tåtorp! (haha fult namn)

Hejsan allihopa! :)
sorry för dålig uppdatering (=ingen uppdatering alls) nu i helgen, men har ju då spenderat hela helgen tsm med päronen på ett ställe som heter Tåtorp som ligger vid göta kanal! :)
och det var en trevlig liten "mini-semester" faktiskt! :) så kan väl försöka mej på att återberätta lite av den! :)
men det började då att man fick stiga upp tidigt i lördags morse, för att duscha, packa färdigt och sådära. Å sen vid typ halv elva åkte vi iväg dårå!
Å första stoppet blev vid nån kyrka som mamma och pappa var TVUNGNA att kolla in av nån anledning?! x0 haha jaja, då satte jag mej inne i kyrkan och spelade lite piano så det ekade i hela kyrkan, haha x)
å sen efter det drog vi vidare till Hjo, där vi skulle äta lunch!
Fast först fick jag gå och kolla i min absoluta favoritaffär, Hem och Hobby, en stund :D och såklart hittade jag TUSEN olika saker som jag ville ha direkt, men sen när mamma och pappa kom tillbaka så fick jag typ fem sekunder på mej att välja vad jag ville köpa, så tillslut blev det en såndär suuupermjuk fårulls-filt (inte äkta dock!) som jag alltid velat ha, som va på rea, och sen köpte även mamma en superfin hissgardin med rosor på till mitt rum! (bilder kommer) :D
sen efter det gick vi och åt lunch på ett jättemysigt kafé, och sen tog vi en glass på vår favotitglasskiosk i Hjo :)
å efter det gick vi lite i stadsparken och sen handlade vi lite mat till kvällen.
Sen åkte vi då mot vandrarhemmet där vi skulle bo, och efter typ 45 min va vi där!
Å det va superfint verkligen! Fräscht och jättemysigt :) så när vi kom dit "checkade" vi typ in och fick rummet och så, och sen bäddade vi och sen låg jag och läste VR uppe på mitt lilla loft, hihi ;)
Å sen efter jag legat där typ två timmar och tjockat mej med naturgodis och godis, så drog mamma och pappa ut mej på en liten cykeltur längs göta kanal, å det va la fint åså :) dock inte så fint väder.. men det va lite coolt när en såndär båt kom hehe ;P så försökte ta lite bilder som kommer sen ;)
men sen när klockan va typ halv tio så cyklade vi hemåt och sen hade vi en mysig kväll på rummet där vi spelade kort och drack te åså :)
å sen va det dags å sova ;)
(tar fortsättning i nästa inlägg as usual!)
cafet där vi åt lunch! :)
den stora båten!
haha va liite pinsamt att stå där på dendär lilla "ön" när en båt kommer med typ 100 pers som står och stirrar och FOTAR en?! x0
hehe var tvungen å rista in.. ;D
vandrarhemmet!
blir mer bilder sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback