Dag tre på gran canaria- nyårsdagen!

Tjenamors allihopa! :D hoppas er fredag har vart och är bra! Min har vart bra hittills, gör dock typ ingenting nu ikväll som vanligt haha.. men tänkte iaf hinna göra typ 2 grancan-inlägg och sen kanske nåt om idag och gårdagen :) men vi börjar med gran canaria, där vi nu är på nyårsdagen om jag minns rätt ;)
Och den dagen var en väldigt skön och slapp dag, som nästan helt tillbringades på stranden!
Men dagen började som dagen innan, att mamma och pappa gick iväg på långpromenad. Då gjorde jag lite frukost åt mej, å sen vid elvatiden kom Tinna bort, och då gick vi ganska direkt ner till stranden! Sen när vi kom dit hade jag SÅKLART glömt handduk, och mamma och pappa kom inte förrens 3½ timma efter typ, men som tur var kom Micke å Linda å dom, å så fick jag låna en sarong att ligga på tills mamma å pappa kom med min handduk haha ;)
Men vi gjorde dom vanliga sakerna på stranden, solade, badade, åt glass och pizzaslice, läste osv :)
Sen då vid typ tre kom mamma&pappa slutligen dit, och då solade vi lite till och köpte smoothie och så (svindyr, typ 45 spänn), och sen gick vi hemåt vid femtiden. När vi kom uppför berget (fick REJÄLT med motion när man gick upp för dom typ 400 trappstegen dagarna i ända från strandpromenaden å upp till oss haha) så gick jag och mamma till affären och köpte lite mat och sånt, och sen gick vi hem och lagade "nästan-3rätters" haha, med sparrissoppa (från knorr haha) till förrätt och sen jättegod omelett till varmrätt, och sen efter maten gick jag själv bort till affären och köpte världens godaste mandelchoklad (som jag ALLTID blir beroende av så fort vi är i spanien haha) och lite ljus, och sen gick jag hem å så hade vi en mysig kväll hemma med uno, lite tv och så! :)
strandhäng-bilder :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback