@ karlskrona

Tjaa alla! :) Sitter just nu i min brors lägenhet i Karlskrona medans dom andra sover :) Har haft en riktigt soft dag ^^ Började med att jag vaknade, åt frukost, gjorde iordning mej, och sen satte jag på.mig min onepiece och sen vid tolv bar det av mot Karlskrona dårå! :) Resan gick faktiskt sjukt snabbt och smidigt, hade inte tråkigt en enda stund typ! :) Kan bero på att jag typ messade med mina fina vänner och lyssnade på musik hela vägen typ (y) Å sen efter ca 4 tim va vi framme! :P Å när vi kom fram så va inte min bror och hans flickvän här än, så då gick jag på stan en timma typ! Letade efter nåt att ha på mig på nyår, men hittade inte så mkt..så blir en till shoppingrunda imån! :) Men jaa..sen kom jill och gustav dårå, och sen va vi lite i lägenheten en stund, och sen gick jag, mamma och pappa till Waynes coffee, och åt typ middag/kvällsmat! :) asmysigt verkligen å sitta där inne medans det typ är storm ute ^^ sen va ju inte maten fel heller, tog köttfärspaj och varm choklad :D Å sen satt vi där nån timma å måste tidningar (veckorevyn ifall ni ville veta x)) och sen vid typ nio gick vi till Ica och köpte lite frukost till imån, och sen fick jag även lite godis och en frida-tidning :D Å sen dess har vi bara chillat här i lgnheten! :) Men nu är klockan mkt, måste upp typ sju imån för vi ska börja med flytten då! Men vi hörs imån eller nåt! Puss :* Ps.,Mobilblogg...

imån blir det skåne :D

...eller ja, först karlskrona, men sen skåne! ;)
Hej förresten! :)
Japp, imån bär det då av först ner till karlskrona, där vi bara chillar på kvällen och sover där, och sen på fredag ska vi tömma lägenheten, sen flytta ner grejorna till malmö, och sen bo andra natten i lund!
så blir ett jä*la flängande ;) men det blir nog bra! hinner kanske med lite shopping i malmö med..? :P
jaja nog pratat om det!
idag har jag typ inte gjort nånting. fast ändå har jag inte haft tråkigt, men asså ah, har typ bara gått omkring, haha x)
vaknade iofs ganska sent, typ halv tolv hehe, och sen typ...vet jag inte vad jag gjorde, typ kollade på tv, fikade elr nåt, och sen gjorde jag ett misslyckat försök att gå ut och gå en runda, men såklart började det blåsa som fan och småregna, så gick bara en sväng till hästarna och klappade dom lite ;)
å jaa..sen så typ hjälpte jag mamma med maten, fotade lite (kan visa bilderna sen när jag kommit hem), och sen så typ slappade jag omkring i min onepiece (som jag förövrigt är typ beroende av x)) och såg lite på ice age 2 som va på fyran :P
och nu måste jag sluta för pappa skulle ha datan -.-
men jag kanske mobilbloggar när jag är i skåne, annars hörs vi år 2012 hörrni :D
nämen tror jag bloggar lite innan dess!
men vi hörs! :D
puss :*
så först karlskrona....
å sen malmö :D
+ lund dårå.. ;)

svar på kommentar!

Frida ;) om ett år sen...:
Sv:
Hihi! ;)

Ja gjorde det själv men den sitter inte jättebra och sidomenyn är ju längst ner.. :(
<33
Svar: Okej, men bra att du kunde sätta dit headern iaf! :)
Och hoppas det löser sej! <33

ett år sen...

shit..för exakt ett år sen var jag på denna underbara platsen...helt SJUKT hur snabbt det gått, känns som det va igår, typ :o
saknar det som f*n :(
jaja, förhoppningsvis kommer vi tillbaka dit till nästa jul!
GC in my <3

blev en sväng till stan idag! :)

Hej på er :D
Sitter just nu i min UR-MYSIGA onepiece och kollar bloggar :) (Y)
Dagen har vart riktigt najs, och inte direkt som jag trodde den skulle bli!
För mamma kom in nångång vid elva-tiden och sa att hon tyckte vi kunde åka in till stan en sväng för det va så trist väder, och då smsade jag ella och frågade om hon ville hänga med (för vi hade tänkt shoppat nån dag i veckan), men då kunde hon inte, så då frågade jag elsa ist! :)
och hon kunde, så då åkte vi in till a6 vid typ halv ett, och sen va vi där till typ sex! :) så vi va där ett tag ;)
men det va riktigt gött! dock va det helt sjuuuukt mkt människor, så de första timmarna kunde man knappt gå inne i butikerna, så då gick vi och kollade lite sportkläder och så på stadium (där det inte va så mkt folk), och sen fikade vi länge med :P
men sen så försvann lite folk, och sen gick vi runt och kollade mest :)
å jaa, sen efter några timmar gick vi till dragonen och delade på en pizza å snackade å så ^^
å sen gick vi vidare och kunde inte bestämma oss för vad vi skulle köpa, funderade på att köpa lösnaglar till nyår, men tillslut tänkte vi att det va så sjukt dyrt för några naglar, så till sist köpte vi lite andra saker ist!
Jag köpte en eyeliner och 2 baslinnen från h&m :)
så är hyfsat nöjd med mina inköp!
Sen har jag typ bara slappat sen jag kom hem :)
sen blir det gossip girl, heheheheh :D
men hörs later on!
pusss :*
fick bli en liten bild på min söta katt!

svar på kommentar!

Frida! ;) om BJ+onepiece+GG= AWESOME:
ÅÅH!..;) <33
Btw: Ses på Lördag! ;D <3
Svar: hihi ;)
jaaa! :D blir så sjukt kul!! :D :D<33

svar på kommentar!

Ella :P om mina mozartkulor :):
Vi gjorde det :) Mozart kulor är de lättaste som finns typ :P


Svar: Aa, trodde det skulle vara jättesvårt! Men det va det ju inte, bara lite pilligt när man skulle sätta på nougaten på marsipanen, då klibbade det ihop sig och tog väldigt lång tid.. men det va det värt! :D

BJ+onepiece+GG= AWESOME

Japp, så äre! 
Kan inte bli så mkt bättre än att sitta iförd en stor och gosig onepiece, en ben and jerry i handen och kolla på gossip girl.
Love.

mina mozartkulor :)

Japp, på julafton gjorde jag egna mozartkulor! :D
trodde det skulle va jättesvårt och så, och visst, det va lite pilligt och så, men dom blev faktiskt jättelyckade, och typ alla på julkalaset trodde typ dom va köpta, så det blev jag glad för!
tänkte bara visa ett par bilder jag tog på dom :P
nån annan som gjort mozartkulor?
hihi, kolla vilken söt liten present jag gav till min moster! :)
:)

Juldagen!

Sen kan jag ju säga såhär, att jag faktiskt tycker julafton är lite överskattat och juldagen lite underskattat, för jag tycker nästan att dom två dagarna är lika roliga!
Iaf är det så för mig!
För på juldagen har nämligen min släkt det årliga julkalaset med alla kusiner på juldagen! :D
och det är ALLTID lika kul, även om vi inte va så många som vi brukar vara!
Men så har vi ju också fått till en liten bebis i släkten, mitt lilla kusinbarn tyra! :D åh gud så söt hon är, satt typ en halvtimme och bara kollade på henne, och sen fick jag hålla henne ett tag med tills hon tillslut nästan somnade :')
men iaf! nu kom jag bort från "tråden" ;)
det jag tänkte säga va att det va ett sjukt lyckat julkalas, och precis som förra året fick jag agera bartender, vilket jag älskar, haha :D min morbror har nämligen en bar uppe på övervåningen,  å det som är så kul är att det verkligen är som en riktig bar, med massa sprit och massa saker man kan sätta i drinkar, så jag står där och delar ut drinkar som dom beställer, haha ;) och när det inte är så mkt folk så spelar man biljard ist! vilket jag faktiskt äger på, vann mot typ 4 vuxna, ouhh ;) haha nej nu ska jag inte skryta här! ;P
men jaa, i baren va jag då ett antal timmar, och sen så spelade vi även favvospelet rappakalja, hahahah så jä*la kul vare x'd gud..
haha!
jaja, sen vid typ ett så va det dags att dra sej hemåt, men kul var det iaf, precis som vanligt :D
tog lite bilder, sjukt suddiga men ni får försöka se ändå! ;)
sjukt mysig!
hehhhehehe..

och så va den underbara julen slut..

Hejhejhej alla glada! :D
för även om julen typ är slut nu, så hoppas jag att alla är nöjda och glada över sina julklappar, och att ni haft en jättebra jul! :)
för det har jag haft iaf! :D
har fått alldeles lagom mkt presenter, fick ju då min älskade onepiece som va svindyr, så fick mest några andra småsaker, som prydnader å sånt där, och sen så fick jag även ett presentkort på åhlens på 300 kr + 2 nagellack + ett gulligt diadem av min bror och hans flickvän! :)
så även om jag inte fick en iphone, en ipad, en dator, en kenza-skinnjacka, presentkort på 500 kr, 3000 kr kontanter osv (som typ alla verkar har fått?), så är jag mkt nöjd!
för säger som jojo, viktigast med julen är ju faktiskt inte presenterna, utan gemenskapen med familjen! :)
och julafton va ungefär precis som den brukar va, först vakna upp under granen, sen kolla lite på tv, sen frukost, sen långpromenad med familjen, sen mat, sen kalle anka + kan du vissla johanna, sen göra julgodis, sen öppna paket, sen senare på kvällen äta julgröt och fika, och sen drog vi till kyrkan på midnattsmässa som vanligt! :)
va jättemysigt, allis och jag satt som vanligt och flummade och fjantade oss och härmade kören och mobbade personer i "publiken" hahah :D denna gången hittade vi en Alan-look-a-like (alan i 2½ men), mycket intressant, haha! ;)
nä men det va skoj, och jag somnade inte denna gången :O ;)
och sen när klockan va tolv åkte vi hemåt!
men det va iaf en supermysig julafton!
jao, fick ju då min älskade onepiece, allt jag ville ha <3 (typ)

dan före dopparedan' :D

Jappjapp, nu äre endast 25 minuter kvar innan det är JULAFTON :D iiiih, är fortfarande som ett barn och knappt kan sova innan julafton, älskar det såååå mycket :D
och strax ska jag lägga mej och sova där nere i finrummet, bredvid julgranen, som jag gör varje år! :D en mycket trevlig tradition!
Men nog om det!
Dagen har varit sjukt mysig!
Började med att pappa va iväg och hämtade gran, medans jag va här hemma och städade lite och fixade med julklapparna och sådära :)
sen efter vi fikat lite, åkte vi in till stan, till citygross, och sen gick vi och handlade MASSA julmat och sånt (för typ 1500 kr xd), i typ 2 timmar hah ;) lite jobbigt men ändå rätt kul! älskar citygross! :)
och sen då när vi slutligen va färdiga, åkte vi hem :)
sen när vi kom hem hade redan gustav och jill kommit, och sen gick vi in, åt god mat och snackade massa! trevligt trevligt!
och sen så åt vi även tårta, för gustav fyllde år i onsdags, och sen efter nån timma klädde vi granen! jättefin blev den!
och sen så har vi typ bara gjort lite julgodis, kollat youtube-klipp och pratat! :)
och nu ska jag se lite på tv, och sen lägga mej "under" granen, hihi! :D
så nu vill jag bara säga GOD JUL allihopa, och så hörs vi kanske imån, men annars typ på juldagen/mellandagarna!
PUSS :*
fin va?! :D
exakt där ska jag lägga mig och sova om en stund! MYS!

dagen forsatte bra iaf...

Jao, sen efter min lilla dramatiska händelse, så fortsatte dagen bra iaf! :)
Jag kom hem, åt lite och slappade mest :P sen vid typ halv två åkte jag, mamma och pappa ut till skogen, och letade gran. Hittade dock ingen just då, för vi hade lite bråttom för jag skulle till stallet sen :)
så vi åkte hem, utan gran, (dock hittade pappa en i morse) och sen stack jag till stallet dårå :P
fick snuitje som förra gången, och vi gjorde ungefär samma saker som förra gången :) och denna gången gick det såå mkt bättre! så himla bra att man får ha hästen två ggr så man får en chans att "lära känna den" eller va man ska säga :)
för denna gången så lyssnade han mkt bättre, och visst, va lite krångligt ibland i galoppen och på volterna och så, och vi är inte världens bästa team han och jag, men i det stora hela gick det jättebra!
så det va jättekul faktiskt! :)
och sen va det hästkunskap, sen flummade jag lite med dom andra, och sen åkte jag hem, och sen så kollade jag ttyp lite på tv, och slog in massa julklappar och så! :)
hahahahhaha skit i mej xd xd xd ful som fan, osminkad och allt, men bjudeeeeerr! :D

glad att jag lever...

Hejsan allihopa!
Tänkte bara säga att jag lever haha ;) trots att det va nära att jag dog igår typ :S nämen asså, ah... fyfan, riktigt läskigt va det..!
Kan ju ta det från början så ni hänger med,
Det hela började med att jag, glad och lycklig, vaknade upp igår och tänkte: yeyy, har lov om några timmar!
Å sen åkte jag ner till kyrkan med pappa, och sen började avslutningen dårå. Och den va la helt okej, inte så lång så det va bra! :) och sen efter gick vi ner till skolan, fick´våra betyg och sa hejdå osv :) är btw rätt nöjd med mina betyg! Fick bara ett D (i fysik dårå), och resten mest C och B, och ett A :D
men iaf!
Sen när vi sagt hejdå till alla, gick vi till bussen, å jaa.. xd va ju liite kaos kan man säga..! höll på att bli trängd till döds redan där x0 och så tog nån jävel i 9an min mössa med, när jag försökte tränga mej före dom..?! ;o fast fick tillbaka den sen iaf, som tur va...
men iaf! sen satte vi oss, började prata lite, och så åt vi lite skumtomtar med som vi köpt dagen innan (elr nåt)
och sen mitt i allt så råkade jag spotta ut en liten bit på elsas ben, haha, så då började jag asgarva samtidigt som jag skulle svälja skumtomten.. och det skulle jag aldrig gjort... för nästa sekund kände jag hur den satte sig i halsen/luftstrupen, och jag försökte liksom hosta upp den, men det gick inte, för sen kände jag hur jag inte kunde andas, så då fick jag total panik, blev ill-blå i ansiktet, och pekade på min rygg för jag visste att man va tvungen att dunka på ryggen. Men först trodde elsa ´jag skämtade och bara skrattade, men när hon såg att jag inte kunde andas så fick hon typ oxå panik, och ropade: LOLLO!! FRIDA!! å sådära, men sen dunkade hon mej i ryggen typ 10 ggr, och sen tillsist så lossnade den, och jag kunde andas igen.. men fyfaan va rädd jag blev, trodde seriöst jag skulle dö :S och det blev inte bättre av att jag läste på nätet sen efteråt att man KAN dö om man får nåt riktigt stort i halsen och det fastnar..så helt överdriver jag ju inte när jag säger att jag kunde dö :/
men när jag tillslut fick luft så bara skrattade jag istället för typ grät eller nåt, men jag tror jag va så chockad att jag bara gapskrattade.. fast lite kul/PINSAMT va det ju att jag typ låg i elsas knä och typ väste och försökte få luft, och sen att elsa typ hade panik och skrek: FRIDA!! LOLLO!! och dunkade mej på ryggen hah xD måste ju sett lite kul ut... dessutom va det en helt proppfull buss med, :s usch ja!
men, elsa räddade mej, och jag har kommit ur chocken! ;)
men fyfan, har aldrig haft sån panik i mitt liv, nånsin. ¨
Känslan av att inte få luft är..inte så jätterolig, precis :s
Jaja, nu mår jag bra iaf, och nu är jag superglad!!
Brorsan och hans tjej har kommit, vi har ätit óch pratat massa, och nu ska vi klä granen och göra julgodis :D
men berättar mer om gårdagen och idag i ett annat inlägg!
puss :*
exakt dom sakerna som står där på "listan" gjorde jag :s så va ju en jävla tur att det inte va nåt större, så jag blev medvetslös..

sista skoldagen år 2011- check! :D

Jajemän! Sista skoldagen år 2011 är nu avklarad :D weehoo :D
och dessutom har den varit sjukt go med :)
började dagen med lite spanska, där vi bara skrev lite om julen, och sen på slutet fick vi aladdin-choklad och pepparkakor :D
sen va det eget arbete, och då pysslade vi bara lite :P
å efter det va det so, då jobbade vi bara på med vårat projekt (är inte klar ÄN, skulle typ vart inne för 2 veckor sen xd) men jaja, det va la inte så jobbigt ändå!
å sen va det lunch (julbord), och sen lite svenska, där vi bara gjorde ett papper om filmen igår, och sen fick vi reda på betygen där med :) fick ett C, som typ alla andra fick ;) nämen ah, tror inte hon gav högre faktiskt, bara för det är ett nytt betygssystem och det bara är 8an nu osv. Men jag är nöjd!
Och sen hade vi då en timma tills våran sista lektion började å vi ba: åh shit va ska vi göra nu, liksom..?!
men sen efter en stund kom vi på den briljanta idén att spela pingis på borden (haha, asså fyra bord som är ihopsatta med en bänk emellan, så det blir som ett nät..om ni fattar xd), haha och det va skitkul! :D
först spelade bara jag, elsa och frida p, med händerna bara, men sen kom kaindl och frågade om vi ville låna hans racketar, och det ville vi ju, så då fick vi ta dom och spela med :D å det va skitskoj! å sen efter ett tag kom kaindl och ville va med, så då spelade jag mot honom ett tag, haha ägde ut honom typ (kan bero på att han spelade med vänstern.. xd) haha ;) och sen efter ett tag kom massa andra från typ a och e-klassen, och sen körde vi allihopa nånting, typ Kung eller va det va ;) haha!
så det va gött att vi slapp att bara sitta och glo den rasten, liksom! :P
men anyway, sen började bilden då, och sen satt vi bara 1 ½ timma och julpysslade, gjorde julkort, presentpåsar, mm :) och pratade och lyssnade på musik! gött de! :)
å sen fick vi åka hem!
fick btw en hel chokladkaka av vår busschaufför med, så snällt!
jaoo..och sen gick jag då hem, och sen åt jag mat och ahh.. nu sitter jag här.. ^^
å nu har jag suttit för länge, så måste sluta nu och göra nåt vettigare!
men vi hörs later on, vet dock inte när...förhoppningsvis imån, men först har vi ju avslutning i kyrkan och så, och sen ska jag hem, hugga gran, och sen rida!
så vi får se.. men ha det gött sålänge!
pusss :*
lagom suddig och ful bild haha, men jag bjuder! (eller mange..? ;))

riktigt riktigt konstiga katter xd

HAHAHHAAHAH, ja som sagt.. dom ser normala ut...men såhär är dom på riktigt:
HEEEELT mongo x''D
ASSÅ HAHAHHAHAHAHAH x'D jag lyckas ALLTID ta dom bästa bilderna på mina katter asså x'd kolla den i mitten x''d ser ut som om hon leker tandläkare med sig själv x'd
asså gud..icke normala katter asså xd
meeeen,,,jag älskar dom ändå!<333333

en skoldag kvar :D

Tjohej :D
Nu sitter man här och kollar bloggar och tänker på hur grymt skönt det är att det är sista skoldagen innan jullovet imån! (Y)
dock är jag lite småsur på frida och lollo som va lediga både igår, och ska va lediga imån med, morr :@ hehe, nädå, skoja bara ;)
men jaja! idag va dom iallafall här, och vi har haft det riktigt skoj idag :D
började med so, där vi inte gjorde ett skit so eftersom vi ist va nere i bilden och glaserade våra lerfigurer vi gjort, och det tog hela timmen.. lite surt att man missade en rättså nödvändig lektion, men rätt gött ändå å slippa so'n ;)
jaja, sen va det kemi, trööök -.- dock experimenterade vi lite bara (gjorde ett fyrverkeri! :)) och fick reda på betygen, haha jag suuuger på fysik xd haha, dock sa han att han hade sagt ett svagt bara för på provet gick det dåligt, men att i 9an kunde jag höja mig både till C och till B om jag verkligen kämpade, vilket jag ska göra! dock ska jag inte satsa allt för mycket på såna ämnen jag inte gillar, utan satsa på att få ännu bättre på de som jag är bra på! typ engelska får jag inte tappa nåt på, för nu är ligger jag på ett B men om jag kämpar kan jag få ett A, så ja, får la hoppas!
men gud va jag tjatar! sorry xd
jaja, sen va det iaf rast, då gick vi bara till ica och köpte skumtomtar och choklad, hahah så jä*la feta är vi xd haha!
jaja, gött vare ;)
sen va det mat, sen hkk, där vi gjorde gröt, gjorde kola (ok, inte vi..), åt pepparkakor och knäckemackor! ^^ fast gröten gick åt h*lvete och kokade över och frida p tappade kolan som sen va stenhård, haha xd
aja, efter det va man rättså mätt iaf! x)
haha men det va najz ;) och flummigt. som vanligt :)
haha, och sen blev det en något misslyckad mattelektion, eftersom pappa hade "glömt" att vi hade lektion då och satt på föreläsning, så då gjorde vi bara ett lösblad och sen fick vi gå (Y)
och sen hade vi svenska och då såg vi bara på film :D
så rätt soft dag idag med haha x)
och sen här hemma har jag gjort ungefär exakt samma saker som igår, ätit mat, kollat på tv, sovit, suttit här och mailat med syrran ;)
och sen va jag även med om en mycket märklig händelse med: nämligen att min katt hoppade upp på mitt nattduksbord, där jag har alla mina smycken osv, och sen tog han mitt trä-kors som jag fick i söndags på konfan, och började försöka äta upp det?! x'D asså va är det för fel på katten?! XD sen gjorde min andra katt likadant typ och blev helt galen?! måste vart nåt med att det va gjort av olivträd eller nåt, xD
hahah, jaja nu ska jag sluta!
hörs imån!
puss :*
jaa här ser ni mina två små katter.. dom ser normala ut men.. *kolla nästa inlägg*

svar på kommentar!

natta om Va visst Jul med Ernst ;):
hej gumman. Hoodien kostade 199 kr :) kram

Svar:
Okej tack! Jättefin va den :D kram!

Va visst Jul med Ernst ;)

Update: Haha, vilken koll jag har! Pengarna på bordet har visst slutat, och nu är det Jul med Ernst ist ;) men det kan väl va trevligt det med? ;P
Jaja, sen blir det 2 ½ men iaf! :D
See ya!

några mer bilder jag tog..

Ja, medans jag ändå är igång så kan jag ju visa lite mer bilder jag tog i eftermiddags med mobilen :)
fin himmel :)

imån kommer min onepiece :D

Helluu alla glada :D
nu är jag glad iaf, fick nyss ett sms som meddelade att mitt paket från nellys.com kommer i brevlådan imån :D :D dock får jag ju såklart inte öppna det förrens julafton, men ändå! :D
hehe, men jaja!
dagen har iaf vart den slappaste på LÄNGE xD hahah, har bara sett på film, spelat lite pingis/flummat på idrotten, lyssnat på pappa som babblade längre än vanligt om sina släktingar, om hans mellannamn och gud vet vad xd stackars min klass säger jag bara! xd haha, jaja, hann bara göra typ 3 tal, så det va ju gött iaf ;)
å sen sist hade vi handledartid då jag och elsa endast satt i ett grupprum och pratade och lyssnade på julmusik! (y) rätt najs ;)
och sen va det hem, åt lite, och sen har jag bara slappat framför tv'n, gjort varm choklad och sovit! så sjukt göttttt :D å nu har jag mailat med syster och kollat massa bloggar, och nu ska jag se på Pengarna på bordet! :P
så vi hörs senare/imån as usual ;)
puss :*
visar en bild jag tog när jag gick hem idag! :D haha, hoppas öa och gränna-borna ser dethär, där är det nämligen ingen snö alls, och här är det skitmkt typ x)

galen man xd

hahahah, tja! ;)
är nu hemkommen (ok, kom hem för typ 2 tim sen xd) från en SJUKT rolig stund i kyrkan, hahahhaha :D
vi började med att köra dendär leken som heter "mäster", typ, haha askul eftersom ingen klarade det typ (fast jag klarade alla gånger haha), och alla sa fel å ah xd
sen fick vi sätta oss vid ett långbord, och då fick vi tacos och sen pepparkakor till efterrätt (Y)
å sen sjöng vi lite med.. :p
å sen vid 17 gick vi upp till kyrkan, och sen började galningen sin lilla show dårå.. xd å seriöst, har knappt skrattat så mkt i mitt liv, på allvar x'd satt och GRÄT bokstavligt talat x''d asså gud, när han kom fram till elsa och typ sjöng för henne och gjorde nåt sjukt med tungan... asså DÖR xd
hahahahahha, å så hände det mkt mer, men ah xd
ïaf va det sjukt kul ;D haha, å sen gick vi till en stuga och fick lite mer fika och snackade och så, och sen åkte vi hem! :P
och nu har jag inte gjort så mkt, julpyntat lite och kollat på tv och så :)
men nu måste jag sluta!
hörs imån, puss :*
tar en random bild bara...

svar på kommentar! (funkar normalt ÄNTLIGEN)

Frida! :D om svenska hjältar-galan! :D:
Ja den är ju så bra!! ;D satt typ och lipade hela tiden! xD <33
Svar: Eller hur?! så bäst! :D hahahah jag med xD asså hon tjejen i slutet,  som började gråta när hon tackade sin bror :')<33

vad ska man önska sej?!

Hej alla!
Ja, som rubriken säger: vad f*n ska man önska sej av brorsan och hans flickvän?! :S asså jag tror det lutar åt att det blir ett presentkort från åhlens, för jag inte kom på nåt bättre...men va kul det blir för mej sen på julafton, kommer typ få ETT paket och ett presentkort :( alla andra kommer säkert få typ 10 paket med massa roligt i, som jag fick förra året :( jaja, det är mitt eget val att välja en svindyr äkta onepiece så jag inte får nåt mer, typ ;)
fast, jag får ju trysil-resan med, och den kostar ju några tusen, + att jag fyller år om exakt 2 månader! :D så det kommer nog gå snabbt! ;) och så ska jag ju till frisören efter nyår och slinga mitt hår med, iiih! :D hoppas det blir såna slingor som jag har på sommaren, för älskar mitt hår då! :D dock HATAR jag det på vintern -.-
ska se om jag hittar nån bild med mitt (rätt) ljusa sommarhår!
jaja, nu ska jag nog duscha, sen får jag se vad vi hittar på tills jag ska till konfan.. :)
hörs senare/imån hörrni!
pusss :*
denhär bilden tog jag precis när vi börjat skolan efter sommarlovet, och exakt såna slingor jag har där uppe på hjässan vill jag ha nu med ! så får la ta med mig mobilen och visa frisören sen haha ;)
och typ så med :)

julstjärna :D

Japp, skiiiiitdålig mobilbild (ofc, what else? ;)) på min fina julstjärna jag köpte igår :D
så man ser ju inget av hur den verkligen ser ut, men den är vit och typ har ett mönster som ser ut som ormskinn ;P

precis julstädat rummet!

Hejsvejs alla :D
japp, har nu varit duktig och julstädat hela rummet ;P tog ju ett tag kan man säga..eller rättare sagt har det la tatt
hela dagen ungefär, hahha, fast det är ju med lite pauser och så med ;)
men fint blev det iaf!
så jaa, det + lite fika, mat och lite annat har jag väl haft för mig idag, inte så mkt mer faktiskt,, meen, nu är iaf den grå onepiecen beställd :D och jag skiter i om det inte blev den svarta som jag ville ha skitmkt, för jag ska ju ändå bara ha den hemma/i trysil och så ändå, så who cares ;)
så nu är jag glad! :D och sen är det ju faktiskt bara en vecka kvar till julafton nu :D wiie :D
och nu ikväll blir det GG ofc, lite mys framför tv'n med massa snacks, och jaa.. bara softa helt enkelt! va ett tag sen kände jag nu..
och imån är la planerna att ev. åka och hugga gran, å sen slå in lite julklappar, och sen på eftermiddagen är det julavslutning för konfan med den där galna skådespelaren som vi såg på i höstas haha xd blir nog skoj ;)
så ja..blir en chill helg nu innan julhelgen :P men det är najs ^^
nu vet jag inte om jag har så mkt mer att säga.. men hörs senare!
puss :*
haha, sitter och kollar massa gamla bilder ;) här har vi en på mig och syrran i egypten ;)

svenska hjältar-galan! :D

asså är det nån annan än mej som bara ÄLSKAR svenska hjältar-galan?! eller är det typ bara jag som ser den..? x)
hah, men iaf så är det en helt GRYM gala som slår alla himla fotbollsgalor, grammis-galor och till och med slår det QX-galan hahah :) (även om jag älskar QX-galan med haha xd och nej, är inte gay men tkr den är skitrolig xd)
nämen så awesome är den iallafall! vet dock inte varför jag gillar den så himla mkt, men det beror nog på att man blir så himla berörd av alla fina människor det finns som offrar sina liv för andras osv :') sitter ju typ som alla i publiken och lipar hela ti'n haha..
men en stor fet hiss till svenska hjältar-galan säger jag bara! :D
(haha, visste inte att jag börjat med hiss och diss?! :o)
haha, har bara tatt google-bilder idag *tråkmåns* ;) men orkar inte leta massa bilder på datan...

nu: gossip girl<3333

jao, dagen började då med spanska, har ju då börjat se ice age 3 hahah, så sjukt rolig x) så det va vad vi gjorde då!
och sen hade vi långrast, gick till ica som vanligt och köpte oss 1 munk var, *tjockisar* hehe ;)
och sen gick vi till omklädningsrummet as usual och hängde med dom andra tjejerna och jag kollade lite på julkalendern på elsas iphone ^^
och sen va det idrott då, och SOM TUR VAR hade vi inte dans igen haha, utan volleyboll!
och jäklar va kul det va idag asså, hahahha har nog aldrig skrattat så mkt under en match xd
haha, så det va skitkul!
ah, och sen va det mat, och sen so där vi bara skrev lite, och sen till sist va det kemi som vanligt, och som vanligt va det inte superduperskoj direkt men jaja, det gick! ;)
och sen fick vi åka hem!
och sen jag kom hem har jag lagat mat (kyckling i ugn, ris och sallad *duktig* ;)), suttit här, och kollat på Svenska hjältar-galan! :D seriöst världens bästa gala, älskar den!!
och sen så har jag bara suttit här och letat massa onepieces dårå..
men nu släpper jag det och ska se på Gossip Girl :D :D :D gud, kan inte förklara min kärlek till den serien asså :''D <3333333333333333
iiiiiiih :D

otur och beslutsångest? japp!

Hali hallå alla! :)
allt bra med er en fredagskväll som denna? :P
själv är det bra, har varit en bra fredag, dock är jag lite bekymrad just nu och har en sjuk beslutsångest :/
för det är nämligen så, att inte nog med att jag kanske riskerar att inte få hem min onepiece från piece of norway, utan nu så kan man inte få hem den före tidigast 3e januari, och så länge vill jag INTE vänta!!
så nu har jag kollat överallt efter en svart, vanlig onepiece, och det tog ÅR innan jag hittade en, på nellys.com.
och vad händer sen när man ska kolla om det går att betala? jo då står det att varan är slut och inte finns mer..! GREAT! :D nooooot :( så då blev jag riktigt pissed off.. för den på ziperall är oxå slut, och den äkta kostar 1.300 kr eller nåt så den lär jag ju inte få.. :( så nu har jag typ bara två val: antingen en grå äkta onepiece som det står onepiece på, eller en helt vanlig grå från sportamore.se (billigare!)
å dessutom ville jag ju inte ens ha en grå från början :( så nu har jag bara grå och välja mellan typ.. men jaja, bättre än inget i guess...så jag får se..
jaja! slutpratat om det!
men somsagt har detta vart en riktigt go fredag med mkt flumm! :D
tar det i nästa inlägg för det blir så långt annars..
men ah, lutar väl åt att det blir en sånhär dårå after all.. inte direkt min dröm-onepiece menmen...

go torsdag! ^^

och idag har vart ännu en riktigt go dag! :)
har bara haft AS-slappa lektioner, och gick som vanligt bara till tjugo i två, så himla gött! <3
kan berätta lite kort om dagen: första lektionen engelska. såg bara på filmen som vi ser på just nu, innan jul :) å så skrev vi lite om den sen med, och sen fick vi reda på vad vi hade på engelskaprovet vi hade förra veckan med! fick 50/53, så är nöjd! :) dock kunde man bara få G på detta provet så det spelade egentligen ingen roll.. x)
men jaja!
sen så hade vi svenska, då vi även på den lektionen kollade på film! i rymden finns det inga känslor började vi se, haha! har ju sett den typ 50 ggr så kan ju typ alla repliker utantill haha, men det va skitkul ändå att se den igen! ;)
å sen efter svenskan så hade vi bild, där vi bara julpysslade, och sen va det mat, och efter det musik då vi bara fick reda på vad vi fick på musikprovet, och där fick jag A! :D så är riktigt nöjd med det med faktiskt!
och sen kollade vi klart på nån dokumentär, och sen va det matte där pappa pratade först typ 25 min, och sen fick vi jobba i typ 5-10 min, och sen pratade han ännu mer tills vi slutade! (Y) hahah, så snacka om slapp dag! x)
haha, och sen fick jag och elsa vänta på kvart över-bussen, och sen drog jag till stallet dårå (har inte vart där på 2 veckor! :o)
och sen när jag kom in i cafet satt essi där och sa att jag skulle ha chicago, som jag inte va jättesugen på att ha, så då bytte jag med en annan tjej, så jag fick snuitje ist! :p
dock vet jag väl inte om det va det mest lyckade bytet jag gjort, gick inte superduperbra direkt.. men dels så samarbetar inte jag och snuitje så bra, och sen hade vi en övning som jag hatar på lektionen med, och sen blev det inte bättre av att jag va tvungen att ha tyglarna i nosgrimman, så det blev sjukt mkt svårare att styra, böja hästen osv.. så ja, det kunde gått bättre..! menmen, essi va nöjd iaf och berömde mej, så det va la nåt positivt med det hela iaf ;)
men nu ska jag sluta babbla om ointressanta saker!
men hörs imån gott folk!
pusssss :*
jaja, fin är han iaf, snuitje! :)

chill onsdag med massa shopping!

Hejsvejs alla! :)
hinner uppdatera lite nu innan jag sätter mej och kollar på GG ;)
men de senaste två dagarna har varit riktigt goa och slappa! :)
igår då va jag ju till skolan till halv ett, hände la inte mkt under de lektionerna vi hade, förutom att svenskaprovet va SKITSVÅRT! USCH! aja, har fått iaf godkänt, det vet jag, eftersom jag inte behövde göra omprov..men kommer inte få mer än typ D eller nåt, lovar :s
jaja!
sen tog jag kvart i ett-bussen, hoppade av vid ölmstad där mamma kom och mötte upp mig, och sen drog vi iväg till stan! :P
först lämnade vi in pappas cykel till nån affär, sen gick vi och inhandlade ett par nya adventsstjärnor (jag fick en av dom, wiie!), och sen stannade vi även till vid skokanonen där jag äntligen köpte mina älskade UGGS :D
hahah, såklart fake för 150 spänn, men who cares?! ;)
jaja, sen efter det åkte vi till a6, fikade först på mitt och mammas stammisställe espresso house, tog varm choklad och pepparkakscookie, yummie :D
aa, och sen så gick vi då på a6 och shoppade julklappar i typ 3 tim eller nåt! ^^
införskaffade även lite nödvändigheter, som foundationborste och concealer! :P
japp, och sen när vi va färdiga typ vid sex-halv sju, åkte vi till city gross och handlade massa mat! :)
och sen åkte vi hem och kollade på bonde-bröllopet hehe ;)
så jaa, det va la min gårdag det! ;)
får bli en ovisad lucia-bild :)

kollar onepieces!

Hej igen! :)
Jupp, just nu sitter man och kollar massa onepieces :D åh, måste få en i julklapp!! okej, är rätt säker på att jag får en, men frågan är bara varifrån?! för först hade jag tänkt beställa från Piece of Norway, för dom har jättesnygga och rätt billiga och 0 kr i frakt, men sen när jag googlade lite kom det fram typ 3 st som typ inte hade fått hem sina?!
så jag vet inte.. kanske man ska satsa på nån lite dyrare bara för att va säker.. hm..
jajaja! får se!
men idag har iaf vart en bra tisdag! har haft rätt chill lektioner om man säger så, iochmed att luciatåget kom mitt i allt, så hade vi först bara lite so, sen typ 20 min kemi, sen lusse-fika, sen luciat uppe i kyrkan, sen lite eget arbete (eller nåt), sen lunch, sen hemkunskap där vi bara gjorde fruktspett, och sen lite matte där vi bara gick igenom det oförberedda provet vi hade igår.. btw fick jag alla rätt på det, HELT sjukt!! :o
jaja, sen till sist hade vi lite svenska, och förberedde inför provet vi ska ha imån.. fyfan va svårt det kommer att va :( kan typ nada om såna där genitiv, kasus-former, neutrum&utrum, infinitiv och sån skit!! USCH!
så måste plugga nu :(
men vi hörs imån...eller på torsdag.. eller på fredag xd
haha, får se!
jaja, puss :*
haha fin bild på mig, min bror och en blöt (och galen) häst vid namn nonni ;)
+ sandra, vidur, gustav och jill i bakgrunden ;)

grym dag igår!

Halluu alla och sorry att det inte blev nåt bloggande igår!
Men va ju då i stada med elsa och frida igår, så hann inte! :p
men iaf så va det en grym dag igår, förutom starten.. haha eller ah kul va det ju men SJUKT pinsamt.. hade nämligen dans på idrotten, och vi va tvungna att dansa med ALLA killarna xO hahahahha xd sjuukt pinsamt, men lite roligt ändå haha xd men som tur va va det "bara" bugg, och inte vals eller tango eller nåt, haha x) å så va det grym musik med ;o typ sven-ingvars, hahah!
nåväl, sen efter vi utstått det, så gick resten av dagen finfint! :) och vad jag kommer ihåg hände det la inget nämnvärt sen i think.. :P
men sen då så slutade vi vid två, och då åkte vi tre in till a6 först :) där åt vi på donken as usual, och sen gick vi runt i massa affärer och letade julklappar! dessutom försökte jag hitta de perfekta uggs'en, men på dinsko fanns det bara korta som va sköna, och sen på skopunkten va dom slut :( så hoppas jag hittar några imån ist, ska ju in med mamma då! för jag MÅSTE ha ett par!!
men anyway, sen fortsatte vi kolla lite, hittade inte så mkt och får la se om jag hittar nåt till min bror och hans flickvän.. för hur lätt är det att hitta nåt till två 27-åringar lxm?! ;o svårt dedär..
jaja!
sen lite innan fem va vi tvungna att åka till huskvarna, där elsa skulle ta sina hål!
dock hade dom hört fel tid, så det va kvart i sex ist för kvart över fem, så då spenderade vi lite tid på rosen bara tills det va dags!
och sen gjorde hon det då, och stackarn va hon pep när hon "blev skjuten" i örat :s
menmen, det gick iaf bra och det blev jättefint!
och sen så åkte vi tillbaka till a6, och där fick vi glass på donken av hennes föräldrar, tog ballerina pepparkaks-glass, aaasgod! :D och sen kollade vi lite mer i affärer, och sen åkte vi hem typ vid halv åtta eller nåt!
men det va iaf en grym eftermiddag med mkt skratt och flumm ;)
alla måste smaka den! aasgoood!<3

idag + planerna för veckan!

Hej igen ;) Jao, tänkte bara berätta lite om dagen och om planerna för veckan! Denna söndag har varit slapp och rätt go! :p sov typ rätt länge, och sen har jag inte gjort så.mkt förutom typ vart hos hästarna en sväng (har inte hunnit se dom på flera veckor typ!), och sen har jag sett massa GG-avsnitt och sen har jag även gjort ett eget litet julgodis: chokladdoppade cashewnötter! :D asgött! Å ah.. Sen har jag inte gjort så mkt mer.. ;) Men imån blire skoj!! Först skola (tråkigt), men sen in till stan med Elsa å göra en liten hemlig sak hehe ;) å sen ska vi nog julshoppa lite med :) Å sen på tisdag blire plugg, sen på onsdag först skola, sen åka å julshoppa med mami!! :D Å sen på torsdag ridning för första gången på TVÅ veckor (:o), å sen på fredag bara chilla i think.. :P Och sen på tisdag sätts betygen med :S usch.. Jaja! Nu måste jag sova! Hörs imån eller nåt, puss :* Ps. Mobilinlägg..

lucia :D

Helloo alla! :D
sorry för ingen uppdatering alls på 4 (!) dar! usch, inte bra!
men har haft så himla fullt upp så har inte haft nån tid alls att sitta vid datan :s
men denna helg har iaf varit skitbra och mysig, eftersom det vart både julgodis-bakande med elsa i fredags, sen förberedning inför luciatåget och julbasaren hela dagen igår, och idag har jag bara slappat och tatt det lugnt (Y)
men jaa, kan ju bara berätta lite om gårdagen dårå :P
vi åkte till kyrkan redan vid halv tio, för vi skulle börja öva redan då. Och allt gick bra och så på övningen, och sen så fortsatte dagen, jag, elsa och ella gjorde iordning ett helt rum och la upp loppissaker, kakor, tomtar, kransar, presentaskar, ljus och mycket mer på massa bord, och sen pyntade vi och gjorde fint :) och sen gjorde vi våra egna lingonkransar med! blev asförvånad att det inte alls va så jättesvårt, trodde innan att nån annan skulle behöva göra den åt mej, men icke ;) blev hyfsat bra iaf!
jaja, sen så efter några timmar åt vi pizza, och sen när vi va klara typ vid tre, gick vi upp till ett annat hus, och började göra iordning oss (2 timmar innan det började, höhö xd), och typ sminkade oss, och kajsa lockade mitt och elsas hår, jättefint blev det :) synd att man inte har sånt hår jämt bara :( ;)
jaja, sen vid typ tjugo i fem va alla färdiga, och vi gick upp till kyrkan, och sen stod jag och försökte lugna elsas nerver och säga att allt skulle gå bra och så ;)
och sen vid fem började det, och sen flöt allt på bara! och det bästa av allt: elsa varken spydde, svimmade eller ens satte sej ner! :D så det gick asbra alltihop! :D
och sen efteråt kom frida och frida p, och sen gick vi ner till sockenstugan, bytte om, och sen satt vi resten av kvällen och sålde alla våra saker!
i början kom det asmycket folk, men sen efter typ 45 min-1 h så va det nästan tomt.. men rätt skönt ändå att vi slapp åka hem typ vid nio, för vi va redan då aaströtta!
så sen va det gött å bara lägga sej och kolla lite på tv, och sen sova! :)
men det va iaf en toppendag och ett mkt lyckat luciatåg!
pappa tog lite bilder med! :P
hihi, ser ni mej? ;)


ensam hemma!

Hej på er :D
sitter här i min ensamhet och dunkar hög musik, och tänkte bara skriva lite snabbt om dagen, eftersom jag sen ska se på GG och sen måste jag lägga mig i tid för en gångs skull..! igår somnade jag halv tolv liksom..icke bra :/
jaja!
dagen har vart bra och kort framförallt! :)
hade engelskaprov först på morgonen, aslätt typ eftersom man inte kan få mer än G ;)
och sen va det svenska, sen bild då vi gjorde julkort, sen mat, sen musik då vi bara såg en dokumentär om nån gammal elgitarr-spelare (säger man så..? xd), och sen tillslut va det matte, som som vanligt gick supersnabbt! :)
å sen va det hem, gick en liten genväg idag hem, och när jag kom upp till mina kusiners hus va min morbror och min kusin där, så då va jag ju tvungen å stanna och snacka lite ;) eller lite och lite, stod säkert en halvtimme och snackade med honom :) men det va kul!
sen gick jag hem, åt lite mat och chillade, och sen kom ella och hämtade upp mig och sen drog vi till lucia-övningen! å det gick la bra, bara lite svårt att lära sig texten på 14 låtar när man har övat en gång bara.. ;) menmen, det löser sej!
å sen fikade vi lite efteråt, och sen kom självaste tomten och gav oss såna där stora chokladtomtar!! :D iih, blev som ett barn på julafton :D hehehhehehehe..
jaja, sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och har precis mejlat min bror i afghanistan! han verkar ha det jättebra där faktiskt, som tur är! :) dock hade det varit ett sprängdåd i staden där de har deras "läger" och minst 4 pers hade dött.. :S men som tur är så är det jättesäkert på den platsen där han har sitt kontor eftersom han ingår i nån grupp som är Top Secret ;) så det är bra!
jaja, men nu ska jag somsagt se på GG! :D
hörs imån...tror jag.. eller få se!
puss :*
okej, googlebild, men en sånhär fick vi! :D *happy*

bonde söker fru snart!

Hallå alla! :)
tänkte bara uppdatera lite snabbt om dagen, innan jag går och sätter mig framför bonde söker fru! ;)
dock sjukt tråkigt att det är sista programmet för denna säsongen :(
jaja!
dagen har varit bra, förutom början av den..! va hos tandläkaren och borrade ett hål :s usch, fastän jag fått bedövning minst 2-3 ggr innan, så va jag helt sjukt nervös idag (och har vart det ett par veckor), för det är massa som har sagt att det gör så jävla ont att ta den där bedövningssprutan -.- så jag satt ju och skakade av skräck innan dom började, men sen när dom väl stack in sprutan kändes det inte ett skit..! så ska sluta lyssna på massa folk som bara skrämmer mej.. dock gjorde själva borrningen lite ont och dom höll på lite väl länge och grävde och slet i min mun tkr jag :/ sen fick jag panikattack en gång med, men ah.. xd det gick bra iaf ;)
och sen när dom va färdiga gick jag till skolan och va med på spanskan några minuter :P
och sen flöt dagen på som vanligt, hände la inget spektakulärt direkt ;)
dock va det riktigt gött på elevens val, tjejerna och jag satt bara i grupprummet och flummade och jag "letade efterfina citat" på google, höhö ;) haha så det va la det vi gjorde, satt bara och snackade och kladdade massa på skisspapperen typ x)
men sen vid tre fick vi iaf åka hem, och sen väl hemma fikade jag lite, och sen läste jag i min frida-tidning lite, och se kände jag hur jag blev helt sjukt trött, och sen somnade jag xd som vanligt.. brukar ju ta en liten tupplur på eftermiddagen så ;) haha, jaja, sen väckte mamma mej och sen åt vi mat, och nu har jag gjort lite läxor, och
nu blir det somsagt bonde, och sen berg flyttar in!
men vi hörs imån elle nåt!
puss :*

svar på kommentar!

Frida! ;) om MORE PEOPLE WOULD LEARN FROM THEIR MISTAKES IF THEY WEREN'T SO BUSY DENYING THEM:
Haha, erika!? :O ;D <33
Svar: Hahahha aa xD va stirrar hon på liksom?! xD<33

svar på kommentar!

A.L om bra tisdag idag! :D:
mycket snö :O
Svar: aa rättså iaf! :) dock har rätt mkt smält bort nu.. :s

bra tisdag idag! :D

hallojsan alla! :)
läget?
här är det bra, sitter och läser massa roliga bloggar och äter skumtomtar, hehehe ^^
dagen har faktiskt varit riktigt bra, för att vara en tisdag! :)
typ alla lektioner har gått snabbt, och de tre sista va sjukt goa (Y)
först hemkunskap, där vi bakade bullar, sen matte då pappa babblade om finland, bastu'ar, grävmaskiner, varberg och massa annat shit oxå xd asså hur kommer han på allt..?! xd
haha, jaja, vi slapp rätt mkt matte då iaf, och sen så satt vi bara i grupprummet och flummade lite resten av lektionen ;)
sen sist hade vi svenska, och bara för jag och mina coola kompisar redan va färdiga med en sak som alla andra inte va färdiga med, så fick vi sitta och spela wordfeud hela lektionen tills vi slutade! rätt chill om man säger så ;) haha, vi är wordfeud-klassen har jag kommit på x) minst typ 4/5delar av klassen har iphones/androids, och alla har typ worsfeud, så alla sitter och spelar mot varann typ ;)
haha, jaja, nu kom jag oxå in på massa annat här ;)
men sen slutade vi iaf, och sen gick jag och spelade piano :P
och även fast jag knappt övat ett skit på mina läxor gick det hyfsat, och sen hade min pianolärare köpt en Adele-bok med Adeles låtar i, så då blev jag överlycklig för nu ska hon kopiera tre låtar ur den :D älskar ju adele!
så det va kul! :) å dessutom va det sista gången innan jul, så gött (Y) ;)
hehe men ah, sen så gick jag tillbaka till skolan för jag skulle åka med pappa hem, satt där typ en kvart i min ensamhet, lite weird att sitta i skolan när den är helt tom, till skillnad från på dagarna.. :P
men sen åkte vi iaf hem, och sen dess har jag typ bara ätit mat, spelat piano, busat med mina små kissar och.. ja.. inte så mkt mer ;)
men nu ska jag ner och hämta lite kvällsmat, och sen blir det GG :D
hörs imån!
puss :*
haha, och sen har jag ju helt missat att nämna hur glad jag är över att vi har typ 1 dm snö här nu :D :D :D
så himla förvånad man blev igår när man kollade ut och det va helt vitt.. x)
dock blev man typ ännu mer förvånad när man kom ner till gränna och upptäckte att det va helt grönt där och knappt nån snö alls..?! :o stackare! ;)

svar på kommentar!

Jorunn ([email protected]) om svar på kommentar!:
sv: nja, vi får se... Det finns ett ridhus ganska nära, men mamma får ju inte köra släp så...
Svar: Aha okej.. :/

svar på kommentar!

Jorunn ([email protected]) om (mobil) bilder från helgen!:
sv: nej tyvärr.. finns ridbana men det hjälper ju inte så mycket på vintern :/
Svar: Aha okej.. nje, precis.. :/ jaja, hoppas det löser sej ändå!

(mobil) bilder från helgen!

Jao, tänkte då ladda upp några små mobilbilder från helgen nu dårå ;)
och sen kan jag ju även tillägga att jag är ju då så tråkig att jag bara tar bilder med mobilen, inget annat typ, och sen att dom blir så små beror på att det just är mobilbilder.. om nån undrar ;)
haha suddig som f-n men söt är sixten, elsas hund, iaf! :)
och här har vi då våra förtjusande små choklad och marshmallows-fudgear (haha, hur böjer man ordet fudge?! xd) haha ;) erkänn söta?! :D
var ligger landet där man böjer bananerna? ja inte vet jag, men denna bananen har inte vart i det landet och hälsat på iaf xd

MORE PEOPLE WOULD LEARN FROM THEIR MISTAKES IF THEY WEREN'T SO BUSY DENYING THEM

Hejsvejs alla :)
jahopp, ännu en måndag har snart gått..så jä*la snabbt det går hela tiden, läskigt jue! :s
jaja, denna måndagen har iaf vart helt okej, förutom att vi va tvungna att springa beep-testet det första vi gjorde på morgonen -.-
och visst, fick bättre än förra gången och det va la rätt hyfsat, men blev så irriterad att jag va en ifrån nästa nivå när jag slutade -.-
jaja!
sen så har det la inte hänt så mkt spännande alls i skolan, faktiskt,, men ja.
och nu sen jag kom hem har jag inte gjort mkt intressant, typ gjort vanilj-pannkakor med blåbär och nutella (hahah, *tjockis*), tittat lite på tv, spelat piano och gjort läxor.. :P
och nu sitter jag här och ska nu se på pengarna på bordet/waterworld ;) haha, hatar att dom programmen är samtidigt, för jag kan inte bestämma mig för vilket jag ska se på, så jag sitter typ och zappar x)
men..ja, inte alls kul inlägg, rätt onödigt faktiskt xd men jaja, ska iaf ladda upp lite bilder sen i helgen + idag, så ni har nåt att se på ;)
hörs strax!
puss :*
bjuder på en vacker fjortisbild jag tog i omklädningsrummet innan idrotten idag.. ;)
haha, kolla bakrunden med.. öhm..? xd

awesome helg!

Hallååå alla! :D
yepp, like i said i torsdags, så har denna helgen varit GRYM! :D
eftersom det vart FF hela helgen, så har jag ju då inte sovit hemma (vem vill och vågar det liksom?!), så i fredags sov jag ju då över hos elsa! :)
det va mys, vi umgicks med hennes söta lillkusin erik, bakade mintkladdkaka, sov i drängstugan och bakade marschmallows-fudge! :D
hahaha, det som va lite kul på kvällen va att efter vi sett på idol, så tänkte vi va lite barnsliga och sätta på Barbie-filmen, hahah, så sagt och gjort... och sen efter typ en knapp halvtimme, så hade både jag och elsa somnat för den va så JÄ*LA tråkig xd haha, vi trodde åtminstone vi skulle kunna sitta och garva åt den, men näpp, inte ens det.. xd
hahah, och sen så typ sov vi ända till halv fyra eller nåt, och sen vaknade vi båda två, till ljudet av barbie-filmens soundtrack, typ haha x) och sen så kunde vi inte somna om, så då va vi uppe nån timma typ, och sen så vid typ halv fem gick vi upp och la oss i sängarna, hah x)
jao, och sen gick typ resten av dan åt till våra utsökta marshmallows-fudje som vi satte smält choklad och stössel över hah ;)
och sen vid halv fyra kom min kusin lisa och hämtade upp mej, och sen drog vi in till stan, hämtade upp min andra kusin linda, och sen åkte vi till ett mysigt kafe som ligger bredvid bion! :)
och där satt vi nån timma och babblade och åt sjuukt god blåbärspaj och varm choklad!
och sen vid halv ses typ, gick vi då in till bion, köpte lite godis, och sen så började då filmen.
och jag kan bara beskriva filmen med ett ord: A.W.E.S.O.M.E!!!!!! :D asså guuuud va bra den va!!!
trodde absolut inte den skulle va så bra, med tanke på att några sagt att den typ va rätt dålig och det inte hände så mkt, men dom har helt fel! det hände saker precis hela tiden, och mitt hjärta bankade assnabbt hela tiden och den va så sjukt bra gjord och dom hade verkligen fått med allt! :D asså shiit va grym den va! lätt den bästa film jag sett på bio iaf! (förutom the holiday..) så rekommenderar breaking dawn STARKT! :D dock vet jag ej hur jag ska klara mej ett helt år i väntan på den part 2 :( buhu..
jaja, nog om detta! ;)
sen efter filmen va slut, så åkte vi hem, och sen chillade vi resten av kvällen :P
jag och min ena kusin satt ända till midnatt och kollade på roliga och söta youtubeklipp, och sen kom hon även in till mig när vi skulle sova, för hon tyckte det va så läskigt i hennes rum, haha! ;) (hon är 22 år..xd)
så då låg vi och pratade aslänge, och sen tillslut somnade vi och sov som små grisar, haha! ;)
och sen va jag hos dom ända till typ två idag, och sen efter maten gick jag hem, gjorde mig iordning, och sen vid tre åkte vi till kyrkan och jobbade där till sju, precis som förra helgen! :P
fast det är ju mest roligt, vi pysslar ju ändå bara ;)
och sen när jag kom hem fick jag en frida-tidning + en dumle-påse och skumtomtar av mamma och pappa! :D inte helt fel! ^^
hehe, men nu måste jag sluta, men vi hörs imån hörrni!
puss :*
sorry för uuuurlångt inlägg, igen xd
tog en random mobilbild bara, men visar bilder från helgen imån!

helgens planer :)

Ja, nu är det så att jag nog inte kommer ha nån tid alls att blogga i helgen, eftersom jag knappt kommer va hemma nåt alls under hela helgen! ^^
jo för denna helgen är nämligen mamma och pappa på spa, så då ska jag först sova över hos elsa från imån till lördag, och sen vara där ända tills lördag kväll, då mina kusiner Linda och Lisa kommer och hämtar mej, för att vi sen senare på kvällen ska se på Breaking dawn :D yeyyy, finally :D
å sen efter bion så blir det (precis som vanligt) en fika på nåt gött cafe och massa skitsnack och flumm :D
hhihi ;) å sen åker vi hem, jag sover hos dom, och sen åker jag nog hem en sväng på söndag och sen vid tre så ska vi hjälpa till i kyrkan igen :P
så det blir nog en awesome helg är jag rätt säker på! :D
precis vad jag behöver nu känner jag..!
så hörs efter helgen hörrni!
puss :*

snart till luciaövningen!

Hejhejhej :)
sorry IGEN för jag inte uppdaterade mer igår..!dåligt av mej.. :S ;) jaja hoppas ni haft det bra! :)
jag har iaf haft två okej dagar i skolan, inte öööverroliga kanske, men helt normala! ;)
tror det knappt hänt något sådär som är jättenämnvärt.. ;)
men bara för att fylla ut inlägget liite, så kan jag ju berätta lite om dagen, så ni har något att läsa, hhah ;)
jao, dagen började med engelska, rätt segt eftersom vi bara gick igenom massa genetiv och sån skit inför provet vi ska ha nästa vecka.. men men, sen va det svenska, då vi bara läste, och sen va det bild, där vi jobbade  färdigt med våra saker i lera som vi har gjort :) själv gjorde jag en julinspirerad sköldpadda med tomteluva haha :D
och sen så satt vi resten av lektionen och "lekte" lite med en annan slags lera ;)
sen va det lunch, sen musik då vi mest kollade på youtubeklipp och gick igenom lite bas-ackord, och hela lektionen satt elsa och jag och skrattade och mobbade killarna, hahaha xd *evil* ;)
och sen sist va det tråkig matte där pappa stod och tjötade typ 3/4delar av lektionen -.-
haha jaja, sen fick vi iaf äntligen sluta och sen åka hem :D
och nu sitter jag här och ska gå och göra mig iordning lite, ska nämligen på lucia-övning strax :)
får la se om sångerna fortfarande sitter, senast jag va med i ett lucia va i 6an :P dock va jag ju typ jämt med på kyrkans luciatåg när jag va mindre, och tror inte dom ändrat så mkt ^^
men vi hörs...antagligen inte förrens på söndag/måndag, berättar varför i ett annat inlägg! :P
puss :*
tog bara nån random gammal bild... ;)