konfa och party ;)

Och igår va oxå en mkt trevlig dag! :D
började dock sådär trevligt, fick gå upp vid åtta typ, för vi sen skulle va i församlingshemmet kl 9, för vi skulle hjälpa till så vi får rabatt inför trysil dårå..
men det va bara å köra ;) från 9-16 så målade vi ett helt källarrum, hjälpte mia med lite listor och målade en jäättefin busshållplats-skylt till en pjäs haha ;) kan ju säga att målningen va det mest ansträngaste (heter det så?! xd) ;) stod å målade i typ mer än fyra timmar..! xO men jaja, det gick ändå bra och det gick ändå hyfsat snabbt ;)
och sen vid fyra åkte jag direkt hem med elsa, å då fick vi lite bråttom för vi va tvungna att göra iordning i dräng-stugan innan frida å lollo kom, men vi hann ;)
och jaa, ska inte berätta så mkt nu för det orkar jag inte, men kan säga att vi hade en skitkul kväll/natt/dag, med jättegod mat, räääättt så mkt 'snacks' (cupcakes, kladdkaka, cookies, snickerskakor, munkar, riesens, nutella, sura bilar, chips och läsk! :D vi är så jää*la feta xd), massa musikal-filmer, flumm, och en busig kattunge ;)
haha ;) nämen vi hade det sjukt kul, temat på partyt skulle varit typ kak/bak-tema elr nåt, men förvandlades sen till musikal-tema haha xd för av nån anledning såg vi BARA musikalfilmer haha x) vi såg på grease 1&2, dirty dancing, step up 3 (förjävla bra film asså :o alla måste se den!) och high school musical 2 (heheheheh xd) barnsliga? nää ;)
hahaha nä men det va sjukt roligt iaf! :D
å jaa..vi va där till tre, å sen så åkte vi hem, och jag åt mat, övade på dressyrprogrammet, och nu har vi spelat uno, mamma, pappa, tinna och jag hehe, och nu så sitter jag här och ska väl typ..se om det finns nåt roligt att visa er på bloggen ;)
men tog jättelite bilder under partyt tyvärr (kmr aldrig ihåg det :@) men tog lite på allt som vi åt, haha xP
heheheheh jaa, dethär va då det vi tjockade i oss under kvällen... x'd
elsas fina hemmagjorda munkar! :)
hehe aa JÄTTETYDLIG bild på fridas snygga cupcakes! ;)
även denna suddig men såhär mysigt hade vi det igårkväll iaf! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback