tisdagen- go praodag med tårta och aggressionsutbrott..

Hej igen allihopa! Blev såklart bara typ två inlägg igår, men blev lite tight där.. men ska fortsätta nu och hoppas på att jag blir färdig! Så då fortsätter vi där vi va! :)
Och sen var tisdagen en riktigt bra dag på praon faktiskt! Det var mycket folk, vilket gjorde att det va mycket och göra, så därför gick dagen myyycket snabbare än dagen innan! Kunde även bero på att jag denna dag hade foppatofflor på mej istället för mina nya gympaskor, så denna dagen dog inte mina fötter iaf haha ;D även om ens ben typ dör efter man stått upp i typ 8 timmar.. den enda gången man får sitta ner är liksom på lunchen som är på typ 20 min.. jaja! som sagt var dagen riktigt bra, och denna dagen fick jag göra ungefär samma saker som dagen innan, fast jag fick göra lite roligare saker med, bl.a fick jag göra te! :D eller ah, jag fick göra tepåsar, men det va rätt kul faktiskt! ;) sen fick jag även denna dagen ta fika, jag tog typ vaniljbulle och aasgott te! typ jordgubb/grädde eller va det va! :D aja sen fick jag göra massa mer saker med men det va lite av det! :) sen var jag mycket säkrare denna dagen, så jag gjorde lite som jag ville och vad jag kände för åså :)
Så då gick det rätt snabbt till klockan var halv fyra, och ännu bättre blev dagen eftersom jag fick ta mej typ en halv tårta hem! :D 
Å sen tog jag då bussen hem, och sen fick jag dock cykla hem från ölmstad, lite surt då svenne gick typ 10 min innan -.- aja, fick ännu mer motion den dagen iaf! ;)
å sen när jag kom hem så var jag så trött å hungrig så jag bara satte mej i köket och HÄVDE i mej den SKITGODA tårtan!! haha åt typ hur mkt som helst, men jä*lar va god den va!! liksom chokladtårta med chokladgrädde som smakade mint, så sjuuuukt gottt!!!! :D hahah men anyways, sen efter typ en dryg timma kom pappa hem, och då gjorde vi mat. Eller, jag gjorde mat. Som pappa förstörde genom att hälla typ en halv liter grädde i min PERFEKTA köttfärssås... FATTAR NI hur arg jag blev?!?!?!?!? Haha okej, kanske överreagerade lite (började skrika, vråla och gråta.. hehehhehe..) hahaha men just då va jag så JÄVLA arg ahahahha xd aja, sen ringde jag iaf min syster och klagade över detta, och sen satt vi och pratade i typ en halvtimme eller nåt haha :) Å sen kom jag på att det va ung&bortskämd på teven så då va jag ju tvungen å gå å kolla på det, hahah bästa ever (nästan)!! ;D
Å sen typ kollade jag på nåt mer och sen la jag mej och sov för jag va rätt så grymt trött efter dagen! ;)
så sjukt jäkla gooooooood!!!

Kommentarer
Frida ;D säger:

Åååååååååååh va gott!!!!!!!!!!!!!! ;D <3

2012-09-21 | 23:30:34
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback