awesome film :D

Okej alla, tänkte lägga ut trailern till filmen Step Up 3D, som vi såg igår! den va GRYM asså, alla måste se den!
(Åtminstone trailern... ;))


konfa och party ;)

Och igår va oxå en mkt trevlig dag! :D
började dock sådär trevligt, fick gå upp vid åtta typ, för vi sen skulle va i församlingshemmet kl 9, för vi skulle hjälpa till så vi får rabatt inför trysil dårå..
men det va bara å köra ;) från 9-16 så målade vi ett helt källarrum, hjälpte mia med lite listor och målade en jäättefin busshållplats-skylt till en pjäs haha ;) kan ju säga att målningen va det mest ansträngaste (heter det så?! xd) ;) stod å målade i typ mer än fyra timmar..! xO men jaja, det gick ändå bra och det gick ändå hyfsat snabbt ;)
och sen vid fyra åkte jag direkt hem med elsa, å då fick vi lite bråttom för vi va tvungna att göra iordning i dräng-stugan innan frida å lollo kom, men vi hann ;)
och jaa, ska inte berätta så mkt nu för det orkar jag inte, men kan säga att vi hade en skitkul kväll/natt/dag, med jättegod mat, räääättt så mkt 'snacks' (cupcakes, kladdkaka, cookies, snickerskakor, munkar, riesens, nutella, sura bilar, chips och läsk! :D vi är så jää*la feta xd), massa musikal-filmer, flumm, och en busig kattunge ;)
haha ;) nämen vi hade det sjukt kul, temat på partyt skulle varit typ kak/bak-tema elr nåt, men förvandlades sen till musikal-tema haha xd för av nån anledning såg vi BARA musikalfilmer haha x) vi såg på grease 1&2, dirty dancing, step up 3 (förjävla bra film asså :o alla måste se den!) och high school musical 2 (heheheheh xd) barnsliga? nää ;)
hahaha nä men det va sjukt roligt iaf! :D
å jaa..vi va där till tre, å sen så åkte vi hem, och jag åt mat, övade på dressyrprogrammet, och nu har vi spelat uno, mamma, pappa, tinna och jag hehe, och nu så sitter jag här och ska väl typ..se om det finns nåt roligt att visa er på bloggen ;)
men tog jättelite bilder under partyt tyvärr (kmr aldrig ihåg det :@) men tog lite på allt som vi åt, haha xP
heheheheh jaa, dethär va då det vi tjockade i oss under kvällen... x'd
elsas fina hemmagjorda munkar! :)
hehe aa JÄTTETYDLIG bild på fridas snygga cupcakes! ;)
även denna suddig men såhär mysigt hade vi det igårkväll iaf! :D

grym helg :D

Hejsan alla! :D
Nu under helgen har jag typ haft bloggpaus eftersom det vart full rulle hela tiden! :)
men det har varit en grym helg iaf!
började då i fredags med bio och fika med lisa och tinna! :D va skitmysigt! först så shoppade vi då lite, köpte bl.a prestent till elsa :)
sen vid fem va vi tvungna att få till bion och hämta ut biljetterna, och så köpte jag godis, hehe ;)
och sen vid kvart i sex började den dårå ;)
och den va verkligen jättebra! dock hade den ett SJUKT dramatiskt och sorgligt slut, så det drog ner beyget lite..en film ska ju sluta lyckligt liksom! men annars va den kanon! :)
sen efter så gick vi först till Johans, dit vi brukar gå och fika, men sen såg vi att det dels inte fanns chai-latte, som tinna och lisa ville ha, och sen så va det så jäkla dyrt där så vi drog till waynes ist! :)
å sen satt vi där och drack chai-latte och varm choklad å åt muffins, och satt och pratade och flummade och pratade om allt mellan himmel och jord haha ;)
och sen vid typ halv nio så drog vi oss hemåt och såg på hellenius hörna! :D haha älskar det! särskilt viktoria & daniel hahahahah x)
men det va en jättemysig fredagskväll iaf!<3
haha skitsuddiga bilder men skit samma ;)
hhaha random bild jag tog på ett fint träd hah ;)
waynes coffee<3

mys i stan med dom bästa!

Och idag har vi lite besök här, av stinas kompisar anna och oskar :)
så nu ska vi strax göra mat, och sen efter det så åker jag, min kusin och syster in till stan och shoppar lite spa-grejer som vi ska ha till vår spakväll, och sen lite andra saker :)
å sen vid halv sex ska vi se En dag på bio! Hoppas den är bra! :)
å efter det så ska vi fika på nåt cafe! :D ska bli så himla gött med tjejkväll!
så det blir nog skitmysigt :)
men nu måste jag gå, men vi hörs nog...typ på söndag tror jag..eller imån om jag mobilbloggar, få se!
men ha det bra allihop!
puss :*
+
+
+
= helt f*cking AWESOME! :D

ridningen!

Hallå alla! :D
just nu sitter man i väntan på att mina nutella-cookies ska bli färdiga i ugnen! :) bakar nämligen till på lördag, då elsa ska ha partey :D
hoppas dom blir goda! ;)
men i väntan på det kan jag berätta lite om ridningen igår och planerna från resten av dagen! :)
Jao igår så hade jug ju lille crut igen, och denna gången övade vi på galopp-delen på dressyrprogrammet vi ska rida nästa vecka! och jaa.. det gick väl sådär, haha xd asså han blir typ supertaggad när han ser de andra sätta igång i galopp, å då sticker han iväg som fan asså, så i början gick det verkligen kasst och han böjde sig utåt HELA tiden verkligen -.- men sen efter en i gruppen ramlade av och nästan blev trampad av hästen (:s), så gjorde vi det två och två ist, å då gick det mkt bättre! :) så jag känner mej ganska säker inför nästa vecka iaf, eftersom man rider en och en då (LC1 rider man) :]
Jaja nog om det!
Sen så vart det hem, kollade på robinson, åt nutellamackor och så och sen kunde jag lägga mej så sent jag ville ju, hehehe ^^
haha hade ingen aning om vad jag skulle ha för bild så här har ni en mkt tjusig bild på mej och northon från...typ i våras eller när det va ;)
haha och ja, det är bara 60 cm men mobbas inte ;)

svar på kommentar!

duvetjag! ;) om sjukt go dag hahah:
haha, bilderna!! xD
skulle inte förvåna mig om han satte gaffeln i mitt öga!? :O haha, ;D <33
Svar: hahhahahaha veeet..! xD
haha gud nej! :O hahhahaah x)<3



i stallet

Hallå eller ;D Just nu sitter man i stallet och tråkar, har nyss ätit lite. Men har vart en kort och bra dag, och just nu är jag överlycklig för NU HAR JAG HÖSTLOV :D iiih! :D Sååå gött!! (Y) Men jaa, är väl inte så mkt att berätta om dagen egentligen, förutom att den varit slapp för vi missade engelskan, för de va storsamling, å sen kollade vi bara på film på svenskan, å sen va det bild, sen lunch (chicken bits!) å efter det lite slapp musik å sen till slut kort matte! :) Å sen firade Elsa å jag lovet med att köpa japp på Ica :D Å nu sitter jag här! ;) Men nu ska jag byta om å så, men hörs imån! Puss ;* Ingen bild tyvärr..

1 dag kvar :D

hej igen haha ;)
okej, hinner inte berätta alls mkt om dagen, så tar det lite kort nu :P
men det har iaf vart en helt okej dag, inte lika kul som igår dock haha, men ändå hyfsad ;)
började med spanska, sen va det eget arbete, sen so där vi hade typ fn-bingo elr va fasen det nu hade, och jag vann en polkagris :D en stor asså! ;) dock blev jag lite besviken när jag märkte att typ hälften av klassen oxå fick.. :/ haha men jag va först iaf! ^^
haha, men ah!
sen va det svenska efter lunchen, då satt vi bara å spelade wordfeud igen för mer än hälften av klassen va på atlantis spa (:o) och gymmade med elevens val :P men det va asgött iaf :D
å sen så gick vi till ica och köpte yoghurt så vi inte skulle bli så trötta på den lååånga bildlektionen som vi har sist på onsdagar ^^ men den gick snabbt ändå, vi gipsade våra händer så det va skoj :)
men jaa, det va la det som hände i skolan typ, och sen så åkte jag hem, slappade lite, åt mat som syrran lagat, och sen så har vi bara myst nu under kvällen :)
haha å så har vi ju sett på bonde söker fru, och ni som kollar på det vet ju han gubben som ser ut som 60 typ fast
han är typ 50? x) tinna ba: oj, har han blod i pannan?! :o oj, nej det va visst en rynka.. xD hahahahah xd
aja, nu ska jag se hawaii five-0, sista programmet nu :(
jaja, men hörs på fredag!
puss :*
en sånhär världens-barn-polkagris vann man :D

sjukt go dag hahah

Hallåååå alla glada :D
läget?! ;)
har tyvärr inte hunnit uppdatera bloggen sen i måndags för igår hade jag piano och när jag kom hem va jag bara med syster :)
men iaf så har det varit två asgoa' dagar, särskilt igår haha :D
asså gud, typ bästa och flummigaste tisdagen i historien x'D
haha orkar inte berätta allt direkt, men kan säga att hemkunskapen var... helt hysterisk x'd
hahahahahhahahhah, t.ex så¨kan jag ju berätta en liten sak som hände under den helt galna hkk'n xd
det va såhär då, att johansson, lite weird som han är, kom fram till mig och frida med en gaffel i handen och sa till frida ba: du, kan inte jag typ få dra ut ditt öga och sen äta upp det? HAHAHAHHAHA xd ah bara det va ju helt stört, hahah men ah, sen förbättrades situationen ännu mer när björn kom in och ba: Nä men oh så trevligt!! :D HAHAH han syftade ju då på sakerna vi bakat men ÄNDÅ, asså hahahhahahahhahahahahhahaa x'D vi höll på å dö... x''d
hahahhaha ah, å sen hände det typ miljoner mer saker den lektionen men ah..det tar vi inte nu x)
men det va iaf helt sjukt kul och jaa, sen fortsatte den underbara tisdagen, haha ;)
för sen hade vi nämligen jättekort matte, och sen till slut såg vi på "Surf's Up" på svenskan, hahah, nån som sett den? xd asbra jue, handlar om en pingvin som är grym på att surfa! :D hhaha xd
och jaa, sen slutade vi efter det ;)
så det enda negativa med den dagen va la so-provet som vi gjorde på morgonen, men jag tror ändå det gick hyfsat denna gången, bara att jag slarvade på fråga 1 kom jag på sen...jaja!
menmen nog om det! :)
sen gick jag då till pianot, å det gick la som vanligt typ hah, och sen åkte jag t ölmstad med 101an och sen körde svenne hem mej :D så himla gött att han bara typ kör hem en när man vill (y) haha ;)
och sen på kvällen hade jag och tinna myskväll med family guy (ofc! vår favorit;)) och sen kom mamma hem med
en sån där rocky-road-kaka, ni vet en sån chokladkaka med marschmallows, jordnötter och dumle i?! :D haha så jäääääkla gott! (Y) och onyttigt, menmen ;)
men det va iaf asmysigt å ikväll blir det samma typ, bara att vi ska se på bonde söker fru idag och göra smoothie ist! :D
hehe, men oj jäklar va långt det blev igen hahah men skit samma, läs om ni vill! ;)
haha justee...måste ju skriva lite om idag med hehehehhe....men det tar vi sen!
hahaha en bild från igår...ja ni ser ju hur normala dom är.. x'd
öhm ja... xd
haha omg kom på att jag nog skulle råka lite illa ute om dom fick reda på de här bilderna...så schhh! ;)

NEVER LET THE REALITY GET IN THE WAY OF YOUR DREAMS

Hej alla! :)
tänkte bara skriva lite om dagen :)
har varit en bra måndag, flummig som vanligt xd serriöst, det är nåt med måndagar asså...?! x)
haha ;)
nej men började med rätt rolig idrott, vi hade basket för sista veckan, och körde nästan hela lektionen fia med knuff, haha ;) och vi va så duktiga så vi VANN! hahahah fan har aldrig spelat så oärligt i hela mitt liv xd vi hoppade över typ varannan, och stod alldeles för nära korgen å gud vet vad...haha, men det va lucas fel! ;)
haha, och sen va det engelska, då hade vi hör-diagnos.. :/ lagom kul, men jaja, har inte så svårt för det så får la hoppas det gick hyfsat!
sen va det spanska, rätt slappt ;] fick veta att jag fick A på provet vi hade för nån månad sen, GÖTT! (Y) så det kompenserar lite med mitt rätt kassa resultat på fysiken, ;)
och efter maten va det matte med pappa, och sen hl-tid där vi övade inför so-provet imån! usch, får se hur det går :S
Jaja!
Sen så åkte jag hem, snackade med syrran lite innan hon åkte t stan, och sen har jag typ sett på family guy å på nån rätt weird film på 4an, haha, och så har jag gjort lite läxor och gett hästarna mat! :)
men blabla, nu sitter jag å tjötar igen haha, förlåt!
nu ska jag se på halv åtta hos mej! :D
hörs antingen imån eller på onsdag!
puss :*
haha gillar att ta kort i omklädningsrummet av nån anledning..? xd

svar på kommentar!

duvetdendär! ;) om höstiga bilder! :D:
SUPERFINA BILDER!!! ;D <333
Svar: Ska du säga..!!!! :O ;D
mina bilder är mobbade xd dina är ju skitfina frida! <3

go söndag ;)

Halluu alla! :D
Idag har man hunnit med ett x antal saker kan man säga, t.ex har jag hjälpt till på dop, fikat, gått långpromenad med syrran, fått en katt efter sig som följde med mig ända hem, fått gå tillbaka med katten dit den hörde hemma, hjälpt mamma med smulpajen, ätit mat, ramlat av en gunga när jag skulle ta en bild (HAHA), spelat piano, övat inför so-provet, gjort spanskaglosorna och sett på family guy med sis! :D
Jaa, det är i stort sett vad jag gjort idag! ;)
tycker jag varit väldigt duktig å hunnit med allting ^^
å så är jag stolt över att jag inte gjorde bort mej totalt när jag skulle ta upp kollekten på dopet, haha ;)
nejmen det har vart en riktigt go dag faktiskt! så som en söndag ska vara! :)
men imån är det skola igen, dock bara fyra dar eftersom vi får höstlov redan på fredag!! yeeey :D
så jag känner på mej att detta blir en rätt awesome vecka! ;)
men nu måste jag gå å ta kvällsmat, men hörs imån!
puss :*
haha denhär lille skiten va ju såklart TVUNGEN att kuta efter mig ända hem... x)
och här har vi bildbevis på att jag gav mig an det livsfarliga uppdraget att ta bild på mina ben/fötter samtidigt som jag gungade...och ja..ni hörde ju hur det gick... xd

svar på kommentar!

Ella :) om hahahhaha GRYMT!:
Ååh jag vet, den ä bäst o jag älskar Lill-bagge :D<3
Svar: Hahahah gud ja! xD och alexander bard hahha xD<3

höstiga bilder! :D

Jao här kommer då lite bilder från förra helgen då jag gick ut i naturen med pappas system :)
kan ingenting om slutartid, iso, bokeh och allt va det nu heter, så dessa bilder har inga inställningar eller nåt, gick bara runt och knäppte lite ;)
så jaa, enyoy! ^^
faan, nu blev det bara tre jättesmå, å ändå tog det skitlång id å ladda upp dom :@
jaja, lägger ut de andra en annan dag, nu måste jag sluta!
men vi hörs imån tror jag!
puss!

hahahhaha GRYMT!

hahahhahahaha kolla in detta xD så jävla klockrent! xd i slutet, så jäää*la bäst xD
hahahahah xdd

å igår.. ;)

Och sen igår va en jättebra fredag faktiskt! :D så himla slappt!
började med spanska, som vi iofs hade med lila tanten IGEN, gah, men jaja, vi stod ut iaf ;)
sen efter det gjorde vi som vi alltid gör på fredagar (typ!), gick till ica och köpte digestve-choklad, och sen gick vi ner till "vårat" omklädningsrum, satte oss där och flummade och lyssnade på musik och såg på familiy-guy klipp xD haha, så himla go är den rasten! ;D
jao, å efter det va det idrott, som inte va jättejobbig, men hade en hinderbana med ändå rätt svåra saker, som man fick jää*ligt ont i kroppen av efteråt, märkte jag i morse...! xO ;)
jaja, sen va det lunch, sen so där vi bara övade inför provet vi har nästa vecka, och sen till slut en riktigt slapp fysiklektion där vi bara fick reda på våra provresultat, fick som väntat INTE bra resultat, (inte sämst, men ändå) eftersom jag 1: inte hade råpluggat direkt, 2: jag suger på fysik, och 3: det va ett skitsvårt prov och nya betyg, så aah.. xd
men men, får satsa på de ämnen jag har lättare för helt enkelt! ;)
och på so-provet SKA jag få A har jag bestämt! ;D haha, lycka till! ;)
jaja, men sen hade vi bara lite eget arbete resten av lektionen eftersom john "va lite tung i huvudet", HAHA! xd
men jaa, riktigt slapp dag i skolan som sagt, å sen va det myskväll med familjen med skitgod hemmagjord pizza, idol, hellenius hörna och naturgodis! (y)
haha tog en liten bild på mitt "vackra svall" jag hade i morse, och konstaterade att slingorna från i somras fortfarande sitter i, lite iaf ;)
dock så va det ju såhär ljust i somras, så lite skillnad är det ju...

i torsdags :P

jao ska bara skriva lite om de två senaste dagarna dårå ^^
i torsdags va det en riktigt go dag! började med engelska, där vi bara satt å diskuterade lite i klassen om vårt läsprojekt vi haft den senaste månaden, så det va inte så farligt ;)
sen så va det svenska, där vi då har filmkunskap!
efter det va det bild och jaa, det är ju rätt chill det med ;)
å efter maten va det musik, då övade vi bara på puls och takter, och redovisade lite, å sen hade vi kort matte som vanligt, och sen bar det av till stallet, precis som vanligt det med ^^
och jaa, det blev en hyfsat lyckad lektion, hade min lille älskling CRUT som jag inte haft på år och dar, och han va duktig som vanligt, han va bara väldigt uppstressad och töntig för det blåste och han tyckte det va jätteläskigt att gå förbi domartornet xd å så stack han iväg en gång i galoppen haha, men annars va han snäll! ;)
dock blev jag väldigt olycklig då essi sa att jag börjar bli för lång för crut nu :( så jag får bara rida dressyr på honom nu det sista.. :/ jaja, hoppas jag får honom på dressyrveckan nästnästa vecka! :)
men jaja, nog om ridningen nu!
sen så va det bara en lugn myskväll hemma med robinson som vanligt!
:)
lilla sötisen! <3

skola på en lördag!? :O ;)

Halloj alla! :D
allt bra med er?? :)
här är det finfint, trots att man va en sväng i skolan på förmiddagen dårå ;)
men det va inte så farligt, hade bara två lektioner som va 45 och 50 min var, å det va bara lite spanska först, och sen hade vi musik, fast det va rätt pinsamt, spelade nämligen upp våra "låtar" vi gjort... xd aja, ingen av mina föräldrar va där så det va inte så farligt ändå ;)
å sen så slutade vi vid 11:10, en timma före alla andra ;), och sen gick jag, elsa å elsas föräldrar upp till fiket och tog varm choklad, en cookie och en jääätttestor maräng som elsa och jag delade på :D
så gött! :) å så satt vi där nästan en timma å bara pratade och skrattade, mysigt! :]
å sen åkte vi hem :P
å här hemma har jag knappt gjort nåt vettigt haha ;) först så typ gjorde jag ingenting i två timmar elr nåt, men sen åt vi mat och sen gick jag till hästarna en sväng :)
å tjaa..sen dess har jag sett på lite mer än halva twilight och har börjat skriva på filmanalysen vi har i svenskaläxa, rätt go läxa faktiskt å bara sitta å se nån bra film (som man väljer själv då) och sen skriva lite om den (y) ;)
Hehe men jaa, å nu sitter jag här!
Tänkte överföra dom där höstbilderna jag tog förra helgen nu med, kanske kmr upp några sen lite senare :P
men sen tänkte jag bara berätta lite om gårdagen + i torsdags med :)
puss :*
bild från idag! :D så jääääkla gott! :D

I matsalen

Hallå alla! ;) just nu sitter man i matsalen och har nyss ätit massa mackor ;) å snart har vi musik, får la hoppas det blir skoj ;)
Men Jaa, har än så länge vart en helt okej dag, å nu har vi bara två lektioner kvar, å sen sticker jag t stallet :)
Men ointressant inlägg haha ;) men vi hörs imån!
Puss :*

Haha, snor en liten bild från fridas mobil på Elsas fina ram hon gjort på bilden! ;D


oj...fyra inlägg xd

Haha oj nu blir det ändå skitmkt, men jaja! ;)
Idag har oxå vart en helt okej dag :)
dock va skoldagen rätt seg, för vi har ju 1 ½ timmas bild på slutet :S men men!
sen när jag kom hem va jag så sugen på nåt gott, så då slängde jag ihop en kladdkaka med hallon i!
aasgott blev det!!! :D
och sen som grädde på moset så åt vi en skitgod middag nu på kvällen med, med kyckling, wook och jättestor sallad med avokado och cashewnötter! :D
och nu har vi haft en myskväll med ännu mer kladdkaka och bonde söker fru! :)
och nu har jag skrivit skitmkt så nu klarar er ett par veckor till, haha! ;)
nejmen vi får se när jag har tid att blogga, för imån äre ju ridning, sen på fredag är det nog bara fredagsmys med familjen tror jag, men kanske jag hinner blogga lite då :P
men sen i helgen blir det full rulle, först öppet hus på skolan på lördag, surt men ändå rätt bra iochmed att vi går två timmar på lördag, och sen blir vi lediga hela nästa fredag nästa vecka! ;)
men ah, och sen ska vi hjälpa till på ett dop i bunn på söndag, och sen skulle vi kanske jobba till trysil sen efter...å sen måste jag plugga MASSA, blev inte alls nöjd med mitt so-prov så på nästa ska jag få full pott! hhaha, eller inte, men ah ;)
oj förlåt nu svamlar jag igen xd
nu måste jag sluta, men hörs gullisar!
puss :*
:D

fortsättning.. ;)

haha, men det va en grymt galen och otroligt spontan liten utflykt och skitkul va det :D
haha, å sen fortsatte det roliga! ;) för sen hade vi hemkunskap, och då bakade vi baguetter! :)
och efter det hade vi en rätt slapp mattelektion, och till slut en grymt slapp svenskalektion (med pappa :s) där vi bara fotade med våra mobiler och hade lite finska-lektion, haha! x)
och sen slutade vi! :P
fast jag åkte då inte hem, för jag hade piano, fast sen va jag tvungen att gå vid tjugo i fyra, för sen skulle jag med kvart i-bussen in till stan! :)
för sen skulle jag nämligen iväg på nästa grej, nämligen shopping på a6 med syrran å mamma! :D
så tinna kom å mötte mej vid bussen, å sen gick vi å kollade lite på a6 :)
sen vid halv sex kom mamma, och då åt vi mat på majoren :P tog som vanligt pizza och taco-buffe ^^
och sen så köpte jag lite random behövliga grejer, och sen avslutade vi rundan med fika på espresso house, som vanligt ;)
så igår blev det två varm choklad! :D hehe ;)
men det va iaf en SJUKT rolig och händelserik tisdag, som jag sent kommer glömma, hahah ;)
yummie! :)
haha vårat stammis-ställe ;)
haha, såhär ser det ut på a6 halv åtta på kvällen ;)
rätt tomt!

i måndags.. ;)

Sen i måndags va det en bra dag (vad jag minns ;)) precis som måndagar brukar vara! ^^
och sen va det mys-eftermiddag hemma med syrran, satt å kollade på massa family guy och gjorde smoothie! :D
men ah, annars hände det nog inte direkt så mycket intressant, så går direkt vidare till igår, som VERKLIGEN va en intressant dag, haha! ;D
asså gud vilken extremt crazyy men sjukt kul dag! :'D
det hela började vid frukosten, då pappa nämnde att john inte skulle va i skolan den dagen för han va nånstans, och redan då började mina förhoppningar om att vi skulle ha inställd fysik hahah x)
och sen när jag kom till skolan och berättade det för tjejerna, så började alla komma med helt sjuka förslag, typ som att åka hem till någon, typ lollo eller frida, eftersom vi hade nästan 4 tim håltimma ;)
men sen kom nån med förslaget att vi skulle ta båten över till "öa", och alla blev typ som galna å ba: Jaaa! DET gör vi!!!!
Hahah, så där satt vi på so'n och höll tummarna som aset att den skulle va inställd och jaa...sen kom musse och sa att vi skulle vänta några minuter för det kanske skulle komma nån, men efter tio minuter hade det fortfarande inte kommit nån, så då kutade vi ner till hamnen och hoppade på båten till visingsö, hahah :D så himla random xD
å så satt vi där på båten och drack varm choklad haha :D
och sen hade vi en timme tills den andra båten skulle gå hem till gränna, så då gick vi allihopa (7st) hem till emma som bodde 2 km från hamnen, och sen satt vi hemma hos henne och åt kakor och drack läsk! ^^ så jä*la nice, haha ;D
fast där hann vi inte va så länge direkt, för det tog typ 25 min å gå tbx med, fast sen så frågade ändå emma sin mamma om hon kunde skjutsa oss till hamnen, hehe ^^
å sen vid elva tog vi båten tillbaka till gränna igen ;D
fortsättning i nästa inlägg! ;)
varm choklad :D
haha bildbevis på att vi va där! ;)

nu va det ett tag sen...

HEEEJ alla!! :D
vill bara börja med att ursäkta den skitdåliga uppdateringen de tre (?) senaste dagarna!!
Sorry men har verkligen inte haft tid!!
Så därför ska ni få ett redigt inlägg nu ist! ;D hahaha skoja, jag ska försöka lite kortfattat berätta lite om de dagarna jag varit "borta" från bloggen ;)
Okej :)
I söndags så va det ju då denhär teater-saken i kyrkan, hahaha ;) men innan den va jag med ella några timmar, och vi hittade på massa random saker, t.ex så bakade vi mint-kladdkaka, halloween-sminkade oss (HAHA, ella! xd), fotade massa och hälsade på ellas nya häst!
och sen vid fyra åkte vi då till dendär teater-saken i kyrkan, och det va seriöst bland det sjukaste jag sett! x'D pissade typ ner mej av skratt x''D hahahahhaha, ni som va med vet! hahah för tjaa..vet inte riktigt vad man kan skriva om det, men den gubben som stod där framme och skrek och tjoade, han va inte särskilt normal...x'd
hahah men ah, vi va där från fyra till sex, typ ;)
och sen åkte vi hem, och sen på kvällen kom ju syrran dårå! :D så då satt vi å babblade hela kvällen å så ^^
så det va min söndag det! ;)
ps. gör ett inlägg för varje dag så det inte blir så jä*la långt... ;)

svar på kommentar!

Ella om svar på kommentar!:
hihi ^^

YOU got a mejl! :D btw ;)

Svar: ^^

tack igen hörrudu! :D jättefin va den verkligen! (synd bara att jag är så ful.. haha xd)

svar på kommentar!

Ella :) om if you don't go after what you want, you'll never have it.:
VARFÖR vet inte jag att du har wordfeud?? :oo<3
Svar: Ingen aning! :o haha men nu vet du! ;D<3

i ribbasalen

hallå alla! :)
en liten snabb update här nu då!¨
sitter just nu i skolan och skriver iup -.-
men nu har vi iaf bara 1 lektion kvar! :)
men jag tänkte bara säga att det kan bli rätt dålig uppdatering nu ´framöver, eftersom syrran nu kommit hem och då vill man ju va med henne på kvällarna liksom :]
men jag ska absolút inte glömma er helt!
men vi får se om vi hörs ikväll, annars får vi se!
puss :*

får bli en gammal bild!

if you don't go after what you want, you'll never have it.

Hallå alla :D
idag har vart en riktigt go lördag! :)
började då dagen med att först sova ut riktigt ordetligt, asgött, och sen så typ slappade jag nån timme, å typ spelade piano och sånt. Å sen fikade pappa och jag lite (mamma är borta över helgen) och sen så gick jag då ut på min lilla foto-runda :) det blev en del rätt bra höstbilder, kommer upp imån tror jag :P
och sen träffade jag då lena, och sen stack jag hem, spelade lite wordfeud hehe, och åt och bytte om, och cyklade sen till lena!
Å sen hade vi en mysig rätt lugn ridtur, eftersom de inte blivit ridna på ett tag nu :j
så vi skrittade och töltade bara :) men han va jätteduktig, hoppade bara till ett par gånger, men det va nonnis fel, haha ;) så det va kul ändå! som vanligt ^^
och sen så åkte jag hem, åt lasagne, och sen stack jag ner till kusinerna och åt äppelpaj, snackade massa skit haha, och kollade på tv! :D så gött å prata av sej lite ;)
och på tal om att prata, haha, så kommer syster hem imån!! :D iih, har ju inte sett na' på 2 månader typ ju! :o
så då blir det mycket flum och flams och skitsnack, i en månad typ, haha ;) sen åker dom ut i världen :( haha, jaja ;)
nu måste jag stänga av och sova, imån blir det å va med ella en sväng, och sen på nån teater-grej i kyrkan!
hörs imån (tror jag) eller på måndag!
puss :*
söten!

sol!

Hallå alla! Sitter just nu i solen å har det allmänt gött! ^^ är ute på en liten foto-runda, och gick nyss förbi bäverholts, å där träffade jag lena som frågade om vi skulle rida sen, så om 45min blir det ÄNTLIGEN en ridtur! :D ska bli så kul, har ju haft ett "litet" uppehåll på 3-4 veckor! :o ;) så det är de närmsta planerna! Å sen ikväll blir det teve-mys med massa snacks! ^^ Så vi hörs senare hörrni! Puss :*

you were born an original, don't die a copy.

Och idag har oxå vart en rätt go fredag! :)
började med spanska, bara lite glosor och kolla på film (en serie), sen va det ju då långrast, då vi tillbringade tiden nere i ett omklädningsrum, hahaha x) satt där och pluggade lite fysik, och satt å pratade med peddo-ben, som vanligt, hahah xd och sen när vi suttit där ett tag så släcktes ljuset (ni vet, sånt som går på om man rör sej), så allt blev kolsvart typ, haha, å fy va läskigt det va! haha, fast sen vande man sej, och sen satte vi på "vill ha dej i mörkret hos mej" på youtube, haha! ^^
å sen vid halv elva så hade vi ju då idrott, vilket va sjukt jobbigt eftersom vi hade styrke-och konditions-övningar + basket! xO haha, jaja, fick sluta tidigare iaf! (y)
efter det va det mat, och sen hade vi so, och till slut va det då det fruktade FYSIKPROVET...! haha! ;) skoja bara!
men jaa...va kan jag säga..? x) kommer absolut INTE få mer än E i fysik asså...! om ens det... FYFAN va svårt det va! USCH! D:
jaja, nu är det iaf överstökat! :P
och sen fick vi iaf äntligen åka hem, och sen jag kom hem har jag knappt gjort ett skit, och ändå är klockan snart kvart i åtta! :S haha, men jag har iaf gjort toast och milkshake, och när mamma kommer hem ska vi göra minipizzor! :D
oj, nu kom hon visst!, måste kila, men vi hörs senare/imån!
ha en fortsatt trevlig kväll alla!
puss :*

vart tar tiden vägen?!

Hallå alla glada :D för just nu måste la alla vara glada?! Det är ju fredaaaag, yey :D
dock vet jag inte var f*n tiden tar vägen?! det va ju helg igår, typ?! haha nejmen ah...;)
menmen! det har iaf varit en grymt snabb och rättså rolig vecka!
igår så va det en jättebra dag i skolan faktiskt! började dagen med att sitta och glo på dracula och äta chips (vi e såna fetton, haha), sen va det svenska, sen efter det bild å sen mat :) efter maten har vi bara musik, som va chill, och tillslut kort matte! :) slutar ju 20 i 2 på torsdagar, så jäkla gött! :D
hehe, och sen drog jag då till stallet, pluggade spanska + fysik, å sen vid halv fem började lektionen (precis som vanligt xd) ;) hade ju då hampus, och vi hoppade 5 ½-an! (man har 5.5 m mellan hindrena) ^^
gick faktiskt jättebra, och över förväntan! har aldrig hoppat han så visste inte hur han va, men förutom att han gärna drar sej utåt när man kommer mot ett hinder, så va han jätteduktig!
mest jag som behöver tänka på att inte "dunsa" i landningen... :P
Och tjaa, sen vid halv sju kom mamma och sen åkte vi hem och såg på robinson! :D favoritprogrammet, lätt! (nu när tråk-fredags-finalerna börjat på idol..)
hehe :)
lånad bild på hampus! :)

svar på kommentar!

Jorunn ([email protected]) om svar på kommentar!:
sv: ja, för det funkar inte riktigt i stallet vi har honom i nu... 

haha näe det har jag inte.. vad handlar den om? :D

Svar: Jaha, okej.. :S
haha okej ;) haha, det låter inte alls jätteroligt, men det är typ om ett gäng som klättrar på byggnader och hoppar mellan hustak och sånt i paris, hah, och sen så typ snor dom från rika för att samla ihop till en liten pojkes hjärt-operation han måste få... :) som sagt, låter kanske lite flummigt med detdär med att de klättrar på byggnader och sånt, men den är skitbra verkligen! Sök på google så får du nog upp lite mer info om den ;)

svar på kommentar!

natta om Wednesday! :):
hej igen gumman! tack för dina söta kommentarer. Jag har faktiskt blekt mina tänder med skena+gelé som jag köpt på nätet...:) det var ett tag sedan man det håller i sig bra . hihi. kram

Svar: hihi ;)  Jahaa! Då fattar jag! :D haha, måste jag oxå göra nångång i framtiden! ;) kram!

Wednesday! :)

Halloj alla! :)
idag har faktiskt vart en riktigt bra och skön onsdag!
har dock inte så mkt å berätta, förutom att en stor del av dagen gått åt att spela wordfeud, haha ;)
innan, typ igår (och idag) sa jag att det bara va tråkigt och töntigt, och nu...känner jag att jag börjar bli en äkta wordfeud-nörd.. x) haha, nä men det är faktiskt riktigt beroendeframkallande!! :o
haha, men jaa..vad har hänt mer..? hm..ja, sen när jag kom hem gjorde jag toast och varm choklad, och sen så har jag spelat massa piano, gått en runda och tagit massa bilder i solnedgången! så himla fint va det!! :D dock har jag ju bara min mobilkamera, så blir ingen topp-kvalite och jättesmå bilder tyvärr..menmen! nån dag ska jag skaffa mej en egen system! ;)
men nu ska jag fortsätta kolla på bonde söker fru ^^
ha det bra så hörs vi på fredag! ridning imån jue.. :P
puss :*
iih, så jä*la fint med solnedgång på hösten! :'D
:)
sen har jag massa mer, tog typ 25 bilder ;) men dom sparar jag! ^^

svar på kommentar!

frida! ;) om I skolan:
snygg ju! ;) <33

Svar: Är du ja! ;D<33

I skolan

Hallå alla :D
Just nu sitter man i skolan och har rast :) har än så länge vart en rätt go dag, började med spanska, sen eget arbete, sen so där vi redovisade våra "egna lagar", och nu har vi bara svenska å elevens val kvar ;) dock går vi till tre, men men.. :p
Nu ska jag spela på Fridas iphone ;D
See ya :*

Haha, snygg bild Frida har på mig! xd


och så lite om idag med.. ;)

Tjaa, och idag har faktiskt oxå vart en helt okej dag, för att vara tisdag ;)
har väl inte så mkt intressant å berätta om lektionerna vi haft, direkt, förutom att vi hade en JÄKLIGT go svenska, spelade nämligen wordfeud hela lektionen typ! haha, och nu är det inte så att vi typ inte hade nån lärare så alla satt med sina mobiler, utan lektionen gick faktiskt ut på att sitta å spela wordfeud! ^^ haha, så det va soft! :D
och just det, va oxå rätt skoj på hk:n, gjorde nämligen broccoli-paj, fast eftersom varken jag eller lollo gillar broccoli tog vi typ jättelite, så den blev god ändå ;D
och sen vid tre slutade vi, å sen när jag kom hem gjorde jag jättesmarrig smoothie, å sen gick jag en runda, hälsade på hästarna (de va lite torrare nu x)) och fotade lite å så ;)
hehe, men nu ska jag sluta tråka ut er, men hörs imån!
puss :*

if you don't live for something, you will die for nothing.

Heyyy alla glada :D
nu har jag vart lite osocial här på bloggen, men har haft lite fullt upp ;)
för igår va det ju måndag, en riktigt bra måndag dessutom! började dagen med basket, vilket va helt okej, sen andra lektionen satt vi och knarkade godis och såg på dracula, haha ;) skitgött förutom att den va sjukt snuskig i en del scener...då va det lite pinsamt eftersom vi hade en ung kille (23 kanske?) som vikarie för tuva, som stod precis jämte mej xd han va dessutom rätt snygg, eller ah, skulle vart om han inte hade harry-potter-glasögon, hahah xD
men iaf! ;) sen så va det spanska, vikarie där med, lila tanten, usch! :S
aja! sen va det lunch, å sen bara lite matte och handledartid! :) så det va en chill skoldag!
sen när vi slutade åkte ju då jag och elsa in till a6 en sväng, åt som vanligt på donken, och bakom oss stod det två blattar (förlåt om nån tar illa upp, inte menat som nåt elakt!) och sa lite...udda saker och stod och petade mej på
axeln..? xD hahaha.
och tjaa, sen gick vi mest runt och kollade i lite random affärer och sen gick vi även till outlet a6, dock fanns det inte så jättemkt snyggt...
men sen vid fem gick vi t elsas mammas jobb och sen åkte vi hem!
och då gav jag hästarna mat, hahhaha åh gud ni skulle sett dom..! heeeelt dyngsura och skitiga (as-lerigt i hagen), haha, stackarna! :( ;) så gav dom lite extra hö sen ;)
hehe, men aah, det va la min gårdag det! :)
hahah, elsa å jag va helt enkelt tvungna att testa onepiece, å jaa..hot or not? ;) hm..själv skulle jag isf vilja ha en äkta, eller en ziperall, för dom här va inte mjuka.. :(

svar på kommentar!

natta om enyoy the little things in life, becuse one day you will look back and realize they were big things:
du är så söt! känner igen mig i dig när jag var lika "liten" som dig =) tihi. När är du född? kramis
Svar: hihi, äsch ;) men taack!! :) hehe ja kan tänka mej det :P jag är 97a, (även om man kanske inte kan tro det..alla tkr jag är så liten, typ!)
kraam! :)

-

hm, okej, fick verkligen sån sjuk inspirations-brist just nu, och har inga roliga bilder på denna datan just nu typ, så vi tar det en annan gång ;)
men vi hörs antingen imån eller på tisdag, ska nämligen in en sväng till stan imån med elsa :)
puss :*

söndag :)

hallå allihopa :)
idag har det vart fullt upp, har ju jobbat i kyrkan idag dårå :P så fick gå upp typ halv nio, duschade, bytte om och åt frukost, och sen åkte vi å hämtade upp ella :j
Och sen kom vi dit vid tio, å började duka å sådära :) sen vid elva va vi tvungna att gå på gudstjänsten då, som va tråkig men vi tre livade upp det hela, haha ;)
och sen vid typ tolv gick alla ner, och så fick man sätta sej och äta en jääättestor macka, och sen satte vi igång å började servera dårå ;) och allt gick bra, spillde faktiskt inget kaffe på någon! ^^
haha, nä men ah det gick bra ;)
och sen efter drygt fyra timmar så åkte vi hem :]
och sen så har det inte hänt så mkt intressant sen dess, vi åt middag, sa hejdå till johan och sandra, sen gick jag till hästarna en sväng och sen så har jag gjort massa läxor oxå :S
Jaja, tråkigt inlägg, sorry men ah, kanske kan se om det finns några bra/roliga videos man kan lägga ut?? :) eller gamla bilder, få se!
men hörs igen om en stund!
puss :*
hihi, rosa moln :D

20 onödiga fakta om mej! ;)

·         På min förra skola gick jag i 11 år (med dagis då)

·         Jag har mumin-tapeter och gardiner med älgar på i mitt rum, HAHA (ska dock tapetsera om några veckor, typ)

·         Jag har fått dra ut 2 tänder hos tandläkaren :S

·         Jag hade gummi-band-tandställning typ 1 ½ år, aasjobbigt, och sen till sist gav tandläkaren upp för det inte blev bättre -.-’

·         Jag ska gå på sommarkonfirmation nästa sommar

·         Jag blir asarg om nån avbryter mej eller inte lyssnar

·         Jag älskar att skriva listor, typ, packningslistor, köplistor, att-göra-listor etc..

·         Jag har både varit allra högst upp  och allra längst ner i sverige, dvs i abisko och i falsterbo

·         Jag har aldrig färgat/tonat/slingat  håret

·         Jag skulle typ dö för att få en skitstor pool i trädgården..!

·         Jag har spelat piano i mer än 5 år

·         Jag skulle svimma om jag fick träffa nån i gossipgirl (särskilt chace crawford)..!

·         Den ”läskigaste” filmen jag sett va nog A beutiful mind, och det är inte ens en skräckfilm eller nåt sånt haha, men på nåt sätt va den rikigt creepy..

·         Jag har vart i Egypten tyvärr haha!

·         Jag kan bli sjukt pissed off om folk säger vad eller hur jag ska göra, eller om de vill försöka ändra nåt på mig

·         Ibland (oftast) kan jag ha (eller vara? Vad säger man?) en sån sjukt stor vinnarskalle, så jag blir hur sur och arg som helst om jag förlorar… xd

·         Jag är absolut INTE långsint, om jag blir asförbannad över något går det över på 10 min typ.. x)

·         Jag har rätt lätt att förlåta människor, vilket kan va ganska negativt ibland…

·         Jag får typ panik när människor äter banan (eller kladdiga saker i allmänhet) med öppen mun, euuuwh..! *spyr lite*

 

 

Haha, japp nu fick ni veta lite mer galna saker om mej! ;D

nu ska jag sova, hörs (troligen) imån!

puss :*


spännande lördag ^^

Hali hallå alla :D
idag har vart en rätt händelselös dag, men ändå rätt spännande dag ;)
sov rätt länge, var skönt (y) sen satt jag typ flera timmar och tittade på massa piano-tutorials på denna låten, och sen satt jag och spelade, och spelade och spelade, och till slut satt den! :D asså inte hela såklart, men typ fram till refrängen iaf! :D och sen spelade jag på mina FYRA läxor, och sen spelade jag gitarr med! :)
jaja, sen så va jag tvungen att städa upp lite i mitt rum + tvrummet, och sen hjälpte jag mamma med salladen och äppelpajen vi skulle ha efter middagen!
och sen vid fyra kom då Johan och Sandra, så hälsade vi och blabla, och tjaa, åt middag och så, och sen så hände väl inte så mkt mer ;) men sen vid halv sju stack dom till min kusins fest, och sen nu på kvällen har vi bara haft myskväll med nötter, chips och teve-tittande!
Precis som förra veckan såg vi på "Helt magiskt", och denna gången blev jag ännu argare för dom gjorde helt sjuka saker som man bara inte fattar hur dom gör!! gaaaah...! ;) så tänkte se om det finns några klipp från programmet så ni som inte sett det får se! :)
men jaa, och sen ringde även syrran, va gött å prata ut lite! :] va ju oxå tvungen å skvallra lite om johans nya tjej.. ;) hehe.
men men, trevlig lördagskväll iaf!
nu hade jag tänkt och lägga ut den tredje (?) delen av min onödiga-fakta-om-mej-lista!! :D haahhaha, den blir bara längre och längre kan jag säga! ;) hahah, men kommentera gärna och säg va ni tkr och va ni vill jag ska lägga ut mer av! :)
okej, fanns typ inga klipp från kvällens program ute redan, men tar ett från förra veckan! asså gud, det är så äckligt och läskigt!! xO
ska se sen om det finns mer klipp om nån dag!

mini-update!

hej igen! :)
nu har man då sett idol, de flesta va riktigt bra! :)
och nu blir det väl typ modern family eller nåt, haha, älskar det x)
men tänkte bara skriva lite om planerna inför helgen nu då ^^
imån blir det nog att kanske plugga lite, sen måste jag städa, och sen vid tre-tiden kommer min bror hem med hans nya tjej!! :D *spännande* ;) haha, hoppas hon är trevlig! ;) men det lär hon va, jag menar, hon har hästar, pluggar till djurskötare, och gillar min bror, hah ;D så det blir skoj!
Sen på söndag blir det oxå jätteskoj (förhoppningsvis!), för då ska jag, elsa och ella jobba i kyrkan, på nån slags "familjefest" eller va det nu va ;P så ska vi typ servera och sånt dära! :)
och sen så hoppas jag iaf på att det blir ridning nån dag med för nu va det sjuuukt längesen! :(
så det blir nog en väldigt trevlig helg!
men vi hörs imån igen!
pussss :*
fick bli en liten bild av min fina lilla nathi<3

svar på kommentar!

;) om svar på kommentar!:
Jaa! Okeyy, braa! ;D <33
Svar: ;D<3

svar på kommentar!

Ella :D:D om heeeeeelg! :D:
Vadå BARA en vecka? Då har man ju gått om tid ^^

Svar: Gash nej!! :O vi brukar alltid få reda det minst 2-3 veckor före ett sånt stort prov..!

svar på kommentar!

Frida! ;D om heeeeeelg! :D:
Haha, PEDDOHUNDEN!!! ;D

Svar: hahahhahahahah xD

heeeeeelg! :D

Hejsaaaan alla :D
åh gud va jag är glad nu, för nu är det äntligen helg!! :D
har ju då inte hunnit och orkat blogga så jättemkt denna veckan, för det har vart lite småjobbigt och så och jag har helt enkelt inte haft tid.. men nu är det ju helg så får hoppas det blir mer tid nu! :)
men iaf, till skillnad från resten av veckan så har idag vart en helt okej dag! faktiskt bra till och med! :)
började dock dagen med ett rätt svårt spanskaprov, får se hur det gick..hehe. ;)
sen hade vi ju då långrast, å då traskade vi (som vanligt, typ xd) upp till tempo och köpte godis som vi ska ha till nästa vecka, och sen köpte vi en ben&jerry med! :D och sen gick vi ner till omklädningsrummet, satte oss där och höll på¨att dö av skratt, bkstavligt talat alltså x'D asså ni med iphone vet säkert om appen TalkingBen, som vi döpt om till peddo-hunden, eftersom han har så SJUKT äcklig röst x''D asså jag säger bara det, prata inte med talking ben (alias peddo-hunden) samtidigt som ni äter glass, det slutar med glass på golvet x'D hahahahhahaha, va så jävla kul xd åh gud.
hahhah, jao, efter det var det idrott, sådär va det, vi gjorde en rätt kul sak men jag fick ett dåligt lag så vart inte superduperkul, men jaja ;)
och sen va det mat, sen SO, som va rätt chill eftersom vi har en lärarstudent nu! :) som visserligen är rätt bra, men ah vi gjorde inte jättemkt :P
och till sist va det flumm-fysik ;) hahah, fast idag va det lite blandat flumm och allvar, va nämligen tvungna att lyssna på han nu, eftersom vi gick igenom frågorna inför provet vi ska ha nästa fredag...!  asså idiot som ger oss det EN vecka innan -.-'
jajaja! det va iaf en okej dag i skolan och ännu bättre när jag slutligen kom hem efter en sjukt rolig bussresa xD
hahah, går inte in på detaljer men ah.. xd
men iaf så lagade jag mat när jag kom hem, sen chillade jag typ bara, å sen kom mamma hem med naturgodis och taco-chips till mej! :D tack mami!
ska nämligen gå och göra avokado-röra nu och se på resten av idol, så...vi hörs senare eller så!
puss :*
hah, suddig bild från idag! ;) bilden är tagen i vår "hemliga gränd" vi upptäckt i gränna! ;)

svar på kommentar!

haha, duvetnog! ;) om rätt trist idrottsdag...positiv här jappjapp ;):
du får hjälpa mig att skaffa blogg nån gång!!;) <33


Svar: Gud ja, det ska jag! :D inte för att jag är nån expert direkt... xd är ju fortfarande nybörjare, men det fixar vi tillsammans! ;)
dessutom är det bara designen på bloggen med headern och så, det andra är skitlätt! :D<3

svar på kommentar!

Ella :) om svar på kommentar!:
Oj, hahah du vet den frågan om kryddan, jag skrev PEPPAR xd hahahah fast jag vet att det inte är det men aa ;)

Svar: Hahah aa det skulle ju nästan kunnat vart det, fast dom skrev ju typ att den kom från en rot och hade nu (ganska nyss typ?) blivit populär i matlagning ;) men det va inte lätt! jag kan säga att jag inte va helt säker på den, så jag chansade mest typ ;)

rätt trist idrottsdag...positiv här jappjapp ;)

hallå alla! :)
hinner inte skriva alls mkt nu, ser nämligen på bonde söker fru! :D
men har ändå inte mkt att skriva om dagen, den har vart rätt trist, har ju haft idrottsdag med jb-eleverna dårå, och i början va det bara jobbiga saker med kondition och massa bollar, men sen blev det lite bättre fram till lunchen..
och sen på lunchen gick vi och köpte digestive-choklad, hehe, och sen vid halv ett-två så va det fotbollsturnering, och vår klass vann :D vi är ju grymma ;) haha.
men iaf så va det kallt och blåsigt så det va inte jättetrevligt, men jaja! bättre än vanlig skoldag iaf! :)
men nu ska jag se färdigt på bonde, och sen blire hawaii five-0 :D love it!
(hahha, kände att det blev ett väldigt blandat inlägg här, ibland bra ibland dåligt xd aja, det är ungefär som mitt liv är just nu kan jag säga! upp&ner..)
men hörs på fredag alla! (ridning imån)
puss :*
höstig bild :D

svar på kommentar!

Ella :D om rätt rutten tisdag!:
Ofta 25/30!! Jag svarade seriöst på 5 frågor! Dock tittar jag ALDRIG på nyheter... xD
Svar: Haha, ah blev lite förvånad själv faktiskt, för jag kollar typ aldrig heller på nyheterna x) dock lyssnar jag ju på radio varje morgon och vi tar alltid upp stora nyheter på so'n och så.. ^^ men sen va det ju rätt mkt sånthär som man bara kunde, typ veronika maggio, adam tensta, håkan juholt och sånt där, så det va tur! ;)
men såklart hade jag ju inte rätt på alla jag skrev, men jag tror jag hade typ 20 rätt eller nåt :P

rätt rutten tisdag!

Heej alla :)
precis som rubriken lyder, så har det vart en rättså jä*la rutten tisdag! vet inte, hatar tisdagar, av nån anledning..
jaja, mest killarna i klassen jag är trött på,, men men, det va iaf trevligt på lång-rasten, haha ;) vi försökte spela in "reklam-videos" för ribbaskolan, och det gick väl..sådär..haha! xd
men ja.. har iaf rätt tråkiga lektioner på tisdagar med, börjar liksom med so och efter det fysik.. blä.. men idag slapp vi iaf so'n, hade nämligen nutidsorientering! gick faktiskt rätt bra, svarade på typ 25/30 frågor eller nåt, å dom är svåra! jaja, får la se om man hade några rätt ;)
men det va iaf kul på hkk:n, gjorde nämligen pannkakstårta! :D hahhaa, blev såå jä*la ful och missbildad, men sjukt god iaf! (Y) hah ;)
å sen i slutet av dagen hade vi svenska och matte, som va sjuuuukt trist...!
och så blev det inte bättre av att man inte fick åka hem sen heller, utan det va ju piano idag -.-
jaja, gick väl hyfsat iaf!
men kom ju inte hem förrens typ 5 ;/ menmen, nu ska man inte klaga ;)
imån är det iaf ingen skola, utan idrottsdag! får se hur det blir.. :P
nu ska jag iaf kolla bloggar, men hörs imån!
puss :*
det såg hyfsat lovande ut till en början..
men slutade tyvärr i katastrof, pga killarnas mkt goda arbete med smöret grädden! x( ;)

enyoy the little things in life, becuse one day you will look back and realize they were big things

Heey alla :D
idag har faktiskt vart en helt okej måndag! :) eller, tja, de brukar faktiskt vara rätt så mycket som det va idag; flummigt och rätt slappt! ;)
börjar ju dock veckan med idrott, som visserligen va sjukt tråkig, men men! :P
sen vart det engelska, bara läsa och skriva lite, och sen spanska innan lunchen ^^
sen efter lunch matte, vilket va okej, eller tja, gick faktiskt väldigt mkt bättre än vad det brukar, av nån anledning ;) så det va gött iaf ;)
å sen sist hade vi bara flummig och rätt oseriös handledartid, vilket gick ut på att sitta i grupprummet och flumma x)
haha, så allt va som vanligt alltså ;)
haha, och just det, va lite småkul på engelskan med, för nästa vecka när tuva är i england så ska vi ha vikarie och kolla på film, och så frågade lucas om man fick ta med sig godis och sånt då, och då sa tuva att vi får fråga vikarien, och lucas ba: åh, hoppas det kommer en lite bredare vikarie då, dom gillar ju godis och sånt! :D hahaha xd
haha, iaf! sen så slutade vi ju då vid två (gött!), och sen åkte jag hem, lagade mat, gjorde massa läxor och gick till vidur och nonni, som va hungriga som vanligt ;)
och nu ska jag se på halv åtta hos mej! (som vanligt..xd)
så ha d så bra så hörs vi imån!
puss :*
haha, lite failbild menmen ;)

..och så lite om idag med ;)

Jao, och idag har varit en rätt händelselös och slapp dag, har typ inte gjort så mkt förutom bakat, fikat (se bild), spelat piano, hjälpt mamma med maten, varit ute och kollat lite på tv :)
skulle ju ridit, men lena hann inte det idag, så får bli antingen i veckan eller nästa helg :p
men nu måste jag duscha, hörs imån!
brak-fika! ;)

i fredags + igår!

Hej igen! ^^
Tänkte berätta lite om min helg nu dårå ;)
i fredags va det ju då en liten myskväll med tjejerna hos ella med film, pizza och snacks :) såg en av de bästa filmerna jag sett; forrest gump! grym film asså! :P
Jaa, och sen vid typ halv elva kom elsas föräldrar och skjutsade hem mig. :P
Sen när jag kom hem, så satte jag mej med vinterjackan på, på balkongen och satt och kollade på stjärnorna, tänkte och lyssnade på musik! sjukt mysigt asså! :D rekommenderas starkt!
Sen så igår morse fick jag gå upp rätt tidigt, eller ah, vid nio typ, för vi skulle på en heldags-utflykt till omberg, mamma pappa och jag :p och som vanligt (åker dit typ varje höst/vår), så åkte vi först ner till gränna, köpte kakor och bullar från haglunds, och sen vid typ 12 åkte vi iväg mot omberg då ^^ å väl framme så började vi gå då, och sen gick vi ca 1 mil! :o :) nä men vi stannade typ tre gånger och åt och fikade och så, så det va inte så jobbigt ;)
och sen avslutade vi vår lilla roadtrip med att åka till tåkern och kolla på fåglar..suck, hatar det, men pappa är ju TVUNGEN å göra det, såklart ;) men jaja, det va iaf väldigt fint när solen gick ner och massa fågel-flockar (haha, heter det så?! xd) kom och flög iväg :)
Tja, och sen vid halv sju-tiden begav vi oss hemåt, stannade dock till vid ica i gränna och köpte snacks och saker till pizzorna, som vi gjorde sen när vi kom hem! :P
å sen hade vi en myskväll framför tvn! såg på "helt magiskt" på 1an, och det va sjukt häftigt! dock blir jag alltid så irriterad när jag ser på trollkonster och så, för jag vill såå mkt veta hur dom gör!! haha ;)
men jaja, mysig dag va det igår iaf!
tog även lite bilder med mobilen..
så fint! :)

svar på kommentar!

thesswester - inte som alla andra ([email protected]) om dålig uppdatering? ja..:
sv: ja det är ju ett bra yrke :)

Svar: Aa! :)

svar på kommentar!

Isabelle om dålig uppdatering? ja..:
SV: Haha, vissa kommer jag på själv, vissa är från olika hemsidor och vissa är från låtar :)
Svar: Aha, okej! ^^

dålig uppdatering? ja..

Hejsan alla! :)
sorry för jag inte uppdaterat nånting sen i..oj..va det i torsdags?! oups. haha, men jaja!
Har iaf haft en jättebra helg, hittills och ska göra det bästa av denna dagen också ;)
mina närmaste planer just nu är att först baka cornflakes-kakor, fast med cheerios ist för cornflakes, tror det blir supergott faktiskt! Och sen ska jag nog gå ut, kanske hjälpa till med nåt i trädgården, för har fått så sjukt mkt pengar den senaste månaden, så måste jobba lite för det nu.. och sen ikväll blir det troligen rida! har ju inte gjort de på typ 2-3 veckor?! :o förutom ridskolan då..så det blir skoj!
men hinner inte skriva så mkt mer just nu, berättar mer ikväll/imån om i fredags och igår!
ha de bra så länge!
puss :*

svar på kommentar!

Anonym om daaamp.:
Godnatt sötnos! =)

Svar: aw, blir alltid så glad av såna här små fina random kommentarer! detsamma du! :) kram!