myshelg #2 :)

Och idag har vart en sjukt händelserik dag! :P har vart på utflykt hela dagen och vi har gått lååångt..! började med att vi åkte till tåkern och kollade på fåglar -.- sjuuukt tråkigt!! det enda som var roligt där va när vi fick kika i en såndär aasstor kikare, haha x)
men sen efter vi vart där nån halvtimme eller nåt, så åkte vi till vadstena och åt på restaurang! :) där förövrigt en tjej som serverade oss flörtade helt sjukt med min bror, hon ba; oj shit va brun du är! har du vart utomlands? och sen när han sa att han jobbade i afghanistan och så inom militären sa hon ba; ahaa, det är därför du är så bitig då (asså typ vältränad) *blink*, hahahaha xd
å sen gick vi runt lite i vadstena i det fina vädret, man kunde äntligen gå utan jacka igen!
och sen åkte vi så bort mot omberg, där vi sedan började vår lilla vandring ;) eller lilla och lilla, den är rätt lång och det tog liksom 3 timmar, fast då pausade vi typ 1 timme med ;) men det va iaf samma vandring som i höstas, fast nu va det mycket finare med sol, miljontals vit och blåsippor osv! haha höll typ på och smälla av när vi kom  till ett ställe där det va typ klippor och jätteturkost vatten, för det kändes exakt som sommar då! ååh, var så sugen på att bada! fast det skulle nog vart rätt kallt ;)
menmen, sen när vi gått en stund med mycket uppför, så kom vi upp till ett cafe där vi tog en glass och satte oss i solen! :D så jäkla gött!
och sen knatade vi oss upp på den högsta punkten på omberg (sjuukt jobbigt x0), och sen stannade vi även där uppe och satte oss och fikade och kollade på den sjukt fina utsikten! :) kunde se 4 landskap därifrån :o
men sen när vi suttit där en stund så gick vi neråt, och sen va det typ bara ett par kilometer så va vi vid bilen igen! :p
å sen så åkte vi hemåt! å sen när vi kom hem så gick jag och tinnna ut med thelma en sväng, och sen har vi typ inte gjort nåt mer ;) men somsagt har det vart en skitmysig helg! och det bästa är att det är två dagar kvar med :D har dock ingen aning om vad vi ska hitta på då, men det märker vi ;) dock är det sista dagen syster är hemma, så vi måste ju göra nåt skoj!
men nu ska jag se lite på tv och sen blire sängen, kommer nog sova rätt gott efter denna dagen ;P
men hörs imån eller på tisdag hörrni!
puss :*
tog massa bilder men hinner inte visa dom nu, så tar dom imån!

myshelg! :)

Hallojsan allihopa! :)
asså vad skumt! känns som det inte alls va längesen jag bloggade, men det var ju för två dar sen!! ;o
dåligt av mej!!
menmen! jag har iaf haft en riktigt mysig helg med familjen! :) igår va en asrolig dag, särskilt på kvällen! på dagen gjorde vi väl dock inte sådär jättemycket.. jag fick gå upp tidigt för att ge hästarna frukost (lena är utomlands), och sen efter det så gick jag, mamma och tinna en långpromenad, gött! så fikade vi vid kvarnsjön/ån och så hann jag ligga och schteka lite med ;)
men sen drog vi hemåt, och sen gjorde vi lite mat och sen chillade jag typ en stund, och sen vid typ kvart i sex åkte jag och pappa till stallet! för vi hade nämligen stalljouren igår, fast vi hade sån röta att vi bara behövde hjälpa till på kvällen (Y) så sen va vi i stallet i två timmar och mockade och krattade alla spiltor och boxar, satte in havre och hö till hästarna, fyllde på vatten, tog in hästarna osv, och det va rätt skoj faktiskt! :) haha bara lite läskigt när det står typ 25 hungriga hästar som man ska öppna grinden åt x) haha nä men det gick bra!
å sen vart det hem, och när vi kom hem var min ena kusin och hans flickvän hos oss! så sen satt vi där och åt hemmagjord pizza och hade det jättetrevligt, och sen hade vi en låång spelkväll ända tills typ halv ett, då vi spelade både Risk (som jag hatade innan, men börjat gilla lite smått) och HÖGSKOLE- Alias! :D haha, båda va skitsvåra ju, och högskole-alias va ju assvårt med hur svåra ord som helst, fast ändå så var jag och min bror skitnära att vinna faktiskt, haha ;) kan berott på att jag fick lite extratid en gång för jag är så "liten", menmen ;)
nämen det va en skitkul kväll med syskonen och kusinen :D
haha inte direkt passande bild men tyckte den va snygg ;*

bra dag med ett något sämre avslut!

Hejsan allihopa! :)
idag har faktiskt vart en riktigt go fredag (med ett litet undantag för kvällen)!
började dock med typ hemsk spanska med cp-helen -.- asså fattar inte vad som är fel på henne? aja, hälften av lektionen stod vi iaf bara ute och lyssnade på kulturskolan som var där för det var valborgsmässofirande (låångt ord!), så vi stod ut iaf!
sen hade vi då långrast, som vi spenderade nere i omklädningsrummet som vanligt! :) hahaha, och där va vi helt sjuka som vanligt typ, sjöng, dansade, skrek, slogs (haha ja, jag och elsa är väldigt våldsamma xd) och kollade på ponnyakuten, haha x)
å sen hade vi typ världens jobbigaste idrottslektion x0 haha nej den va liksom rolig, för vi körde innebandy, men jag blev så sjuuukt svettig så jag var DYNGSUR överallt sen xS haha, vidrigt xd menmen, då fick man iaf motion! ;)
å sen efter den ansträngande lektionen va det mat och sen rätt chill so, och sist biologi, som var pinsam som vanligt.. menmen, den sista halvtimmen satt vi iaf och kollade på film (ingen trevlig film dock, höhö) och fikade, eftersom en i vår klass slutar nu.
Så det var ändå en bra skoldag! :)
sen bussresan hem va skitrolig som vanligt, och precis som vanligt trängde sej felix ner mellan oss längst bak och satt sen där och va allmänt jobbig.. haha nädå ;P
men jaa, sen åkte vi iaf hem, och väl hemma möttes jag av en helt sjövild thelma som verkligen va helt sjuk idag?! både hoppade på stället, bockade, kutade i 200 km/h, bräkade (elr va det heter xd) och gudvetvad xd
haha! men sen blev hon lugn när hon fick mat ;)
sen gick jag in, och sen kom syrran och micke in, och sen åkte micke hem till västerås igen, och sen kom johan hem å då gjorde jag sallad och sen åt vi :p
å sen har det vart väldigt mycket drama här ikväll, och efter grannen kom med thelma som rymt från hundgården rann det över lite kan man säga.. ÅHH varför är man så känslig?!?! :( är sjukt trött på det :@ aja, bara vi fixar det så hon inte kan rymma.. är typ som om man har ett barn som man typ oroar ihjäl sej för..! haha sjukt..
menmen, nu är det bättre iaf, och allt löser sej ju, jag är bara överkänslig som vanligt -.-
men nu ska jag sluta sitta och prata skit, haha, men vi hörs typ imån!
puss :*
haha, är ju som att ta hand om en sånhär liten söting ju! åh, gud va jag saknar henne, lilla gumman!

nu blir det ice age 3!

Helluu alla! :D
sorry för dålig uppdatering igen, men nu hinner jag blogga lite iaf!
men igår var det fullt upp! skoldagen var dock otroligt skön, hade endast spanska, eget arbete, SO och svenska, och sen fick vi åka hem vid halv ett för mat och bak va inställt igen! :D så jäkla gött!
så då va man hemma ap-tidigt, och när jag kom hem fanns det våfflor på bordet, och sen va ju min bror hemma med! :D så då pratade vi massa och sådära, och sen tvingade johan mej att baka havrekakor, så då gjorde jag det ;) men sen vet jag inte vad vi gjorde efter det riktigt.. men sen på kvällen satt vi typ 3-4 timmar och kollade på alla bilder tinna och micke tatt på resan, och sen så va klockan typ halv elva så då va det dags å sova :)
sen idag har vart en sån sjukt flummig dag så det inte är sant xd asså guud, jag och elsa har vart helt galna typ?! xD hahah, stackars alla andra..!
nejmen asså hahaha.. vi började med engelska, som va helt okej, och sen var det teknik då elsa och jag typ inte gjorde ett skit, och det var där frida p började flumma aset, som sedan ledde till att vi blev som speedade ekorrar resten av skoldagen, och på långrasten slogs jag och elsa igen (HAHA), och elsa fick en rejäl karatespark av mej, hahah xd och sen på matten va det helt galet xd jag och elsa var SÅHÄR nära att bli utslängda av pappa, för vi satt och skrattade helt hejdlöst åt att lucas satt och BET på andreas, som inte tyckte det verkade alls konstigt, HAHHAHA x''d så då fick pappa damp, och ni skulle bara sett, verkligen ALLA satt och vrål-glodde på mej då hahaha xD
så sen fick vi gå in i grupprummet och "lugna" ner oss lite, och då gick det lite bättre iaf x)
nåväl! sen så slutade vi för dagen dårå, och sen gick jag och elsa till ica och flummade lite, och sen ner till bussen där vi flummade lite mer ;) haha, så det va en helt sjuk dag xd
men sen åkte jag då till stallet som vanligt, och sen hade vi en rätt hyfsad lektion, och jag hade älsklingen tabris igen <3 haha, han är typ den enda jag rider xd men det gick iaf bra, vi övade på kadriljen hela lektionen, och tabris skötte sej hur bra som helst, även om han fick gå bredvid alvas lille busiga häst berry ;)
så det gick betydligt bättre än förra gången, så får hoppas jag får honom på kadriljen!
men nu börjar ice age om en minut, så måste dra!
men hörs imån hörrni!
puss :*
visad bild säkert, men orkar inte leta... haha har typ aldrig några passande bilder till inläggen x0

händelserik dag!

Haha, ja det är det minsta man kan säga om denna dagen! blir nog tyvärr ett låångt inlägg haha.. förlåt på förhand!
haha, men hej förresten! ;D
nämen idag hade vi då den fruktade trippelbollen, som faktiskt inte var så farlig ändå! dock har vi gått runt helt förbannade hela dagen för vi typ förlorade alla volleybollmatcher, och för att vi förlorade mot den "bästa" klassen med ETT poäng!! :@ så idag har nog folk vääldigt sura blickar från oss och vi har skrikit och slagits..haha, okej, det sista var bara jag och elsa som gjorde, haha xd
men iallafall så efter volleybollen kom vi igen rejält, och vann i stort sett ALLA fotboll och innebandymatcher :D kanske förlorade en eller två, men annars va vi GRYMMAST :D haha, dock lyckades jag göra så jag spelade typ jättelite fotboll, typ bara några minuter sammanlagt.. kanske därför dom vann? xD haha nädå, men jaa.. vad har jag mer att säga om trippelbollen?.. typ inget, men somsagt var det ju inte så farligt, dock bara segt i slutet då vi fick vänta typ 2 h när vi hade spelat klart våra sporter -.- jaja, vi fick iaf sluta vid två, så då gick jag och plingade på hos min pianolärare, och det gick bra att spela en timma tidigare! :) så då kom jag även hem en timma tidigare, vilket va riktigt gött! :D
å sen när jag kom hem gjorde jag la inte så mycket, men sen gick jag ut till micke och tinna som stod ute med thelma och byggde ett litet hus till henne! ;D haha, blev så sjuukt sött! bild kommer ;)
men sen va jag tvungen att gå till hästarna och ge dom mat, men på vägen stötte jag på en gammal vän som jag inte trodde levde längre; nämligen pelle, våran gamla stallkatt! :D haha, helt sjukt, har inte sett honom på typ 2 år, å så dyker han upp bara sådär! men han va exakt lika tjock och exakt lika gosig som då! ;) så sen tog jag upp honom på axeln (han älskar att sitta där haha), och sen gick han med mej när jag matade hästarna!
Men sen så gick vi upp till vägen, och sen när det kom en bil blev han lite rädd och sprang in i en trädgård, där jag tror han bor. :) dock vet jag inte varför han bodde i stallet typ ett år?! :o
nåväl, sen såg jag iallafall en polisbil komma körande, och sen svängde den in i just den trädgården. Sen kom det ut tre poliser, så då blev jag lite nyfiken och stod och kikade lite på dom. Och sen typ knackade dom på, men fastän det rykte ur skorstenen så öppnade ingen?! tror faktiskt dom som bor där typ gömde sej, för dom är typ lite småkriminella.. haha och sen va det lite pinsamt när jag gick förbi huset igen, så bara stod dom där och kollade på mej och jag ba: hejhej..! :s haha xd lite kul att jag stått där typ och tjuvkikat xd
haha nåväl!
sen gick jag hem, och sen har jag, stina och micke spenderat hela kvällen utomhus och gjort klart huset till thelma! vi har gått typ 10 ggr ner och tillbaka till en äng för att hämta mossa som vi tänkte ha på taket till huset, och sen fick vi bära den otroligt tunga mossan (vägde typ som jag eller nåt!) upp och ner till hundgården med hjälp av en pulka, haha xd sjukt jobbigt, men såå värt! blev så sjukt gulligt! :'D somsagt kommer bild sen nån annan dag!
och sen så matade jag lilla bäbisen och sen gick jag in och nu har vi precis ätit sen middag haha :)
sen kommer min bror från afghanistan nån gång med.. dock vet vi inte var han befinner sej just nu, dom va tydligen fast i turkiet pga dåligt väder.. :s så han kommer la när han kommer!
men nu ska jag se lite tv och sen sova!
hörs nog imån eller nåt hörrni!
puss :*

sjukt tråkig skoldag..!

Hej allihopa! :)
ja, som rubriken lyder så har det verkligen vart en APtråkig dag i skolan idag, och hela dagen förstördes typ pga idrotten -.- asså FYFAN säger jag bara när det kommer typ 500 pers och kollar på en medans man springer runt som en galning, helt illröd i ansiktet -.- morrrrr...och imån blir det ju ÄNNU roligare! då är det trippelboll hela dan alltså ska man spela bollsporter samtidigt som typ halva gränna kollar på medans man misslyckas :@ FYFAN säger jag! hahah, hatar stora folkmassor ;( jaja!
sen typ fortsatte dagen så, var tråkig engelska, uuuuuurtråkig spanska (dog lite där typ), sen tråkig matte och sen liite roligare handledartid! eller okej, handledartiden var rolig, haha xd
men förövrigt var det en kass skoldag, och så var typ hälften av tjejerna borta med, bl.a lollo :( hoppas hon kommer imån!
menmen, sen var det iaf en rätt rolig bussresa hem där jag och joel satt och diskuterade vem som hade högst IQ (juste, skulle ju testa det på internet!!) och vilka program som va bäst, haha ;)
å sen när jag kom hem chillade jag typ mest, typ åt, läste tidningen och gjorde matteläxan. Och sen efter jag kollat lite tv gick jag ut lite med thelma, och sen gick jag själv en liten promenad och hälsade på dom andra lammen i lagården! :)
å sen kom jag in, gav thelma mat, åt själv mat, spelade piano och sen dess har jag bara suttit här, och nu ska jag se lite tv innan jag lägger mej! :P
men jaja, får se om jag överlever imån på trippelbollen..! :s om jag gör det uppdaterar jag nog imån! eller inte förresten, för först ska jag spela piano efter skolan, och sen måste jag mata hästarna, och sen kommer ju brorsan hem imån med!
så får se när jag har tid att uppdatera helt enkelt!
men ha det så bra!
puss :*
hahah, laddar upp denhär finfina bilden jag gjorde förra året när det var trippelboll x) fast denna gången blir det nog fotboll och volleyboll istället ;)

har typ lagt ner bloggen för några dar..!

Hejsan allihopa och ja, som ni märkt har min blogg vilat typ en vecka nu, riktigt dåligt jagvet :/
men får se hur det blir med uppdateringen här framöver, är så j*vla mycket nu med thelma som är som en liten skrikande ständigt hungrig bäbis, + att syrran och hennes pojkvän fortfarande är här, och så har det hänt massa saker så har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datan..
Å sen på tisdag kommer brorsan hem en vecka från afghanistan med, så får se hur det blir..
men iallafall har det hänt miljoner saker sen sist, men kommer typ ihåg noll vad jag gjort alla dessa dar, men gått i skolan har jag ju iaf gjort ;) och det har väl vart helt okej!
sen i torsdags var det ju ridning med! hade benito som förra veckan och denna gången kändes det inte så bra.. övade på den där jä*la kadriljen vi ska ha, kommer SUGA förövrigt men ah, och sen jobbade vi med förvänd galopp vilket gick skit haha. Han har ju vart på ridskolan hela sitt långa liv och lärt sej att galoppera rätt i det varvet man är i, så det var i stort sett OMÖJLIGT att få honom att gå i fel galopp xO
så det va inte en så lyckad lektion.. menmen, så är det ju ibland!
Sen på fredagen hade vi studiedag, aasgött!
Jag va bara hemma med syster och vi hade det jättemysigt!
Först gick vi till min moster och morbror, och fikade och gullade med finaste Tyra som va där!
Sen gick vi en runda (tror jag), och sen bakade vi bullar! skiitgoda blev dom, hehe ;)
å sen på kvällen kom vår kusin hit, och så hade vi en asmysig kväll med kortspel, prat, jersey shore, snacks och lite let's dance!
Så det va en supermysig dag!
Sen nu i helgen har vi gjort lite olika saker. Igår kom då tinnas pojkvän hit, men innan det gjorde vi la inte sådär jättemycket, typ var ute med Thelma (haha hon följer en vart man än går x)), gick långpromenad, gjorde tacos och sen chillade vi la mest! ;)
Å sen idag har oxå vart en slapp dag! Var dock tvungen att gå upp vid halv tio typ, för jag skulle gå till kyrkan med Elsa vid elva.. TRODDE JAG! men elsa dissade mej för hon hann inte, så jag fick nöja mej med allis istället, haha ;) nejmen vi satt och flummade i kyrkan som vanligt, så det gick rätt fort, och sen åkte jag hem och mötte pappa och thelma på vägen! Och sen tog jag med henne hem, och sen busade vi runt i trädgården en lång stund innan jag gick in och fikade eller nåt. Sen chillade jag bara en stund, och sen gick jag ut på en promenad!
Å tjaa.. sen vet jag inte vad jag gjorde, men sen var det iaf mat och sen dess har jag typ bara suttit här och kollat på ponnyakuten! :) haha, seriöst, jag GRÄT när dom började gråta när dom skiljdes åt, HAHA xd jag är knäpp, jag vet, men kommer sakna det nåt ENORMT :( :( jaja.. nu ska jag inte tråka ut er totalt här, men nu har ni fått en LITEN överblick över vad jag haft för mej under denna låånga paus :p
men somsagt, får se när jag har tid att uppdatera, kan dröja ett par dar igen, men ska försöka uppdatera imån!
men ha en fin söndagskväll hörrni!
puss :*
btw, nån mer som är typ aset deprimerad över vädret?! asså gud, om det inte blir sol och varmt snart så DÖR jag. på allvar!

thelma!

Hej allihopa! :)
sorry igen för den dåliga uppdateringen, men nu när lilla Thelma kommit in i familjen så har vi rätt fullt upp med henne ;) och hon är så söt så! dock kommer jag störa ihjäl mej för såfort man lämnar henne skriker hon ihjäl sej typ.. menmen, bara å vänja sej ;) satt över en timma och matade och gosade med henne innan! sötan<3
men annars har det väl inte hänt så himla mycket sen sist, har haft två helt okej dagar i skolan, men inget särskilt har väl hänt :p
men ah, verkligen skittrött nu efter thelma kommit, typ helt död xd
men när jag orkar uppdatera och har nåt intressant att berätta, så gör jag det haha ;)
hörs imån eller nåt!
puss :*
orkar inte leta bild..

glömde..

...ju att berätta hur det gick på ridningen i torsdags! :p
men det gick bra! eller hyfsat, hade Benito, som jag gillar för det mesta, dock är han sjukt stel och ibland kan han få ryck och typ bara springa iväg nån annanstans och vägra svänga xd menmen, vi jobbade iallafall med galoppfattningar och på volterna, och galoppfattningarna gick sjukt bra och då lyssnade han jättefint, men sen på volterna fick jag verkligen jobba stenhårt för han va så sjukt stel liksom. Dock är det inte så konstigt eftersom han är en sån lugn häst som knattarna och nybörjarna brukar få rida, så då har han väl blivit rätt stel och typ lite skänkeldöd. Och så är han ju rätt gammal med, så jag får vara nöjd!
Sen hade vi en skitbra ridlärare med, nämligen min syssling Elin! Essi och de andra är nämligen i portugal så vi hade henne i torsdags dårå, och hon va skitbra! :)
Å sen skulle vi även gjort förvänd galopp, men det hann vi inte så vi skulle ta det nästa vecka.
Men ha en bra kväll hörrni!
Puss :*
såhär ser fina benito ut! :)

yeyyyyyyyyyyyyyyy :D

Hejhejhej alla söta :D
just nu är jag skiitglad, och vet ni varför?! för jag kommer få ett flasklamm hihi :D :D
det va nämligen så att igår när jag och tinna tog hand om fåren, så hade en tacka dött och så hade hon två lamm som hon fött dagen innan. så idag bestämde vi oss för att ta hand om det lilla lammet (det ena dog.. :() i ett par månader tills den klarar sej själv! :)
så kommer bli som att ha en liten bäbis hehe.. okej, lite jobbigt att man måste mata henne typ 5 ggr om dagen, och innan man går till skolan och så, men vad gör man inte för att rädda ett litet lamm liksom!
dock MÅSTE hon bara överleva tills imån kväll, hon är nämligen kvar hos en "fostermamma" i lagården som inte vill ha henne, så då får hon inte äta :( så man måste typ tvinga henne, men bara tills imånkväll, då tar vi hem henne!
så kommer bli så grymt KUL :D
menmen, nog om det nu, ni kommer få höra mer om det sen mååånga gånger, haha ;)
men ja, btw, sorry för dålig uppdatering nu under helgen, men igår så hade vi ju fullt upp med fåren, och där hände det lite dramatiska saker, bl.a då att tackan dog, så vi fick försöka adoptera bort dom till en annan tacka, och sen föddes det massa som vi va tvungna att "bura"  in, och sen hade nån jävel vart inne och öppnat en grind så då fick vi sortera alla lamm och tackor, och sen va vi ju tvungna att fodra alla osv. Så vi hann inte göra så mycket mer på dagen!
Men sen vid sju-tiden åkte vi ju då in och kollade på Titanic i 3D, och storyn var ju exakt lika bra som vanligt, haha, dock märkte man väl inte av 3D'n så där jättemycket eftersom man vänjer sej efter ett tag.. men det va coolt i början och typ när hon stod och skulle ta livet av sej osv, haha x)
men det va iaf en mysig kväll, och sen va man sjuukt trött när man kom hem, eftersom filmen nästan var 3½ timma lång xO haha, fast den känns ju inte så lång?!
menmen, sen idag har jag oxå mest vart hos lammen, och hjälpt min morbror med lite saker i lagården.. och så såg vi trillingar födas, naww :') haha lite äckligt men mest sött! och sen så har jag bara chillat här hemma oså :) men nu ska jag kolla lite bloggar och så, och sen måste jag och tinna åka och hämta halm och sånt och göra iordning tills Thelma (som jag döpt henne till, eftersom den andra Thelma dog..) kommer! :)
men hoppas ni haft en fin helg! puss :*
haha naw, hittade några bilder på lammen som föddes förrförra året! :)
nawwi :)
:)
haha så sjukt söta! x)

upp tidigt imån..

Hej allihopa, kände att jag va tvungen att uppdatera lite nu :) har typ inte gjort ett skit denna fredagskväll utan bara sett på jersey shore hela kvällen..ja, jag är beroende xd Menmen! Det har iaf vart en riktigt bra fredag med få lektioner eftersom vi såg på grennaskolans musikal med ;) och den var ju bättre än förra året haha xd nejmen ah, så då missade vi idrotten, å sen hade vi långrast å sen rätt chill so, och sist biologi då.. Jaja, gick ändå hyfsat idag, å får la göra som Lucas aa, att inte tänka på att det är ens förälder liksom :p Men sen vid tre slutade vi då, och sen hade vi en helt sjuk bussresa hem med Felix som satt och fjäskade för mig och sa att mina nya skor va snygga, 2 frågade chans på Frida hahahaha, en jävel tog typ sönder min väska och ja.. Ni hör ju..xD men tillslut kom jag iaf hem till syster, å sen har jag som sagt gjort typ ingenting ikväll, men imån kväll blir det bio med la familia! :D Titanic 3D blire, är typ astaggad, fatta va coolt?! :D Men nu måste jag sova, ska upp typ halv åtta imån för jag och Stina ska ge fåren mat imån... Menmen så äre! :) Sov gott alla fina! Puss :*

bara 2 1/2 timme kvar..

..japp, just nu sitter jag i glasläktaren på örks och har noll att göra..och det är 2 1/2 tills vi börjar xO aja, ska inte klaga, fick sluta 20 i ett idag för pappa va borta så det va sjukt gött! (y) Så det har vart en slapp dag! Dock inga roliga lektioner alls.. :/ så har nog inget intressant och berätta.. Sen va det dock lite surt att vi inte hann äta nån lunch, å sen när jag kom hit hade jag bara lite snabbnudlar med, så kommer va ashungrig sen.. :/ Men får iaf hoppas lektionen går bra! Vet inte vem jag ska ha men det visar sej! ;) Sen blir det hem och se massa tv, såg till min stora glädje att man får se alla kanaler ända tills den 20e, haha :D Nämen nu ska jag nog göra lite läxor å sen gå ut lite! :) Hörs imån hörrni! Puss :*

värre än en skräckfilm..

..asså FYFAN!! har ikväll vart med om bland det vidrigaste i mitt liv!!! åhh får typ ont i magen så fort jag tänker på det.. asså det va såhär, jag och stina gick iväg till lammen för att vi skulle se hur micke gjorde när han gav fåren mat, för vi ska fodra dom på lördag. och sen när vi kom dit så stod micke och höll på med ett får, och när vi kom fram sa han att han redan dragit ut (ja, man måste stoppa in HELA armen i fårets r*v :s) ett dött ruttet får, och sedan kände han att det fanns ett till, och när han fick ut det var det dött och missbildat. Men sen kände han efter om det fanns ett till, och japp, ett till fanns det, och efter han suttit och verkligen DRAGIT i det aslänge, så kom det ut, helt ruttet och gudvetvad.. och det var då jag kände att jag typ bara ville spy, så¨jag gick snabbt därifrån till de andra lammen. Men sen hörde jag honom säga; åh nej, det är ett till! och när fick tag i benen, så kom de ut, helt ruttna och slemmiga de med, som han liksom ryckt bort från resten av kroppen.. asså GUD jag dog typ! särskilt när jag kände hur det verkligen STANK ruttet, asså fyfan. det va seriöst bland det vidrigaste jag sett. fatta ruttet "kött", omgivet av blod och slem.. åhh shit kan typ inte tänka på det för då spyr jag.  åh fyy vad hemskt det va, å STACKARS micke som behövde gå in med armen in i tackans mage, och stackars tacka! :''O gud.
men nu lämnar vi detta för det va så sjukt vidrigt!!
men ja, förutom denna hemska händelse, så har det vart en riktigt bra dag! förutom att frida aldrig kom till skolan för hon gjorde en sak i stan.. :( hoppas det gick bra iaf!!
men vi har haft en otroligt slapp dag med endast fyra lektioner eftersom vi fick sluta halv ett idag för mat&bak va inställt :D haha, va så himla sjukt! jag, lollo och elsa satt hela lunchen och satt och bönade och BAD att den skulle va inställt, och sen kommer G och ba: hemkunskapen är inställd! och vi bara hoppade och skrek av glädje, hahaha xD vi är knäppa, japp.. ;)
men dom andra lektionerna var la okej, dock var det en rätt skum dag.. typ SO'n var helt sjuk, 3e världskriget bröt typ ut för kevin råkade säga att han tyckte det va bra att SD kom in i riksdagen.. xd haha, seriöst det blev värsta upproret xd haha jaja!
sen svenskan va lite skum den med.. men det va iaf sjuukt gött å sluta så tidigt och komma hem typ 2! (Y) :D
å sen när jag kom hem va tinna hemma och sen har vi bara myst hela kvällen! först satt vi bara och snackade skit, sen gick vi en promenad och babblade om massa saker, och sen gjorde vi mat och sen gick vi till lammen dårå.. men sen när vi kommit hem kom mamma passande nog hem och hade med sej chokladtoppar! :D så det sitter jag och fetar mej med nu.. ;)
men nu ska jag sluta tjöta, och hoppas ni inte spydde innan, förlåt isf! :s
nu blir det läxor och sen packa till örks imån!
puss :*
höhö vääldigt snygg osminkad bild..

@ my lovely bed

Heej allihopa! :) Japp, just nu ligger jag här i min säng under min sänghimmel och har fortfarande smaken av viatmesiska jordnötter kvar i munnen haha, fick det av syster nyss ;) Nåväl! Det har iallafall vart en riktigt bra första dag, med undantag för biologin, men börjar vänja mej nu ;) Men vi började iaf med rätt trist so, och sen gick jag till skolsköterskan lite å sen var det sjukligt pinsam biologi..mer säger jag inte xS Jaja, efter det hade vi långrast, då vi inte gjorde nåt typ, å sen hade vi syslöjd där jag nu börjat göra en klänning! Mkt jobb med den men får hoppas den blir såpass fin så jag kan användas den i sommar! :) Sen efter det va det tråkig matte där han babblade genom hela lektionen, och så fick vi tillbaka proven å jag fick A så får la vara nöjd ;) Sen till slut hade vi svenska, och sen gick jag och spelade piano! Å det gick la bra, och sen tog jag bussen hem och stötte på ella på busshållplatsen med! :P Sen vart det hem, åt mat å snackade skit med tinna, och sen gav jag hästarna mat och sen kom.min kusin hit på ännu en myskväll med spel och te och prat! Mycket trevligt! :D Å så har la min dag sett ut, rätt normal och inte ett dugg intressant haha i know.. x) Men nu ska jag sova! Hörs nog imån hörrni! Puss :*

kom av mig lite..

Hehe ja, kom av mej lite mitt i berättandet, jag å syster åkte ner till kusinerna en sväng och hade en liten spelkväll med blokus, rappakalja och lite youtube-tittande! :D haha mkt trevligt och mycket flummigt! x) Men nu ligger jag här i min underbara säng och deppar för det är skola imån igen :'( usch och fy och blä! Nåväl! Tänkte dra lite snabbt om gårdagen, som var en sjukt rolig dag! :D började med att jag, tinna och mamma gick en långpromenad, mycket trevligt förutom att jag fick en jävulsk skoskav för jag gick i stövlar..menmen! Sen var det snabbt in i duschen för att sedan göra sej iordning inför min morbrors 60-årskalas! Och först samlades vi hos mina andra kusiner, och därifrån åkte jag på flaket till traktorn ner till mina andra kusiner, hah :D och där gav vi per hans presenter, och sen gick vi in och åt planka å snackade massa med alla :) Sen efter maten gick vi en tipspromenad som handlade om per, och jag "kunde" hälften av frågorna ;) Å sen var det tårta och ännu mer flumm och babbel, och sen prisutdelning! Och jag vann inte haha, men fick ta del av priset ändå! ;) Å sen så typ satt vi och spelade spel resten av kvällen, bl.a då rappakalja där vi freakade ut totalt, HAHAHA xd vi är sjuka i vår släkt x'd Hahaha, och sen satt vi ända tills typ halv ett och spelade, tills vi sen gick hem tillsammans allihopa mitt i natten :) Haha, så det va som vanligt en awesome dag med släkten, kan bara säga att vår släkt ÄGER! <3 Dessvärre ingen bild, VARFÖR finns det ingen blogg.se-app på androidmarket?! :@

långfredagen!

Och i fredags vet jag inte vad vi gjorde, haha? x)
gud vilket minne jag har.. haha nejmen alltså vi typ gjorde massa småsaker, eller vad man ska säga ;)
men vi hade typ tänkt att göra nån utflykt eller nåt, men helt plötsligt blev det ju värsta snöstormen, så vi höll oss mest inne hela dagen, och jag tror det var då vi spelade monopol! och såklart förlorade ju jag -.- haha så det gick inte riktigt lika bra som denna gången x) menmen det gjorde inget!
men sen så typ satt jag och glodde på tv hela tiden, eftersom denna helgen har alla som inte har "alla" kanaler, fått testa på det :D så har typ glott ihjäl MTV, 5an och TLC haha :D kommer dock deppa ihjäl när dom försvinner igen :'''(
jaja! så det var la ungefär den dagen såg ut hahah! xd nämen sen gjorde vi säkert massa mer saker, men inte nåt jag kommer ihåg nu iaf ;P
Sen kom ju då Påskafton, som var en mkt trevlig dag den med! :) dock kommer jag typ bara ihåg att vi satt allihopa och kollade på Lejonkungen på disney channel haha, BÄSTA filmen ju!<3
å sen gjorde jag och tinna tacos, och sen på kvällen kollade vi på lite bilder från hennes och mickes resa, och sen senare på kvällen satt vi bara i flera timmar och pratade om massa olika saker från himmel och jord hah, och typ kollade på nåt på tv, eller `JAG satt och kollade på jersey shore hela kvällen typ, haha x)
nejmen det va en mysig påskafton iallafall! :)


haha, får ta massa googlebilder nu för jag sitter på mammas data..


haft bloggpaus..!

Hejhallå alla glada, och sorrryyyy för min långa lite ofrivilliga bloggpaus jag haft!
nämen har ju haft både min syster och bror hemma nu i påsk så har varken haft tid eller lust till att blogga.. men nu när skolan börjar igen blir det bättring! tror jag iaf haha.. dock är ju syrran hemma nu i 3 veckor, så kanske inte bloggar VARJE dag då jag hellre är med henne liksom!
men det värsta med att vara borta så länge från bloggen är att komma ihåg allt man gjort?! xO men ska försöka komma ihåg! men ska oxå försöka att inte göra detta till ett 5 km långt inlägg med.. xd nämen tar nog ett inlägg om varje dag tror jag!
men jag har iallafall haft en supermysig påsk med familjen och släkten! :)
men kan ju börja att berätta om i torsdags :p det var då mina syskon kom hem, och först åkte jag och pappa in till jkpg och hämtade tinna på stationen. Och det var såklart skitkul att se henne igen efter 5 månader!
så sen satt vi och pratade i ett medans pappa fixade lite ärenden i stan och handlade lite och sådära.. :)
å sen åkte vi hem, och sen åt vi aasgod hemmalagad pizza, och sen vid halv fyra var jag tvungen att bege mej mot stallet!
och sen hade vi hopplektion, och jag´hade då Tabris, precis som förra gången! och måste säga att det va en SJUKT bra lektion, för jag typ lärde mej så mycket, bl.a om att bara om man själv tror det kommer gå bra, så funkar det!
för vi körde en slags liten "bana" fast bara med två hinder, men med mkt svängar och så, och i början när vi bara hoppade typ 60 så gick det bra, men sen när hon höjde hindrena så kände jag mej ändå lite osäker, och det kände ju tabris av direkt, och stannade på hindret. Men sen med lite råd från essi så hoppade vi "banan" helt felfritt, å då gick det super! så det va liksom bara jag som var tramsig då, inte tabris, för han va asduktig som vanligt! :)
nåväl, sen så kom gustav och tinna och hämtade mej, och sen hade vi en mysig kväll med massa prat och sådär! (kmr inte exakt ihåg vad vi gjorde mer..typ såg på tv eller nåt)
så det va min torsdag det!

hittade en googlebild på tabris!
hoppas inte ägaren till bilden stämmer mej, ehehehe..

Test!


Det gör mig glad: Vara med släkten och familjen. Mina syskon och mina djur. Mina kompisar. Åland. Musik. Hästar. Småbarn. Djur i allmänhet. Sommaren. Havet. Skåne. Shopping. Att resa. Att läsa bloggar. Att inspirera andra. (finns HUUUR mycket mer som helst..!)

Det gör mig ledsen: Elaka och själviska människor. Cancer. Orättvisor. Tanken på att man inte kommer leva förevigt. Att bli gammal (på sätt och vis) OCH MYCKET MYCKET MER!

När jag inte jobbar går i skolan brukar jag: Chilla hemma. Vara med kompisar och familjen. Rida. Gå promenader. Lyssna på musik. Spela piano. Tänka. Sitta vid datorn. Kolla på tv. YOU NAME IT! J

Ett fint minne som jag har är: Alla sommarlov! Alla somrar på åland. Alla släktkalas. Alla partyn med bästisarna. Fjällen-semestrarna. Trysil. Sardinien. Alla utlandsresor med familjen. Alla sommarkvällar. (GÅR INTE att bara säga ETT minne!!!)

Jag blir riktigt arg av: Orättvisor. Elaka människor. Folk som tror de är populära och ”coola”. Cancer. När folk säger åt mej vad jag ska göra. När datorn/mobilen segar. När jag spelar fel på pianot. När jag får dåliga poäng på prov (haha) OCH MYYYYCKET MER!!!

Vanligaste missuppfattningen om mig är: Hmm. Typ att jag är glad och flamsig hela tiden och inte bryr mej så mycket om vad andra säger/tänker, trots att jag typ är den känsligaste personen jag känner och lipar för minsta lilla småsak. Att jag är typ översocial och inte gillar att vara ensam, haha.

Det är den bästa resan jag varit på: Spanien sommaren och hösten 2009 eller Gran Canaria 2010/2011. Och alla åland&finland-resor såklart!

En bra restaurang i Stockholm Jönköping är: Jensens Böfhus och Chilli Thai!

Jag njuter som mest av: När jag känner mig trygg och nöjd med livet. Att vara utomlands/på åland. Sitta med familjen/vännerna en sommarkväll. Sommaren. När jag är i skåne eller vid havet.

Detta hör jag precis i skrivande stund: Datorns ”brummande” och Noa som sträcker på sej i sängen ;)

Om jag fick ändra en grej med mig själv vore det: Åh, vill ändra på jättemånga saker! Typ att inte va så känslig och ta illa upp all the time, och sluta va så töntig ibland, haha. Fast finns minst 1000 saker till!

Det allra bästa med mig är: Att jag är jag och ingen annan. Att jag bryr mej om andra och alltid lyssnar (tror jag) J

Det ser jag fram emot: Morgondagen, då min älskade syster kommer hem! Och min bror J längtar även till på söndag då vi ska göra en sak med släkten! Sen längtar jag ihjäl mej till sommaren med! Och till nästa vinter då vi ska till GC igen, woohoo :D

 


skinnjackan!

Just det! Skulle ju visa bild på skinnjackan med!
So here you go :)
kass mobilbild menmen..
kan ju visa shortsen irl med ;)

powerwalk, galna lamm och fika med kusinvitamin! :)

Hejsansvejsan allihopa! :)
hoppas ni haft en bra dag :P
jag har iaf haft en väldigt chill och skön dag (igen! haha), fast har typ inte gjort nåt intressant. Men jag vaknade rätt tidigt, åt frukost och sen bakade jag ut kakdegen från igår. Och det blev la gott (godare än cupcakesen iaf haha) ;)
sen så efter en stund tog jag på mej lite "joggingkläder", satte i hörlurarna i öronen och begav mej ut på en powerwalk på typ 4-5 km :) asgött! dock gick jag nog lite väl fort i slutet, då jag helt plötsligt märkte att jag va HELSVETT över typ hela kroppen?! :o euw! haha, så då blev det snabbt hem till duschen!
sen så gick jag min vanliga sväng till lammen, och satt där en lång stund och bara skrattade åt de små liven, hahaha x) dom liksom kutade omkring överallt, "bockade" och slog bakut, hoppade upp på sin mamma och HOPPADE på henne typ 40 ggr medans hon lugnt låg och tuggade hö, hahahah xd så sjukt kul x)
men sen var jag iallafall tvungen att gå hemåt för vi skulle äta då :p
och sen efter maten kom min kusin hit en sväng och pratade med mamma om en sak som vi ska göra på söndag med släkten, och så satt vi och fikade och pratade nån timma :)
å sen kom vår granne och pratade en stund, och sen så har jag varit duktig och städat mitt rum nu inför påsken! :)
så det är la vad jag gjort idag ;)
haha GUD va rolig jag är som bara skriver vad jag gör hela dagarna?! haha nejmen det är ju mer som en liten dagbok för mej.. men nångång får det la komma nåt åsiktsinlägg eller "deepshit-inlägg" ;) nåväl, får se om jag hinner lägga upp nån lista eller nånting innan pappa kommer och ska ha datan..
men annars hörs vi nog imån eller på fredag hörrni!
puss :*
:)

mina nya shorts!

Juste! Glömde ju lägga upp bilder på det jag köpte, men shortsen hittade jag på hm's hemsida, så dom får ni se nu, men skinnjackan hittar jag inte bild på så visar mobilbild imån!
vad tycks? :)

kollar konfaklänningar!

Tjohej allihopa! :)
idag har jag inte gjort mycket vettigt haha, förutom att jag för en gångsskull steg upp rätt tidigt! ;)
men jaa, kortfattat har jag typ gjort 4 saker idag: 1. gått till lammen 2. gjort cookie dough-cupcakes igen, fast denna gång med ett annorlunda recept som INTE va bra :( 3. gjort mat, och 4. gett hästarna mat. :P
och jaa, det är la vad jag hunnit med idag haha x) plus att jag spelat lite piano och typ tankat ner låtar till min mobil ;) men ja, de där cupcakesen var ingen höjdare precis haha.. torra i konsistensen, man kände knappt kakdegen och äcklig frosting ;s haha så det var inte en bra bakdag :S men det blev iaf kakdeg över som jag ska baka ut imån, hoppas dom blir goda iaf! :)
jaja, nu sitter jag iallafall här (och har suttit i typ över 2 timmar) och dreglat efter alla sjuuuukt snygga kläder det finns! som jag visserligen aldrig kommer ha råd med att köpa, men ändå ;)
fast konfirmationsklänning måste jag åtminstone ha! har kollat runt på nätet och hittat några fina! :)
typ den här är ju väldigt enkel men ändå jättesöt!
och så är ju dessa två heeelt underbara!
sen är domhär två oxå skitsnygga!
gahh va många det finns!! dock säkert inga i jkpg -.- sen är det lite synd att typ ALLA snygga klänningar är utan axelband, vilket jag hatar..aja, går ju att sy på iofs :)
nåväl, vilken tycker ni va snyggast? :)

shop til' you drop (typ)

Hallååå alla! :D
hoppas allt är bra med er!
själv är det toppen! :D har haft en riktigt go dag i stan idag med ella och elsa, och ÄNTLIGEN hittade jag det jag letat efter i över en månad typ; skinnjacka (som jag visserligen kollat på många ggr innan) och rosa converse! :D hittade även ett par assnygga jeansshorts med! :) så är supernöjd! bilder kommer imån :P
och tjaa..kan man säga mer om dagen.. nejmen somsagt, en asgo dag! åkte in typ vid elva till a6, där vi va i ett par timmar och kollade runt lite, fick gratis tårta och åt mat! :) å sen köpte då jag och ella converse på skopunkten, och sen så efter vi ätit så tog vi bussen ner till öster där vi sen gick och kollade i typ alla affärer, och sen satte vi oss på Bernards och fikade! :) å sen satt vi där typ över en timme och bara tjötade massa skit haha, tills vi sen vid typ halv fem åkte upp till citygross där mamma sen kom för hon skulle handla massa påskmat.
Å sen tog ju det 5 evigheter innan hon va klar med det, fast jag hjälpte till lite, typ köpte 1 kg godis, haha ;)
nejmen sen efter en låååång stund så var vi äntligen färdiga och kunde åka hem! :)
så det var en riktigt lyckad dag, och blev asnöjd med sakerna jag köpte! :)
men nu ska jag kolla lite bloggar och sen nana!
btw har jag pratat med syster ikväll som nu har anlänt till sverige, wiiie :D kommer hit på torsdag, har saknat henne så sjukt mycket!
nåväl, ha en bra kväll hörrni!
puss :*
ah, såhär ser skorna ut dårå, inte äkta såklart för det har jag inte råd med och pallar inte lägga pengar på det när man kan få såna här för 150 kr och sen spendera resten på andra saker!
bild på skinnjackan och shortsen kommer somsagt!

SURROUND YOURSELF ONLY WITH PEOPLE WHO ARE GOING TO LIFT YOU HIGHER

Tjohej allihopa! :)
vad har ni haft för er en söndag som denna? :p
själv har jag haft en rätt slapp söndag! började dock med att jag fick stiga upp vid kvart i nio eftersom elsa och jag skulle till kyrkan vid elva.. men så är det! ;)
men gudstjänsten var faktiskt inte lika tråkig som den brukar va, för det va familjegudstjänst + dop så det va massa barn som sjöng och inte lika mycket prat som det brukar va, och så satt ju jag och elsa och flummade hela timmen så det gick ju bra ändå ;)
sen efter det åkte mamma pappa och jag hem och fikade, och sen efter en stund gick jag till lammen igen :)
och så var jag där typ jättelänge, för min lilla Thelma mår inte så bra nämligen.. :( hon får inte i sej nån mat och är pytteliten, så får se om hon överlever, lilla pluttisen..:(<3
men sen var jag iaf tvungen att gå hem, för sen vid tre kom min moster och morbror och åt middag!
och det ´va trevligt, vi satt och åt massa mat och pratade och kollade på hockey :)
sen efter några timmar gick dom hem, och sen kollade jag på ponnyakuten :D haha kommer dö när det tar slut, det är ju bäst haha :(
nåväl! sen efter det har jag bara suttit här och nu ska jag nog ta och vara lite social med mina föräldrar och kolla lite tv med dom :p
men vi får se om vi hörs imån hörrni, eftersom jag ska in till stan då så kanske jag inte uppdaterar, men får se :)
ha de så bra iallafall!
puss :*

fick bli en gammal arkivbild!