tisdaaaaaag!

Halloj allihopa! :)
tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om dagen!
fast egentligen har det typ inte hänt nåt intressant.. har typ vart en rätt normal tisdag med normal so, normal (tråkig) biologi, sen hade vi långrast då vi köpte jordgubbschoklad hehe, och sen efter det var det syslöjd, som inte var vanlig då vi bara fick ett fråge-papper typ. Å sen gjorde lärarna så vi hade matte en timma tidigare och sen svensla en timma tidigare, så vi slutade två, vilket var asgött! :)
dock kunde jag inte åka hem då eftersom det var piano.. men jag kune spela vid två istället så det var bra! å så var det sista gången innan sommaren med :D
å sen när det var slut tog jag bussen hem, och sen när jag kom hem gav jag thelma mat och sen chillade jag lite tills mamma kom hem. Å sen gick jag och thelma och gav hästarna mat och hälsade på fåren, och sen gick jag hem och åt god middag med mamma :)
å sen gick jag med thelma och hälsade på kossorna hah, och sen gick jag in, kollade på halv åtta hos mej och sen dess har jag suttit här! :)
så helt normal tisdag, typ..
men nu ska jag fortsätta kolla bloggar! men vi hörs imån igen!
puss :*
haha juste har ju glömt visa bilderna på min otroligt snygga bränna jag fick i fredags hahaha.. kolla skillnaden?! xd (och ja, håriga ben hahah)
haha snygg rand där ja.. xd
hahahah sjuukt fult xd
aja, det va sista bilden, förlåt om jag tråkar ut er men tyckte det var så snyggt så var tvngen att visa, haha ;)

modig thelma!

Hej allihopa! :)
idag har vart en okej måndag, helt vanlig typ!
har haft normala lektioner och det har väl inte hänt sådär jättemycket spännande så skippar att skriva detaljer ;)
men sen var det en sjukt flummig bussresa hem, och sen när jag cyklat hem gav jag thelma mat och sen gjorde jag mat till mej själv med! :p fick bli rostbröd som jag "grillade" i stekpannan, med stekt ägg&bacon i + jordgubb&banan-smoothie och melon till efterrätt! :D asbra och asgott mellanmål!
sen läste jag tidningen lite, och sen vid halv sex-tiden gick jag till min moster och morbror för att hämta hö och havre till thelma, och då var min morbror framme vid lagården, så då stod vi och pratade om thelma och massa andra saker jättelänge, och sen tyckte han att vi kunde ta med thelma ut i fårhagen för att se hur hon reagerade på dom (hon ska ju trots allt gå med dom resten av sitt liv), så då gick vi dit, och hon va såå duktig! :D vi trodde liksom hon skulle vara jätterädd för dom andra och inte våga gå fram till dom och så, men hon bara skuttade iväg till dom andra och luktade och nafsade på dom, och t.o.m stångades lite med tackorna, haha! x)
så hon va superduktig och det kommer säkert gå jättebra sen när vi ska släppa ut henne! (hoppas vi!)
¨Å sen gick jag då hem med havren och höet, och sen satte jag in thelma och sen har jag typ suttit här vid datan och försökt leta nyheter, som vi har i so-läxa.. J*vligt synd bara att det typ inte hänt ett skit idag/i helgen (knappt iaf..) så hittade typ inga bra. Å så ska vi skriva typ 10 meningar om dom -.- jaja, skit samma!
nu ska jag iallafall stänga av datan och sen kolla lite på tv och sen sova!
hoppas ni haft en bra dag, puss :*
sötisen!
förresten tänkte jag kanske göra ett bildcollage eller ett inlägg bara med bilder på thelma, har så många bilder :p
så det kanske kommer upp nångång! ;)

mors dag, långpromenad, middag i gränna och konsert!

Sen idag har oxå vart en bra dag, för att vara söndag åtminstone! ;)
började dock med att jag var tvungen att gå upp tidigt IGEN, denna gången för att jag och pappa skulle gå ut på vår vanliga "blom-runda" som vi alltid gör på mors dag, och sen göra frukost på sängen åt mamma!
Å sen fick hon lite paket åså, och sen åt vi frukost ute på verandan, och sen chillade jag typ lite och sen hjälpte jag mamma och pappa lite med grusgången (tråkigt!)
Å sen fikade jag och mamma, och sen gick vi på en långrunda med thelma, vilket hon tyckte vad myscket spännande haha x) träffade på två katter och så gick hon omkring och åt på allt hon såg haha, söten ;)
å sen när vi kom tillbaka gjorde vi oss iordning lite, och sen vid halv tre stack vi ner till gränna hamn för att äta mors dag-middag! :) å denna gången åt vi på en restaurang som vi inte ätit på innan, och det var riktigt gött där faktiskt!
Tog hamburgertallrik som va sjuuukt stor, så orkade typ hälften x) men gott vare! ;)
å sen tog vi glass till efterrätt! :P
å sen va vi tvungna att skynda oss hem, för vid kvart i fem skulle min moster och morbror hämta oss för att vi skulle åka och höra på pappa som hade en konsert med hans kör i kyrkan.
Och där va det sjuukt tråkigt..! Fick först sitta en timma och vänta innan det började, och när det väl började så var det.. inte så bra. Haha, det enda roliga var när det blev fel låt och tanten som sjöng började sjunga fast det var fel, och när pappa sjöng solo en hel låt, hahahaha xd höll på å dö lite, han ser så sjukt rolig ut när han sjunger hahaha xd
nämen, ah, tillsut var det iaf äntligen slut, och så åkte vi hem :) och sen dess har jag typ bara vart ute med thelma och suttit här ute på altanen och kollat bloggar! :)
men nu har jag babblat tillräckligt haha, men vi hörs nog imån igen!
ha det bäst, puss :*
haha domhär kossorna alltså.. xd är BESTATTA av thelma! (deras blickar är fästa på thelma alltså haha)

shoppingdag med ESC som avslutning!

Hej allihopa! :) sitter just nu och bara chillar i solen på altanen (Y)
har haft en riktigt bra helg och tänkte berätta lite om den! :)
igår var det då heldag i stan med mamma! :P åkte redan vid 10-tiden så vi kunde va inne på a6 hyfsat tidigt.
Väl där gick jag omkring ensam i en dryg timma typ, och prövade massa kläder inne på bikbok (ååh va jag älskar den affären alltså..!) som dessutom satt bra och va snygga, men eftersom jag inte har en halv miljon så kunde jag bara köpa ett linne (bild kommer!) och två bandeu-behåar, en svart och en vit!
sen fick jag även med mej lite underkläder och ett par leggings med!
sen gick jag och mamma och fikade som vanligt på Espresso house, då tog jag jordgubbsfestis och cookiedough-cheesecake :D
å sen drog vi vidare mot öster, där vi tillbringade några timmar tills affärerna stängde!
och där gick jag då runt och letade efter konfaklänning, eftersom den jag kollat in SÅKLART tagit slut och den andra klänningen som var vit var slut i min storlek -.- men eftersom jag inte hittade nån annan, så fick det tillslut bli den klänningen, fast i cremefärg. Men den va helt okej liksom, och man MÅSTE ju inte ha en vit liksom.. så det blir nog bra ändå ;)
men sen gick jag runt nån timme ensam med, och då gick jag till makeupstore och köpte nåt som jag velat ha huur länge som helst; världens bästa concealer Cover all mix :D alla har sagt att den är så sjukt bra och värd sitt pris (är rätt dyr..) och kan bara säga JA det är den! dock lite dåligt att man bara kan applicera med pensel.. menmen!
sen efter det trängde jag mej igenom allt folk (var marknad igen och så var det värsta dans-paraden mitt på gågatan -.-) och gick till newyorker och kollade lite.
Men jag är rätt nöjd över mina köp! Köpte liksom det jag behövde mest, resten tar jag nästa gång. Dock blev jag sjukt besviken när en jumpuit som jag skulle köpa OXÅ var slut i min storlek, för den ville jag verkligen ha!
Dock fanns den kvar på a6 så får köpa den där!
Jaja, sen efter vi var klara och butikerna stängt gick jag och mamma till Tacobar och käkade tacos, asgött! :)
å sen tillsist åkte vi som vanligt till city gross och handlade massa mat och gottis till kvällen :)
å sen när vi kom hem fikade vi lite med pappa och sen var jag ute lite med thelma, och sen var det bara att bänka sej framför teven och se ESC :D haha, bästa på hela året ju ;P nämen sjukt kul, och SÅ SJUKT GÖTT att loreen vann och att sverige ska ha det nästa år :D dock ingen överraskning, för hon var typ 100000 ggr bättre än alla andra, men ändå! :D
så blev en sjukt bra avslutning på en bra dag! ^^
tog typ bara denna bilden på Espresso house, men bild på klänningen och linnet kommer!


awesome start på helgen! :D

Hej alla glada!! :D
just nu sitter man i soffan och slötittar lite på Modern family samtidigt som jag kollar bloggar, och har nyss varit ute hos min lilla bebis och gett henne kvällsmat :)
och kan bara säga att det vart en helt UNDERBAR dag!<3 åh så bäst den vart!!
hade jordens skönaste skoldag, först lite spanska som la var helt okej, sen långrast då jag och tjejerna gick ner till vår älskade lekpark (haha!) och satt och snackade, flummade och åt jordgubbs-marabouchoklad, så gött! :D å då bestämde vi även, helt spontant, att vi skulle åka in till jkpgs marknad sen efter skolan! (som slutade redan efter gympan eftersom det var halvdag!) :)
å sen gick vi ut på piren och lyssnade på musik och doppade fötterna åså! ^^
sen var det dags att gå upp och byta om till idrottskläder, och sen hade vi en rätt go gympa faktiskt, då vi typ bara spelade frisbee (säger man så?!) barfota haha (bara för jag inte hade skor så sa karel att ingen skulle ha skor på sej överhuvudtaget på lektionen haha, POWER!!) och sen sprang vi på slutet med och då spurtade jag ikapp linnea och bella på slutet haha :P
men sen efter vi sprungit skyndade vi oss ner till vår brygga, och sen efter vi mesat oss ett tag så sprang vi slutligen i vattnet och "doppade" oss haha :D okej, jag vågade inte längre än lite ovanför magen, hehe men ändå! ;)
å sen la vi oss och solade ett tag, och sen begav vi oss mot bussen och åkte in till stan dårå!
å där hade vi det såå gött! typ bara hängde runt i stan, tog med mat från mcdonalds och satte oss vid kanalen, gick runt vid karusellerna och spelade på chokladhjulen, åt munkar och drack massa gratis cola, satt ute på piren och åt remmar och bara hade det helt awesome! :D så sjukt gött å bara hänga i stan med bästa vännerna och slippa springa omkring som galningar och shoppa och trängas bland folk..!
.. som jag dock ska göra imorgon, då det blir heldag i stan med MASSA shopping! ;) haha, men får hoppas det är LITE svalare då än idag, har bränt mej så SJUKT mycket så det är inte sant! ;S ser ut som en kräfta haha, å så värsta linne-brännan med, SNYGGT! ;D haha.
JAJA!
det var iaf en toppendag med vännerna, och sen när jag kom hem gav jag thelma mat, och sen kom mamma och då åt vi go mat, och sen var jag ute med thelma och då gick vi runt och hälsade på kossorna som är verkligen helt GALNA i henne och slickar henne och gudvetvad xd
haha!
å sen har jag sett på new girl och suttit här!
så en sjukligt bra dag idag, å en bra start på en förhoppningsvis bra helg! :D
imån MÅSTE jag köpa konfaklänning och sen får jag gärna få med mej ett par sommarskor, cover-all mix från makeupstore, nya shorts, linnen och en jumpsuit hem med! ;D haha, å så vill jag ha typ 1000 saker till, men det är det jag mest vill ha.. synd att man inte är miljonär bara.. ;/ haha men nåt av det ska jag ha med mej hem iaf!
men nu måste jag sluta tjöta.. fast juste har ju inte berättat om gårdagen än, hehe.. men det hinner jag inte nu, så tar det imån eller nåt!¨
men hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
ha det bäst, puss :*
(Y)

kärlek till vädret!<3

Hej allihopa! :) just nu sitter man på altanen och ser solen sakta gå ner haha, *poet* ;) nämen så sjuukt gött! typ 20 grader och klockan är nio liksom ;O
å det har vart en riktigt bra dag faktiskt! :D (även om den vart lång..!)
eller det har typ vart en helt normal onsdag med helt normala lektioner, så behöver inte direkt gå in på dom, men sen mellan svenskan och hemkunskapen gick vi ner till hamnen och köpte glass på den "lyxiga" glassbaren, och det va så sjuukt gött! (Y) å sen satt vi där i solen och bara käkade glass och pratade! :)
å sen va vi såklart TVUNGNA att leka lite i lekparken som var bredvid med, haha x)
å sen var vi tvungna att kuta upp till hemkunskapen, och sen hade vi då mat&bak som vanligt!
och det var la okej, hade lika kul och flummigt som vanligt, och så gjorde vi faktiskt rätt god mat; fish and chips (som jag alltid velat testa!) :D och så typ friterade vi å så själva, så det blev rättså gott! :P
å så gjorde vi smoothie till efterrätt (som förra gången haha) och sen vid tre åkte vi hem dårå!
å sen när jag kom hem gav jag thelma mat och pratade lite med mamma, och sen låg jag typ i två/tre timmar och bara solade och läste (Y)
och sen kom min moster hit en sväng, och sen åt vi mat och sen så har jag duschat och suttit här!
så rätt lik dag som gårdagen, men sjukt go med detta UNDERBARA vädret! låg liksom i bikini fram till typ halv åtta! :D
men nu tror jag att jag ska ta ut thelma lite i trädgprden, och sen blir det sängen!
å imån är det örks, så hinner nog inte uppdatera då, så vi hörs nog på fredag istället!
ha d bäst, puss :*

orienteringsdag!

Och idag har oxå faktiskt vart en rätt rolig dag, TROTS att vi vart på grännberget hela dan och sprungit orientering..!
Men jag trodde faktiskt det skulle vart värre, och vi tog det väldigt lugnt, typ gick mestadels för elsa vägrade springa nånting haha x)
nämen vi gick/sprang då tre banor, som va 1.5, 3 och 4 km, alltså nästan 9 km! :o så snacka om att vi hade liite ont i benen och fötterna när vi kom hem från sista banan :/
men alltså annars var det faktiskt rätt kul, jag och elsa sprang omkring och skrek och sjöng (haha) och skrattade och virrade bort oss lite här och var, men det gjorde inte så mycket ;)
dock var man inte på såå jättebra humör på sista då vi både hade typ 3 km kvar, hade tappat bort oss, var hungriga och trötta och det bara var massa uppförsbackar haha, så då blev vi lite sura på varann ;)
fast sen va det sjuukt gött när man kom tillbaka och fick äta! :D
och sen när vi ätit gick jag och elsa ner från berget, och så gick vi till banken för elsa skulle ta ut sitt id-kort, och fick sitta där typ en kvart för en stum jättegammal dam stod och försökte kommunicera med hon i kassan, haha, men sen hade vi några minuter över innan bussen gick så då gick vi in på wetters och köpte glass :D
å sen tog vi då bussen hem och sen gick jag hem (haha ännu mer motion..!) och sen var jag typ helt död så då gick jag bara ut i syrenbersån och la mej där i skuggan och tog en powernap haha :) bästa saken som finns typ!
och sen låg jag bara där och typ läste och så, och sen gick jag och gav en vääldigt törstig/hungrig thelma mat, och sen kom mamma hem med pizza som vi åt ute (Y)
och sen gjorde jag nästan hela matteläxan (utomhus ofc, då blir det mkt roligare ;)) och sen lite spanska glosor!
och sen gick jag och mamma ut på en liten promenad med thelma och så gick jag och thelma och gav hästarna mat :) och då träffade vi på lena och hennes man + deras hund som typ gnällde ihjäl sej när han såg thelma för han ville hälsa på henne, haha! :')
å ja, sen dess har jag bara suttit här och nu har jag mamma och pappa även sett Estelles dop haha, så söt!
men nu måste jag sluta tjöta och gå och lägga mej, kommer va rätt död imorgon annars ;)
men vi hörs imån igen (tror jag!)
ha det bäst, puss :*
hahahhaha gryyymt ful bild men såhär ser det för det mesta ut på eftermiddagarna hemma hos mej nu när det är så sjukt grymt väder :D

yesterday :P

Hallå allihopa! :) hann ju inte skriva nåt om gårdagen igår när jag bloggade, så kan ju bara skriva lite kort om det nu så jag inte glömmer ;)
men det var en bra måndag faktiskt!
hade en hyfsad idrott med en rätt bra vikarie, och sen hade vi engelska, där vi började med vårat grupparbete vi ska ha nu fram till sommarlovet. Och SÅKLART fick man ju inte välja vem man skulle jobba med, så OFC kom jag tsm med filip s -.- morr.. hatar att arbeta med honom för han är så lat och dryg haha :s så nu vet man vem som kommer få arbeta själv iaf -.-
jaja, strunt samma! sen var det iaf rätt okej spanska, och sen efter maten hade vi lite matte och sist sjukt fummig handledartid, då jag och elsa satt i ett grupprum och inte gjorde ett skit utan bara satt och typ gapade och skrek och skrattade xd asså vi är sjuka, haha...
jaja, sen fick vi iallafall åka hem, och sen tillbringade jag hela eftermiddagen/kvällen utomhus och bara låg och solade i bikini (var ju typ 25-30 grader ute!), lyssnade på musik och läste! (Y) asgött!
och sen kom mamma hem och så gjorde vi mat och sen gick jag ut med thelma och sen satt vi och åt middag ute, så mysigt!
Å sen satt jag ju typ vid datan resten av kvällen :p
så det va min gårdag det, inte så intressant så rätt onödigt att skriva om den haha, men gjort är gjort! ;)
kan ju dela upp inläggen så det inte blir så otroooligt långt..! ;P
JUSTJA! Glömde ju lägga ut en bild på filten jag köpte i hjo med, haha! ;) så här har ni den!
sjuukt mjuk! :D

nu ska jag sovaaaa...!

Japps, nu ska jag alldeles strax ta och sova, ska bli sjuukt gött! :D
haha men tyvärr hinner jag inte skriva om dagen men jag kanske bloggar imån, får se :p
men hoppas ni oxå haft en superbra dag och att ni hade en bra långhelg med! :)
puss :*

tåtorp #2

Sen på söndagen (igår då) var vi tvungna att gå upp tidigt igen för vi skulle ha checkat ut å så vid tio :s
fast som vanligt blev vi sena, men tillslut var vi iaf klara, å sen gav vi oss iväg på vår lilla "cykel-utflykt"!
Å det var riktigt najs! Cyklade omkring bredvid göta kanal och stannade till flera gånger, då vi åt glass och kakor haha (Y) fast sen cyklade vi ju typ 2 mil med ;) men det va faktiskt inte alls jobbigt, eftersom det inte fanns några backar alls :) så det var riktigt gött å så blev man ju lite solbränd med för det va så sjukt varmt och soligt! :p
men jaa.. sen cyklade vi då tillbaka, och sen kom vi tillbaka till vandrarhemmet, och när vi packat in allting i bilen så åkte vi hemåt!
Eller ja, först stannade vi till i hjo igen, haha x) och där åt vi aaasgod kinamat (typ godaste ever!) och satt ute i solen och bara hade det gött!
å sen när vi ätit gick vi ner till hamnen, och sen tog vi EN TILL glass där haha xd fast nu på ett annat glassställe ;) å det va sjuukt gott, jag tog italiensk citron-glass, min favorit :D
å sen ringde johan från afghanistan en sväng, och sen åkte vi slutligen hem haha :)
men det var iallafall en mycket trevlig liten minisemester, även om det var lite tråkigt emellanåt ;)
tänkte ladda upp några fler bilder :)
slussen :)
båten igen ;)
lite bilder från  hur rummen såg ut :)
:)
:)
:)
googlebild på trädgården!

tåtorp! (haha fult namn)

Hejsan allihopa! :)
sorry för dålig uppdatering (=ingen uppdatering alls) nu i helgen, men har ju då spenderat hela helgen tsm med päronen på ett ställe som heter Tåtorp som ligger vid göta kanal! :)
och det var en trevlig liten "mini-semester" faktiskt! :) så kan väl försöka mej på att återberätta lite av den! :)
men det började då att man fick stiga upp tidigt i lördags morse, för att duscha, packa färdigt och sådära. Å sen vid typ halv elva åkte vi iväg dårå!
Å första stoppet blev vid nån kyrka som mamma och pappa var TVUNGNA att kolla in av nån anledning?! x0 haha jaja, då satte jag mej inne i kyrkan och spelade lite piano så det ekade i hela kyrkan, haha x)
å sen efter det drog vi vidare till Hjo, där vi skulle äta lunch!
Fast först fick jag gå och kolla i min absoluta favoritaffär, Hem och Hobby, en stund :D och såklart hittade jag TUSEN olika saker som jag ville ha direkt, men sen när mamma och pappa kom tillbaka så fick jag typ fem sekunder på mej att välja vad jag ville köpa, så tillslut blev det en såndär suuupermjuk fårulls-filt (inte äkta dock!) som jag alltid velat ha, som va på rea, och sen köpte även mamma en superfin hissgardin med rosor på till mitt rum! (bilder kommer) :D
sen efter det gick vi och åt lunch på ett jättemysigt kafé, och sen tog vi en glass på vår favotitglasskiosk i Hjo :)
å efter det gick vi lite i stadsparken och sen handlade vi lite mat till kvällen.
Sen åkte vi då mot vandrarhemmet där vi skulle bo, och efter typ 45 min va vi där!
Å det va superfint verkligen! Fräscht och jättemysigt :) så när vi kom dit "checkade" vi typ in och fick rummet och så, och sen bäddade vi och sen låg jag och läste VR uppe på mitt lilla loft, hihi ;)
Å sen efter jag legat där typ två timmar och tjockat mej med naturgodis och godis, så drog mamma och pappa ut mej på en liten cykeltur längs göta kanal, å det va la fint åså :) dock inte så fint väder.. men det va lite coolt när en såndär båt kom hehe ;P så försökte ta lite bilder som kommer sen ;)
men sen när klockan va typ halv tio så cyklade vi hemåt och sen hade vi en mysig kväll på rummet där vi spelade kort och drack te åså :)
å sen va det dags å sova ;)
(tar fortsättning i nästa inlägg as usual!)
cafet där vi åt lunch! :)
den stora båten!
haha va liite pinsamt att stå där på dendär lilla "ön" när en båt kommer med typ 100 pers som står och stirrar och FOTAR en?! x0
hehe var tvungen å rista in.. ;D
vandrarhemmet!
blir mer bilder sen!

hoppningen!

Tänkte då fortsätta berätta om gårdagen tänkte jag! :)
Ja, alltså, sen när jag kommit hem från elsa så var jag typ bara ute med thelma en stund, och sen duschade jag och sen skjutsade mamma mej till stallet!
Och vi va då tvungna att va där lite tidigare än vanligt eftersom det var hoppvecka, alltså att det är ungefär som på en tävling, man hoppar fram, hoppar en bana osv fast man inte kan vinna nåt då ;)
Och det va så sjukt, för jag va såhäääär mycket inställd på att jag skulle få northon, för jag fick honom förrförra veckan och hoppade honom då och jag hade önskat honom åsådär, men sen när jag såg att jag skulle få benito blev jag typ HUUR besviken som helst och typ gick runt och klagade för alla och massa haha xd å sen blev det inte mycket bättre av att alla  typ ba; ah men asså benito har typ börjat vägra ut sej på alla tävlingar och han har typ tröttnat på att hoppa och blablabla.. fast iofs tyckte jag det verkade lite konstigt eftersom han verkligen ÄLSKAT att hoppa innan och typ vunnit massa tävlingar och sånt, men man blev ju ändå lite osäker liksom...
men sen på framhoppningen kändes det hur bra som helst! han lyssnade, han var pigg, han var på hindrena och det va jättebra! så då kunde jag ju lugna mej lite iaf :) fast sen innan jag skulle ut på banan så typ sa nån ba; asså han kan ju typ sticka iväg, och typ; asså förra gången typ skenade han med mej och bockade och va typ HUR pigg som helst..!
men jaja, jag sket iaf i det, och sen va det då min tur!
och det gick verkligen SÅ himla bra!! har typ aldrig vart så nöjd på en hoppning! asså allt klaffade verkligen, och han var som han var på framhoppningen, pigg och på hindrena men inte för pigg och vägarna blev skitbra och så blev jag så glad när dom som kollade på apploderade sen när jag kommit över sista hindret, haha :D trodde typ dom skulle stå å skratta liksom..
nejmen sen kände jag bara att man ska skita i vad andra säger och så, för där fick dom! ;) haha, men det va askul verkligen! skulle inte ha nåt emot att ha honom på en hopptävling alltså :)
men ah, så jag är jättenöjd faktiskt! så sen var jag jätteglad efteråt haha ;)
å sen stannade jag kvar med dom andra och kollade på dom andra som hoppade, och sen gick jag och lilla ella runt och åt godis och hon skämde ut mej totalt x)
aja, sen kom pappa och hämtade mej vid kvart i sju och sen åkte vi hem och hade en myskväll framför tv'n :)
så en riktigt lyckad dag igår måste jag säga! :D
får se om jag hinner skriva om idag, annars tar jag det en annan dag!
puss :*
hittade en film på youtube med benito för er som är intresserade! ;)

filmmarathonet! (som inte blev så mkt filmmarathon hehe..)

Heeeej allihopa! :D gosh, kom på att jag inte bloggat sen i tisdags, riktigt dåligt av mej än en gång..! :s
menmen, det har hänt en HEL del sen sist kan man säga :)
kan ju förslagsvis börja med att berätta om onsdagen, som va en sjukligt bra dag!
skoldagen var helt okej, en helt vanlig onsdag typ :p och mat&bak var som vanligt SJUUKT flummigt, och saken blev inte bättre av att karin va helt sjukt förbannad (mest på mej typ?!) och typ gick runt och skällde ut alla och verkligen TVINGADE mej att typ "ansa" det råa köttet (som såg ut som ett hjärta btw) ;O hahahah aja det va sjukt som vanligt iallafall xd
nåväl, sen åkte då jag, elsa, frida och lollo hem till elsa, där vi då senare skulle påbörja vårt filmmarathon :D
och först gjorde vi inte så mycket, typ busade med sixten och gjorde iordning i drängstugan osv :p
å sen låg vi typ däruppe i sängarna och bara pratade om allt möjligt i typ två timmar eller nåt, och sen vid sex gick vi in och gjorde minipizzor (som vi typ alltid gör haha) och dom blev lika goda som vanligt ;)
och tjaa.. sen efter det så dukade vi fram allt snacks, godis och bakverk, och jag kan säga att det blev ännu mer än förra gången, haha xd så sjukt mycket asså x)
men sen satte vi på första filmen, som va en dans film som hette bring it on (haha vi bara ÄLSKAR ju dansfilmer :D) och den va asbra! dansfilmer is the shit (Y)
å sen så fortsatte vi med en ganska deprimerande film faktiskt, som hette Dear John, som vi trodde skulle va jättebra, men den va somsagt mest deprimerande.. :( så det va inget för oss direkt.. menmen, sen efter det kände vi att vi skulle piggas upp med en rolig film, så då tog vi våran traditionsfilm" Dirty dancing :D
haha och den va såklart lika bra som vanligt, men fastän vi t.o.m drack massa kaffe (som alltid) så blev vi allihopa (utom lollo) aaaströtta och somnade innan den va slut haha, och då var klockan ändå bara typ 11-12 eller nåt! x) så då hann vi sova en liten stund iaf, men sen när filmen var slut var lollo verkligen överpigg och tvingade oss att vara uppe, men då orkade vi inte se på nån mer film, så då gick vi upp till sängarna och sen låg vi där och pratde i seriöst typ fem timmar..! :o haha helt sjukt, men vi bara pladdrade på och hade det skitkul och pratade verkligen om ALLT!
fast sen när klockan blev typ fem så var vi ändå hyfsat trötta och lyckades tillslut somna ;)
och sen sov vi la typ till halv ett-ett (fast en i min ridgrupp messade vid tolv å väckte mej -.-) och sen åt vi "frukost" och sen var det bara att ta tag i röran i drängstugan! ;) haha nä det gick rätt smidigt :)
å sen vid typ kvart över två kom mamma och hämtade mej, för vid halv fyra skulle jag vara vid stallet!
men det va iaf ett awesome party och vi hade det precis lika kul som vanligt!
tack tjejer, ni är bäst!<3
såhär såg det ut förra gången...
..och såhär såg det ut nu.. det blir bara värre och värre.. haha ;D
tog tyvärr typ inga bilder denna gången så får bli en suddig från förra! ;) asså åh kolla hur mysigt man kan ha det?!

bakar cakepops..!

Jajemän, det är vad jag gör just nu! :) blev inspiererad av ella som hade gjort det häromdagen, och så var jag tvungen att baka nåt till imån då vi ska ha vårat filmmarathon! :)
så får hoppas dom blir goda nurå, första gången så får väl se.. ;) men såå svårt verkar det inte va, gör bara kladdkakedeg och sätter in i ugnen, och sen rullar jag bollar som jag sen sätter på pinnar och sen doppar jag dom i choklad! :P
blir nog bra det ;)
men dagen har vart helt okej! en helt vanlig tisdag typ :) dock gick det SKIT på syslöjden, sista gången och så gör jag fel (faktiskt lärarens fel -.-) så jag måste ta upp det jag sytt och göra om :@ gaaah, händer ALLTID mej, hur mycket jag än frågar om jag gör rätt :@ morrr... aja, skulle ALDRIG blivit färdig med klänningen ändå, har inte ens gjort klart ovandelen på den men ändå.. jaja, får fortsätta i 9an helt enkelt!
men jaa.. har väl inte hänt så mycket mer spännande saker idag :p
men nu ska jag iaf ta ut kladdkakan ur ugnen och sen ta ut thelma och sen ge hästarna mat!
men vi hörs kanske senare, annars hörs vi nog imån!
puss :*
såhär får mina cakepops gärna se ut när de är färdiga! ;)
haha har dessvärre inget strössel ;/ ;)

rubrik..?

Hej allihopa! :)
idag har vart en helt vanlig måndag, typ! öhm har väl egentligen inte så mycket att säga om dagen.. men förutom ett inslag av tre totala idioter till killar (nämner inga namn men fyfan va jag hatar dom) så var det en helt okej dag i skolan! :)
å sen när jag kom hem gjorde jag det vanliga, gav thelma mat, åt lite, satt vid tv'n tills mamma kom, gick ut med mamma och thelma, gjorde läxor och spelade piano :p och sen spelade jag och mamma lite kort med innan jag såg på halv åtta hos mej, mys! :)
men ja, detta blev ju ett extremt roligt inlägg.. xd eller inte. men tyvärr händer det inte sådär jättespännande saker i mitt liv just nu, men nu till kristihimmelsfärdslovet (låångt ord) blir det betydligt roligare! :)
då blir det troligtvis ett awesome filmmarathon med tjejorna, och sen blir det att åka med mamma och pappa till nån plats vid göta kanal och sova över där och så! så det blir nog asgött förhoppningsvis! :D
men nu ska jag strax sätta mej och glo på 2 1/2 män och göra smoothie! :)
å juste, måste hinna beställa konfirmationsklänning med!
men ha en fortsatt bra kväll alla, puss :*
fick bli en bild på thelmis! <3

konfa, chokladbollar och hästens dag! #2

Idag har oxå vart en rätt bra dag! :) har ju då vart i stallet typ mer än halva dagen, från tio till fyra, så nu är jag rätt slut kan jag säga! ;)
men det har faktiskt vart rätt kul!
började då med att vakna tidigt för att packa sakerna till kadriljen och göra mej iordning och sådär, och sen vid tio åkte jag då till stallet. Sen var det samling och sen gjorde jag och ella iorning kasper eftersom han skulle gå på ponnyridningen. Och sen vid elva så började ella och en annan leda, och det hela började rätt dramatiskt med att Ior blev aaaset uppstressad av allting, och kunde inte stå still, så sen när dom började gå runt med honom lite så började han stegra, så han träffade en tjej i ansiktet och en annan i ryggen.. :s så sen när dom frågade mej om jag kunde ta honom sa jag bara typ "aldrig i livet..!" för då skulle la jag oxå blivit kickad av honom :s
jaja, anyway så ledde dom andra då första halvtimman, och sen ledde jag andra, och det gick la bra :P
men sen vid tolv tog vi in kasper igen, och sen gick jag, paulina, ella och ida och åt hamburgare, och sen typ gick vi mest omkring i nån timma.
Och sen vid kvart över ett så samlades vår ridgrupp, och sen bytte alla om och gjorde iordning sina hästar.
Å sen red vi då fram, och sen efter alva bytte häst (hennes egna blev helt livrädd för allting och typ började skena) så var det då vår tur!
Och jaa.. asså det gick rättså bra liksom, och programmet satt rätt bra och så, men SÅKLART var tabris TVUNGEN att typ stanna mitt i programmet för att klia sej på benet, hahah och sen så tappade jag stigbygeln med och fick lite panik, haha xd
men annars så tror jag nog det såg hyfsat bra ut iaf! ;)
å sen när vi va färdiga tog vi in hästarna och sen fick vi gå typ aaslångt för å hämta in dom andra hästarna som stod längst bort i sommarhagen.. -.- nämen jaa, och sen va vi klara!
så det blev ändå en rätt lyckad hästens dag, och jag överlevde kadriljen, yeyy ;D
men nu måste jag sluta babbla, sorrry om jag tråkade ut er..!
nu blir det soffhäng och sen sovaaaa... upp till skolan imån ju, surt som f*n ;/ jaja, så är det, bara en månad kvar nu!
ha det bäst, puss :*
asså gud, har sån enorm bildbrist nu så det inte är sant ;S sorry för tråkiga bilder!

konfa, chokladbollar och hästens dag! :D

Hej allihopa! :)
nu börjar jag för säkerhets skull med att blogga, så jag hinner ;)
så nu tänkte jag berätta lite om helgen dårå, som gått sjuukt snabbt..!
igår var en bra lördag! började då dagen med att åka till kyrkan med elsa och kajsa och kolla på när dom andra konfirmanderna konfirmerades! ;) och det va rätt kul haha xd väldigt fina sånger och VÄDLIGT fin dans, hahaha, höll på å kissa på oss lite xd hoppas VERKLIGEN inte vi behöver göra så på vår konfirmation x) men det va väldigt kul å kolla på iaf! ;D
å sen åkte vi hem, och sen tog jag ut thelma när jag kom hem (tror jag iaf?) och sen gick jag typ in och fikade med mamma och pappa, och sen tog jag tag i mitt rum, som var otrooligt dammigt och stökigt, så det behövdes verkligen städa!
å sen efter ett tag hjälpte jag mamma med maten, och sen efter vi ätit så ringde tinna från norge! så då satt vi å pratade en bra stund och pratade om allt mellan himmel och jord ;)
å sen så gav jag thelma mat, och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde? typ fortsatte städa eller nåt.
Men sen vid 7-tiden bakade jag chokladbollar (typ 100 år sen!!) å sen gick jag och mamma en rättså lång runda med thelma!
och sen kom vi in, satte oss lite vid tv'n, fast sen va det abslout inget roligt så sen satt jag resten av kvällen vid datan (haha mitt liv är ju SÅ kul xd) haha.
Jaja!
(fortsättning i nästa inlägg!)
hittade ingen passande bild..

hinner inte uppdatera..

Hej allihopa, nu hände det igen. Jag har suttit här i TRE timmar och kollat massa bloggar, kollat konfaklänningar, kollat på youtube osv, men inte bloggat. Å nu kommer pappa stänga av internetet om en minut, jippie. -.-
aja, måste ändå sova nu för imån blir det tidig uppstigning, ska vara i stallet hela dagen och leda knatte och ha uppvisning, det är ju då hästens dag.
Men jag kommer nog blogga imån kväll tror jag!
hoppas ni haft en roligare lördagskväll än jag, hah ;)
hörs imån, puss :*

deprimerande dag men mysig kväll!

Hejsvejs alla! :) sjukt gött med helg nu, behöver det mer än nånsin kan jag säga! för den här skoldagen idag var fanimej den mest skumma och deprimerande på LÄNGE! asså helt sjukt! typ alla var helt dödströtta och orkade typ ingenting.. (förutom lollo då, haha xd)
nejmen dagen har bara varit typ skum.. även om vi har haft rätt slappa lektioner, förutom idrotten som va hemsk x0 sprang bara omkring i regnet och gjorde massa asjobbiga övningar och sen spelade vi en sjukt lam fotbollsmatch med. blää.
så ingen sådär asrolig fredag idag inte..!
men igår var dock en bra dag! och skoldagen va rätt hyfsad den med! men hände la inget sådär jättespännande i think.. eller tja, vi gjorde ju biologiprovet sista timmen, får hoppas det gick bra, dock kom jag på att jag skrev HELT fel på första frågan, haha fail xd¨
jaja, sen åkte jag då till stallet as usual, och denna gången hade jag tabris igen! å vi övade på kadriljen som vi ska ha nu på söndag dårå.. HAHA alla kommer typ va aasmycket utklädda och sånt och typ se ut som små tomtar xd och sen höll jag på å kissa ner mej lite när dom satte på musiken xd hahah, men det gick åtminstone bra och på slutet satte vi iaf programmet och ridlärarna blev riktigt nöjda och tyckte tillochmed att vi skulle ställa upp i en tävling då man om man är en av dom tre bästa lagen får va med på göteborg horse show, hahaha x) noway säger jag bara.. menmen, det kanske blir lite kul på söndag ändå, om inte allt går åt h-vete haha ;)
men jaa.. vad har vi mer att säga..? skoldagen idag sög ju då rätt hårt, men jag har ändå haft en väldigt mysig kväll här hemma med mamma och pappa och vi har sett på lite tv, kollat hockey, ätit godis, spelat kort och suttit här! :)
och nu ska jag alldeles strax gå å sova för jag är typ helt död x0 ska bli gött å sova ut imån!
dock ska jag och elsa gå på dom andras konfa imån som börjar kl 12 menmen.. :)
men sov så gott så hörs vi imorgon!
puss :*
bjuder på denna lagom snygga bilden höhö xd

soft onsdag ^^

Hallå allihopa! Sorry igen för den dåliga uppdateringen, men igår var det både piano efter skolan, sen hem till thelma, gav henne mat och gick ut med henne, och sen gav jag hästarna mat och sen gjorde jag både hela matteläxan OCH övade inför biologiprovet, så kände att jag inte hade så mycket tid dårå ;) men nu har jag en liten stund på mej tills pappa kommer hem med biologipapprena, hehe var så OTROLIGT smart att jag glömde dom viktigaste sakerna i skåpet, höhö.. så sen blir det hårdpluggning, måste kunna typ 25 frågor + typ 50 ord med -.- morr.. jaja slutpratat om det!
jag har iaf haft vå bra skoldagar som vart rätt skojiga och så! :) har väl dock vart hyfsat normala, igår hände la inte så mycket intressant i skolan direkt.. å sen var det ju full rulle här hemma på kvällen då.
Och jaa.. idag har vart en väldigt chill onsdag måste jag säga! ;) började med spanska, då vi bara började kolla på en film som hette Goal, verkade rätt bra faktiskt :) å sen efter det va det soft eget arbete, där vi bara övade inför provet och hade vår vanliga frågesport, haha x) å sen efter det va det so, då kollade vi oxå bara på film och gjorde nutidskryss typ, och sen efter maten va det svenska där vi bara läser tråkiga klassiker, och sen va det långrast som var rätt galen haha xd jag och elsa köpte bl.a en hel burk med våra favoritkolor från jackson haha :D
å sen till sist var det då mat&bak och det va kul! :) vi gjorde faktiskt asgoda egengjorda hamburgare med hemmagjort bröd, och till efterrätt gjorde jag (haha ingen annan ville/orkade typ) havreflarn :D asagött ;D
å så vart det rätt mkt flumm däremellan som vanligt, haha ;) och sen vid tre fick vi åka hem!
så det va en riktigt go skoldag faktiskt! :)
å sen har jag gjort lite småsaker här hemma, typ vart ute med thelma, hämtat hö till henne, pratat med min moster, ätit mat, kollat på tv osv. :p
men nu måste jag sluta! men vi hörs nog på fredag eller nåt, för imån är det ju ridning!
ha det bäst, puss :*
gaah, godaste kolorna EVER :D :D

yummiee :D

glömde ju att berätta att jag chokladdoppade frukter häromdagen, och försökte ta bild på det med mobilen men ah.. ni ser ju själva vilken underbar kvalité det blev haha xd åhh va jag saknade en grym systemkamera då!
nåväl, ni ser ju vad det är iallfall haha ;) och gott, det var det! sjuuuuukt gott..! dog lite där haha x)
yummiee :D
haha mitt snygga vindruvsspett x)

torsdagen och fredagen!

Okej, då kör vi ;)
haha okej lite fail att jag berättar om nåt som hände för typ fem dagar sen men ah, haha xd
iallafall var torsdagen en bra dag vad jag kommer ihåg!
skolan va la okej, tror inte nåt jättespeciellt hände precis..
men sen åkte jag då till stallet som vanligt och gjorde det vanliga, och sen på lektionen hade vi hoppning i parkeringshagen! och jag hade min lilla älskling northon, som jag tror jag kommer få på hoppveckan v 20, och det gick jättebra! eller ja, han va iaf duktig, haha! jag måste dock öva sjukt mycket på att liksom inte sitta och driva HELA tiden och typ stå upp varannat steg när jag driver (haha, okej det va nog ingen som fattade detdär..) och stå upp efter hindrena!
men northon va som sagt skitduktig och vi hoppade en slags bana med två vanliga upprätstående hinder och sen hoppade vi över stocken med :)
men ja, det va en rätt lyckad hopplektion ändå, och en bra dag! :)
och ja, sen var det då fredag, och vad jag minns var det en bra dag i skolan (förutom att frida å lollo inte va där då), och att det va typ en helt normal skol-fredag :p
sen åkte jag då hem och sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde.. typ säkert va ute med thelma flera timmar och sen kollade jag på lite tv med pappa och sen satt jag vid datan resten av kvällen typ.. haha rolig person jag är xd haha, så det va en helt normal fredag med andra ord! ;)
oj va liten den blev.. aja, kör med denna underbara klassikern på fina hästen :)

Lunes ~

Hejsvejs allihopa! :)
idag har vart en helt okej måndag, särskilt nu i slutet av den!
å skolan va la okej, frida, lollo, elsa och jag hade rätt mycket att prata om nu efter helgen, höhö ;)
men vi hade rätt vanliga lektioner, började dock med UTEGYMPA kl 8 på morgonen x0 asså man dog lite där.. fast det va ändå inte såå farligt haha för vi körde bara typ brännboll, men ändå!
aja, sen slappade vi en hel timme i omklädningsrummet eftersom engelskan va inställd, och då satt vi och kollade på typ 100 avsnitt av "lilla bloggen" på youtube (tack ella!), asså HAHA han är ju kung asså xd vill typ gifta mej med honom, hahha x) helt underbar!
haha, och sen gick vi iaf upp mot skolan, och sen hade vi spanska. Sen va det lunch och sen matte, och sen sist hade vi gymnasieinformation! dock blev man absolut inte mer säker på vad man ska välja bara för det, snarare tvärt om :s nåväl, är ju ett tag kvar iaf, tack och lov!
men sen slutade vi iaf, och sen åkte jag hem till min bror som låg och kollade på film (jägarna 2, blä), så då va jag lite social med honom och vi satt och spelade lite gitarr och piano och så, ända tills mamma kom hem med mat!
å sen åt vi asgod mat, typ hemmagjord planka med skinka, potatissallad, frukt och baguette! (Y) bild kommer! :)
å sen så åt vi även lite efterrätt, eftersom johan åker tillbaks till afghanistan imån :(
men sen gick jag iaf ut med thelma en sväng, och sen gav jag henne mat osv.
Å nu sitter jag här och ska FÖRSÖKA få ihop ett inlägg om torsdagen och fredagen! haha, lite efter xd eller iaf om ridningen i torsdags!
så vi hörs strax, puss :*
bild från igår!

BELIEVE THAT YOU CAN DO IT AND YOU ARE HALFWAY THERE

Hejhejhej alla! :D hoppas ni haft en go helg! för det har jag iaf! har dock inte haft tid att blogga som ni säkert märkt höhö.. så får la se hur mycket jag orkar berätta!
men kan ju börja med att berätta om helgen, får se om jag orkar berätta om i torsdags och fredags med :)
men det har somsagt vart en väldigt go helg! igår vaknade jag, åt frukost och sen va jag typ ute med thelma i flera timmar! sen vid halv två tog jag och elsa bussen ner till gränna där vi sen kollade på grännabornas (?) konfa! haha den va rätt rolig, särskilt när alla skrattade ut linnea, hahahah xd haha nädå ;) men den va la rätt kul åså! sen fick vi ju underskrift med, hehe ;P
å sen tog vi bussen hem igen, och sen skjutsade pappa oss hem till elsa, där vi egentligen skulle haft ett litet grillparty trillsammans med elsas syster och hennes kompisar, men det blev lite ändrade planer när ingen av oss fick upp tändvätskan, HAHA xd så det fick bli "vanlig" kyckling och klyftpotatis istället, inte helt fel det heller (särskilt när inte jag och elsa behövde göra ett skit haha) ;)
å sen hade vi då en mkt trevlig middag, och sen en mycket trevlig kväll där elsa och jag typ bara pratade, ringde frida och lollo, åt popcorn, kollade på massa olika tv-program och konstiga filmer och avslutade kvällen med två avsnitt av jersey shore :D haha, gud va jag saknat det :') efter typ 2 veckor haha x)
och sen när det va slut vid typ halv tolv ringde jag mamma och så kom hon å hämtade mej en stund senare! :)
men det va en riktigt mysig kväll!
Sen idag har jag väl inte gjort så mycket alls egentligen, men det har vart en mysig dag ändå!
började dagen med ännu ett besök i kyrkan, i bunn denna gången (sjukt mkt mysigare) och därmed har jag klarat av alla tolv gudstjänster, yeyy :D dessutom va det inte så farligt, utan rätt kul för vi konfirmader (albin linda och william va oxå där) satt och typ skrattade åt prästen och jag och elsa höll på å dö lite där med x'd så det va rätt festligt, hahah ^^
å sen åkte vi hem, och sen fikade jag lite och sen va jag ute en dryg timma med thelma och vi gick på lite äventyr hehe ;) gick bl.a och hälsade på dom andra lammen, alltså hennes halvsyskon, fast dom brydde hon sej inte om, och sen pratade vi med min kusin lite, och sen sprang vi runt på massa ängar och hade det allmänt gött, mitt lilla lamm och jag haha ;)
å sen efter det klippte jag lite gräs och sen gick jag in, pluggade inför biologiprovet och sen gick jag ut och matade thelma och sen va jag ute med henne och vi busade runt i mosshögarna som pappa bildat, det tyckte hon va dökul haha x) å sen kom min bror hem igen och då åt vi och sen pluggade jag lite till och sen dess har jag suttit här! :)
å nu ska jag strax spela på pianot och sen sova :)
men ska se om jag hinner skriva ett inlägg om torsdagen och fredagen (om jag nu kommer ihåg va vi gjorde då haha)
så vi hörs kanske senare!
puss :*
lite bilder från vår lilla utflykt!
så fint!
haha det lammet äter på ALLT hon kommer åt.. x)

ofc..

asså SÅKLART va ju pappa tvungen att stänga av internetet precis just nu, så det sket ju sej IGEN -.- gaah blir så jä*la sur :@
jaja, får la ta och skriva om gårdagen och idag imån istället då -.-
nåväl, sov så gott alla!
puss :*

onsdagen!

Heejsan allihopa! :) haha, säger som vanligt nuförtiden, sorry för dålig update!
menmen, nu är jag här iaf så nu kan jag skriva om de tre senaste dagarna (hann ju inte skriva om i onsdags!)
så vi börjar med i onsdags, som var den första skoldagen för denna veckan! :)
och det var la en okej dag i skolan vad jag kommer ihåg, rätt slapp typ då vi bara kollade på trippelbollen den sista timmen. Å sen hade vi sån tur att vi fick sluta en timma tidigare, så då kom då jag, elsa och frida in till stan en timma tidigare med! :) å när vi först kom dit så hoppade vi av vid rhodos, och tog en familjepizza där :p sen satte vi då igång med vårt letande efter konfaklänningar! och guuud va svårt det va!! asså det fanns typ massa klänningar men inte alls många som va snygga eller passade.. -.- som det brukar va i affärerna i jkpg, iförsej.. men ah, så då sprang vi runt där i flera timmar i värmen (va typ 25 grader!) med våra klackskor och letade och letade.. dock var det ju inte bara konfaklänningar vi kollade på, utan lite allt möjligt, typ skor, linnen, shorts osv. Dock hittade inte jag nånting alls, förutom ett par väldigt behövliga mjukisbyxor!
men hittade iaf en eller två möjliga klänningar på once, som jag kan tänka mej att köpa om jag inte hittar nån annan. Men det tar jag en annan dag när mamma är med! :)
men det va iaf en rolig shoppingrunda även om mina skor i princip dödade mej, och vi hade det väldigt trevligt när vi tog en liten paus, satt i solen och åt toblerone-mcflurry och bara hade det gött! :D dock var avlutet på shoppingrundan något otrevligare.. precis innan bussen kom så satt vi vid kanalen och solade lite, och plötsligt så kom det nåt vitt kletigt flygande uppifrån, som landade rakt på min sko. SÅKLART va det en jävla mås som skitit på mej (kom på byxorna oxå och på elsa)! å vi bara gallskrek och elsa torkade desperat av sin skit på byxorna med sin gympatröja, HAHAHA x''d men asså fyfaan va vidrigt det va! xO hahaha.
men sen åkte vi iaf hem och sen va jag typ ute med thelma resten av kvällen :)
asså FYYYYYY! xdd

tar det imån/på fredag!

ojdå, nu blev klockan mycket, måste stänga av :/ men jag skriver om dagen imån eller på fredag istället!
ha en fin kväll alla, puss :*

goa dagar! :)

Heej allihopa! :) måste bara säga att denna usla uppdatering tyvärr nog kommer hålla i sej ett tag.. :/ har så himla fullt upp nu med thelma och så, för hon behöver nämligen komma ut och göra av sej sin energi (finns MYYCKET av den..!) och matas.. så det kanske inte blir uppdatering varje dag precis.. menmen, nu tänkte jag berätta lite om vad jag haft för mej de senaste dagarna! :)
hmm.. vi börjar på måndagen :) ehmm..dock kommer jag inte precis ihåg vad vi gjorde då, höhö.. men jag tror det va då det va så himla varmt! jo det va det ju! juste, då låg jag typ och shtekte halva dan i en solstol med thelma bredvid mej! haha blev så sjuukt bränd på näsan så ser ut som rudolf med röda mulen nu xd fyfan.. haha, men det va iaf asgött å bara ligga där i värmen :D sen på eftermiddagen kom min kusin hit, och då typ satt vi oxå ute och bara pratade skit och solade :) sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde mer efter det, men nåt va det ju ;) va typ ute asmycket med thelma åså tror jag :p men sen på kvällen åkte vi allihopa till majbrasan endast för att lyssna på pappa och kören, och så fort de va färdiga åkte vi snabbt hem (hatar såna där saker, haha..bara massa småbarn och bonnläppar överallt xd) och sen hade vi en skitmysig "kräftskiva" hemma hos oss, tsm med mina kusiner, haha :D okej, kräftskiva nu låter skumt men pappa hade typ fått massa kräftor av nån så ah.. ;) men det va iaf askul och jag, tinna och min kusin satt typ och kissade ner oss av skratt hela tiden x''d asså gud vi är galna xd haha nåväl!
det va valborgsmässoafton det! :p
Sen igår va oxå en mycket trevlig dag! Tillbringade största delen av den hemma hos ella, och vi hade det riktigt sköj! :) vi red en rätt lång runda, (första gången på majken, ellas "nya" häst, jättefin!) å sen så typ bara satt vi ute i trägården och pratade och sen kollade vi lite roliga klipp på youtube med ;) och sen vid fem typ åkte jag hem, tog ut thelma och sen åt vi, och sen typ va jag ute resten av kvällen med thelma och sen klippte jag även gräset! *duktig* ;)
så det va la min gårdag det! :) och sen tänkte jag berätta om dagen idag i nästa inlägg :p
haha snacka om gött! ;)