i fredags + igår!

Hej igen! ^^
Tänkte berätta lite om min helg nu dårå ;)
i fredags va det ju då en liten myskväll med tjejerna hos ella med film, pizza och snacks :) såg en av de bästa filmerna jag sett; forrest gump! grym film asså! :P
Jaa, och sen vid typ halv elva kom elsas föräldrar och skjutsade hem mig. :P
Sen när jag kom hem, så satte jag mej med vinterjackan på, på balkongen och satt och kollade på stjärnorna, tänkte och lyssnade på musik! sjukt mysigt asså! :D rekommenderas starkt!
Sen så igår morse fick jag gå upp rätt tidigt, eller ah, vid nio typ, för vi skulle på en heldags-utflykt till omberg, mamma pappa och jag :p och som vanligt (åker dit typ varje höst/vår), så åkte vi först ner till gränna, köpte kakor och bullar från haglunds, och sen vid typ 12 åkte vi iväg mot omberg då ^^ å väl framme så började vi gå då, och sen gick vi ca 1 mil! :o :) nä men vi stannade typ tre gånger och åt och fikade och så, så det va inte så jobbigt ;)
och sen avslutade vi vår lilla roadtrip med att åka till tåkern och kolla på fåglar..suck, hatar det, men pappa är ju TVUNGEN å göra det, såklart ;) men jaja, det va iaf väldigt fint när solen gick ner och massa fågel-flockar (haha, heter det så?! xd) kom och flög iväg :)
Tja, och sen vid halv sju-tiden begav vi oss hemåt, stannade dock till vid ica i gränna och köpte snacks och saker till pizzorna, som vi gjorde sen när vi kom hem! :P
å sen hade vi en myskväll framför tvn! såg på "helt magiskt" på 1an, och det va sjukt häftigt! dock blir jag alltid så irriterad när jag ser på trollkonster och så, för jag vill såå mkt veta hur dom gör!! haha ;)
men jaja, mysig dag va det igår iaf!
tog även lite bilder med mobilen..
så fint! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback