har typ lagt ner bloggen för några dar..!

Hejsan allihopa och ja, som ni märkt har min blogg vilat typ en vecka nu, riktigt dåligt jagvet :/
men får se hur det blir med uppdateringen här framöver, är så j*vla mycket nu med thelma som är som en liten skrikande ständigt hungrig bäbis, + att syrran och hennes pojkvän fortfarande är här, och så har det hänt massa saker så har helt enkelt inte haft tid att sitta vid datan..
Å sen på tisdag kommer brorsan hem en vecka från afghanistan med, så får se hur det blir..
men iallafall har det hänt miljoner saker sen sist, men kommer typ ihåg noll vad jag gjort alla dessa dar, men gått i skolan har jag ju iaf gjort ;) och det har väl vart helt okej!
sen i torsdags var det ju ridning med! hade benito som förra veckan och denna gången kändes det inte så bra.. övade på den där jä*la kadriljen vi ska ha, kommer SUGA förövrigt men ah, och sen jobbade vi med förvänd galopp vilket gick skit haha. Han har ju vart på ridskolan hela sitt långa liv och lärt sej att galoppera rätt i det varvet man är i, så det var i stort sett OMÖJLIGT att få honom att gå i fel galopp xO
så det va inte en så lyckad lektion.. menmen, så är det ju ibland!
Sen på fredagen hade vi studiedag, aasgött!
Jag va bara hemma med syster och vi hade det jättemysigt!
Först gick vi till min moster och morbror, och fikade och gullade med finaste Tyra som va där!
Sen gick vi en runda (tror jag), och sen bakade vi bullar! skiitgoda blev dom, hehe ;)
å sen på kvällen kom vår kusin hit, och så hade vi en asmysig kväll med kortspel, prat, jersey shore, snacks och lite let's dance!
Så det va en supermysig dag!
Sen nu i helgen har vi gjort lite olika saker. Igår kom då tinnas pojkvän hit, men innan det gjorde vi la inte sådär jättemycket, typ var ute med Thelma (haha hon följer en vart man än går x)), gick långpromenad, gjorde tacos och sen chillade vi la mest! ;)
Å sen idag har oxå vart en slapp dag! Var dock tvungen att gå upp vid halv tio typ, för jag skulle gå till kyrkan med Elsa vid elva.. TRODDE JAG! men elsa dissade mej för hon hann inte, så jag fick nöja mej med allis istället, haha ;) nejmen vi satt och flummade i kyrkan som vanligt, så det gick rätt fort, och sen åkte jag hem och mötte pappa och thelma på vägen! Och sen tog jag med henne hem, och sen busade vi runt i trädgården en lång stund innan jag gick in och fikade eller nåt. Sen chillade jag bara en stund, och sen gick jag ut på en promenad!
Å tjaa.. sen vet jag inte vad jag gjorde, men sen var det iaf mat och sen dess har jag typ bara suttit här och kollat på ponnyakuten! :) haha, seriöst, jag GRÄT när dom började gråta när dom skiljdes åt, HAHA xd jag är knäpp, jag vet, men kommer sakna det nåt ENORMT :( :( jaja.. nu ska jag inte tråka ut er totalt här, men nu har ni fått en LITEN överblick över vad jag haft för mej under denna låånga paus :p
men somsagt, får se när jag har tid att uppdatera, kan dröja ett par dar igen, men ska försöka uppdatera imån!
men ha en fin söndagskväll hörrni!
puss :*
btw, nån mer som är typ aset deprimerad över vädret?! asså gud, om det inte blir sol och varmt snart så DÖR jag. på allvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback