Mellandagarna!

Å sen var dom tre dagarna innan vi åkte till grancan otrooligt sega och sen på köpet blev jag typ dödssjuk två dar innan vi skulle åka.. fick ont i huvudet, ont som satan i hela kroppen, hög feber, frossa osv, så antagligen var det influensan jag åkt på. Men trots det gjorde jag ändå rätt roliga saker, för på onsdagen var jag och bästa kusinerna hos vår äldsta kusin Björn och hans fru Marie (tyras mamma och pappa alltså) i deras nybyggda hus och fick lite rundvisning där! Var askul å äntligen få se hur det ser ut inifrån med, och från utsidan ser det snyggt ut men insidan  var HUR fin som helst!! Asfräscht, högt i tak, superfina rum med superfina möbler, det var stort och jättelyxigt! Å sen hade vi ju världens bästa underhållare tyra där med som sprang runt och sjöng i sin nya mikrofon, öppnade gamla julklappar och visade oss massa saker, haha! Åh så söt hon ääär! Sen sa marie&björn att jag gärna skulle få vara barnvakt åt henne nångång för dom tycker vi kommer så bra överens haha, naaw! :')
Nejmen så det var jättekul!
Sen dagen efter hade jag, mamma&tinna heldag i stan med shopping på a6 (fick med mej pyjamasbyxor och svarta "skinn"byxor å lite annat smått hem) och sen på kvällen käkade vi ASGOD mat på Coffeehouse by George (tog mozarellapasta med tomatsås, så jä*la gott! + sviingod frappe!) och sen fick vi skynda oss aset för att hinna till filmen började vid åtta. Och sen då satt vi i nästan tre timmar och kollade på Bilbo. Och eftersom man nästan bara hört dåligt om den så hade jag ju NOLL förväntningar, och visst, det är inte min typ av film och den kunde vara rätt seg och så ibland, men jag tycker ändå den får godkänt. För SÅ kass var den inte, utan den var rätt lik Sagan om ringen (på både gott&ont) och så kändes den ändå inte SUPERlång, även om den var det.. Så tycker ändå den får typ 2½/5 i betyg av mej ;)
Det som var helt sjukt surt var då att min feber var som högst då antagligen, för jag satt och hackade tänder under i stort sett hela filmen, och frös som en jäkla hund som om det var typ -40 därinne, så kände att jag höll på å avlida av kyla där + att jag hade så fruktansvärt ont ÖVERALLT.. :( så det var riktigt surt.. Menmen, sen vid elva ungefär var den slut och så åkte vi hem, och sen sov jag i typ 12 timmar den natten. vilket var riktigt bra eftersom febern gått ner rejält dagen efter! Så på fredagen mådde jag ändå rätt okej, kände dock av mina lymfkörtlar nåt enormt så trodde jag hade cancer eller körtelfeber eller nåt där ett tag, för dom var stora som jäkla bollar eller nåt typ.. :s sen fick jag värsta bölderna på hakan med, som dock försvann ett par dar senare. 
Men ja, så efter en hel massa ipren och alvedon så blev jag friskare och friskare och det var bra eftersom jag var tvungen å packa hela dagen eftersom vi skulle åka dagen efter dårå! Så den dagen gick typ helt åt å packa å försöka bli frisk. 
Å jaa, sen på lördagen drog vi ju dårå! :D Men det tar vi en annan dag, när jag fixat med alla bilder osv! Men nu har ni fått en stoor uppdatering om min jul haha! x)
vår nya tv, som jag både gillar och ogillar för den är så annorlunda mot vår förra haha, men bra bild är det iallafall ;)
världens goaste frappe! 
lååååång packningslista.. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback