måste skriva värsta uppsatsen nu..

Hej allihopaaaa :D har haft en grym helg på bästa nattkampen, å jag skulle skrivit om det men nu är jag så sjukt trött och innan jag går och lägger mej måste jag skriva värsta uppsatsen om praon -.- som egentligen är till på onsdag, men imån ska jag ju rida å på tisdag är det ju piano.. :/ så måste göra det nu, så hinner inte skriva om nattkampen ikväll, men det kommer, promise! :) åååh taggar INTE skolan nu imån alltså, usch! får typ panikångest :( Jaja, men vi hörs typ imånkväll/på tisdag hörrni!
Puss! :*
 

gårdagen-bra praodag med 3 timmars shopping efteråt!

 
Sen var gårdagen en riktigt grym dag den med! :D
praon var helt okej! inte jättemycket folk men asså det var rätt skoj ändå! fick göra dom vanliga sakerna, och sen när det blev tråkigt så pratade jag och johanna åså, så dagen gick ändå hyfsat snabbt! Men annars inte så mycket att tillägga om praon :).
Men sen när jag fick sluta, så gick jag direkt bort till öster, och sen tillbringade jag typ 3½ timma där haha, helt forever alone ;) nämen som jag sagt innan, så finns det inget så gött som att shoppa med sej själv, inga krav, inga tider att passa (typ) osv :D så det var sjukt gött! gick runt i typ alla affärer, provade massa snygga kläder, provadde massa skor, kollade på vinterjackor och bara hade det gött! :D
fick med mej lite basic nödvändiga saker hem, en vinröd/lila stickad kofta från h&m som jag spanat in läänge nu, och sen massa strumpor och en bh. :) Shoppar nog lite mer saker en annan dag! Men var ändå najs å bara kolla på massa saker så länge jag ville! Blev dock helt SJUKT trött i benen och fötterna efter en HEL dag då jag bara suttit ner typ 20 min totalt eller nåt.. så kände mej lite död sen när jag tagit ettan bort till huskvarna där mamma väntade ;) dessutom hade jagb ju inte ätit sen lunchen, så var helt vrålhungrig, så tillslut gick jag bort till east end, en thairestaurang, och så beställde jag kycklingwok med cashewnötter att ta med! :D
så efter mamma handlat färdigt på willys så drog vi bara till resecentrum å hämtade syrran, och sen åt jag i bilen påvägen hem, och JÄKLAR  va gott det var!!! ååh dog lite..  godaste på LÄNGE asså! thaimat in my <3
haha men iaf! sen när vi kom hem så hade pappa maten färdig, men jag åt bara upp min mat, och sen efter vi suttit och umgåtts lite nere i köket så gick jag upp och såg på lite av new girl och sen 2 panka tjejer, asså guuuud va roligt det är, dör typ varje gång! x'd love it!!
å sen så somnade jag rätt gott efter det ;)
provade bl.a denna SKITSNYGGA vinterjackan! lätt att jag vill ha den i vinter asså! :)
 

Onsdagen-vanlig praodag och shopping med Elsa å co!

Juste ja! Kom ju oxå på att jag inte hann att blogga om i onsdags + torsdags med, så ska försöka återberätta lite om dom två dagarna, som va två riktigt grymma dagar! :)
Började då i onsdags med prao som vanligt! Kommer inte ihåg att nåt jättespeciellt hände, utan det var nog en rätt normal praodag i think! :)
Sen efteråt när jag slutade så skulle jag ta den vanliga bussen hem, och vilka sitter inte där på bussen om inte frida och elsa?! Haha då vart jag förvånad! ;D men då satt vi ju en stund och tjötade där, och sen sa elsa typ 20 sek innan hon skulle gå av,att hon skulle hoppa av vid a6 idag för hon skulle kolla på moppehjälmar med sin familj, och då var ddet så passande (haha) att min moppehjälm gått sönder dagen innan, och då föreslog elsa att jag kunde hänga med dom, och då bestämde vi det på typ ett par sekunder, haha, och sen blev det lite kaos när vi skulle av för bussen var PROPPFULL och elsa fick typ panik och knuffade mej framåt så jag höll på å typ välta en kille xd + att en mamma med en barnvagn blev skitsur och typ skrek efter oss?! x'd 
haha nåväl! sen gick vi bort till a6, där vi först kollade på lite skor på skopunkten, men ärligt talat så finns det ju typ bara fula skor nu?! usch.. så får väl ha mina fula fejkconverse i höst med.. :/ aja, sen satte vi oss i en soffa och snackade och flummade en stund, och sen ringde mamma och sa att jag skulle boka tid hos optikern med, så då gick vi och gjorde det! :) å sen gick vi bort till elsas föräldrars jobb, där vi satte oss och som vanligt tog varm choklad hehe, och sen kom även kajsa och sällskapade oss en stund innan elsas mamma kom och vi åkte iväg!
och först åkte vi till biltema å testade lite hjälmar, men sen efter typ 10 min så kom elsa på att vi skulle åka till en annan affär som sålde moppehjälmar, men när vi kom dit så visade det sej att den bara hade öppet på lördagar eftersom det va en internetbutik typ.. :/ så det blev inget med det.. 
aja, sen åkte vi upp till mcdonalds vid a6, och så köpte vi med oss mat och drickor och glass därifrån, och så åkte vi till deras jobb igen och satte oss där och åt allihopa! :) å efter vi ätit maten så delade kajsa, elsa och jag på två av dom nya glassarna; twix- och mars-mcflurry! :D aaasgoda!! 
Aja, sen efter det åkte vi bort mot intersport, och där var vi en lååång stund medans elsa och kajsa provade både gympa och höst-skor. Men det gick absolut ingen nöd på mej, jag gick runt och provade typ 100 olika vinterjackor och kollade på lite skor osv, så det va bara kul! :) 
å tillsist så gick jag och elsa till kepsarna, och provade massa bara för skojs skull, men efter vi testat några stycken så sa jag till elsa att en mörkblå hon testade var assnygg,och hon ba; jaa, men kajsa fick ju faktiskt en sånhär keps förra året, så jag kanske kan fråga om jag oxå kan få en!! 
å gissa vad?! HON FICK DEN!! :O hahahahah och elsa är verkligen den SISTA människan på denna jord som nånsin skulle kunna bära en keps (offentligt iaf!) så det skrattade jag länge åt hahahah xd men sjukt kul för den va SJUKT snygg som ni ser!! titta även på den jag testade, SÅ SJUKT SNYGGGGG!<33 
aja, var säkert svindyr men nångång maybe? :) (kom på att det va en annan keps en den på bilden, ni får se den riktiga kepsen sen!)
nåväl, efter dom shoppat allt så åkte vi slutligen hem, och sen var det bonde söker fru för hela slanten resten av kvällen ;)
 
)

Sista praodagen..

 
Hallåå alla söta :D 
idag är det freeeeeedaaaag :D :D så jäkla gött! å idag var det ju sista praodagen med! först tänkte jag liksom att det skulle bli asskönt, men sen när min handledare skulle gå hem vid tolv och kramade mej hejdå och sa jättefina saker om mej så blev jag typ gråtfärdig?! likaså när jag gick ut genom dörren när jag hade slutat :'(
aja, antar att det är så att man saknar inte saker förräns dom är över osv.. men har faktiskt insett att jag kommer sakna en hel del med praon där! I början tyckte jag det sög å fattade inte hur jag skulle klara av två veckor där, men det blev faktiskt bara roligare och roligare! Så kommer nog sakna det nu när piss-skolan drar igång igen :( inte för jag hellre skulle vilja jobba, men att typ jobba nån gång på helgerna skulle nog vart rätt kul! :) aja är för liten än.. menmen, idag var nog iaf den bästa dagen på praon! Det va så JÄKLA mycket folk HELA dagen, så idag fick jag inte stå och inte göra nånting EN enda gång, för det va saker som skulle göras hela tiden! Men det va sjukt kul, för jag HATAR när man bara står och glor typ.. Men på morgonen va det helt sjukt mycket folk!! Sen kom även frida och elsa å hälsade på mej å drack varm choklad! :D  
å sen i slutet kom ella med! ;D fast hon letade iofs praoplats men ändå! ;)
men anyway, så var det somsagt en riktigt go dag! enda gången jag satt ner var när jag hade lunch, och idag lyxade jag till det med att köpa lunch, bara för det va sista gången! Å den fick jag göra själv, så jag tog tacopaj med sallad, tacochips och guacemole, sviiingott var det :D + att jag fick 25% rabatt med, så det kostade bara 45 spänn, sjukt värt!!
å så tog jag typ en halvtimmes lunch denna gången, riktigt gött! 
men sen var det back to work igen, och så jobbade jag på i tre timmar till, innan Lena släppte mej vid tio över tre ungefär! Å då sa jag hejdå till dom med, och sen fick jag avskedspresent med; tårta ofc! ;D och även om jag fick en äcklig (enligt mej) frukttårta så var det ju en snäll tanke, iochmed att dom tårtorna kostar typ 200-300 kr! :) 
å så fick jag ett jättefint omdöme med, så jag blev väldigt glad! :) så jag tycker ändå det vart två lyckade veckor, även om jag mest fått ta hand om disken och inte fått baka nånting.. ;) 
Men sen efter jag slutat så gick jag till busshållplatsen, å efter typ 10 min kom bussen, och sen åkte jag ner till gränna, där jag mötte upp min syster och min kära kusin Lisa! :D å sen gick vi till fiket och tog en fika haha ;D å så satt vi där nån timma och bara pratade, flummade och hade det allmänt mysigt! tog en varm choklad m vispgrädde, ofc ;)
å sen typ vid kvart i sex så åkte vi hemåt, med ett stopp på krysset där vi hyrde en film :) sen åkte vi hem, och sden gjorde tinna mat medans jag satt vid datan hehe ;) å sen vid åttatiden så åt vi då den skitgoda pizzan som hon gjort, och sen har vi sett på filmen nu sen dess, Kvarteret Skatan såg vi och SHIT va rolig den var x'd dog där några gånger x''D så det var en VÄLDIGT positiv överraskning haha :D
men nu är klockan rätt mycket och jag måste strax gå och lägga mej, eftersom jag ska va ute hela natten nästa natt då det är NATTKAMPEEEEN :D :D :D TAGGGAAAA!!!! Blir så jä*la kul (trots att killarna dissade!!) 
Men vi får se om vi hörs imån på förmiddagen, annars hörs vi nog på söndag hörrni!
Puss :*
den sjukligt goda maten jag fick! :D
det söta fikarummet! kommer sakna..

hörs imån ist!

okej som vanligt hann jag bara med ett inlägg, men bloggar mer imån (tror jag)!
puss :*

Awesome gårdag med bra praodag och grym uteritt!

Heej allihopa! :D sorry, två dar sen jag bloggade nu, men både igår och idag har vart rätt fullspäckade!
Men tänkte nu innan jag går å lägger mej berätta lite om dessa två dagar! :)
Igår va en awesome dag! :D eller ja, praon var la inte awesome direkt haha, men helt okej ändå! Fanns ändå rätt mycket å göra, trots att en till praktikant börjat, eftersom det va lönedag igår ;)
Fast såklart blev det ju stunder då man inte hade nåt å göra, men då pratade jag med den nya tjejen, Johanna som är jättesnäll! :)
Så dagen gick ändå rätt fort och sen fick jag sluta fem i tre med, så jag hann med bussen som gick då! :D å då va jag SÅ lycklig för jag tänkte att nu kommer jag hem nån timma innan jag ska iväg till stallet, eftersom jag trodde att svenne skulle köra som vanligt vid fyra. Så när jag kom till ölmstad var jag glad och tänkte att svenne skulle komma om en kvart. Men det gjorde han inte, eftersom ribbaskolan hade studiedag.. -.- så då ringde jag mamma, som sa att hon skulle komma inom 10 min. Men det gjorde hon inte. Hon kom efter en timma ungefär. Alltså FÖRSTÅR ni hur kall, trött och FÖRBANNAD jag var?!?! Men tillslut kom iaf ella och hennes syster, och så började vi gå hemåt. Och efter vi gått några minuter kom min mamma, och hon hade tatt det så lugnt eftersom hon missuppfattat mej och trott att svenne kommit å hämtat mej typ?! gaaah :@ var inte glad då kan jag säga.. xd 
menmen, sen åkte vi iaf hem, och sen slängde jag i mej lite mat och tog på mej ridkläderna fort som fan, och sen startade jag moppen och körde ner till alboga, där jag skulle rida tillsammans med en tjej som jag aldrig träffat föriut, Sahra hette hon och var faster till några jag känner :)
Å sen när jag slutligen kom ner då, typ 20 min försent, så hälsade jag på Sahra (supertrevlig!!) och sen hämtade jag in lille Connect från hagen :) Å så gjorde jag snabbt iordning honom, och satte på han reflexer (börjar redan bli mörkt ju :() och sen stack jag, sahra och frida b ut på en runda! Och vi hade det svinkul faktiskt, trots att frida och jag inte umgås numera (va ju kompisar innan) och att sahra är typ 35 haha :) Vi snackade massa skit, pratade om min pappa (HAHA) skrattade, och sen galopperade vi massa och hästarna var sjukt pigga haha! :D så det va askul! haha var sjukt kul när vi galopperade förbi en som gick på vägen, han hade hörlurar i så han blev RÄTT chockad när tre hästar kom dundrande förbi honom! xd haha men connect var SÅ duktig hela tiden och han drog inte iväg eller nåt utan va riktigt kontrollerbar! Så är sjukt nöjd med honom! :)
Aja, sen efter kanske en dryg timma så kom vi tillbaka till stallet, och då tog jag av Connect grejerna och släppte in honom i hans box, och sen drog jag hemåt på stora vägen (hehe) hem på moppen! Var liite läskigt då det mitt på stora vägen står nåt stort svart, som jag sedan skriker åt för att det ska flytta på sej.. det va iofs bara två rådjur som stod där och kollade på mej, men ändå! :s 
Aja, sen kom jag iaf hem igen, glad och nöjd efter dagen! :D
okej förlåt!!! bildbrist!!!! hahahhaha fuuuuuul i know...

Dagen + bilder från partyt!

Hehe japp.. har varit hemma hela dagen och ändå inte bloggat.. BRA FRIDA!! Haha aja, har faktiskt vart ute typ halva dagen å gjort massa andra saker så får la skylla på det! :P
Men kan la berätta lite om dagen dårå! :)
Började med att jag först vaknade vid halv sex, testade om rösten kommit tillbaka och DET HADE DEN!! :D försvann dock lite halvt under dagen menmen.. Så först tänkte jag faktsikt masa mig till "jobbet", men mamma och pappa tyckte inte det va nån bra idé, så stannade hemma ändå, men bara tills imån för nu kan jag åtminstone prata hyfsat så imån jäklar ska jag gå!!
Men jag har haft en grymt skön dag här hemma! Så efter jag vaknat vid halv sex, så la jag mej och sov igen, och denna gång sov jag till tolv! :o grymt skönt!
Sen drog jag mej ner till köket, gjorde god frukost åså satt jag där och läste typ till ett. Då gick jag upp, kollade typ 10 min på Intresseklubben (hahha sjuukt kul program detdär xd), och sen chillade jag lite i kanske 45 min. Då drog jag på mej lite kläder, och sen gick jag ut i det fina vädret! Och jäklar va gött det va å komma ut, särskilt nu när jag knappt vart ute på typ 4 dar! Så det slutade med att jag va ute 2 timmar haha :) hade det asgött, gick runt i trädgården med katterna, kollade när dom flyttade upp kossorna till kullen (haha katterna tyckte det va intressant iaf xd), och sen  gick jag en långrunda! Först gick jag till hästarna, som blev vääldigt glada då jag som vanligt hade med en morot, haha sötisarna! 
Å sen gick jag vidare, mot fårhagen där jag gick typ en mil för att för det första hitta flocken, som va i en helt annan hage, och sen hitta thelma vilket inte är det lättaste när hagen är såhäääär stor och flocken är på typ 150 får haha! Men till slut hittade jag henne :D hon blev dock inte lika glad som mej haha, hon kollade på mej, bäade och sprang till sina kompisar :( haha hon har glömt mej den skiten </3 aja kanske lika bra.. men ändå trist :( 
JAJA! Sen gick jag iaf hemåt, och när jag kom hem så gjorde jag massa amerikanska pannkakor, både till mat idag och till matlåda imån :) 
Å sen gick jag upp till teven, kollade på ett gg-avsnitt och sen har jag suttit här, duschat och sett på xfactor, och nu ska jag bara ladda upp lite bilder från helgen och sen se på Underbart är kort! :D
 
Men vi hörs nog kanske imånkväll, ska iofs rida då, men annars hörs vi på onsdag hörrni! :)
elsaa :D
paketen!! (påsen var från mej och elsa, med ett halvt kg godis + nagellack i till frida, och det till vänster var från mej till elsa, fint va?! ;D)
haha söta!

logpartyt som inte blev ett logparty utan bara ett födelsedagsparty haha!

Okej nu känner jag mej riktigt kass här, har suttit här typ 2 timmar och bara kollat massa bloggar, facebook medmera, och inte bloggat nåt alls.. och beck börjar om 5 min! ehehhe.. aja får väl dra om helgen lite snabbt dårå! Men har då haft ett grymt dygn tillsammans med tjejorna, och vi hade liksom lika kul som vanligt, det som förstörde allt var att jag mitt i allt tappade rösten.. :/ hahaha eller inte tappade den helt, men efter vi skrattat, skrikit, babblat å flummat i ett par timmar var min stackars röst helt död, och tillslut slutade den fungera nästan helt, kan liksom typ bara väsa fram orden hahah xd men är van, har hänt flera gånger tidigare när jag vart sjuk. Men tyvärr så kunde jag då inte vara så delaktig eftersom jag inte kunde prata, så dom andra tyckte säkert jag va skittråkig haha :S menmen, vi hade som sagt kul ändå! 
Började när vi kom dit då vid kvart i fem ca, och då typ satt vi en bra stund och bara gosade med fridas underbara hundar, haha dom är så himla goa :D så då satt vi där säkert typ en kvart, och sen gick vi in på fridas rum och satte oss där och babblade och flummade, i säkert en timma eller nåt! ;)
Sen tillslut gick vi iaf bort till köket, där vi sen satte igång å göra maten, som såklart va våra berömda minipizzor med tomatsås, mozarella, vanlig ost och minimajs :D godaste ever! 
å sen satte vi oss vid tv'n, där det asså helt otroligt, var Step up 2, den enda Step up-film vi inte sett! Å för er som inte vet det, så är vi fyra typ rääätt stora fans av dom filmerna hahahah :D å man blev INTE besviken på den filmen heller!! Tycker dock ettan var bäst. Eller trean. ;)
Nåväl, sen när den var slut, så gick vi och gjorde efterrätten, som var gino, alltså massa frukter som man hyvlar choklad över och sätter in i ugnen! Svingott var det! :D 
Aja, å sen satte vi oss och kollade på mer tv, och sen började nån film vid halv tio, fast den såg jag inte ett skit på typ eftersom jag satt och drev med kevin i typ flera timmar och låtsades va frida och skrev massa saker hahahah xd sjukt kul var det iaf haha! 
Aja, sen vid typ elva-halv tolv gick vi in på fridas rum, och sen satt vi där ett tag och snackade, innan vi allihopa var rätt trötta, så då la vi oss och sov helt enkelt ;) och juste, som ni kanske förstod så sov vi inte ute på logen denna gången, eftersom det dels va svinkallt, och dels för vi inte orkade, och dels för att jag knappt kunde prata, så det kanske inte skulle gjort det bättre direkt ;) Så vi får ta det nästa gång helt enkelt!
Anyway, sen sov vi iaf gott ända fram till tio, då vi alla typ vaknade samtidigt :) 
Å sen efter ett tag gick vi upp, gjorde frukost å åt frukost ;) 
Å efter det så typ bara chillade vi i 1-2 timmar på fridas rum, pratade, kollade på william spetz (ofc!), kollade i lite roliga böcker åså haha :) 
Å sen vid typ halv två eller nåt kom mamma och hämtade oss! Men som vanligt var det ett skitkul party, synd bara somsagt att jag med min himla borttappade röst förstörde lite :S menmen! 
Sen iaf när jag kom hem så åt jag lite mellanmål och kollade i tidningen, och sen chillade jag nån timma, spelade lite piano osv, och sen så gjorde jag mat (kycklingklubbor, ris och sallad), och sen efter maten gick jag upp och kollade på två avsnitt av gg (asså är beroende igen, även om jag sett alla avsnitten redan haha), och sen dess har jag bara suttit här! :)
men oj, nu blev detta jättelångt ändå, men det va för jag skrivit i alla pauser ;) men nu börjar det igen, men vi hörs imån eller nåt!
Puss :*
å såklart ligger de få bilderna jag tog fortfarande kvar på mobilen, så dom å fridas bilder kommer imån!

sjukdag idag med..

Och sen kände jag mej nästan frisk igårkväll, men sen vaknade jag typ halv två i natt och kände att det bara blivit värre :( hade skiitont i halsen, hosta, ont i huvet och nacken och sen visade det sej att jag oxå hade feber :( sån jäkla otur nu när vi ska ha logparty imån :( så imån måste jag va frisk iaf!! 
Menmen, så det blev ju hemmadag idag då med. Dock inte lika rolig som igår då jag mått rätt pissigt idag, så det första jag gjorde när jag vaknade va å lägga mej i soffan och kolla på tv i typ 2½ timma, för jag KUNDE verkligen inte ta mej upp ur soffan, hade så sjukt ont typ överallt :( men tillslut, när klockan var typ halv ett så var jag så vrålhungrig så jag bara va TVUNGEN å masa mej ner till köket, och sen fick jag iaf i mej youghurt med blåbär + en krossad alvedon (den räddade min dag kan jag säga!!), och knäckemacka med skinka&avokado och te. Å sen gick jag upp igen, såg på nåt konstigt program, och sen efter nån timma satte jag på mitt älskade gossipgirl :D å sen såg jag typ 3-4 avsnitt på raken och tillslut blev la klockan typ fyra, och då såg jag på reprisen av robinson :D ååh saknar det!!
Aja, sen efter det kom iaf mamma hem, och sen runt fem så åt vi mat, och sen spelade jag lite piano&gitarr, och sen efter det såg jag ett till gg-avsnitt och sen dess har jag suttit här och kollat på tv med mamma och ätit massa snacks :D aja, förutom att jag har SVINONT i nacken (kan knappt röra på den..) så mår jag iaf mycket bättre, så nu håller jag VERKLIGEN tummarna att jag blir frisk tills imån! För det skulle ju va SKANDAL om jag missade fridas&elsas födelsedagsparty!! Så det måste jag ju va med på! Så det blir asmysigt, ska precis som förra året sova ute på logen :D haha vi kommer ju typ frysa ihjäl och jag kommer antagligen bli 10 ggr mer sjuk, men det kommer det va värt haha :D så nu måste jag nog gå och nana så jag får mej lite sömn så jag blir frisk! :)
men hoppas ni haft en toppenfredag och att ni får en bra helg! 
puss på er! :*
haha inte på tal om det, men SER ni vilka jäkla moln det var här igår eller?!?! va ju fasen svarta typ :O

igår-sjukdag med lyxfrukost och bullbak!

Och ja, eftersom jag redan på onsdagen kände mej rätt hängig åså, så kom det väl inte som en jätteöverraskning att jag var riktigt sjuk på torsdagen (igår alltså).. Eller just då var jag väl inte SÅ sjuk, men jag kände ändå redan på morgonen att det va nåt konstigt i halsen, asså det kändes typ som den va ihålig (som den ju är hahaha) eller nåt haha, och sen kände jag att det va massa slem i den så då började jag hosta och blabla.. så kände mej inte direkt så pigg på å gå å jobba då, så då ringde jag och sjukanmälde mej och så somnade jag om helt enkelt. Sen efter typ 11 timmars välbehövlig sömn steg jag upp, och sen hände det en sak som jag inte tar upp här, men efter det ringde jag min kära syster som lugnade mej något. Aja ni behöver inte oroa er iaf! Sen gjorde jag iaf en riktig lyxfrukost, kände jag va värd det! ;) Så då stekte jag bacon och gjorde min egna lilla äggröra, och sen gjorde jag smoothie med jordgubbar och banan, och sen te på det! :) asgött! 
Aja, sen typ låg jag bara å glodde på tv åså i typ två-tre timmar, innan jag sedan tog tag i mitt liv och började baka vaniljbullar! :D och allt gick toppen ända tills jag insåg att vi inte hade nån jäst hemma... LYCKAT! huvudingrediensen typ x0 haha så då ringde jag runt till lite grannar osv, och tillslut så fick jag tag i vår granne stig som lyckligtvis hade ett paket :D var dock typ en månad gammalt haha, men det sjuka va att dom blev så sjukt lyckade?! haha typ bästa jag gjort xD måste vart jästen asså xd haha nä nu ska jag inte va sådär skrytig, men dom blev faktiskt rätt goda! ;D så då blev jag glad, trodde dom skulle va typ astorra å äckliga.. 
Nåväl, sen efter typ två timmar när bullarna nästan va färdiga kom mamma hem med pizza till mej, så då åt vi det, å sen typ chillade jag väl hela kvällen, med bästa programmen kockarnas kamp, new girl och två panka tjejer haha dom två sista är ju typ roligaste ever :D :D jaja nog om det! så trots att jag va sjuk blev det en rätt lyckad hemma-dag! :)
förra gången jag bakade bullar! :)

onsdagen- seg praodag men desto bättre eftermiddag och kväll :D

Sen var onsdagen en rätt lam dag på "jobbet".. tyvärr va det typ jättelite folk och typ jättelite å göra.. började även dagen med att stå i typ 1½ timma och kamma ut FYRA fårskinn, jipppiii :D eller inte.. -.- sen mådde jag bara lite allmänt dåligt, hade typ skitont i huvudet och va pisstrött.. 
Aja, tillslut blev klockan tre, och då släppte snälla Lena mej, en halvtimme tidigare :) å det va så sjukt, för typ direkt efter jag kommit ut från konditoriet så släppte huvudvärken och jag blev aspigg igen?! Haha :) Men det va nog bara för att jag och elsa skulle träffas sen efteråt som jag blev piggare! :) men eftersom jag trodde att frida&elsa skulle sluta först halv fem, så gick jag en liten stund på stan först :) sen när jag va på newyorker så ringde elsa å sa att dom fått sluta typ en timma tidigare, så då kom både frida, elsa och lollo bort till mej på newyorker! å där stod vi och flummade ett bra tag, innan jag tillslut köpte ett linne jag kollat på länge, och sen gick vi bort till bernards i city, jag frida&elsa (lollo åkte hem..:(), och sen köpte vi varm choklad å sen satt vi där en bra stund och fikade och babblade! :D asmysigt! sen efter kanske en dryg halvtimme så drog vi ut en sväng på stan, gick typ lite på h&m, och sen gick jag och elsa och köpte födelsedagspresenter till frida, hihi :) 
å sen var det elsa som fick sätta sej ¨på en bänk haha, då jag och frida gick och letade presenter till henne! (blir ju födelsedags och log-party för dom imån, wiihoo :D) 
Och sen när vi fixat allt det, så var klockan typ halv sex eller nåt, å då tog vi bussen hem (sjukt flummig bussresa som vanligt hahaha) å så var vi la hemma vid typ halv sju! :) å sen spenderades kvällen framför bonde söker fru, ofc! ;D 
haha så snygg med min snygga prao-tshirt haha xd

tisdagen- go praodag med tårta och aggressionsutbrott..

Hej igen allihopa! Blev såklart bara typ två inlägg igår, men blev lite tight där.. men ska fortsätta nu och hoppas på att jag blir färdig! Så då fortsätter vi där vi va! :)
Och sen var tisdagen en riktigt bra dag på praon faktiskt! Det var mycket folk, vilket gjorde att det va mycket och göra, så därför gick dagen myyycket snabbare än dagen innan! Kunde även bero på att jag denna dag hade foppatofflor på mej istället för mina nya gympaskor, så denna dagen dog inte mina fötter iaf haha ;D även om ens ben typ dör efter man stått upp i typ 8 timmar.. den enda gången man får sitta ner är liksom på lunchen som är på typ 20 min.. jaja! som sagt var dagen riktigt bra, och denna dagen fick jag göra ungefär samma saker som dagen innan, fast jag fick göra lite roligare saker med, bl.a fick jag göra te! :D eller ah, jag fick göra tepåsar, men det va rätt kul faktiskt! ;) sen fick jag även denna dagen ta fika, jag tog typ vaniljbulle och aasgott te! typ jordgubb/grädde eller va det va! :D aja sen fick jag göra massa mer saker med men det va lite av det! :) sen var jag mycket säkrare denna dagen, så jag gjorde lite som jag ville och vad jag kände för åså :)
Så då gick det rätt snabbt till klockan var halv fyra, och ännu bättre blev dagen eftersom jag fick ta mej typ en halv tårta hem! :D 
Å sen tog jag då bussen hem, och sen fick jag dock cykla hem från ölmstad, lite surt då svenne gick typ 10 min innan -.- aja, fick ännu mer motion den dagen iaf! ;)
å sen när jag kom hem så var jag så trött å hungrig så jag bara satte mej i köket och HÄVDE i mej den SKITGODA tårtan!! haha åt typ hur mkt som helst, men jä*lar va god den va!! liksom chokladtårta med chokladgrädde som smakade mint, så sjuuuukt gottt!!!! :D hahah men anyways, sen efter typ en dryg timma kom pappa hem, och då gjorde vi mat. Eller, jag gjorde mat. Som pappa förstörde genom att hälla typ en halv liter grädde i min PERFEKTA köttfärssås... FATTAR NI hur arg jag blev?!?!?!?!? Haha okej, kanske överreagerade lite (började skrika, vråla och gråta.. hehehhehe..) hahaha men just då va jag så JÄVLA arg ahahahha xd aja, sen ringde jag iaf min syster och klagade över detta, och sen satt vi och pratade i typ en halvtimme eller nåt haha :) Å sen kom jag på att det va ung&bortskämd på teven så då va jag ju tvungen å gå å kolla på det, hahah bästa ever (nästan)!! ;D
Å sen typ kollade jag på nåt mer och sen la jag mej och sov för jag va rätt så grymt trött efter dagen! ;)
så sjukt jäkla gooooooood!!!

måndagen-första praodagen och ridning på 2 hästar!

Å sen i måndags var ju första dagen på praon dårå! nervöst.. eller nja, va typ lite lite nervös de sista fem minutrarna innan jag skulle börja, men annars var jag faktiskt rätt lugn och tänkte inte så mycket på hur det skulle bli, utan kände mest att det skulle va rätt skönt å slippa skolan åså :)
och tja, första dagen kan jag ju säga inte va SUPERrolig kanske, men asså inte hemsk.. det va ju bara så nytt och jag va lite lost där ett tag haha. å sen när man inte hade nåt å göra så var det nästan att man längtade tillbaka till skolan.. men sen var det ju roligt när jag väl fick göra saker! dock blev jag rätt besviken över att dom inte bakar ALLS där, fast det är ett konditori? :/ så första dagen fick jag mest göra lite småsaker, typ tända ljusen, lägga i kakor i kakburkar, fylla på drickor, ta in disken osv. Så det va ju okej liksom, dock blir det sjuukt tråkigt när det inte finns nåt å göra å just första dagen gick sjuuukt långsamt.. men alltså tjejerna som jobbar där är trevliga och jag har iaf hittat en vän, Lena som är typ 45 år haha :D så när det inte blir nåt folk så kan man alltid stå å småprata lite med henne ;) menmen, tillslut blev klockan iaf halv fyra, och då slutade jag och va tvungen att kuta till bussen som jag hann med med nån minuts marginal haha ;) å sen åkte jag då med bussen till stamseryd, där jag sen gick hem från till emilia! sen när jag kom till  henne efter typ 20 min så bytte jag bara om och sen gick vi ganska direkt ner till stallet och hämtade in hästarna! Och planen från början var då att jag bara skulle rida Connect, så då hämtade jag honom. Sen ryktade vi dom samtidigt som vi babblade massa skit haha, och sen kom hanna oxå som skulle rida sin häst Zandy, så sen hängde hon med oss på hopprundan! :) å det va skitkul! först galopperade vi över typ ett skitlångt fält, och allt gick bra ända tills sista backen då connct blev lite VÄL taggad och drog iväg lite så jag inte trodde jag skulle få stopp på honom.. men det fick jag, så det gick ju bra ändå! ;)
sen så red vi på, och sen efter en stund så kom då själva "hindrena" på rundan, som först var ett dike, och sen ett hinder som bestod av massa stubbar som stod på varann! och connect va såå duktig å jag kände att jag riktigt kunde lita på honom! <3
å sen så red vi hemåt, i lite lugnare takt ;) sen kom vi till stallet dårå, och då satte jag in connect i hans box och tog in joysan istället, eftersom cilla ringde under ridturen och frågade om vi kunde rida henne med. Så då tog jag henne på banan dårå, och sen hade emilia en typ 45-50 min ridlektion för mej! :D och guud va bra det gick! joysan va så sjukt duktig och emilia är ju en superbra "tränare" så det gick såå bra! i början var hon dock rätt seg, men sen tog jag på mej emilias sporrar, och efter det va hon så himla underbar! 
vi tränade på lite allmäna saker, t.ex på formen på små små volter i hörnen, sen ökad trav i snett igenom, sen skänkelvikningar och sist på serpentinbågar i galopp då jag saktade av på medellinjen och sen fattade galopp osv. Å allt gick toppen! Eller ah, kanske inte allt, har ju sjuukt mkt att öva på, men mycket kändes riktigt bra! Var bara i galoppen då jag ibland glömde att jag hade sporrar (va faktiskt första gången så får skylla på det!) å då blev hon ju lite övertaggad haha.. men annars kändes det riktigt bra!! :D
å sen skrittade jag av henne, och sen fixade vi lite i stallet och släppte in joysan i boxen, och sen gick vi upp till emilia och sen efter typ 20 min åkte jag hem, skapligt trött! ;)
 
haha så go bild från förra veckan! <3

söndagen!

heheheheheh okeeej.. blev ju inte RIKTIGT sådär superbra uppdatering igår heller.. xd men hade ju helt glömt att jag&elsa (å frida kom sen med!) skulle gå på stan efter jobbet! men aja mer om det sen! NU ska jag iaf försöka sammanfatta lite om  veckan och praon åså! :) 
och ja, kom på att jag inte ens han skriva om söndagen haha.. men det va en riktigt go dag där jag hann med rätt mycket! bl.a så fixade jag lite med mina jeansshorts som jag gör i slöjden, sen städade jag hela rummet, fixade med tvätten, lagade mat, duschade (å ansiktsmask, rutin nu ju hah ;)), gick till hästarna, lagade lite kläder och så gjorde jag även matlåda till måndagen dårå som jag blev ÄCKLIGT nöjd över hahahah xD nämen jag gjorde en egen variant av ceasarsallad (bild å recept kommer!) för första gången och jag blev så sjukt stolt över den hahaha xd orkade dock inte äta typ hälften av den sen.. men god var den ;D
nåväl, det va typ vad jag hann med under söndagen! :)
delar btw upp inläggen som vanligt så det inte blir en såhäääär lång text haha ;)
öh ja.. lite bildbrist typ xd

uppdatering kommer imån!

Men hallåå allihopa! :D och jaaa jag vet, sämstuppdatering.se är det på denna bloggen alltså.. menmen, har verkligen inte haft tid nu när praoen har börjat oså. Men ska försöka uppdatera mer imån!
Men hinner tyvärr inte skriva så mycket nu, men allt är bra med mej iaf och jag har haft två bra dagar på praon på bernards, bara lite långtråkigt när det inte är så mkt folk osv.
Men idag var det bättre! :)
Sen igår efter praon stack jag ju till alboga och red 2 hästapållar! :D skitkul var det och det gick så HIMLA bra! :D 
men hörrni, mer om detta typ imån, för nu måste jag tyvärr gå tills sängs snart eftersom jag numera går upp halv sex varje morgon.. :/ 
menmen hörs imån, puss! :*
 

får-dag!

Tjohej allihopa :D 
denna dagen har helt och hållet spenderats i fårhuset haha! :) 
Nämen enda från nio till halv fem var jag där och hjälpte till! Så istället för att det tog typ 3-4 timmar som jag trodde det skulle ta, så tog det istället typ 7 timmar haha x) Men det va faktiskt rätt kul idag och jag fick dessutom pengar för det, 500 spänn wohoo :D haha sjukt värt då det enda vi gjorde i början bara va å putta lite på fåren så dom gick in i gången till vågen ;) haha fast sen blev dom fegare och fegare och vägrade gå in i gången, så tillslut fick vi ta till våld och putta och dra in dom och vända på dom när dom vände på sej och ah.. så i slutet kämpade vi faktiskt riktigt hårt! 
Men iaf så höll vi väl på i ca 2-3 timmar med det första gänget, och sen när vi släppt ut dom i hagen igen gick vi in allihopa till min moster&morbor där vi fick asgod soppa, mackor och massa fika! :D 
Sen busade jag med underbara Tyra med, som nu börjat springa och gå, helt sjukt!! Sist jag såg henne kunde hon knappt stå upp liksom..! Så vi sprang runt, lekte med den lysande bollen, läste bok, å spelade piano (haha) :D så otroligt söt är hon :')
Aja, sen efter nån timma så var vi tvungna att säga hejdå och sen hämta in andra flocken, där thelma går! :)
Så då gjorde vi det, och sen satte vi igång med det gänget ;) Och FY va jobbiga dom var!! Seriöst, vi blev helt galna på dom!! Inga förutom typ thelma (somförövrigt gått upp ca 10 kg på en månad det fettot hahaha) och typ 10 till ville gå till vågen, och det va typ helt omöjligt att få in dom, å då va vi liksom typ 5 st som försökte.. Så där blev det vääldigt mycket våld haha men det får dom skylla sej själva för, himla envisa får ;) haha som vi skrek och svor åt dom.. xd 
Aja, till slut efter typ 3 timmar va vi slutligen färdiga med dom (thank god!!), så då släppte vi ut även dom. 
Så sen efter typ en heldag där va man rätt slut.. ;) Men det va faktiskt somsagt rätt kul, eftersom vi va ett gött gäng! Det va då jag, min morbror, och så våra typ "nya" grannar som flyttat in permanent i deras sommarhus som ligger vid dammen. Å dom är riktigt schysta! Så då va det mamman&pappan, och sen 2 av deras döttrar, Cornelia och Carro, och Carros pojkvän. Å vi hade riktigt kul faktiskt, trots att vi knappt kände varann ;) Men nu blir det väl att man kär känna dom mer när dom flyttat hit "för gott" i guess ;)
Anyway, sen drog jag hemåt med moppen och sen när jag kom hem duschade jag och sen åt vi mat. Å efter det slocknade jag i soffan, helt död efter dagen hahah xd å sen sov jag en liten stund, typ 30 min, och sen vid sju kom britt å micke för å lämna pengarna, å så kom dom in på fika en stund :) 
Å sen har vi bara haft en myskväll framför tv'n med glass och chokladbollar :D
Å nu ska jag precis logga ut å sen sova för jag är dödstrött! 
Så godnatt allihopa! Hörs imån, puss :*
får, får, får överallt FÅR! seriöst dom är så många så dom typ måste stå på varann för å få plats xd

gårdagens ridpass!

Å igår va ännu ett riktigt bra ridpass, som då var hoppträning igår! :) dock var inte essi där för hon va sjuk, så vi hade åsa. Menmen, ibland är det lite bra med omväxling!
Och jag fick min lille älskling tabris! :D Å han va såå duktig! Var bara jag som haft typ helt fel hoppsits i typ 5 år? hahaha enligt åsa iaf.. nejmen hon visade mej hur jag skulle stå, och seriöst, tillslut LÅG jag typ över manken på honom xd kändes huur skumt som helst men åsa sa att det va skitbra å dom andra sa att det såg bra ut.. så får väl lita på dom dårå ;) 
Men första gången gick det inte så bra (vi hoppade en bana först), fick dålig fart och snett på hindret, + att åsa störde mej så det blev ett stopp på andra hindret. Men sen efter hon korrigerat min sits åså, så flöt allt på rikitigt bra och min lilla älskling va huur duktig som helst och vi fick beröm! :)
Å sen kom vi då till den "riktiga" övningen; extremt kort anridning/snäv sväng, typ. Och det va sjukt svårt, vi skulle komma i trav, svänga typ 2 meter innan hindret och sen hoppa. Men vi klarade det, även om det måste sett sjuukt fult ut hahahah xd Jaja men det va en rätt nyttig övning! 
Så jag är väldigt nöjd över hoppträningen (även om det va sjukt pinsamt där i början haha..) och över min lilla bäbis! 
Så, nu måste jag sluta, ska gå upp tiidigt imån (typ åtta), eftersom jag ska en än gång va med och väga får haha.. aja det blir nog bra ;) Sen får vi se va som mer händer i helgen!
Men ha det bäst tills vi hörs, puss! :*
 
 
 
har tyvärr inga bra bilder på tabris typ å orkar inte ta den gamla vanliga så får bli ett bildlöst inlägg..

måndagens ridpass!

Okej, vi börjar med ridningen i alboga i måndags. :) Kan ju berätta från början ;)
Började med normal skola, hände väl inte så mycket speciellt där i think.
Men sen efter skolan tog jag bussen till stamseryd, hoppade av där och började gå hem mot emilia, som skulle komma en stund efter för hon åkte med 101an. Sen när jag gått typ 500 meter så kom Frida B (emilias granne å min förra klasskompis) med sin moppe och frågade om jag ville åka med, och det ville jag ju :) så då körde vi iväg, å så släppte hon av mej vid kvarnen, och nån minut efter bara kom emilia cyklandes :) å så gick vi hem till henne, tog en muffins, och sen så bytte vi om och gick ner till stallet. Sen gick vi och hämtade hästarna (jag valde att rida joysan denna veckan), som såklart stod allra längst ner i hagen haha, och sen gick vi ner till stallet å gjorde iordning hästarna :)
Sen red vi först ut en sväng, först mot reaby och sen till prästekvarn och sen vidare hem till alboga, där vi galopperade på fälten! Askul haha då båda ponnysarna va aastaggade haha :D Dock var joysan liite lugnare än vanligt denna gången (förra gången typ skenade hon med mej hhaha xd), eftersom hon brunstade, så nu stack hon inte bara iväg utan var iaf kontrollerbar haha! Nämen hon va superduktig! :)
Aja, sen när vi kom tillbaka så gick vi in på banan, och så bytte vi hästar så jag fick appollo. Och shit vad jag fick jobba med honom, har seriöst inte blivit så svettig på ett ridpass på ÅR! haha och hur mycket jag än försökte få honom i fin form åså, så kom det inte ens i näheten av hur fin emilia får honom! Menmen, hon har ju trots allt haft honom i tre år nu, så får skylla på det ;) Men jag får bara fortsätta kämpa!  Men såklart va han jättefin ändå, men ibland kände jag mej som en hopplös nybörjare haha.. Nåväl, sen bytte vi hästar igen, så jag fick Joyce igen, och hon var lite mer samarbetsvillig haha ;) Nä appollo vill ju göra sitt bästa, måste bara hitta de rätta knapparna.. 
Menmen, var ändå hyfsat nöjd sen när vi ridit i typ 2 (!!) timmar (haha ett riktigt träningspass!) :)
Sen gick vi in, svabbade av hästarna, och sen tog vi lite uppställningsbilder haha, bilder kommer! ;)
Och sen släppte vi ut hästarna, mockade och gjorde iordning kvällsfodringen, och sen gick vi hem till emilia :)
Å där gjorde vi mat och satte oss och kollade på typ 3 avsnitt av one three hill (sjukt bra serie detdär!), innan mamma å pappa slutligen kom å hämtade mej typ vid nio. 
:)
har inte fått bilderna vi tog i måndags än, så får bli en på fina appollo å emilia ist! :)

2½ vecka "ledigt" från skolan nu då :D

Tjena mors allihopa :D åååh va glad jag är att det är fredag och HELG och att man nu slipper skolan och klassen (eller killarna snarare) i två veckor nu :D :D blir helt underbart! för idag har dom verkligen gått mej på nerverna :@ killarna alltså. Asså ibland har dom såna där dagar då dom bara är helt sjukt jobbiga, och idag va en sån dag -.- Fast egentligen var det bara i slutet, för början av dagen va bra iaf!
Började med fysik, som la va okej.. vet inte vad vi gjorde riktigt haha men ah, va rätt flummigt som vanligt xd
Sen hade vi matte, då vi hade mattediagnos. Gick la sådär, eller det gick nog rätt bra på alla uppgifter utom en, då jag vet att jag hade fel. Men får se sen va jag fick när pappa rättat dom.
Aja, sen efter matten hade vi svenska, då vi bara läste. Eller ja, FÖRSÖKTE läsa, är rätt svårt å koncentrera sej när alla killar skriker, pratar, skrattar, kastar flygplan och är allmänt störiga. (läraren är typ aldrig där..)
Nåväl, sen efter det va det engelska som iaf va kul! Vi såg klart på filmen Mrs Doubtfire, och den va sjukt rolig faktiskt haha, även om den är typ en barnfilm ;) Jag va typ den enda som skrattade dock (å kanske elsa, fast vi fick inte sitta bredvid varann :() haha x)
Men sen efter det hade vi lunch, då vi sen gick till ica sen efter vi ätit och där köpte jag 2 choklad-bars för 10 spänn, VÄRT! :)¨
Å sen sist hade vi SO, som va mest jobbig bara. Hade redovisning i grupper om ett arbete vi gjort å jag hatar å stå där framme å prata :s sen blev det inte bättre av att typ lucas och kevin satt och klottrade på min so-skrivbok, så jag typ fick slänga den -.-
Å sen kom droppen när kevin, jackson och andreas tog min ena choklad-bar och sprang iväg och ÅT UPP DEN!! Asså fatta?!?! Det är ju för fan stöld :O :@@ å bara för jag redan va asförbannad, så skrek jag på dom, svor åt dom, slog dom och pekade fuck you haha, mitt framför en klass som satt i ett klassrum bredvid, som dessutom hade min pappa, hehehe.. xd nämen FY va arg jag va, satt och skrek till kevin de resterande typ 10 minutrarna innan bussen slutligen kom så vi kunde åka hem. Åh va sur jag blir på dom ibland alltså :@
aja, somsagt sjukligt skönt å slippa dom nu!
Wellwell, jag har iaf haft en riktigt mysig eftermiddag/kväll! :) När jag kom hem typ däckade jag i soffan direkt, och väcktes sen av mamma när hon kom hem. Sen åt vi asgod middag, grillad kyckling med baguette och en awesome sallad (made by me hahah) :D å sen efter det så spelade jag gitarr&piano och diskade, och sen gjorde jag varm choklad med vispgrädde och satte mej och kollade på gossipgirl i typ 1½ timma :D å sen dess har jag tup bara sett på lite tv och suttit här! :) Å nu hade jag tänkt att skriva om ridningen, både igår och i måndags som jag aldrig hann berätta om! Så vi hörs strax, puss :*
haha såhär glad var jag inte i skolan kan jag säga xD

smått handikappad

Hejsan allihopa! Just nu sitter jag här i glasläktaren vid stallet och har precis ätit lite. Dagen har vart helt okej, ända tills idrotten då jag skadade mej.. :( å allt va karels fel eftersom vi knappt värmde upp innan vi började springa stafett. För mitt i allt högg det till i benet å först sprang jag typ några sträckor till, men till slut gjorde det så ont så jag knappt kunde gå.. Så sen fick jag kolla på resten av lektionen, med en sträckt lårmuskel.. :/ skitbra nu när jag ska ha ridlektion där vi ska hoppa.. Aja hoppas jag klarar det, har blivit lite bättre nu iaf. Men sjukt onödigt iaf! :/ Aja, resten av dagen va iaf bra! Började med lagom tråkig spanska, sen var det biologi där pappa va pinsam, sen efter det hade vi musik, som faktiskt va riktigt rolig, särskilt i slutet då vi fick spela gitarr till Beat it :) sen sjöng vi även massa lama låter haha.. Sen när den var slut så hade vi matte som va sjukt flummig då jag, Frida, å lollo (Elsa va hemma :() satt i grupprummet haha x) Å sen så hade vi lunch å sist kass idrott dårå. Menmen nu sitter jag här å ska precis gå å byta om å sen gå ut till stallet :) hoppas på en riktigt bra häst idag! Men vi hörs senare hörrni! Puss :*
Bild från förra hösten!

exhausted...

Hallå där alilhopa! :)
Alltså guuud va jag är slut nu.. har ju haft både skoljoggen och idrott idag, + att jag fått gå massa så tror jag dör av utmattning snart x0 aja, skoljoggen gick iaf okej, och vi slapp gå med dom andra haha.. jag ville så gärna springa å få en hyfsad tid, så jag drog med mej elsa, och vi sprang ganska mycket iaf, förutom i typ uppförsbackarna. Hade nog KANSKE kunnat springa hela vägen (förutom i den värsta backen..), men elsa var ju fortfarande lite sjuk + att hon inte riktigt orkade springa så mycket. Men jag peppade henne hela tiden och satte på massa musik, så tillslut fick vi en hyfsad tid iaf; 38 min :) I 7an sprang vi dock på 34, menmen.. var ju lättare då med :P
Dock tog jag ut mej sjukt mycket i slutet då jag verkligen kutade in i mål, för jag ville gå om oskar, men han kom fram typ en halv sekund före mej.. :@ haha.. så då va jag verklige SÅHÄR nära på å spy, kunde inte ens höra va tuva å kerstin sa, usch :s aja, sen blev det bättre när man fick i sej vatten! Men sen fick elsa lite panik, eftersom hon skulle med bussen som gick om en halvtimme, och emma (som gick) hade vår nyckel.. men det fixade sej till slut (trots lite panikattacker och sjukt stressiga moment haha), och sen hann hon iaf med bussen :)
Å sen gick vi ner å bytte om åså, och sen åt vi lunch och sen gick vi till coop för jag va TVUNGEN å köpa en starbar, skulle inte överlevt dagen annars haha xd 
å sen vid 12 hade vi engelska, då vi bara kollade på film (thank god!), och sen efter det hade vi idrott, yippie! 
Jag och lollo behövde dock bara gå en runda, gött! Så då gick vi å pratade å ringde elsa åså :)
Å sen sist hade vi typ världens längsta svenskalektion där vi läste i 50 minuter.. fyyy då va man inte aspigg kan jag säga.. Menmen det gick! 
Å sen fick jag och maria vänta på 101an (skolbussen gick tydligen kvart över, så sjukt onödigt å vänta i 30 min på 101an -.-), och sen åkte vi hem!
Å sen när jag kom hem gjorde jag lite mat, och sen kollade jag på gossipgirl och åt glass (tyckte jag va värd det haha), och sen har jag typ ägnat hela kvällen åt läxor (skrivit en 2-sidors typ uppsats på spanska.. usch!) och bonde söker fru!! hahaha älskar redan typ alla bönder :'D haha, å nu sitter jag här och ska precis gå å lägga mej å sova (behövs, kan jag säga..)
Men tänkte ju skriva om gårdagen och om ridningen i måndags, men det får bli imån eller nåt efter ridningen istället. 
Men vi hörs, puss :*
 

update om de fyra senaste dagarna! -söndagen

Sen var söndagen en rätt bra dag den med, trots att den var något.. skum haha xd 
nämen jag vaknade typ vid halv elva, sen slappade jag typ ända tills vi allihopa skulle åka ner till gränna vid kvart över tolv. 
Å sen när vi kom ner gränna så stod johans nya flickvän erika på torget å väntade, å då va vi ju tvungna att hälsa på henne åså :) men som tur va va hon assnäll! :)
aja, sen gick jag å mamma och köpte bullar&wienerbröd på fiket, och sen gick vi allihopa upp på grännaberget, där det typ skulle hållas en invigning för "biosfärområdet östra vätterbranterna", haha fråga mej inte va det är.. xd'
men när vi kom upp va det asskumt, det sprang runt massa halvnakna dansare överallt och massa personer som typ skulle föreställa gamla kända personer, och mitt i allt kom en ambulans dit å det blev lite kaos eftersom en tant fått en flaggstångsknopp i huvudet.. asså HAHHAAH hur stor är chansen liksom?! x'd nä förlåt det va ju jättesynd om tanten, men ändå så himla sjukt otippat xdd haha jaja, tror det gick bra sen iaf!
Menmen, sen satte vi oss typ på några bänkar och fikade vårt fika, och sen typ va det massa uppvisningar och massa som pratade om tråkiga saker i över en timma -.- astråkigt! Jaja, efter en stund gick jag, johan å erika bort å kollade på lite saker åså, och sen kom även min morbror och moster som livade upp stämningen med haha ;)
Jaja, sen vid typ kl tre så gick vi iaf ner till bilen igen och sen körde vi ner till hamnen, parkerade och sen gick vi in på en restaurang och beställde mat :) å eftersom det typ va en fiskrestaurang å inte så mkt å välja mellan, så tog jag fish&chips. Hade INTE höga förväntningar på det eftersom jag inte är ett fan av fisk, men faktiskt så va det SJUKT gott! Å det berodde på att det va liksom friterad lax, å inte typ torsk som det brukar va, och sen pommesfrites till då. Så det va riktigt gott faktiskt! Så sen satt vi la där nån dryg timma och åt å pratade åså :)
Å sen när klockan va typ halv fem så åkte jag, johan och erika hem till oss med erikas bil, och så fick hon se vårat hus åså :) fast sen va dom tvungna att åka hem till skövde igen, så då blev jag ensam kvar buhu.. nädå ;)
å jaa.. vad gjorde jag resten av kvällen? Haha kommer typ inte ihåg.. men typ chillade mest tror jag :)
så det vart en bra helg å spännande å träffa erika! :)
utsikten från grännanberget! :)
ehm okej.. istället för att typ ta kort på maten tog jag kort på en lykta som va på toaletten..? NORMALT! 
hahahha xd men den va fin iaf haha :D
 

update om de fyra senaste dagarna! -lördagen

Hejsvejs allihopa och sorry för jag inte bloggade igår men hann inte efter ridningen, berättar mer om det senare! Tänkte först berätta klart om helgen :)
Så jag fortsätter där jag var (sparade utkastet haha)
Sen igår (i lördags då) va oxå en rätt bra dag! :)
Började med att jag vaknade runt tio, och när jag steg upp så frågade pappa mej om jag ville hänga med och kolla på johan och min kusin + en kompis när dom skulle va med i en löpartävling på ikhp i huskvarna. Å jag tänkte att visst, då kanske vi t.o.m kan shoppa eller nåt ;) så då sa jag ja och pappa ba; bra då åker vi om 20 minuter! Å jag ba SHIT! Haha, så då kan man säga att jag fick fart, och faktiskt så lyckades jag både klä på mej, sminka mej och äta en en halv frukost på den korta tiden! Det kallar jag bra haha! ;D 
nämen sen efter typ 20-25 min så åkte vi in mot stan, och så hämtade vi upp min kusin och hans kompis Jorge (som är allis mentor och so-lärare xD hahaha) och så åkte vi upp mot ikhp dårå! :)
Å tjaa, sen vid 12:15 startade dom deras klass, och sen sprang dom iväg dårå. Å sen stod vi vid slalombacken dom skulle springa uppför två (!!) ggr och skrek och hejade på dom haha ;) å sen efter ca 50 min så kom min bror i mål! Rätt bra tid för att springa en mil då man sprang somsagt 2 ggr upp och nerför en slalombacke haha! (tydligen ett av sveriges tuffaste tävlingar med..) Så han kom på 34e plats av 151, riktigt bra jobbat! Nästa år ska han komma topp 10 har jag bestämt ;P
Aja, sen fikade vi lite efteråt med min kusin, hans flickvän, deras kompisar, och en som heter Isabelle som är pappas och mammas kompisars dotter :) 
Sen efter det så drog jag och pappa en sväng till a6, där vi först var på stadium en låång stundoch provade MASSA innegympaskor! Haha testade typ 8 par xd å det störiga var att ett par som va assköna inte riktigt fanns exakt i min storlek (har typ 38 å en fjärdedel haha), så då fick jag ta ett par rätt fula istället haha :( aja, det är bara idrott ju ;)
men sen när vi ÄNTLIGEN va färdiga där, så gick jag en sväng till h&m och plockade åt mej några plagg som jag provade, hittade en aassnygg stickad tröja som jag ska köpa nästa gång, och sen köpte jag ett par vinröda byxor för bara 99 (!) spänn, som jag tänkt köpa ett långt tag nu :)
Sen när jag köpt det så åkte jag och pappa till willys och köpte massa mat och naturgodis åså, och sen åkte vi hem! Sen när vi kom hem åt vi tacos, och sen efter nån timma kom min bror hem och då åt vi blåbärpaj och sen kollade vi på lite bilder och hade en mysig kväll :)
 
 
Lite bilder jag tog under tävlingen ;)
innan starten..
go go go! ;)
haha brorsan är lika glad trots att han springer uppför en slalombacke... xd
tacooos :D
 

längtar tills imån!

Okej, nu hann jag ju såklart bara skriva om två dagar, men lovar att jag skriver om helgen sen antingen imån kväll eller på tisdag. Är dock osäkert om jag hinner imån, för jag ska nämligen rida med emilia :D å jag är såå glad, eftersom jag kommer få rida emilias grannars hästar Joyce och Connect nu varje vecka, 1-2 gånger :D dom behöver nämligen nån som rider dom lite mer eftersom hennes barn kanske inte rider ut så ofta åså. Så det blir svinkul!! Så då har man nåt å se fram emot på måndagar med! :D menmen, skriver mer om det efteråt! Nu måste jag sova! Godnatt :*

update om de fyra senaste dagarna! -fredagen

Sen kom då fredagen, som även den var en grym dag!
Började med skola dårå, som var helt okej! Var dom vanliga lektionerna och dagen gick rätt snabbt! :)
Vilket var bra, eftersom vid två så tog vi bussen in till stan, eftersom vi skulle på bio senare på kvällen! :)
Så först när vi kom in till stan så hoppade vi av vid vår favvopizzeria Rhodos, där vi sen käkade riktigt god pizza :) Sen efter vi ätit gick vi bort till stan, och sen gick vi där typ en dryg timma och kollade i dom vanliga affärerna. Köpte en vinröd kofta som jag kollat in länge nu på newyorker för 169 spänn, sjukt snygg! Bilder kommer!
Å sen gick lollo till pianot, å då gick jag, frida å elsa bort till kanalen där vi sen satt och solade, flummade, kollade youtubeklipp och åt godis, ända tills lollo kom tillbaka, för då gick vi bort till bion :)
Sen tog vi ut biljetterna, chillade lite, köpte vår vanliga blockbuster-meny och sen vid tjugo över sex så började filmen! Å vi gick på cockpit dårå, och vi trodde liksom att den skulle va skiitrolig ¨å helt vår humor, men sen visade det sej att den faktiskt va rätt.. konstig :/ eller asså, den va liksom rolig då och då, men inte hela tiden, och sen va allt rätt rörigt och konstigt, så tyvärr får den högst typ 2-3 stjärnor av mej.. Lite synd eftersom den har fått 4 stjärnor av jättemånga.. men aja, i mitten va den rolig iaf, och det finns ju sämre filmer iaf! :)
Nåväl, sen vid ungefär åtta var filmen slut, och då bestämde vi oss för att ta "strandpromenaden" bort till vätterstranden, där dom hade en liten "ceremoni" för stefan liv som dog för ett år sen <3 
å när vi kom dit va det såå fint! massa folk och jättemånga fina thailyktor som flög i luften.. Och dom sa att det va då man typ skulle omvandla sorgen till glädje, och det gjorde verkligen vi! För trots att det va jättesorgligt så hade vi ändå kul, och jag tror faktiskt stefan hellre skulle vilja att alla skulle va glada istället för å gråta.. 
Men som sagt, asfint vare! Så då satt vi där en stund å bara kollade på allt å alla, å sen gick vi tillbaka längs strandpromenaden, bort till cigarren där vi tänkte vänta på bussen, fast sen bestämde vi oss för att gå ända bort till a6 istället, och guud va vi flummade på vägen dit xd hahah! så sen va vi rätt slut allihopa när vi satte oss å väntade på bussen, i typ minusgrader.. dessutom va den sen -.- aja, tillslut kom den iaf, och på bussen satt min bror! haha, så då satte jag mej såklart vid honom å sen pratade vi hela bussresan om allt och ingenting haha, va typ två månader sist jag såg honom :o 
å sen kom pappa och hämtade oss, och sen åkte vi hem och sen hade vi en myskväll med varma mackor å massa prat oså :) 
Så en riktigt mysig dag blev det!
 
sötaste frida! <3

update om de fyra senaste dagarna! -torsdagen

Hahaha okej.. jag är SÄMST på å blogga, i'm just saying xd TUR att jag inte har en blogg med typ 10000 besökare per dag för då skulle jag va körd hahhaha xD nämen ärligt, förlååt för uuuuusel uppdatering, har inte bloggat på fem dar ju x0 så nu kommer som vanligt en lång å härlig text om dagarna ni missat ;) haha nä ska dela upp det så va inte oroliga! Men då är det bäst att vi sätter igång meddetsamma! Å vi börjar med torsdagen då, som va en riktigt bra dag! Skolan var bra, hade dom vanliga lektionerna. Musiken va dock inställd igen, så då spelade vi pingis å flummade i uppehållsrummet ;)
Sen va ju sista lektionen idrott, och denna gången var det inte lika jobbigt! Eller jo, uppvärmningen dog man ju lite i haha, men sen hade jag och några till längdhopp eftersom vi sprungit 60 m dagen innan, så då behövde vi inte göra det igen :) å sist skulle vi testa på å kasta spjut, men när jag gjorde så misslyckades jag totalt haha, kunde inte ens springa rätt haha xD aja, sen hann jag inte testa en gång till, för sen va vi tvungna att byta om å senn kuta ner till bussen.. som vi missade med typ 10 sek marginal :@ aaaaahh va arga vi blev!! aja, som tur var gick nästa en kvart efter bara! Å sen när den kom hoppade vi på den, och sen åkte vi mot adelöv dårå, där vi sen spenderade de närmsta 4 timmarna! :D och vi hade det precis lika gött som vanligt! åt på vårt vanliga matställe (bröt faktiskt traditionen att äta hamburgare för aqtt jag ville testa pirog istället..), gick runt och kollade på allt, köpte flera kanderade äpplen (VARFÖR har vi inte gjort det tidigare?! godaste EVER!!!), munkar, brända mandlar och naturgodis :) sen tänkte jag köpa en väska, men jag sket i det, så jag sparade pengarna istället, snål som jag är ;) men trots att jag bara köpte massa onyttigheter så var jag nöjd sen när vi åkte hem, dock blir man heelt slut efter några timmar på adelöv x0 men det var det värt! å det är ju trots allt bara en gång om året ;)
haha nöjd elsa med både kanderat äpple och munk! ;)

diss för praon men hiss för adelöv imån!

Juste ja, glömde berätta va jag fick reda om praon! Kan ju säga att jag inte är lika taggad på det längre.. får gå upp varje morgonb i två veckor typ kl halv sex, eftersom jag börjar åtta å måste ta bussen från ölmstad kl sju (hur jag nu ska ta mj dit var dag..), sen "jobbar" jag från 8-15:30 varje dag, och får dessutom inte äta på konditoriet, utan måste äta på PB-gymnasiet.. yippiiiiii :D okej, ska visserligen (antagligen) gå på gymnasiet där tre år, men då GÅR jag där, då kommer jag inte bara dit, tar mat och sätter mej där, helt forever alone med (säkert) massa gymnasieelver stirrandes på mej.. :( usch, sen vägrar ju mamma och pappa att låta mej ta med mat istället?! BITCHAR!!! Aja, får la göra det i smyg då ;) nämen vill verkligen inte äta där! :(
Nåväl, nog om det.. Sen så har jag ju bara nämnt lite snabbt att jag ju ska till adelövs marknad imån, men faktum är ju att det är bland det roligaste på hösten ju ;D + att det är en lååång tradition för elsa å mej, har typ gått där varje år sen 2an elr nåt? Så blir grymt skoj å komma tillbaks :D 
men nu måste jag sluta, puss!

rolig onsdag!

Men tjena allihopa :D hoppas allt är grymt med er! här är allt finfint! är sjukt glad för denna dagen, som är den segaste dagen på hela veckan, har vart riktigt rolig faktiskt! :D plus att den gick riktigt fort med! iaf fortare än förra onsdagen, trodde jag skulle dö då typ haha.. Men idag va det annorlunda, som tur var! 
Å började med en riktigt chill tekniklektion haha, som bestod av blogg-kollande på datan och planerande inför nattkampen!n För nu har vi ÄNTLIGEN fått ihop ett lag haha :D de visade sej nämligen att kevin, andreas och jackson va SJUKT taggade på detta och ställde upp direkt så fort vi börjat prata om det hahah xd så nu har vi ett lag på 6 personer, om andreas inte inte kunde för hans dumma fotbollsmatch.. ;) men annars är vi ju 5 st iaf! Så det blir nog sjukt kul (om killarna sköter sej), haha ;D så då satt jag där och kollade nattkampens hemsida, smsade mia osv, + att jag, lollo och frida kollade upp filmen vi ska se på bio på fredag; cockpit :D blir AWESOME! 
Anyway, sen när den lektionen va över (och nej, jag uträttade inget på själva tekniken för elsa va inte där ändå och det är hon som är bossen hahahah) så va det eget arbete, där vi tyvärr heller inte gjorde nåt vettigt för vi satt typ 10 pers i grupprummet och skrek, skrattade och flummade, + att vi diskuterade våra praoplatser (fick reda på tider osv, å mina suger, mer om det sen) och pratade med elsa i telefon! ;) det blev inte vår lärare så glad över hehehe.. menmen, så där blev det inte mycket gjort direkt haha, men sen va det iaf spanska, och där jobbade jag och frida på som små arbetsmyror haha ;D nejmen tycker vi va väldigt aktiva å effektiva den lektionen :D 
aja, sen när den va över så hade vi lunch, och sen hade vi engelska där vi bara läste i våra böcker, och efter det så hade vi idrott dårå. Och vi hade ju dom absolut roligaste sakerna; 60 m och kast med boll, yipppiii!!!! eller inte. de sakerna jag absolut är sämst på.. haha jaja, johansson gav mej iaf råd om hur jag skulle springa för att bli snabbare typ, och det funkade faktiskt!! kom liksom på efter 15 år att jag haft fel springstil när jag ska springa snabbt.. lyckat hahaha xd fick dock SJUKLIGT ont i höften efter det, och mina ben typ darrade av anträngningen och mina fötter blödde (bokstavligt talat faktiskt..).. så var inte så där jättepigg när vi skulle kasta bollar ;) hahahah, vill inte ens säga hur kort jag kastar, alla skulle mobba mej då hahha, SJUKT kort är det iaf, typ kortast av alla xd har typ inga armmuskler alls x0 haha jaja... sen va man ju liite slutkörd efter den lekionen kan man säga.. aja fick träning iaf!
Men sen efter den så var det den sista lektionen, som va kort svenska, där vi oxå bara läste. 
Och sen slutade vi lite innan tre (har ändrat schemat), å jag å maria va ju tvungna att vänta på skolbussen, eftersom svenne inte gick förräns vid fyra typ, så då gick vi upp till brahegatan, tog ut pengar till addelöv och gick  till tempo där vi köpte lite godis och maria köpte massa saker, bl.a en starbucks-kaffe med karamellsak, som hon inte tyckte va så god, så den fick jag heheheh, å den va sjuuukt god (enligt mej!) :D aja, sen gick vi ner, hoppade på skolbussen och åkte hem. Å sen jag kom hem har jag typ fikat med mamma, gjort massa läxor, ätit mat, fixat lite i mitt rum och sett på halv åtta hos mej å robinson, som vanligt :) finalen imån då... anna MÅSTE vinna!!
Aja nu måste jag sluta, men vi hörs typ imån efter adelöv (kmr nog dock hem rätt sent..) eller i helgen!
Ha det bäst, puss :*
 
 
 
 

blev ett långt inlägg om en bra tisdag! läs om ni orkar...

Hallå allihopa! :D 
idag, trots att det varit en tisdag, har faktiskt vart en riktigt bra dag, även om jag va väääldigt trött i början..
Men iaf så har dagen i allmänt vart rätt rolig och faktiskt gått fort, trots att vi slutade halv fyra! Hade dock bara fyra lektioner, så det var gött!
Började med rätt vanlig spanska, hände inget intressant där i think. Efter det va det SO, som oxå va helt vanlig! Arbetade med instuderingsfrågorna (jag och andreas va dock färdiga med dom så jag kollade bloggar ist hehehe..), såg på en film och gjorde nutidskryss. :)
Sen efter det hade vi syslöjd, som har blivit så SJUKT mycket roligare nu i nian när vi själva får välja vad vi ska göra! Så eftersom det faktiskt är ROLIGT nu så blir man mer aktiv å effektiv tkr jag, så idag hann jag både välja jeans (hittade faktiskt ett par skitsnygga som satt bra!!), klippa av dom, sy sömmen och klippa jack (så det kan "trasa" upp sej där nere när man tvättar dom)! Sen nästa gång ska jag slita dom med sandpapper/rivjärn eller nåt, sen sätta på nitar och kanske, om jag har lust, sätta dit spetstyg på typ en ficka eller nåt! (dock ska frida nog göra det och jag vill inte va en härmapa ;P så får se..:P) Aja, förhoppningsvis blir dom snygga, dock rätt korta.. menmen, nog om det! Det hade vi ju då i två timmar, med lunch i mitten, och sen när vi slutade så hade vi en timmas rast, så då gick jag å några andra upp till calles och köpte lite godis bara för vi är tjockisar haha, och sen gick vi ner till cafét och hängde där och flummade loss (blev lite väl galet där ibland hahaha) och spelade pingis och så! ;)
Å tjaa, sen efter det så hade vi vår sista lektion, som då ju va mat&bak! Och det ÄGDE denna gången, eftersom vi för det första var jättefå i gruppen för alla va typ borta/sjuka, (dock synd att frida å elsa va borta..) och sen var det vi gjorde inte helt fel med; 7 sorters kakor :D så jag, annie och linnea gjorde en JÄTTEFIN (*host*) rulltårta (totalt misslyckad men sjukt god hahah) och aaaawesome morotsmuffins med en aaawesome frosting (som jag gjorde hahaha) ;D å sen gjorde dom andra småkakor å andra muffins/cupcakes åså, så det va gryymt :D fick dock lite "kak-koma" efteråt, kändes som magen skulle spricka typ haha xd
aja, sen vid halv fyra åkte vi iaf hem, åså fick jag gå hem från stora vägen, rätt skönt faktiskt! Sen när jag kom hem kände jag mej relativt pigg (sockerkick haha?), så då gav jag mej ut på en liten löptur! Gick dock sådär, kände att jag va pigg och skulle kunnat springa hela vägen, men ungefär halvvägs så fick jag så ENORMT mycket håll, så jag va på väg å börja grina, SÅ ont gjorde det :s som ett knivhugg i magen typ.. så då va jag ju tvungen å stanna typ ett par minuter, å sen började jag gå snabbt istället. Å sen sista 200 metrarna kunde jag iaf spurta hem, och sen stretchade jag å gjorde situps åså med, så lite träning blev det iaf!
Men aja, sen gick jag in, duschade, sorterade MASSA kläder å valde ut outfitar, och sen gick jag ner, åt hamburgare och sen satte jag mej nöjt i soffan å kollade på how i met your mother ;)
Å sen dess har jag bara sett det vanliga, halv åtta hos mej å robinson! robinson va GRYMT detta programmet måste jag bara säga!! Haha kan inte nog beskriva min kärlek till det programmet.. xD
haha jaja nu ska jag sluta tjata, F*N va långt dethär blev! -.-
jaja vi hörs imån,puss! :*
hahaha passar på å lägga upp domhär smickrande bilderna på mej från förra veckans 5km-löptur haha, va liite sliten när jag kom hem kan jag säga xd
hahahha usch.

kollar på robinson!

Hehe yes, som rubriken lyder så ligger jag just nu och kollar på världens bästa robinson, som är slut på torsdag D": vafan ska jag göra då?! :''( gud så hemskt! 
haha jaja.. är sjukt spännande nu iaf! :D
men dagen har iaf vart riktigt bra, TROTS att både elsa och lollo va sjuka, plus att frida stack till sin moppekurs kl halv ett.. hahha då kände jag mej lite övergiven kan jag säga.. :( haha nädå skojar bara, det gick bra ;) va tillochmed riktigt kul på handledartiden ;P
men annars var hela dagen rätt rolig allmänt faktiskt, har inte SÅ himla jobbiga lektioner på måndagar så det va rätt lugnt :)
men jaa.. annars är det väl inte så mycket mer att berätta om skoldagen tror jag :p
sen vid två åkte vi ju iaf hem, och när jag kom hem pratade jag lite med mamma åså, och sen åt jag lite youghurt med blåbär, och sen satte jag mej ute i solen och läste och sov en stund ;)
sen va la klockan fem eller nåt, å då gick jag in å dukade typ, och sen åt mamma&jag mat, och sen efter det spelade vi lite uno hehe :)
sen spelade jag lite piano, innan jag gick ut på en liten pw! (haha ääälskar pw's :D) gick först bort till hästarna som vanligt å gav dom morötter, och sen gick jag en mysig runda innan jag sen kom hem lagom till halv åtta hos mej :)
å sen har jag haft tv-kväll nurå! :) nu ska jag dock dra mej mot sängen, ska försöka lägga mej i vettig tid idag så man slipper typ dö av trötthet när man kommer hem efter skolan.. ;)
men vi hörs imån igen hörrni!
puss :*
haha får komma ett par bilder till på sötaste sixten! :D
ååååh kolla hans stora mjuka öron!!!! hahahah :D
hahaha aaaww!

söndagsångest...

Å sen sov vi som små grisar (iaf jag haha) till typ halv nio, å sen låg vi och drog oss lite, innan vi sen gick ner å tog te å macka å satte oss vid tv'n igen haha ;) 
Å det va la i princip det vi gjorde haha xd mycket film och tv-tittande, men vi får skylla på att elsa faktiskt va jättesjuk! (hög feber, ont i halsen å snuva.. stackarn..) 
Å sen vid tolv tyckte jag det va bäst å åka hem både för att elsa skulle få vila och för att jag (förhoppningsvis) inte skulle bli smittad (eller mer smittad iaf!), så då kom pappa och hämtade mej. :)
Å sen har jag gjort lite småsaker resten av dagen :p började med att jag åt lite mer frukost, å sen slöade jag typ i en-två timmar, innan jag sen slutligen gick ut på en lång powerwalk! riktigt gött, blev nog typ 6 km på ungefär 40 min, å med tanke på att jag sprang så långt på 30 min så hade jag nog ändå hyfsad fart! :)
Sen när jag kom hem tog jag upp ett par morötter ur landet, och sen gick jag till pållarna å gav dom morötterna och stod och gosade en stund med dom :) tog även massa flumbilder..stackars vidur å nonni! xd
anyway, sen gick jag hem. Å då vet jag inte vad jag gjorde riktigt haha? x) Men sen gjorde jag iaf sallad till maten, och sen åt vi! :) sen efter så gjorde jag en liten efterrätt, amerikanska blåbär, smuldeg (haha inte gräddad alltså) och vaniljvisp, och det blev aaasgott verkligen! ;D så testa det hörrni, blir som paj typ! 
Aja, sen efter det gick jag upp, duschade å tog på ansiktsmask, och sen bäddade jag min säng och sen dess har jag suttit här! :) å nu sitter jag här, kollar fb och massa bloggar och har ångest inför skolan.. haha nejmen det är bara att dagarna där känns som ÅR nu?! Så sjukt jobbigt.., :( Aja, får hoppas det bara är för man är ovan fortfarande.. Menmen, nu ska jag sluta tjata, men vi hörs imån igen hörrni!
Puss :*
hahaha tog skitfula bilder då jag va svettig, osminkad och hade flötigt hår.. men hästarna va söta iaf! ;)
ååh så söta dom äär!!
 

mysigt dygn tsm med elsaaa :D (å sixten!)

Hallåå allihopa!! :) Hoppas ni haft en riktigt go helg, för det har jag iaf! :)
började med att jag sov ut igår, aasgött efter en sjukt utmattande skolvecka..! Sen efter det åt jag frukost å läste å chillade ett tag, innan jag sen satte igång att baka! Å denna gången blev det dumlekakor, så sjuuukt gött :D dock hade vi varken smör eller margarin hemma (lyckat, huvudingrediensen typ.. xd) så jag fick ta vanligt bregott i, så därför blev dom lite konstigare än vanliga, men ändå goda liksom! :)
Sen efter det vet jag inte vad jag gjorde riktigt..? Jo juste, jag kollade på ett tvprogram med pappa, å sen åt jag resterna av gårdagens tacos, och sen typ packade jag lite å gjorde mej iordning lite, för sen vid typ tre skjutsade mamma mej till elsa! :) å sen hade vi ett riktigt mysigt dygn tillsammans, som alltid! Gjorde dock inte alls mycket, eftersom elsa hade blivit sjuk, så vi typ bara satt ute i hammocken å pratade LÄNGE, busade med kattungarna å sixten, åt mat, kollade på massa tv (bl.a ett helt sjukt roligt avsnitt av svenska hollywoodfruar.. asså dog typ seriöst x'd), åt kakor och snacks, såg på världens bästa film Bombay dreams som jag och elsa sett.. kanske 15 ggr eller nåt? HAHA å den är alltid lika bra :''D haha nåväl.. sen så kollade vi lite på världens bästa Jersey shore, och sen nåt mer progam, och sen vid tolvtiden var både elsa och jag sjukt trötta, så typ då slocknade vi.. ;) fortsätter i nästa inlägg!
HAHAHAHHA asså guuuud va jag älskar elsas hund.. helt sjukt xD
hahahha naaaw!
hahahahah så söta!!
haha tog skitmånga på honom men dom får ni se en annan gång ;)