lördagen!

Hejsan allihopa! :D Sorry igen för sjukligt dålig uppdatering, men hade helt fullt upp både igår och i tisdags och idag orkar jag egentligen inte blogga men gör det ändå haha. Nämen ska försöka upp ett eller två inlägg om de senaste dagarna iaf! 
Så vi kör igång med helgen som jag då aldrig hann skriva om, men ska FÖRSÖKA dra det någorlunda snabbt! Men ah, kan bara säga att denna helgen var vääldigt slapp och precis som förra helgen liknade dagarna varann väldigt mycket.. Haha men ja, i lördags skulle jag egentligen varit med min syster och ev med min kusin som oxå var hemma men det blev lite ändrade planer sen, men jag hade en rätt go dag ändå! :) Vaknade dock somvanligt alldeles för sent, men jaja inget å göra åt.. Suck. Nåväl, då gick jag ner, åt min vanliga helgfrukost och sen tog jag det somvanligt väldigt lugnt nån timma, hann även med lite städning åså (tror jag?). Men sen iallafall så gick jag ut och satte mej och solade ett tag, och sen fikade även jag med mamma&pappa med massa goa saker som mamma köpt i gränna :D 
Å tjaa, sen efter det tror jag att jag solade en stund till och sen gick jag till lammet där det var fullt ös haha. Nämen var typ huur mycket folk som helst där, och sen mitt när jag satt och gosade med alla lammen så kommer värsta gruppen med massa folk som vill fråga saker och vill komma in till fåren och hälsa på dom osv, men det var mest kul för dom var jättetrevliga haha :) Det var bl.a en mamma och en dotter på kanske 13 år som båda först var svinrädda för fåren och lammen å vågade knappt gå nära dom men efter en stund satt dom och gosade med dom och dottern sa typ 140 ggr ba "ååh gud va GULLIGA dom är!!!!!" hahaha och så ville dom veta massa saker så vi satt där jättelänge och pratade och gosade med lammen :) haha men det var ett litet kul inslag ;) Å sen kom det även några till som skulle ta ett flasklamm så då ville dom fråga om thelma och hur vi skötte henne åså, så blev mycket prat den dagen haha. 
Nämen somsagt lite kul! 
Å jaa, sen gick jag typ hem igen, å sen gjorde jag&mamma hamburgare, och sen satte jag mej ute på altanen i solstolen och bara satt där och läste och solade i nån timma! :D Å sen efter det så tror jag att jag gick en runda med nathalie med haha ;) Å juste sen gick jag in åså var jag sugen på att göra nåt gott men enkelt, så då gjorde jag kladdkakemuffins! Så JÄKLA gott!! :D Så då satt jag å proppade i mej det sen vid teven och sen satt jag/vi väl bänkade där typ resten av kvällen å gottade oss ;)
 
jag på promenaden! :)
 
ååh vårtecken juuu!!!
 
fika!! :D
så jäkla göttttt
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback