Riktigt go söndag och imån vaknar jag upp som 16åring! :D

Fast förresten, jag gör såhär, att jag berättar lite om dagen istället, annars kommer det bara bli att jag "måste" skriva om den flera dar efter.. Så vi kör på det först så får vi se när första inlägget om Sälen kommer upp!
Men hursomhelst, idag har vart en riktigt go söndag (och sista dag som 15åring!) faktiskt! :)
Började ofc med att jag sov ut, eller ah till tio iaf :) Fast sen låg jag och latade mej i typ 45 min till, innan jag steg upp och tog mej ner till köket, där jag gjorde go frukost med rostad macka och yoghurt med bananbitar i :) Å sen efter jag ätit och läst min bok en bra stund, så var planen att jag skulle ut och skida en sväng, men bara för det snöade aset utomhus och bara för jag är jordens absolut segaste människa så blev det inte så, men jag lyckades iaf packa upp väskan från sälen på typ två timmar xd haha nä, men sen hade klockan hunnit bli typ halv två innan jag slutligen kom ut.
Men sen gick jag iaf en liten powerwalk på ett par km i snön, och FYF*N va jobbigt det var att först typ pulsa genom snön bort till stora vägen, och sen tänkte jag gå en runda i skogen med men det gick ju bort direkt efter jag gått typ 100 m in, drunknade typ i all snö där (okej det är lite tillskillnad från sälen, men ändå), så då gick jag på vägen istället.
 
Sen när jag kom in så tog jag en megansnabbdusch (haha har nog aldrig duschat så snabbt) eftersom vi hade bråttom och min bror skulle med swebussen som gick en stund efter. 
Å efter det så åt vi mat, och sen fick jag göra mej iordning på typ 5 min, och efter det var det snabbt in i bilen med ofixat nyduschat hår haha. Å sen skjutsade vi då in min bror till bussen, och sa hejdå till honom och sådär, och sen skjutsade pappa mej till stan för jag skulle se om once var öppet men det var det inte såklart, så då drog vi till a6 istället. Och där fick jag typ en halvtimme på mej att hitta nåt litet till min födelsedag imån, så kollade igenom dom vanliga affärerna (hittade btw min drömskinnjacka på vero moda, happyface :D) och sen tänkte jag välja en mascara och en dagcreme, men det tyckte tydligen inte pappa (wtf, det är la min födelsedag?!), så då fick det bli ett par träningstights från h&m istället.. Haha fast inget fel med det dock, var välbehövligt! Fast sen smög jag ner en concealer med, hehe ;P
Jaja, sen åkte vi iaf därifrån, och sen drog vi bort till ekohallen där pappa bara skulle köpa talgbollar till fåglarna.. Blev dock ett LITE längre stopp där då jag först ville kolla träningslinnen (svindyra dock) på teamsportia, och sen gå och dregla på alla inredningssaker, ridgrejer och godis inne på eko... haha! xd Ville ha typ ALLT där somvanligt men fick bara med mej en dubbel-starbar (som jag&elsa drömt om LÄNGE, och nu finns den!! :D) därifrån, haha.. Får bli storshopping där nån annan gång! ;)
Jaja, sen hade vi även tänkt åka och bada/simma, men det fick oxå bli en annan gång bara för jag gick på eko för länge.. Så då åkte vi hem istället! Å där hemma packade jag upp och lite sådär, och sen ringde syster och sne pratade vi LÄNGE som vanligt, och hon fick veta alla detaljer om sälenresan osv ;)
Å efter det så kollade jag&pappa lite på tv en stund och sen åt jag lite kvällsmat och kollade på ponnyakuten! Seriöst typ bästa programmet (ok säger så om typ alla program xd), men blir så lycklig av det typ! Haha :D
Nä nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mej och vakna upp som 16åring! Får fan börja övningsköra imån ju, hur tufft är inte det?! :D haha. Okej ska sluta nu, men vi hörs typ imån eller nåt! Puss :*
haha jag idag på a6 toaletter!
 
världens godaste godis i dubbelformat :D :D :D :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback