it's friday friday :D

Sådärja, det blev iaf två inlägg om gc ikväll, bara 2½ kvar typ hah ;)
Men tänkte bara berätta lite om dagen och sen lite om gårdagen med, somsagt! 
Och denna dag har vart så bra och go som fredagar brukar va! Har inte haft superjobbiga lektioner och inget har vart sådär jättejobbigt heller så ah ;)
Men orkar nog inte dra igenom alla lektioner, men hade dom vanliga, först kemi (sjukt tråkigt), sen matte (även det sjukt tråkigt men hann färdigt kapitlet iaf, weehoo!), sen svenska (oxå tråkigt, gick bara igenom massa inför nationella typ) och sen engelska innan maten, som var riktigt go då vi endast kollade på ett program om judar som bor i england och så fick man se lite hur deras vardagsliv ser ut och alla högtider och sådära, rätt kul faktiskt och man lärde sej många nya saker (bl.a att om man blandar kött&mjölkprodukter så ruttnar det typ i magen eller nåt?! EUW!!)
Men ah, och sen hade vi då lunch, och sen hade vi sista lektionen som var so dårå. Och det var en sjukt rolig lektion, eftersom jag&elsa satt nästan hela tiden i grupprummet och "jobbade" med vårt religionsarbete.. Eller ja, det vi gjorde va typ å sitta i grupprummet och skratta, prata och skrika så det hördes över hela klassrummet (tydligen) hehehehe ;P nämen så den lektionen var typ hur go som helst! ;D
Å sen slutade vi dårå! :) å sen fick jag&elsa vänta i typ en halvtimme, men det gjorde dock inte så mycket eftersom vi hade världens bästa sällskap- varandra! hahhaha. 
Nämen så det gick ju rätt snabbt ändå, och sen tog vi bussen till ölmstad och sen den proppfulla, varma och jobbiga lillabussen hem, där man aldrig får sitta jämte varann heller :( Jaja, det va gött å komma ut sen iaf ;)
Å sen gick jag hem, gjorde lite mat lite snabbt, åt, kollade i tidningen, och sen spenderade jag typ hela eftermiddagen vid tv'n med en påse naturgodis i knät och så kollade jag på massa ASGOA barnprogram, typ supersnällasilversara och stålhenrik haha, och sen amigo och sen WILDKIDS!!! BÄSTA ju!!! :D haha!
Å sen gjorde vi minipizzor och kollade på mer tv ;) å nu sitter jag här och ska kolla gg, för första gången på EVIGHETER!! :D Men skriver om gårdagen typ imån, men hoppas ni får en grym helg! Jag ska göra lite olika saker, typ rida med ella, åka till stan å kanske bowla/spela badminton eller nåt å lite sånt, så det blir nog sjukt bra! 
Men vi hörs! Puss på er! :*
bild från sista kvällen på gc!
 
 

Kommentarer
Frida ;D säger:

Sv:
Tack! hehe jo, sötast ju!! <33
Åh ja! grymmast! ja absolut vi MÅSTE hitta på massa! speciellt under sommarn! ;D <33
puss :* <33

2013-01-12 | 12:32:00
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback