it's friday friday :D

hallåå alla! :D
hoppas allt är bra med er och att ni haft en jättebra fredag! för det har jag iaf, TROTS att det är fredagen den 13e :o (fast statistiken visar faktiskt att det är tvärtom, att det händer färre olyckor då,,)
men iallafall har den vart väldigt lugn och skön och ja, go helt enkelt!
kan ju dra lite om dagen, sen ska jag soooooova i evigheter typ ;)
men anyway, började dagen med spanska, å den va la rolig! :) hade lite glosförhör och sådära, och sen körde vi en lek, och jag hatar att köra lekar för alla säger hela tiden att jag ska gå fram och köra när det är avgörande poäng och sånt -.- asså gud, dom tror jag är värsta spanska-freaket?! :o kan typ inte mer än nån annan så... menmen, det gick la bra!
sen hade vi iaf långrast, va asgo! satt som vanliggt i vårat kära omklädningsrum och "sov", pratade, spelade med mobilerna, pratade och skrattade ;) hahaha och sen låste vi ute dom andra tjejerna med, så dom fick sitta utanför nån halvtimme xd hahah!
och sen hade vi idrott, va ASKUL eftersom vi körde volleyboll IGEN haha, men inte mej emot! det bästa som finns typ! :D och som vanligt va det skitkul haha xd asså gud, man skrattar typ ihjäl sig varje gång vi kör det xd
så det va en riktigt go lektion! :D
och sen va det lunch, sen so där vi typ inte gjorde ett skit haha, och sen sist helt okej kemi! :) vi exprimenterade typ hela lektionen, och jag och elsa ägde på att hitta lösningar! ;D och sen skrattade vi hela tiden med ;) ovanligt..*host*.. haha.
och sen vid tre slutade vi!
så det va en riktigt bra dag :)
och sen när jag kom hem gjorde jag smoothie, la mej i soffan och slöade tills mamma kom hem med pizza, och sen gjorde jag avokadosallad (me LIKE haha) till och så ;)
och nu ikväll har vi bara kollat på tv och ätit massa godis hehe!
men nu ska jag som sagt sova :D så himla gött, ska typ inte göra nåt alls denna helgen för en gångs skull! :) eller jo lite saker på söndag och så måste jag plugga...men imån blire att sova lääänge!! (Y)
så hörs imån sötisar!
puss :*
haha, sitter och kollar gamla bilder..här är en från förra sommaren när jag var ute med pappa och paddlade! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback