riktigt go onsdag!

Halloj alla glada! :D
idag har vart en sjukt go onsdag! bl.a fick vi massor att göra på "jobbet" idag, och fick inte bara diska utan även göra massa andra saker, t.ex gjorde vi typ 200 st 100 grams-chokladbollar! :D haha asgött! man bara stod där och typ tog upp degen i en slags glasskopa, och sen vägde man den och rullade den till en boll och sist rullade i kokos! :D hehe.
sen så fick vi servera en hel del med, och skära upp baguetter haha ;)
och sen innan vi gick hem kom mamma och åt med!
och sen när vi fick sluta så åkte elsa till frisören, och jag och mamma gick då till banken och där fixade vi ett kontokort till mej! (Y)
sen gick vi lite i affärer och jag gav mej ut på jakt efter den perfekta skinnjackan! ;) har kanske hittat den, får se..
men sen efter nån timma åkte vi vidare till a6 och gick där och kollade lite :) och sen tillslut åkte vi till ica och köpte massssa saker till partyt jag, elsa, frida och lollo ska ha på fredag! :D kommer bli awesome, som vanligt! ;)
men mer om det senare eller imån eller nåt! ;)
men nu måste jag beställa biobiljetter, men vi hörs nån gång haha!
puss :*

svar på kommentar!

Ella :D om om ni undrar...:
Ååh, kärlek till gg ;) (L)
Svar: men?! nej nu hänger jag inte med här..?! var det inte du som hatade gossip girl och tyckte det var astråkigt?!?!?! :O<3

svar på kommentar!

Frida :) om YOU DON'T HAVE TO BE BETTER THAN EVERYBODY ELSE, YOU JUST HAVE TO BE BETTER THAN YOU HAVE EVER BEEN:
Men fyyyyyyyy!
Du är ju fööör söööt! :O <33
;) <3


Svar: Eller DU annars?! :O ;D<33

om ni undrar...

...varför jag aldrig skriver typ "nej nu ska jag gå och kolla på GG" nuförtiden, så är det för jag sett klart alla avsnitt utom typ 5 st, fram till säsong 5 (mer har jag inte), så nu sparar jag dom sista (haha) tills gustav och jill kommer hem så jag kan få hela säsong 5 med! ;)
haha ifall ni ville veta.. x)
gahh dom är så sjukt snygga :O :D looooove<3

YOU ARE ENTIRELY UP TO YOU. YOU MAKE YOURSELF AND YOU MAKE YOUR LIFE

Hejsvejs alla! :)
har egentligen inte så mycket att säga förutom att det vart en bra dag på "jobbet" idag! inte lika händelserik och rolig som igår, men ändå najs! :)
sen va det helt sjukt gött när vi slutade och gick och köpte godis och satte oss mot en vägg mot ett hus som låg nere vid vattnet, och satt där i solen och bara hade det gött! ååh va det kändes vårigt då! typ minst 15 grader i solen! (Y)
sen så har det vart riktigt skönt här hemma med, när jag kom hem slappade jag lite, sen gick jag till nonni och vidur och gav dom mat, va så himla fint när jag kom upp där och såg dom stå där i solnedgången! :)
och sen när jag kelat med dom en stund gick jag hem, gjorde lite läxor och sen kom mamma och pappa hem och gjorde mat, och nu har jag suttit här och kollat 100tals bloggar och kollat på halv åtta hos mej!
så det är la hur min dag sett ut! ;)
hoppas ni med haft en toppendag!
men vi hörs senare om jag har nåt att säga haha, eller imån!
puss :*
såhär gött har vi det efter jobbet! :D
så.jäkla.gött. !!!!!!!!!!!!
..och såhär fint var det när jag gick till hästarna! :)

YOU DON'T HAVE TO BE BETTER THAN EVERYBODY ELSE, YOU JUST HAVE TO BE BETTER THAN YOU HAVE EVER BEEN

Heeyy allihopa! :D
hoppas ni haft en bra dag! för det har jag, riktigt grym har den vart! :)
har vart rätt mycket att göra idag på praoen, och vi har inte bara fått diska utan även fått fixa en hel del med maten och så med :) så det var riktigt skoj idag!
sen var det ju inte fel att vi fick sluta 10 i 2 igen hehe ;) så då stack vi med 26:an till citygross och köpte glass och hälsade på frida och lollo (som fick lite skäll pga oss, FÖRLÅT!<3) och inhandlade även en glasskopa för 10 spänn, som jag letat typ överallt efter :D
men iallafall, sen tog vi bussen bort till a6, gick av där och gick och satte oss i en busskur och väntade på 101an, som vi sen åkte till mammas jobb med, och sen satt vi där en stund tills mamma kom. och helt plötsligt såg vi en liten kille som jag trodde typ gick i 2an-3an, som kom mot oss, och i nästa sekund utbrast han: HEJ!! Känner ni igen mej?! :D HAHAHHA och vi hade ju inte en aning om vem han var, så vi ba: ööhhh.. naej, borde vi göra det? x''d och då typ trodde han vi gick på landsjöskolan eller nåt, hahaha helt förvirrad var han x'd
fast sen visade det sej att han gick i 5an (oups hehe) och typ hade flyttat till särskola eller nåt för han va typ lite..speciell.. höhhö, men ah det va en liten rolig händelse x)
haha, men sen åkte vi till ica och handlade lite, och sen hem och sen lagade jag korvstroganoff + sallad! :) *stolt* ;) hah.
och sen har det inte hänt så mycket mer! men nu ska jag se på halv åtta hos mej, och sen familjen annorlunda! :D
så vi hörs imån hörrni!
puss :*
haha hittade denhär gamla otrooligt snygga bilden på mej och frida, haha! ;D

avundsjuk? nejnej..

exakt här är min syster just nu... avundsjuk? nejnej!

mys-söndag! :D

Tjohej alla! :D
japp, har varit en riktigt mysig söndag! för det första sov jag ut länge, som jag brukar hehe. sen så slappade jag typ ett tag, spelade lite piano och försökte mej på att börja med alla läxor och praouppgifter vi fått, men det gick inte så bra hehe.. nåväl, sen gjorde jag iaf våfflor, och sen vid halv fyra-tiden messade lena och frågade om jag ville rida igen! :) så då drog jag på mej ridkläderna och stack bort till stallet, och sen red vi en jättemysig runda, bara skritt denna gången så inte nonni skulle bli övertaggad igen.
och så himla mysigt var det när vi red samtidigt som solen sakta började gå ner! :')
åh vad jag älskar att våren är påväg och att man kan va ute till typ 6 på kvällarna utan att det blir kolmörkt! :D aweseome.
men anyway, sen efter vi ridit tills solen gick ner, så gav vi dom mat och så, och sen gick jag hem till mamma igen och då åt vi middag och sådär!
och nu ikväll har vi bara myst framför tv:n med cupcakes och aaaasgod ananas! :)
men nu ska jag nog duscha och sen lägga mej, för imån är det "back to work" igen.. ;)
men ni får ha det så bra så hörs vi imån typ! :)
puss!
en liten minibild på lillen!<3

cupcakes och hästar! :D

Japp, dessa två UNDERBARA saker har jag hållt på med idag! :D
började med att jag sov ut läänge, va asskönt!
sen väcktes jag av att jag fick ett mess från lena, som frågade om jag ville rida senare, och det ville jag såklart! :D har ju liksom inte ridit dom på typ 2 månader nu när det vart vinter och dom inte haft broddar oså.. men ja, så vi bestämde att vi skulle ta det vid 2tiden. :)
så innan det ville jag göra nånting, så då bestämde jag mej för att inviga min fina cupcake-bok jag fick i födelsedagspresent! :)
och måste säga att jag har nästan överpresterat denna gången haha! :D nejmen kände att idag skulle dom bli riktigt snygga, med många detaljer (och GODA såklart!) och måste säga att jag lyckades rätt bra! ;D men fasen va sur jag blir att jag inte har en systemkamera så jag kunde tatt bilder på dom och visat här på bloggen! -.- så nu får ni bara se massa assuddiga mobilbilder, as usual -.- men jaja, alltid något! ;)
haha, ser ni mina fina detaljer?! ;D både marsipanrosor, silverkulor, egengjorda chokladhjärtan och hallon! :D asgött! hehe.
men nåväl, slutpratat om detta!
sen efter jag gjort mina cupcake stack jag då till stallet, där lena väntade, och sen gjorde vi iordning hästarna (som va sjuukt taggade eftersom dom vilat så länge!) och sen stack vi iväg i det underbra vårvädret! :)
och sen hade vi en asmysig skrittridtur i skogen och båda hästarna var superduktiga (även om dom va riktigt pigga), förutom när vi skulle tölta då nonni blev övertaggad och började bocka.. -.- aja, det gick bra sen iaf och vidur var lugn som en filbunke hela tiden haha ;)
och sen när efter vi vart ute i en dryg timma kom vi tillbaka och sen gick jag hem!
och sen har jag och mamma (pappa är i dalarna och åker vasalopp) bara varit här hemma och myst och ätit middag och kollat på melodifestivalen! :)
så det har vart en asmysig dag! :D
och nu ska jag snart gå och sova, och imån blir det troligen ridning igen om lena kunde och sen vet jag inte riktigt, måste nog fixa lite saker till skolan och så med..
menmen, hoppas ni haft en lika bra dag som jag! <3
hörs imån, puss :*
haha okej hjärtat på denna blev missbildat men ah..
suuuuuddig bild på en av marsipanrosorna!
ännu en suddig bild..
haha vadå suddig bild?! :o
aja, ni ser ju vad det är iaf ;)

CHANGE "I CAN NOT" INTO "I CAN" AND PRETTY SOON YOU WILL SAY "I DID"

Hejsan allihopa! :)
sorry för låg uppdatering nu, men känner att jag inte har sådär aaasmycket att berätta nu eftersom vi bara praoar typ..vilket ju är kul, dock är det grymt lite att göra timmarna innan gästerna kommer och då går tiden såhääär långsamt :/ men jaja, idag var det iaf lite mer att göra, och vi fick bl.a göra iordning lite mer mat och servera litea  oså, och inte bara diska vilket vi gör VÄLDIGT ofta och VÄLDIGT mycket!!
men jaja, vad har hänt mer..?
jo, igår var det ju då ridning, var därför jag inte bloggade då, och det gick faktiskt rätt bra! eller iallafall bra för att rida snuitje, som jag inte brukar komma sådär asbra överens med i vanliga fall.. men igår var han faktiskt väldigt duktig, även om han var lite svår att böja och ställa för tyglarna satt fast i ringarna på nosgrimman istället för i bettet..
men han var iaf superduktig och lysnnade jättebra på mej när vi gjorde skänkelvikningar! :)
så det va skoj!
men tjaa, annars har det väl inte hänt så mycket mer..eller jo, förresten! när jag kom hem idag så gick jag raka vägen till min moster och morbror, där dom hade en liten "tillställning" med lite folk, bl.a min supergulliga gammelfaster och lilla underbara tyra!<3 så vi satt där ett par timmar i deras asmysiga uterum och bara pratade, gullade med tyra och åt masssssa semmeltårta och småkakor! :D
haha tyra och moster!<3
vill med ha ett sånthär uterum!

svar på kommentar!

Ella :D om trysiiiiiil! #2:
AWESOME resa :D<3
Svar: OHYEAH! :D :D<3

trysiiiiiil! #2

sen var torsdagen en riktigt kul dag den med! dock inte lika kul för ella som inte kunde åka skidor på hela dagen eftersom en tjej hade trott ellas skidor var hennes och hade ställt om dom, så ella varken hittade dom eller kunde få på sej dom! :s
så hon fick sitta och va inne med allis hela dagen, medans jag och elsa drog ut i backen själva dårå. och det va ju lika kul det, dock var vi inte ute jättelänge den dagen.
menmen, sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde resten av eftermiddagen, men något var det ju ;)
men sen kl 7 så gav vi oss allihopa ut i backen igen, och denna gång för vi skulle ha pulka-race i "hoppbacken" :D och jag hade sån flyt att jag fick låna en GRYM badring av elsa och kajsa, som (nästan iaf!) blev min vinnarring, haha :D nejmen jag vann inte, men kom 3a iaf! haha fast första omgången fuskade jag mej igenom, fast det märkte ingen haha, men i andra gick det betydligt bättre, så då kom jag till final, där jag tävlade mot två stora killar, och mot dom hade jag ju ingen chans :( men kul som f*n va det iallafall! :D
och sen när vi vart där ett tag och åkt så gick vi in i stugan igen, och sen hängde vi la med killarna lite och sen va vi tvungna att börja packa ihop våra grejer eftersom vi skulle åka hem dagen därpå :/
hahaha otroooligt snygg bild..hosthost ;)
och sen på fredagsmorgonen var vi tvungna att gå upp extra tidigt och städa iordning det sista i stugan och packa in grejerna i bussen och så.
och vid tio-tiden gav vi oss ut i backarna för sista gången, och det va nog den bästa skiddagen på hela resan tror jag!
vädret och underlaget var grymt och man ville VERKLIGEN inte åka därifrån :(
men sen vid 4 var det bara att sätta sej i bussen och åka hemåt från underbara trysil...
fast även om det va assorgligt att åka därifrån så var jag ändå glad eftersom jag skulle fylla år dagen därpå, och dessutom skulle det bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng :)
men bussresan hem gick lika snabbt som dit, och vi stannade i karlstad och åt på mcdonalds (Y)
och så typ 10 minuter innan tolvslaget så stannade bussen utanför landsjökyrkan, och vid 00:00 stod alla och packade ur sina väskor osv, men fastän alla var svintrötta så fick jag ändå några grattis ;)
och sen åkte vi hem och sen la jag mej och sov riktigt gott i min egna underbara säng :D
men det var en helt fantastisk resa, och jag hade så himla kul! kommer sakna det nåt enormt :( men får hoppas vi kommer tillbaka nästa år! :)
sista underbara dagen i backarna...<3
sen vart det att åka hem igen mot småland.. :s

trysiiiiiil! #1

Jahopp var ska man börja..? kan ju börja med att säga att det var en skitvecka och är så sjukt glad att den är över, för allt jag fick höra var att jag åkte dåligt, hade ful stil när jag åkte skidor osv.. :@

HHAHAHAHA skämta bara med er! (fan va lam jag är.. xdd)
okej, det med att jag åker som en 5åring och typ plogar när jag svänger fick jag höra mååånga gånger, men förutom det så var det en GRYM "vecka" (5 dar) som jag aldrig kommer glömma :D
men asså vet inte riktigt hur jag ska berätta om den, men ska FÖRSÖKA göra så det inte tar ÅR att läsa, okej? ;) och dessutom delar jag upp det i 2 delar, så det inte blir så mycket!
då börjar vi! :D
okej, vi åkte då tiiidigt på söndagsnatten, klockan 4.. då va man liite seg men samtidigt sjukt taggad ju!
så resan dit gick riktigt snabbt och var asgo, satt och flummade och skrattade hela resan typ x)
och sen då efter ca 8 tim var vi äntligen framme vid underbara trysil :D
och jaa, sen hann vi inte pusta ut så mycket direkt, utan det var bara att börja bära upp all packning och mat upp till stugan, och sen gå ner och hyra skidor osv, och sen var det ganska direkt ut i backen! :D
och kan ju ärligt säga att i början kändes det liiite ovant, eftersom jag inte åkt slalom på två år, och dessutom bara åkt typ 3 ggr innan.. :/ sen blev det inte bättre av att vi typ började åka röda backar, som jag aldrig åkt tidigare..! haha så då vart jag lite skraj om man säger så.. ;) menmen, det gick ju bra och jag tog det väldigt lugnt i början :)
och jaa.. sen åkte vi då i dom grymma backarna som va precis bredvid/ovanför stugan, och sen gick vi in efter några timmar, drack varm choklad (som vi gjorde typ 2 ggr/dag resten av veckan haha), packade upp och så, och sen va det middag :p och sen efter middagen åkte vi ut i backen igen, eftersom det va kvällskidåking! och det va sååå kul, älskar det :D
och så åkte vi la typ tills det stängde, och sen gick vi in igen för vid halv 9 (elr nåt) var det kvällssamling, som vi hade varje kväll!
och sen fortsatte veckan så ungefär; man steg upp vid 7, åt frukost, sen var det morgonsamling då man bl.a delade ut Dagens bella, haha ;) som tur var blev jag aldrig nominerad!
och sen efter det så var det ut i backen kl 9 då det va nypistat och gött, och sen åkte man till lunchen, sen åkte man ut igen några timmar, och sen vid typ 4 gick vi in, fikade och chillade på rummet tills middagen, och sen hängde vi med killarna på kvällarna och sådär :)
sen på måndagen (tror jag det var) åkte vi med killarna i backen, och det va riktigt kul faktiskt, (även om albin körde på mej så jag tappade ena skidan i backen och fick gå uppför halva backen -.-), för typ william och emil va nästan på samma nivå som mej och körde inte aassnabbt, och albin trillade hela tiden hahaha xd till och med i en grön backe lyckades han trilla hahha xd
men ah så det va skoj!
men sen kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde mer på måndagen och tisdagen, men kul hade vi och åkte massa goa backar! :)
sen kommer jag ihåg (haha låter så fail för det va bara en vecka sen xd) att vi såg på film på måndagskvällen, en asbra film som heter Nyckeln till frihet, som vi sen diskuterade i grupper sen på tisdagskvällen :)
värmelift IS THE SHIT! :D
så sjukt goa backar!<3
haha bra bild på kvällsskidåkningen! xd
och sen kom onsdagen, som var en av dom grymmaste dagarna på hela resan! det va då min bror kom och åkte med mej hela dagen, och vi hade det asroligt :D haha, även om han drog med mig i en svart backe där jag kom i aaalldeles för hög fart och typ kraschade och gjorde några kullerbyttor + tappade både skidorna... xD haha det va inte så kul :( ;)
men sen iaf hade vi en awesome dag i backen och tog oss bl.a upp till toppen där vi sen stannade och åt SVINDYR lunch; 2 hamburgetallrikar för 400 spänn!! :O men dom va sjuuukt stora och sjuuukt goda iallafall :D
och sen fortsatte vi åka ända tills typ 3 då vi båda var rätt slut.. ;)
men sen åkte johan tillbaka till stugan i sälen, och jag till våran. och efter lite utredning av en liten fight dom andra hade haft i stugan hah, så började vi göra oss iordning inför kvällen, då vi skulle ha tema-fest! :D och temat var "kom som du aldrig är", och elsa och jag skulle vara killar haha :) så då bytte vi lite smink och linnen oså mot kepsar och killparfym, för killarna skulle ju såklart vara tjejer, och sen vid 8 började festen!
och den va riktigt rolig haha, vilket jag inte trodde den skulle va! för det var ändå rätt hyfsad musik och det va rätt kul att se på alla typ 23-åringar som stod i sina små "dräkter" bestående av endast kalsonger och plastpåsar (haha) och dansade loss totalt x'd hahah och sen i slutet dansade alla loss haha, det va sjukt kul! :D
och sen resten av kvällen hade vi det lika kul (vad jag kommer ihåg) ;D
tog tyvärr typ inga bilder den dagen, bara när vi stod i den här uuurtuffa "liften" hahah :D

tröööttttt.....

Japp, trött kan man säga att jag är nu! xO har typ stått och gått HELA dagen och jag säger bara stackars mina fötter.. ;)
haha nejmen hej förresten! :D
okej, så farligt är det inte, och faktum är att det vart en riktigt grym dag! :D
har haft det riktigt kul på "jobbet" (haha), och idag fick vi göra lite mer!
till exempel var jag och elsa så sjukligt duktiga att vi städade HELA torr-skafferiet och satte iordning alla saker där osv! hahaha snacka om att vi va stolta sen! x))
nejmen ah, det är en sak vi fått göra, och sen har vi gjort massa mer saker som jag inte orkar berätta.. ;)
men ah, var en bra dag iaf! och dessutom fick vi sluta 13:50 IGEN! :D typ bara för vi är så grymma och jobbar på aset och knappt tar några raster haha! nejmen asså ah, är så tråkigt när man bara står där och typ inte gör nåt! går så sjukt mkt snabbare och lättare när man får nån uppgift!
men jaja, ska sluta och babbla om det nu! ;)
men anyway så efter vi slutade kom elsas syster kajsa till cafét, och sen gick vi allihopa till mcdonalds (igen haha) och denna gången tog vi och delade en mcflurry och vinkade lite till william som va fullt upptagen med att göra hamburgare! ;)
haha, och när vi satt där och åt konstaterade vi att det va fettisdagen idag, och att vi borde äta semlor, så då tog vi en buss bort till citygross haha :D och där stötte vi på frida och lollo som stod och packade upp varor! ;) och sen gick vi och köpte hårfärg, semlebullar (asså såna man gör själv typ), kakor och glass ;D
och när vi va färdiga tog vi bussen bort till ikea, och gick och tog ÄNNU mer att äta hahahahah, så tjocka är vi xd så där tog elsa och kajsa pizza, och jag en semla för 5 spänn :D även om jag inte är ett fan av semlor egentligen, haha men är det fettisdagen så är det! ;D
och sen drog vi bort till a6 där vi gick till massa skoaffärer och prövade massa olika ashöga klackskor och till h&m där vi gick och "klädde ut oss", haha, askul xd å sen gick vi till deras föräldrars jobb och drack massa varm choklad och cappucino och snackade ända tills deras föräldrar slutade jobba och vi åkte hem! :P
och sen när jag kom hem stack jag och mamma direkt till hästarna och gav dom mat! :)
så så har min dag sett ut haha! blev mycket text visst hehe.. jaja nu ska jag fortsätta med trysil-inlägget (är strax färdig!) så får vi se om det kommer upp idag, annars imån.
men vi hörs imån alla, pussss! :*
haha riktigt udda väder är det nu må jag säga! :o såhär såg det ut i förrgår, och nu är det knappt nån snö kvar alls och i stan va det typ 5-8 grader och sol och det kändes som vår!
åhh, vill ha vår och sommar nuuuuu...!

första prao-dagen!

Hali hallå! :D är egentligen asförbannad nu för jag skrivit ett aaaaslångt inlägg om dagen, och precis som vanligt raderades allt! YIPPIE! menmen, är ju van så.. ah, bara att börja om!
idag var det då första prao-dagen, och den har vart riktigt go faktiskt! :)
även om det va lite drygt dom första timmarna, då vi typ bara kollade på vad kockarna gjorde och gjorde pizzasallad :p men sen innan gästerna började komma så hjälpte vi till att ta ut maten, tända ljus osv :) och sen när gästerna kom blev det full rulle!
då fick man hjälpa till att sätta upp mat på tallrikarna, servera lite, fylla på olika saker, ta ut brickorna till disken osv. och så fortsatte det till lunchen då vi fick dagens rätt, riktigt gött!
sen efter lunchen fick jag hjälpa till med disken, och faktiskt var det nästan det roligaste hahah, låter helt sjukt men ah! xd men det va så chill när man bara tog tallrikarna, skrapade av dom, satte allt i den enorma diskmaskinen och sen tog ut allt igen! ;) haha då kände man sej som en äkta mat-tant vill jag lova! xd
haha, och det höll vi på med i typ en-två timmar, och sen när gästerna börjat avta så tyckte chefen vi vart så duktiga så vi kunde gå, fastän vi skulle jobbat 1 h 10 min till! ;)
så då hade vi typ 1½ tim på oss till bussen gick, så då gick vi till mcdonalds, och precis när vi skulle betala för våra glassar så dök william upp där i dörren i sin uursnygga mcdonalds-kostym hahahhaha xD höll på och dö lite där typ xd haha och sen när vi snackat lite med honom och tvingat han ta våran bricka (mwohahha) så begav vi oss till vårat nästa mål; pizzeria rhodos där lucas och filip praoade! och ni skulle SETT deras miner när vi kom dit asså, hahahaha xd asförvånade och sen överlyckliga typ hahaha! så sen kom dom rusande fram till oss och så stod vi där en stund och snackade tills jag och elsa tröttnade och gick till ginatricot istället, haha! :)
och sen vid halv fyra tog vi bussen till kaxholmen och sen åkte vi hem med mamma och sen var jag så duktig och lagade mat och sallad ;)
och nu ska jag börja skriva om trysil och sen se på familjen annorlunda :D
men förvänta er inte att jag kommer bli färdig med trysil"berättelsen" än på ett par dar, kommer ta ett bra tag :S jaja, hörs senare eller imån as usual!
puss :*
och bara för jag inte har nån passande bild kan jag ju visa en närbild på det URSÖTA kortet jag fick av min kusin och hans fru! och det är faktiskt hans fru som har gjort det, hur duktig?! :o

skärpning!

asså guuuud va sur jag blir på mej själv! :@
asså nu har jag suttit här vid datan i typ ÅR och kollat 1000 bloggar, skrivit ett aaaslångt mail till syrran osv.. men glömt det viktigaste typ: bloggen!
åååh, skulle ju skrivit om trysil jue :( nu kommer det ta år för mej att göra det :@ gaah va sur jag blir!!
men aja, hinner ändå inte ikväll.. men jag kan ju åtminstone berätta om min grymma födelsedag jag hade igår! :)
okej, hände inte såå mycket fram till kusinerna kom och så ju, men sen hade vi en asmysig kväll med massa prat och skratt med alla kusinerna, jäättegod mat och tårta, melodifestivaltittande, gulligull med tyra och presentöppning! :D
fick skitbra och nödvändiga presenter; pengar, stoor plånbok, godis, sjal från afghanistan och 16 gb-minneskort till mobilen :D så nu kan jag ta massssssa bilder osv med mobilen utan att minnet tar slut (Y)
så det va awsome!
och idag har vart en slappdag, har inte gjort ett skit typ x)
men imån börjar praon! :D är rätt taggad faktiskt!
men nu ska jag umgås med familjen och äta varma mackor! :)
hörs imån tror jag!
puss :*
fina tårtor va?! :)
presenter :D :D

får bli imorgon istället..

okej, jag hinner inte skriva om trysil idag för gästerna kommer om typ 20 min, så vi tar det imån istället :)
men hoppas ni får en toppenkväll för det ska jag ha iaf! :D
puss! :*

15 fu*king år!

Jahaja..! Då har 15 år gått av mitt liv, och jag är ett år närmare döden.. hahaha nejdå, känner mej riktigt vuxen nu faktiskt, nu när jag får cykla utan cykelhjälm och sådära :D hahah!
så ni som har missat att det är min födelsedag kan ju skita ner er..! hhahah skämtade bara! ;)
men det är rätt sjukt ändå, att för typ exakt 15 år sen kom jag till världen :') hehe.
men än så länge har jag haft en rätt händelselös födelsedag, men ikväll blir det parteyy med världens bästa kusiner och lilla Tyra med! :D
och då hoppas jag att jag får lite mer presenter med, har endast fått en bok om cupcakes och kakor och åre-choklad typ :( haha nejmen jag ska få pengar sen med så det blir nog bra det!
men nu ska jag sluta babbla om min födelsedag och komma till det viktiga; trysilresan!
så vi hörs snart, puss! :*

8 timmar kvar!

Hejsvejs alla glada :D
just nu sitter jag och kollar massa bloggar i väntan på att melodifestivalen ska börja :) haha egentligen är melodifestivalen rätt töntigt, men det är ändå rätt kul ;)
men dagen har gått åt till att packa, packa och packa, och sen har jag även hunnit med att ha ett litet hemma-spa med! :) va riktigt gött med bastu, hårinpackning, ansiktsmask osv :)
men somsagt har jag då mestadels packat, och nu är jag nästan helt klar! hahah ni skulle se min väska nu asså.. xd helt sjukt hur full den är, den spricker snart tror jag x)
jaja!
sen var jag även en sväng till hästarna och sa hejdå till dom, och då träffade jag lena somt frågade om jag kunde börja ge hästarna på tisdagarna igen (har ju haft ett litet uppehåll nu under vintern) och så sa hon att nu hade dom fått broddar så vi kunde börja rida dom igen! :) så kul!
menmen, nu ska jag inte uttråka er med mina ointressanta fakta haha ;)
men hörrni om vi inte hörs mer nu ikväll (måste ju lägga mej typ 10 eftersom vi åker 4 inatt..) så får ni ha det så bra tills vi hörs igen! :D får dock se när jag hinner uppdatera, kanske lite i bussen och på kvällarna och så (om allis har med datorn hehe) :P
men ha det gött alla! :D
pussss :*

ser inte helt fel ut måste jag säga! :D

svar på kommentar!

Frida ;D om sportlov! :D:
Åh va fin bild!! ;) <33


Svar: haha nämen tackar ;) dock dålig mobilbild menmen..fint motiv va det iaf! ;)<33

sportlov! :D

Heeeeeey alla! :D
Japp, nu har man då SPORTLOV, och kommer inte se till skolan på TRE veckor eftersom det är prao två veckor sen :D så j*vla gött! :D
och nu har man äntligen klarat av alla jobbiga prov osv! hade ju då spanskaprov imorse, och jag får la hoppas det gick hyfsat iaf..hade dock inte övat superdupermycket så vi får se..
menmen! annars har dagen, och tja hela veckan varit grym! :D
har ju tyvärr inte kunnat uppdatera så mycket, men igår va också en asbra dag! :) särskilt sen på kvällen när vi satt med johan och åt middag, åt semlor (igen!) spelade gitarr och piano och åt massa godis! ;)
sen så har det somsagt vart en riktigt bra sista dag innan lovet med!
hade ju först då spanskaprovet, sen långrast då jag köpte ett halvt kilo godis (på allvar asså hahah) till trysil, sen idrott då vi åkte skridskor igen, sen lunch, sen SJUKT flummig so (bland annat stoppade kevin in mitt cocacola-läppsyl i näsan på den lektionen x0 xd) och sist rätt go kemi :D
så det va inte en så farlig dag precis ;)
och sen har jag inte gjort nåt mer än slappat framför tv'n här hemma och tjockat i mej massa onyttigheter, hehe..
nåväl, nog om detta! :)
nu är det iaf endast typ 30 timmar tills vi åker till trysil! :D :D weeeehooo!
kommer bli AWESOME!
men nu måste jag sluta, men vi hörs imån oxå!
ha en bra fredagskväll alla!
puss :*
btw, förlåt för tråkiga inlägg hela tiden.. :/ men har knappt tid för nåt mera...eller jo, men pallar typ inte xd men vad vill ni läsa om?!?!??!?!?!??!

bullaaaar :D

Hallå alla och sorry för kass uppdatering.. men är somsagt SJUKT mycket nu den sista veckan innan lovet (iiih, bara 2 dar kvar nu!) och nu har jag ett spanskaprov jag måste plugga på till med -.- men är åtminstone inge mer kemi nu, gjorde ju provet i morse och får hoppas det gick hyfsat iaf! dock hade vi ca 40-45 min på oss, medans alla andra klasser hade 1 h 20 min, så det gjorde ju att man inte hann svara på alla frågor vilket sög eftersom man ju gärna vill ha bra betyg.. -.- aja, får se hur det gick!
men annars va skoldagen sjukt bra faktiskt! hade rätt slappa lektioner ända fram till den bästa som va sist på dagen; mat och bak :D och det va lika kul som vanligt och ännu roligare faktiskt xd skrattade typ konstant xD
men förutom flummade så bakade vi bullängder! :D aassnyggt och aaaaasgott haha :D
se på bilden själva hur fint det blev! *stolt* ;)
hahah men ahja, nog om det! ;) sen åkte jag iaf hem, slappade lite oså och umgicks lite med brorsan, och nu ikväll har vi myst med god middag och semlor till efterrätt! (även om jag inte åt nån semla för är inte så förtjust i all denna grädde och mandelmassa..uäh...), så det har vart en jättemysig kväll! :) (förutom de förbannade läxorna :@)
men nu ska jag iaf ta en liten paus i allt pluggande och kolla lite på sveriges mästerkock! :)
men vi hörs nog imån igen!
puss :*
fina va?? ;D hahah!

plugggggggg...

Halloj alla! :)
Japp, som rubriken lyder så är det precis det jag håller på med, pluggar pluggar å pluggar :( trist, men så äre!
men snart ska jag iaf se sista halvan av familjen annorlunda ;)
men dagen har vart bra! en helt vanlig måndag med mycket flumm och skratt x) men har väl inte hänt så jättemycket annat intressant i skolan idag så skiter i och berätta ;)
sen när jag kom hem åt jag pizzan från igår, och sen gick jag ut en sväng för att kolla till hästarna :) och då stod min morbror där vid lagården, och så pratade vi lite oså, och så frågade han om jag ville komma in en stund å fika lite, och det ville jag ju ;) så då va jag där en sväng, satt i deras uuuursnygga uterum (hahah, LOVEIT!), åt kantarellmackor och massa kakor, och pratade massa! Asmysigt :)
och sen typ vid halv sex var jag tvungen att gå hem för jag skulle plugga dårå..så det är la vad jag gjort typ, har dock inte fått så mycket gjort, går väldigt trögt för mej känner jag :S jaja får se hur det går på proven på onsdag och fredag!
men vi hörs nog antagligen imån eller på onsdag! inte säkert att jag bloggar imån för har först piano och sen kommer brorsan hem från afghanistan med :D :D fast bara 2 veckor, men ändå :D
så vi hörs när vi hörs haha! ;) puss :*

söndag!

Hejsvejs allihopa! :) Idag har vart en rätt skön söndag :) Har inte gjort så mycket mer än pluggat kemi, vart till hästarna en sväng (och typ blivit påsprungen av en flock hungriga får haha), ätit pizza och ridit :p Så inte så intressant direkt, men kan ju berätta lite om ridningen iallafall :) Hade gubben, som jag hade för några veckor sen, och hade honom även i torsdags. Och tjaa, kan väl säga att det gick iaf lite bättre än i torsdags, då det gick skit rent ut sagt xd nämen som sagt (?) är han en rätt svår häst, som kan vara ganska respektlös och inte lyssna på ryttaren. Och precis som i torsdags hade vi WE, och precis som då så sket han i.mig rätt.mycket, ville typ inte stanna, gick på sakerna, ville inte samarbeta osv. Dock var det lite bättre idag och idag fick jag åtminstone stopp på honom! ;) (även om han gick på ett bord med en tekanna på två gånger, haha xd men aja, är ändå hyfsat nöjd, eller iaf mer än i torsdags! Han är dock ABSOLUT inte en av favoriterna i stallet xd haha dessutom hatar alla hästar i stallet honom, så när vi kom in i stallet började typ alla hästar bocka och sparka bakut, ahaha xd stackars gubben.. ;) Men men, nu måste jag sova! Men hörs imån tror jag! :) Puss :*

shoppingdag :D

Heej alla :D
dagen har tillbringats i stan med mamma och jag har hittat så sjukt mycket bra! (Y)
har vart både på stan och a6 och fyndat så sjukt mycket asså :o
först och främst hittade jag massa bra saker till trysil på team sportia, typ underställ, fleece-ställ, rånarluva, strumpor till pjäxorna och ett par ASSKÖNA vantar :D
sen gick jag själv lite på stan och så gick jag till mitt älskade new yorker, och där gjorde jag nog bland mina bästa fynd i mitt liv asså :o :D hittade en vit t-shirt och ett assnyggt linne för 35 (!!!!!) kr var, och sen en brun hoodie för 49 kr :o så. jä*la. billigt. :O fast tydligen blev det ännu billigare sen, för för dessa 3 saker betalade jag 99 kr?! asså helt sjukt! :D så det va sååå värt!
och sen gick jag och mamma till waynes och åt brownie och drack varm choklad med marschmallows, riktigt värt det med ;)
och sen efter ett tag åkte vi upp till a6, och där lämnade jag tillbaka tröjan jag köpte i sthlm och hör och häpna, (hahah vuxet uttryck xd), även där fyndade jag tre saker för sjuuukt billigt pris!
för iochmed att jag lämnade tillbaka tröjan så fick jag en svart tunika (typ en sån frisören spillde ner med blekningsmedel så den blev förstörd -.-), en svart t-shirt (till praoen på sesam-kafét) och massa trosor för typ 150 spänn eller nåt?! :D så grymt!
så kände att detta var en sjukt lyckad shoppingdag! :)
och nu har vi sett första programmet av melodifestivalen, och den va faktiskt riktigt rolig och rätt bra artister med! t.ex så va Dead by April med, och sen va Loreen med igen, som jag tycker är asbra! :)
och det bästa va att båda gick vidare till finalen :D
heheh så det har vart en riktigt bra lördag ;)
nu ska jag gå ner och dricka te med päronen ;)
imån blir det plugga, plugga och plugga lite till (-.-) och sen på kvällen ridning :D
hörs imån, puss :*
tänkte visa det jag köpte :) om ni ser nåt dvs..dååliga mobilbilder..
alla tre från h&m :)
allt detta för 99 (!!!) kr på newyorker :O
allt detta kostade dock lite mer hehe (dock inte jag som betalar haha)..men det är bra skit detdär, kommer nog förhoppningsvis göra att jag inte fryser ihjäl däruppe! ;)

svar på kommentar!

Friida p om stockholm! :D (del 2):
HUR I HELVETTE ORKAR DU SKRIVA SÅ JÄVLA MKT??? :O ASSÅ, HERRRRREE GUUUUUUUUDDD???!!!?? :OOOOO hur orkar du, ;)<3
Svar: hahahhaha jaadu kan man undra sej?! nä jag bara skriver det jag har i huvet, det tar aldrig slut liksom ;) men det går rätt snabbt, ett sånt inlägg skriver jag la på typ 10 min- en kvart, så jag lägger inte ner en hel kväll på det direkt ;)

stockholm! :D (del 2)

Jahopp...då hade den andra delen av mitt stockhom-inlägg försvunnit med.. KUL! :D eller inte. har alltid sån otur?! fattar inte.. men aja, bara att börja på ett nytt då!
btw blev det lite försenat men jaja.. så var var vi?
Jo, efter synagogan åkte vi hemåt mot vandrarhemmet och sen gick vi till en skitmysig pizzeria i närheten! :)
haha dock blev det liiite kaos där eftersom det va typ 40 pers som skulle ha pizza, så en del (typ jag, elsa och ella som fick våra först) hade liksom typ ätit upp våra pizzor innan en del fått dom ens x)
menmen, det va iaf asgott och vi skrattade aset där med xd
sen efter maten gick vi hemåt igen, och sen va vi på rummet ett tag :)
sen efter ett tag så gick vi ner och samlades i ett rum, och sen kom typ några sthlms-konfirmander och så typ fikade vi med dom oså.. rätt onödigt enligt mig men aja!
sen åkte vi tillsammans med dom till en asmysig kyrka som hette allahelgonakyrkan! :)
hahahah där hade vi skitkul verkligen xdd satt där typ 40 min innan gudstjänsten började och tjötade med andreas som satt framför oss x) hahahahahhah å shiit va vi skrattade när andreas typ viskade till oss ba: asså shit va det luktar fisk här!
och sen så lutade sej damen bredvid andreas fram och ba: ja vi åt fisksoppa nyss, så det kan va därför det luktar! :D
HAHAHHAHAHA och jä*lar va andreas skämdes då x'D hahaha.
men sen efter ett bra tag så började gudstjänsten dårå! och den va verkligen asmysig! prästen va asgo, typ rätt ung och gick omkring i sneakers liksom, och typ pratade inte alls mycket oså utan bara va rolig :) å sen sjöng vi rätt mycket med och så satt jag och elsa och typ skrattade ihjäl oss åt alla möjliga saker hahahah, som vanligt xd
men sen tillslut va den över, och då gick vi raka vägen till burger king och åt kvällsmat! :) asgött!
och sen efter det åkte vi hem till rummet igen och hade typ världens galnaste kväll, hhhahah xd asså gud.. allt slutade med att en ledare kom in i vårat rum och ba: alla som inte ska vara här går ut NU!
och vi ba: ehh..asså det är bara vi som bor här.. och hon ba: jaha, det lät som det va många härinne!
HAHAHAH och det roliga va att allis typ inte va där då, så vi va dessutom en MINDRE xD hahhaha!
men ah, helt galet va det iaf xd men tillslut lyckades vi somna iaf! ;)
och sen nästa dag (som va sista dagen) så va vi tvungna att gå upp ännu tidigare eftersom vi va tvungna att packa och sånt, för vi skulle checka ut vid 8.
och sen när vi ätit frukost osv så va det då dags att lämna det fina vandrarhemmet/hotellet, och sen tog vi tunnelbanan + spårvagn till ett ställe som heter fryshuset! om ni vill läsa mer om det kan ni klicka HÄR.
men kortfattat kan jag säga att det är ett ställe där ungdomar kan komma, och bl.a få hjälp om dom har det svårt hemma etc. fast man kan typ även komma dit ändå, för det är typ som ett stort KFUM.
men iaf fick vi inte veta så jättemycket om själva fryshuset, utan vi va typ på en föreläsning med en före detta nazist.
och det va typ bland det bästa (och hemskaste) jag hört :o asså gud va den killen fått stå ut med..!
skulle dock ta ÅR om jag skulle återberätta det han sa, men det va alltifrån att ha blivit nästan dödad av sin psykiskt sjuka mamma, som hade fått en psykos när de fick veta att hans pappa levt ett dubbelliv, och sen hade han blivit mobbad och misshandlad i skolan, sen hade han blivit nazist (egentligen inte med vilja, eller vad man ska säga), börjat slåss mot allt och alla, slått ner sin bästa vän, för att sedan förstått att han måste sluta med sån skit och bestämt sej för att aldrig mer slåss eller nåt sånt. och fast han hade haft chansen att hämnas på mobbarna, så stod han emot. och sen dess hade han aldrig slagits, alltså på typ 15 år..! helt sjukt va stark den killen är! och sen sa han ju typ massa mer, men ah.. där fick man sej en liten tankeställare..
men sen fick vi typ ställa massa frågor osv, och sen åt vi lunch där.
och sen va det helt enkelt dags att dra sej tillbaka till city, där sen bussen hem gick typ halv två :)
men jag kan säga att det va en helt grym resa med många upplevelser oså! :)
och förlåt, nu har jag babblat på för mycket igen -.- men kan ju inte sluta, det vet ni x)
men hoppas ni orkade läsa något iaf! ;)
hahah, vi hade lite tråkigt på pizzerian... x) snygg va?
hahah NÅGOT suddig bild på andreas..
vårat superfina hotellrum!
:)
oj, stor bild..
:)
resan hem :)
hahahha söt (?) mattis xd

oups!

OJDÅ! såg visst att stockholms-inlägget kom först, och sen det andra, som egentligen skulle vart först.. men ni fattar ändå va? ;)

i'm back :D

Heeeeeeeeeeeeeey alla och FÖRLÅÅÅT för jag knappt bloggat på...EN VECKA?!?! skandaaaal! :o
aja, har ju iaf som ni vet haft rätt fullt upp, så ni får ha lite överseende ;)
men just nu sitter jag och typ precis kommit hem från min ursöta granne Astrid som är typ 85-90 år! :) hon var typ alltid som en mormor för mej när jag var liten, och jag var typ jämt hos henne när jag va mindre :') men nu har vi inte setts på ett bra tag för hon bor på 2 ställen, men ikväll blev jag och päronen bjudna till henne på lite fika! :)
supermysigt var det och precis som förr! :'D va där typ 2 timmar och tjockade i mej massa fika, så nu är jag sjuuukt mätt ;)
men dagen har iaf vart riktigt bra! :)
har knappt gjort nåt på hela dagen, eftersom det vart skol-sm i innebandy hela dan, så vi har mest kollat på det :)
men först hade vi lite spanska iaf, och sen kollade vi typ på innebandyn från 10-12 och sen hade vi lite svenska då vi bara fick reda på vilka som hade vunnit vår svenska-tipsrunda igår (var typ som ett prov) och gissa vilka som vann?! Jag, elsa och frida :D yeyyy! så var asgött, fick en hel dumleklubbor-påse att dela på :) (fast jag fick en mer eftersom jag kunde utslagsfrågan hehe)
och efter det gick vi ner och kollade på en match till, va rätt kul faktiskt!
och sen sist på dagen hade vi mat och bak :D :D har ju bytt nu från bild till mat och bak!
och det va asgött verkligen! vi var jättefå i gruppen, så vi hann med både att baka tekakor, göra soppa och göra äppelpaj :D skitgott!
så sen va man rätt mätt när man åkte hem hehe ;)
och sen hann jag bara göra lite läxor när jag kom hem innan vi gick till astrid :)
btw skrev jag en kärleksdikt till engelskan, blev rätt nöjd faktiskt! kanske kan "läsa" (elr vad man säger) upp den här på bloggen nån dag om ni vill? :) får se.
men jaja, har iaf vart en bra onsdag!
nu ska jag lägga upp bilder + text från sthlm innan jag lägger mej!
hörs snart, puss :*

stockholm! :D (del 1)

Nu tänkte jag berätta lite om vår grymma helg vi hade i sthlm dårå! :) men eftersom det är så mycket text delar jag upp det i två inlägg så det inte blir aaaaslångt..! ;)
okej: resan började då i fredags kväll, då vi åkte med swebus vid typ kl 18 från resecentrum. sen åkte vi dårå! :) tog ju då ca 4 tim, men kändes myyyycket mindre, eftersom jag och elsa satt och flummade aset hela resan xd
och så gick det snabbt för vi satt och kollade på ponnyakuten osv på elsas mobil och åt godis med ;)
men sen då vid 10-tiden var vi framme i sthlm, och då typ bara tog vi tunnelbanan till vårat "hotell" (egentligen vandrarhem men det va typ exakt som ett hotell) och sen fick vi checka in på våra rum och packa upp osv!
och man kan verkligen säga att vi blev förvånade när vi kom in på vårat rum! :O asså det va verkligen aasfint och lyxigt, med asfina och sköna sängar, plattv, stoora fönster och sjukt nice utsikt hehe ;D så det va sjukt fint asså!
men sen så va vi rätt trötta efter resan och så gick vi och la oss eftersom vi skulle upp sju nästa morgon.
och sen nästa dag ringde då klockan vid sju, och sen gick vi ner och åt asgod hotellfrukost (Y)
sen nån timma efter så åkte vi med tunnelbanan till storkyrkan och så fick vi kolla runt där lite oså :) lite coolt eftersom typ alla kungligheter gifter sej där ;)
men ah, sen fick vi gå typ 4 timmar på stan, riktigt gött! :D så då gick vi runt i massa butiker och kollade och shoppade! dock köpte jag bara två saker; en tröja som jag ska lämna tillbaka tyvärr, och sen köpte jag även en sak som jag länge velat ha; en såndär concealer som man rullar under ögonen haha! ni kanske sett reklamen? ;)
men den blev jag iaf riktigt nöjd med! :)
sen vid typ två samlades vi igen, och sen gick vi till kungliga operan! ;)
och sen satt vi i TRE timmar och kollade på opera..! >.< hahaha, lite lamt *host*, fast ändå inte såå farligt som man kan tro.. men en del somnade hahah xd dock kunde inte jag somna (försökte faktiskt!) för dom skrek så mycket haha xD
men tillslut var den äntligen slut iaf! ;)
och sen åkte vi hem en liten snabbis till vandrarhemmet, och sen gick vi till en thairestaurang och åt thaibuffé! :) riktigt gött! särskilt efterrätten, som killarna inte gillade (?!) så då åt vi upp deras haha xd
och när vi va färdiga så åkte vi hem till vandrarhemmet och typ chillade på rummet resten av kvällen :)
sen på söndagen va vi tvungna att gå upp lika tidigt (:/) och äta frukost.
efter frukosten åkte vi till gamla stan där bullkyrkan låg! och för er som inte vet vad det är (är nog nt så många som vet xd) så är det en kyrka dit typ hemlösa kan komma och få lite mat osv.. var la dock sådär roligt, satt precis bredvid nån alkis typ som verkade ha kissat på sej?! för det luktade så in i h-vete asså xO rätt skabbigt..men aja, va ändå rätt intressant att höra på när prästen berättade om bullkyrkan osv.
men sen efter det gick vi till ett betydligt intressantare ställe; en synagoga! alltså en judistisk kyrka för er som inte vet ;)
och det va rätt skoj och väldigt intressant att höra om judendomen osv!
fast roligast var nog att killarna behövde ha på sej såna där hattar som judistiska män måste ha på sej när dom är i synagogan xD haha.
tunnelbanan, som vi åkte med 24/7 typ x)
storkyrkan :)
asså gud, bikbok i sthlm har coolaste provrummen EVER :O
detta är alltså ett PROVRUM, inte en studio ;)
här va typ en del av namnen på dom judar som dog i förintelsen.. :S
OBS! Fortsättning följer imån, tog lite längre tid än väntat..