förrförra veckan, haha!

Men hallå alla! :D HAHA alltså detta inlägget har legat i utkastet i typ två vedckor, men är väl lika bra jag publicerar det ändå ;) har ju vart helt obefintlig update här under dessa veckor, har inte alls hållit mina löften :( men hinner verkligen inte.. ! Haha så kanske får bli så att det kommer en update lite då&då typ, haha.. kass är jag :(
Men hursomhelst tänkte jag dra lite om förra (läs förrförra.. öööh? xd) veckan, för jag redan påbörjat ett inlägg om det.. ;) så vi kör! ;P
Förra (förrförra) lördagen där var ju en helt awesome dag då vi under frukosten bestämde oss för att åka på utflykt, så mamma sa några alternativ och jag valde det då vi skulle cykla runt landsjön å fika på kackel osv, eftersom vi gör det typ alltid minst en gång per år och vi inte gjort det detta året.. Så då hade vi en svinmysig dag med helt underbart väder som dock tillbringades mestadels nere vid stranden vid kackel eftersom pappa fick punka påvägen -.- men där hade vi det sjukt gött, fikade massa gott, solade, läste osv :D å sen så cyklade då jag&mamma runt landsjön ändå, och sen när vi kom tillbaka efter nån timma så stannade vi vid ett jättefint ställe vid vattnet där det typ var klippor åsånt, å där var pappa igång med å koka korv :) så sen satt vi där och åt å myste, och sen vid typ femtiden åkte vi hem :) å sen senare på kvällen åkte vi ner till uppgränna för att sen åka upp till ett suuperfint utkiksställe uppe på ett högt berg där det var heeelt amazing utsikt åså var det solnedgång och det fanns jättefina bänkar man kunde sitta på så sen satt vi där och fikade också haha ;D Å sen åkte vi hem och hade myskväll!
Å sen på söndagen var det ju också helt Amazing väder så den dagen tror jag mest tillbringades utomhus i solstolen med en bok och radion på, och sen tror jag att jag var ute och sprang och så var jag tvungen å plugga massa med ;/ sen åt vi la nån god middag med och sen på kvällen såg jag antagligen på wallander ;)
Så det vart en mycket mysig helg!
 
Å sen om vi ska ta lite om veckan med, så kan jag säga att det faktiskt var en riktigt bra vecka som gick otroligt fort!! För det känns verkligen att man liksom kommit igång med alla rutiner osv nu, och även kommit in mer å mer i klassen osv! Men vad jag minns var måndagen en helt okej dag, hade ju sovmorgon men började dock med 2 timmars naturkunskap -.- men aja, resten av skoldagen var nog helt ok ändå! Och sen efter skolan så åkte ju jag till emilia dårå, eftersom vi börjat rida nu igen! :D så då hoppade jag av i stamseryd och mötte upp emilia som kom med bussen från gränna, och sen gick vi hem babblandes för fullt eftersom vi inte typ setts sen vi var i gbg för typ 3-4 veckor sen! Så var superkul å se na igen :D så då gick det snabbt hem, och sen när vi kom fram så åt vi lite mat och pratade massa, och sen måste vi gjort massa mer för klockan var typ halv sex när vi gick ner till stallet tror jag haha? ;) Men det gjorde ju inget hehe, och sen gjorde vi helt enkelt det vanliga - hämtade hästarna från hagen (jag fick connect), gjorde iordning dom och sen stack vi ut på en mysig runda! Red skogsrundan och vi skrittade mest, men var jättemysigt då vi kunde gå där i skogen och prata osv :) såg även en älgkalv vilket särskilt appollo tyckte var OTROLIGT spännande, haha! ;)
Och sen när vi kom tillbaka satte vi somvanligt in hästarna i boxarna och fixade mat osv, och sen gick vi upp till emilia och tillbringade sen typ ytterligare två timmar där, eftersom vi vart så fruktansvärt sugna på kladdkaka så var vi ju bara TVUNGNA att göra en hahaha, och FASEN va god den blev :O :D och sen satte vi oss i Emilias rum och började kolla på LOL ända tills pappa kom vid typ nio och hämtade mej! :)
Så vart en asmysig dag!
Delar upp det så det inte blir så sjuuukt långt...
 
 
kunde fortfarande sitta barbent och äta frukost då! :'D
 
så fint var det!!
haha fetto-vader men jaja skönt var det :D
fint! :)
 
vid uppgränna!
:)
på måndagen.. happyface :)))))
haha på busshållplatsen i väntan på emilia ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback