Härlig söndag! :)

Hejsvejs allihopa! :)
Jahopp då var det söndag kväll igen dårå.. Fy vad helgerna går snabbt alltså! :S 
Jaja jag har iaf haft en bra söndag, hoppas ni oxå haft det!
Började med att jag som vanligt sov till typ halv elva, fast jag helst skulle velat gå upp vid nio.. Men det går bara inte!! 
Jaja, sen gick jag ner och åt frukost åså, och efter det spelade jag lite piano, och sen gick jag upp å fixade lite på mitt rum. Sen såg jag lite på tv, och efter det tänkte jag att det var dags att gå ut lite så man fick röra på sej lite! Så blev det som jag gjort de två senaste dagarna; snowracer på kullen, haha x) Men är ju alltid lika kul och jag tror faktiskt man får rätt mkt motion iochmed att man går uppför ganska branta backar typ 10 ggr.. Å det var lika gött idag, gick assnabbt (lite för snabbt haha) och idag hade jag även med Noa uppe i backen haha xd Han stack dock efter några minuter ;P
Nejmen sen åkte jag där och i en annan backe rätt många gånger, och så filmade jag och tog massa kort å sånt med för det var så fint med solen och all snö&rimfrost åså! :)
Aja, och sen efter nån timma gick jag in igen, för jag hade myycket å göra.. Så då var det bara å gå in, och sen hoppa in i duschen, och sen satt jag lite i bastun och sen fixade jag lite nödvändiga saker osv, haha x)
Så det tog ju en bra stund, och sen började jag typ ta fram outfits för veckan oså, och sen hade klockan blivit typ halv fem och då hjälpte jag mamma med maten, och sen åt vi! Å idag åt vi (för en gångsskull haha) riktigt god mat, stor sallad med massa goa saker i, bl.a mozarella och kyckling, och sen till efterrätt hallonglass! :D
Å sen när vi ätit gick jag upp å kollade på världscuphoppningen, och efter det började jag typ städa mitt rum. Blev en liten snabbstädning, hade tänkt å göra värsta storstädningen + rensa garderoben, men tiden räcker verkligen inte till..! Jaja, sen dess har vi typ bara sett på tv, och nu sitter jag här och varvar bloggen med ponnyakuten, och måste snart göra mej redo för sängen, för idag ska jag banne mej inte lägga mej typ kvart över elva som jag ALLTID gör..! Det är waay för sent alltså.. Så måste skärpa mej!!
Menmen, innan dess tänkte jag bara skriva lite om imån och sen lite vad som händer i veckan! 
Så hejsålänge! :*
såhär tråkigt väder var det på morgonen..
.. men såhär fint blev det sen! Rätt fin trots mobilbild eller..? ;)
okej tog MASSA bilder till, men dom kommer en annan dag! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback