KONSERTEN! <3

Å sen kom vi tillslut fram, och fick sen tränga oss fram till vår entre, och där var det sen bara att ställa sej i den enorma ”kön” in till arenan dårå!  Å där fick vi stå å trängas med typ 1000 andra tjejer i typ en halvtimme eller mer, något jobbigt.. Men tillslut efter lite säkerhetskontroller åsånt så fick vi iaf äntligen komma in! :D å då gick vi först och checkade våra platser som var GRYMMA, visst rätt långt ifrån scenen men ändå så man såg jättebra åså! Och så kollade vi ju även in arenan som var helt jä*la enorm!! Så jääkla häftig!! Men sen hade vi blivit lite hungriga, så då gick vi och ställde oss i kön till snabbmaten, och så köpte vi korv och läsk och ställde oss och åt det samtidigt som vi lyssnade på alla tjejer som skrek som grisar såfort dom bara bytte reklam på storskärmarna hahah xd Aja, och sen gick vi tillbaka till våra platser precis innan förbandet började. Å sen vid halv åtta började det, och det var en tjej som typ hette Camrynrocks å va typ 13 år och skitduktig verkligen!! Var riktigt bra faktiskt, så sök på henne på youtube vettja! :)

Men såklart satt man och väntade på 1D, och sen efter typ ytterligare en halvtimme med reklam och musikvideos (alla sjöng med även där och alla dansade å sjöng till Gangnam style, rätt mäktigt faktiskt haha) så kom dom då slutligen in.. Och JÄVLAR va alla skrek, hela arenan skrek typ och jag trodde jag skulle dö hahaha, både av ljudet men också av att det va så fruktansvärt himla coolt att one direction bara stod där, helt livs levande hahah xd Nämen det var så sjukt, åså började dom med Up all night å alla var ju heeelt galna haha. Å killarna va så sjukligt duktiga och snygga och scenshowen var så himla snygg, och alla bara stod och sjöng med och hoppade upp och ner och det var sånt jäkla TRYCK! Ååh så overkligt typ..

Å sen fortsatte det så, med alla deras grymma låtar, och sen mellan låtarna var dom hur roliga som helst och dom gjorde små shower, typ gjorde ”twitter-utmaningar”, och typ gjorde en mänsklig pyramid å sjöng en bsb-låt haha :D åså åkte dom på en jättegunga från stora scenen till en liten närmre oss och åkte fram och tillbaka.. Å sen var det verkligen helt magiskt på moments och little things då ALLA sjöng med och det var ett gigantiskt ljushav, så otroligt fint var det! Å sen fortsatte dom med sina roliga mellansnack (sjöng bl.a att det började bli hett därinne och ville ta av sej tröjorna haha, synd bara att dom inte gjorde det :( ;)) och dom sa hela tiden att sverige var så himla bra och hyllade fansen och sa att det var så mäktigt för vi var så många å att arenan va så enorm åså.. Och ÅH typ dog så gulliga dom alla var! Sen såklart fick man ju typ tinnitus varje gång alla 30 000 tjejer skrek men jag skrek ju själv så det var det ju värt haha x) Nämen ah, var bara så himla magiskt, och det går ju verkligen typ inte att beskriva.. Men sen under dom två sista låtarna var folk helt galna och dansade och hoppade upp och ner och man bara hängde med själv och åh det var så himla himla himla kul! Å så var det ju såklart sjukt sorgligt när det tog slut, för även om dom hållt på i typ 2 timmar så kändes det som bara några minuter.. Men sen när det var slut så var det ju bara att gå ut, och JÄKLAR va äckligt det var när det blev typ ”tyst”, för det kändes verkligen som om man var instängd i en låda och hörde verkligen typ INGENTING och det typ surrade å höll på i örat som fan, men som tur var gick det över lite efter några minuter, fast inte helt.. Men jaja, sen var det bara å trängas ut genom folkmassan å försöka hitta Berit, men vi hittade henne rätt snabbt ändå J Å sen gick vi hem till hotellet igen dårå, heelt euforiska och typ dansande på moln, haha, var så sjukt lycklig då! Så då tjötade vi såklart ihjäl oss om den fantastiska konserten, och sen somnade man RÄTT gott när vi kom tillbaka till hotellrummet!

Men var en heeelt underbar, amazing, galen och fantastisk kväll som jag ALDRIG kommer glömma och somsagt, var lätt en av mina absolut bästa kvällar i mitt liv, och då gillade jag ändå inte 1D SÅ fruktansvärt mycket innan.. Haha, men längtar bara tills nästa gång dom har konsert här för då ska vi fan gå då med har jag bestämt!  Åh, magisk är ordet. <3 

 
ser inte så stor ut på bild, men blev typ helt stum så stor den var.. asså gud så himla mäktig! Trodde verkligen inte den skulle va så jäkla enorm!
åhhh jag får sånt snedamp! dethär va liksom ENDA bilden jag tog, åså hann jag filma typ 2 filmer innan min mobil dog, å sen RADERADES filmen på öppningsnumret?!?! Åh höll på å dö.. Å sen dampade alla ellas filmer med så har typ inga :'( Jaja, så därför lägger jag ut några från youtube istället!
 
 öppningsnumret, så jäääkla mäktigt!! :D
så himla magiskt!
 
ååh! 
haha var så sjukt roliga med :'D
 
Åh gud finns ju så jäkla många till, men det hinner jag tyvärr ej med just nu, så får komma en annan dag! Men vi hörs typ imån igen hörrni! Puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback