Øverrasking!!!!! :D

MEN HALLÅÅÅ ALLA!!!!!! HA! Nu blev ni øverraskade va?! Men nu ær det faktiskt så, att jag får anvænda internetet typ hur mycket jag vill, så jag kan faktiskt uppdatera hærifrån ændå! HA, så lætt kom ni inte undan ;) Dock pissjobbigt att det ær norskt tangentbord.. :/ Menmen, tænkte bara skriva att jag nu då ær framme hos min kusin och hennes familj och deras fina gård i finaste norge, och resan hit gick hur bra som helst utan några problem! Var inte ens rædd nær jag fløg sjælv ;)
Haha næ nu måste jag sluta, blir før jobbigt før er att læsa annars, så ska nog sætta på en film eller nåt, men ha det bæst så hørs vi sækerligen imorgon igen! :D
Puss :*
 
orkar ej ladda upp bild...

Litet avskedsinlägg...

Heeeej allihopa!!! Gud va längesen det var. Nåväl, tänkte bara kika in här och skriva ett litet avskedsinlägg haha.. För imån flyger ju jag till norge (ensam ;s) och är där i 2½ vecka, och sen åker vi direkt till åland och stannar där tills typ den 20e. Så TYVÄRR tror jag nästan att bloggen kommer få vila ända tills dess, möjligtvis kan jag skriva lite inlägg på kvällarna i norge eller så, men jag vet inte riktigt.
Och juste, för er som inte vet så ska jag alltså jobba som barnvakt hos min kusin och hennes fyra små underbara barn! (tror nämligen inte jag skrivit det på bloggen?! xd) Och sen efter jag kommit hem från åland så har jag 5 dagar hemma innan jag åker till FRANKRIKE med bästa Allliiiiiss :D :D :D omg, tror jag inte skrivit det heller?! Haha vad är fel på mej liksom xd Nåväl, så som ni ser är typ hela min sommar räätt fullbokad, så som ni förstår så kommer det INTE bli mycket uppdatering alls.. Men lite då&då somsagt! Men tror tyvärr inte jag hinner skriva nåt mer om midsommar och så, men jag hade iallafalll en underbar helg uppe i bästa sörmland, precis som förra året!! Hoppas ni oxå hade en toppenmidsommar! Men nu måste jag sluta då jag måste upp typ 4 imån bitti, men HA DET BÄST allihopa så hörs vi när vi hörs! PUSSSSSSSSS :*
 

måndagen - solande, planerande och ridning med ella :D

Och sen kom då måndagen och då gjorde jag typ ingenting haha. Iallafall inte först.
Men jag typ steg upp, åt frukost ute, la mej ute i solstolen och låg sen där i typ 5 timmar hahaha. Nämen jag satt där och läste och lyssnade på radio men framförallt satt jag och planerade med tjejorna inför morgondagen då vi skulle hitta på nånting eftersom vi sen knappt kommer kunna ses på hela sommaren.. :( 
Så då planerade vi typ hur mycket som helst, så känns som jag bara satt med näsan i mobilen så vet inte hur mycket solbränd jag blev.. ;) Jaja var ju trevligt ändå :D
Och sen efter ett tag gick jag in och gjorde nudlar och chicken nuggets, lika nyttig som vanligt är jag!
Å tjaa sen kom la typ mamma hem, och sen så gick jag la kanske ut en sväng till eller nåt, och sen vid sju så tog jag moppen ner till ella eftersom vi bestämt att vi skulle rida den kvällen :D våra planer ändrades dock något då lena stod färdig att rida precis när jag kom ner haha, så vi fick helt enkelt nöja oss med en häst den dagen ;)
Menmen, först stod vi iallafall och gosade med ellas och hennes familjs nya valp, och jag höll seriöst på å smälla av när jag såg den. Asså det var typ bland det sötaste jag sett, såg exakt ut som ett litet gosedjur (och exakt som en rävunge!!) med världens kortaste ben hahaha. Så fruktansvärt gullig, ville bara kidnappa henne!! ;)
Haha nåväl, och sen efter vi gullat med henne ett bra tag så gick vi tillslut och hämtade Majken från hagen, och sen gick vi in i stallet och gjorde iordning henne medans vi stod och babblade på om allt som hänt sen sist ;)
Å sen red vi då iväg, och ella började rida :) Å vi gick till bunn ungefär, och det var så jäkla sjukt för det är typ 3-4 km dit enkel väg men det gick verkligen SÅHÄR snabbt?! :O Haha vi pratar alldeles för mycket xD Nämen händer ju så mycket hela tiden så måste ju catcha upp rejält när vi väl ses ;)) 
Å sen när vi då kommit halvvägs så fick jag hoppa upp å rida hem :) 
Så det var ju en väldigt fridfull ridtur haha, men det var så trevligt så! :D 
Och sen när vi kom tillbaka till stallet satte vi in majken i boxen och sen satte vi oss och pratade ännu mer i typ.. en halvtimme kanske? xD 
Å sen slutligen så sa vi ett sorgligt farväl haha, och sen åkte jag hem med min finfina lilla moppe!! :D 
Å sen när jag kom hem tror jag vi typ åt nånting och sen såg jag väl på tv å satt vid datan typ :))
asså titta bara på henne?! ser exakt ut som en liten rävunge haha :D ååh så förbannat söt!! dålig bild dock, får ta mer bilder nästa gång!

söndagen - häng med syrran och födelsedagskalas på kvällen! :9

Och sen på söndagen sov jag väl länge då med antar jag, men sen steg jag iaf upp och umgicks med min kära syster och Micke eftersom jag inte träffat dom under hela tiden dom var här eftersom dom var på bröllop på lördagen! Eller okej träffade dom vid typ tre på natten å då stod vi å tjötade massa men då var ju alla lite borta om man säger så haha.
Så sen då typ åt vi frukost tillsammans och pratade&flummade massa, och sen efter en stund så var micke tvungen å åka hem :/ 
Å tja sen hängde jag bara med syrran och så, och sen kollade vi på bilder från kalaset hon hade i fredags utan mej (that bastard ;o) å sen gjorde vi tacos och åt innan vi var tvungna att rusa iväg då tinnas buss skulle gå om typ 30 min haha. 
Å sen skjutsade då pappa å jag in henne till stationen och kramade hejdå, och sen åkte vi först upp till stadsparken där tinna glömt sin tröja på bröllopsfesten kvällen innan, och sen åkte vi ner till city gross och handlade massa och sen åkte vi tillslut till a6 för att köpa järn"saft" till mej, eftersom jag kommit på att jag antagligten har järnbrist då jag typ har alla symptom på det :/
Aja, och sen åkte vi snabbt hem igen, och sen lämnade pappa av mej hos min moster&morbror eftersom vi skulle fira min morbror som fyllde år!
Så då blev det ett mysigt litet kalas där med kussarna och mostrar&morbröder och PRECIS som alltid satt vi i glasverandan och åt den sedervanliga rabarberpajen som är obligatorisk när micke fyller år haha. Å sen var det massa andra tårtor å kakor åsånt med ;)
Å sen satt vi där och hade det lika kul och trevligt som vanligt och sen tillslut så såg vi på min andra moster&morbrors typ 146380 bilder från madeira som jag redan sett, så då blev det tyvärr så tråkigt att jag somnade i soffan och sov tills vi skulle åka hem xD
Men det var en mycket trevlig kväll iallafall, haha ;D
 
en av alla typ tusen bilder jag tog i bilen... okej jag vet det enda jag tar bilder på är mej själv, ska fan skärpa mej!!

Lördagen - fruktansvärt meningslös dag hahaha

Tjollahopp allihopa :D kom på att jag glömde skriva nåt igår innan jag publicerade alla inläggen (förmodar btw att INGEN orkade läsa dom hahahah), men HEJ iaf! :D
Skönt, nu är jag iaf klar med den veckan, funderar på å ta lite sommarlov från bloggen nu... Hmm, eftersom jag kommer vara borta typ 3/4 av sommaren så KANSKE det är en bra idé ;) frågan är bara om jag klarar det..?
Nåväl får väl se, men kan ju bara dra lite om dom senaste dagarna iaf som ISÅFALL ett litet avslut innan sommaruppehållet! (åker ju nämligen till hälleforsnäs med elsa å co till MIDSOMMAR redan imån :D :D)
Såå.. vad har jag gjort efter skolavslutningen och det..?
Haha jo till och börja med så sov jag till HALV FYRA på lördagen. Asså HAHHAHAHAH jag bara undrar HUR det är möjligt att sova så länge?!?! Oh my fucking god. Hahahah så där sov jag nog igen allt jag missat under typ hela denna terminen! xd Haha men var så jääkla ruttet å vakna då å känna att verkligen typ HELA dagen hade gått x0
så sen vet jag faktiskt inte vad jag gjorde resten av "dagen".. Typ "åt frukost" haha, och sen typ kollade på Mean girls och sen gick ut en sväng och sen åt mat och sen kollade på tv och satt vid datan. VÄRT!!! Haha var nog den mest meningslösa dagen i mitt liv tror jag. 
Ok gjorde säkert nåt mer men säkert inget nämnvärt! ;)
 
fantastisk osminkad bild jag tog den dagen.......................................

Sista natten med gänget på Skara sommarland! :D

Å sen vid typ kvart över ett kom lollo å dom andra å hämtade upp mej, och sen fick vi race'a ner till gränna - vilket inte behövdes då vi fick sitta inne i skolan med dom andra som skulle med i typ 40 min och vänta på den jäkla bussen som typ hade missuppfattat tiden -.-
Aja, sen åkte vi iaf iväg dårå! :D plockade upp några i huskvarna och sen åkte vi raka vägen till skara :) å bussresan var rolig och rätt skön, sov typ en timma eller nåt.
Å sen vid typ lite över fyra kom vi då fram och fick gå in! :D 
å när vi kom in så gick vi typ först och lämnade våra väskor och sånt, och sen gick vi ganska direkt till själva nöjespark-delen! Å sen var vi väl där i typ 1-2 timmar och åkte massa roliga bergochdal-banor (hann dock bara med typ 3 st då det var såna FRUKTANSVÄRDA köer x0), och sen vid typ sex gick vi och åt, där var nog kön värst för där fick vi stå och vänta i typ 40 min seriöst ;o aja, såg iaf våra drömkillar där för första gången den kvällen, mer om det senare ;)
 
Aja, och sen när vi ätit så skulle vi samlas vid entren för att bara kolla av läget typ, och efter det så gick vi till vattendelen. Så då gick vi till omklädningsrummet där dom andra bytte om, dock inte jag pga lite saker höhö + att det typ var svinkallt, så var inte superledsen att jag missade det ändå ;)
MEN dom andra kom iaf på den briljanta idén att jag kunde åka en av grejerna,då man typ sitter i en båt nerför en asrolig rutschkana typ, utan att bli blöt :D så den åkte vi typ 7 ggr haha åså typ tävlade vi och massa sånt, och sen satt jag och typ vaktade väskorna och höll på med mobilen medans dom andra åkte lite andra grejer.
Å sen efter kanske en timma så gick dom upp och då gick vi till ett ställe och köpte baconchips och sockervadd som vi sen satte oss och gottade oss med ;)
Å sen gick vi till nöjesparken igen och typ åkte tranan å nåt mer, och sen sista timman så gick vi och typ spelade massa på chokladhjulen, och LOLLO VANN den lilla grisen ;) haha nämen det var ju såklart kul men jag blev sur för att jag ÅTERIGEN för andra gången den veckan hade slösat bort massa pengar åt ingenting :@ morr.. å ah, sen gick vi typ bara runt lite, och sen när vattenlandet och nöjesdelen stängde vid tio så hittade vi ett bord utanför ett kafé, där vi slog oss ner TROTS att det var typ minusgrader ute, nämen JÄKLAR va kallt det var, höll typ på å dö. Men ärligt talat var det rätt värt, för under tiden vi satt där så satt våra drömkillar vi spanat in (vi hade sett dom innan, dom är från jkpg) vid bordet bredvid, och sen gick dom även förbi typ 4 gånger och omg då höll jag på å dö... Haha säger inget mer xd nämen kan säga att jag nog blev lite kär den kvällen.. HERREGUUD va snygg han var.. Haha jaja! 
 
Och sen när vi då suttit där i typ över en timma och snackat, flummat, spanat och frusit och klockan var typ halv tolv, så kände vi att det var dags att börja gå och kolla vad som hände i tälten längre bort, så då gick vi dit och där var det ju värsta discot och vi hade tänkt att dansa men det blev inte så.. :/ lite surt faktiskt, menmen. Blev iaf lite trött och sur efter det och det var nog dom andra så först gick vi bara en sväng och sen gick vi tillbaka till tältet men när ingen ville dansa då heller så gick vi och typ satte oss på en bänk och surade tills vi typ gick och hämtade våra väskor och gick till bussen, hahaha. Så det kanske inte slutade överdrivet bra, men jag tycker ändå att dagen/kvällen överlag var riktigt bra trots att vädret var vääldigt kallt osv. 
MEN jag fick se min drömprins så därför var jag väl ändå rätt nöjd när vi satte oss i bussen ;)) 
Å ja sen var väl bussresan kanske inte helt fruktansvärt rolig eftersom jag trodde att jag skulle sova under hela resan men näpp, jag kunde bara sova lite emellanåt eftersom bussen typ kändes lika kall som utomhus.. eller så hade jag typ blivit nerfrusen under kvällen, men det gick verkligen inte å slappna av, satt typ å hackade tänder hela resan ;/
Aja, väl framme i gränna klockan typ tre på natten, hämtade fridas pappa upp oss och sen tog det en bra stund hem eftersom det var vätternrundan och hela vägen var heelt ockuperad av tusentals cyklister -.- haha aja var lite kul ändå.
Och sen när man kom hem var det RÄTT gött å få sova kan jag säga!! ;)
eh ja.. enda bilden jag tog under kvällen? SÅ JÄKLA KASS!!!!!!!!!!!!

Dagen då vår ribbaskolan-tid var över för gott..

Och sen kom då dagen med stort D.. Dagen vi skulle säga hejdå till klassen, till skolan, alla lärare, till alla... 
Å det var så jäkla hemskt på flera sätt, bara att jag nog inte riktigt kunde få in i mitt huvud att jag inte skulle träffa alla dessa personer varje dag igen (kanske nånsin?), att jag aldrig skulle sätta min fot på ribbaskolan igen.. 
Det var först på minglet efteråt son jag lite förstod det, och då brast det lite kan jag säga. Men nåväl, vi tar det från början!
Började då med att vi åkte ner (för sista gången) med skolbussen till gränna dårå. Höll på å dö vid busshållplatsen då min klänning var SÅHÄR kort och supergenomskinlig och det blåste som fan och ALLA stirrade..
Aja, och sen när vi kom ner till gränna mötte vi upp frida&lollo och gick upp till kyrkan, där vi sen satte oss på en bänk lite i skymundan, skämdes nåt så jävulskt över att man såg mina trosor genom klänningen att jag typ dog. 
Å sen satt vi där och frös häckarna av oss tills dom öppnade till kyrkan och vi fick gå in. 
Å sen var det faktiskt en väldigt fin avslutning tycker jag! Lagom lång och jättefina uppträdanden å rätt okej fint tal från rektorn och AWESOME tal från axel (var nästan så jag började lipa redan där haha), och sen efter Den blomstertid blabla så hade vi då sommarlov. Å jaa, kan ju inte säga att jublade av glädje precis. 
Så det var med sorg som vi gick ner till vår älskade skola en allra sista gång, och sen vart det då mingel på skolgården. Å ja då gick vi väl omkring lite först å dom vuxna tog massa bilder osv, och sen helt plötsligt så kom några tjejer från a och sa att vi skulle ha kramring.. Å jag ba; öh jaha det är la nån slags gruppkram..? HAHA, å sen fick jag liite panik när jag insåg vad vi skulle göra - krama ALLA i hela 9an.. Haha men det var bara att bita ihop och le, hahha ;) å sen var det faktiskt inte alls särskilt farligt utan mest fint faktiskt, att man fick liksom säga hejdå till alla, trots att det ju va många man knappt pratat med under alla åren hahaha. Men det var faktiskt inte alls så pinsamt utan riktigt sorgligt där i slutet, och när linnea började lipa, ja då brast det för mej med... usch :'( 
Menmen, samlade ihop mej hyfsat snabbt efter ytterligare lite kramkalas, och sen gick jag, frida, lollo och elsa runt och kramade om alla lärarna, sorgligt även det.. :'(
Och sen efter en liten stund så var det dags att åka hemåt så vi skulle få lite tid hemma innan skara sommarland, så då lämnade vi ribbaskolan och åkte hemåt..
Och sen vart det då att vara hemma i typ ett par timmar, och då typ åt jag väl och kollade på tv och packade inför dagen/kvällen å gjorde mej iordning åså.
färdigfixad! (åter en gång ;))
måste ju ta måånga egopics ;)
utanför kyrkan!

torsdagen #2

Och SEN när jag tänker att det inte kan bli värre, så får jag gå upp på scenen under diplomutdelningen och ta emot diplom för "bästa elev i spanska".. Asså HERREGUD, det var verkligen det jag minst väntat mej å jag var heeelt oförberedd, jag hade suttit där helt lugn å tänkt typ; haha, skönt att man slipper gå upp dit å ta emot nåt! Åså bara hör jag mitt namn och då känns det verkligen som om det är nån annan som går upp där på scenen.. Åh shit, och jag som HATAR att synas inför så mycket folk, trodde jag skulle svimma seriöst. Så var typ helt chockad efter det haha så dom andra tyckte nog jag verkade typ jättebortskämd och inte glad över det, men just då var jag typ för chockad (på nåt vis) att jag inte kunde glädjas så mycket åt det, haha :/ 
 
Å tja, sen hängde typ den känslan lite med typ under resten av kvällen, konstigt nog..? Kände mej inte superglad och inte alls på humör, trots att festen och middagen var trevlig. Eller alltså det var ju roligt, särskilt när det liksom hände saker, typ när dom gav diplom till olika sorters folk, typ 9ans babe åsånt, och så var det ju skitkul att se bilder från hela vår högstadietid å bilder dom tagit på alla under kvällen, men under middagen och så kände jag mej nog mest trött och typ tom.. Kan även påverkats av att jag hade helt enormt ont i huvudet typ HELA kvällen. Men ah, maten var ju rätt god och underhållningen bra men jag tycker ändå dom kanske kunde gjort nåt lite extra, för det blev vääldigt långtråkigt vissa stunder. 
Å sen precis när dansen började vid halv tio så åkte vi faktiskt hem (ok var lite mitt fel men), eftersom elsas mamma redan var där och väntade på oss och vi ändå inte dansade utan bara stod vid väggen och kollade på -.- 
Så det var nästan lite skönt!
Å sen åkte vi hem till elsa, hämtade våra grejer osv och sen så tog jag moppen hem! Fast jag stannade dock först hos mina kusiner då min moster lovat göra hennes traditionella inbakade fläta på mej, som hon typ alltid gör när jag vill vara lite fin ;) Så då hann jag prata med mina kära kusiner med :D 
Å sen åkte jag hem dårå, och då hade ju min syster kommit hem!! :D så fruktansvärt skoj då jag inte sett na' på över en månad då hon somvanligt jobbar i norge nu! 
Så då pratade vi massa åså hjälpte hon mej med ett par saker och kollade om min avslutningsklänning var alldeles för kort och såg trashig ut, men den godkändes ;)
Å sen vid typ tolv halv ett var jag ju tvungen att gå å lägga mej inför "den stora dagen"..! 
 
frida å lollo under middagen! :D
emma under middagen, haha :D
efterrätterna :D
åså lite gruppfoton i vårat älskade uppehållsrum.. usch fyfan va jag kommer sakna allt :'(
omg fulaste minen nånsin å jag ser ut som en pygmemen jaja wtf ;D
 
 
 

torsdagen - först fix hos elsa och sen avslutningsfest! :)

Å sen på torsdagen så vaknade vi väl vid tio nångång, och då orkade typ ingen av oss gå upp (särskilt inte jag hehe), så då låg vi och trynade där i säkert 45 min haha. Men sen steg vi af upp och gick ner och åt frukost (med oboy å chokladflingor wiiie haha :D), och sen efter  det... vet jag inte vad vi gjorde haha x) nämen jag tror att vi typ chillade mest å såg på tv å lite sånt. Men sen vid typ halv två var det iaf hög tid att göra lite mat så då stressade vi som fan ihop en iallafall väldigt god middag bestående av kyckling, pasta och tzatziki :D å sen efter det var det då dags att göra sej iordning inför avslutningsfesten! :) Så då hade vi ju ändå hyfsat gott om tid på oss, även om det blev lite stressigt i slutet.. Men vi sprang omkring mellan badrummet och elsas rum som yra höns och sminkade oss i evigheter å jag var tvungen å ta bort massa å börja om för jag inte blev nöjd och blabla.. men vi hade iaf kul, fastän vi gick omkring å klagade över hur "fula" vi var hahaha, men nädå tycker vi alla blev väldigt fina tillslut :))
Å sen då vid typ tjugo över fyra så gick vi bort till elsas mormor som skulle köra oss till bussen, å då ville hon ju ta massa bilder och så ville vi ta bilder på oss åsånt haha så blev lite stress där.. Men vi kom iaf fram i tid ;D
 
Å sen tog vi då bussen ner till gränna där vi sen samlades utanför medborgargården, där konserten skulle hållas! 
Å sen efter en stund fick vi då gå in, och sen var konserten en mycket.. speciell liten händelse.. Haha xd nämen den började asbra, det var massa grymma som uppträdde (bl.a linnea och frida p) osv, men sen efter den lilla pausen blev det mindre trevligt.. eller bara askonstigt, kändes inte som det var jag som satt där resten av konserten liksom.. nämen det började med att lärarna uppträdde och hade värsta sångnumret, å visst det var typ hysteriskt kul men ändå så jä*la pinsamt då pappa och maria typ var dom enda som sjöng och gaaah xd 
Men det skulle bli värre.. Direkt efter numret så kommer pappa in på scenen igen, står och babblar ett par minuter om "att 2004 satt min äldsta dotter i publiken å nu sitter frida där borta", å då höll jag ju på att dö.. Men det blev värre, sen börjar han sjunga.... Asså jeezus höll på å smälla av.. Värsta smörsången sjöng han och jag dog typ. x0 å sen efter så får han värsta brakapplåderna och alla står upp och tjoar och ja.. herregud. Kul att några uppskattade det iaf! xd
 
Blev aslångt igen så delar upp det!!
färdigfixad! ;)
glad tjej vid busshållplatsen! ;)
 

Onsdagen - ledig dag med hoppning på örks och myskväll med tjejerna! :)

 Hallojsan! Har haft en mkt bra men väldigt chill dag! Berättar mer om det senare men måste ju fortsätta med förra veckan! Å detta inlägget skrev jag igår men glömde publicera, så det kommer nu dårå! :)

Å sen efter stockholm så hade vi då en ledig dag eftersom vi kom hem vid typ tre på natten. Så då sov jag såklart ut länge på morgonen, och sen ska jag bara försöka komma ihåg vad jag gjorde resten av dagen.. xd Haha nämen jag tror jag satt ute en bra stund å läste lite åså, och sen tror jag att jag gjorde lite mat och packade lite grejer till kvällen och morgondagen, och sen vid typ halv fyra så stack jag till stallet med moppepoppen, och hade därefter säsongens allra sista ridlektion (å kanske min sista lektion i grupp ever? Vem vet hur det blir på gymnasiet :’(). Var ju dock inte i min vanliga grupp utan samma grupp som förra veckan på onsdagen (oj kom på att jag aldrig skrev om den lektionen, whopsie), alltså en grupp med inte så rutinerade ryttare. Men det gjorde inte så mycket denna veckan heller eftersom det var dags för hoppning (igen hehe) :D Å jag vart väldigt lycklig då jag fick finaste pojken (hoffis alltså), hehe kanske inte så konstigt då jag önskade honom ;) Aja, då gjorde jag iaf iordning honom och sen gick vi ut och satt upp på ridbanan och red ner till parkeringshagen där vi då skulle ha ridlektionen.

Å där fick vi sedan värma upp dom självständigt i alla gångarter, så gjorde lite skänkelvikningar och bakdelsvändningar å jobbade sen rätt mycket i trav och sen i galopp och fick igång honom riktigt. Sen tog vi även några ”skutt” över bommarna som låg på marken. Men han kändes iaf jättefin och fräsch somvanligt! Å sen började vi då hoppa, värmde upp på ett kryss i trav å sen landning i galopp, å det var ju typ en barnlek för hoffman haha, + att det var jättelåga hinder. Men sen fortsatte vi med ett räcke på diagonalen då vi egentligen skulle travat även där, men det tyckte hoffis var supertråkigt så blev nån galopp där ändå haha, Åsa skällde dock inte ut mej för det ;) Å sen tillsist fick vi även hoppa stocken ett par gånger dom som ville, och då fick vi äntligen komma i galopp :D så då blev det äntligen lite roligare, men annars en rätt händelselös lektion.. Men är nöjd över bebis ändå såklart!!

Å sen på hästkunskapen hade vi för typ miljonte gången körning (rättså fett tråkigt), men denna gången blev det lite roligare då jag satt med två stycken som jag åtminstone kände lite halvt och som jag kunde prata med och faktiskt ha riktigt kul med haha, så kul att vi fick utskällning av åsa för att vi var ofokuserade enligt henne?! Haha, nämen så det var rätt kul ändå!

Och ja sen efter det så tog jag ju då moppen hem, och sen kom jag hem, duschade  en snabbis och sen stack jag iväg igen snabbt som ögat (med ett stopp vid kusinen å moster som kom gåendes på vägen) hem till elsa, där även frida&lollo hade anlänt!! :D å sen tillbringade vi då kvällen och natten där, eftersom vi skulle göra oss iordning till avslutningsfesten på torsdagen tillsammans! J Så då hade vi en supermysig kväll med pizzabakande (å ätande ;)), massa prat, lite tv-tittande och massa flum innan vi gick å la oss! Tror tjejerna blev lite trötta på mej på natten då alla ville sova haha, förlåt mej!! ;* Nämen somsagt en jättemysig kväll, enda negativa var väl att sixten var jätte osocial och elak, han bet nästan lollo å morrade såfort man kom i närheten typ?! Buhu L hoppas han är på bättre humör på midsommar!!

haha omotiverad bild men hade ingen annan.......
 

stockholm! #2

Men sen vid typ halv sex var det dags att dra oss tillbaka till djurgården, eftersom vi skulle träffas vid sex på gröna lund dårå :D så då var det bara att ta sej bort dit igen och vi VÄGRADE att gå igen, så med hjälp av mitt "lokalsinne", pappa och nån random så lyckades vi hitta till djurgårdsfärjan, som vi sen precis hann med, woohoo ;D å sen var det ju asgött å åka båt dit, å snabbt som fan gick det ju med! :D så då kom vi dit i tid, och sen gick vi ju in dårå, wiiie :D å första timmen gick vi typ bara omkring och spelade massa (satsade typ hur mkt som helst men INGEN av oss vann?! Gud, hatar å spela :@) å sen satt vi typ bara på en bänk å gick på toa tills vi fick gå å köpa åkband vid sju!! :D Å sen jäklar var det bara å tuta&köra, haha ;D

Å sen hade vi en superrolig kväll där med såklart massa åkande i attraktionerna (jag åkte ju dock typ bara 5 saker då jag är jordens fegis) å visst jag fick stå å kolla lite medans dom andra åkte typ insane och sånt, men jag åkte ändå typ twister vilket jag INTE ångrade då det blev typ min favorit hahaha :D å sen åkte vi såklart favoriterna kvasten och vilda musen (den sistnämnda åkte vi kanske 6-7 ggr under kvällen? Hahahahah) åså även lustiga huset (så jä*la hemskt varje gång hahaha) å sånt ;D å sen när frida&elsa åkte insane en till gång sprang jag och lollo runt och åkte vilda musen (som va typ helt ”tom” på folk då) typ tre gånger haha xD å sen blev vi även stalkade en gång under dagen av några killar då de stod i kön till vilda musen och ba; eyy, ring mej/honom, till oss då typ 1777848 ggr, och efter det så typ hängde dom efter oss å vi fick verkligen döpanik xd åså skulle jag sitta å vänta när dom andra åkte twister första gången, åså kommer dom emot mej typ å jag trodde jag skulle dö haha, fast jag typ gömde mej så dom inte såg mej xd Hahah galet. Nämen var en sjukt lyckad kväll i alla fall!!

Å sen då vid tio så var det dags att säga hejdå till grönan och till stockholm och sätta oss i bussen och åka hem! Å sen var hemresan även den helt galen,  men riktigt himla kul var den hahaha herregud.. Filip&lucas kom fram några gånger och satte sej vid oss å sa att vi och jag med mitt skratt typ var det enda som  hördes i bussen hahahah x’d å sen var typ alla lite halvgalna så ah det va riktigt kul! Å sen satt vi även och hade liite seriösa diskussioner om livet med haha ;) Nämen JÄKLAR va dom bussresorna och hela dagen gick snabbt, heeelt sjukt!! Men en så rolig resa var det verkligen, okej inte direkt som klassresan i 6an å konfaresan, men detta var liksom en annan sak å en annan känsla, så detta var riktigt awesome det med!! :D 

på färjan över till djurgården :D
 
GRÖNA LUND :D
haha ngt suddig bild påväg ut ur sthlm!

tisdagen- STOCKHOLM! :D

Å sen kom då tisdagen då vi skulle åka till STOCKHOLM!! :D Woohoo!  Så fett kul var det, särskilt bussresorna hahahahaa. Nämen bussresan upp, asså HERREGUD vad jag skrattade x’’d höll på å avlida några gånger xd Nämen först satt jag och elsa och flummade å satt å lyssnade på massa klipp ur humorhimlen i p3 (BÄSTA!), å redan där dog vi ju av skratt hahaaha. Å sen efter vi stannat vid nyköpingsbro och jag köpt typ 2 kg godis så satte sej jackson å jona bakom oss och efter det vart dom helt galna?! Hahaha herregud, som små duracellkaniner var dom och Pan och vi satt och diskuterade massa saker å skrattade så vi kissade på oss typ hahhaha.

Nåväl, sen när vi väl kom fram till stockholm och till djurgården,  där vi skulle gå på Vasamuseet först, så fick vi typ en halvtimmes rast så då gick vi bort till nån park å satt där en stund och sen gick vi även ut på nån liten pir, och sen gick vi bort till museet dårå.

Å när vi kom in så började då vår rundvandring med vår guide! Å jag har ju redan vart där en gång, i 6an, men jag kom faktiskt inte ihåg typ nånting så det var faktiskt väldigt intressant, intressantare än förra gången iaf haha! Så då satt vi ju först å lyssnade en stund på honom å sen gick vi och kollade lite på själva skeppet å sen fick vi även gå in i ett mörkt litet rum som skulle föreställa inuti skeppet så då fick vi se och höra om hur det kunde vara där och så!

Å sen efter det så hade det typ gått en timma, så då var det slut och vi fick gå!

 Å sen var det då dags för shopping, problemet var bara hur vi skulle hitta dit… xd Hahaha fy fasen va långt det var och vi var verkligen helt lost där ett tag, men sen efter lite frågande och kollandes på massa kartor så hittade vi slutligen fram till drottninggatan, å vi fick ju iaf en fin liten sightseeing i stockholm till fots hahaha ;D

Men ja, och när vi då kom till drottninggatan så gick vi först till jensens för vi tänkt äta där, men det var verkligen proppfullt där så vi sket i det, och hittade till pizza hut istället :D å där var det bara massa killgäng med snygga killar i så det var ju inte helt fel ;D hahaha å pizzabuffen är ju alltid så sjukligt god :D å sen satt vi där en bra stund och hade så galet kul hahahaa, skrattade så vi dog även där x’d Haha, men efter det så var vi ju tvungna att börja gå i lite affärer, så sen tillbringade vi dom resterande typ 2-3 timmar gåendes i dom klassiska affärerna på drottninggatan, så vi gick ju inte i några jätteexklusiva affärer direkt haha, men det var ju kul ändå!  Hittade dock tyvärr INGENTING verkligen? Skittråkigt L För vi gick ju i massa affärer men vi hade ju inte supermycket tid å man vill ju inte gå å prova typ 1000 saker då, så provade bara lite klänningar å några bikinar, fastnade dock inte riktigt för något. Men somsagt hade vi ju riktigt kul ändå!

Hehe whops blev skitlångt så delar upp det!

på morgonen!
haha en läskig gås vi hittade i parken utanför museet xD
 
i en jättefin liten butik som vi hittade! :)

måndagen - städ och softboll i skolan, chill hemma!

Men HALLÅÅÅÅ allihopa!!!!!!
HerreGUD så mycket det har hänt under dessa dagar jag vart borta från bloggen. Jeeeezus så mycket känslor det vart och just nu i denna stund då jag skriver detta känner jag mej ärligt talat rätt tom. Vet faktiskt inte hur glad jag är över att det är sommarlov.. Känns faktiskt rätt förjävligt, men jag vet ju att saknaden å allt detdär går över med tiden. 
Men just nu är jag väl inte superlycklig, men ska iaf försöka få ihop några inlägg om denna UNDERBARA å samtidigt lite hemska sista vecka med klassen!
Så vi sätter igång med måndagen!
Det var förvisso en kanske inte SÅ fruktansvärt rolig dag, men vi hade iaf softbollturnering hela dagen. Eller inte i början förresten, då såg vi på film och städade ur våra skåp osv, FETT sorgligt ändå :(
Nåväl, och sen hade vi långrast då vi gick å köpte lite kakor&läsk av våra pantpengar från typ 7an haha, och åt vår allra sista lunch någonsin på ribba.. :/
Å sen vid typ halv tolv började softbollen dårå! Å somsagt det var väl inte dökul precis för vår klass både suger på det och folk var lite oseriösa, men trots det vann vi ändå två matcher (tror jag) å jag var iaf lycklig för att jag lyckades pricka bollen med slagträet varje gång å inte behövde använda pinnen en enda gång, hehe ;D
Nämen sen var det la lite skoj då&då typ ute på plan då vi stod å lyssnade på killarna som skrek för full hals hahahha och sen fick man ju faktiskt även en hel del färg under dagen för det var pangväder :D så det var inte helt dumt ändå!
Och sen vid typ två fick vi åka hem!
Å sen åkte vi vår allra sista tur hem med Svenne, även det fruktansvärt sorgligt, fick dock presentkort på glass från krysset vilket var otroligt fint! :D
Å sen fick jag gå hem, pratade lite med björn&tyra på vägen, och sen där hemma gjorde jag typ nån mat tror jag och så satte jag mej ute i solen å typ sov haha :D å sen efter det vet jag faktiskt inte vad jag gjorde, men bloggade väl lite och kollade på tv åså!
 
aw så sött!! 
 
haha fjortis i bikini typ, finaste brännan meddddd
juste, gick ju å spanade in ninas nya häst med! supersöt var den å jättenyfiken å hungrig haha!
 

förra tisdagen + de två grymma hopplektionerna! :D

Men HEJ allihopa! :D 
Hoppas ni haft en bra dag och en finfin långhelg! Min tillbringades ju då nere i bästa skåneland, åh vill ju bo där alltså <3 SÅ JÄKLA FINT! Å vi hade en mycket mysig helg därnere, dock lite kaos ibland men jaja ;)
Men det hinner jag ej berätta om nu då jag måste lägga mej snart för IMÅN STICKER JU VI TILL STOCKHOLM, weeehooo :D Så ah, men ska bara berätta lite om förra veckans första dagar, dom då jag red de amazing ridlektionerna u know ;D 
Hehe, så då börjar vi med tisdagen!
Var en helt okej dag i skolan vad jag kommer ihåg, eller juste det var då jag var sp FRUKTANSVÄRT kollosalt arg ja.. Hehe nämen det var för karin den JÄ*ELN gav mej B (!!) i hemkunskap?! Asså vafan, mej, elsa å lollo gav hon B?! Vafan har vi gjort sämre än dom andra?! :( Har liksom gått på mat&bak i tre år nu å tycker ärligt talat inte vi gör varken dålig mat/bakar dåligt eller skriver dåliga prov/analyser eller nåt sånt, så blev bara så jävla arg och besviken så jag typ ville börja gråta å skrika å kasta nåt på henne. Haha så ja, kan ju gissa att jag inte var en supertrevlig person den dagen.. MEN jag å tjejorna hade iaf världens mysigaste rast efter det och typ låg å solade på gräsplanen och sen gick till vår älskade lekplats, haha :'D å sen satt vi där och typ gungade gungbräda, gungade vanliga gungor åsånt, haha inte alls barnsliga.. xd nämen åså flummade vi aset å hade skitkul, så efter det vart jag på betydligt bättre humör iaf! ;P
Men ja, och sen hade vi då (passande nog höhö) mat&bak efteråt, och det var faktiskt så jä*la segt å tråkigt? Även om vi fick kakbuffé.. Så var faktiskt riktigt skönt att det var sista gången! (å när vi gick därifrån mumlade jag Ha ett jävligt bra liv, när hon sa att vi skulle ha ett trevligt sommarlov HAHAH)
 
Men ah, och sen då så åkte ju jag till stallet och hade dessa FANTASTISKA hopplektioner, haha! ;D 
Första gruppen var en grupp med väldigt varierad kunskapsnivå tror jag, endel kanske bara hade ridit ett å andra typ tre år, men mindre än jag iaf, men det gjorde ju ingenting eftersom det var hoppning!
Så då fick jag min älskling Hoffis som jag ju faktiskt aldrig hoppat, men var inte alls spänd eftersom jag visste att han var kung på å hoppa, som på allt annat! ;)
Å sen på lektionen så gick det riktigt himla bra, för å vara första gången åtminstone!
Hoppade bana, och visst det kunde gått typ 10 gånger bättre, men iomed att jag inte visste hur han riktigt var å hoppa var jag ju lite ovan, så det blev några lite konstiga hopp åså kom vi snett mot ett hinder och jag hade lite problem med balansen, och såklart mina skänklar -.- Mest innerskänkeln som jag behövde tänka på HELA tiden. MENMEN! Förövrigt var iaf Hoffis hur duktig som helst och bjöd så sjukt fint mot alla hinder, verkligen sög sej mot dom och det blev inte ett enda stopp eller rivning!
Så jag är supernöjd, och nästa gång går det nog ännu bättre! :)
Å sen på hästkunskapen så körde vi å då kände jag mej lite forever alone haha, men det var ju för att jag inte kände så många i den gruppen ;)
 
Andra hoppträningen kommer i annat inlägg!
 tisdagens outfit!
har jag sagt att jag gillar att ta egobilder? xd
 
haha världens minsta bild på hoffis men jaja! 

måndagen!

Å sen om vi ska ta lite om dom senaste dagarna med, så kan jag säga att skoldagarna väl vart sådär, lite upp&ner om man säger så.. MEN vi har fått så jääkla mycket fika och sånt så det är konstigt om inte typ alla nior blir smällfeta efter detta xd Nämen har vart sjukt chilliga dagar, har typ bara lekt lekar på alla lektioner och fikat då, haha. Så i måndags så var det la helt okej, men hade typ inga vanliga lektioner utan alla var väldigt slappa!
Men annars hände la inget superspeciellt i skolan den dagen. 
Aja, sen åkte vi hem å när jag kom hem ställde jag mej å gjorde mina vanliga amerikanska pannkakor haha, och sen efter jag ätit dom så fick jag typ matkoma så då bara la jag mej ute i solstolen på södersidan, och sen slocknade jag, haha xd 
Å sen låg jag där och sussade i typ TVÅ timmar, helt stört?! Haha så då blev jag lite sur för typ hela kvällen hade gått kändes det som, + att jag hade drömt skiiitskumma drömmar?! Usch. Nåväl var gött å sova iaf! ;)
Aja sen gick jag in, kollade på lite fotboll, och sen fixade jag typ lite saker och duschade och så och sen satt jag väl vid datan as usual! 
Så.. väldigt intressant dag xd
hade väldig outfit-brist.. ;)

söndagen - slappardag med dock sjukt jobbigt zumbapass på kvällen!

Å sen kom söndagen.. å då vette fasen vad jag gjorde? xd haha nämen gjorde verkligen typ INGENTING fram till fyra, men jag antar att jag vaknade sent och sen var det ju typ pissväder så låg väl mest inne och kollade på massa beauty&the geek-avsnitt hehe. Bäst!! 
Å jaa sen gjorde jag väl nåt mer, typ nån läxa elr nåt, och sen åt jag lite och sen hade jag å emilia bestämt att vi skulle gå på zumban med, så då fick jag cykla dit, i spöregn.. Mysigt! Haha, dock kom emilia å hennes mamma å hämtade upp mej i slutet, snälla som dom är!! :D 
Aja, och sen hade vi ett JÄKLIGT svettigt och jobbigt men kul zumbapass! Var ju inte samma ledare som på tisdagar och Mie var såå mycket jobbigare enligt mej! Haha blev verkligen skitsvettig och aastrött.. Men det var bra!! ;) åså var det ju såklart kul med, roligt med lite nya låtar å nya steg åsådär med! :) 
Och jaa, sen då vid sex så var det slut (FINALLY haha), och då kom pappa och hämtade mej åså åkte vi hem!
Å sen gjorde jag la det vanliga, duschade, åt, satt vid datan och sen kollade jag ju på wallander, ett måste på söndagskvällarna ju ;D
Men ja det var la det i princip! 
bild från dagen innan!

lördagen - bror med flickvän på besök! :)

Hejsansvejsan :D okej jag vet sjukt kass uppdatering men har ridit på örks både igår och idag så har inte hunnit.. Men nu så! Dock MÅSTE jag publicera detta inägget om lördagen å sen bli färdig med hela helgen, för jag måste ju hinna skriva lite om denna veckan med innan vi åker till skåneland imån! (TAGGAAAAA :DDD)
Så nu kör vi!!
 
Å sen kom då lördagen, dagen då min bror och hans tjej isprinsessan Erika skulle komma till oss.. ;) 
Hehe trodde dagen typ skulle bli lite av en disaster men den blev faktiskt riktigt bra! Började dock med att jag sov alldeles för länge, men jaja. 
Och sen kom dom då vid typ halv ett, så då hade vi gjort lunch och dukat osv. Å sen när dom kom stod vi såklart först å pratade åså med dom, och sen gick vi in och åt mat dårå (mammas asgoda kycklingsallad :DD) och sen efter det så gick jag, erika och johan ut en sväng å då sa jag till johan att min moppe inte funkade längre typ, och då blev han ju typ astaggad å ville direkt sätta igång å mecka med den hahaha, så sen blev det så att vi tillbringade typ 2 timmar i garaget och höll på som F*N med den, å erika ringde sin pappa å frågade om råd och skickade bilder å jättemycket (så det var ju snällt :p) å johan försökte få igång den så mycket att han tillslut var så svettig att det bara rann om honom hahaha, för den gick verkligen inte igång!!
Å sen efter vi ätit massa gott fika och fixat med den ännu mera så tänkte vi tillslut ge upp, och PRECIS när vi sa; nej, om den inte startar nu så skiter vi i det, och vad gjorde den då?! JO DEN STARTADE!!! :D :D wohoo!
Så då blev jag ju helt överlycklig haha :D 
Aja, och sen efter det så gick jag in och började göra efterrätten, och sen efter det så åkte jag, mamma, johan å erika på en liten sightseeing runt siringe, flättinge, ölmstad, drefseryd och bunn, med ett stopp vid krysset där vi köpte glass :D så vart en väldigt mysig liten tur tycker jag allt! ;) å sen när vi kom hem så åkte jag en liten tur med moppen, och sen gick jag, johan&erika och skulle plocka lite blommor, men då ringde min kusin mitt i allt å frågade om vi ville komma dit en sväng å bara träffas å tjöta, så då gick vi dit, träffade rille och hälsade på micke&britt, och sen åkte vi även en sväng med rickards nya bil ;) å sen var vi tvungna att gå hem igen för vi skulle äta.
Så när vi kom hem så typ grillade vi och satt ute och åt, och jaa där satt vi sen resten av kvällen och pratade och åt massa gott (bl.a min awesome chokladcreme hehhehe. nä skitenkel är den verkligen så är inte så mkt å va mallig för ;))
Och sen hade klockan hunnit bli typ nio, och då var det dags för johan&erika att åka hem, så då kramade vi hejdå till dom och sen så vet jag inte vad jag gjorde efter det? Tror jag typ va ute en sväng och sen inget mer typ, haha. 
 
ngt märklig min på denna bilden.. xd
 
fint :D
:))

fredagen - sjukt go dag med jkpgs marknad och firande hos moster! :D

Hallå allihopa! :D hoppas ni haft en bra måndag!! Min dag har vart bra, skriver om den senare, måste ju bara skriva färdigt om helgen först.. Eller egentligen var vi på ridningen men orkar inte skriva om det nu (fast det gick ju svinbra!), så börjar med fredagen istället :)
Å det var en riktigt himla go dag! 
Eller ja skolan var la rätt normal, hade typ dom vanliga fredagslektionerna förutom matten då vi såklart hade biologi igen, och även denna gång gick vi ut. Fast det är ju faktiskt rätt kul ;) Så vi gick upp på berget en sväng och det är alltid lika underhållande att gå ut med våran klass, hahaha har ju aldrig tråkigt iallafall! x) å sen på hemvägen mobbade emma, linnea och PAPPA mej för att jag går snett med min ena fot?! Pappa sa att jag gick som charlie chaplin, tror jag INTE tar det som en komplimang, haha xd Morr.. ;@ ;)) 
Nåväl, och sen flöt la dagen på somvanligt! 
Å sen efter so'n så stack då elsa, frida, lollo och jag in till stan med bussen eftersom vi skulle in på jönköpings marknad, tradition ju! ;) Å bussresan dit tog typ ett år, fast var samtidigt ganska underhållande då det kändes precis som om jag var med i en amerikansk highschoolfilm, hahahha xd 
 
Jaja, å sen när vi kom in till stada så gick vi direkt till donken, köpte med oss massa mat och trrängde oss förbi alla typ miljoner som var där, och slog oss ner vid bryggan vid kanalen, standard! Så jäkla gött :D å sen satt vi där typ aslänge och kastade typ 150000 pommesfrites till två ankor som höll till vid oss haha, sjukt kul xD Å denna gången fick vi inte måsskit på skorna heller, score! ;)
Haha anyway, och sen efter det så gick vi mest omkring både på marknaden och sen inne i några affärer, gick bl.a in på åhlens och införskaffade oss lösnaglar till skolavslutningen å prövade massa smink å annat, och sen gick vi å kikade lite på kläder och jag köpte FINALLY en primer som jag velat köpa i typ 58 år men aldrig har gjort då jag inte vetat vilket märke jag skulle köpa ifrån. Men bestämde mej för den nya från nivea som dessutom var på rea på h&m, och det är jag SJUKT glad över, den är nämligen heeelt awesome <3 fattar inte hur jag klarat mej utan en?! gud. 
Jaja, och sen gick lollo till sitt piano så då blev det bara vi tre kvar, så då gick vi först å kollade lite mer på marknaden å typ spelade på chokladhjul (vann EJ :@) åså, och sen gick vi och köpte massa gött (hehe tjockade i mej både en rem, en munk och brända mandlar.. hehhe ;)) och sen gick vi till vårt favoritställe- piren! :D klättrade upp på själva muren och bara satt där en stund och filosoferade över livet å om framtiden.. åh börjar snart lipa :'( Aja, var mysigt iaf! Å sen ringde elsas föräldrar som sa att dom skulle åka hem, så då åkte frida och elsa hem med dom medans jag tog ettan till huskvarna där mamma väntade, och sen åkte vi oxå hem! 
 
Å sen vart det bara hem en snabbis å ta in all mat åsånt, och sen cyklade jag och mamma iväg till min moster och morbror, eftersom min moster fyllde år! :D 
å sen hade vi en sån sjukt himla mysig kväll där! åh, satt somvanligt ute på glasverandan och vi åt massa god smörgåstårta å sen såklart tårta och kakor och massa godis, och sen bara satt vi där i solnedgången och hade SÅ himla kul som vi bara kan ha haha! :'D Å så var jag ute i trädgården med harry (deras extremt feta katt) och fick igång honom rejält haha xd Och sen satt vi där tills typ tolv, och då hade även min kusin John kommit :D
Så var en extremt mysig dag och kväll!
hehe whopise blev pisslångt..........
 
i skogen, haha!
haha egopic på bussen..

Torsdagen - skolan

Å sen kom torsdagen, och det var en heeelt amazing dag faktiskt!!! :D särskilt på eftermiddagen!
Aja, men skolan var bra den med! Började dock dagen med muntliga nationella i spanska, vilket iofs kanske inte var jäätteseriöst men ändå, var hur hemskt som helst och gjorde bort mej totalt, kändes som jag inte kunde ett jäkla dugg så sänker mej säkert endast för det, haha x( Nåväl, sen hade vi väl normal biologi, å sen kom ju då musiken...! ;S Å vi blev så himla förvånade, för provet var verkligen inte alls svårt?! Visst, jag hade ett jä*la pissfel på en av låtarna då jag blandade ihop artisterna som båda gjort låten men annars tror jag det gick rätt bra faktiskt! Så det var ju en lättnad :) 
Å ja sen hade vi typ biologi igen, och då tror jag vi bara kollade på nån film eller nåt? Äh kommer inte ihåg. 
Jaja, och sen hade vi mat, och sen hade vi idrott! Å för tredje gången i rad hade vi softboll haha, inte mej emot dock! ;) Fick dock ha det på den lilla planen eftersom hela grennaskolan ockuperade dom stora planerna, men jaja det gjorde la inte så mycket. Var en sjukligt rolig och go match, behövde bara slå ett par gånger eftersom jag agerade "springpojke" (haha) åt johansson några gånger och sen så hände det så fruktansvärt många roliga saker under hela den matchen att jag la mej ner i gräset och typ grät av skratt ett flertal gånger, hahhahha x''d 
Å sen när vi spelat klart så slutade vi och sen tog vi bussen hem, fast jag åkte ju såklart till stallet :P
Såå, själva ridpasset kommer separat!
 
 
in da school
påväg till stallet!

ridningen med emilia - toarundan med en "hoppserie" i skogen :D

Å sen fick jag då gå hem till emilia, och när jag kom fram gjorde vi precis som vi brukar - snackade, åt våfflor även denna gång (:DD), snackade ännu mer och sen gick vi å bytte om å gick till hagen å hämtade hästarna!                 Så då hämtade jag joysan, och sen gick vi ner till stallet och gjorde iordning dom! 

Å efter vi var färdiga så stack vi iväg i det underbara vädret! :D å denna gången tog vi toarundan, haha och det var så SJUKT himla kul, för när vi kom dit hoppade vi över trädet somvanligt, men sen fick även emilia för sej att bygga upp några till hinder, så hon gav sej ut typ i skogen å kom bärandes på stora typ pinnar/stockar å jobbade riktigt hårt haha, medans jag stod och höll i dom MKT otåliga hästarna haha, och sen tillslut hade hon fått ihop en hel jäkla serie med typ fem hinder, haha! Så då kom vi först en gång på dom, och det gick svinbra, joysan va astaggad och hoppade hindrena lätt som en plätt, men sen när vi skulle komma andra gången så tvärvägrade hon ens att gå ett enda steg haha, och ställde sej å brunstade -.- både innan och MITT I själva serien haha, så då ville hon inte alls. Men jag var så glad så det gjorde ingenting ;) 
Men sen red vi då hemåt, och joysan var faktiskt jätteuktig! Pigg, men inte okontrollerbar som förra gången å slängde inte alls så mkt med huvudet och så. Så var en superrolig å fartfylld ridtur! Så himla fint å rida där med när det är sånt pangväder! :D

Aja, och sen när vi kom tillbaka ställde jag in joysan i boxen åsådär, och sen satte jag mej och kollade å var lite funktionär åt emilia när hon hoppade studs med appollo! Superduktiga var dom verkligen! Å sen fixade vi lite mat åså till dom, och sen var jag tvungen å gå upp till emilia och byta om åså eftersom mamma skulle komma strax. Så stod en stund å pratade med åsa oxå, tills mami kom å hämtade mej! 

Och sen åkte vi hem, åt mat och sen satt jag typ och pluggade gärnet på musiken resten av kvällen! 

haha sötaste joysan!

onsdagen - slapp&rolig skoldag med suckfoto, HLR och lilatanten-lektion ;)

Tjohej :D har haft en mycket bra helg å har gjort lite olika saker! Men hinner nog inte skriva om det nu, tänkte publicera inläggen om onsdagen å torsdagen först å sen hinner jag förhoppningsvis med fredagen med :) Men börjar med onsdagen dårå!
 
Å sen det var en AWESOME dag!! :D eller okej skolan var väl sådär stundtals å jag var helt brutalt trött på allt å alla ibland, men den började ju grymt! 
Eller ja först hade vi rättså normal bild, men då skrev bara jag å elsa en typ analys av vår fina snigelplansch haha. Å sen då på eget arbete så var det typ 1½ timme tills vi skulle ta suckfotot, så då var det hög tid för alla å fixa iordning sej å allt omkring! 
Så då sprang först jag, maria, lucas å kevin runt över hela skolan för att leta efter en micro att poppa popcorn i (maria skulle va popcornförsäljare), och sen gick vi ner till nån och frågade om hon kunde öppna till hemkunskapssalarna, å det kunde hon! Så medans jag å maria stod å fixade popcornen så sprang kevin&lucas runt å snokade efter grädde som dom sen hittade, å sen hittade jag lite hallon med, haha. 
Å sen gick vi tillbaka till bildsalen med händerna fulla av popcornskålar, och sen började vi göra iordning oss dårå! :D så sen sprang typ 18 personer runt som yra höns och bytte om, fixade hår, fixade smink osv osv, och det var ju gaanska mycket att göra eftersom vårt tema ju va cirkus å vi verkligen ville att alla skulle bli bra liksom! 
Å jag såg la ut som nåt slags lejon sen när elsa sminkat mej å frida&lollo tuperat hår, å sen fick jag ju låna lollos URsnygga gula clownbyxor å fridas gula stickade tröja ;P
haha, och sen vid typ kvart över tio så var det dags att gå upp dårå, och HERREGUD va folket i klassrummen stirrade när vi kom där, en hel klass som såg ut som en jädra cirkus liksom hahhahah xd har aldrig känt mej så utstirrad.. xd Haha nåväl, och sen fick vi stå å vänta i typ 20 min tills det var vår tur att fotograferas! 
 
Men sen kom vi in dit tillslut, och då var det ju ett jäkla massa fix & krångel med uppställningen å hur skylten skulle va osv, och sen skulle det ju tajma när kevin kastade pajen på jona åsånt med haha, och jaa.. Kerstin tog en bild med filips iphone och där såg det ju rätt förjävligt ut, pga skylten som va alldeles för stor och typ skymde allt osv, men däremot var ju allas utklädnader asbra, + att texten ju var rätt bra så jag tror nog att det blev helt okej ändå, när alla var med på bilden och så vidare! Så det är bara å hoppas!
Men ja, och sen var det bara ut igen och sen gå ner till idrotten för å skölja bort allt smink åså, och det tog ju sin lilla tid, haha ;) Men efter det så gick vi upp till engelskan då vi kollade på film å åt massa popcorn, och sen efter det skulle vi ju haft idrott, men vi skulle ha hjärt&lungräddning istället, så då gick vi bort till ribbasalen och hade det. Och HERREGUD, var bland det roligaste&flummigaste på länge, asså HAHAHAHHA vi höll på å dö, typ när alla skulle göra kompressioner på sina dockor samtidigt.. x'd eller när kvinnan på videon sa vad man skulle ropa, asså jeeezus va vi skrattade x''d hhahahahaha bästa på länge! Haha ja åså var det ju faktiskt rätt nyttigt å veta allt det med ;P 

Men ja, och efter det så hade vi svenska och det hade vi med lila tanten. Hjälp. Hon sa "frida lilla, är du här?" och fjäskade typ aset somvanligt, jag höll på å dö. Haahahahhahah åså var resten av lektionen KAOS med, men det var rätt underbart x'd hon sa bland annat att hon tyckte att lucas tofflor var mycket fula, hahhahaha. En helt vanlig lektion med lila helt enkelt! ;) Aja, sen slutade vi iaf å då åkte ju jag till emilia as usual! :)

skriver om det i annat inlägg!

 
haha snyggaste outfiten!!
 
hehe yepp, såhär snygg var man som lejon dårå, haha.
elsas snygga målning ;D
haha å sen normalsminkad igen ;)
 

tisdagen - bra dag i skolan å ngt stressig eftermiddag!

Åså kom tisdagen, som även det var en bra men något stressig dag! 
Men jaja, skolan var bra som vanligt, hade dom vanliga lektionerna, så alltså började vi med rätt slapp spanska, å sen so där jag tror vi redovisade..? Eller nej det gjorde vi på måndagen förresten, men det var HEMSKT!! Usch :( Aja, och sen efter so'n så hade vi då hemkunskap, som även denna gången var rätt hysteriskt kul stundtals xd
Men vi gjorde iaf vår vegetariska lasage och jag tycker den blev riktigt lyckad jag! Dom andra verkade väl gilla den med så det var la bra! ;) Sen gjorde vi även gino, vilket såg gott ut men som väl smakade sådär.. Aja dom andra efterrätterna var la rätt goda iaf! :) aja å sen satt vi där och åt tillsammans, alltid lika kul HAHAHA xd
Å sen efter vi slutat så hade vi ju vår vanliga långrast, och då gick vi somvanligt till mediateket å satte oss å glodde på film haha, och denna gång bröjade vi se hiphip hora, hahhaha xd så himla typiskt oss, men vi älskar ju typ såna filmer xd Haha så då satt vi där å kollade på den (haha var ju faktiskt rätt dramatisk å spännande!) ända tills vi började mat&bak två timmar senare ;)
Å den lektionen blev la tyvärr mindre lyckad, eller asså vi hade väl kul somvanligt (särskilt åt karin hahahha) men en 8a var med i vår grupp (som vi stör oss rätt mkt på) så det blev inte alls lika kul, plus att hon kom å typ bossade å bestämde att vi skulle ha i det&det å inte det å hällde i en jä*la massa basilika i vår tomatsås, haha. ;s 
Så den blev ju inte särskilt god, MEN sen kom räddaren i nöden, vår heeelt FANTASTISKA cheesecake vi gjorde för två veckor sen!!!! Asså SHIT va god den var, hahaha! Alla tog seriöst två gånger, så det är ju ett rätt bra betyg! ;) Så den kunde vi allt vara nöjda med åtminstone!! 
Haha så den räddade ju den lektionen lite iallafall ;)
Aja, och sen vid typ lite över tre slutade vi, och då gick jag ganska direkt till min allra sista pianolektion - kanske nångonsin. FYFAN va tragiskt det skulle va, har liksom spelat i nästan 8 år åså kanske jag måste sluta pga att Birgit ska byta jobb eller va det var :( Men så är det, känns som allt kommer ta slut nu när man börjar gymnasiet.. :'( Aja, var en bra sista lektion iaf..! 
Å sen tog jag kvart över fyra-bussen hem, och sen fick jag då cykla hem. Igen. -.- Så det var bara å börja trampa, grymt jobbigt!! 
Jaja å sen när jag kom hem blev det lite full rulle. För först skulle jag göra ett par lejonöron till suckfotot haha, och sen var jag ju tvungen å plugga massa till musiken, åså skulle jag duscha å äta å blogga osv osv.. så var fullt upp den kvällen!
Men mysig dag trots allt! :)
 väääldigt casual outfit, orkade ej bry mej den dagen..
 
vår (typ) underbara vegetariska lasagne!
i skolan, ngt schleten
haha mina vackra lejonöron jag tillverkade xD

måndagen - bra dag i skolan å efteråt shopping med elsa! :)

Å sen kom då måndagen - första dagen på sista riktiga skolveckan - och det var en bra dag! Skolan var väl rätt bra, var ute på matten (som var biologi) så gick runt å kollade på massa växter å träd åsånt och sen kollade vi även in TVÅ himla kyrkogårdar av nån mkt konstig anledning? xd Vilket dessutom gjorde att vi kom typ 10 min försent till handledartiden haha, men jaja. Det var iaf mycket flummigt å höjdpunkten var när Johansson satt på ett staket, förlorade balansen och brakade rakt ner med huvudet före i en jäkla buske i nåns trädgård, och pappa fick knappt upp honom... asså trodde jag skulle dö x''d HAHHAHAH. 
Jaja och sen på handledartiden satt vi bara å fixade till suckfotot, gjorde hatt till frida å sen satt jag och lucas å målade bokstäverna MU (haha) till skylten å det blev lite kaos där med hahahah men det löste sej ;))
Å sen efter vi slutat så tog jag och elsa bussen in till stan, eftersom vi planerat att gå en sväng på a6 för att köpa lite diverse saker (jag var ju på jakt efter skolavslutningsklänning, bikini och skor), vi hittade dock typ INGENTING?! Aja, åt åtminstone typ jordens godaste mat på soya, ÅÅÅH! <3 
Men jaja, sen kom iaf kajsa å joinade oss så då sprang vi omkring å flummade på åhlens, och sen efter det så åkte dom hem men jag bestämde mej för å ta bussen ner till stan eftersom jag KRÄVDE att jag skulle hitta en klänning där för jag redan då hade fått lite smått panik. Hittade jag nån klänning där? NÄPP. GAAAAAH jag dör!!!!!! Eller okej fanns väl typ 2 st OKEJ, men det ska fan inte va en OKEJ klänning man bär på 9ans avslutning!!!! :( Jaja så nu är det bara å beställa en å hoppas att den passar, alternativt att hitta en i stockholm. 
Men anyway, sprang iaf runt som en dåre på stan å provade massa köänningar på once å b.young, men antingen satt dom för dåligt eller så var dom för dyra :(( Å i dom andra affärerna fanns det typ INGA klänningar, FATTAR INTE?! Jaja, hann faktiskt iaf gå in på intersport innan jag skulle ta bussen hem, å köpa ett par MYCKET efterlängtade converse!!!!! WEEEHOOO :DD Så nu har jag finally ett par!! Vita blev det, classic ;) Lätt å matcha åså ju, så bästa färgen typ enligt mej! Snygga med ju ;) Nämen så då var jag ju inte HELT missnöjd sen när jag satte mej på bussen hem! 
Eller ja, åkte till kaxholmen där mamma plockade upp mej å sen åkte vi hem! 
 
outfiten!
asså denna klänningen... HELT jäkla magisk.... dock jättedyr och ser mer ut som en brudtärneklänning.. men när min syster gifter sej, då jäklar!!! ;)

söndagen - morsdag!

Å sen om vi ska dra jättelite om söndagen med, och det var ju då Mors dag, fast blev väl inte världens mest lyckade mors dag menmen.. haha kaos xd 
Jaja, vi gick iaf en ganska mysig promenad med lite gott fika osv, och sen åkte jag å pappa till krysset (där FRIDA stod i kassan, blev mkt glatt överraskad över å se henne ;D) å köpte lite efterrätt osv, och sen åt vi suupergod middag bestående av grillat kött, klyftpotatis, sallad å tzatziki, och ja vad gjorde jag mer den dagen? Haha, nämen gick väl ut en liten sväng å sen övade jag väl mest till musikprovet tror jag :)
Så det var väl min söndag i stort sett! Lite kaosig i början iaf men blev ändå mysig tillslut!
 
min frukostdryck, hehe ;)
middagen! :D
 

lördagen - mkt slapp helgjour å på kvällen mysig ridtur med ella!

Okej, faasen va sämst jag är. Bara för jag tatt typ ett par dagarns bloggpaus för jag verkligen inte har haft tid å blogga, så händer detta: Jag har inte ens skrivit färdigt om FÖRRA helgen.. xd okej jag vet att jag inte måste, men hade redan börjat på detta inlägget åså.. Så publicerar det å liite om söndagen, å sen börjar vi på måndagen (lugn, hinner bara skriva lite om varje dag.. tror jag xd) !
 
Men ja, förra helgen var väl ingen PANGhelg direkt för jag gjorde typ ingenting, men såna helger behövs väl dom med i guess.. Men jaja, lördagen var väldigt slapp iaf. Vaknade sent och sen gjorde jag väl massa ointressanta saker, typ spelade piano, satt ute lite och typ kollade på tv. Röjde även upp lite bland mina kläder i fåtöjen,, behövs ALLTID, haha. Å sen efter det typ fikade jag lite, och sen vid två stack jag iväg på cykeln mot stallet i tron att jag skulle dit och ha helgjouren så som den brukar va, med insläpp, fodring, mockning osv osv, men sen när jag väl kom dit efter den ansträngande cykelturen, så var det först och främst värsta stora lokala dressyrtävlingen där med massa folk, och sen när alla åkt därifrån så hittade jag Ulrika, som jag skulle ha helgjouren med, och då sa hon att vi bara skulle gå ut i hagen å i princip kolla att hästarna stod på 4 ben, haha. Så så mycket var det vi skulle göra! Fick bara ta ut åsas häst i hagen med (varför ska dom alltid utnytta MEJ?!?) å sen gick vi då bara å kollade så att inte nån häst var skadad eller så, vilket ingen var! Å sen efter det så var vi typ klara, så var där i typ en halvtimme för att sen cykla heela vägen hem igen, värt! -.- Haha jaja gött å slippa skiten ändå! Så då var det bara å flåsa sej hemåt (herregud vad jobbig hemvägen är, hade typ glömt det, å då hade jag ändå mammas nya svindyra cykel ist för mitt ruckel till cykel haha) och sen när jag kom pustande hem så la jag mej väl typ i soffan en stund, standard haha. 
Och tjaa, sen kom väl pappa hem från hajken och så åt vi väl mat åsådär, och sen gick jag ut på en pw! 
Å när jag var påväg hem så smsade ella, å frågade om jag ville rida, å eftersom jag inte hade nåt bättre för mej så sa jag ja åså bestämde vi att jag skulle komma ner vid åtta!
Så då bara slängde jag på mej ridkläderna å sen cyklade jag ner dårå! 
Å sen hade vi en somvanligt MYCKET trevlig ridtur, å hade såklart askul i stallet både innan och efter och snackade heela tiden as usual! ;)) Å sen var det hur mysigt som helst när vi red för det var typ soligt (elr ja typ solnedgång) å vi travade/töltade en del och pratade massa å det var bara så sjukt himla mysigt!
Å sen när vi kom tillbaka till stallet så tog vi av hästarna grejerna å släppte ut dom i hagen, och sen stod vi ännu en lång stund å babblade i stallet, haha! 
Fast sen när klockan blivit typ över tio kände jag att det var dags å cykla hem så då gjorde jag det! ;)
Å sen såg vi väl på tv åsådär i think!
haha egopics @ stallet ;)
duckfaceeeee