sista konfadagen!

Sen igår var en riktigt bra dag! :) det var sista "riktiga" dagen på konfan, och det enda vi gjorde var att vi först övade i kyrkan nån timma, på sångerna osv. Å sen gick vi ner till sockenstugan, där vi sen pratade lite om gudstjänster mm. Å sen efter vi pratat, så hade vi typ rast, och sen efter det fick vi fika (bulle och cornettoglass, yummie!) och sen så körde vi typ lekar och tävlingar ända till halv tolv eller vad det va? Å det va skitkul verkligen, vi körde "Mäster till" i typ en halvtimme hahah och skrattade typ hela tiden xd å sen hade vi lite tävlingar som vi sög på haha ;)
å sen typ vid halv tolv gick vi och övade lite mer i kyrkan, och sen vid halv två-tiden kom stefan med pizzor från kaxholmen :D å sen efter vi ätit gick vi bort till kyrkan och övade lite till inför morgondagen då (som är idag alltså!), och sen typ efter en halvtimme tyckte dom att vi kunde det så bra så vi fick sluta tidigare, gött! :D så då kom min bror och hämtade oss, och sen när vi kom hem åt vi lite hamburgare, och sen gick jag typ och chillade ett tag, och sen började jag packa inför norge. Och sen vid sex-tiden gjorde jag mej iordning lite, och sen kom tinnas pojkvän hem, å sen vid sju gick vi med en jättefin typ presentkorg, till min kusin som fyllde 30 och hans flickvän som fyllde 29, och sen efter vi gett den till dom så satte jag mej på min kusins pakethållare och se åkte vi hem till dom, där jag fick en inbakad fläta i håret av min moster! så gör jag alltid om jag vill ha lockigt/vågigt hår dagen efter, funkar asbra, lockarna sitter än liksom! :D men iallafall, sen stannade jag där nån timma, pratade med kusinerna, kollade på tv och lite sådära! :) å sen gick jag hemåt, och då hade mamma och tinna gjort asgod paj som vi åt, och sen kom pappa och johan hem och hade med sej gustav, som dom hämtat i stan! 
så sen satt vi där flera timmar och åt och pratade och skrattade och hade det asmysigt! :D
å sen gick jag och la mej, så jag skulle få´lite skönhetssömn tills idag hehe ;)
men iallafall tror jag inte jag hinner berätta om dagen just nu, så får kanske bli påväg till norge, eller sen när jag kommit hem! men jag har iallafall haft en bra konfirmationsdag, (förutom att jag höll på att dö lite under gudstjänsten, uuuschh!!) och fått massa fina presenter osv! :D så jag är helnöjd!
men nu måste jag nog gå å lägga mej, blir rätt tidig uppstigning imån..
men om vi inte hörs innan dess, så får ni ha det GRYMT tills vi hörs nästa gång! 
ni är bäst, puss :*
 
såhär fina lockar blir det av att sova med inbakad fläta! :)

något skum dag med krematorium, klättring och shopping med brorsan!

Sen så var torsdagen en grymt skum dag haha.. eller okej, början på den! Eller först så var vi typ ett par timmar i kyrkan och typ städade lite, och fikade typ haha, men sen så åkte vi till brånaryds kapell, som vi trodde skulle vara ett mysigt litet kapell som vi skulle hälsa på typ. Men nejnej, istället var det ett KREMATORIUM vi skulle till..! Ni vet, ett ställe där dom bränner döda människor som inte vill begravas i jord typ? SÅ JÄ*LA SKUMT! å det var seriöst som en skräckfilm där.. för det första var kapellet som nåt himla sekt-liknande grej, såg inte alls ut som en kyrka utan var bara konstig. Och sen började vår lilla "rundvandring" där inne då. Och då gick vi ner i en asäcklig typ källare som luktade askonstigt, med massa dörrar på sidorna. Och det var mörkt och asläskigt. Och sen gick vi och typ kollade på en kista, hur den såg ut och så, och sen pratade vi om kylrummet (hon frågade om vi ville gå in, men då fick stefan nog, thank god!) och om massa andra saker. 
Och sen då visade hon denna vidriga UGN där man stoppar in döda människor och bränner dom, asså FATTA va bisarrt?! Så jääääkla vidrigt!! Å sen stod vi där och pratade om massa saker bredvid denna ugn, och sen stod det en hink bredvid med massa järngrejer som varit i massa människor, och sen tog "guiden" UPP ett typ LÅRBEN och visade oss?!?!?!?!! asså seriöst?! jag dog lite där asså. men sen efter vad som kändes som en evighet fick vi ÄNTLIGEN åka därifrån!! Och då, lite smått chockade efter vistelsen, åkte vi bort till mcdonalds (hade lagom mkt aptit då..) och åt där, och sen åkte vi bort till kfum där vi skulle klättra! 
Fast först blev vi typ lite guidade där med och så pratade han om kfum och sådära. Och sen skulle vi klättra då, och DAMN va svårt det var där asså! Sjukt mycket svårare än på racketcentrum! Och så fick man ont i händerna med, så det var lite halvlyckat ;) menmen, sen när vi var klara där så fick jag skjuts till huskvarna, där jag hoppade av och gick till lindex en sväng, innan mamma kom. Där provade jag massa kläder och hittade en hel del snyggt, fast det blev bara ett par leggings och en randig tröja (och lösnaglar till elsa med) som jag köpte. Men sen kom mamma då, och sen åkte vi till en syaffär elr nåt, och köpte sidenband till min klänning, och sen skjtsade mamma upp mej till a6 där min bror mötte mej på a6 outlet för han ville ha smakråd! ;) så sen gick vi där och han prövade massa och jag sa vad jag tyckte, och sen provade jag massa och blabla.. ;) och när han valt ut några saker så gick vi sen in på a6, och där gick jag ensam på bikbok och h&m lite! å på h&m hittade jag rätt mycket med, och två linnen älskade jag så dom var jag bara tvungen att köpa! ;) bilder kommer!
men sen så gick vi till peak performance, och så provade johan massa skjortor (och flörtade med expediten haha!!) och jag provade SVINDYRA jackor och tröjor, haha ;D 
och sen när han köpt en skjorta, så åkte vi hem där mamma väntade med pizza, yummie :D och sen kommer jag ärligt inte riktigt ihåg vad vi gjorde på kvällen, men vi var iaf en sväng hos mina kusiner en sväng och kollade på fotboll och så! :)
 
aja, här ser ni iaf en bild där ni ser lite av ena linnet jag köpte! :)
 

bra dag med hemskt avslut

HEJ ALLIHOPA och förlååååt för den USLA uppdateringen! Men har haft så sjukt fullt upp de senaste dagarna, och tyvärr måste jag säga att det kommer fortsätta såhär..¨åker ju nämligen till norge imån, och antagligen kommer jag inte kunna uppdatera där, och sen så fort vi kommit hem från norge så åker jag, ella och emilia till falsterbo (TAGGAAA :D :D) så då blir det typ ingen uppdatering på typ två veckor haha :( så bloggen får vila ett tag nu, sorry!
men innan det tänkte jag ta och uppdatera riktigt mycket så det räcker och blir över haha ;) nädå, men det har ju hänt en heeel del sen sist! Började då med en riktigt bra konfadag i onsdags, där vi först typ bara övade på alla sånger och så, och sen tror jag vi fikade åså med :P å sen då vid halv tolv-tiden, så åkte vi med bilar till torsvik, där vi skulle åka gokart :D hahah okej, var inte direkt så glad när vi kom dit, för jag va skitnervös för jag trodde det skulle gå asdåligt haha ;) men innan vi satte igång, så satte vi oss i deras lilla cafeteria och åt baguetter, och precis när vi satt oss under taket, så började det regna. Och jag har seriöst aldrig sett det regna så mycket i hela mitt liv ;O helt STÖRT, var som ett vattenfall, det bara ÖSTE ner och sen började det hagla som f*n, och eftersom vi satt under ett plåttak fick man seriöst skrika för att kunna kommunicera med varran haha xD å sen när vi satt där och skrek så började alla peka mot allis fötter typ, och då såg vi att det bara vällde in vatten nere vid golvet, och vi bara skrek och fick typ panik, för det blev seriöst översvämmnning där inne!! sjuukt läskigt haha! x)
så då flydde vi alla in till inne-banan (eftersom vi inte direkt hade lust att åka på utebanan ;)), och sen bytte vi om till dö-snygga overaller, och tog på oss nackskydd och hjälmar, och sen efter en instruktör berättat lite om vad vi skulle tänka på åså, så började första gruppen köra då! Och ju längre dom körde blev man mer och mer nervös haha, å sen va jag aasnervös när det var vår tur, men så fort jag börjat köra släppte det och det va så sjukt himla kul :D :D haha typ roligaste EVER! dock mes-körde jag lite i första omgången, för jag vågade inte riktigt köra assnabbt då, men sen andra omgången satte jag gasen i botten, och om jag inte skulle kommit bakom ella i slutet så skulle jag nog kunnat få en rätt bra tid! ;D men sen i tredje omgången gick det bäst, då bara körde jag på gärnet, och fick en rätt bra tid iaf! men SÅKLART kom ju elsa den lilla skiten först haha, och sen fick allis bra tider med, så jag kom trea.. ;) men kul som fasen var det iaf :D 
å sen så när vi kom ut igen var det strålande sol haha, och sen kunde man ju typ ligga och sola när man kom hem! :) å sen var jag då med thelma dom sista timmarna. å vi hade det så sjukt mysigt, gick upp på kullen och bara satt i solen och så kliade jag henne och då var hon för en gångs skull helt lugn och snäll! :) så vi hade det supermysigt! å sen kom johan hem, så då åt vi med honom och så, och sen kom tinnas kompis anna, så då satt vi ute och åt jordgubbar och pratade och sådär och hade det mysigt. 
Å sen gav jag thelma riktigt mycket välling, eftersom det var sista gången, och sen efter vi filmat henne och fotat henne, så gick vi slutligen och skulle lämna henne. 
Och det skiter jag faktiskt i att berätta, för det var det värsta jag gjort i hela mitt liv, och jag börjar typ gråta så fort jag tänker på det. Men kan bara säga att det var värre än att avliva ett djur, och jag grät FLODER.. men orkar inte berätta mer om det nu. Men förhoppningsvis vänjer hon sej vid flocken efter nån vecka och förhoppningsvis får hon det superbra där.
Så även om det var den värsta kvällen i mitt liv, så var det samtidigt en bra dag, innan kvällen.. så lite blandat.
Men vi stryker det och tänker på annat! Tänkte berätta om torsdagen i nästa inlägg! 
så snygg var man i sin overall hahah! xd
 
:D

Hejdå min lilla bäbis <3

Ska nu tillbringa mina sista timmar tillsammans med thelma. Ikväll släpper vi ut henne i hagen med dom andra fåren, efter två underbara månader tillsammans<3 Hon har vart som en liten hund som man gått ut med varje dag, matat, busat med osv, så såklart är jag rätt ledsen just nu :( känns typ som att avliva ett djur.. För nu kommer hon inte stå och bräka när man kommer hem, och inte stångas med en, och jag kommer inte ha nån att gå ut på promenad med längre.. Men, nu är hon stor och vi åker iväg på söndag till Norge så nu är det dags. Sen vet jag att hon kommer få det mycket bättre och roligare ute i hagen med dom andra fåren. Å sen kommer jag säkert kunna hälsa på henne nån gång sen när hon vant sej vid dom andra åså. Så det blir bra .. kommer bara ta sin lilla tid att vänja sej själv. Men nu ska jag ta vara på dom timmarna som är kvar, och bara ha det roligt med henne, säga hejdå till kossorna, låta henne beta massa blommor och gräs och bara mysa med henne. Jag älskar dig thelma och kommer alltid att göra. <3

midsommardagen :D

Midsommardagen var en sjuukt rolig dag, t.o.m roligare än midsommaraftonen! :D
började med att vi väcktes vid tio-tiden eller nåt, för vi planerat att åka till lager 157 som låg några km bort ganska tidigt. Så då duschade vi och gjorde iordning oss och sen åt vi frukost.  Fast sen segade sej alla, så då bestämde vi oss för att åka efter lunchen istället. Så fram till lunchen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. men jag tror vi typ mest chillade, kollade lite på tv och så eftersom det regnade. 
Men sen efter vi ätit lite lunch, så stack vi iväg till lager 157 dårå! :) och det var ungefär som jag tänkt mej faktiskt! Hyfsat stort men VERKLIGEN inte ullared-size som jag trodde först liksom ;) men det var precis lagom stort, och jag hittade faktiskt en hel del som jag tyckte om! å då var vi bara där nån timma liksom!
men eftersom detta var en väldigt spontan shoppingtur hade jag då inte med mej mycket pengar alls, så det fick bli ett par jeans och en usa-hoodie :) bilder kommer!
å sen då efter nån timma eller två så drog vi till en mataffär och köpte massa snacks och godis hehe, och sen åkte vi hemåt igen! Hem till Sjöviken (som stället hette) då alltså ;) 
å sen när vi kom tillbaka, så typ var vi på rummet och chillade nån timma eller så, och sen vid sex-tiden var det middag! samma som förra året var det; grillat kött och lax och nypotatis! loooove<3333 haha dör typ så gott det är!
nåväl, sen efter maten bestämde jag, kajsa, elsa och mattias oss för att åka ut på bäverjakt, som förra året haha xD den andra mattias hade nämligen sett en bäver dagen innan ;)
så då satte vi oss i båten, och så rodde vi iväg. Och sen mobbade alla mej för hur långsamt det gick när jag rodde haha :( fast sen fick mattias ta över en stund ;)
å sen åkte vi mot bäverdammarna, fast vi hade nog redan skrämt bort bävrarna vid det laget haha xd
så då rodde vi tillbaka hem, och sen blev vi sugna på att basta (dock inte elsa), så då tvingade vi en att sätta på bastun, medans vi åt efterrätt hehe ;) 
och sen när bastun va varm så gick jag, kajsa, mattias och mattias ner och satte oss, och JÄ*LAR va dom hällde på vatten asså xO fyfaaan va varmt det var där uppe, MINST 100 grader asså! 
Så jag och kajsa nöjde oss med att sitta där nere ;)
å sen när det blev för varmt så sprang vi ner och hoppade i det kalla vattnet i sjön, ASGÖTT! :D å sen gjorde vi det typ tre gånger haha och vi hade skitkul :D synd bara att elsa inte ville/kunde va med :/ 
nåväl, sen gick jag och kajsa upp (killarna fortsatte typ en timma till hah) och bytte om och så, och sen blev det partey på kvällen ;D haha eller okej, dom vuxna dansade (mattias ville men fick ingen att dansa med hahaha) och vi tjejer spelade massa bra låtar från spotify ;)
å sen när vi tröttnat på det så gick vi upp, och sen satte mattias på nån random film så då satte vi oss och kollade på den. Och kan bara säga att det var en så jä*la sjuk film så det var helt stört x''d så jäkla vidrig och man fattade ingenting och jaa.. haha men antar att det är killhumor? x) anyway, sen satte vi oss nere i tvrummet, och sen när den första filmen var slut så satte vi på den andra, och den var minst lika sjuk xd å sen tog vi lite paus och gick och tog lite rostade mackor, och sen typ flummade vi sönder lite och inbillade oss typ att det fanns spöken i rummet haha, och sen fick jag och elsa lite spel när mattias sa att det kröp nånting på hans arm, och sen såg vi nåt stort flyga framför oss haha, fast det visade sej vara en fjäril eller nåt xd haha, å sen när klockan var två och den andra filmen var slut, så tänkte vi; äh vafan, om vi redan börjat kolla på domma sjuka filmerna kan vi lika gärna se den sista med, haha så då såg vi den med ;)
även om jag typ somnade på mattias sen i slutet, hahahah xd 
men sen när den var slut hade det redan blivit ljust ute, så då var det dags att gå å lägga sej, eftersom vi skulle upp typ tio sen dagen efter och börja packa ihop osv :p
men en sjukt rolig dag och kväll och en SJUKT flummig och galen natt xd 
 
å bara för mitt blogg.se har damp just nu, så går det inte att ladda upp mer bilder -.- jaja, får väl ta mer imån istället! 
nu ska jag umgås med min syster och kusin!
ha det bra, får se om vi hörs imån!
puss :*
 
 
 

go konfa-dag! :D

Tjabbatjena hallå alla! :D
hoppas ni haft en bra dag! 
Själv har jag haft en riktigt go dag på konfan! Har dockhållt på rätt mycket i bibeln och så, och det kanske inte va dö-kul men inte så farligt ändå :) å så var detta den sista "riktiga" konfadagen typ, så det va gött! ;D
så dom två första timmarna höll vi på med massa uppgifter och lite "bibel-tävlingar" där man skulle slå upp saker i bibeln osv, varav en av dom vann jag så då fick jag vingummigodis som pris ;D å sen fikade vi as usual, och sen typ hade vi lite rast och sen vid tolv lunch. 
Å efter lunchen hade vi rast, å då gick vi först bort till stranden och satt där och typ flummade ihjäl oss lite, och sen gick vi in och spelade biljard, och jag säger bara; jag tror seriöst jag ska bli proffs på det hahah xD asså guuud, hade sån himla flyt, fick i bollen typ varje gång och så satte jag bollarna skitsnyggt med hahahah (*skrytvarning på hög nivå*) å sen var ella typ lika grym så vi vann varje gång haha (vi körde i par asså) ;D 
å sen efter det så fortsatte vi jobba lite på vår redovisning, och skrev färdigt lite till den och så, och sen övade vi på den och det gick rätt bra! ;) dock får jag säga HUUUR mycket som helst och ingen kommer skratta åt mina små skämt hahah xd menmen, det blir nog kul ;) 
nämen sen när vi övat i typ två timmar så fick vi sluta, så då tog vi bussen hem! :)
sen har jag bara vart här hemma, umgåtts med min kära syster, pratat massa skit, solat, hälsat på våra grannar och deras bäbis, gjort mat och vart ute med thelma! :)
men nu måste jag sluta tjöta, och börja berätta klart om midsommar! 
så det kommer i nästa inkägg! :)
sötisen!

fortsättning följer..

haha nä nu orkar jag inte mer.. ;) får berätta om midsommardagen + gårdagen (och idag!) imorgon eller nåt istället :p
nu blir det tv med mamma och pappa, och sen ska jag se på världens bästa Wallander :D :D
men ha det bäst tills vi hörs hörrni!
puss :*
 

midsommarafton :D (+ bilder från förra året!)

Sen på fredagen var det ju då midsommarafton, och det firade jag, elsa och kajsa med att sova ut till tolv hehe ;) så när vi kom bort till stora huset satt alla på terassen och typ väntade på lunchen som skulle serveras om några minuter typ haha xd så det var ingen ide att äta frukost, så då satte vi oss och solade på terassen istället ;)
och sen var det då lunch, som vi åt ute såklart då det var soligt och asvarmt :D 
å sen efter det så gick jag, kajsa och elsa ut med sixten och plockade blommor till midsommarstången! å sen hjälpte vi till och klä den lite, och sen satt vi en bra stund och gjorde midsommarkransar! eller försökte snarare haha.. elsas blev stor och fin men min blev totalt misslyckad haha xd menmen, det var mysigt iallafall!
å sen så tänkte vi bada, fast jag orkade inte blöta ner mitt hår (skyllde jag på iaf haha) så jag skippade det ;)
men sen klädde vi på oss lite snyggare kläder, och sminkade oss och så, å sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde fram till middagen.. ;) vi typ satt väl och solade, läste skvallertidningar, kollade lite på tv och så, och just det! "snoppade" ju typ 8 lådor jordgubbar till efterrätten gjorde vi med haha x) 
å sen hade vi då middag ute på terassen vid ett långbord, och så satt vi där och skrattade åt alla vuxna som sjöng och drack sprit haha ;)
och sen efter vi ätit gick jag, elsa, kajsa och mattias och spelade kubb! och jag och elsa SÖG verkligen haha, fick inte ner en enda tror jag? xd medans mattias och kajsa fick ner alla + kungen.. hahah! men det va kul ändå ;)
å sen efter det så gick vi in och åt efterrätt, jordgubbar och glass! :D
å tjaa, sen var det la ännu en fotbollsmatch som alla satt och skrek till, och den andra mattias fick lite glädjedamp när grekland gjorde mål.. haha xd å sen när matchen va slut satte vi på en film som vi laddat ner, en kärleksdrama-film typ, och sen satt vi och mattias-arna (haha finns två st) och flummade resten av kvällen/natten, och ene mattias satt och skröt för mej i typ nån timma hahhahahah xd
och sen orkade vi inte med dom längre så vid tvåtiden gick vi och la oss ;) men det var en riktigt lyckad midsommarafton, lite samma som förra året faktiskt! 
och då såg det ut ungefär såhär ;D:
hahaha vi var typ 10 pers som försökte sätta upp husvagnstältet xd
 
 
 
 
 
jag vägrade va med på bild haha x)
 
hhahahaha blev lite väl galet.. xd men skyller på att klockan var mycket.. hahahaaa
hahahah xd
sen däckade kajsa hahaha xd
 

midsommar :D :D

Heejsan allihopa! :D
hoppas ni haft en bra dag, trots skitvädret :( usch hatar det! 
nåväl, jag har iaf haft ännu en bra konfadag! kanske inte riktigt lika kul som förra veckan men ändå kul! :) å idag slapp vi höra prästen babbla iaf ;) men jag tänkte att om jag har tid sen så kanske jag berättar mer om det då, för nu måste jag ju börja skriva om midsommar! :)
Och jag kan bara säga, att om jag tyckte förra året var helt awesome, så var detta ÄNNU bättre! Så sjukt skoj hade vi, och vi var på ett sååånt fint ställe! Ville typ aldrig lämna det haha :(
Men vi kan ju börja från början! Vid halv fem-tiden på torsdagen kom då Elsa, Kajsa och deras föräldrar (och sixten!) och hämtade upp mej, och sen åkte vi! :) å sen hade vi en skitrolig bilresa med hög musik, massa skratt, dans (!) haha och mycket mer! 
Stannade även till först i väderstad där vi tänkte köpa bullar på ett bageri, men det var stängt, så¨då köpte vi bullar på ica istället, och åkte till en jättemysig plats vid en liten å och satt där och fikade istället! :)
sen när vi fått in sixten i bilen igen, så åkte vi vidare, och nästa stopp var hos elsas farmor i katrineholm, där dom lämnade lite grejer till henne och så gick vi på toa å så ;) å sen kom deras kusiner så då hälsade vi på dom och så.
Men sen efter ett tag så var vi tvungna att köra vidare, och sen tillslut kom vi då fram till stället där vi skulle vara! 
Och man såg genast att detta var ett skitfint ställe, med två hus som låg precis vid sjön osv :)
sen kollade vi oss omkring, och såg att det fanns brygga, bastu, kanoter, roddbåt och massa mer! :) å sen när vi gick in i huset dog jag lite för det var så fint! typ nyrenoverat alltihopa :D
å sen efter vi kollat runt lite och såklart hälsat på alla goa människor som man kände sen förra året, så fick vi vårat rum, som låg i en annan byggnad som dock inte var lika fräsch som den andra, men ändå mysig! Och vårt rum var supermysigt med tre våningssängar och egen veranda! :)
så sen packade vi väl upp lite och så, och sen var det middag! 
Å sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde resten av kvällen, men vi hängde väl mest vid tv'n och kollade på fotboll med alla andra och mest chillade tror jag! :)
sen har jag snott massa bilder från deras hemsida (granheds.com) för jag själv bara tog lite snabba bilder som inte blev så bra ;) men här har ni stora huset, bryggan och bastun! :)
tvrummet som dom inte möblerat på bilden, men det var en soffa i hörnet nu :)
ungefär så såg det ut nu! :)
bryggan!
det ybersnygga köket!
där vi bodde! 
vårat rum! 
finns lite mer bilder men dom kommer sen!
 
 

nu blir det fotboll och sen sooooova...

Sen på morgonen dagen efter, typ vid halv nio eller nåt, så väckte mia oss och vi var tvungna att gå upp, eftersom vi skulle iväg nån timma efter. 
Så då var det bara att hoppa upp, äta lite frukost, packa iordning grejerna, ta ner tältet och packa i kanoterna igen!
Å sen efter nån timma, eller typ vid halv elva så paddlade vi iväg igen, och vi fixade det så bra att jag och allis paddlade tillsammans igen haha, så vi låg först av alla hela vägen igen haha x) så grymma är vi! (Y)
å sen när vi hade nån kilometer kvar till bunn så stannade vi vid en ny strand som dom byggt till dom nya husen på andra sidan sjön, och sen åt vi lite lunch där och solade och hade det gött! :)
å sen efter typ 45 min eller nåt så paddlade vi sista biten, och sen var vi framme! 
så då hoppade vi ur kanoterna och packade ur osådär, och sen satt vi en stund och väntade på att ellas mamma skulle komma och hämta oss, och sen skjutsade dom hem mej!
´å sen när jag kom hem var klockan typ tio i två, så då hade jag ungefär två timmar på mej att packa det sista inför midsommar, äta och vara ute med thelma! och jag hann (dom kom lite senare) och sen åkte vi då mot Hälleforsnäs, där vi då spenderade hela midsommarhelgen med helt underbara personer och hade en helt AWSOME midsommar! <3 
hinner dock inte berätta om den nu, eftersom det hände en HEL del, men jag lovar, det kommer! antingen imån eller på tisdag!
imån kommer dock min älskade syster hem en vecka (hon jobbar ju i norge nu), men det är inte förräns sent på kvällen så hinner nog på eftermiddagen/kvällen! :)
fast först blire ju konfa, å imån är det fotografering.. usch fyfan, är ju värre än skolfoto ju, iochmed att det är med i tidningen och är uppsatt i kyrkan sen osv ;/ blää.! aja, slipper ju välja kläder iaf haha ;)
nåväl, nu ska jag se på fotboll och sen sova, har inte blivit så mycket av den varan i helgen haha ;)
men ni får ha det bäst tills vi hörs igen, puss :*
 

kanothajken!

Och sen kom då onsdagen då vi skulle iväg på kanothajken dårå! :D
dock fick vi sova ut den dagen eftersom vi först skulle iväg kl 14, så då hade man några timmar på sej att packa färdigt allt, förbereda packningen till midsommar, vara ute med thelmis osv :)
å sen då vid typ tjugo i två kom ella och plockade upp mej, och sen åkte vi till tossehall därifrån vi skulle börja vår paddling dårå! :) å sen började vi packa kanoterna, och sen gav vi oss iväg! 
å jag tyckte vi delade upp oss väldigt bra, jag och allis i en kanot och ella och elsa i en haha x) det betydde att jag och allis låg i princip alltid först av alla sex kanoterna (för allis är väldigt stark och jag har paddlat rätt mkt innan), och elsa och ella som kanske inte paddlat jättemycket innan kom typ en kilometer bakom alla andra hahah xD
haha dom skyllde på kanoten men det kan ju oxå berott på att dom styrde in i varenda gren och träd som fanns i kanalen hahaha xd nåväl, det var iallafall en mysig tur dit vi skulle slå läger dårå, och vi hade awesome väder och det var skitvarmt och gött! (Y) å sen är det ju hur mysigt som helst i kanalen med! så där tog vi en fikapaus och sen fortsatte vi, och sen efter ca 2 timmar så var vi framme i björkenäs! :) har inte vart där sen förra sommaren (åker alltid dit och badar på sommaren) så det va kul å komma tillbaka! å det var lika fint som vanligt!
anyway, när vi kom dit så badade vi ganska direkt, och det var lite kallt i början fast sen var det rätt skönt faktiskt!
och sen satte vi upp tältet och det tog sin lilla tid haha ;) men vi fixade det iaf :D å sen packade vi in grejerna i tältet och bäddade osv, och sen kom Nanne och Jonas med motorbåten och hade med sig badringen! 
Haha dock hade vi redan klätt på oss och frös så mycket så jag, ella och allis bangade, även om det var jag som tjatat mest om det haha.. så dom blev lite sura på mej och försökte tvinga mej men det får bli nästa gång när det är varmare i vattnet! dock åkte elsa och kajsa (och kajsa fick så jä*la mkt blåmärken så det såg ut som hon blivit misshandlad haha) ;)
men sen efter dom andra åkt ring så åt vi grillade hamburgare (yummie) och sen gick vi typ till tältet och spelade kort och åt godis :) å sen typ kl nio hade vi samling vid elden då vi satt och pratade om 10 guds buden! så nu kan man dom med ;p å sen efter det åt vi typ lite kvällsmat och sen var vi typ bara i tältet och snackade, flummade och spelade kort å så tills vi skulle sova! och satt även och lyssnade på allis som seriöst pratade (nej skrek) i en och en halv timme med sin kompis Lara om hur "hemskt" det var i skogen och hur hon längtade till österängen och om alla sina killproblem, hahaha xd och så satt vi och mobbade henne massa haha och typ dog lite av skratt emellanåt x''d 
fast sen när klockan var över midnatt tvingade vi henne att sluta prata så vi kunde sova ;)
å sen sov man rätt gott! :)
den enda bilden jag tog.. :( f*n att jag inte tog fler, gör aldrig det?! -.-
 

De 2 första konfadagarna!

HEEEY EVERYBODY :D i'm back :D 
å jag säger bara GUUUD vad det har hänt mycket sen sist jag bloggade (som egentligen var typ en vecka sen?!?), och jag vet absolut inte hur jag ska sammanfatta det hela haha.. för det har hänt så sjukt mycket kuL! 
Men kan ju börja med att berätta lite om de två första konfadagarna som vi hade i måndags och tisdags, som jag ej hann skriva om!
Första dagen var riktigt go! :) vi började med att sitta och lyssna på prästen (som förövrigt är världens tråkigaste..) i typ två timmar eller nåt, inte så kul höhö.. han bara pratar och pratar och man fattar typ ingenting vad han säger och inget hänger ihop :/ så det är lite surt med en riktigt dålig präst faktiskt :s jaja, sen fick mia (vår konfaledare typ) tvinga honom att sluta prata hahha och sen fikade vi! :)
å sen typ gjorde vi inte så mycket mer, utan vi fick vääldigt lång rast, då vi satt ute på bryggan vid vattnet och pratade och flummade, och sen åt vi lunch, som var pizza! :D asgött!
å sen hade vi typ rast till två eller nåt, och sen pratade vi typ lite om frälsarkransen, fast sen gled vi på nåt sätt istället in på andra ämnen, bl.a olika dieter och sånt? hahah sjukt kul xd å så hade vi värsta debatten med haha!
å sen vid tre så åkte vi hem!
sen var jag typ bara ute med thelma resten av eftermiddagen/kvällen (vad jag kommer ihåg) :)
Sen andra dagen som då var tisdagen, var oxå en bra dag!
Började dock lika tråkigt som dagen innan med masssssa babbel från prästen, fast nu hade vi iaf lite mer typ diskussioner oså! Å sen satt vi och flummade rätt mycket med xd haha älskar våran konfagrupp och ledarna (vi är 6 st + 4 ledare hah), kan bli så sjukt flummigt ibland alltså xd 
Men sen typ fikade vi igen haha, och sen typ "konfa-läste" vi fram till lunchen, som var typ sillunch ;/ fast det var okej ändå, var typ nypotatis och köttbullar åså ;)
å sen gick vi ut till "stranden" och chillade lite i solen, fast sen var det massa där somman kände igen (inte direkt kompisar alltså) så då gick vi in till uppehållsrummet istället och försökte få igång wii:et, fast det gick inte hah. 
Men sen gick vi upp och sen åt vi jordgubbstårta, yummie :D
å sen den sista timmen typ läste vi lite till (eller nåt) och sen pratade vi om lite praktiska saker inför hajken, och sen åkte vi hem!
Eller just det, innan vi åkte hem gick elsa, ella och jag upp till ica och köpte godis till hajken, men sen tog vi iallafall bussen hem! ;)
och sen spenderade jag typ hela kvällen åt att packa både inför hajken och lite inför midsommar med!
 
Så det var mina första "riktiga" konfadagar det, riktigt bra måste jag säga! :) sen var ju hajken ännu bättre, men det tar vi i nästa inlägg! 
ohjä*lar va stor den blev xd fattar inte den nya blogg.se :(
 
 

varning för dålig uppdatering..

Hej allihopa! Och förlåt i förväg för riktigt kass uppdatering som det kommer vara nu framöver..
dessutom hinner jag inte skriva om dessa två konfdagar som varit, för nu är klockan mycket och ska gå å lägga mej.. men det har iaf vart två skitbra dagar med myyycket flum och skratt, haha! :D
å imån ska jag och konfagänget iaf iväg på kanothajk :D skiitkul ju! å så ska vi sova över å sådär, och bara ha det allmänt grymt! grilla och bada, iih :D
så då blir det ju tyvärr ingen uppdatering.. och sen kommer vi hem på torsdag på eftermiddagen, och sen blir det en liten snabbis hem och packa till midsommar, och sen åker jag med elsa och hennes familj till nåt ställe nära eskilstuna typ, och firar midsommar där och är borta till.. oj shit, det vet jag inte hahaha, men antar att vi är där till söndag typ? Men domma dagarna kommer bli GRYMMA!
Å hoppas midsommar blir lika bra som förra året, haha kommer aldrig glömma det..
Nåväl, så som ni hör kommer det vara full rulle nu, så det betyder typ ingen uppdatering alls..
så får se om jag hinner blogga lite imån, annars blir det nog tyvärr först på söndag/nästa vecka.. i'm so sorry :/
men hoppas ni får en awesome midsommar och så, ni är bäst!
puss :*
bild från förra midsommar, rätt sent på natten haha xd å mattias va tvungen att ha min tröja som gosefilt typ..? hahahah!

hörs imån!

och nu orkade jag inte skriva ett inlägg om dagen (som vanligt haha), så det kommer imån eller nåt!
men dagen var iaf riktigt grym, första konfadagen ju! :)
men mer om det imån som sagt!
ha de bäst, puss :*

gårdagen!

Sen igår var en rätt slapp dag!
Började dock med att jag fick stiga upp vid åtta eftersom jag var tvungen att ge hästarna frukost, och sen ge thelma frukost och sen mej själv frukost haha ;)
å sen vid tjugo i tio elr nåt så åkte jag, mamma och pappa till kyrkan eftersom det skulle va typ informationsgudstjänst där!
så sen satt jag, elsa, ella och allis och flummade i en timma dårå (hah) och sen var det fika och sen hade dom det lilla mötet där vi bl.a bestämde var och vilken tid vi skulle ha konfirmationen (blev i ölmstad, yes!) och så informerade dom oss om konfan och vad för aktiviteter vi skulle göra åså :)
å sen åkte vi hem!
å när vi kom hem så chillade jag väl nån timma, och sen satte jag igång att klippa gräset!
å sen efter typ 2 timmar hade jag hunnit hälften av gräsmattorna, score ;) å sen när det började regna gick jag in, och sen åt vi mat!
och sen började jag och mamma kolla på mammas favoritfilm Australia, och sen skjutsade hon mej till stallet vid kvart över fem eftersom jag skulle rida igen :P
å sen när jag kom dit blev jag vääldigt besviken, eftersom hon satt fjordbalder på mej.. ;/ haha gillar inte den hästen alltså.. å sen blev det inte bättre av att vi skulle ha hoppning, vilket han suger på haha.. :/
så hade inte direkt bra inställning från början.. och sen blev inte lektionen så mycket bättre än vad jag trott haha.. eller okej, den sög rätt hårt ärligt talat.
Dels var han lite som en tickande bomb att sitta på, och stack iväg ett par gånger för han blev "rädd" för något och började spring och bocka osv. Å sen när vi skulle hoppa gick det skit, och han bara vek undan för hindrena typ 80% av tiden. Å han är skitstark oxå och jag är skitsvag, så det va ingen bra kombination.
Så första gången vi hoppade den lilla banan gick det åt h*lvete, han vek undan för alla hinder och vägrade och ah. Sen andra gången gick det lite bättre, hoppade typ hälften av hindrena på direkten. 
Men sen när han dummat sej på sista hindret fick jag nog, så tredje gången (fick hoppa så mycket
för vi bara var fem st) så bestämde jag mej för att han inte skulle få bossa över mej, så då styrde jag rakt mot hindrena i galopp (hade kört mestadels i trav innan) och då hoppade han felfritt!
Haha konstig häst detdär.. menmen, är iaf nöjd över att vi kom över sen sista banan, och fick iaf beröm då! ;)
sen att det kanske inte såg skitsnyggt ut (han gör skitkonstiga hopp), menmen.. ;)
jaja, ett som är säkert är att jag INTE vill hoppa han igen!! men nu har jag testat iaf ;)
men anyway, sen kom pappa och hämtade mej, och sen gick jag ut med thelma och sen gick jag in och kollade lite fotboll med pappa åså! :)

födelsedagsfirande, gudstjänst, gräsklippning och kass hopplektion!

Halloj allihopa!! :D haha ja, det är ungefär vad min helg har innehållt!
hinner uppdatera lite innan jag ska gå å kolla film med mamma, så tänkte berätta lite om helgen och dagen! :)
så kan ju börja med lördagen dårå ;) då sov jag typ huur länge som helst, och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde fram till halv tre, men jag typ spelade piano och va ute med thelma tror jag :)
å sen då vid halv tre så åkte jag och mamma till min moster och morbror, för min morbror fyllde år!
å där var även mina kusiner! :) så då hade vi en lika mysig dag som förra gången för ett par veckor sen, då min moster fyllde år! :)
så precis som då så satt vi inne i uterummet och åt massa gott, bl.a jordgubbstårta, rabarberpaj, snickerskakor och nån annan kaka! ;) sockerchock ja.. som vanligt när man är där haha.
Nämen så satt vi där och pratade och skrattade, och sen när solen kom fram så satte vi oss en stund på balkongen, ända tills det blev för varmt så då gick vi ner igen haha ;)
och sen kom pappa en stund med, och sen gick vi hem igen!
å sen när vi kom hem åt vi supergod paj som mamma lagat, och sen var jag nog ute på altanen och chillade och var ute med thelma lite, och sen hade vi typ bara myskväll framför tv'n/datan resten av kvällen i think! ;)
mys på balkongen!

avundsjuk :@

och nu skulle jag ju då berättat om dagen, men dels så orkar jag inte (tog mej ju förfan typ 1 timma och göra två inlägg haha xd) och dels ska jag gå och kolla Summerburst live nu :D
gaaah, blir så sjukt avundsjuk på mina brorsor som är där nu, för alla verkar ha skitkul :( dock har jag inte sett dom bland publiken än, inte så konstigt dock då det är typ 30 000 pers haha ;)
men är sjukt avundsjuk för jag vill med va på en stor festival och stå och hoppa och dansa och sjunga till massa bra dj's.. :( typ david guetta är ju där!
gaah.. aja, nångång ska jag dit iaf! ;) och för er som inte vet vad Summerburst är så kan ni söka på google! ;)
här är en video på det iaf! :)

9 veckors ledighet framför mig :D

Och sen igår var det då dagen med stort D haha; SKOLAVSLUTNINGSDAGEN :D :D yeyyyy!
haha okej, var la inte så speciellt med själva dagen men fick ju ändå sommarlov liksom :D
så vid kvart i sex steg jag upp denna gången, förövrigt ganska pigg när man visste att om några timmar så har man lov, så då gick jag upp, åt frukost och sen sminkade jag mej lite annorlunda än vad jag brukar (ganska svart sotning) för att jag kände att jag iaf ville se LITE annorlunda ut än vanliga dagar ;) blev dock sådär, är skitkass på att sminka mej själv så.. blev bättre dagen innan, så typiskt ;)
men anyway, sen tog jag på mej klänningen som ni ser på bilderna nedan, och sen stack jag till bussen, som jag missade fast han backade sen hahah, och sen åkte vi till kyrkan dårå!
Och där fick vi sitta typ en kvart-20 minuter och frysa ihjäl (var så JÄ*LA kallt) innan vi fick gå in.
Och sen hade vi då skolavslutningen, som var längre än vanligt -.- aja, var för det va massa som sjöng och så, så det va inte så farligt ändå. Å sen delade dom ut stipendier (å stackars emma fick ett av misstag som skulle gå till hennes syster) å skolkören sjöngm och sen höll rekorn tal som vanligt, och sen gick vi ner till klassrummet där vi fick våra betyg (rätt nöjd, 1 A, 9 B, 6 C och ett D :)) och glass, och sen sa vi hejdå och åkte hem! :)
å sen när jag kom hem gjorde jag pasta med ostsås att äta, och sen hade jag så ENORMT ont i halsen och i huvudet (hade antagligen feber med), så då gick jag bara upp till teven och la mej och sov typ 2 timmar (?) innan mamma kom hem. Men då var jag lite piggare, så sen vid typ tre gick jag ner och började göra jordgubbstårta! :)
å sen när den var färdig kom pappa hem med, och då satt vi ute och åt tårta, och sen satt jag typ resten av eftermiddagen i en solstol i syrenbersån och läste tidningen, rätt gött! ;)
å sen på kvällen satt jag lite vid datan och sen spenderades kvällen vid teven med maltesers som snacks och kollade på fotbollsmatchen!
haha har nog aldrig vart så insatt i fotboll som då.. xd skrek och tjoade och blev asglad när dom ledde med skitlessen när dom förlorade haha x) menmen, så kan det gå!
men det var iaf en lyckad avslutningsdag! :)
såhär såg det ut när jag provsminkade mej.. seriös min ;)
och såhär såg jag ut igår dårå! :)
min middag igår! sjuukt gott! :D
och sen spenderade jag några timmar såhära dårå ;)
och det var sådär kul haha.. :(

torsdagen! :)

Heeeeej allihopa :D :D förlåååt än en gång för KASS uppdatering, men har haft det fullt upp de senaste tre dagarna kan jag säga! Så ska försöka sammanfatta dessa dagar lite "kort" (hehe) ;)
I torsdags var jag då ledig från skolan, eftersom vi skulle till karlsborg för att gå på en medalj-ceremoni för min brorsa dårå! :)
fick ju dock somsagt gå upp vid fem, vilket var sådär lagom kul höhö ;/ menmen, tillslut kom jag upp iaf, och sen vid typ halv sju åkte vi mot stan, för att hämta upp min kusin Rickard som oxå skulle med! :)
så då hämtade vi upp honom, och sen körde vi iväg!
Sen på vägen stannade vi till vid Hjo för att fika lite, och sen vid kvart i nio kom vi till platsen innanför fästningen där cermemonin skulle hållas!
Å sen kom alla soldater dårå, och så fick dom medaljer, och sen höll nån chef ett tal, och sen var det över på typ tio minuter haha.. och sen gick vi in på mässen, där vi sen fick smörgåstårta och fika! :)
Å sen efter det så drog vi iväg på en liten rundtur runt fästningen med Johan, precis som förra gången, fast då var det ju bara jag, mamma och tinna som var med :P
å sen åkte vi och kollade på johans jobb och fick se på lite flygplan och sånt som dom hade där och i afghanistan, och sen gick vi till fikarummet och tog varm choklad hehe ;)
å sen efter det så sa vi hejdå till johan som var tvungen att jobba eller nånting, och sen åkte vi andra bort mot själva fästningen igen, där vi kollade på deras kyrka och sen gick vi och åt på ett ställe och hade det jättemysigt! :)
Och sen efter vi vart där i nån timma, så drog vi vidare till skövde, där vi ställde johans bil (så jäkla surt att lämna tillbaks den, har ju haft två bilar ett halvår nu, så sjukt mkt smidigare än bara en :().
Aja, sen åkte vi iallafall hemåt! Å sen när vi kom till jönköping så åkte vi först och gjorde nåt i en cykelaffär, och sen åkte vi till willys och släppte av min kusin och sen handlade vi lite med.
Å sen åkte vi hem!
Å sen gjorde jag väl lite olika saker härhemma, typ var ute med thelma, provade avslutningsklänningen en sista gång samt provsminkade mej inför morgondagen! :)
Så det var min torsdag det! :)
tog lite bilder under ceremonin ;)
haha.
haha fail att jag gjorde bilderna större och större xd men orka ändra haha..
här är iaf på när min bror fick sin medalj ;)

lyckad gårdag med städ och bad och uteritt på efterlängtad häst!

Igår var iallafall en hellyckad dag! :D
började då med att vi tömde våra skåp (snyft), städade dom, städade klassrummet och flyttade upp till 9ans område dårå. Och däruppe kändes det lika ruttet som vanligt :@ SÄRSKILT när man fick skåpnummer 604 som ligger beläget precis bredvid toaletterna, nederskåp dessutom, ME LIKE :D :D eller inte... :@
gaaah, sen blev det inte bättre av att det satt massa nior och typ glodde på en -.- hatar dom.
JAJA! Sen efter vi var klara stack vi och köpte godis&dricka på Ica, som vi sen satt och smaskade på i klassrummet medans vi såg ÄNNU en knäpp fantasyfilm, haha xd
Anyway, sen efter det va det lunch, och sen åkte hela åttan till brunstorp dårå! :)
och det var faktsikt riktigt kul, även om jag och elsa va dom enda av tjejerna i vår klass som badade ;)
dock badade vi bara i vättern haha :D var så inih*lvete kallt (typ 10 grader, högst!) men ändå doppade vi oss typ fem gånger sammanlagt haha :D och sen "värmde" vi oss bara typ en minut i poolen, och sen efter vi doppat oss igen i vättern så gick vi till duscharna och stod där och duschade i skållhett vatten i typ tjugo minuter haha ;)
och sen efter vi bytt om gick vi bort till dom andra, och sen gick vi och köpte glass! :) å sen satt vi och chillade ett tag, och sen gick jag, elsa och frida och gungade på en såndär "korggunga" som vi hade på ölmstad, ända tills vi åkte hem med bussarna som gick kvart i två! :)
å sen åkte jag då inte hem, utan åkte direkt till stallet! å där gjorde jag typ ingenting den första timmen, hade nämligen glömt matsäck hehe.. men sen efter jag bytt om gick jag in till stallet och fick checka alla hästars hovar för å se om dom hade tappsko (vrf just jag? -.-) och sen fick jag reda på vem jag skulle ha och blev än en gång väldigt förvånad! Fick nämligen Chester, som jag inte ens visste att han kommit tillbaka, haha! Han har nämligen vart skadad och vart borta typ två åt, så har inte ridit honom på huur länge som helst!!
Men jag kom ju ihåg att han var en bra häst iaf! :)
så jag gjorde iordning honom och så var jag tvungen att göra iordning rebus med åt en annan (-.-) och sen gav vi oss ut i skogen eftersom det skulle vara uteritt! :)
och vi red den vanliga rundan på typ en halvtimme, och tyvärr skrittade vi bara (vi red igen i en grupp som inte ridit så länge), men chester var iaf skitduktig och hittade inte på något bus, och var lagom pigg! :)
så det var en mysig uteritt!
å sen när vi kom tillbaka red vi en stund på ridbanan med, och då gjorde vi lite WE och travade och galopperade lite. Och där gick det oxå bra tycker jag! Han var lite seg i början i galoppen men fick bra tips från Mia så sen gick det bättre! Så är nöjd med ridpasset! :)
och tjaa, sen hämtade pappa mej, och sen åt vi mat och sen gick jag ut med thelma och var ute typ en timma med henne, och sen gick jag in och kollade på fotboll! :) (har blivit ett fotbollsfreak haha)
Så en mycket lyckad dag var det!!
Men nu måste jag sluta, men vi får se om jag hinner uppdatera imån, annars blir det nog sen efter avslutningen på fredag!
Ha det bäst, puss :*
haha okej skiitdålig liten bild på honom men var typ den enda jag kunde hitta :/

sista skoldagen i åttan! :D

Heeej allihopa :D är glad nu för denna dagen var den sista dagen i hela åttan för mej, och nu är det ju bara skolavslutningen kvar dårå :D
och denna dagen har vart bra, fast lite jobbig.. har ju då vandrat från nåt ställe, upp till brahehus och sen ner till skolan, en vandring på kanske 1 mil? Å det var jättekul i början, fast det gick jättttttemycket uppåt (gick ju uppför ett berg liksom), men vi gick på, först av alla och oratade och skrattade och hade det gött i solen! :) sen stannade vi på vägen två gånger och lyssnade på pappa en gång och sen på nån tant haha. Sen satte vi oss i solen och fikade med :)¨
och sen fortsatte vi vandra uppåt då, och sista biten upp till brahehus var bara jobbig och det var varmt och man blev skittrött. Så redan där började jag bli mer och mer irriterad, och sen blev det inte bättre av att killarna var så jävla omogna hela tiden och typ kastade clementiner på oss och ah.. -.-
å sen efter vi stannat där en stund började vi då gå den lååånga vägen hem, och visserligen gick det bara neråt, men ändå var det typ det jobbigaste på hela dagen,  jag var skitsur på killarna, var assvettig, hade ont i huvudet OCH världens värsta skoskav -.- så därför blev slutet inte så jättetrevligt.. :/ fast sen när vi slutligen kom ner till gränna igen så gick vi iaf och köpte isglass! :) och sen tog vi bussen hem, och väl hemma var jag så jäkla trött så jag bara gick upp och la mej i soffan och typ sov. Fast sen vaknade jag igen, och kollade på lite tv, och sen gav jag thelma mat och sen kom mamma och då åt vi mat.
Å sen efter maten gick jag upp och såg på lite fotboll (var lite kul när ronaldo var med ;)) och sen gick jag ut i regnet med thelma!
Och sen gick jag in och typ satte mej här!¨
Å nu ska jag se om jag hinner blogga om gårdagen, annars tar jag de imån elr nåt.
För måste lägga mej om typ en halvtimme eftersom vi ska upp typ vid kvart över FEM imån?! :O ska ju då åka och kolla på min brorsa som typ får medalj för han vart i afghanistan, och den "ceremonin" börjar typ halv nio så vi måste åka typ halv sju :/
menmen, bättre det än softballturnering iaf! ;)
men vi hörs kanske strax, puss :*
hahaha hittade en vääldigt snygg bild på mej som är typ ett år gammal eller nåt, med pyjamasen på och allt, haha xd

morgondagens planer!

Just det! Tänkte bara ta lite om morgondagen med! För imån blir nog en skoj dag! :) eller först ska vi städa, sen tömma skåpen och sen flytta upp till 9ans område dårå (VILL INTE!!!) och byta skåp och sånt, blä ;S vill stanna kvar där vi alltid har varit, känns som hemma ju :( usch, hatar nians område :@ jaja, alla andra vill ju SUPERMYCKET så får la gå :/ menmen, sen efter vi ätit lunch på skolan så åker vi till brunstorp och badar :) får hoppas det blir lite bra väder iaf! kommer dock INTE bli alls lika kul imån som det var förra året, för imån ska typ inga tjejer i hela vår klass bada, förutom jag och elsa :/ jaja, vi ska iaf doppa oss i vättern har vi bestämt :D
å sen efter det åker jag direkt till stallet, för jag ska rida igen i en grupp där eftersom jag inte kan rida på torsdag dårå. Tror vi skulle rida ut! Gött! :D
så det blir förhoppningsvis en rolig dag! :)
hinner dock kanske inte uppdatera imån, eller vi får se, men annars hörs vi på onsdag igen!
ha det bäst, puss :*

flummig sista riktiga skoldag + "ny" klänning! :D

Hejsan allihopa! :D
nu har man då klarat av den sista riktiga skoldagen i åttan, känns riktigt gött kan jag säga :D
nu äre bara chill kvar i skolan ;) å sen börjar man nian dårå.. läskigt ;s hahha närå, blir nog bra ;)
men den sista riktiga dagen var riktigt go faktiskt! :)
¨började med sjuukt rolig och sjuuuuukt flummig idrott, HAHAHHA har nog aldrig skrattat så mycket under en idrottslektion x'd haha, jag, lollo, elsa, frida p, linda och emma bestämde oss för att "strejka" mot dom andra, som ville köra softboll, så då tog vi och startade en egen match lacross :D hahaha och vi hade sjukt kul och sprang runt som galningar och skrek och svor och skrattade ihjäl oss typ hahah xd å sen när vi tröttnat på att spela så ställde vi oss i en ring och bara kastade till varandra och körde gris, haha ;) å så typ dog jag lite där på slutet med hahhaha xd  aja, så det var en sjukt kul sista idrott! ;D'
å sen efter det var det dags för engelskaredovisning, blää ;S fast som tur var fick jag och filip vara typ nästan sist.. och det gick la sådär, skämde ut mej totalt som vanligt men jag är van, haha x)
å sen efter det var klart så gick vi upp till medborgargården (träffade på alva och hennes kompisar på vägen, dom var på klassresa :)) för att kolla på en typ musikal! och den var la rätt bra! bättre än grennaskolans iaf, haha x)
å sen när den var färdig så gick vi ner och åt mat (PIZZA för första gången på typ ett år!) och sen efter det hade vi slapp matte, där vi typ bara gjorde en matteuppgift och sen läste pappa nåt helt ointressant haha och sen hade vi lite betygssnack i slutet. Jag och Frida fick B som förra året med elsa den jä*eln fick A!! ;O heeelt sjukt!!! :O fast hon är ju ett smarthead med ;)
men anyway, sen i slutet hade vi en sjukt flummig handledartid då vi bara typ babblade och kollade på lillabloggen på youtube haha ;P
och sen fick vi åka hem! :)
å sen hade vi både en sjukt flummig bussresa i stora bussen, och sen en sjuukt rolig bussresa i lilla bussen hahaha xd jag och joel satt och bråkade/argumenterade om massa saker som vanligt hahaha xd fast sen i slutet blev vi så goda vänner så han inte ville gå av utan åkte med extra långt för han ville sitta kvar hahaha xD
jaja, sen skjutsade svenne in mej ända till huset (som han börjat göra nu när vi fått ny väg, uuh! ;)) och sen när jag kom hem gjorde jag det vanliga, gav thelma mat, åt lite "mat" själv (nachos och guacamole) och kollade lite på tv, och sen gick jag ut med thelma på promenad, träffade min moster som kommit hem från sjukhuset nu, och sen kom jag hem, duschade, åt mat och sen kom mamma hem med :P och sen har jag suttit här, och nu ska jag umgås lite med min pappa och se på fotboll (kan stå ut med det när sverige spelar) :)
och just det! glömde ju säga att jag fick en glad överraskning i brevlådan när jag kom hem med; nämligen min klänning som jag köpte från söta nathalies bloppis för några dagar sen! :) och den satt jättebra och var superfin, så tog lite bilder med mobilen + kameran som jag tänkte visa :)
hahaha och ni får ignorera att mina randiga trosor lyser igenom under, orkade inte byta hahha xd
vad tycks? :)
:)
(fortfarande mumintapeter, HAHA, kommer aldrig bli av med dom xd)
haha hårig arm -.-

klubbtävling och munkar! :D

Och idag har oxå vart en bra dag! :) dock lite mindre hektisk än igår ;)
fast tyvärr fick jag inte sova ut idag, eftersom jag var tvungen att gå upp redan kl åtta för att hinna till tävlingarna å vara lite hästskötare åt emma dårå. Fast det gjorde inte så mycket! :) så sen vid niotiden åkte vi då mot örks, och sen när jag kom fram hjälptye jag emma att borsta klart tabris och reda ut manen osv. Å sen när vi var färdiga gick hon ut, och sen kollade jag på framhoppningen. Sen började det med LDn dårå, och även om emma trillade av på framhopningen (stackarn!) så gick det bra inne på banan, bara en vägring!
Å sen fortsatte tävlingarna och jag fotade och var funktionär. Så det var kul! :) Fast nästa klubbis ska jag va med, har jag bestämt ;) var nämligen inte alls mycket folk, vilket passar mej utmärkt hehe ;P
Men ja, sen efter jag hjälpt emma lite till och tävlingarna var slut så kom pappa och hämtade mej!
Å sen när jag kom hem gjorde jag våfflor, och sen funderade jag på om jag skulle baka något. Å tillsist bestämde jag mej för att testa att göra munkar! :) å det var faktiskt rätt kul och inte alls så svårt! Det svåraste var att få glasyren att sitta fast på dom haha ;) och okej, dom blev inte helt fantastiskt goda (blev för o-söta!) och inte huur snygga som helst, men jag är ändå nöjd för att det var första gången liksom ;) så när dom var färdiga tog jag lite bilder med pappas nya kamera, så kanske kommer bilder på dom sen :)
men sen efter dom va klara efter typ 2-3 timmar så typ gav jag thelma och sen gjorde jag sallad och sen åt vi mat :) och sen gick jag ut en långpromenad med henne, och sen har jag typ suttit här :)
men en skön söndag har det vart!
och imån blir det nog oxå rätt chill, har typ 2/3 riktiga lektioner, och sen har vi inga mer lektioner i åttan :D så jäkla gött!
dock måste man ju upp lika tidigt som vanligt, så måste nog dra mej mot sängen strax!
men hoppas ni oxå haft en bra helg! hörs imån,
puss :*
hehe typ den finaste ;)
haha, inte så snygg menmen.. ;)

händelserik (och något dramatisk!) dag i stan!

Heej allihopa! :D
nu har jag en liten stund över innan jag ska gå å sova, så¨jag kan skriva lite om helgen! :)
som förövrigt vart riktigt bra! :)
igår då trodde jag ju då att det skulle bli en väldigt lugn dag här hemma och så, och början av dagen var visserligen rätt lugn haha, men sen vid typ två åkte jag och mamma och pappa in till stan! :) Å medans dom åkte och typ köpte ett parasoll till altanen eller nåt, så gick jag lite på stan :) eller ja, haha, hann bara va i favoritbutiken Once, men där va jag typ en halvtimme och prövade massssa kläder! ;) och hittade som vanligt typ 1000 saker som jag ville ha, men eftersom jag redan börjar bli pank (och inte ens halva månaden har gått?!) så fick det bara bli ett linne som jag kollat på innan, som jag var TVUNGEN att köpa för det var så snyggt hehe ;P
Å sen efter det kom pappa och hämtade upp mej, och sen drog vi till a6 en sväng med för jag ville kolla lite där med :p
så då fick jag gå där en stund, gick rätt direkt till bikbok (haha bikbok och once är typ dom enda jag shoppar hos nuförtiden?!) och så gick jag och provade lite där med, och tillslut bestämde jag mej för att köpa ett par mörkblå shorts som jag OXÅ kollat på aslänge hah ;) så nu är jag typ helt pank ;/ menmen, det var det värt! ;)
hehe, och sen gick jag och mötte upp mamma och så köpte vi en dricka till mej, och sen var vi tvungna att hänga med pappa till dressman och vara smakråd åt honom med, *suck* haha.
Jaja, efter det stack vi iallafall bort till Ryhov, där min moster var för hon opererades i fredags, och så satt vi i hennes rum och fikade och pratade och så! :) mysigt! förutom miljön, HATAR sjukhus, så jävla obehagliga :s
Jaja! Sen var vi tvungna att åka igen, för jag skulle hinna med en buss (trodde jag) och mamma och pappa skulle på en sak. Å sen när vi kom bort till cigarren, så fick jag gå typ 200 meter, och sen såg jag 101an komma lite längre bort, så då började jag kuta allt jag kunde typ (måste sett rätt kul ut hahah), och så stannade bussen dårå, och sen när jag va typ 10 meter bort så åkte den.. å FATTA va förbannad jag va då! :@ gaaaaah -.-
så då visste jag inte vad jag skulle göra, eftersom mamma och pappa redan gått iväg på¨den där saken de skulle på.. så jag bara gick iväg på gatan, och visste inte var jag skulle ta vägen haha :( å så gick jag där, och så var det lite läskigt för typ två bilar åkte förbi och tutade och skrek?! :o uuusch, hatar att gå där borta på kvällen, ensam :/ jaja, så tillslut bestämde jag mej för att gå till det huset där mamma och pappa var i och lyssnade på en "föreläsare" typ, men sen när jag kom dit var det låst, OFC -.- så då bara satte jag mej utanför på en bänk och bara deppade haha.. fast sen kom det en kvinna som frågade om hon kommit rätt, och så gick hon och typ knackade på, och då öppnade en tant, och då kunde jag oxå gå in dårå!
Så det var tur att jag kom in iaf, annars hade jag fått sitta där i typ 2 timmar ;S
dock kan jag ju inte säga att dendär "föreläsningen" va så kul, det handlade om typ en munk som bodde i ett fattigt land och hjälpte folk där och så.. men man fick fika efteråt och oskar var där haha, så satt och roade mej med att sitta och glo på honom när han åt, HAHAH xd (jag är skum..)
hahah, och sen när det äntligen va slut så tvingade jag mamma och pappa att köpa godis åt mej, och sen åkte vi hem! :)
haha oj shiit va långt det här blev nu då?! sorryyyyyy.. :(
jaja, det va min gårdag det! ;)
linnet och shortsen! :)

go dag!

Heej allihopa! :)
har haft en riktigt go dag som inte blev riktigt som jag tänkte haha, men bra har den vart iaf! ;)
men hinner inte berätta nu, för måste gå å lägga mej nu, måste gå upp åtta imån ;/
aja, vi hörs imån iaf!¨
puss :*
btw, skumt väder idag! först regn, sen sol, sen regn, sen sol.. :/

UNTIL YOU SPREAD YOUR WINGS, YOU'LL HAVE NO IDEA HOW FAR YOU CAN FLY

Hej allihopa! :)
hinner inte skriva så mycket nu, har suttit här alldeles för länge nu ;s
Men kan bara säga att det vart en riktigt go fredag! :) och sista fredagen i åttan nu då, weehoo :D
började dock mindre bra med spanska då vi såg på en så sjukt jä*la äcklig och vidrig film, asså USCH vad jag hatar såna filmer! Typ fantasy/"skräck", fan värsta filmerna nånsin -.-
haha jaja, sen hade vi rätt go och flummig långrast då jag och lollo förtvivlat ringde runt till typ 7 olika cafeer och bagerier, men inget napp denna gången heller, förutom på typ ett då bara dom tog emot en ;/ dock har vi det mest lovande nu som vi väntar att få svar ifrån, så hoppas! För jag är inte alls sugen på å ta från listan, då man antingen kommer komma med nån bitch från nån annan klass, eller en helt annan skola :/
så hoppas vi får detta nu!!
Men anyway, sen efter rasten var det idrott som vanligt, näst sista idrotten! :)
och den var la okej, körde softboll och jag träffade faktiskt bollen varje gång :D *stolt* haha.
Å sen var det lunch, och sen SO där vi bara flummade omkring och kollade på nån knäpp kanin-film och youtubeklipp + fick reda på betygen :) är rätt nöjd, fick behålla mitt C sen 7an i samhällskunskap, sen fick jag C+ (han sa egentligen B men att han var lite "feg" nu i åttan) i religion och historia, och B i geografi :) så det var ju tur att jag fick bättre i det ämnet som är roligast iaf! ;)
Men jaja, sen tillsist hade vi rätt slapp biologi (sista! :D) där vi bara hade typ ett litet läxprov och kollade på nåt program, och sen gick vi ner till hamnen där vi skulle kollat på reningsverket, men SOM TUR VAR var det stängt (tack gode gud för vi höll på å avlida av stanken), så då gick vi och köpte glass istället haha :D
å sen tog vi bussen hem!
och sen när jag kom hem gav jag thelmis mat, och sen gick jag in och slappade ett tag, och sen gick jag ut med thelma och hämtade hö, och sen kom mamma hem och då gjorde jag minipizzor och sen har vi bara myst här hemma med massa kakor och godis :D dock är det ju inget bra på tv längre, nu när fotbolls-em har börjat :(
jaja!
Planerna för helgen är; imorgon: SOVA! Typ kanske baka ngt, städa mitt rum, vara ute med thelma, kanske åka in till stan en sväng.. ah, typ det.
Söndag: Vara hästskötare och hjälpa till på klubbtävlingen på örks! :)
Så denna helgen blir rätt slapp, gött! :)
Men nu måste jag sova, är sjukt trött!
Puss :*
HAHAH en helt random bild som inte passar ett dugg till inlägget men ah.. hade inte lagt upp den innan så.. why not? haha xd

kort skoldag och riktigt grym ridlektion!

Hejsan allihopa! :D gud vilken go torsdag detta vart asså! :D
gick i skolan i ca 4 timmar och hade endast engelska, teknik och svenska, eftersom vi övertalade min snälla pappa  att låta oss få kompledigt sen eftersom vi gick till tre förra torsdagen, så alltså fick vi åka hem redan vid kvart över tolv :D å då åkte jag såklart inte till stallet, eftersom jag då skulle fått vänta i 4 timmar innan vi började..! Så då tog jag och elsa bussen till ölmstad, och sen kom hennes mormor och hämtade oss och skjutsade hem oss! :)
så då kom man hem sjukt tidigt, vid ett typ, så då hade jag ju ett par timmar på mej innan jag skulle iväg till ridskolan dårå :) så då var jag först inne en stund, och sen gick jag ut på en prommis med thelma :)
å sen efter hon fått mat gick jag in och gjorde pasta och bacon-"sallad" till mej, mums :)
å sen vid typ kvart över tre var det bara å börja cykla, eftersom jag inte hade nån skjuts dårå. 
Men det var inte så farligt, kom dit på typ 20 min ;) å sen bytte jag om, och sen gick jag och kollade vem jag skulle ha, och blev ytterst förvånad när det stod att jag skulle ha Delicato, som jag haft typ 1 eller 2 ggr innan, för typ 4 år sen?! Haha vet ej varför jag aldrig får honom, för han är supersnäll och mysig, men tja, hon har bara inte gett honom till mej hah :P så då blev jag lite förvånad, men ändå rätt glad för han är bra liksom! Dock skulle vi rida barbacka idag, och jag visste att han var vädligt skumpig i traven, men jaja, det fick la gå! ;)
men jag kan säga att det gick HUR bra som helst verkligen :D och visst, han var lite  skumpig, men inte jättemycket mer än nån annan liksom, så det brydde jag mej inte om! Men vi tränade på bakdelsvändningar, och det gick superbra! :D eller i början gjorde jag fel, och gjorde framdelsvändningar istället, för jag är mest van vid det haha, men sen gick det toppen!
å sen galopperade vi rätt mycket med, och han var perfekt, även om man fick jobba lite ;)
Men hela lektionen gick super och jag fick beröm av Essi så jag är jättenöjd och väldigt överraskad av hur bra han var! :D så det är SJUKT synd att detta var sista ridlektionen för mej innan sommarlovet, (är borta hela nästa torsdag), för jag hade jättegärna velat ha honom då igen :( menmen, ska rida igen io söndagsgruppen nästa söndag, så kan ju hoppas jag får honom då! :)
Men hursomhelst är jag somsagt riktigt nöjd över dagens ridpass! :)
Sen hade vi en asgo hästkunskap med! Vi körde Fjordbalder och flummade hela tiden haha x) sen blev det ett sorgligt farväl till dom andra eftersom jag inte kommer se dom på hela sommaren :'/ haha, nä det brukar gå aset snabbt så det blir nog inte så farligt ;)
Men sen efter det kom mamma och hämtade mej, och sen åt vi pizza ;D och sen va jag ute lite med thelma, och sen har jag sett på halv åtta hos mej och suttit här!
Och imån äre FREDAG :D inte så go skoldag dock.. men sista fredagen nu då :D
aja, ska sluta tjöta nu!
men vi hörs imån, puss :*
en fin liten bild på delicato! :)
hittade även en mörk film på honom när han hoppar haha ;)

nationaldagen!

Tjohej alla :D
hoppas ni haft en bra nationaldag! :) själv har jag haft en rätt skön dag!
började med att jag sov ut läänge, och sen gick jag upp, åt frukost, och sen städade jag upp lite i mitt rum och sen hjälpte jag mamma att sätta upp min nya gardin som jag inte orkat sätta upp förrens nu ;) men den blev jättefin!
Å sen chillade jag väl mest nån timma, och sen åkte jag och päronen bort till Åsens by (typ en by med massa djur som man kan kolla på och så kan man äta där åså) en sväng! :) Å där va vi typ några timmar och åt, kollade på djuren och lite i affären och sen gick vi en rätt lång runda med, och hade med fika oså :) så det va mysigt!
sen var jag ju tvungen att testa pappas nya kamera med, riktigt grym faktiskt! :P men eftersom han köpt ny betyder det att om vi får igång hans gamla (var nåt fel med batterierna) så får jag den! :D så hoppas den går å fixa, för den är oxå en bra kamera! :)
anyways, sen efter vi gått nån timma så kom vi tillbaka, och efter en stund gick vi ner till bilen och sen åkte vi hem.
Sen när vi kom hem gav jag thelma mat och var ute med henne en stund, och sen var jag tvungen å klippa gräset eftersom jag aldrig gjorde det igår.. inte mej emot dock, är rätt gött å bara gå runt å klippa lite och lyssna på musik och tänka :)
å sen efter nån timma så orkade jag inte mer (och ändå var det typ bara 1/5 av hela trädgården!), så då tog jag ut thelma lite till och så gick vi bort till kossorna och så fick hon hälsa, fast hon ville bara stånga dom, haha x)
men sen var jag tvungen att gå in och läsa lite biologi, och sen har jag suttit här :)
och nu ska jag väl umgås lite med mamma och pappa och kolla på lite tv och äta mat :p å sen är det skola imån igen, buhu :( aja, bara tre riktiga skoldar kvar nu! Å sen är det ju ridning imån med!
Så det ska nog funka ;)
men nu ska jag sluta babbla, men vi hörs imån eller på fredag!
puss :*
tog lite mobilbilder på åsens by :) här är grisarna haha, så söta! ;)
haha :)
å så en dålig bild på min nya gardin med! ;)

grymmaste helgen på länge! :D (fortsättning!)

Och sen i söndags var det då dagen då vi åkte till liseberg, som jag längtat efter i typ två månader nu :D
så i söndags var det äntligen dags!
vi åkte 9 frånb kyrkan, och bussresan dit var rätt seg, men så är det ju alltid om man längtar efter nåt ;) dessutom satt jag hela bussresan och störde mej på en tjej som verkade va en riktig bitch ;s
å sen när vi stannade och fikade var plötsligt hela grennaskolan där med, haha x) dom skulle såklart oxå dit samma dag, morr.. -.- haha men jaja!
sen vid typ kvart i tolv kom vi då fram, och då var jag så kissnödig så jag seriöst trodde jag skulle kissa ner mej, när vi stod i den milslånga kön till entrén, men som tur var gick det rätt snabbt, och när vi kom in kutade jag som f*n till nämaste toalett haha xD å sen efter jag uträttat mitt behov haha, så gick vi och hämtade våra åkband, och sen var det bara att köra :D
å först tog vi flumeride, något som jag inte ville då jag varken ville bli blöt och jag tyckte den var lite läskig för några år sen haha, men dom tvingade mej så hade inget val ;) men den var skitkul ju, även om jag blev aset blöt x)
å sen efter den tvingade dom mej (juste glömde berätta vilka jag gick med, det var alltså jag, elsa, allis, kajsa och en som heter axel!) att åka lisebergsbanan, som jag aldrig åkt tidigare och är jordens största mes, haha xd så jag var HUR rädd som helst när vi stod i kön, men det var bara att köra. Å även om jag höll på å dö i uppförsbacken i början, så var den ju inte alls farlig sen, utan bara rolig :D så jag blev överförtjust i den och sen åkte vi väl den 6-7 ggr under dagen ;D haha!
sen så åkte vi kållerado, där vi som vanligt blev skitblöta (särskilt allis haha), och sen åkte vi även radiobilarna. 
Å sen efter ett tag gick vi upp "på berget", och då åkte elsa, kajsa och axel höjdskräcken, och sen gick vi och åkte lisebergshjulet, som var sjukt tråkigt för vi åkte typ 5 varv, fast det va vääldigt fin utsikt iaf! ;D
å sen så vet jag inte vart vi gick, men sen efter ett par timmar gick vi iallafall till burgerking och åt mat :)
å sen satte vi igång igen hah, och efter vi typ åkt flumeride och lisebergsbanan igen, så var det dags att åka balder. Som jag tänkt att jag ALDRIG skulle åka i mitt liv. Men vad gör man inte för dom andra? Haha nä, men jag tänkte, att nångång måste jag göra det, och jag skulle antagligen inte dö (bara lite halvt..) och om jag inte gjorde det skulle jag va såå besviken på mej själv, så tillslut fick det bli så!
Och FATTA va nervös jag var?!? Har typ aldrig vart så nervös, kunde typ inte tänka och satt typ med tårar i ögonen när vi åkte uppför backen haha.. och sen satt jag och led typ hela åkturen, från början till start haha, SÄRSKILT i 70graders-backen, FYFAN säger jag! USCH!! så det var nog första och sista gången jag åkte den haha.. men var så sjukt stolt över mej själv sen så det var helt sjukt! x)
nåväl, efter det kände jag att typ inget kunde vara värre haha (jo såklart typ kanonen och atmosfear men..), så efter lite övertalning så fick elsa och allis med mej på Uppskjutet, vilket var rätt kul upp iaf, fast sen när man åkte ner var det hemskt haha.. så ska ALDRIG åka höjdskräcken, då skulle jag dö!
Men sen efter den var jag ännu stoltare över mej själv haha ;D
å tjaa.. sen så åkte vi lisebergsbanan ett par gånger till, innan vi sen sista timman innan vi åkte hem köpte sockervadd och baconchips, och spelade på chokladlotterierna :) haha vi spelade säkert bort flera hundra kronor, men ändå vann ingen av oss?! ÅH så sur jag blev!! Vinner ALDRIG på sånt verkligen! :@
haha jaja.. sen vid typ kvart i åtta var det dags att samlas, innan vi sen lämnade liseberg för denna gången och återvände till bussen. Å sen var man rätt trött efter en hel dag på liseberg ;) men hade en go och fkummig hemresa iaf! å sen var det hen och sova :)
men det var en awesome dag och en awesome helg som jag ej kommer glömma!
och FÖRLÅT för såhääääääääääär långt inlägg! kan.inte.sluta.skriva. !!!!!!!!!
haha okej nu ska jag sluta ;)
men hoppas ni oxå hade en grym helg!
nu ska jag sova, imån blir det förhoppningsvis en rolig nationaldag! :)
puss :*
tog lite bilder med mobilen ;) axel, kajsa och elsa påväg upp i höjdskräcken ;)
utsikt från lisebergshjulet :)
atmosfear :)
hehe ;)

grymmaste helgen på länge! :D

Hejsvejs allihopa! :) hoppas ni haft en bra dag! Jag har haft en skön dag här hemma och har typ inte gjort alls mycket, eftersom jag inte fick igång gräsklipparen haha xd
men nu tänkte jag berätta om helgen dårå, som somsagt var GRYM! :D
kan ju förslagsvis börja med lördagen ;) den dagen spenderades då inne i stan med dom bästa i världen och vi hade det grymt, särskilt på kvällen! :) men vi började med att åka in till öster för att försöka leta praoplatser till nian dårå. Och det gick la sådär, som jag trott.. :/ eller asså vi fick en del nummer och emailadresser och så, och vi fick iaf lite hopp när två hotell sa att vi skulle ringa/maila dom på måndagen. Så efter vi gått runt nån timma så bestämde vi oss för att vi bara skulle hoppas på att vi fick på antingen något av hotellen, eller på Waynes coffee eller Lagerhouse (som oxå skulle ringa), för vi orkade inte leta mer. Så sen efter ett tag mötte vi upp frida och lollo, som inte heller fått napp, och sen gick vi till en pizzeria som vi vart på förut och ätit, och sen satt vi där och åt och flummade och sen efter en stund gick vi bort mot stan igen för att kolla i lite affärer. Å på h&m köpte jag äntligen min efterlängtade jumpsuit/byxdress som hade kommit till butiken nu! :)
å sen gick vi runt på gina och once lite med, hittade ett assnyggt linne på once som jag dock tyckte va lite dyrt (bor ju i småland ni vet ;)) men får se, kanske köper det nån gång snart :p
men sen tog vi iaf bussen till a6, där vi gick runt lite till och kollade på bikbok och h&m, och sen gick vi och fikade på rundkafét! :) haha och sen satt vi där och pratade med linnea och andreas om vad som hade hänt kvällen innan (dom hade haft en liten myskväll med två andra ;)) haha och det blev lite smått kaos men ah ;)
å sen så var vi så trötta på att vara där inne på a6 så då gick vi ut, och sen satte vi oss på parkeringen där rixfm-festival skulle hållas, och sen satt vi där och chillade och spanade in folk medans vi väntade på att det skulle börja ;P
och sen vid sex drog det igång dårå, och sen höll det på typ två timmar nästan, och det var rätt bra faktiskt, och framförallt kul :D det som förstörde det hela var dock att det var så sjuukt kallt, så vi stod och hackade tänder typ hela tiden :s menmen, det var trevligt och vi hade det jätteskoj :D (och så fick vi ju se alla artister med ;P)
å sen gick vi till bussen och fick vänta där ett tag, och så åkte det förbi en bil som tutade och drog ner rutan och ba; FEST IKVÄLL!! och vi ba; öhh xd haha! och sen satt vi där och stirrade på alla som åkte förbi haha xD
aja, sen tog vi iallafall bussen hem, och sen var jag tvungen att göra scones och packa inför morgondagen!
och sen var jag hyfsat trött när jag gick och la mej.. ;)
men en grym dag var det!<3
tog tyvärr inga bilder under dagen så får bli en googlebild på byxdressen jag köpte! :)
från H&M 199 kr!

ledig två dar nu (Y)

Hejsan allihopa!! :D och förlåt för att jag inte uppdaterade mer i fredags, men hann inte! så jag försökte mobilblogga och skrev ett aslångt inlägg om dagen och planerna för helgen å så, men näpp.. det kom inte upp :@
men jag kan bara säga att jag har haft den grymmaste helgen på LÄNGE! :D :D har vart så sjukt awesome!
dock hinner jag inte berätta om den nu, men eftersom vi är lediga två dagar nu så kommer det upp imån, så håll ut! ;)
och på tal om det, så sjuukt gött att bara va hemma imån! (okej, jobba lite härhemma då för det är dagsverke, men..) ska typ bara sova, baka bullar, klippa gräs och kanske hjälpa min morbror :)
å så blogga då! :P
men kan säga att min helg bestod av dessa saker; vänner//prao-sökande//shopping//rixfm-festival//skratt//LISEBERG!
så ah, ni hör ju, kan inte bli bättre! <3
men berättar såklart allt imån! nu ska jag kolla lillabloggen på youtube och kolla på nellys.se och bara slappa innan jag ska sooooova..till typ tolv imån (Y)
puss på er :*

awesome torsdag! :D

Å sen igår var en rätt grym dag faktiskt! :D
började med att vi åkte till tåkern med ekobussen, och var där hela dagen! och det var faktiskt roligare än man kunde tro, det var till och med lite kul att leta massa fåglar haha ;) och dessutom ägde vi ut alla och fick mest poäng i klassen, haha ;D nejmen sen efter vi kollat fåglar då typ en dryg timma så gick vi till det nybyggda naturrummet en stund, och sen grillade vi! :) och där var det sjuukt flummigt xd bland annat stod killarna och tjuv-filmade oss genom sina tubkikare, öhh?! xd haha! å sen mobbade johansson mej för mina solglasögon med och sa att dom var förstora?! -.- morrr... ;)
haha, jaja! sen efter vi då varit där ett bra tag, så åkte vi vidare till omberg, och där gick vi en runda (som jag bestämde haha, för jag vart där innan ;)) på typ 2.5 km, och sen hämtade busschauffören upp oss och sen åkte vi till ett ställe som hette Västra väggar, och det är typ ett stup rakt ner i vättern, rätt coolt faktiskt :P (synd bara att man inte tog en enda bild typ?! -.-)
aja, sen efter det drog vi oss iaf hemåt igen, och bussresan var heeelt galen xd killarna var sjuka (inget ovanligt dock), vi skrek på linnea hela tiden och la ut massa ful-bilder på instagram, och det blev bara allmänt kaos! xd haha, men kul vare ;)
å sen när vi kom tillbaka var det bara att hoppa på nästa buss, och sen åkte jag ju då till stallet eftersom det var torsdag! :)
å väl där fick jag reda på att det var hoppning, vilket jag inte var beredd på! men det var ju en trevlig överraskning ;) å jag hade ju då hampus som förra veckan, och det gick bra faktiskt! dock tyckte jag sen i efterhand att jag skulle kämpat lite mer, med farten och med själva anridningen, för vid några tillfällen kom vi snett på hindret och så var han lite lat. Men så var det ju första gången (tror jag?!) jag hoppade med honom med, så jag får vara nöjd :)
å sen på hästkunskapen tömkörde vi, och sen väntade jag på pappa i typ 2 evigheter, och var något stressad eftersom jag sen hade ca 25 min på mej att ge thelma mat, gå ut med henne, äta mat själv och göra mig iordning inför min mosters lilla "kalas" som var kl 7 ;) men det gick nästan.. eller okej, kom typ 20 min försent men ;)
men sen när vi slutligen kom dit stod alla uppe på deras nya balkong, så då checkade vi in den, och sen gick vi ner till uterummet (min favorit ni vet!) och sen hade vi en ASMYSIG och skitrolig kväll där, med mina kusiner (några av dom iaf), och mina mostrar och morbröder! å vi smällde i oss både paj, havrekakor, tårta, kolakakor, morotskaka och massa mer haha! ;) å sen satt vi där till typ halv elva och bara pratade och skrattade (och typ kissade ner mej lite emellanåt hahahah) :D så en sjukt bra avslutning på en riktigt bra dag!
hehe typ ända bilden jag tog igår! ;) söt elsa med mina solglajjor!
haha å en till hade jag från bussen ;)
å så en arkivbild!

update!

HEJ ALLIHOPA och förlååt igen för den kassa uppdateringen! :/ men har verkligen inte haft tid förrens nu!
men jag har iaf haft det bra sen sist! :) eller onsdagen var la inte jättebra i skolan, vet inte riktigt varför men det kändes inge bra alls iaf, men vi hade iaf vår sista mat&bak då (för dethär läsåret då) och då gjorde vi en pannkakstårta med jordgubbssylt och choklad i haha! (Y) höll på å spy typ xd hahaha, men sen fick vi sluta tidigare än vanligt, fast jag och elsa satt kvar i solen och väntade en halvtimme, och rätt som det var kom det ett sms från elsas syster där det stod; har hittat 5 bebisar i ditt rum!! och då fattade vi att det var elsas katt som fått sina kattungar, så då fick elsa lite småpanik och så "tvingade" hon mej att hänga med henne hem, haha! ;D haha nädå, jag ville såklart se dom med ;P och dom va så små haha! som små råttor x) fast söta råttor såklart ;)
så då gjorde jag, elsa och kajsa iordning en liten korg åt dom och så satt vi och bara kollade på dom jättelänge :') fast sen fick elsas pappa tyvärr ta bort en för den var missbildad :( fast nästan tur det så hon slapp ha fem ungar liksom!
men sen så stannade jag en liten stund till, och då typ flummade vi lite i elsas rum å kollade lite på tv, och sen var jag tvungen att åka hem för jagh skulle baka kakor till min moster som fyllde år nästa dag!
så det gjorde jag sen när jag kom hem och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde mer den kvällen, men nåt var det ;)
skriver om gårdagen i nästa inlägg!
haha får bli denhär snygga bilden från förra veckan när det var så sjukt grymt väder! ;D
haha ingen (förutom frida!) va typ med på att jag tog bild.. xd