Hörs imån!

Har typ skrivit färdigt om ridningen nu, men det kommer upp imorgon istället för nu måste jag sova! Men hörs då, gonatt på er! :*

bra torsdag med rolig skoldag och ridning!

Sådärja, NU kan jag skriva om dagen! ;) å den har varit riktigt bra och sjukt rolig måste jag säga, särskilt i skolan faktiskt haha! ;) Vi började då somvanligt med spanska, som faktiskt va askul idag :D vi va typ bara 6 tjejer och 4 killar så vi va jättefå, och först hade vi typ lite glosförhör och sånt tråkigt, å sen skulle vi sett på ett program, men sen tjatade några om att vi borde lära oss mer om sånt man behöver kunna om man är turist i spanien, så då hade vi typ tävlingar och sånt om typ ord om mat, kläder och sånt där, och det va sjukt kul faktiskt haha och det blev lite kaos åså men det va såå mycket roligare än vanligt!! ;D så det gjorde inte så mycket att vi inte fick se vårt älskade "Extra" (världens absolut sämsta humorserie på spanska som ändå är helt underbar hahah) ;))
Haha jaja, sen efter spanskan så hade vi helt vanlig biologi där pappa fick lite damp på mej ett par ggr men jag är ju van.. x) Haha å sen blev det ju lite flumm som vanligt, bl.a när kvinnan som skällde ut mej, ella och elsa i stockholm som f*n kom in och skulle prata om en musikal dom skulle sätta upp, hahhah xd 
 
Nåväl, sen efter det hade vi en liten rast och sen hade vi musik! Dock inte med Marcus men med en som heter Dan och är Albin i vår förra klass pappa! Å han är asrolig å intressant att lyssna på så det va faktiskt en riktigt lyckad lektion! Pratade typ hela tiden om Rockens historia från 50-tal till nutid och om alla band, artister å sånt och sen lyssnade vi även på låtar från alla årtionden osv, rätt kul faktiskt för man kände ju igen rätt många och kunde lite om det ändå! :) Å sen dom sista typ 25 minutrarna satt jag, elsa och emma i ett grupprum och skulle egentligen läsa häftet om rockens historia, men vi läste la typ en sida och sen resten av tiden satt vi och babblade och diskuterade massa random saker haha ;) Får la läsa resten hemma.. ;) 
Aja sen när vi slutade hade vi matte, då vi bara gjorde repetition eftersom vi har diagnos imån..
Å sen hade vi lunch, som va lite smårolig den med pga en lite rolig person.. xd (nämner inga namn hahaha)
Å sen gick vi ner till idrotten, flummade loss i omklädningsrummet (haha måste va nånting i luften därnere eller nåt för man blir fan GALEN där x'D) och sen hade vi typ en av dom goaste idrottslektionerna ever typ! :D 
hehe, för det började med att jag, elsa och emma spelade tennis (haha vi har blivit värsta tennis-trion nu xD), såsom vi gjorde förra torsdagen, dock gjorde vi inte alls seriöst idag haha.
Å sen när Adnan inte såg, så smet vi bort till andra hallen, där dom som inte va med på gympan fick spela kinect :O fatta orättvist?! Så det gick vi inte med på utan gick in dit och ställde oss och dansade vi med xD Haha och fyf**n va kul det var xdd höll på å dö typ, man var ju två stycken som gjorde tsm, och sen skulle man ju liksom härma personerna på skärmen (väggen), och hahaha kan inte beskriva hur fula vi var x'd å ändå fick jag typ 840 000 poäng?! xD haha men kul som fasen var det och man kände iaf att man fick motion, mer än tennisen kan man säga!! (Vilket jag sa till Adnan och han blev faktiskt inte sura på oss för vi gått dit! :D) Haha å sen stod vi där och dansade som galningar bakom alla andra med, tills vi slutade ;)
Haha å då va man rätt trött! Så då bytte vi bara om lite snabbt, och sen gick vi upp till skolan till sofforna och satt sen där och flummade, kollade på tv och spanade in en grymt snygg kille (typ fritidsledare eller nåt) haha x)) Å sen så kom bussen! 
Fortsättning i nästa inlägg, skriver om ridningen separat as usual! 
dagens look ;)
 
I skolan ;)

Igår - rätt go skoldag med skidning även denna dag!

Tjena allihopa! :)) Skulle somvanligt publicerat detta igårkväll men mitt i allt stängde pappa av internet -.- Så lägger upp det nu så skriver jag om dagen sen! 
 
Är sjukt osugen på att blogga nu, är asförbannad för det inte går att kolla på fyran för vår tv är cp, så jag inte kan se mina favoritprogram ikväll och är bara allmänt trött å arg.. men är ju lite beroende av att skriva såattsäga (haha okej jag vet det är inte bra!!) så får la skriva lite om dagen dårå ;) (haha kommer inte bli lite, det vet ni ju xd)
 
Började iaf dagen med teknik! Haha innan typ HATADE jag teknik men nu älskar jag det typ?! xD hahah nämen tycker vi gör ett rätt roligt projekt nu och det är askul när man kommer på en idé, testar den och ser att den funkar! T.ex idag kom vi på massa smarta bra lösningar så tycker vi kom riktigt långt idag på vår lilla berg-ochdalbana ;D dock stod jag typ heela lektionen och försökte göra en smart vagn med hjul och sådär, men sen blev den faktiskt rätt bra! ;D hehe så det va rätt skoj, + att det va väldigt flummigt haha ;) 
Nåväl, efter det hade vi en halvtimmes rast typ, så då passade jag&elsa på att smita bort till Ica och köpa choklad, bara för vi visste att vi skulle va hur sugna som helst på det sen efter maten, haha xd
aja sen efter det hade vi ännu flummigare (ni har fattat att det är mitt favoritord typ va?! xD) eget arbete, då vi endast satt somvanligt inne i grupprummet och babblade, skrattade, tog bilder (jag tog massa fjortisbilder med frida p's mobil bl.a ;)) diskuterade saker rätt högljutt osv, så blev inte så mycket gjort på den lektionen, typ ett mattetal haha x)
Aja, sen efter det var det spanska.. Men den var la helt okej, satt hela lektionen vid datorerna och svarade på massa svåra frågor om Argentina som man inte fattade typ, men aja rätt chill ändå! :P
Å sen hade vi lunch, och sen go rast i sofforna som vanligt, och sen så hade vi inställd engelska :D weeohoo, alltid lika gött haha ;) Så då satte vi oss i mediateket och typ började kolla lite på Modern family, men sen skulle Gunilla stänga så då gick vi ner till idrotten (påvägen dit var elsa och jag tvungna att ställa oss i solen mot en vägg bara för det va sånt himla fint väder och så VARMT!! Vår typ ju?! :D) och sen hade vi lite kul i omklädningsrummet somvanligt haha och sen hade vi idrott dårå!
Å den var rättså jäkla kass alltså.. eller ja, först hade vi typ uppvärmning, och sen körde vi kon-fotboll eller vafan det nu heter, och det är inget fel på själva spelet eller så, men iochmed att vi spelade tjejerna mot tjejerna så satt ju killarna och kollade på, och såklart kom det massa små "trevliga" kommentarer från dom mot typ en del tjejer.. kanske ingte just mej men mot några andra, och det blir liksom inte kul överhuvudtaget när dom sitter och är så jäkla dryga.. Men ah, och sen skulle vi ta fram massa redskap och sånt, men elsa hade mått illa rätt länge, och sen mådde hon typ skitilla så då hängde jag&emma med henne till omklädningsrummet haha, och sen satt vi där resten av lektionen och typ pratade massa och så och försökte få elsa på bättre tankar å inte typ spy.. ;) aja, sen va kanske inte Karel så glad när vi kom tillbaka men jaja ;) 
Sen när vi slutat gick vi upp till skolan igen, och sen hade vi svenska med lila tanten hahhaha xd och asså VARJE gång vi har henne blir det typ kaos bara för hon är så otroligt himla konstig haha, så först bråkade hon ett tag med killarna, och sen såg vi klart på filmen (var det absolut sämsta slutet jag nånsin sett, blev chockad när det tog slut helt plötsligt för jag va helt säker på att den skulle fortsätta hahah), och sen hade vi en stund kvar på lektionen som bara var kaos hahha xd alla skrek typ i munnen på varann, lila tanten försökte hitta ett bra klipp om andra världskriget på youtube men det slutade med att hon satte på en abba-låt HAHAHA (som bara jag sjöng till?! x'D) och sen blev det lite fighter mellan henne och kevin och ah.. herregud xd haha men hon är rätt underbar trots allt, och jag är ju hennes absoluta favorit som hon sagt ett flertal gånger.. x'd omg.. 
haha! Nåväl, sen var det trots allt rätt skönt när vi slutade och kunde åka hem!
 
Å sen fick jag dock gå hem från backasand igen (fick iofs skjuts en liten bit), men då var jag ändå hemma innan fyra, och då typ pratade jag med mamma, åt en ica-paj och såg lite på tv, men sen gjorde jag precis som igår, tog på mej skidkläderna, pjäxorna osv och sen åkte jag till samma spår som igår, bara att jag tog en liten genväg dit över åkern ;) Men sen så åkte jag där då än en gång, var dock inte riktigt lika härligt som igår eftersom det va typ flera plusgrader idag så det va rätt isigt och sjuuukt bakhalt, kunde knappt ta mej upp för backarna.. :s så jag åkte bara typ 2½ varv denna gången, dock var jag där typ lika länge som dagen innan bara för jag tog massa pauser vid hästarna och tog även denna gången typ 1000 kort.. ;) Hehe, men även om det inte va lika kul som igår så var det iaf lika fint! :P
Menmen, sen då vid typ sex så drog jag mej hemåt, med ett stopp för att prata med min morbror haha, han berättade att han varit sjuk hela dagen men att han "muntrat upp sej med att slakta ett par lamm", haha fyy då tyckte jag riktigt illa om honom!!! :((
Haha jaja, sen när jag kom hem så var det snabba puckar att fixa grejer och sånt innan mammas små vänninor kom vid halv sju..  Nämen jag typ gjorde det lite fint och tände ljus och sånt där så det såg lite trevligt ut ;) Men sen när alla kom så smet jag upp till övervåningen medans dom satt där nere och babblade och kacklade som himla höns så man knappt hörde vad man tänkte.. haha ;) sen var jag SÅKLART tvungen att gå ner till dom när dom skulle tacka för bullarna (även dom överdrev haha fast dom ville nog bara va snälla) och fråga vad jag hade i osv.. haha suck. Jaja det va ju kul att dom blev lite uppskattade ändå! ;) 
Men jaja, och sen satt jag resten av kvällen och gjorde matten och satt vid datan för då vår cp-tv vägrade fungera.. :/ Men annars en mkt bra dag! :)
 
tog som sagt rätt många bilder denhär gången med.. men va så fint ju!!
:)
 
 
och så en bild på hur jag såg ut igår, hahahah fulaste bilden men hade bara en.. ;)
på hemvägen! 

asgo tisdag med rolig skoldag och underbar eftermiddag :D

Tjohej alla! :D hoppas ni har haft en bra tisdag! Min har vart riktigt awesome faktiskt :D har haft en rolig dag i skolan och en gryyym eftermiddag så det har vart tippentoppen :D
Kan ju berätta lite om skoldagen till att börja med! :)
Å den började lite småotrevligt, med svenska nationella muntliga.. dock var det inte alls så farligt, trodde jag fått värsta skitgruppen och att det skulle va aspinsamt&jobbigt, men det va faktiskt en grym grupp där alla liksom lyssnade på alla och visst man kanske va lite nervös i början (jag fick såklart börja -.-) men sen gick det över för vi alla blev så engagerade, haha.. Men jag fick ett rätt enkelt ämne med, tatueringar. Man skulle liksom först läsa igenom en text, sen skriva vad man tyckte om den och svara på frågor om den, och sen förbereda lite på en halvtimme. 
Sen satte man då igång diskussionen, och tyckte somsagt det gick bra! Folk hade bra argument och det kändes som alla fick säga nånting, och det blev aldrig pinsam tystnad utan diskussionerna höll i sej från början till slut (haha alla gick typ över tiden med x)) Det jag dock missade (tror jag?) var att sammanfatta vad vi diskuterat, men försökte fånga upp det lite snyggt efteråt så får la se om hon går på den hahah xd Men hoppas jag får okej på det iaf, kommer inte få A direkt men tror INTE det gick lika dåligt som på engelskan..!
Nåväl nog om det! ;)
 
Sen då när vi var färdiga efter typ 1½ timme, så gick vi till so'n där vi hade typ 20 min kvar. Å då typ pratade bara Andreas (studenten då) om förintelsen och sen såg vi ett rätt brutalt filmklipp om det från nån film.. Blä. 
Jaja det var la det, och sen när vi haft det så hade vi ju då slöjd, vilket var betydligt trevligare! ;) Haha var en asgo lektion med massa flum och rätt go musik (trots att det va lucas spellistor.. ;)) och sen hann jag med mer än förra gången iaf! Så hoppas verkligen jag blir färdig med dom tills vi byter om en månad! För det är trots allt rätt kul att typ sy och sådär, haha det är lite rogivande på nåt vis! xD haha men ah, sen gick dom två timmarna aaassnabbt oxå så det va gött! :D
Å sen då hade vi långrast som var ungefär som vanligt, satt i sofforna vid biljardbordet och Elsa och jag satt och hånade alla och satt och dog lite av skratt åt jagvetintevad och sen bråkade vi ju lite halvt med killarna som vanligt, och sen blev jag även sjukligt arg på Linnea för hon facerapeade mej och skrev Älskar dej <3 till en kille i vår förra klass.. som tur är är han snäll och jag kunde säga att det va Linnea som skrivit det, fick dock lite panik först då det inte gick att ta bort från min telefon :@
haha jaja.. Sen efter en timme hade vi då mat&bak :D och denna gången skulle vi göra soppa, frallor och morotsmuffins och det va lika underbart som vanligt, bara lite bättre då vi va typ sju pers då 8orna fortfarande är borta (Y) :D så då kunde man va extra flummiga haha, och sen som grädde på moset så blev det typ såhäääär gott!! Soppan blev god (förutom rotsellerin, blää), frallorna som Lollo gjort blev underbara och mina morotsmuffins blev la rätt goda dom med ;) Så det blev awesome även denna gången ;D Å sen fick vi kuta till bussen as usual, och sen hade elsa&jag en fruktansvärt rolig resa hem, i båda bussarna hahaha xD herregud blev helt galna?! hahaha. 
 
Jaja men sen fick jag iaf uppskjuts, sjuukt gött! Och sen har jag vart sugen flera dar attt åka skidor i ett spår som ligger nedanför min moster&morbror, så när jag kom hem fixade jag bara lite saker, och sen drog jag på mej skidkläderna, spände fast skidorna på sparken och åkte bort till min moster&morbror där jag sen startade! :D och redan där var det helt underbart, solen sken och det var precis lagom kallt, det första jag gjorde var att åka ner för en lång nerförsbacke och domma spåren kändes faktiskt rätt mkt bättre än dom andra! Men ah, var ashärligt iaf :D så sen åkte jag flera varv där, typ 5-6 (den kanske bara va typ 800 m runt) och sen stannade jag till då&då vid hästarna för dom va så otroligt nyfikna på mina skidor haha, och sen för att vinka till Tyra som man såg i fönstret i deras hus över vägen, och sen när solen började gå ner stannade jag seriöst typ 50 ggr för att ta bilder hahaha, asså det va bland det finaste jag sett! Haha går knappt att förklara (å tyvärr är mobilkameran rätt kass), men va sjukligt fint att bara åka omkring där och se på solnedgången iaf! 
Å sen efter då typ 5-6 varv så hade det gått över en timme, och solen hade gått ner för längesen, så efter jag pratat en stund med min morbror så åkte jag hemåt igen! Men åh är så glad att jag gjorde det för det kommer jag minnas länge asså! Får nog bli en repris på det imån igen tror jag ;)
Haha jaja! Sen åkte jag då hem, åså satte jag in lasagne i ugnen och gjorde sallad åsådär, och sen gjorde jag lite matte och sen satte jag mej vid farmen och åt! Å sen dess har jag typ bara sett på ett lite roligt nytt historieprogram som handlade om Habo haha, så man kände igen sej på flera platser, bl.a där vi var på nattkampen haha, så det va lite kul ;) 
Men shiit nu måste jag seriöst sluta.. blev PISSlångt igen, SORRYYYYYY :(((( Haha ok men nu måste jag sova typ, kommer aldrig hinna lägga upp säleninläggen.. :( Jaja får se hur det blir, ha det bra så hörs vi imån igen! Puss :*
 
Några av de typ 5000 bilderna jag tog.. ;) får komma mer en annan dag! 
dom fick sitta ihop.. ;) men fint va?! :D

just det hehe..

Juste!! Kom på att jag typ helt glömt bort att jag hade typ hela sälenresan kvar att berätta om.. haha fan. Aja får se om jag hinner med nåt inlägg imån! 
Men nu måste jag gå, puss! :*

never live in the past but always learn from it.

Och idag har vart en bra dag den med, särskilt här hemma! :) Men skoldagen var la helt okej den med, var bara lite sur typ i början.. Men aja var iaf sjukt gött att vi fick sluta en timme tidigare idag! ;D Dock missade vi bara handledartiden, men ändå!
Dom andra lektionerna var iaf okej, började med engelska då vi såg klart på filmen, var ett rätt bra slut på den förutom att man inte fattade en del saker åsådär, men ah rätt bra ändå!
Å sen blev det typ kaos den typ sista kvarten, då vi det blev typ VÄRSTA disskussionen/bråket mellan vikarien (som vi dock haft rätt många ggr) och Kevin och Filipparna haha, eftersom dom tyckte att man fick säga neger, och dom tyckte att alla "araber/turkar" (dom visste inte skillnaden riktigt x'd) och bögar inte borde få finnas typ, och ja, då fattar ni ju hur arg läraren blev.. xd haha så då hade dom värsta ord-fighten mot varann och ah, var sjukt underhållande att titta på iaf xd
Haha jaja, sen efter det hade vi så sjuuuukt trist kemi så det inte var sant.. blä!
Aja, efter det hade vi iaf svenska och då fick faktiskt Karin igång filmen på typ 10 min (med David&Björns hjälp dock), tillskillnad från förra gången! xD haha, och denna gången var la ungefär som förra gången bara att det hände lite mer saker, dom var på rättegången och blev dömda till döden, typ.. (dock är det ju rätt otroligt att hon dör iochmed att hon är huvudpersonen..) men ändå rätt okej har den vart hittills tycker jag!
Och sen efter svenskan så hade vi so, då vi gick igenom lite mer om andra världsskrigets, typ slutet osådär, och sen i slutet "förhördes" vi typ med, hahah jag å elsa samarbetade såklart, även om man inte fick det (badass) fast ändå hade vi typ tre fel insåg vi sen xd sämst haha!
 
Och sen när den var slut så var det lunch, och sen hade vi en sjukt go lunchrast som tillbringades med dom bästa i sofforna då vi satt och tryckte i oss godis- och chipsrester från i fredags och diskuterade livligt spelet Slenderman (haha emma&frida p blev assura på elsa för hon tyckte det verkade mesigt medans dom tydligen tyckte det var HUR läskigt som helst xd) haha. 
Och sen hade vi då vår sista lektion, som var matte dårå, men den gick snabbt då den bara var en halvtimme, och sen vid ett slutade vi dårå :D
Så då var det redigt gött att bara ta bussen hem och sen var man hemma vid typ två! :) Dock fick jag gå från backasand, men det var bara gött att komma ut lite, + att jag träffade min moster på vägen så då kunde jag stanna och prata med henne, alltid lika trevligt! :D
Aja, sen när jag kom hem så chillade jag först en stund, och sen gjorde jag jordgubb/blåbärssmoothie! :D å sen satte jag mej typ en kvart vid teven, fast sen tröttnade jag så då tog jag på mej massa kläder och gick ut! Å så tog jag sparken och drog ut på en liten tur till hästarna, för det va ett tag sen nu :) å dom va lika glada som vanligt haha, särskilt när jag gav dom lite hö ;P Sen efter jag (försökt) hälsa lite på Thelma så drog jag mej hemåt igen i solen, så jäkla fint&härligt! :D
Å sen när jag kom hem så kollade jag på halv åtta hos mej och repris på farmen, och sen vid fem var jag så sugen på att gå ut i det fina vädret igen så då gick jag en liten runda! Så hiimla fint var det, solen var precis påväg ner så tog typ maassa bilder ;) Å så gött att powerwalka lite ;D
Hehe, och sen var jag rejält hungrig när jag kom in igen så då tog jag gårdagens rester av middagen och gjorde lite tzatziki till det, och satte mej en stund framför teven, tills mamma kom hem! 
Å då hjälpte jag henne att sätta in maten å sätta upp vårgardninerna, och sen gick jag upp och satte mej här, och nu har jag sett på farmen och familjen annorlunda som vanligt :D
Fan blev låångt inlägg igen -.- Aja nu måste jag verkligen sluta, vill inte sitta vid datan hela bövla kvällen så vi hörs nog imån igen! Puss på er! :*
såhär såg det ut när jag började gå.. ;)
..sen såhär..
 
och sen blev det såhär..
 
och sen såhär..
..och sist såhär! :D
haha, intressant att följa solens gång va?! xD
 

Igår- mysig söndag med något missslyckad skidåkning, bullbakande och lite annat fix!

Tjena mors alla! Sorry att jag bara hann publicera ett inlägg igår, hann bara börja på detta.. Men nu kommer det iaf och sen ska jag försöka hinna skriva ett onlägg om idag med! :)
Nåväl, igår var oxå en bra dag då jag fick lite mer gjort iaf! :P

Började med att jag sov lite kortare än dagen innan, eller ja till typ halv elva haha. Sen gick jag ner och gjorde typ samma goda frukost som igår, och sen satt jag läänge och läste i Systrar i jeans, goaste! :D
Men sen efter nån timma så gick jag iaf upp och gjorde mej lite iordning och satte på mej skidkläder åsådär, eftersom vi tänkt åka en sväng vid typ tolv, men sen blev jag och pappa fast en bra stund framför teven där det var Sprint för herrar (är ju skid-VM nu), och det va faktiskt asspännande eftersom sverige typ ledde hela tiden nästan, och sen i slutet så var vi SÅHÄR nära på att ta guld (haha JÄ*LAR va pappa skrek då xd) men sen kom nån ryss och tog det så vi fick bara silver :@ haha men jaja, det va lite kul iaf ;P
Men sen gick vi iallafall ner och tog på oss pjäxorna, och sen tog vi på oss skidorna och drog oss bort mot åkrarna där Ellas pappa kört upp spår med sin pistmaskin (japp ni hörde rätt han har en pistmaskin!! :O), och bara påvägen dit höll jag på att dö, haha xd 
 
Och kan säga att det INTE gick bättre i spåren, HAHA alltså gud, började med att jag typ blev asgrinig eftersom det va så bakhalt och jag typ inte hade nåt fäste, och sen efter typ hundra meter så skriker pappa nånting men jag hör inte vad, och VIPS så tvärnitar jag ofrivilligt och faller rakt fram på mage typ HAHAHHAH asså måste vart fulaste ever x'd men jag blev typ så chockad att jag började störtböla som ett litet barn, inte för det gjord ont eller så men blev så paff hahahah x'D så sen låg jag bara där i spåret en stund och tyckte synd om mej själv xd men efter ett tag kom jag upp igen, och sen gick det lite bättre... tills vi kom till en skitbrant backe där det svängde tvärt åt höger, å där ställde jag mej och började skrika bara för det va så brant hahaha xD å sen fick jag ploga mej ner sakta, sakta xD fast sen när jag kom dit andra gången så tänkte jag, äh vafan jag kör väl bara! för att liksom övervinna rädslan, något jag inte skulle gjort då jag föll precis i kurvan hahah x( nåväl, sen körde jag ett varv till på den banan, och sen en liten extrasväng, och under den tiden hann jag ramla typ 3 ggr till hahaha, alltså typ mer än vad jag gjorde under hela sälenresan.. xd 
Så sen vart jag trött på skiten och hängde med mamma hem hahah x)
Å sen när jag kom in så gick jag och duschade, och sen typ en stund efter så började jag leta upp receptet på bullarna vi fick i fjällen (eller dom hann jag inte berätta om va? aja iaf JORDENS godaste bullar är det!!) och sen va jag tvungen å skriva av det åsådär, men sen kom jag iaf igång med dom! :)
Å sen tillbringade jag de följande typ tre timmarna i köket och bakade dom otroligt avancerade bullarna.. skulle va massa olika saker i dom och de skulle jäsa i typ en timme totalt och så skulle man göra värsta fyllningen + att det var den största deg jag nånsin jobbat med, asså den var GIGANTISK, och då var det bara halva satsen.. ;) Menmen, sen tog jag ju lite pauser då&då mellan jäsningarna och typ åt (asgod) middag osv, men sen var det en OTROLIG lättnad då jag PRECIS innan ponnyakuten började, tog ut den sista plåten ur ugnen.. ;) Å sen var det då provsmakning, och jeeeeesus va mamma&pappa överdrev, dom ba; ALLTSÅ HEEERREGUD det var dom absolut godaste bullarna jag nånsin ätit!!!! Och: dom smakar ju som wienerbröd frida!!!! Osv osv, och jag ba, asså snälla.. Haha visst dom blev kanske dom typ bästa jag gjort för dom smakade ju ungefär som dom i fjällen, men asså man behöver ju inte överdriva SÅ jäkla mkt.. x'd å sen tycker jag dock dom blev något för salta, då man skulle ha salt med ägget man penslade över, och tog nog en ANING för mycket där, hehehe.. Så ah, men annars blev jag nöjd för dom blev rätt lika dom vi ätit :P
Aja, efter det såg jag då på ponnyakuten, och sen fixade jag massa saker, typ tog på ansiktsmask och gjorde lite såna nödvändiga saker, och sen valde ut kläder för veckan osv :) Å sen satt jag typ vid datan resten av kvällen som vanligt! ;)
Så det blev en mysig söndag! :)
asså fråga mej inte riktigt vad det här är för en bild hahahah, men det var igår när jag skulle ta bild på mitt hår typ, fast den blev inte så lyckad.. xd men iaf, se vilken sjuk skillnad det är på färgerna i hårbottnen och i topparna! :O slitet är det oxå.. haha får nog ta å pallra mej till frisören och klippa&slinga/färga det, men jag vill typ inte för jag vet att hon kommer kapa av typ 1 dm :( haha jaja ilandsproblem egentligen..
Nåväl, tog ingen bild på bullarna men dom såg ut som vanliga typ "snurrade" knutna bullar fast dubbel size typ, eller iaf blev en del helt enorma haha x))

Igår - riktigt bra lördag med en något fartfylld ridtur med Ella och hemmamys! ;)

Hejsan allihopa! :D
Haha ja som ni såg så hann jag bara med att skriva om fredagen igår, bara för jag skrev så enoooormt mycket.. -.- Men nu tänkte ´jag iaf försöka hinna med att skriva om helgen! :)
Och denna helgen har vart riktigt bra måste jag säga, trots att jag bara varit hemmavid hela tiden (förutom i fredags då) :))
 
Men igår gjorde jag iaf lite roliga saker!
Började dagen med att sova till typ elva hehe, bara för jag var så sjuukt trött efter dagen innan..! Så det va väldigt najs! ;) Men sen masade jag mej upp iaf, och sen gick jag ner och gjorde lyxfrukost med gröt med hallon, blåbär och honung, rostad macka och juice :D
Å sen när jag satt där och åt så smsade Ella, och eftersom vi dagen innan hade bestämt att vi skulle rida i helgen så bestämde vi att vi skulle göra det idag (som var igår hah) dårå!
Så då hade jag en timma på mej att typ ta det lugnt, diska, byta om osv, och sen vid lite innan halv två så joggade jag bort till Ella genom snön ;)
 
Och sen mötte vi varann likt i en kärleksfilm (vår klassiska xD) hahaha, och sen gick vi ner till stallet, hämtade grimmorna och hämtade varsin häst i respektive hage och tog in dom ;)
Å sen gjorde vi iordning dom och babblade på som vanligt, var ju typ 3 veckor sen sist (fattar dock inte hur det kan gå så bövla snabbt?!) så hade ju myycket och prata om igen ;))
Å sen när vi var färdiga så hoppade vi upp och skulle ge oss iväg, fast sen upptäckte ju jag att Vidur hade enorma snö"kakor" på hovarna (DÅ upptäckte jag det, smaart!) så då fick Ella hoppa av och hämta hammaren, men SEN kunde vi iaf ge oss av! ;) Och märkte redan när vi började skritta att Vidur var pigg men oxå vääldigt fjantig och stissig, blev typ rädd för minsta rörelse osv. 
Menmen, det gick iaf bra (i början åtminstone haha), och vi skrittade ner mot Stenabacken, en runda som vi brukar ta rätt ofta :) Å det va lika mysigt som vanligt, satt och pratade&pratade&pratade haha ;)
Å sen när vi kom ut på grusvägen upp mot Äng, så märkte vi att hästarna var otroligt pigga, så då tänkte vi trava uppför en backe. Å jag tänkte inte mer på det utan skänklade på Vidur lite glatt.. som därefter stack iväg, först i sjukt snabb tölt och sen iväg i full galopp hahahha xd asså jag dog typ, han har ALDRIG vart så pigg förut, asså det var nästan så jag inte kunde hålla honom.. hahaha så jag tänkte att han fått nåt fnatt och typ tänkte skena, men sen kunde jag ändå sakta av och invänta Ella och Maiken, som kom fräsandes i full galopp dom med, för Maiken hade ju såklart blivit AStaggad när Vidur stack iväg, så när dom kom fram till oss var hon helt uppe i varv och gick och trippade och var helt uppblåst typ, haha xD så det va faktiskt lite kul att dom va så pigga, dock lite läskigt eftersom det var snorhalt på vägen, så det var ju en väldans tur att vi fick stopp på dom!!
Nåväl, efter vi tatt en sista trav uppför en backe så blev iaf otränade lilla Vidur helt slut, så sen skrittade vi resten av vägen hem ;)
Dock blev det lite kaos när vi gick förbi ett hus där en tjej stod och sopade på trappen, för det tyckte ju Vidur va DÖLÄSKIGT och hoppade i luften och började först kuta och sen snedda över vägen, så vi tillslut bara var nån decimeter från ett skitbrant stup/dike.. Så det var lite läskigt faktiskt :S Menmen, var ändå på nåt vis lite beredd på det för jag känt att han vart lite spänd osv.
Men sen gick det bra hem igen iaf! :) Å sen tog vi in dom i stallet och sadlade av osådär, och sen stod vi en stund och pratade, å sen tog vi ut hästarna i hagen igen och sen stod vi ännu en stund och pratade och planerade party osv, innan det var dags för mej å dra mej hemåt ;)
Så sen sa vi hejdå och sen gick jag hem!
Å där typ duschade jag och dammsög mitt rum, och sen åt vi mat. Å sen vet jag inte vad jag gjorde fram till åtta? Typ satt vid datan eller nåt :) 
Å sen var det ju melodifestivalen, och sen såg jag&pappa en rätt bra film resten av kvällen som gick på fyran, hette Flickvänner från förr eller nåt :P
Å sen la jag mej vid ettiden nångång! :) 
gammal söt bild, saknar den andra pållen enormt! <3

Grymmaste dagen igår! #2

Och sen gick vi bara på toa åsådär och sen gick vi till June och tog en buss ner till öster (typ 1 km, inte alls lata xD) där vi bara tänkte svänga förbi åhlens, men vi var bara TVUNGNA att gå in på once oxå eftersom dom ju har rea där, så då kollade vi först lite där, och sen bestämde jag mej för att slå till på en tröja jag kollat på flera veckor och blev så himla glad eftersom den var kvar för den var på halva priset :D så nu får jag inte ångra mej bara, vilket jag ALLTID typ annars gör.. Aja så det var gött iaf! :D Och sen gick vi bara in lite på åhlens för jag&elsa tänkt köpa foundation&mascara där, men sen sket vi i det och gick bara omkring på sminkavdelningen och kollade på allt ;)
Jaja, sen efter en stund så fick det räcka och sen gick vi till en pizzeria i närheten där vi vart ett par gånger förut (inte vår favorit dock), där vi sen käkade! :) haha vart rätt mycket flum där med x'd 
Och sen när vi suttit där och haft det trevligt i kanske 40 min så drog vi bort till Cigarren där vi skulle ta en buss till rosenlund dårå, fick dock vänta en stund så gick in på Ica och gick runt därinne ett tag haha. 
 
Sen kom bussen iaf, och sen åkte vi till rosenlund (haha rolig bussresa där med, folk trodde nog vi var fulla xd) där vi sen hoppade av och gick till bowlingen :D
Och sen fick vi sitta där en stund, så då satt vi vid ett bord och diskuterade årets nya glassar från gb haha, och sen fick vi även sitta typ 10 min och komma på hur vi skulle dela upp betalningen, haha x) men tillslut så fick vi vår bana så då var det bara att välja ett par skor och sen började vi bowla dårå :D och haha det var lika kul som vanligt, trots att det gick SKIT för mej i början, var helt kass haha.. Men sen kom jag in i det mer&mer och sen satte jag några strike'ar och spärrar så det slutade med att jag kom tvåa efter Lollo som vann ÖVERLÄGSET, haha ;) Men nä asså var sjukt kul och vi satt och pratade och sjöng (var ju discobowling ;)) och spanade in en sjukt snygg kille, och bara hade det allmänt AWESOME! :D
Å det goaste var att vi fick spela typ en halvtimme extra, fråga mej inte varför men den stängdes aldrig av så vi bara fortsatte och fortsatte haha xD Sjukt gött! 
Aja, men sen vid typ nio så var vi iaf tvungna att sluta, och sen satt vi en stund i sofforna och pustade ut och åt lite godis, innan vi begav oss ner till bussen. 
Och sen efter massa flum vid busshållplatsen så tog vi 1an till huskvarna, där vi sen fick vänta typ en halvtimme på 101an. Men det gjorde inte så mycket då Rosen fortfarande var öppen och den var helt öde, för då kunde man springa omkring därinne och skrika, sjunga och dansa haha ;D Frida&lollo försökte lära oss deras dans haha men just då kom vakten och skulle låsa :( Så då var det bara att gå ut i kylan igen, och sen fick vi sitta och vänta typ en kvart på bussen vid busshållplatsen. 
 
Menmen, sen kom den iaf, och sen åkte vi med bussen till Kullen dårå, eftersom vi skulle till Lollo efteråt (haha den bussresan vart faktiskt väldigt allvarlig då vi satt och diskuterade andra världskriget haha) ;)
Så sen stod hennes pappa och väntade på oss, och sen åkte vi hem till Lollo! 
Å sen hade vi ett par sjukt roliga&flummiga timmar hemma hos henne i hennes URFINA "nya" rum (hon har flyttat till hennes systers rum), och blev så sjukligt avundsjuk på henne för att det va så otroligt fint!! Åhh vill oxå ha ett sånt rum :(( Men haha som sagt, riktigt kul hade vi, låg i hennes säng och spelade Quizkampen och drygade oss mot Pan haha, sen satte vi på musik och då ville jag dansa (det ville inte dom andra HAHA), sen tränade vi lite med hantlar hahah och såklart pratade vi och åt massa godis med! (och så höll jag på att riva hela lollos rum med xd) haha, fast tillslut tyckte jag vi skulle hitta på nånting mer, så då tvingade jag ner dom andra och så valde jag&elsa film (blev hannah montana the movie, helt rätt för oss xD) och sen kollade vi på den den sista halvtimmen, dock var jag så fruktansvärt trött efter den långa dagen att jag slocknade efter en kvart eller nåt xD
haha och sen vid typ halv ett kom pappa och hämtade mej och elsa, å så sa vi hejdå till Frida&Lollo och åkte hem! 
Och dethär blev typ jordens absolut längsta inlägg, asså vet inte vad som är mitt problem?! Haha herregud... Men skitsamma, en GRYM dag/kväll var det, älskar er tjejor! <3
 
 
<3
 
 

Grymmaste dagen igår! #1

Hej allihopa!! Dålig uppdatering som vanligt men blir så trött när alla jä*la inlägg bara försvinner :@ jaja får försöka skriva om det ikväll!
Men igår uppdaterade jag ju ingenting eftersom jag hade en awesome dag/kväll med bästa tjejorna, som jag tänkte berätta om nu då! :) 
Så vi börjar med skoldagen, som faktiskt var riktigt bra&rolig! ;)
Började somvanligt med kemi, som la var okej, satt typ bara och strök över saker som man behöver öva på inför nationella provet, babblade med Elsa och kollade på nån film. Var typ det ;)
Sen hade vi matte som på nåt sätt var väldigt rolig för jag hann med så många tal och kunde lösa dom (haha älskar känslan när man löst ett svårt mattetal xd), så det var lite kul haha, även om det va en lååång lektion..! 
Aja, sen efter det hade vi svenska, då vi efter en stunds teknikstrul och lite improvisation (ingen lärare kan ju typ sätta på dendär bövla filmen!!) så fick iaf Dan igång den ;) Och tjaa, trodde faktiskt den skulle vara hemskare och jättelångtråkig, men jag tyckte ändå den var helt okej, haha fast egentligen handlade typ allting (av det vi såg då iaf) om en tjej som sitter och argumenterar med en nazi-polis (som förhör henne för hon gjort motstånd mot nazismen typ) om vad som är påväg att hända med tyskland osv, men var på nåt vis rätt intressant att kolla på, trots att det låter skittråkigt haha. 
Jaja, sen när den lektionen var slut så var det dags för nästa förintelse-film, som vi då ju ser på engelskan. Och den är ju desto hemskare, men ändå väldigt spännande och ganska bra!
Nåväl, efter det var det iaf lunch! Och sen efter rasten så hade vi då vår sista lektion som var so! 
Och denna gången kunde man faktiskt bortse lite från studentens stamning och koncentrera sej på vad han sa, för det var rätt intressant ändå, det han sa. Och sen såg vi två rätt coola klipp från två krigsfilmer med, som visade väldigt tydligt hur olika attacker gått till under andra världskriget osv. Och sen sista typ 10 minutrarna hade vi mini-nutidskryss och sen vid kvart i slutade vi, och då fick vi kuta upp till bussen, och hann precis med den (Y) ;)

Å sen tog vi då 101an in till huskvarna och hade somvanligt en trevlig bussresa dit ;)
Å sen när vi kom till huskvarna hoppade vi då av bussen och gick direkt in till Willys på rosen, där vi skulle köpa snacks och sånt till kvällen dårå! :)
Och eftersom vi hade lång tid tills frida skulle till sin ansiktsbehandling, så stod vi en bra stund inne på willys och valde chips, läsk och godis och fick väldans beslutsångest därinne haha. Men tillslut hade vi bestämt oss så då betalade vi och sen sprang vi runt över hela rosen för att hitta en bänk att sitta och äta våra gifflar vi köpt, men såklart var den enda bänken som fanns där upptagen, så då fick vi stå och äta dom istället, haha. Men det var rätt trevligt det med och stod och flummade där (och spanade in snygga killar ;)) ett bra tag, innan vi var tvungna att gå till bussen dårå :P
 
Å sen vid typ tjugo över tre så gick frida till sin ansiktsbehandling, och så tog elsa, lollo och jag 1an (proppfull som vanligt -.-) bort till juneporten där vi hoppade av. 
Sen gick vi bort till stället där Lollo spelar piano, som är i ett typ nyrenoverat hus vid tändsticksområdet! Och där blev elsa och jag lite exalterad för att vi 1. tyckte det var så fint&mysigt därinne med stora soffor man kunde sitta  i, och 2. fick syn på den tjocka (haha så elak) killen med glasögon som Lollo pratat skit om hahahah, och 3. fick syn på en kaffeautomat :D :D Hahaha, så sen var vi väldigt glada (lite överglada kanske) och satt där i sofforna och skrek och skrattade så Lollo nog skämdes ögonen ur sej över oss, och sen satt vi och kollade i typ världens tjockaste bok med typ bilder från hela världen på ett dygn och lollo&elsa blev sura på mej för jag fällde rasistiska (enligt dom!!) kommentarer xdd Hahha, och sen började Lollos piano dårå, och då gick jag och elsa och tog/köpte "choklad med vitt" (skrattade ihjäl oss över namnet x'd) och sen satt vi typ och flummade gärnet ända tills frida kom haha ;D Och sen när Lollo spelat färdigt så satte vi oss allihopa i soffan och sen hade vi paketöppning! :D och jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle få, vilket var sjukt kul, och jag blev såå glad och RÖRD över dom fina presenterna, SÄRSKILT den sista, kortet på oss :'} TACK tjejer!! <3
Sen hoppas jag Lollo blev glad över våra presenter (som jag dock inte va med och valde, men jättefina saker fick även Lollo!) Så efter det vart man vääldigt glad!! :D
 
OMG blev typ längsta inlägget nånsin, så delar upp det i två delar!
haha dom här va så himla söta! :D
ååh så himla fint! :'D
och så världens finaste kort åxå + finaste ramen som Lollo GJORT!!! :O :D
 
 
 

HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HELVETES JÄVLA PISSFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har suttit i typ 20 min nu och skrivit ett jävla skitlångt inlägg om ridningen, och så trycker jag på nån knapp och vips så är det borta! ASSÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!!!!!!!! :@ håller fan på å börja lipa nu.. nä nu lägger jag mej.
Helvete. 
Förlåt men blir lika förbannad/ledsen varje gång.
Aja godnatt på er, får se om jag pallar skriva ett nytt nån annan dag. 

todayyy :)

Ojdå, ser nu att jag aldrig kommer hinna skriva om igår och idag (om jag ska kunna gå i säng i någorlunda vettig tid ikväll iaf), så vi tar bara lite om dagen, som har vart en mycket bra dag även den! :)
Började med spanska, som var rätt kul då vi först kollade på typ jordens mest failade spanska program/serie Extra, asså guuud dom skådespelarna.. x'd så dåligt så det blir hysteriskt kul xdd haha, och sen typ bara läste vi lite i textboken åså, så var rätt chill ändå! ;)
Sen hade vi biologi, var dock bara där en halvtimme ca då jag&Linnea sen hade nationella engelska prov- tala. Och FYFAAN va dåligt det gick!!! Asså nästan skrattretande hur dålig jag var, tror nog jag aldrig känt mej sämre.. asså först&främst förstod jag typ inte frågorna, så svarade typ huur konstigt som helst, sen kom jag inte på vad olika ord hette, fick blackout, kom inte på saker att säga, förklarade skitdåligt osv. Och så sitter Linnea där (hon tyckte dock det oxå gick skitdåligt) och typ säger massa smarta saker på bra engelska osv, och jag vill bara sätta mej ner och dö typ haha :( Nämen HATAR verkligen att prata på engelska, och så var jag så JÄKLA stressad och ah.. nä usch, så vettefan om jag får behålla mitt B, kommer iaf neverever få A, som tuva sa att jag kunde få om jag typ "ansträngde mej ännu mer". Yeah right efter detta kommer jag fan ha typ E :((( Så usch det var hemskt!!
Men skitsamma, det är inget å göra åt!
 
Efter det hade vi iaf musik, vilket piggade upp väldans mycket!! :) Har börjat på Rockens historia och även blues nu, så började spela en blueslåt på gitarr idag, och det gick faktiskt väldigt bra och va riktigt kul! (haha var faktiskt rätt coolt när alla typ 18 elever spelade exakt samma ackord samtidigt, rätt snyggt faktiskt!) Å jag fick t.o.m lite privatundervisning av Marcus när jag fick sitta längst fram och spela på hans gitarr med förstärkare, ouuuh haha ;D nämen det va kul, fick lära mej lite nya ackord och hur man spelar för att nå a-nivån! :) Dock kommer jag spela piano i detta området tyckte Marcus då det är större chans att jag får högre betyg, men kul å spela gitarr en gång iaf! :))
Nåväl, sen efter det hade vi matte som va helt okej, och sen var det mat! :P
Å sen efter lunchen så hade vi ju då idrott sista lektionen och det var en helt awesome idrottslektion! :D För efter mördarlektionen igår (berättar mer om det sen) så fick vi göra nåt lite mer slappt idag, så då spelade vi tennis hela lektionen :D å det va så kul! eller i början gick det skit haha, när vi typ bara slö-spelade lite, men sen satte vi igång med lite övningar osv, och efter det gick det betydligt bättre! :D Och sen var det verkligen ASKUL när vi först spelade dubbel (jag&elsa mot frida&lollo hehe) och sen när jag, elsa och emma spelade, då en stod och fick serva hela tiden mot dom andra två, fast man ändå spelade som vanligt liksom, med samma regler osv. För då stod Karel och pushade oss och sa hur man skulle göra osv, och sen va det skitkul när man va ensam för då vann man hela tiden haha, av nån anledning? Nämen så det var en riktigt grym lektion och avslutning på skoldagen! :D
Å sen slutade vi då, och sen skulle vi ta 101an hem, så då gick frida, lollo&elsa ner till hamnen, medans jag gick med Linnea bara för hon skulle till ica och mutade mej med att jag skulle få godis av henne, och det tackar man ju INTE nej till! haha ;D så då gick vi och flummade runt både på ica&coop och jag fick massa godis som födelsedagspresent hehe :D och sen gick vi bort till busshållplatsen och sen hoppade vi på bussen och sen hade vi en mycket trevlig&rolig bussresa hem, fast jag skulle till stallet då som vanligt ;) 
skriver om ridningen i ett annat inlägg!
dagens outfit! :)
och så dagens "facelook" såattsäga ;)))

tisdagen!

Hejsvejs allihopa! :)
Okej jag vet att det är otroligt dålig uppdatering nu på bloggen men är så sjukt trött på kvällarna så orkar typ aldrig blogga och ligger bara och kollar på tv i flera timmar.. Nu går det dock inget bra på tv så tänkte jag kunde skriva ett par inlägg om dom senaste dagarna, som vart riktigt bra! Imån kommer dock bli bäst då jag&bästa tjejorna ska först in till stan, sen bowla på kvällen och sen åka hem till Lollo efteråt! Åhh kommer äga så, var sjuuukt längesen vi gjorde nåt sånt nu alltså!!
 
Men nog om det nu, tänkte att jag börjar berätta bakifrån så vi börjar med tisdagen! :)
Och den var en väldigt bra&go dag tycker jag! 
Hade dom vanliga lektionerna på morgonen, alltså först spanska som la var helt okej, och sen so som väl va sådär.. eller asså ja, vi har fått en ny lärarstudent som ska va här i typ några veckor, och han ska då lära oss om andra världskriget och förintelsen och så, och grejen är att han är rätt bra&intressant att lyssna på, dock kan man typ inte koncentrera sej ett skit på vad han säger då han stammar (ganska grovt) så det blir sjuukt jobbigt att lyssna på x0 å alla typ mobbar honom för det med, stackarn haha :( men man kan typ inte låta bli å tycka det är lite kul haha, men nä jag vet att jag är elak så måste sluta med det..! Men iaf är det sjukt jobbigt så ah, den lektionen kanske inte blev superlyckad menmen..
Efter det hade vi syslöjd som var lika roligt som vanligt haha xd men trots väldigt mycket flum (haha har typ goaste slöjd-gruppen) och VÄLDIGT mycket problem (har ALLTID problem med symaskinen, asså dom har nåt emot mej!! xd) så hann jag ändå hyfsat långt på mina mjukisshorts, eftersom lektionen ändå är två timmar.
Nåväl, sen efter den låånga lektionen så hade vi ju håltimma as usual, och då satt vi somvanligt vid sofforna vid biljardbordet och hade det kul haha, typ snackade, var sociala med våra mobiler, skrek lite på killarna osv hahaha xD alltid lika kul ;)
Haha jao, och sen hade vi då mat&bak sista lektionen! Och den var sjuukt go som vanligt, dels för vi var typ aslite folk där för åttorna praoar, och sen gjorde vi SJUKLIGT goda saker med!! :D fick göra en rätt med rotfrukter och kyckling i, så då fixade lollo, elsa och frida rotfrukterna i ugnen, och jag typ tog ansvaret för kycklingen. Och då bestämde jag att vi skulle ha marinerad kyckling i ugn, så så fick det bli! Så då letade jag upp ett marinad-recept på nätet och sen gjorde jag den, med maaaassssa vitlök i såklart ;))
Dock kanske det inte var jättesmart att göra den i ugnen, för det tar ju sin lilla tid, så tillslut blev det bara vi fyra kvar när det var typ 20 min kvar av lektionen, bara för kycklingen tog sån bövla tid på sej haha. Men sen när den va färdig åt vi den och måste faktiskt säga att hela vår rätt blev helt AWESOME!!! :D dock var kycklingen lite ful, inte såhär fina stora bitar typ men jaja, tycker det blev gott ändå! ;D Och juste, fick ta efterrätten före varmrätten för att vi skulle hinna, och den var oxå GRYM, hemmagjorda semlor med hemmagjord mandelmassa som frida gjort! Aaaasgott!! :D Så den lektionen blev ju rätt underbar + att den var lika rolig som alltid! ;D
Å sen när vi äntlígen va färdiga med allt (Karin ska alltid va extra petig med oss typ med disken å sånt -.-) så fick vi sluta! Och då gick jag till pianot dårå, som va rätt gött denna gången då jag typ spelade 25 min hehe ;P Så det gick skitsnabbt ;) Och sen tog jag bussen till ölmstad och sen åkte mamma&jag hem, och där typ gjorde jag la lite matte oså, och sen åt jag asgod köpe-paj hehe, och sen tillbringade jag typ hela kvällen vid teven och datan :P
tisdagens outfit!
haha standardbild inne på handikapptoan xd
 

gårdagen -min födelsedag! :D

Sådärja, då har jag hunnit skriva iaf ett inlägg om sälen, alltid nåt haha! ;) 
Sen kan jag ju berätta lite om min födelsedag med, som somsagt vart riktigt bra, dock inte såå stor skillnad från vanliga dagar eller så ;) 
Men det började riktigt bra med god frukost på sängen och iaf två små paket :D 
Å sen åkte jag till skolan dårå, va sjukt kul å träffa först Elsa (behöver la inte säga att vi typ babblade ihjäl varann på bussen? x)) å sen alla andra, typ Frida och Lollo (Lollo har jag inte sett på typ 2½ vecka :O) så det va riktigt kul! 
Å sen satte lektionerna igång dårå, och tyvärr började vi med typ värsta engelskan, har nämligen börjat läsa om andra världskriget i TRE ämnen nu (asså förlåt men är inte det liite överdrivet? asså jag VILL inte veta om förintelsen för det är så hemskt :(), och denna dagen hade vi vikarie så då började vi se "The pianist" som är en film som handlar om en som upplevde förintelsen å allt detdära.. Och okej, vi hann bara se typ början av den, men asså den var så hemsk så man bara ville gå därifrån, fyfan :( Särskilt när nazisterna bröt sej in i en familjs hus där dom satt och åt middag och först tog ut deras morfar/farfar som satt i rullstol och bara tippade över honom ner på gatan så han dog, och sen sköt ihjäl + körde över dom andra.. asså jag HATAR såna filmer, asså varför ska vi ens se dom?! :'(
Ah så det var ju ingen toppenbörjan på min födelsedag direkt..
 
 
Aja sen efter engelskan så hade vi iaf vääldigt flummig kemi då John inte var där så då hade vi en annan hemkunskapslärare, och eftersom inte ens hon visste vad vi skulle göra så kan jag ju säga att det inte blev JÄTTEMYCKET gjort under den lektionen.. xd men vi hade sjukt kul iaf och hon var faktiskt väldigt rolig, och skällde ut killarna hela tiden xd haha! Så den blev rätt lyckad ändå ;P
Men efter det hade vi tyvärr svenska, då vi även DÄR hade vikarie (fast denna gången Karin hahahah och hon blir så jä*la mobbad av alla x'd) och även där skulle se på en bövla film om förintelsen!! :@ dock var det sjukt kul för Karin la inte är den mest tekniska personen här i världen, så hon fick inte igång filmen och ingen ville hjälpa henne xd Haha men tillslut kom den iaf igång, men kan säga att jag inte fattade ETT SKIT av den filmen, kanske för vi bara hann kolla typ en kvart (som tur var!) men aja den kommer la va lika hemsk som den andra antagligen.. :/ fy!
Nåväl, efter det så hade vi iaf lunch, där det såklart blev mycket prat och flum men även planer inför fredag! kommer bli bäääst! <3
Aja, sen efter lunchen hade vi matte, som la var rätt vanlig förutom att vi hade vikarie då med haha xd och sen sist var det handledartid och den var flummig som vanligt i vårt älskade grupprum! haha mycket skrik och kaos å sånt men kul har vi xD 
Men sen vid två fick vi åka hem dårå :D så då tog vi bussen till ölmstad och sen lillabussen som var lika underhållande som vanligt + att jag fick uppskjuts av Svenne bara för det var min födelsedag :D wiie. 
Så då kom jag hem rätt tidigt, och då hade jag storslagna planer på att baka såna bullar som man fick i fjällkyrkan i sälen för jag har recept på dom... blev dock tyvärr att jag fastnade framför datan ist då jag först blev tvungen att skriva tack åså till alla som skrivit grattis till mej på fb osv ( + skälla ut dom som skickat svinfula bilder på mej haha), å sen chattade jag typ aslänge med Kajsa (elsas storasyster) och vi flummade och planerade inför midsommar haha såhär typ 4-5 månader innan! x)
Å sen så blev jag fast där i typ över 2 timmar hehe.. så blev inget bakande.. Men jaja så kan det gå! Sen tog jag mej lite mat och satte mej vid teven tills mamma kom hem med pizza och bakelser (blev ingen tårta men mamma hade köpt min favoritbakelse med choklad och citron så blev lika glad för det! :D) så sen satt vi i finrummet och åt det och kollade lite album från när jag var bäbis åså haha, standard! ;) Å jaa, sen kollade jag väl mest på tv och myste resten av kvällen! 
Så det blev liksom en ganska "vanlig" och lugn födelsedag, men en bra sådan! Sen blir det ju lite mer party och släktkalas här framöver ;)
Men allvarligt nu MÅSTE jag sluta skriva, har skrivit huuur mkt som helst!!! ;@ jaja men nu ska jag gå och lägga mej, men ha det bäst så hörs vi nog en sväng imån efter jag ridit med emilia! 
Puss :*
frukost på sängen och paket! :D
halva bakelsen! ;D
 

Första dagen i Sälen!

Halloj allihopa! :D Idag har vart en riktigt bra tisdag tycker jag! Men innan jag berättar om den ska jag först skriva iaf ett inlägg om Sälen, och sen publicera inlägget om min födelsedag igår! :)
Men somsagt, vi tar först Sälen! :)
 
Och vi var på måndagen, som ju var första riktiga dagen där, och den tillbringades till största delen ute i skidspåren! :)
Men först vaknade vi väl vid typ halv nio, och sen åt vi go frukost :)
Sen efter det så tog vi väl på oss skidkläderna åsådär och sen så gav vi oss iväg ut i spåren!
Och denna dagen tänkte vi köra rundan runt Morflodammen (en klassiker haha), som ligger bara en liten bit ifrån stugan och som är typ 7.5 km, så det är ju en ganska bra runda.. Men det var det bara att sätta igång! ;D
Å jag tycker ändå att det var rätt skönt att röra på sej lite, även om det var lite ovant att stå på längdskidor igen.. Så i början gick det la rätt långsamt för jag inte kommit in i tekniken liksom. Å det var rätt jobbigt för det går vääldigt mycket upp&ner och den rundan är ganska kuperad, men mamma och jag tog det rätt lugnt i vår egen takt och tog MÅNGA saft- och fikapauser, haha! ;)
Men det var iaf väldigt skönt när vi kommit ungefär halvvägs och kom till ett vindskydd (där iofs redan folk satt, morr..), där vi sen stod och fikade en stund :P
Fast sen var det bara att köra vidare, men dom sista kilometrarna var inte lika jobbiga iaf, och då hade jag ju mer&mer kommit in i tekniken osv så det gick rätt smidigt sista biten! :)
 
Men sen då efter vi vart iväg i typ tre timmar så kom vi tillslut hem till stugan igen och då var man GANSKA så slut kan jag säga..! ;) Så då var det otroligt gött att Johan hade gjort typ JORDENS godaste fisksoppa åt oss när vi kom in..! ;D Helt galet var god den var, och då är jag inte överförjust i fisk.. ;)
Aja, sen efter maten så tog vi det lugnt en stund, fast sen efter nån timma så gav Gustav, pappa och jag oss iväg på en tur till! Dock var jag så otroligt trött efter den långa skidturen att jag blev typ aptrött efter första backen redan.. Dessutom körde Gustav&pappa skitsnabbt med, så jag vände efter typ 1,5 km eller nåt å åkte hemåt igen. 
Sen när jag kom tillbaka till stugan var jag typ helt död, men sen duschade och bastade jag (tror jag iaf?! x)). 
Och sen satt jag typ och kollade på OTH och Farmen ett par timmar eller nåt. Och sen åkte jag&mamma ner till affären och köpte massa mat (eller försökte iaf i den ÖVERFULLA affären, var männsikor ÖVERALLT verkligen! -.-) och sen åkte vi hem och där gjorde pappa mat och sen åt vi pappas superäckliga köttfärssås.. usch han hade hällt i massa saker och det var vidrigt rentutsagt.. xd sorry pappa!
Aja, men sen till efterrätt gjorde jag minisemlor som iaf blev mycket uppskattade, haha! ;D
Och sen på kvällen spelade jag, Johan, mamma&pappa ett spel som heter M.I.G och sen kollade vi väl typ bara på tv resten av kvällen! 
Så det var en mysig första dag! :))
haha såhär såg det ut rätt ofta när vi åkte längd! x)
 
rätt glad tjej ändå, trots jobbiga uppförsbackar och massa snö.. ;)
 

Sälen - resedagen!

Heej allihopa!! :D Har haft en riktigt grym födelsedag med massa vänner, tårta å sånt dära gött, men tänkte att jag berättar mer om det senare så börjar vi med Sälenresan istället!
Det är dock lite olyckligt att jag inte hade tid/orkade skriva i dagboken om dagen då vi reste till sälen, alltså för en dryg vecka sen, för eftersom jag har SÄMST minne kommer jag inte ihåg typ NÅNTING.. Menmen, det var ju resedag så finns väl egentligen inte SÅ mycket att skriva om, men kan ju försöka komma ihåg lite iaf!

Vi började iallafall resan rätt tidigt på söndagsmorgonen, typ kl åtta eller nåt. Sen körde vi raka vägen till skövde för att hämta upp brorsan, och jag sov typ hela vägen dit så var lite förvirrad när vi plötsligt var i Skövde, haha x) Jaja, sen hämtade vi då Johan och fick se deras nya soffa i lägenheten åså, och sen sa vi hejdå till Erika och sen drog vi!
Å sen hade vi en rätt go resa upp, som trots att den var så lång gick SKITSNABBT för jag hade ju Johan som sällskap i baksätet och sen smsade jag med kompisar, sov en stund, lyssnade på musik och kollade på film på datan med :) Å sen stannade vi ju ett par gånger med och gick på toa, köpte godis och lite sånt med :) 
Men sen kändes det som det gått bara ett par timmar när vi sen typ 5 timmar efter kom fram till Mora flygplats, där min andra bror flugit till från Malmö! 
Så där såg vi när det lilla planet landade på det pyttelilla flygfältet, och sen mötte vi upp Gustav där och packade in allt i den överfulla bilen (den har nog aldrig vart så fullproppad, och då hade vi ändå takbox!), och sen tryckte vi fem in oss i bilen och körde bort till Mora centrum, där vi skulle äta.
Och olyckligtvis så tyckte mamma&pappa att vi skulle äta på nån "jättebra" indisk restaurang, som jag redan från början inte ville gå på för jag hade en magkänsla av att det skulle vara rätt äckligt. Och jag hade rätt, FYF*N va vidrigt det var, eller inte kanske restaurangen i sej men maten.. uuuuusch, kunde verkligen inte få i mej den. Var typ en buffé av både indiska och typ lite halvsvenska rätter och BLÄ.. Ska man äta indiskt så ska man göra det utomlands tycker jag! Nej så den var inte nån höjdare och fick ju inte i mej jättemycket kan jag ju inte påstå.. Menmen, sen var det iaf en lättnad när vi hoppade in i bilen igen och började köra mot Sälen! 
Dock var den korta bilresan nog den smärtsammaste jag upplevt, satt inklämd mellan mina ganska biffiga bröder som en jä*la inpackad sill och kunde inte röra mej ett piss och satt HUR obekvämt som helst så jag typ fick ont överallt.. Så det var ju sådär lagom kul det med.. Var dock otroligt härligt att åka igenom själva Sälen med alla upplysta backar, all snö, alla små stugor osv! Men GUUUD så skönt och underbart det var när vi kom fram till "vår" fina lilla stuga!!! :D Åh så kul å se den igen, var ju typ 4-5 år sen senast så jag kom knappt ihåg hur det såg ut + att dom hade renoverat den osv, men den var lika mysig nu som då! :D
Så sen var det bara att börja packa in alla grejer, och sen efter en stund stack jag, mamma & johan till den fina lilla affären/köpcentret nere i tandådalen som ligger några minuter bort, har tillochmed saknat den/det haha för de är oxå jättemysigt på nåt vis!! x) Men iaf, där köpte vi då nödvändiga saker som pålägg å sånt till kvällen, och så även mat&godis till morgondagen osv. Å efter det drog vi hem till stugan igen och så packade vi upp lite mer och "installerade" oss, och sen tror jag vi lagade nån mat eller kvällsmat eller nåt och sen hade vi väl typ bara myskväll med tv och så och bara tog det lugnt efter den ändå ganska långa resedagen! 
Gustavs flyg!
i bilen!

Riktigt go söndag och imån vaknar jag upp som 16åring! :D

Fast förresten, jag gör såhär, att jag berättar lite om dagen istället, annars kommer det bara bli att jag "måste" skriva om den flera dar efter.. Så vi kör på det först så får vi se när första inlägget om Sälen kommer upp!
Men hursomhelst, idag har vart en riktigt go söndag (och sista dag som 15åring!) faktiskt! :)
Började ofc med att jag sov ut, eller ah till tio iaf :) Fast sen låg jag och latade mej i typ 45 min till, innan jag steg upp och tog mej ner till köket, där jag gjorde go frukost med rostad macka och yoghurt med bananbitar i :) Å sen efter jag ätit och läst min bok en bra stund, så var planen att jag skulle ut och skida en sväng, men bara för det snöade aset utomhus och bara för jag är jordens absolut segaste människa så blev det inte så, men jag lyckades iaf packa upp väskan från sälen på typ två timmar xd haha nä, men sen hade klockan hunnit bli typ halv två innan jag slutligen kom ut.
Men sen gick jag iaf en liten powerwalk på ett par km i snön, och FYF*N va jobbigt det var att först typ pulsa genom snön bort till stora vägen, och sen tänkte jag gå en runda i skogen med men det gick ju bort direkt efter jag gått typ 100 m in, drunknade typ i all snö där (okej det är lite tillskillnad från sälen, men ändå), så då gick jag på vägen istället.
 
Sen när jag kom in så tog jag en megansnabbdusch (haha har nog aldrig duschat så snabbt) eftersom vi hade bråttom och min bror skulle med swebussen som gick en stund efter. 
Å efter det så åt vi mat, och sen fick jag göra mej iordning på typ 5 min, och efter det var det snabbt in i bilen med ofixat nyduschat hår haha. Å sen skjutsade vi då in min bror till bussen, och sa hejdå till honom och sådär, och sen skjutsade pappa mej till stan för jag skulle se om once var öppet men det var det inte såklart, så då drog vi till a6 istället. Och där fick jag typ en halvtimme på mej att hitta nåt litet till min födelsedag imån, så kollade igenom dom vanliga affärerna (hittade btw min drömskinnjacka på vero moda, happyface :D) och sen tänkte jag välja en mascara och en dagcreme, men det tyckte tydligen inte pappa (wtf, det är la min födelsedag?!), så då fick det bli ett par träningstights från h&m istället.. Haha fast inget fel med det dock, var välbehövligt! Fast sen smög jag ner en concealer med, hehe ;P
Jaja, sen åkte vi iaf därifrån, och sen drog vi bort till ekohallen där pappa bara skulle köpa talgbollar till fåglarna.. Blev dock ett LITE längre stopp där då jag först ville kolla träningslinnen (svindyra dock) på teamsportia, och sen gå och dregla på alla inredningssaker, ridgrejer och godis inne på eko... haha! xd Ville ha typ ALLT där somvanligt men fick bara med mej en dubbel-starbar (som jag&elsa drömt om LÄNGE, och nu finns den!! :D) därifrån, haha.. Får bli storshopping där nån annan gång! ;)
Jaja, sen hade vi även tänkt åka och bada/simma, men det fick oxå bli en annan gång bara för jag gick på eko för länge.. Så då åkte vi hem istället! Å där hemma packade jag upp och lite sådär, och sen ringde syster och sne pratade vi LÄNGE som vanligt, och hon fick veta alla detaljer om sälenresan osv ;)
Å efter det så kollade jag&pappa lite på tv en stund och sen åt jag lite kvällsmat och kollade på ponnyakuten! Seriöst typ bästa programmet (ok säger så om typ alla program xd), men blir så lycklig av det typ! Haha :D
Nä nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mej och vakna upp som 16åring! Får fan börja övningsköra imån ju, hur tufft är inte det?! :D haha. Okej ska sluta nu, men vi hörs typ imån eller nåt! Puss :*
haha jag idag på a6 toaletter!
 
världens godaste godis i dubbelformat :D :D :D :D

Hemma igen! :D

Men HEEEEEEJ allihopa!!! :D :D nu är jag tillbaka, än en gång! ;) Och jag har haft ett GRYMT lov uppe i världens bästa sälen! Å nu är man tillbaka här, och imån börjar skolan.. Men vet ni vad va som mer händer då?! JAG FYLLER F*CKING 16 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Haha japp :D Så nu ska jag bara planera typ 3 olika födelsedagsfester/kalas haha.. men det blir gryyymt :D Så nu är jag taggad, haha, även om jag typ bara kommer få en present imån, men jaja det stora paketet kommer om nån vecka ;) Sen var ju hela sälenresan en fet present det med, så jag är nöjd ändå ;)
Men hursomhelst så har jag som vanligt skrivit lite om dagarna däruppe i min dagbok, och tänkte väl försöka få ihop iaf typ 1 inlägg idag, så kommer resten under veckan! Men ah, så jag börjar nu så hörs vi senare hörrni! PUSS :*
 
saknar redan.. så fint!

awesome dag, eftermiddag och kväll! <3

Hej allihopa! Har haft en grym dag och en AWESOME eftermiddag/kväll tsm med bästa Emilia! <3 Skulle skrivit igår om planerna för idag men glömde det sen.. Men jaja!
Hade ju dock nationella skrivförståelse idag, men tror och hoppas det gick rätt bra ändå! Sen efter skolan åkte jag in en halvtimme tidigare än emilia då det blev lite missförstånd hahaha, och sen tillbringade vi några timmar på stan med shopping åsådär, och sen gick vi på bio då! Å kan bara säga att Pitch Perfect som den hette, var MINST lika grym som jag trott och ååh den var så härlig och man blev så himla glad av den! :D
Sen fick vi dock vänta en timma nästan på bussen på resecentrum, men det gick rätt snabbt ändå ;) Å sen åkte vi hem med bussen dårå! :)
Å nu sitter jag här! Men oroa er inte, jag har inte blivit en sån bloggare som skriver små inlägg, det kommer ett mer utförligt inlägg om dagen typ imån! haha bara för jag inte kan skriva normala inlägg.. xd Nämen hoppas jag hinner bara, måste ju packa massa hela dagen och baka semmelbullar med, eftersom på söndag åker vi till fjällen!!!!! :D taggad? OHYES :D :D :D wiiiie. 
Menmen nu måste jag faktiskt snart sova om jag ska orka mej upp imån, blir väl bara lite gg först ;)
Men ha det bra så hörs vi nog imån! Puss :*
 
Orkar ej ladda upp bild.. 

Rätt go&flummig torsdag, utan ridning dock! #2

haha, fortsättning..
Å sen var det mat och sist idrott, som jag faktiskt var så duktig och va med på trots min nacke ;) Okej, hade ingen lust att gå promenad själv i snöstorm och sen göra läxor så det var la mest därför, men ändå ;P
Men den var hursomhelst sjukt go då vi fick göra vad vi ville! :D så först spelade jag, elsa, frida, frida p och emma rundpingis&dubbelpingis å det va sjukt kul då alla va typ helt galna xd Fast sen tröttnade vi lite så då gick vi och spelade resterande tid av lektionen volleyboll med axel, mattis, william&linus :D haha och som vanligt när man spelar med dom var det ganska oseriöst och flummigt, även om killarna alltid ska va typ överseriösa och skjuta typ STENhårda bollar så man inte vågar ta dom -.- Fast sen tyckte dom nog att jag var så dålig så sen fick jag typ inga bollar ändå xd Men kul vare, haha! 
 
Aja, och sen slutade vi och sen skyndade vi oss upp till Tempo för att köpa mer godis till morgondagens nationella prov, och sen gick vi bort till bussen som vi sen åkte hem med! ;) (rätt kul i den med, haha!)
Å sen skulle jag ju åkt hem med lillabussen med alla jobbiga skitungar i (haha förlåt men dom är verkligen asjobbiga), fast sen kom som tur var mamma som en räddare i nöden och hämtade mej i ölmstad (eftersom hon va påväg hem för hon blivit sjuk) :D Så då kom man ju hem tidigt!
Å när vi kom hem så stod min morbror där med traktorn för han lämnat ved åt oss, så då var jag ju tvungen å stå å tjata med honom lite då vi inte pratats på ett tag! Haha så blev att vi pratade om lite allt mellan himmel&jord i en halvtimme typ x) Fast sen när jag började frysa gick jag in, och sen fikade mamma&jag med semlor som hon köpt! :D Okej inte för jag gillar det såå mycket men var ju första för iår så måste ju smaka iaf ;)
Å efter det gick jag ut en sväng, och så tog jag med mej min kära snowracer upp på kullen och åkte några åk där för det va så längesen, haha! ;D Å det va kul somvanligt och gick sjukt snabbt!
Å sen efter jag åkt tills det blivit mörkt så gick jag in och sen gjorde jag sallad och sen gick jag upp till teven och åt mat! :) Å sen dess har jag typ bara suttit vid teven och suttit här å lite så! :)
Å eftersom det typ inte är NÅT kul på teve idag blir det väl lite film eller nåt nu! Men nu har jag skrivit ALLDELES för mycket IGEN så nu ska jag sluta! Men ha det så bra så hörs vi nog antingen imån eller på lördag! Puss :*
haha vet inte varför jag såg ut som ett emo på denna bilden..?
:D
 
 

Rätt go&flummig torsdag, utan ridning dock!

Halloj allihopa! :) Hoppas ni haft en bra torsdag! Min har vart rätt go faktiskt! Å för en gångsskull ska jag inte säga; Men mer om det senare!! Som jag alltid gör nuförtiden typ, haha xd
Men somsagt, en rätt go torsdag, dock utan ridning eftersom hästarna vilar men det gjorde inte så mycket eftersom jag var rätt trött och kände för å åka hem, och dessutom är min nacke inte riktigt hundra än, så ah ;)
Men förutom det så har väl dagen iaf vart rätt normal! :)
Skulle egentligen stått med Linnea i kafet eftersom Bella var sjuk, men Frida p ville stå istället och jag ville inte missa ännu mer lektioner denna veckan, så jag överlämnade det till henne ;)
Men ah, först hade vi ju då spanska, som var rätt hemsk.. Haha nejmen jag fick typ panik ett flertal ggr på den när jag då först typ inte kunde ett jä*la piss på glosförhöret vi hade?! Fick TOTAL blockout och va tvungen å fråga frida&elsa om första ordet.. xd å ändå hade jag iaf övat typ 2 ggr kvällen innan?! Fett läskigt ;o så hoppas verkligen inte det händer igen för jag fick typ panik!! Sen skrev jag såklart fel på typ 5 andra saker med, så kommer få SÄMST på det förhöret iaf.. :/ Jaja, sen hade jag&frida hörövning inne i grupprummet oxå (eftersom vi inte va där i tisdags), och det gick oxå sämst haha :( hörde typ ingenting och kom inte på vad saker hette osv, så jag känner att jag INTE kommer behålla mitt A i spanska asså.. :s 
Nåväl, nog om den lektionen haha! xd
Sen efter det var det biologi, och den var la rätt normal! Annars inte så mycket å berätta om den ;)
Å sen efter det var det dags för musik! Och idag var ju dagen vi skulle redovisa dårå, men först övade vi i grupprummet, då det blev sjukt flummigt som vanligt haha, då vi skulle enas om ett bandnamn osv (alla tyckte att Jackson och gänget var bra men Linnea hatade det tydligen?! :o) haha xd
sen så var ju då basisten (bella) sjuk så då fick marcus hoppa in, och sen blev det typ att vi ändrade hela låten (han tyckte säkert vi va så dåliga xd) haha. 
Men iaf, sen när vi väl redovisade gick det ändå rätt bra, och jag tycker vi LÄTT lät bäst av alla grupper (haha förlåt men dom andra SÖG verkligen xd), även om vår sång typ inte hördes alls.. ;) Men jaja spelade iaf inte fel och kom inte i otakt så det var ju bra! :D
Aja, sen fick vi även höra då de andra två grupperna Lip (killarna haha) och Elsa och potatisarna (x'd) och kan säga att det var GANSKA underhållande hahaha, särskilt Lip.. omg xd
Haha å efter alla uppträtt så slutade vi, och sen var det matte, som oxå blev sjukt flummigt då jag, frida&elsa (lollo är sjuk :() satt i grupprummet haha, alltid lika kul x)
 
ASSÅ GUD?!?! Fattar inte varför, men skrev typ HUR mycket som helst idag igen?! FÖRLÅT, delar upp det i två inlägg, IFALL nån vill läsa.. ;P 
dagens outfit!
flygigthår.com
 

Ni får låtsas att det är söndag idag haha xd

OBS OBS OBS!!! DETTA SKULLE PUBLICERATS I SÖNDAGS (lite efter här alltså.. xd) så låtsas att det är söndag nu allihopa! xD
 
Och idag har oxå vart en väldigt skön och go dag (även om man har liite söndagsångest nu, särskilt efter det som hände i fredags..)!
Men ja, jag vaknade typ vid lite över tio, sen låg jag och läste lite och sen gick jag ner och gjorde banan&jordgubbssmoothie! :D å sen åt jag det och macka till frukost, och sen satt jag och kollade fb en stund åså,  och tyckte jag hade jääättemycket tid på mej innan jag skulle va hos ella vid tolv för å rida.. ;) Men såklart va jag tvungen å diska och fixa massa saker, så blev asbråttom där på slutet, så kom typ en kvart för sent.. Så jäkla typiskt mej! Haha jaja det gjorde ju inte såå mycket ;) Men sen träffade jag ella som stod och mockade i stallet, och efter vi snackat ett tag så gick vi och tog in hästarna! :) Å så gjorde vi iordning dom medans vi pratade massa som vanligt, var ju några veckor sen sist så var ju mycket å prata om ;P
Aja, sen när vi var färdiga (och efter ella vart tvungen å springa upp och hämta hjälm och väst till mej eftersom jag glömt det?! Asså LYCKAT!!!!) så drog vi iväg dårå! :) Å eftersom vi kommit fram till att vi behövde mer varierade ridvägar, så bestämde vi oss för att gå på liten upptäcktsfärd och se vart vi kom nånstans! ;)
Så vi red först bort mot bunn, och sen vid ett ställe som heter Hambo så svängde vi in på en skogsstig, och sen följde vi den tills vi sen kom ut på vägen igen! Så blev ju bara en liten ny väg, men ändå! Å nästa gång tar vi en annan :) Men sen tog vi även en liten extrasväng i skogen, våran lilla favoritstig, är så himla mysig! Å så är det perfekt att galoppera upp för sista backen :D Så det blev ändå en supermysig runda, och hästarna var riktigt pigga (även Vidur!) och i slutet va han så pigg att vi kunde både trava/tölta en bra bit och sen även då galoppera uppför hela backen! Inte illa ändå, med tanke på att han rids så sällan. Nämen så det var askul! Å sen pratade såklart jag&ella nonstop, hela vägen haha, går inte å sluta typ! x) Nämen är så himla gött å bara prata och prata och prata haha.. Jaja, sen när vi slutligen kom tillbaka till stallet så sadlade vi av hästarna osv, och sen stod vi en lååång stund och snackade innan vi tog ut dom i hagarna, och sen när vi gick tillbaka så stod vi och babblade på i säkert 20 min till haha, så sen blev vi väldigt förvånade när klockan redan blivit typ tre, haha! x)
Men ja, å sen var det iaf dags för mej att kila hemåt och låta ella vila sina öron ifrån mitt babbel haha xD
Så då sa vi hejdå, och sen sprang jag hemåt (vette fasen vad jag fick all denna energi från idag?! haha) och väl där pustade jag iaf ut lite och typ chillade en stund och så ;)
Å sen åt vi mat, och efter maten så tog jag&pappa med oss våra skridskor och cyklade iväg till dammen, där det nu blivit rätt fin is! :) men vi bara skoj-åkte lite i kanske en halvtimme och typ "spelade" lite hockey och åkte runt lite bara typ ;) Men gött ändå å komma ut å åka lite, första gången i år ju!
Jaja, sen åkte vi ner till våra grannar för att hämta en tröja pappa glömde där förra helgen (dom va påväg till oss med den haha), och sen åkte vi hem och hade en rätt mysig kväll med lite tv och sådära! :)
Så det vart en väldigt mysig helg! :D
gammal bild på skrutten!
 
 

rätt bra dag med nationella prov, en lektion och go eftermiddag!

Varning för skitlångt inlägg (vetefan varför det blev det egentligen? xd aja läs om ni vill! ;))
Hejsvejs allihopa! :) Hoppas ni haft en bra dag, vare sej ni haft nationella eller ej ;P
Nämen idag började vi ju då på riktigt med nationella i svenska och jag tror (eller hoppas iaf!) att det gick rätt okej! Satt ju då först en timma och läste ett häfte (handlar om identitet och utseende) på kanske 10 sidor, och sen läste man det nån gång till bara för att vara på den säkra sidan. Och sen den sista typ halvtimmen satt typ alla bara och käkade godis och skrattade för det var så jobbig stämning, haha xd
Aja, sen fick vi iaf en halvtimmes rast, då vi pratade, gick på toa på osv, och sen vid kvart i tio körde vi igång "på riktigt" dårå.
Och sen följde då ca 2½ timme till därinne i klassrummet, då vi satt och svarade på alla typ 1738404637383 frågorna som då handlade om häftet vi läst i. Så då var det bara att göra sitt bästa och försöka skriva och förklara så bra som möjligt, dock var en del frågor rätt konstiga så man knappt fattade, och en del var bara jobbiga för man verkligen var tvungen att tänka efter och skriva mycket ochsådär.
Menmen, jag försökte skriva så bra jag kunde och så utförligt som möjligt, även om jag kan ha missuppfattat ett par frågor och formulerat dom lite fel.. Men jaja får se hur det gick, det visar sej ju! ;) Men var ändå inte såå farligt ändå och det gick faktiskt SJUKT snabbt, trots att vi satt där i nästan 4 timmar och skrev.. Det enda som var riktigt segt var typ de sista 45 minutrarna, då typ alla skrivit färdigt och man hade typ INGENTING att göra.. Eller läste väl några sidor men det gjorde ont i min nacke och jag var rätt trött, så då satt man där och typ kollade ut genom fönstret.. x) okej satt och målade av typ framsidan på min bok på bänken med, haha xd å sen sista kvarten var man typ så otålig och rastlös att man verkligen höll på att spricka av skratt för typ ingenting (som när andreas lite diskret tog upp en center ur sin godispåse och började lite försiktigt att tugga på den x'd) hahahaha.
Så sen var det VÄLDIGT skönt när klockan blivit kvart över tolv och vi äntligen fick gå ut därifrån!! ;)
 
Å sen hade vi då två timmars håltimma eftersom idrotten blivit inställd, så då satt vi först i mediateket och tänkte kolla på nån kul film, men sen stängde såklart Gunilla så då fick vi resten av tiden sitta typ först i sofforna borta i vårat uppehållsrum och äta massa godis och flumma, och sen förflyttade vi oss till sofforna vid kafét och var där de sista typ 45 minutrarna och flummade, valde sucktröjor och pratade oså! :) Så var en rätt trevlig långrast ändå ;P
Å sen hade vi då vår enda lektion för dagen, som SÅKLART var svenska -.- Haha men den var la rätt flummig, okej en del människor var rätt jobbiga&dryga men jag och elsa satt mest och skrattade åt oss själva och pratade med emma&frida p, och sen tjatade lucas typ halva lektionen om att han skulle få min choklad som blivit över (?!) och sen fick vi även reda på vad vi fick på våra skrivuppgifter inför nationella som vi då skrev för typ 3 veckor sen, och jag skrev ju en debattartikel (tror jag det var? eller krönika kanske haha) nätmobbning, och för den fick jag A :D :D haha trots att jag glömt rubrik (smart!).. Nämen så det blev jag väldans glad över!! :D
Nåväl, sen vid tre slutade vi ju iaf och sen tog vi bussen hem! Å med lillabussen fick jag uppskjuts hehe, score! ;) Dock gick jag direkt upp till hästarna och hälsade på dom en sväng, och sen gick jag även in till Thelmas flock som är i hagen bredvid, och typ ALLA fåren kom till mej och villle hälsa.. UTOM THELMA som hellre ville äta!!!! THAT BITCH!!!!! :@@ hahahah hon är så jäkla osocial!! morrrr... så då blev jag lite sur på henne, så då tog jag av deras mat och gav till hästarna istället, mwohaha ;P
Å sen gick jag hem, typ! Å väl hemma så kollade jag en gång till (haha) på farmen från igår och åt lite korvstroganoff, och sen ringde jag syster som vi planerat redan i morse :) å GUUUD va vi pratade asså, munnarna gick i ett i nästan en timma hahahah xd ah mycket hinner hända på en dryg vecka kan jag säga! xd måste berätta vad man gjort, va man ska göra, berättta om program man sett, planera saker osv haha :D nämen sjukt kul som vanligt å prata med henne och att kunna prata om precis allt! Sen har vi planerat att jag ska åka upp till dom i västerås snart med så vi kan ha en myshelg där med utflykter, bio, lägenhetsmys åså! Så blir nog awesuuuuum!
Jaja, sen efter vi då babblat i typ 50 min så var det dags och lägga på, och sen dess har jag typ bara gjort lite spanska, suttit här och kollat på farmen! :)
Och till min förskräckelse såg jag att Sveriges mästerkock inte kommer idag då det är dum fotboll istället :( Så blir väl å sitta här och kolla på film&serier istället, rätt mysigt det med!
Men nu har jag skrivit ALLDELES för mycket här och ska nu sluta, ska bara publicera mitt påbörjade inlägg om i söndags med!
Aja ha det bäst så hörs vi antingen senare/imån! :)
Puss :*
min outfit idag! (dock hamnade typ hälften av mina chokladkakor på tröjan.. BRA FRIDA!!)
 

Hemmadag idag med..

Och idag har jag väl gjort i princip samma saker igår, bara att jag vart rätt mycket mer aktiv då det inte alls gör lik ont i nacken längre! :D
Men jag sov väl till typ samma tid som igår, sen lyssnade jag lite på en till av Hanapee's podcast, och sen gosade jag lite med Nathalie innan jag gick ner till köket och gjorde frukost. Och denna gången avancerade jag mej lite och gjorde smoothie (som jag iofs gjort rätt mkt av nu det senaste menmen.) och sen gick jag upp till teven och åt/drack den :)
Å tjaa, sen har jag väl bara typ suttit och glott på tv, försökt ladda upp Eva&Adam på swefilmer men det dampar ju loss så kunde bara se typ halva.. Aja sen har jag typ smsat med vänner, planerat fredagen (kommer bli BÄST! <3) spelat piano, lagat mat, bakat, gått promenad (otroligt skönt då jag inte vart ute på typ 1½ dygn!) och lite sånt :) Å vet ni vad jag bakade rå? Kladdkaka utan kakao/choklad haha xd var så JÄKLA sugen på kladdkaka så det var sjukt,och sen upptäcker jag att kakaon är slut.. FATTA ÅNGESTEN?!? Haha så då googlade jag på kladdkaka utan kakao och då kom det upp typ "vit kladdkaka", så då gjorde jag det och det var faktiskt sjukt gott! Som en blandning mellan sockerkaka och kladdkaka typ :) Fast det viktigaste var ju att jag fick i mej massa socker ;P haha. 
Men ja, å nu ikväll har jag typ bara sett på farmen och suttit här och nu måste jag gå och lägga mej snart om jag ska kunna va helt "frisk" imån.. Aja hur dåligt jag än mår eller hur ont jag än har MÅSTE jag ju typ gå eftersom första nationella är imån.. fy. Aja har inte SÅ mycket ångest för det första provet, men det på fredag.. BLÄ.
Jaja så nu ska jag bara kolla lite bloggar och sen gå å nana!
Men hoppas iaf ni haft bra dagar och att ni vart friska!
Ha det bäst så hörs vi nån dag i veckan, puss :*
hahahhahahaha såhär fräsch har jag vart dessa två dagar.. xd

Oplanerade hemmadagar..

Jahopp.. denna dagen och igår blev ju inte som jag tänkt direkt.. :/ Hade ju absolut inga planer på att vara hemma varken igår eller idag, då jag ju inte känt mej sjuk eller dålig eller nåt sånt nu på senaste tiden, och i söndags mådde jag ju prima, så.. Men iaf så kände jag redan under natten till igår att jag hade helt sjukt ont i nacken när jag vände på mej osv. Och sen när väckarklockan ringde och jag skulle gå upp kände jag bara hur FRUKTANSVÄRT ont det gjorde så fort jag rörde pyttelite på det. Så såklart hade jag åkt på en fet jäkla nackspärr under natten -.-
Aja, sen försökte jag sätta mej upp men det gick seriöst typ inte, utan det gjorde så ont att jag började lipa och så pappa fick gå ner och hämta två panodil åt mej.. Dock blev det inte bättre av det, men aja.. Sen låg jag där, och fick ju då skippa skolan eftersom jag knappt kunde gå på toa liksom. Så sen somnade jag om och sov väl till halv elva nånting, och sen låg jag kvar nån timma och lyssnade på världens bästa Hanapee's podcast och den blev jag VÄLDIGT mycket gladare av, haha! :D
men iaf, sen vart jag ju helt enkelt TVUNGEN att gå ner till köket och äta frukost, så med nöd&näppe hasade jag mej ner och försökte att inte röra på huvudet (HAHA ni kan ju tänka er hur det såg ut x'd) och sen lyckades jag ändå få ihop en liten frukost som jag tog med mej upp till teven. 
Och jaa, där blev jag fast i princip hela dagen haha.. okej, satt rätt mycket vid datan med iofs, men i soffan satt jag ju TYP hela dagen (med undantag för toabesök, matlagande, kakätande och lite sånt) och kollade på typ allt tråkigt som finns att kolla på.... haha men blev OTROLIGT glad då halv åtta hos mej och farmen kom iaf! ;D å sen satt jag och smsade lite med mina fina små vänner med :))
Men iallafall, sen helt plötsligt hade det blivit kväll och mamma&pappa kom hem och sen var det ju vanlig tvkväll med farmen och familjen annorlunda! :D så det var ju iaf en mycket bra avslutning på en annars otroligt rutten dag.. Nämen fyfan, man tror inte man kan ha så ont i nacken, men det kan man :( Och jag hatar såna här "sjuk"dagar för fastän man har så tråkigt går tiden så jä*la fort så det verkligen bara är läskigt.. Fy :( Jaja så det blev väl ingen toppendag precis..
haha nathalie har vart mitt enda sällskap under dessa två dagar! ;)
och såklart dom här sakerna med, varm choklad och marabouchoklad! ;)

Slapp men skön lördag!

Tjabbatjenahallå! ;)
Hoppas ni haft en fin dag och en grym helg! Min har vart både väldigt skön men oxå väldigt rolig! :)
Igår var en rätt slapp dag som tillbringades här hemma.. Sov ut länge, å sen gick jag ner och gjorde typ världens godaste frukost med rostad macka, juice och MASSSA frukt! :D Så sen vart jag rätt mätt ;P
Å sen kollade jag som vanligt på En idiot på resa (säsong 2 tror jag det är?) och dog som vanligt lite då&då.. x'd 
Aja, och efter det så typ chillade jag lite, och efter jag segat mej massa så kom jag iaf tillslut iväg till hästarna! Å där gick jag in i hagen och gosade massa med dom åså (mest med "Pyret", min underbara lilla nya vän haha), och sen precis när jag skulle gå hem så såg jag min brors bil (eller hans flickväns egentligen) komma på vägen, så då var det bara å kuta hem ;)

Å sen åt vi middag tillsammans med honom, eftersom han egentligen bara kommit för å lämna vår takbox som vi behöver till sälen. Å det va sjukt gott (åt lax med citronsås) och mysigt, och kul å prata lite med brorsan igen :)
Å sen gjorde jag efterrätt, glass med varma hallon och digestive haha (hade inte kakao så jag kunde göra chokladsås..), och sen efter Johan kollat lite på xboxet för å hitta vad som är fel på det (löste det sen), så åkte han hem igen.
Å efter det så gick jag ut till katterna som var ute i trädgården, och sen bara blev det så att jag och Noa gick på upptäcksfärd i nån timma, haha! xd Gör så ibland, sjukt kul å typ bara gå nånstans å se vart man kommer.. ;) Så vi traskade omkring lite på åkern och i skogen nedanför vårt hus, fast sen orkade Noa inte gå längre så han stannade vid ett stenröse, fast jag fortsatte bort en bit, och sen efter jag kommit nästan bort till Björn&Maries hus, så vände jag och följde en bäck (som man typ kunde glida på för den var helt isig, sjukt kul haha) som ledde ner till en fin liten damm som jag aldrig sett, trots att den inte ligger alls långt från mitt hus, haha!
Å sen sprang jag typ upp för en backe och sen kom jag tillbaka till Noa, och sen gick hem igen för solen börjat gå ner ;) Så det blev en liten spontan-promenad haha, rätt gött ändå ;)
Å sen gick jag då in, spelade lite piano å sånt, och sen bäddade jag min säng och gjorde det lite fint, och sen läste jag en stund tills jag satte mej vid tv'n å kollade på WIldkids haha, sjukt insatt i det nu asså, mer än vad jag var när jag var liten.. rätt tragiskt egentligen x'd Haha jaja!
Å sen gjorde vi minipizzor, som vi sen tog upp till Melodifestivalen! :D Och iofs så sög den ju totalt igår, asså seriöst det sämsta startfältet någonsin, asså INGEN va ju bra verkligen?! :O Aja hoppas det blir bättre!!
Men hursomhelst är det ju mysigt och kolla på! :)
Å sen kollade vi typ på nåt mer program, och efter det tränade jag en stund på vår pilatesboll! Har gjort några gånger nu, och det är rätt bra träning egentligen!
Så letade upp en bra sida på nätet med massa övningar, och sen tränade jag väl i typ 25 min eller nåt! En del övningar var otroligt jobbiga och en del typ omöjliga, men kände att det var välbehövligt och att man tränade massa bra muskler! Så det får jag fortsätta med :) (eller kan ju iaf försöka, är ju typ lataste ever så får se hur det går med det ;))
Aja, sen efter jag gjort det en stund så satte jag mej vid datan, och satt vid den sen till typ ett nånting. Så så såg min lördag ut! :)
har bättre systemkamerabilder, men dom får komma en annan dag ;) men sjuukt gott vare iaf! :D
mitt lilla rum efter jag gjort det lite fint ;)
haha min lilla myshörna :)

Gårdagen med ännu ett we-pass på min älskling! <3

Hej btw! ;) Hoppas ni haft en fin lördag! Min har vart riktigt skön, får se om jag hinner/orkar berätta om det ikväll, annars tar vi det en annan dag!
Men tänkte bara skriva ett inlägg om gårdagen, men ingenting om skoldagen för i stort sett var den ju piss, fast där i slutet blev den iaf bättre, när vi köpt godis åså ;) Å så hade vi liksom rätt kul de typ två sista lektionerna, så SÅ farligt kanske det inte va, men morgonen.. fyfan säger jag :S Jaja nog om det!
 
Efter skolan gick jag, frida och lollo upp till 101an, där även frida p och emma var, och sen satt vi med dom då, och sen hoppade jag av vid stallet IGEN, eftersom jag inte fick plats i hoppgruppen på torsdagen då heller, och eftersom dom annars skulle brunnit inne, så satte jag upp mej i en grupp på fredagen oxå dårå. Visserligen en grupp som var OTROLIGT blandad, en del var rätt duktiga och kanske hade ridit i typ 2-3 år, medans andra var typ nybörjare ;o så ah, men skitsamma!

Kom ju iaf dit rätt tidigt, typ kvart över två, så då satt jag först och tänkte göra matteläxan på nätet, eller va man ska säga, men det blev så smått på mobilen så jag sket i det och kollade bloggar å fb istället ;)
Å sen åt jag min matsäck, och kollade lite när Åsa&Mia red sina hästar, och sen bytte jag om och vid typ kvart i fyra gick jag ut till stallet och kollade vem jag skulle ha. Å denna gången skulle jag ha min älskling Tabris, så blev såklart jätteglad! :D Så då gjorde jag iordning den lilla tjurisen (fast han var inte så "farlig" denna gången) och sen gick vi ut till ridhuset.
Och jag visste ju vad vi skulle ha, så var ju förberedd för ännu ett we-pass ;)
Så efter vi suttit upp så gjorde vi precis som dagen innan, red fram självständigt, först i skritt och gjorde några av momenten, och sen även i trav och galopp. 
Å sen när vi skulle köra igång med banan så fick såklart JAG börja, eftersom jag kunde banan.. -.- Gjorde dock lite fel i dubbelslalomen då vi skulle göra lite annorlunda än dagen innan, men jaja. Men sen tycker jag det flöt på rätt bra, bara att han gick typ ett steg fram när vi skulle göra halt två gånger. Sen blev jag iofs rätt irriterad på mej själv för jag va så jä*la slarvig i volterna och svängarna osv :@ Men jaja, och sen andra gången gick allt riktigt bra, och fick till ett riktigt bra hopp över hindret med bra fart&flyt, men sen efter hindret så lyckas jag rida PÅ en hel jä*la pinne?! Asså verkligen mitt PÅ den så den typ ramlade.. ASSÅ HUR LYCKAS MAN?!?!?! Asså jag dööör.. Så jäkla pinsamt x0 haha men antar att jag blev typ velig och visste inte om jag skulle ta ut svängen eller inte, och så blev det rakt fram istället x'd så det var ju jäkligt pinsamt, och förstörde typ hela lektionen kändes det som haha, men är så himla känslig och vill att allt ska bli perfekt.. Så eftersom det hände, + att jag va väldigt slarvig ibland så tyckte jag denna lektionen inte kändes lika rolig som dagen innan, men aja ska inte ställa så höga krav på mej själv.. Menmen, i övrigt gick det ju bra och min älskling var iaf HUR duktig som helst!! :*
Nåväl, sen hade vi då hästkunskap i typ en kvart eftersom vi ridit en kvart över tiden, haha xd Så vi pratade typ bara lite om we och om aktiviteterna under lovet osv.. Men kan bara säga att det är sån jäkla tur att vår grupp är en så bra&rolig grupp med massa roliga människor i, för FYF*N vilken tråkig och vidrigt stel grupp det här va asså.. Usch nästan obehaglig känsla, typ ingen pratade med varann?! Skumt..
Jaja hursomhelst, sen stannade jag typ till kvart i sju och kollade på när en vuxengrupp red dressyr, rätt kul å kolla på faktiskt, haha! Och sen kom mamma och sen åkte vi hem och åt pizza och sen satt vi typ vid teven resten av kvällen och åt massa snacks och godis! :D
min outfit igår!
jag i stallet.. ;)
haha liite suddig bild från vuxengruppen..
 
min underbart fina ritning av we-banan! haha fattar ni nånting? xd
 
 

Fortsättning på förra inlägget - ridningen!

OBS! Fortsättning på förra inlägget, som aldrig publicerades igår..
 
Å där gjorde jag PRECIS som jag brukar göra, åt, kollade bloggar, gjorde matteläxan, bytte om, gick ut till stallet, pratade med dom andra och kollade vem jag skulle ha. Å denna gången skulle jag ha Snuitje, och det blev jag ju glad för! :) Dock blev jag mindre glad när jag fick veta att vi skulle ha WE ÄNNU en gång..! -.- (fast sen visade det sej att det var rätt kul ändå, men ah ;))
Jaja, sen flummade jag och Alva loss lite som vanligt och hon hade lite damp som vanligt, och sen gick jag ut till min häst och gjorde iordning honom lite snabbt (han såg ut som ett litet grått troll för han rullat sej så i hagen, sjukt jobbigt -.-) och sen gick vi in i ridhuset och red fram dårå! 
Å tjaa, först värmde vi upp lite självständigt och så, testade we-banan lite osådär, och sen satte vi även igång i trav och galopp.Testade även några moment som inte var med i själva banan, bl.a när man ska plinga i en klocka och sen backa ut därifrån, och sen gjorde jag grinden oxå, och det gick faktiskt riktigt bra! Och sen efter kanske en kvart tjugo minuter så delade essi ut nummer åt oss, och sen fick vi komma två gånger var på banan dårå.
Å den innehöll sex stycken moment, å det var tunnor, dubbelslalom, lyfta på burk, diciplinhinder, slalom med skrittpauser emellan, och sist lyfta kanna. 
Och det gick faktiskt rätt bra! Första gången var man ju lite osäker osådär och jag gjorde la nån sväng fel eller nåt, och sen efter hindret blev la inte vägen jättesnygg och så var han ju RÄTT pigg med.. Men annars tycker jag det gick bra och han lydde iaf jättebra, särskilt när vi skulle stanna och i skrittpauserna! Han gick även i form lite då och då :)
Å sen andra gången har jag för mej att det gick ännu bättre, då man hade lite bättre koll osv.
Så det blev faktiskt inte så tråkigt som jag tänkt mej, även om det inte är min favoritgren direkt.. 
Men är ändå väldigt nöjd med lektionen, för det liksom va den första riktiga we-banan jag gjort, så ah :)
Och sen efter vi sadlat av dom åsådära så hade vi hästkunskap i fiket vilket blev väldigt flummigt då vi typ bara planerade typ biobesök med gruppen och kadrilj i vår, och sen pratade vi bara typ lite om we och sen om alla aktiviteter under v6 och 7 (har inga vanliga lektioner då).
Å sen vid typ halv sju kom mamma och sen åkte vi hem och typ åt och kollade på tv :)
min matsäck, okej KANSKE inte skulle tatt risifrutti med saffran i.. var rätt vidrig :/

Gårdagen - GRYM dag både i skolan och på ridningen! :D

Hej allihopa! 
Idag har vart en ganska fruktansvärd dag på alla sätt och vis, kanske egentligen inte för mej utan för en av mina vänner (nämner inga namn).. Nä fyfan va kass den har vart asså, så vet inte om jag orkar berätta nånting om den, även om den blev bättre sen på slutet..
Aja får se. Men nu struntar vi i det och kollar tillbaka på gårdagen istället, som tillskillnad från denna dagen, var rätt grym! :)
 
Började då med spanska som var, fast vi gjorde lite jobbiga skrivuppgifter, helt okej ändå och vi hade trots allt rätt kul! ;)
Å efter det hade vi då biologi, och tja den var la rätt normal typ men rätt kul :)
Å sen hade vi typ JORDENS mest underbara musiklektion!! Hahahhahaha var längesen jag hade så kul och skrattade så mycket asså x'd omg.. HELT galet var det! Satt och sjöng (RÄTT högt) våran underbara låt ett fle rtal ggr med lite olika damputbrott, och sen tvingade vi marcus lyssna.. tror han tyckte det lät sådär x'd men sen tröttnade vi lite på den, och då började jackson helt plötsligt sjunga på massa gamla typ 60-talslåtar med Elvis och sånt hahahhaha, så han hade en egen liten show för oss hhahahah x'd å sen blev det ännu bättre när vi satte på BRA låtar, för JÄ*LAR va vi tog i då haha, hördes nog fan ner till sjuorna.. xd Å det roliga var att ALLA (utom anden haha) satt och sjöng (vrålade) och verkligen va engegerade hahaha x') å sen filmade vi massa och messade andreas och elsa och sa att dom verkligen missade något..! Haha, så den var heeelt amazing den lektionen! :D
Men jaja NOG OM DET! ;)
Sen hade vi matte som väl va ganska okej, och sen var det lunch, som var rätt flummig haha.. 
Å efter lunchen så gick vi ner till idrotten, bytte om (fick låna linneas kläder då jag SÅKLART glömt mina i skåpet..) och sen hade vi en SJUKT rolig idrottslektion med, hahaha xD
Eller okej inte i början då vi hade typ lag-killerboll, och jag som HATAR killerboll sprang ju omkring TOTALT livrädd haha.. :( Jaja, men sen fick man välja om man ville ha bollsport eller redskap, och då tog vi redskap såklart ;) SÅ då gick vi bort till gamla hallen och tog fram alla möjliga redskap, och sen hade vi en sjukt rolig stund där, vi tjejer i klassen + filipparna, kevin och lucas (å nåra från b) då vi lite då såklart övade på lite saker, bl.a klarade jag att göra kullerbytta över en sån där "puff" *stolt* haha x) Men mestadels sprang vi typ bara omkring, och typ gungade i lianerna och flummade, och sen höll typ alla på å DÖ när simonsson satt och gungade i ringarna, och sen när han skulle hoppa ner satt han fast med skon x''d så hängde han där, röd i ansiktet för det ju snurrade och typ helt panikslagen, å tillsist fick dom andra killarna komma och hjälpa honom ner.. Asså OMG va jag skrattade, jag GRÄT, skojar inte! Åh herregud.. Fast det var dock väldigt synd om honom och sjukt pinsamt! Haha jaja dom skulle skrattat åt oss så.. ;)
Så den lektionen var oxå fruktansvärt rolig, så då var man på gott humör sen när man gick till bussen! ;) Juste,  gick till apoteket med innan bussen gick, för jag skulle se om det gick å köpa linsvätska där, och fick vänta i typ en kvart på att en tant skulle komma, och sen när hon väl kom så hade hon såklart inte den sorten.. -.- Plus att jag skämde ut mej totalt där inne.. omg xd Haha jaja! Sen tog vi iaf 101an hem, fast jag åkte ju till stallet as usual :)
SHIT va inlägget blev långt (inte ovanligt dock..), får fortsätta i ett annat!
såhär såg jag ut igår!