra blev riktigt lyckade eftersom vi gjorde vaniljbullar hehe :D å sen lyckades jag även mitt i en fin dans jag uppfunnit, råka spetta elsa med  en såndär ugns-sticka, rakt i armen HHAHAHAH x'd trodde dock inte det var så farligt, men sen upptäckte vi att det blivit ett jä*la HÅL där jag råkat sticka henne?!?! HAHHAHHAHAHHA x''d stackarn! x') hahaha nåväl, sen efter den lektionen var slut så hade vi ju långrast som vanligt, och under dom två timmarna satt vi och kollade på två avsnitt av En idiot på resa (och lite på jersey shore) och asså GUUUUUUUUUUUD va kul det var, asså det tredje avsnittet.. höll seriöst på å avlida och tillsist kunde jag typ inte skratta mer för jag skrattat så mycket x''d asså kan inte med ord förklara min kärlek till det programmet? Haha åh gud. xdd
Så det va fruktansvärt kul, och sen var jag lite snäll å hade med cupcakes till mina små vänner (haha okej, det va ju mest för jag ville testa cupcakes-setet men dom är ändå värda det!!) så elsa fick lite gottgöring från när jag spettade henne hahaha. Blev dock inte såå goda för det var fel frosting och sen var strösslet rätt äckligt med.. Men dom var snälla å åt upp dom ändå ;P
Haha men ja, så det var väl typ det vi gjorde dom två timmarna, SJUKLIGT gött :D :D
Å sen var det då dags för vårt älskade mat&bak, som även det var fruktansvärt kul idag hahhaha xd 
Vi gjorde lax i ugn (gjorde en liten specialsås över med vitlök i hehe) med pasta + squash och morot, riktigt gott faktiskt, och vi hade SJUKT (haha okej överanvänder ordet sjukt) roligt medans vi gjorde den x'd
 haha men jaja, och sen var det gött för att vi för en gångs skull fick sluta tidigare med!! Å sen fick vi ju vänta lite på bussen med det gjorde inget ;)
Å sen efter en rolig lillabussen-resa så gick jag hem, vilket var rätt skönt ändå, och sen kom jag hem, kollade på tv en stund innan mamma kom och tvingade mej göra mat typ..? -.- Haha jaja gjorde korv stroganoff iaf, gotttt ;)
Å sen åt vi, och sen såg jag lite på farmen och lite på sveriges mästerkock, och sen satt jag här dårå :P
Nämen en riktigt kul dag, haha! 
hahaha tog massa oseriösa bilder igår.. så ta det inte allvarligt ;P
 

Dag ett på Gran Canaria!

Första riktiga dagen var en riktig slappardag som var otroligt skön då det var pangväder hela dagen, sol och precis lagom varmt, inte för varmt och inte för kallt (dvs sånt väder som det typ alltid är på grancan) :)
Men iallafall gjorde vi inte så mycket saker utan slappade mest!
Var ju hursomhelst SJUKT gött å vakna upp till sol, blå himmel och VÄRME och med en utsikt över ett blått fint hav :) Så vi vaknade typ vid niotiden nånting, å sen gick mamma och pappa till affären och köpte frukost, som vi sen såklart satt ute och åt! Å frukostarna där är ju inte helt fel där heller, nybakade baguetter, god yoghurt, asgod juice och suupergod frukt (sharonen där är AMAZING!), hehe :D
Aja nu ska jag sluta prata om det, haha, men sen efter vi suttit en BRA stund och ätit, så gick jag upp till den älskade poolen (som iofs är så kall att man knappt kan bada i den, fast pappa gör det SÅKLART ändå -.-), och sen la jag mej där och solade en stund. 
Å sen efter jag legat där och lyssnat på musik, läst lite osv i kanske 40 min, så gick jag och mamma ner till butiken och köpte kaffe, kakor och glass, som vi sen satt ute i solen och åt :D
Å sen hade klockan redan hunnit bli typ kvart över två innan vi kom iväg till stranden. Och sen tar det ju sin lilla tid att gå hela strandpromenaden dit med, men den är ju så fin så det gör ju inget! :)
Så då var vi framme på Anfi lite innan tre (som jag saknat den stranden!!) och sen var det bara att börja leta efter en liten plätt att ligga på, vilket INTE var lätt då stranden var HELT packad med folk den dagen..! Men tillslut efter många om och men hittade vi en liten plätt, och sen tillbringade vi typ tre timmar där och hade det gött!
Låg och solade, badade (inte jag dock den dagen), läste och sen gick vi och åt pizza mitt i allt med, riktigt gött!
Å sen var vi där nån timma till innan solen gick ner och det blev lite kyligt. Då traskade vi hem igen, i solnedgången. Å när vi kom tillbaka fräschade vi till oss lite, och sen kom Tinna! Å sen när vi var iordninggjorda så promenerade vi bort till den närmsta restaurangen som låg typ 300 m bort, där vi sen åt! :)
Jag tog tomatsoppa och vitlöksbröd + creme caramek till efterrätt, ASGOTT alltihopa! Å sen hade vi en trevlig och rolig kväll där! :) dock hade pappa typ damp hela tiden för han tyckte servitören var så jäkla otrevlig HAHA xd
Aja, och sen vid nio ungefär begav vi oss hemåt igen, och sen resten av kvällen chillade vi väl mest och så satt jag ute på altanen och läste lite innan jag la mej typ efter midnatt :)
 
kände att det skulle bli sjuukt jobbigt å ladda upp typ 20 bilder till varje inlägg, så får köra med collage igen, hoppas det går bra? Å hoppas det inte blir så smått att ni inte ser vad det är på bilderna..! 

Gran Canaria! :D

Tjohej allihopa! :D Hoppas ni haft en bra tisdag, det har jag haft iaf hahha, fyf*n va jag har skrattat... x'd
Men det tar vi senare! ;) Tänkte ta å börja berätta lite om grancan nu för annars kommer jag inte bli klar inom det närmsta halvåret så ah.. ;P 
Så vi kör nu så får vi se hur långt jag hinner! Och om ni undrar så är det här typ urdrag ur min dagbok, som jag alltid har med mej när jag reser, bara att gör om det lite och sådära :) So let's goooo :D 
 
Hela resan började då vid ungefär halv nio på lördagsmorgonen den 29e december. Det var då vi kom iväg, färdigpackade och färdigätna ;) Sen åkte vi då ner till Landvetter som gick SÅHÄÄR snabbt då jag sov i princip hela vägen dit. Sen kom vi då till Landvetter, checkade in, köpte sallader och dricka att äta på planet, och sen vid tolv ungefär lyfte vi! 
Å sen följde då ca 5½ timmars flygresa, vilken både gick sjukt snabbt men även var ganska seg då jag hade typ nada å göra, då tinna satt på andra raden bredvid och min mobil var död.. :/
Men jag hann iallafall läsa 100 (!) sidor i min bok, (systrar i jeans, BÄSTA!!) och även tänka massa, sova ett par timmar och äta god ceasarsallad och en skitstor chokladmuffins ;)
Sen såg jag lite på tv med och så, så det gick ändå väldigt snabbt, och vips så var vi ovanför Las palmas och skulle landa! 
Å efter vi landat så åkte vi med buss till terminalen, hämtade våra väskor på bandet, å efter det var det bara att försöka hinna med en buss som gick mot Puerto rico, vilket var typ OMÖJLIGT med alla våra typ 8 väskor vi hade med oss..!
Men efter typ 40 min hann vi iaf med en (fick slänga in väskorna och rusa in i bussen), fast vi borde tatt taxi kom vi på sen, eftersom det både typ skulle vart billigare i slutändan, och sen tog bussen seriöst typ en timma att åka den korta biten från flygplatsen till maspalomas, + att den var SVINKALL för all aircondition -.-
Så tillslut hoppade vi av och tog en taxi från Maspalomas till Patalavaca, ett MYCKET bra val då chauffören var astrevlig, det var billigt och VARMT och gick dessutom sjukt snabbt!
Å sen när vi kom fram till området där vi precis som förra gången, nu oxå skulle bo, så mötte Stinas pojkvän Micke upp oss (han och hans familj var redan där och hade vart där en vecka), och sen visade han oss vår lägenhet/bungalow som vi skulle ha denna gången. Och vi blev SKITGLADA när vi upptäckte att den både låg när den förra vi hade vid poolen, och sen att utsikten va ÄNNU finare än flrra gången, och när vi kom in i den så var den typ HUUR underbar som helst! Rätt liten, men sjukt mysig och kändes mycket fräschare och lyxigare än den förra med! Så vi blev mycket nöjda! :D
Å sen efter vi kollat runt lite så gick vi ganska direkt ner till en liten norsk butik bara ett par hundra meter bort (ligger även en större norsk butik precis bredvid oss men den var stängd), å handlade det nödvändigaste + kvällsmat.
Å sen gick vi tillbaka, gjorde te och sen satt vi ute på altanen och åt, myys! :)
Å sen installerade vi oss lite mer i lägenheten, och sen somnade vi rätt gott! ;)
 
rätt trött tjej i bilen! ;)
 
på flyplatsen!
 
   
:)
         :)
    
på flygplanet!
 
 
 
 
var sjukligt gött att lämna dethär skitvädret för att åka mot varmare temperaturer! ;)
 
min fina nya resväska! :D
 
up in the skyyyy :D
 
 

Mellandagarna!

Å sen var dom tre dagarna innan vi åkte till grancan otrooligt sega och sen på köpet blev jag typ dödssjuk två dar innan vi skulle åka.. fick ont i huvudet, ont som satan i hela kroppen, hög feber, frossa osv, så antagligen var det influensan jag åkt på. Men trots det gjorde jag ändå rätt roliga saker, för på onsdagen var jag och bästa kusinerna hos vår äldsta kusin Björn och hans fru Marie (tyras mamma och pappa alltså) i deras nybyggda hus och fick lite rundvisning där! Var askul å äntligen få se hur det ser ut inifrån med, och från utsidan ser det snyggt ut men insidan  var HUR fin som helst!! Asfräscht, högt i tak, superfina rum med superfina möbler, det var stort och jättelyxigt! Å sen hade vi ju världens bästa underhållare tyra där med som sprang runt och sjöng i sin nya mikrofon, öppnade gamla julklappar och visade oss massa saker, haha! Åh så söt hon ääär! Sen sa marie&björn att jag gärna skulle få vara barnvakt åt henne nångång för dom tycker vi kommer så bra överens haha, naaw! :')
Nejmen så det var jättekul!
Sen dagen efter hade jag, mamma&tinna heldag i stan med shopping på a6 (fick med mej pyjamasbyxor och svarta "skinn"byxor å lite annat smått hem) och sen på kvällen käkade vi ASGOD mat på Coffeehouse by George (tog mozarellapasta med tomatsås, så jä*la gott! + sviingod frappe!) och sen fick vi skynda oss aset för att hinna till filmen började vid åtta. Och sen då satt vi i nästan tre timmar och kollade på Bilbo. Och eftersom man nästan bara hört dåligt om den så hade jag ju NOLL förväntningar, och visst, det är inte min typ av film och den kunde vara rätt seg och så ibland, men jag tycker ändå den får godkänt. För SÅ kass var den inte, utan den var rätt lik Sagan om ringen (på både gott&ont) och så kändes den ändå inte SUPERlång, även om den var det.. Så tycker ändå den får typ 2½/5 i betyg av mej ;)
Det som var helt sjukt surt var då att min feber var som högst då antagligen, för jag satt och hackade tänder under i stort sett hela filmen, och frös som en jäkla hund som om det var typ -40 därinne, så kände att jag höll på å avlida av kyla där + att jag hade så fruktansvärt ont ÖVERALLT.. :( så det var riktigt surt.. Menmen, sen vid elva ungefär var den slut och så åkte vi hem, och sen sov jag i typ 12 timmar den natten. vilket var riktigt bra eftersom febern gått ner rejält dagen efter! Så på fredagen mådde jag ändå rätt okej, kände dock av mina lymfkörtlar nåt enormt så trodde jag hade cancer eller körtelfeber eller nåt där ett tag, för dom var stora som jäkla bollar eller nåt typ.. :s sen fick jag värsta bölderna på hakan med, som dock försvann ett par dar senare. 
Men ja, så efter en hel massa ipren och alvedon så blev jag friskare och friskare och det var bra eftersom jag var tvungen å packa hela dagen eftersom vi skulle åka dagen efter dårå! Så den dagen gick typ helt åt å packa å försöka bli frisk. 
Å jaa, sen på lördagen drog vi ju dårå! :D Men det tar vi en annan dag, när jag fixat med alla bilder osv! Men nu har ni fått en stoor uppdatering om min jul haha! x)
vår nya tv, som jag både gillar och ogillar för den är så annorlunda mot vår förra haha, men bra bild är det iallafall ;)
världens goaste frappe! 
lååååång packningslista.. ;)

Juldagen!

OBS DETTA SKULLE PUBLICERATS DAGEN INNAN VI ÅKTE TILL GRANCAN! Bara så ni vet, haha ;)
 
Haha å innan jag börjar berätta om de senaste dagarna måste jag bara meddela att det är totalt glädjerus i hela familjen genberg just nu, eftersom vår älskade noa kom tillbaka efter ETT DYGN (oh så hemskt) då han vart spårlöst borta.. Nu är han dock tillbaka, med endast ett sår på nosen och hårtussar på pälsen.. Haha. 
Men anyways! Så måste jag nog ändå säga att juldagen var bäst av alla juldagarna, mycket bättre än julaftonen tillochmed! Å detta endast för vårat UNDERBARA julkalas med världens bästa släkt!! Å haha ja det går inte att förklara hur roligt vi har den dagen/kvällen/natten, men asså man vill verkligen aldrig därifrån.. För vi har bara så sjukt kul å vi är typ hur många som helst och alla är typ bara världens goaste folk! :D
Men först äter man då typ jordens största julbord, och sen sitter man i ett par timmar å bara äter, pratar, flamsar, äter efterrätt osv :) Å sen såklart springer runt med världens bästa tyra, som springer fram och tillbaka och lämnar grejer till folk och springer och dansar och klappar i händerna och är typ världens goaste unge haha! :'D
Å sen så efter det så spelar man spel (vi var typ 13 pers som spelade Med andra ord, eftersom det va typ alla kusiner + flick/pojkvänner osv haha) å pratar med alla, och sen sjunger och spelar typ alla, och sen självklart så öppnade vi ju baren, vilket är det goaste på hela kvällen typ haha där man kan hänga heeela kvällen :D 
Å där står jag då som den bartender jag (typ) är hahah, och serverar massa drinkar (eftersom min morbror är typ galen i alkohol och åker på årliga "affärsresor" till tyskland å köper hem massa sprit haha.. fast han är inte alkoholist! ;)) å sen hänger man där och spelar biljard å pratar och lyssnar på typ världens bästa musik HAHA xd å sen tog vi en paus mitt i allt och gick ut till flygeln och gick och kollade på min moster&morbrors fårskinnsbutik som dom öppnat där! :) Å sen snokade vi även omkring i hela flygeln eftersom det var aslängesen vi var där (min morfar bodde där innan han dog), så det va skoj! :)
Å sen gick vi upp till baren igen och spenderade resten av kvällen där, och vi hade sviinkul där haha och jag vann 2 ggr över min kusins pojkvän på biljard bara för jag är grym haha (eller så kan det berott på att han råkade få i den svarta bollen innan han skulle göra det haha, men äsch) ;)
Å sen vid tolvtiden började alla så smått dra sej hemåt, men jag, linda och gabriel kände att det var waaay för tidigt så vi stannade en bra stund till, innan vi sen tog ner grejerna från baren, sa hejdå till alla och sen gick hem i natten :) å sen var dom så snälla och föjde mej ända hem, och vi hade tillochmed sjukt kul även den lilla biten xD Haha å sen var dom så himla snälla å sa att jag närsomhelst fick komma ner till dom i gbg och sova över där och så, dom äger! 
Å sen sa vi hejdå och sen gick jag in och la mej, efter en lång men SJUKT grym dag med BÄSTA släkten! <3
haha baren, platsen jag trivs bäst på xd
bilder från förra året, tog inga fler detta året tyvärr :(
:D
 
hahahhah min, linda och gabriels låt, BÄSTA EVER!!! hahahhahaahha :'D

bra första skoldag trots allt!

Hallå allihopa! :) Har nu klarat av första skoldagen och var som vanligt inte så farligt som man jämt tror, utan den var helt okej. Hade rätt vanliga lektioner som dock var vääldigt slappa å gjorde knappt nånting, så det va ju gött ;) Sen var det ju inte helt fel å träffa bästisarna och snacka massa med dom eftersom vi inte sett varann på över två veckor! Å så var det ju kul å se dom andra med. Å dessutom var det pizza så dagen var rätt bra ändå ;) Sen här hemma har jag druckit varm choklad och sett på En idiot på resa, han reser nu med en dvärg å vet inte när jag skrattat så mycket? Höll på å dö av skratt ett flertal gånger och fick tårar i ögonen HAHHAHA, asså BÄSTA serien nånsin (förutom gg då), haha :'D Sen har jag även ägnat hela kvällen till å baka cupcakes med mitt nya cupcakes-set, yummie :D 
Men ah, inte jättemycket mer å säga om dagen, för har lite bråttom nu eftersom jag tänkte publicera inlägget om dagarna efter jul, som jag aldrig hann göra, och sen fixa lite med grancan-bilderna med, och allt detta på 20 min innan farmen börjar, hehe (never gonna happen).. 
Nämen ah får se hur mkt jag hinner, men annars får det bli mer imån för ikväll ska jag åka å hämta en laddare från kära Allis, som jag inte sett på jag vet inte hur länge, och sen blir det tv för hela slanten ;)
lagom snygg bild jag tog i förrgår natt på flygplatsen kl halv två på natten, lagom sliten.. ;)

Underbar vecka och jag saknar allt <3

HALLÅÅÅÅ ALLIHOPA I'M BAAAAAACK!!!!! :D :D :D hahah okej, är inte såå glad över det iofs, skulle helst stannat på underbara grancan ända tills sommaren.. Men iallafall har jag haft en underbar vecka där med massa sol&bad, utflykter osv och jag saknar redan allt. Solen, värmen, havet, människorna, maten, dofterna, solnedgångarna, stränderna, lägenheten, landskapet, ja ALLT! Men jag kommer tillbaka, kanske redan nästa jul! Å då stannar vi LÄNGRE. 
Men ja somsagt har haft en toppenvecka där och har gjort massa roliga saker, och SÅKLART kommer en biiig update om det nångång i veckan, med massa bilder åsådära! :)
Sen får jag se om jag hinner/orkar göra en försenad årsresumé med, men vi får se.. Jaja hoppas ni haft ett riktigt grymt lov och att ni får en iaf okej skolstart imån! Jag VILL INTE och har ångest as usual, å denna terminen kommer bli rätt HEMSK på många vis, men samtidigt är det ju sista terminen på ribba så måste ju ta tillvara på det med.. <3
Men jaja, nu måste jag sova för annars kommer jag se ut som ett jäkla vrak imån (eftersom det inte blev mkt sömn inatt heller då vi kom hem vid fyra..) 
Men ha det bäst så hörs vi snart igen! Puss :*