förrförra veckan #2 ;))

Och sen kom tisdagen, som även den var en mycket bra dag vad jag minns! Bra men rätt normal dag i skolan som dock gick väldigt snabbt eftersom vi bara går lite drygt tre timmar den dagen :))) så då slutade vi 10 i ett och då åkte vi hem och sen tror jag väl att den eftermiddagen gick åt till att typ plugga och göra amerikanska pannkakor och sen typ springa/powerwalka eller nåt? Haha ah kommer inte ihåg..
 
Nåväl, och sen kom ju då onsdagen vilket ju är den längsta dagen med flest lektioner, men även denna dagen gick otrooligt snabbt för vi har ändå rätt goa lektioner då, särskilt religionen haahahha xd asså dom lektionerna.. :'D haha nämen så var sjukt kul ändå, och sen åkte vi hem med bussen dårå, och sen tror jag det var den dagen vi fick skjuts hem av ellas bror :) aja, och sen när jag kom hem antar jag att jag typ pluggade å sov och sen typ kollade på tv.. kul liv hehe. Nä gjorde la NÅT mer men kommer inte ihåg.. Vilket kul inlägg detta blev nu kände jag xD
haha aja, och sen kom iaf torsdagen, och då var det en rättså go dag i skolan vad jag kommer ihåg, särskilt idrotten då vi precis som förra veckan joggade/gick runt munksjön :D många samtalsämnen blev avklarade och sen joinade även johan oss haha så det vart en kul runda x) Och sen när vi slutat hann jag med bussen vid halv tre, och sen sällskapade frida p mej på bussresan till stallet, trevligt trevligt! Ännu en som jag inte sett på typ.. TRE MÅNADER?! :O sjukt...!! Aja, och sen gick jag då till stallet, och sen hade jag ju bara en liten stund på mej att äta, byta om osv. Och sen gick jag ut till stallet, sa hej till alla och sen kollade vem jag skulle ha. Och eftersom jag var först där så var jag den enda som fick önska hehehe :D så då önskade jag ju såklart min älskling Hoffis, så blev ju lite överlycklig när essi sa att jag kunde ta honom :D å det blev ett mycket lyckat ridpass på pojken! Eller ja, HAN var somvanligt suuperduktig medans jag var.. lite sämre hahah. Nämen är så mycket jag måste tänka på?! Typ armbågarna, SKÄNKLARNA, blicken osvosv.. Menmen, övade iaf mest på skänkelvikningar vilket blev bättre och bättre framåt slutet iaf!! :) Å sen på hästkunskapen hade vi ett litet avskedsparty för emma och klara som båda slutar (alva den jäveln har ju redan slutat :'() med massa fika å prat åsånt!!
 haha oj herre min je vad långt detta blev, får bli ett tredje inlägg.. xd
på tisdagen!
hehe..
i omklädningsrummet på torsdagen!
på toan i stallet... x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback