blev ett långt inlägg om en bra tisdag! läs om ni orkar...

Hallå allihopa! :D 
idag, trots att det varit en tisdag, har faktiskt vart en riktigt bra dag, även om jag va väääldigt trött i början..
Men iaf så har dagen i allmänt vart rätt rolig och faktiskt gått fort, trots att vi slutade halv fyra! Hade dock bara fyra lektioner, så det var gött!
Började med rätt vanlig spanska, hände inget intressant där i think. Efter det va det SO, som oxå va helt vanlig! Arbetade med instuderingsfrågorna (jag och andreas va dock färdiga med dom så jag kollade bloggar ist hehehe..), såg på en film och gjorde nutidskryss. :)
Sen efter det hade vi syslöjd, som har blivit så SJUKT mycket roligare nu i nian när vi själva får välja vad vi ska göra! Så eftersom det faktiskt är ROLIGT nu så blir man mer aktiv å effektiv tkr jag, så idag hann jag både välja jeans (hittade faktiskt ett par skitsnygga som satt bra!!), klippa av dom, sy sömmen och klippa jack (så det kan "trasa" upp sej där nere när man tvättar dom)! Sen nästa gång ska jag slita dom med sandpapper/rivjärn eller nåt, sen sätta på nitar och kanske, om jag har lust, sätta dit spetstyg på typ en ficka eller nåt! (dock ska frida nog göra det och jag vill inte va en härmapa ;P så får se..:P) Aja, förhoppningsvis blir dom snygga, dock rätt korta.. menmen, nog om det! Det hade vi ju då i två timmar, med lunch i mitten, och sen när vi slutade så hade vi en timmas rast, så då gick jag å några andra upp till calles och köpte lite godis bara för vi är tjockisar haha, och sen gick vi ner till cafét och hängde där och flummade loss (blev lite väl galet där ibland hahaha) och spelade pingis och så! ;)
Å tjaa, sen efter det så hade vi vår sista lektion, som då ju va mat&bak! Och det ÄGDE denna gången, eftersom vi för det första var jättefå i gruppen för alla va typ borta/sjuka, (dock synd att frida å elsa va borta..) och sen var det vi gjorde inte helt fel med; 7 sorters kakor :D så jag, annie och linnea gjorde en JÄTTEFIN (*host*) rulltårta (totalt misslyckad men sjukt god hahah) och aaaawesome morotsmuffins med en aaawesome frosting (som jag gjorde hahaha) ;D å sen gjorde dom andra småkakor å andra muffins/cupcakes åså, så det va gryymt :D fick dock lite "kak-koma" efteråt, kändes som magen skulle spricka typ haha xd
aja, sen vid halv fyra åkte vi iaf hem, åså fick jag gå hem från stora vägen, rätt skönt faktiskt! Sen när jag kom hem kände jag mej relativt pigg (sockerkick haha?), så då gav jag mej ut på en liten löptur! Gick dock sådär, kände att jag va pigg och skulle kunnat springa hela vägen, men ungefär halvvägs så fick jag så ENORMT mycket håll, så jag va på väg å börja grina, SÅ ont gjorde det :s som ett knivhugg i magen typ.. så då va jag ju tvungen å stanna typ ett par minuter, å sen började jag gå snabbt istället. Å sen sista 200 metrarna kunde jag iaf spurta hem, och sen stretchade jag å gjorde situps åså med, så lite träning blev det iaf!
Men aja, sen gick jag in, duschade, sorterade MASSA kläder å valde ut outfitar, och sen gick jag ner, åt hamburgare och sen satte jag mej nöjt i soffan å kollade på how i met your mother ;)
Å sen dess har jag bara sett det vanliga, halv åtta hos mej å robinson! robinson va GRYMT detta programmet måste jag bara säga!! Haha kan inte nog beskriva min kärlek till det programmet.. xD
haha jaja nu ska jag sluta tjata, F*N va långt dethär blev! -.-
jaja vi hörs imån,puss! :*
hahaha passar på å lägga upp domhär smickrande bilderna på mej från förra veckans 5km-löptur haha, va liite sliten när jag kom hem kan jag säga xd
hahahha usch.

Kommentarer
Frida ;D säger:

Men vadå dösnygg?! :O <33
alltså du är det!! haha, ;D <33

2012-09-04 | 22:07:05
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback