Ett halvt dygn kvar! :D

Heeej allihopa! :D
Hoppas ni haft en underbar jul! Jag har haft en riktigt bra och mysig en iaf! :)
Dock har jag typ bara några minuter på mej å skriva om det, så får bli en snabbuppdatering. Måste nämligen lägga mej tidigt ikväll EFTERSOM VI ÅKER TILL GRANCAN IMÅN!!! :D :D :D hahah känns som jag knappt nämnt det på bloggen äns? xd nämen allt går så jä*la snabbt hela tiden å det händer så mycket så har typ inte hunnit tänka på det haha.. xd men somsagt, imån blir det av och det ska bli så jäkla skönt å komma iväg från det kalla till det varma och bara ha det gött en hel vecka! :D
Men hursomhelst, så är det ju därför jag måste lägga mej tidigt, för vi åker till flygplatsen kl sju imån, + att jag har åkt på influensan oxå så mår rätt pissigt tyvärr.. Men det SKA ha gått över tills imån!!
Men iallafall så har jag då haft en supermysig jul, och julaftonen var såklart lika mysig oså som vanligt, med alla dom vanliga grejerna, frukost, julgodis, julmiddag, kalle anka, fika, julklappar och midnattsmässa! :) Sen ägnade även jag och min bror typ 2-3 timmar åt att bygga typ jordens största igloo, som var HUR jobbig som helst att bygga å man typ dog i slutet, å sen dagen efter så hade den GÅTT SÖNDER!! Hela jä*la taket var borta!! SÅ JÄVLA MENINGSLÖST!!! :@ haha jaja, lite kul var det ju å bygga den ändå ;)
Men jaa, sen fick jag ju sjuukt bra julklappar med!! Bl.a så överraskade Johan mej genom att ge mej hans xbox + rockband till det!! AHHH :D :D så himla snällt! Å sen fick jag ju en superfin spegel av han med :)
Å sen av mamma å pappa fick jag då ridbyxor, resväska, klänning, pyjamas, assnygga lackjeans typ, och sen massa andra småsaker som jag inte kommer ihåg.. Å sen av mina kusiner och min moster fick jag en superfin svart tubhalsduk (får typ en varje år av min moster, så snällt!) å sen fick jag även ett helt bak-kit med massa spritsar, cupcakesformar, och två enorma strössel-burkar med typ 10 olika sorters strössel! :D så blev skitglad över  dom presenterna! :D sen blir det antagligen lite mer på grancan med ;)
Men jaa, så det var väldigt kort om min julafton det! :)
Kan fortsätta i ett annat inlägg om juldagen + om dom senaste dagarna! 
årets julgran! ;)
lite mer bilder från julaftonen ;)
haha typ enda paketet jag inte visste vad det var i.. ;)
 

Julafton om 45 min! :D

OMG, om 45 minuter är det JULAFTON!! :D yeyyyyyy! :D 
Har haft en riktigt mysig dag och har precis som igår gjort massa mysiga och juliga saker! :)
Har bl.a åkt pulka med syster och kusinerna, standard! ;) Lika kul som vanligt och fick tillslut upp ett jäkligt bra spår! ;D dock blev det mest att man låg som döda sillar när man kom upp för backen och sen låg man där och snackade.. ;) men var sjukt mysigt&roligt iaf! ;)
Sen har även min andra bror kommit hem, och så har vi letat gran- vilket faktiskt detta år gick sjukt snabbt och den vi hittade var faktiskt jättefin, särskilt när vi klätt den! :)
Å sen har vi ätit middag och tårta för min ena bror som fyllde år i förrgår, och sen har vi sett på lite tv och sen har jag&syster tillbringat typ hela kvällen i köket och gjort MASSA julgodis, knäck, ischoklad, fudge osv! :D å måste säga att fudgen fan var HIMMELSK, faktiskt ännu bättre än den på liseberg! Haha så snacka om att jag kommer föräta mej på det i jul.. Tur då att jag typ inte gillar nåt annat julgodis.. ;)
Å sen har vi även då klätt granen, så mysigt! :D Å nu sitter jag framför tv'n med favoritfilmen The Holiday på, medans jag sitter lite här, och sen blir det som vanligt uppesittarkväll innan jag går ner och lägger mej vid granen :D ååh älskar julen! Dock är nånting som stör mej just nu, våran nya tv-möbel som jag hyllade så igår.. Asså jag hatar förändringar och när man haft nåt hela ens liv och det plötsligt bara byts ut till nåt helt annat känns det skitkonstigt och ledsamt.. :( så tar tillbaka det om att det blev snyggt, eller snyggt blev det ju men jätteannorlunda, känns inte som vårt hus ens.. så är lite ledsen för det, haha så töntig är jag.. Jaja, man vänjer ju sej och när vi fått alla grejer på plats blir det nog ändå bra, så får tänka positivt.. ;)
Men iallafall, nu blev det ju en liten uppdatering om dagen iaf, men uppdateringen om de andra dagarna får nog komma.. nån annan gång.. haha nä men det skiter vi nog i helt enkelt ;)
Men jaa, då ska väl jag logga ut härifrån nu, men ni får ha en UNDERBAR jul så hörs vi helt enkelt efter jul, typ vid mellandagarna eller så! 
Ha det bäst, PUSS! :*
bild från exakt ett år sen! :)
 

Ny tv-möbel! (eller vad det heter)

Juste, glömde säga att pappa&johan har tillbringat typ hela kvällen åt att sätta upp en sån här tv-möbel i vårat vardagsrum, blir nog GRYMT fint särskilt efter vi köpt platt-tv! ;D 
(haha okej såå intressant för er andra kanske det inte var.. xd)
Aja, såhär ser den ut! ;P

Dan före dan före dopparedan!

Hej allihopa! :D har haft en asmysig dan före dan före dopparedan hehe, och vi har gjort massor av mysiga juliga saker! :) Dock kommer jag nog inte hinna berätta om detta just nu, då klockan är tolv hehe.. Så min stora uppdatering kom tyvärr inte idag heller, så får se om den kommer överhuvudtaget.. Aja uppdaterar nog lite imån iaf! Men hoppas ni haft en bra dag och kväll! Vi hörs, puss :*
bl.a så har vi gjort ÄNNU fler såna här idag, yummiee :D

google in my <3

asså säger då det.. google är en JÄ*LIGT bra uppfinning.. lärde mej fan om allt om headers å sånt å hur jag tar bort saker osv från headern, GRYYYMT!! :D haha så nu är jag glad, även om den är ful.. ;)

Ny ful design, men inte värre än den förra..

Hej allihopa! :D haha ja, som ni (förmodligen) ser så ser inte bloggen riktigt ut som förut utan är helt förändrad haha.. Kände mej helt enkelt TVUNGEN å göra nåt eftersom jag spydde på den gamla "designen", så ful den var x0 haha så har bara hållt på med det nu i typ 2 timmar, fast inte med så stor framgång tyvärr.. haha designen är skittråkig och headern är ful för det står silverlightt mitt på och jag får inte bort det (hjälp tack?!), och det ser ganska förjävligt ut faktiskt xd men inget kan va värre än den förra, så får nöja mej med denna tills nån vänlig själ kan hjälpa mej å göra en trevlig design! Nån frivillig? ;) 
Haha jaja, eftersom jag hållt på med den här skiten typ hela kvällen nu så hinner jag tyvärr inte uppdatera, vilket jag hade tänkt.. :/ hoppas bara jag får en liten stund imån över, annars kommer det förmodligen inte bli nån uppdatering typ på 2-3 veckor.. :/ Nej, måste se till å uppdatera lite imån iaf! 
Men hoppas ni haft en jättebra fredag och så hörs vi! Puss :*
å vettefan varför jag valde denna bilden i sidomenyn egentligen (fast den syns ju inte eller?!), gillar den inte ens men ok..

gårdagen- riktigt bra och slapp dag med piano och julkonsert!

VARNING FÖR LÅNG TEXT! haha.
Åså var igår en riktigt bra dag den med :D haha antar att man är lite glad nu sista veckan innan jul..? ;)
Nämen ah, dom första lektionerna var ganska så chilliga om man säger så haha, det enda vi gjorde va å se på film, både på spanskan å på so'n ;)
Å sen efter so'n hade vi hemkunskap som var riktigt rolig och bra TROTS att vi var tvungna att städa typ halva salen, och trots att jag fick va med dom personerna som jag ogillar mest i hela gruppen typ, haha nämner inga namn.. x)
Nämen först gjorde vi kola, och det gick faktiskt svinbra och personerna jag var med var faktiskt riktigt snälla och vi hade faktiskt rätt bra sammarbete! 
Sen blev ju kolan helt jäkla fantastisk med, helt mjuk och asgod, till skillnad från de andras som var hårda som sten mwohahaha ;P nämen så det va ju kul! Aja, sen efter det så städade vi dårå, vilket ju var rätt vidrigt men fick dock inte göra såå mycket, bara städa diskbänksskåpet + plåtarna och plåtskåpet, så det kunde ju vart värre!
Å när vi va färdiga med det var det fika, som var sjukt kul, i'm just saying.. xd haha. 
Aja, å sen typ slutade vi!
Sen hade vi som vanligt typ 2 timmars rast, och först började jag&elsa kolla på Systrar i jeans i mediateket, men sen stängde Gunilla och sen övertalade linnea oss att gå ner till pingisturneringen som började kl ett, som hon& frida (mot sin vilja dock) skulle va med på!
Haha och det var sjukt roligt! Särskilt typ innan det började då elsa&jag satt och gjorde massa "fina" frisyrer på linnea som vi tyckte hon skulle spela i.. HAHA. Å sen när det började var det rätt kul då med, vi satt nämligen och tog massa tjuvkort på alla som spelade, med gaanska stor zoom på dom... hahahhaha, vår humor ÄGER x'd
Nåväl, sen var vi TYVÄRR tvungna att gå upp till mat&bak, fast sen när den väl började var det inte så farligt ändå! ;)
Gjorde nämligen typ århundradets största jullunch med risgrynsgröt, frallor, bakelser, cornflakeskakor, kola, pepparkakor och.. nåt mer hahaha och behöver nog inte säga att man typ spydde så mätt man blev efter det..? haha rätt vidrigt egentligen hur mycket grejer det var.. x0 haha nämen det var gott, iaf om man åt det i små mängder! x)
Haha, men sen vid halv fyra slutade vi ju iallafall och då gick jag till pianot! :)
Och det gick bra, bara det att jag såklart hade glömt noterna hemma igen.. -.- aja gjorde inget eftersom vi bara gick egenom två nya låtar!
Å sen då slutade jag typ 10 över fyra, så jag hann med kvart-över bussen, och sen kom mamma och hämtade mej, och sen åkte vi hem till syster som kommit hem från västerås igen!
Kul å se henne såklart, trots att det bara var typ en vecka sen haha.. ;) Å så hade hon gjort middag, så då proppade jag i mej lite ris typ haha, och sen vid typ kvart över sex bar det iväg ner till gränna igen, och denna gången för att gå på konsert med pappas kör och en halv-kändis (igen haha) ;)
Å jag trodde ju att det typ skulle suga, men faktiskt var hon som sjöng riktigt bra, trots att hon är rätt gammal, typ 50 nånting, och hennes pianist var GRYM, var han som gjorde konserten typ x)
Nämen sen var det supermysigt med och väldigt juligt osv! :) så den gick ändå rätt snabbt, trots att den var typ 1½ timma lång.. 
Å sen åkte vi hem och typ såg på tv! :)
haha en av dom vackra frisyrerna vi gjorde på linnea! ;)
haha okej googlebild, men TYP såhär såg det ut! somsagt, pianisten var GRYM!

vanlig uppdatering om senaste dagarna ~

Hallå allihopa! :)
Hoppas ni haft en bra onsdag! Min har vart sjuukt bra faktiskt, men tänkte berätta om den lite senare (okej, det blir typ aldrig av så ska inte lova för mycket haha) men först tänkte jag som vanligt dra igenom lite om dom senaste dagarna ;)
Måndagen var en bra dag i skolan, hade rätt slappa lektioner med mycket film osv, så det var gött! Vet dock inte om nåt speciellt hände förutom att våran klass gjorde en liten demostration innan handledartiden, då alla i klassen gick ner till rektorn å klagade på att dom andra klasserna typ fått sluta mycket tidigare då dom haft massa håltimmar, medans vi aldrig fått det trots massssa håltimmar.. Blev dock inte så lyckat då det typ slutade med att hon skällde ut oss i stället..? WTF?! Hahahah så blev ju ett sådär resultat av det lilla upploppet.. xd
Haha jaja, det gjorde inte så mkt att vi inte fick sluta, hade rätt trevligt ändå ;)
Sen då efter handledartiden fick vi åka hem (tvingade svenne att skjutsa mej uppför backen, hehe..) å sen när jag kom hem gjorde jag typ mat, och sen under kvällen gjorde jag lite pepparkakor och hade det mysigt! :)
Så det var måndagen det!
hahaha bild från måndagens kemilektion, då jag roar mej med att skriva dödshot och andra saker till mattis (som inte fattar att det är jag) bara för han förstörde min fina baguetteman (se nedan)
..så jag gjorde en ny! :D hahahahha så jäää*la fin!! :D (elsa&jag har gjort typ 5 sånna lite överallt i skolan..hahaha)

igår-heldag i stan!

Å sen åkte vi då somsagt in till stan, för en heldag där inne! 
Så först skjutsade pappa&mamma in mej till öster, där jag sen tillbringade dom första typ två timmarna!
Å den första timman (eller nåt) var jag inne på min absoluta favoritbutik, Once! 
Asså gud kan inte förklara min kärlek till den affären!! Asså fick typ glädjedamp när jag gick in dit och typ ALLT jag såg var snyggt!! Hahah så bara roffade åt mej typ 7 plagg, och gick och testade och typ allt var ju lika snyggt på! Å sen gick jag seriöst ut tre gånger till för att hämta nya plagg att prova.. Jag är sjuk hahahah xd Men var ju helt enkelt TVUNGEN att prova allt snyggt jag såg haha x) Skulle ju såklart velat ha typ allting, men eftersom allt är typ svindyrt där, så fick det endast bli en jul/nyårsklänning, för 200 kr. Men den var sjukt fin och blir nog perfa å ha på gran canaria! :)
Haha men sen då när jag vart där i över en timma eller nåt (expediten måste ju undrat vad jag höll på med? xd) så gick jag slutligen ut och sen gick jag i lite andra affärer med, typ b.young (som faktiskt oxå har riktigt snygga kläder), H&M, Newyorker, Carlings osv. Hittade lite saker i dom affärerna med men näpp är ju inte rik tyvär.. 
Jaja, sen hade klockan blivit typ halv tre, och då hade jag bestämt med mamma å pappa att vi skulle träffas på Hööks, men precis när jag skulle hoppa på bussen dit så ringde såklart mamma å sa att dom ville äta först.. Å sen blev det en rejäl fight om var vi skulle äta haha, var verkligen hur förbannad som helst för dom inte ville äta på thairestaurang, så tillslut fick jag lite damp på dom hehe så sen gav dom med sej å sen åkte vi till Gamla Wok och åt! Å jääklar va gott det var där! Å skitmysigt var det där med, har faktiskt inte ätit där innan! Haha å helt stört vad mätt jag blev efteråt.. xd Nämen så det blev ju väldigt trevligt sen ändå! ;)
Å sen var vi tvungna att skynda oss till Hööks, eftersom det stängde vid fem, och sen när vi kom dit testade jag ridbyxorna en sista gång och bestämde mej då tillslut för dom röda helskodda! :)
Å sen var det snabbt vidare till a6, som stände en kvart efter hahah.. Men hann iaf testa byxorna på Carlings som jag vill ha, men kan fortfarande inte bestämma mej om jag vill ha dom supersköna eller ett par supersnygga från Once.. Haha svårt. JAJA!
Sen stängde då a6, å då åkte vi vidare till City gross där vi sen spenderade typ över en timma på, eftersom det var typ en miljon saker som behövdes till julen dårå.. Men jaja är ju rätt kul å gå där ändå, och fick en del saker där med, typ sminkborttagning, to do-block och sen fick jag även en rosa stor resväska, till julklapp då ;) så var väldigt lycklig när vi kom hem sen efter den dagen! ;D (haha inte alls materialistisk, eller vad det heter.. xd)
Nämen så det var en lyckad dag i stan! 
usch, ser ut som en blandning mellan en fjortis och en kille, men linnet var fint iaf! ;)
höhö ignorera minen och kolla på klänningen istället.. ;)

lördagen- fixardag hemma och sen mys-party med tjejerna!

Tjohejsan! :)
Sorry för obefintlig uppdatering i helgen, men gjorde då somsagt saker typ hela tiden så hann inte.. Men tänkte berätta som vanligt lite om de senaste dagarna innan jag går å lägger mej ;)
Så, i lördags var då en sjukt bra&rolig dag! :D
Började dock med att jag råkade sova till TOLV, när jag egentligen tänkt sova till typ 9-10.. -.- MORR! :@ haha jaja så kan det gå.. Men jaja, sen tillbringade jag de resterande 6 timmarna hemma å fixade massa saker, innan jag då drog till Elsa. Men tja, gjorde lite småsaker, gick till hästarna, dom nya alltså som står i min morbrors stall, och ÅHH va söt den nya tinkern är, jag döööör :'D å denna gången kom alla tre fram till mej, och så stod tinkern (vet ej vad han heter..) och ville bli kliad typ aslänge haha, så söt!
Men sen efter en stund var bjag tvungen å gå hem igen för jag skulle hjälpa mamma.. Å sen då så ägnade jag en bra stund till att hjälpa mamma sätta upp julgardinerna, och sen satte vi även upp massa julpynt å sånt, och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde mer? Typ spelade piano å såg på tv eller nåt.. Men hursomhelst, sen duschade jag och åt lite, och sen vid sex skjutsade pappa mej till elsa dårå! :)
Å sen hade vi en SJUKT rolig kväll i drängstugan med massa bra&roliga filmer (en av dom var dock assorglig och när en i filmen dog satt vi å gallskrek typ haha, usch :(), fast kan ärligt talat säga att vi kanske inte var SUPERkoncentrerade på filmerna utan satt mest och typ pratade och skrek och skrattade och var helt galna hahahah xd Sen blev det såklart MASSA onyttigheter med hehehe, typ chips, skumtomtar, after eight, maltesers, kladdkaka och mozartkulor haha, inte alls tjocka.. xd
Fast sen typ vid midnatt var vi iallafall lite nyttiga å gjorde varma mackor ;P
Men aja, sen såg vi på ett par filmer till, och sen blev väl klockan två å då gick vi upp på loftet, å sen var det som vanligt mycket prat och flumm däruppe, ända tills vi sen vid tretiden slocknade haha.. ;)
Å sen sov vi rätt gott ända fram tills min mobil väckte oss typ lite innan tio, och då var det bara att masa sej upp å klä på sej osv, eftersom mamma å pappa skulle egentligen kommit vid halv elva, men näpp typ tjugo i TOLV kom dom haha, så då hade vi ändå rätt mycket tid att äta frukost, städa upp lite osv. 
Å sen då kom mamma å pappa och hämtade mej, och sen åkte vi direkt in till stan! 
Men det kan jag berätta om i nästa inlägg! ;)
alltså erkänn typ HUR söt som helst?!? :D
haha vill bara kidnappa honom å ta med mej honom hem! haha.
tog såklart tyvärr inga bilder, men tack för kvällen/morgonen tjejer! <3
haha gammal visad bild men såhär brukar det se ut ungefär haha! ;D

drömridbyxor!

Haha okej, innan ni läser detta inlägget, så började jag på det för typ 1½ vecka sen haha, men tänkte jag kunde publicera det ändå ;) men dom här ridbyxorna funderade jag på iaf!
 
 
 
 
 
dock blev det faktiskt ingen av dom haha, men ett par nästan likadana som dom här nederst, fast dom var helskodda (och dyrare haha) ;) hihi så nu är jag RIKTIGT glad!! :D :D men ska nog önska mej jeansridbyxorna med dragkedjor på i födelsedagspresent sen när jag fyller år, för dom va SJUKT snygga!!
så ser dom ut, såå snygga! :D 

Toppenhelg! :)

Hejsvejs allihopa! :)
Har haft en toppenhelg med ett sjukt roligt&mysigt dygn (eller ja, inte ett HELT dygn men 3/4 iaf hahah) med tjejorna, och så en heldag i stan idag dårå! :) Men hinner inte skriva om det nu för nu måste jag sova, blev lite sisådär med den varan inatt.. ;)
Men lovar å skriva typ imån/på tisdag! Puss :*

helgen kommer vara grym!

Och idag har vart en helt normal, mysig fredag! Haha gör dock aldrig nåt roligt på fredagar/fredagskvällar.. men aja är rätt gött å bara ha det mysigt hemma ;)
Men iallafall så var skolan även denna dag otroligt slapp! Kan ju dra igenom den lite.
Började som vanligt med kemi, då vi endast såg på en otroooligt lam film som typ ingen fattade NÅGONTING av, så ja, den lektionen var ju inte så givande direkt xd
Aja, sen var det matte, då vi bara gick igenom matteprovet och fick tillbaka biologiprovet och tillsist kollade vi även på pappas favoritprogram Vem kan slå en pensionär, hahaa xd men det är faktiskt rätt underhållande så det va rätt kul ändå ;)
Å efter det var det svenska, då vi bara pratade om noveller + att vi hann börja skriva egna noveller (blä). 
Å efter det hade vi engelska, då vi fick välja mellan två filmer att se, och vi valde såklart Top Gun före This is England, som är en VIDRIG film!! :S
Så då började vi alltså kolla på Top gun, och jag trodde det skulle va nån skittråkig actionfilm eller nåt, men den va faktiskt ASBRA (eller verkade va iaf!) och måste erkänna att Tom Cruise är SJUKT snygg i den filmen.. hehe ;P
Nämen så det va asgött :D  
Å efter vi sett typ 40 min av den så hade vi lunch, och efter det so, där vi bara jobbade lite, fick reda på våra betyg och sen började vi kolla på Arn :) var dock INTE problemfritt, fick kolla om 4 ggr på den för den hackade, och när den väl gått igång så råkade David trycka ut skivan ur datorn, HAHHAHAHA då dog vi lite kan man säga.. x''d stackarn! hhahahahha. 
Å sen slutade vi och åkte hem efter en halvtimmas väntan!
Å det va lika gött å komma hem sen som vanligt, älskar å bara komma hem och typ lägga sej i soffan på fredagar ;) så har tillbringat större delen av eftermiddagen&kvällen där, men har även hjälpt mamma med maten, ätit mat, fått typ GRÖN spya av Nathalie på min onepiece så jag var tvungen att tvätta den (tack nathalie!!) hahahah, och sen har vi bara ätit naturgodis och kollat på tv, som vanligt.. ;)
Haha så en standardfredag helt enkelt.. ;P aja imån händer det roliga grejer iaf! Ska först pynta färdigt hemma med mamma å sätta upp gardiner och sånt, å kanske baka lite pepparkakor, å sen på kvällen blir det PARTEY med bästa tjejorna i Drängstugan (vårat place) hos elsa, med massa gott, massa filmer och massa prat och flumm, som vanligt! ;D Kommer ÄGA!! :D
Å sen sover vi där, och sen på söndag blir det in till stan och storshoppa inför julen (ev. få mina drömridbyxor..? ;))
Så det kommer troligtvis bli en GRYM helg!! Men nu måste jag sova, ha det bäst så hörs vi nångång i helgen!
Puss :*
:*

igår- grymt slapp dag i skolan och ridning på bästa castillo!

Hallåå allihopa!! :) Hoppas ni har/har haft en trevlig fredagskväll!
Tänkte berätta lite om de två senaste dagarna, innan jag går å lägger mej (om jag ens hinner, jäää*lar va tiden gick idag!! :o)
Men ska försöka vara rätt kort idag. Eller vad man ska säga xd
Men igår var en riktigt bra dag! :D
Hade i princip bara en enda riktig lektion, som var spanska, som var första lektionen dårå. 
Haha, och den var gaaanska slapp, fick bara reda på betygen (får behålla mitt A, yeyy!) och sen började vi se en film om två killar som åker motorcykel i latinamerika, haha x)
Så det gick ju rätt snabbt, och efter den lektionen var det luciafika i klassrummet, så då satt vi och åt lussebulle och pepparkaka samtidigt som vi kollade på julkalendern haha, mys! 
Å efter det gick vi då upp till kyrkan där sen luciat var då. Och ja, det var fint åså, men ärligt talat typ det tråkigaste luciatåget nånsin typ, men sen i slutet så blev det 1000 ggr bättre då fyra stjärngossar kom insjungandes x'd och det roliga var att dom är typ såhär bråkiga snusare som inte kunde sätta en ton x'd men fyF*N va kul det var, satt och asgarvade hela tiden typ hahahhah xd så det lyfte upp det kan man säga! x)
Aja, sen när det var färdigft så gick vi ner till skolan igen, och sen hade vi rast, och sen skulle vi haft matte, men eftersom pappa var borta så hade vi Björn, och när han har lektioner blir det bara totalt kaos, så blev INTE sådär jättemysket matte gjort kan jag säga x'd aja, blev iaf utsedd till Årets Först till 1000-mästare, OUUUHH! :D :D :D hahah x)
Aja, å sen hade vi lunch, och sen skulle vi ju haft idrott, och det försökte även Adnan lura i oss att vi skulle ha, men det kunde vi ju inte eftersom det var lussecup där den dagen, så vi fick inställt :D
Men eftersom jag skulle till stallet och elsa ändå inte skulle kunnat åka hem just då, så gick vi först bort till Ica och köpte godis, och sen gick vi till hallen och kollade på cupen och umgicks med lite folk i typ en timma.
Å sen vid kvart över två tog vi skolbussen hem, och jag till stallet dårå.
Å så gjorde jag det vanliga där, och sen kom Emma och Alva och höll mej lite sällskap (fast fick snedamp på alva eftersom hon tog mitt kontokort och vägrade ge tillbaka det, haha ;@), och sen bytte vi om och gick ut till stallet och kollade vilka vi skulle ha. 
Och jag skulle ha CASTILLO, för typ första gången på jag vet inte HUR länge, typ 2 år eller nåt? :o Men han va en av mina favvisar innan så blev skitglad :D fast hade kanske inte direkt skyhöga förväntningar på lektionen, eftersom han är en typisk ridskolehäst, inte seg men inte direkt snabb, rätt stel osv. Men faktiskt så gick det 100 ggr bättre än vad jag trott, och jag var faktiskt riktigt nöjd efteråt!
För jag tycker ändå att han var väldigt duktig, trots att han är lite seg och stel emellanåt. Men iaf i ena varvet ställde&böjde han riktigt bra i hörnen och på volterna, och i det ena varvet gick det ändå att göra helt okej "öppnor". Sen i andra varvet kände jag att både han och jag var svag, alltså på höger sida, så där gick det inte lika bra. Men galoppen däremot gick asbra och fick riktig fart på honom! Så det va askul :D 
Men det vi övade på var mest asså typ öppnor, både på rakt spår och på volterna, och juste, vi red barbacka med, glömde jag säga! Men var inga som helst problem med att rida barbacka på Castillo, han var hur skön som helst i både trav och galopp så det va bara kul! Så blev en riktigt bra lektion!
Sen så hade vi hästkunskap då vi såg en film om ridning och sen åkte jag hem så småningom!
Men en riktigt lyckad dag vart det! :) (och såklart skitlång text ändå.. -.-)
haha en bild från insläppet som jag tog, passande nog står castillo där längst fram! ;)

12/12/12

Åså har ju idag OXÅ vart en riktigt go dag, (med bara ett par undantag), trots att det är onsdag och dagen är svinlång.. Nämen ah, har haft dom normala lektionerna, först bild där vi mest satt och snackade och planerade lite inför helgen (då det blir parteyy! :D), och sen hade jag även lite panik eftersom jag inte hunnit göra färdigt min bildpärm heller.. :s jaja det ordnar la sej!
Sen hade vi eget arbete, som var otroligt.. speciellt.. Nämen vi hade värsta terapi-snacket inne i grupprummet, jag, elsa, linnea och emma och JÄ*LAR va djupt det blev tillsist!! :0 Haha nämen det va faktiskt rätt.. skönt, eller nåt haha, sånt behövs ibland!
Jaja, sen efter det var det då spanska, som inte direkt va lika speciellt, bara helt normalt typ, fast helt okej ändå.
Å sen var det lunch, och efter det engelska då vi spelade spel hela lektionen, rätt chill! ;) filip var dock lika irriterande som vanligt -.-'
Jaja, sen var det idrott, som faktiskt va ASROLIG idag, eftersom två spelare från Habo wolley var där och instruerade! Å det va skitkul, särskilt sen i slutet när vi fick spela matcher! För först övade vi ju bara på baggey (?), fingerslag och smash, och det va ju inte så kul, men när vi körde matcher var det så jäkla kul för vi hade ett så grymt lag och det andra laget var oxå skitkul att spela mot så man stod typ och skrattade hela tiden haha xd 
Men det gick faktiskt bra å spela idag och man fick rätt bra tips av "proffsen" åså, så det va jättekul faktiskt! :)
Dock vann jag ju inte priset för bästa spelare tyvärr.. HAHA xd
Nämen sen bytte vi om, och sen gick vi upp och hade sista lektionen, som var svenska dårå. Och då läste vi bara så det va riktigt slappt!
Å sen åkte vi hem! :) fick gå hem även denna gången men gjorde inte så mkt, fick iaf skjuts av ella och hennes pappa typ 200 meter haha ;D
Å sen när jag kom hem så åt jag massa pepparkakor som mamma&tinna gjort, och sen åt jag paj, satt lite vid teven, och sen har jag nu ikväll bakat lite lussekatter, pratat med syrran, suttit här och kollat på bonde söker fru å berg flyttar in osv! :)
Å nu ska jag sova, men vi hörs nog imån eller på fredag igen!
Puss :*
 
 

igår- riktigt bra dag med mycket julbakande! ;)

Å igår var även den en riktigt bra dag!! :)
Började som vanligt med spanska som dock var rätt rutten, men jaja.
Efter det hade vi då det fruktade matteprovet, som dock gick riktigt bra denna gången! Eller det va liksom svårt men hade en bra känsla genom hela provet eftersom pappa gått igenom dom viktigaste grejerna kvällen innan. Så blev faktiskt färdig först av alla, vilket var otroligt förvånanade då jag brukar va en av dom som sitter längst tid, haha xd
Men jaja, fick iaf reda på kvällen vad jag fick på provet och jag fick 27/28 :O helt sjukt, trodde aldrig det skulle hända haha ;O nämen riktigt kul iallafall! :D
Men hursomhelst, sen efter provet så hade vi ju hemkunskap, där vi bakade lussekatter :D riktigt gött, bara vääldigt mycket väntande när dom skulle jäsa, och jäsa en gång till, och va inne i ugnen osv.. Men eftersom vi är en ganska go hemkunskapsgrupp var det sjukt kul ändå å blev lite mjölkrig där oxå haha! x)
Jaja, sen när dom var färdiga så fikade vi dårå, och sen efter det hade vi ju 2 timmars rast, då vi gjorde lite olika saker. Började kolla på en komedi på frida p's iphone, men sen laggade den, så då gick vi bort till uppehållsrummet och spelade pingis mot pan och jackson istället haha x) å jag och frida ÄGDE ut dom så hårt asså, haha xD
så ja, det blev en rätt rolig rast ändå! ;)
Å sen tillslut hade vi ju då mat&bak, som va riktigt gött även denna gång!
Vi satte ju då ihop och dekorerade våra pepparkakshus, och jaa.. kan ju inte säga att våran borg blev den snyggaste man sett HAHA men vi hade sjukt roligt iaf xD
Å sen när alla satt ihop sina hus så gjorde vi det till en liten ministad haha, och sen så fikade vi med pizzabullar från typ september/oktober eller nåt hahah, och lussekatter och pepparkakor! ;D
Så det va asgött! 
Å sen åkte vi hem! :) å så fick jag gå hem, sjukt kallt men ändå rätt gött å röra lite på sej, och sen när jag kom hem stod syster&mamma och bakade pepparkakor :)
Å sen typ såg vi på lite tv, och så sov jag en stund, och sen åt vi och sen satt jag vid datan en stund med!
Så en mysig tisdag var det! 
våra snygga lussekatter! :D
.. å vårat snygga pepparkaksland ;D (borgen till vänster är våran, SKITFUL hahahahah xd

måndagen- grym dag med shopping med bästa emilia!

Hejsan allihopa! :)
Hoppas ni mår bra!
Själv har jag haft en riktigt himla bra onsdag som jag tänkte berätta lite om efter jag berättat lite om gårdagen och måndagen! (som ni hör är jag alltså tillbaka och kan nog ha rätt normal uppdatering för nu är allt bättre!)
Alltså, måndagen var en GRYM dag! Skolan var helt okej, gick sjukt snabbt och var nog ändå rätt rolig, + att vi slutade vid ett eftersom det var modelldag, yeey :D
Å sen när vi slutade så tog jag 101an in till a6, där jag sen gick jag där en timma ungefär och kollade i massa affärer oså som vanligt, å sen då efter typ en timma så mötte jag upp bästa Emilia! :)
Å sen tillbringade vi typ resten av kvällen där, och vi hade svinkul! :D
Kollade efter massa julklappar, provade massa snygga kläder, testade massa jefferycampbell-kopior på skopunkten, åt på donken och sprang runt på 10kr-marknaden på Coop (bara för jag och emilia är dom snålaste människorna på denna jord HAHA).
Och sen efter vi sprungit runt där som galningar i typ 3 timmar så var vi typ helt döda, och sen innan bussen gick hem så gick vi till Espresso house och köpte Chailatte och Frapino, för det var vi värda tyckte vi! ;D Å måste bara säga att den Frapinon va typ den godaste dryck jag druckit i mitt liv :'0 hahah nä men en av dom iaf, så jääää*la goooood :D TESTA DEN!!!
Haha jaja, och sen var vi iaf tvungna att rusa till bussen, som dock såklart var försenad, så fick stå å frysa halvt ihjäl typ i 10 min-en kvart -.- 
Haha jaja var sjukt skönt å sätta sej i en varm buss sen! ;)
Å sen hade vi en sjukt flummig bussresa hem med haha, men var en ASROLIG eftermiddag/kväll som definitivt måste göras om! Tack vännen! :*
hahaha så sjukt snygg bild på oss sen typ.. 5an? hahah <3

fredagen och helgen!

Sen var väl fredagen lite som den var den med, men skolan var helt normal typ och vi slutade vid tolv, riktigt najs! Å sen hade jag tänkt åka direkt in till stan, men ändrade mej precis i sista sekund och åkte hem istället, vilket jag ångrade sen.. Men som tur var var mamma fortfarande hemma och skulle in till stan, så då åkte jag in med henne sen vid två typ!
Å så skjutsade hon mej till Hööks, där jag sen tillbringade över en timma typ haha.. Men finns ju så mycket snyggt!! Så testade typ 10 par ridbyxor och tröjor osv, så nu har jag två par som jag önskar mej i julklapp, vet att jag kommer få ett par men kan inte bestämma mej för vilka, hjälp tack?! (bilder kommer)
Jaja, sen efter jag köpt ett par ridhandskar för 60 spänn haha (eftersom nån typ snodde mina andra nya?! -.-) så tog jag bussen (som jag inte hade pengar till, smaaart frida!!) bort till a6 och sen gick jag där typ 1½ timma och kollade massa kläder osv som vanligt :)
 
Sen var helgen både bra och dålig, men vi fokuserar på dom bra grejerna!
På lördagen chillade jag typ mest på förmiddagen, vad jag kommer ihåg iaf, och sen vid fyra så kom min moster och hämtade mej, och sen åkte vi till kyrkan där det sen var lucia! :) var supermysigt som vanligt och lite önskade man ju att man var med detta året med.. menmen så är det! Fint var det iaf, satt dock bredvid två rätt jobbiga fjortisar från åttan som så gärna ville sitta just där?!.. -.- Jaja!
Sen efter luciat åkte jag&mamma hem, åt lite mat som pappa lagat, och sen typ vd halv sju gick vi ner till min moster&morbror, där vi sen spenderade resten av kvällen!
Å det var även det lika mysigt som vanligt, fick massa gott kvällsfika med te, frallor, egengjorda kex, cupcakes, kakor osv och sen kollade vi på Så mycket bättre och sen låg jag resten av kvällen inne i min kusins rum och kollade på film på hans lilla minitv där :) å sen åkte vi hem typ vid halv tolv eller nåt!
 
Å sen i söndags så bakade jag typ pepparkakor för hela slanten, gick dock sådär då alla bara fastnade och blev mjuka inuiti, så tillsut fick jag lite damp på det haha och sket i det xd
Men sen gick jag ner med en burk till min moster, som hade "beställt" det, och sen tog jag sparken hem, och sen ägnade jag typ hela kvällen åt att kolla på Världscupshoppningen (haha standard på söndagar) och göra värsta so-projektet -.- 
Menmen, helgen avslutades med Beck så det slutade ju rätt bra ändå ;)
haha juste, försökte även åka snowracer på kullen på lördagen.. gick sådär. 
kristinas fina cupcakes som jag spritsade och dekorerade ;D
haha hade bra sällskap i peters rum! ;)
mys! 
haha var typ domma pepparkakorna jag hann göra.. xd
 

you don't know how strong you are, until being strong is the only choice you have

Hej och FÖRLÅT allihopa för en veckas (!) uppehåll här på bloggen..!
Men ah, har hänt ganska mycket och kände att jag inte riktigt prioriterade bloggen och internet osv just då.
Men går inte in på vad som hänt men det är iallafall inget om mej och nu är det bättre.
Å eftersom jag typ inte klarar att inte skriva av mej på några dagar så kände jag att jag var tvungen att uppdatera lite iaf! Dock tänker jag inte berätta så mycket om förra veckan då typ halva veckan var typ kaos.
Men skolan var däremot bra dom dagarna och både på onsdagen och torsdagen red jag ju, och det gick superbra båda gångerna och kände att jag behövde det! 
För på onsdagen red jag ju då med emilia, och frida var även med. Å det var verkligen skitmysigt, det var ju typ bäcksvart ute men det va ju typ en halvmeter snö och så så det var bara mysigt! :)
Så vi fick pulsa rejält där i snön på åkrarna men det var svinkul och hästarna var SJUKT pigga haha :) det enda dåliga var att ridstövlarna jag lånade av emilia var för stora för stigbyglarna så dom åkte ut hela jä*la tiden så jag höll på att falla av hela tiden haha x( nämen annars var det somsagt bara mysigt! 
Sen då på torsdagen red jag ju på örks, och jag trodde ju liksom att vi skulle byta hästar och ha typ markarbete, men näpp vi skulle tydligen ha hoppning och ha samma hästar som förra veckan!
Men inte mej emot, då Hampus ju är asbra på å hoppa å ställer upp i alla lägen!
Å särskilt bra var det att jag fick honom just denna gången, eftersom vi skulle hoppa studs, vilket jag brukar vara rätt osäker på då jag trillat av typ 2 ggr på det för jag har sån kass balans haha.. 
Men det gick HUR bra som helst denna gången, särskilt efter Essi satte upp alla tre hindrena!
För i början körde vi bara liksom med två hinder och sen en bom innan, men då blev det lite knas för jag dels var lite osäker oså, och sen blev det lite fel med sprången osv. Men sen då när hon satte upp det tredje hindret med så gick det SUPER och det va så jäkla kul! Bästa hoppträningen på LÄNGE kan jag säga!! Så det var väldigt kul och behövligt när allt annat var typ kaos.. 
Fast sen måste jag säga att skoldagen på torsdagen var riktigt bra den med, hade ju dom vanliga lektionerna, bl.a då musik och idrott, och på musiken var det asgött, jag&frida satt bara och spelade elgitarr typ hela lektionen (älskar ju elgitarr haha), och sen på idrotten hade vi dans haha xd å först trodde vi ju typ att vi skulle avlida, eftersom vi skulle dansa med ALLA killar i både vår klass och i b..! Men sen när vi kom igång så var det faktiskt asroligt och man kände ju typ nästan alla killar ändå så det blev bara sjukt flummigt och roligt haha, så det var inte så farligt! ;) dock var det tur att det var just B, eftersom dom killarna är typ allihopa nästan från ölmstad, skulle vart värre med typ dom i A eller E.. 
Haha jaja, så dom dagarna var ändå bra trots allt annat som hände just då..!
Kan fortsätta i nästa inlägg!
fjortisbild haha..

grym tisdag med 3h rast, julbakning och hemmamys!

Och idag har vart en helt GRYM dag!! :D 
Började dock med inte så grym spanska, men den var la okej, inget att säga mer om den typ.
Å sen hade vi so som oxå var helt okej då vi inte behövde skriva nånting om "vår" religion, och sen då hade vi hemkunskap, där vi hade provet dårå. Å tjaa.. vet inte hur det gick riktigt, i början gick det nog bra, men i slutet då man skulle skriva massa om typ reklamering och sån skit, så gick det typ PISS och skrev inte alls mycket...så får se vad jag får helt enkelt.
Men sen fick vi iaf gå efter en halvtimme, så då hade vi tre timmars håltimma haha xd men dom timmarna gick JÄKLIGT fort och vi spenderade dom på bästa sätt, nämligen såg på film i mediateket och åt godis! ;D
Så vi satt typ 6 pers och kollade på filmen LOL, som var sjukt bra verkligen!! 
Å sen efter den var slut så gick vi och åt lunch, och sen gick vi och frågade ifall vår svenskalärare kunde låsa upp till mediateket igen, och det kunde hon så då satt vi (jag å emma typ hah) och kollade på Jersey shore resten av tiden tills mat&bak började! :D 
Å sen då 10 i två så började mat&bak dårå, och vi trodde ju liksom att vi bara skulle göra lussekatter, men Karin hade tydligen bestämt att vi skulle göra pepparkakshus oxå, så Elsa å jag fick börja skissa på det medans frida&linnea gjorde lussekatter ;) å sen började vi skära ut delarna till vår snygga borg, å jäklar va pilligt det var å det tog typ evigheter, men dom blev faktiskt rätt bra, så vår borg kommer bli snyggast nästa vecka ;D hehe, men sen åt vi bara massa lussekatter å sen åkte vi hem! ;) å sen fick jag gå hem i snön å i typ 15 minusgrader å mörker, men sen kom jag tillslut hem där syster väntade på mej! Och sen vid typ fem gjorde vi tacos och efter det gjorde jag läxor å sen dess har jag bara läst lite å suttit vid datan, nu ligger jag i sängen å ska sova! Så godnatt på er! :*

igår!

Det var helgen det :P
Tänkte bara berätta lite om igår + idag med, så jag slipper göra världens största uppdatering på fredag..!
Så, igår var en bra måndag! Fast måndagar brukar faktiskt va rätt sköna ;)
Å just igår började redigt bra! ;) Hade nämligen inställd engelska :D så då fick vi lite tid å öva på hemkunskapen, så då satt vi i sofforna och förhörde varann, och sen kom jag på att jag typ inte övat alls på min pianoläxa som jag hade till igår (birgit hade flyttat lektionen), så då gick jag och frågade marcus om jag kunde få öva på den i musiksalen, och det fick jag för han hade ingen klass då :) så då fick jag sitta i ett grupprum å öva lite!
Å sen då hade vi helt normal kemi, och efter det svenska som oxå var helt normal.
Och därefter hade vi SO, där vi börjat med religion, så nu måste man fördjupa sej i en religion å skriva massa om den, seeegt x(
Aja, å sen var det lunch då jag&elsa gick och köpte skumtomtar hehehe, och sen hade vi matte då vi hade diagnos som.. inte gick så bra xd klarade liksom inte ettan? HAHA suger på detta kapitlet!!
Haha jaja, sen hade vi iaf (okej vet att jag överanvänder "iaf", men det är ett väldigt användbart ord så det kommer jag fortsätta med haha!) tillsist handledartid som var lika kaos'ig som vanligt hahah x'd bl.a så roade sej frida p med å måla k*kar på min arm som inte gick bort typ?! TACK FÖR DEN!!!
Haha, men sen slutade vi vid två hursomhelst.
Å efter det åkte jag inte hem då, utan gick till birgit och spelade piano. 
Å JÄKLAR va länge vi körde denna gången!!! 1h å 40 min!!! :O haha fast då tog vi iofs en liten fikapaus på typ 10 min med, eftersom hon verkade tycka jag va lite okoncentrerad eller nåt haha, så då fick jag både banan, lussekatt och mjuk pepparkaka hahah xD 
nämen sen spelade jag då till ungefär tjugo i 4, och eftersom mamma inte kunde hämta mej förräns vid fem så gick jag upp till biblioteket och var där en timma då ungefär och lånade massa böcker, satt vid datan och pluggade lite. 
Å sen tog jag kvart i fem-bussen hem och sen stod då mamma&tinna i ölmstad och väntade på mej, och sen åkte vi hem! :)
Å sen pratade vi ju massa eftersom tinna då hade kommit hem, och sen lagade vi mat och sen hade vi myskväll framför teven resten av kvällen! 
haha bild från igår då jag försökte fånga det coola ljuset på himlen.. misslyckades totalt tyvärr.. haha.

Skövde #2

Hejsan allihopa! :)
Okej, måste hinna skriva färdigt om helgen nu känner jag haha. Å sen skriva om de två senaste dagarna med.. okej måste ju inte men är ett beroende typ.. haha så nu kör vi så får vi se om jag hinner ;)
men var var vi..? Jo, på söndagen dårå.
Då vaknade jag vid niotiden av att johan&erika vaknade och började göra frukost, och sen efter en stund steg jag upp och då var frukosten färdig!
Å sen åt vi jättegod&mysig adventsfrukost bestående av risgrynsgröt, julknäcke från gränna och juice osv, samtidigt som vi pratade å kollade på nyhetsmorgon. 
Å sen efter frukosten så typ chillade vi ett tag, och sen vid elva så stack vi iväg till Mio på stallsiken! :)
Å sen spenderade vi då ca 1½ timma där och kollade på soffor.. haha var kul i början men efter typ en timma och johan&erika fortfarande inte hade kommit överens vilken soffa dom skulle ha (för antingen var den för stor, eller för hård, eller fel färg eller för låg eller fel form eller fel pris osv osv..) så blev jag ärligt talat rätt trött, för då hade jag ändå gått omkring ett bra tag å kollat på massa andra saker dom har på Mio med. 
Men tillslut bestämde dom sej iallafall för en väldigt snygg, stor och asskön soffa som de troligen ska köpa, om dom får in den i lägenheten dvs.. ;)
Men sen skulle dom såklart kolla på matbord oxå (-.-), men det var då vi gick å drack choklad samtidigt, och den chokladen var OTROLIGT efterlängtad kan jag säga haha!
Men sen var vi iaf klara där, och då gick vi bort till biltema en sväng å då köpte dom lite grejer där, och sen åkte vi slutligen hem till lägenheten igen!
Å när vi kom tillbaka så åt vi resterna av smörgåstårtan från gårdagen, och sen spelade jag och johan Kinect igen, och denna gången typ ett äventyrsspel typ haha, askul även om jag sög på det med, iaf när man skulle ducka, svänga och hoppa över saker hahah xd
Å sen spelade vi det typ tills halv tre, och eftersom mitt tåg gick fem i tre så var det bara å säga hejdå till erika och sen åkte johan&jag till stationen och tog ut min biljett (som skulle kommit till mobilen men eftersom min mobil är cp så gjorde den såklart inte det -.-) och sen satte jag mej på tåget dårå! :)
Och sen hade jag en otroligt skön timma på tåget, det var skitfint med snön utanför + solnedgången nästan, och så satt jag&lyssnade på musik och kollade lite bloggar osv. Så den timman gick väldigt snabbt! 
Å sen då när jag kom till jkpg så gick jag upp till juneporten och väntade på bussen till a6, men såklart missade jag den, så då gick jag somsagt ner till espresso house och satt där i typ 45 min innan bussen gick hemåt.
Men en väldigt mysig helg var det i skövde, som alltid! (även om jag saknade hans gamla lägenhet otroligt mycket, var typ världens mysigaste..)
mio skövde, googlebild
kinect adventures, sjukt kul haha :D
 
på tåget hem! :)
 

godnatt!

hahah okej detdär tog ju ÅR å skriva, så det får bli min uppdatering idag haha.. xd kass jag är.
jaja får komma mer uppdatering om helgen och om idag imorgon kväll eller nåt!
nu ska jag se på 2½ men och sen sova! får även hålla tummarna att det går okej imån på hkk-provet, har liksom övat typ 3 ggr.. haha nämen ah.
men puss och godnatt på er! :*
 

Skövde #1

Heej allihopa! :) (bara så ni vet blir detta ett extra långt inlägg bara för linnea klagade på att jag alltid skriver så långa inlägg hahahah)
Aja, idag har vart en bra måndag, särskilt nu på eftermiddagen/kvällen eftersom min syster kommit hem en sväng! :)
Men tänkte iaf berätta om helgen i skövde lite, innan jag sätter mej vid tv'n med mamma och tinna :)
men iaf så åkte vi iväg rätt tidigt, jag, mamma och pappa, eller ah vid tio blev det ungefär.
Sen var vi väl framme vid 12 nånting, å så fick vi köra runt å leta efter gatan där dom bodde, och det var inte det lättaste haha xd men sen kom johan&erika och mötte oss, och sen körde vi fram till huset där deras lägenhet är.
Å sen tog vi med oss våra väskor osv in, och så gick vi upp till lägenheten!
Å när vi kom in såg jag direkt att det såg ut som värsta design-lägenheten, och guud va fin den var! Å då hade dom ändå inte fått iordning allt än!!
Nejmen allt var jättefräscht och stort och skitsnyggt inrett! Så tog några bilder som visar liite av det, fast det va mycket finare i verkligheten!
Men jaja, efter vi gått en liten "rundvandring" där, å pratat massa osv, så klädde vi på oss igen, och sen åkte vi upp till billingen (stort berg i skövde) och så parkerade vi bilen och sen gick vi en promenad där i snön runt en sjö! 
Supermysigt var det och vi hade med oss praliner och pepparkakor och dricka, som vi sen åt i ett vindskydd nere vid sjön :) haha å sen höll jag på å trilla i vattnet med, när jag skulle va lite cool å testa isen.. xd 
hahah, å sen gick vi vidare och sen var det JÄKLIGT skönt att komma tillbaka till bilen eftersom man höll på å frysa ihjäl där i skogen, var typ -15 och jag hade världens sämsta vantar på mej.. :s
Jaja, sen åkte vi tillbaka till lägenheten, och sen åt vi Erikas hemmagjorda smörgåstårta som var jättefin å rätt god, även om jag inte är överförtjust i smörgåstårta..
Å efter det var det efterrätt, och den var riktigt jäkla god, det var cheesecake med pepparkaksbotten och granatäpplekärnor som garnering, asgott! :D
Å sen efter det så hade klockan blivit typ halv fem, och då åkte mamma och pappa hemåt, medans jag stannade dårå :) 
Sen spelade jag lite rockband (haha bästa, som jag inte spelat på ÅR typ?!) medans johan fixade annons på blocket och erika julpyntade. 
Å efter det spelade jag&johan Kinect, asså typ Wii, och det var SJUKT kul hahah :D även om jag sög på det mesta och johan vann hela tiden.. xd fast volleybollen körde vi tillsammans och det gick awesome och va skitkul! :D å sen ägde jag på bowlingen med ;D
haha å sen typ dog vi av skratt när man fick se sej själv i webbkameran osv, HAHHAHA x''d
hahah, och sen var vi rätt slutkörda båda två efter det, och sen gick jag&johan till willys nere på stan, eftersom såklart lidl som låg brevid va stängt -.- så då traskade vi ner på stan en sväng först, och där hade dom verkligen gjort så HIMLA fint med jättemycket ljus, stor gran och marchaller osv! 
Å sen gick vi bort till willys dårå, å så köpte vi saker till tacos och lite till frukosten dagen efter, och sen gick vi hem till lägenheten igen :)
Å sen lagade dom tacos medans jag såg på tv, hehe, och sen åt vi samtidigt som vi såg på Så mycket bättre, och sen spenderade vi resten av kvällen i soffan och kollade på The Holiday, som förövrigt är typ VÄRLDENS BÄSTA film!!! :D :D
Å sen när den va slut så gick johan&erika och la sej medans jag låg kvar till typ 1 å kollade på HIMYM heheh :D
i bilen! rätt vintrigt.. ;)
det första man såg när man kom in typ! assnyggt! :)
vardagsrummet! (soffan dumpas snart dock)
:)
;)
lite bilder från promenaden! :)
:)
så fint! 
den fina smörgåstårtan erika hade gjort! 
dålig bild, men fint vare! :)
:)

@ espresso house

Hej igen! :) haha nu sitter jag än en gång och dricker varm choklad haha, men denna gången på espresso house på resecentrum, eftersom jag måste vänta på 101an 55 min tills den kommer, eftersom jag missade den med typ 5 min innan --.- å sen tänkte jag åka upp en sväng till a6, men då missade jag den bussen med?! :@ haha jaja, kom iaf för en stund sen med tåget. Var som vanligt sjukt skönt å åka tåg, älskar det haha! x) men tänkte berätta lite om helgen dårå, å kan ju börja berätta om fredagen eftersom jag SÅKLART inte hann skriva om den å torsdagen i fredags.. Men iallafall så var den precis så som fredagar brukar va, och hände väl inte nåt jättespeciellt egentligen..hade vanliga lektioner, först kemi, sen flummig matte då jag&elsa satt tsm med Frida p å Emma i ett grupprum haha. Å efter det var det svenska, och efter det engelska, som blev sjukt flummig då tuva inte var där haha så blev lite kaos där..men sen satte jag&elsa oss i ett grupprum och "jobbade" = satt och skrek av skratt åt oss själva HAHA och planerade hur vi ska säga.saker som rubbar personers psyke hahaha, typ sjuka saker som ingen kommer fatta x'd Hahah, aja efter det var det lunch, och sist hade vi so, där min grupp hade vårt muntliga förhör/prov. Tror det gick rätt bra då vi diskuterade ganska mycket (iaf jag och Pan haha) så det va rätt kul ändå! ;) Å sen slutade vi efter det! :) Å så åkte vi hem, hahah lillabussen med småbarnen var lika underhållande som vanligt hahah xd Å sen gick (pulsade) jag hem i snön, och sen när jag kom hem så typ åt jag lite, å sen gick jag upp å sov typ en timma haha (Y) Å sen kom mamma hem, å då gjorde vi pizza! :D å sen hade vi vanlig myskväll med naturgodis å tv osv! :) Inlägg om Skövde kommer!
Gammal bild!

i Skövde!

Tjena! ;) sitter just nu på Mio i Skövde och dricker varm choklad hehe ;D glömde ju berätta att jag skulle till brorsan denna helgen, haha ;) men vi har iaf haft det jättemysigt hittills, och nu är vi och kollar massa soffor å matbord å sånt till han&erika :P sen går tåget hem vid tre. Men nu ska vi iväg till biltema eller nåt ;) men skriver mer på tåget eller när jag kommit hem :) puss :*

onsdagen

Onsdagen var en bra men ganska dramatisk dag, iaf i skolan.. Men den var ändå helt okej! Började med rätt rolig bild, och efter det som vanligt mycket flummig eget arbete xd slutade typ med att Linnea låg och sjöng (skrek) franska julsånger på golvet medans vi kastade saker på henne x'd Haha, och efter det så hade vi spanska, som la va okej. Å sen var det lunch, å sen hade vi engelska då vi började på ett nytt projekt. Å därefter hade vi idrott, och det var då det dramatiska hände, men berättar inte det här.. Men usch va hemskt det va, tyckte så synd om *******.. :( Jaja, på lektionen hade vi iaf beeprestet, yeey! -.- å det gick rätt dåligt, pga mitt knä osv kom jag bara till nivå sex, å förra gången, typ i sjuan fick jag åtminstone 6.4.. Så.det va rätt surt.. :/ jaja! Sen blev jag iaf helt vettskrämd då adnan i slutet av lektionen ville prata med mej å en till, å jag ba; shit nu tänker han prata om hur dåligt det gick på beeptestet..! Men sen visade det sej att han bara ville prata lite betyg å sånt haha xd å jag får behålla mitt b, yeey :D å han sa att jag kanske skulle kunna höja det ifall jag håller i nån lektion för 4-6an nångång, haha sjukt läskigt men rätt värt ändå! ;) jaja nog om det! Tillslut hade vi iaf svenska, som va helt okej. Å efter det så åkte jag till emilia! :) Så kom till henne typ lite innan fyra, å då satt vi först å pratade, åt lite soppa å åt chokladbollar, å sen bytte vi om och gick ner till stallet. Å sen tog vi in hästarna, gjorde iordning dom lite snabbt som vanligt å sen gav vi oss ut i snöovädret! ;) red prästekvarn å det gick superbra! Joysan va som vanligt pigg men inte sådär jättejobbig med huvudet osv. Så det va en mkt mysig tur med mycket prat osv som vanligt :) å sen kom vi tillbaka till stallet vid typ sex, å då fick jag skynda mej lite eftersom pappa skulle komma rätt snart, men jag hann gott och väl eftersom han va sen som vanligt ;) men tillslut kom han, å så åkte vi hem å såg på bonde åså! :)
Haha gammal bild! ;D