torsdagen - trippelboll i skolan och sen hem med elsa en snabbis! :)

Hallå allihopa! :D Hoppas ni haft en bra måndag! Min har vart bra, men något märklig.. Haha men jaja, mer om det en annan gång, MÅSTE förfan bli färdig med förra veckan nu så sätter igång med det nu, å sen måste jag ju skriva lite om helgen med! Men jaja först detta!
 
Sen kom då torsdagen, som även det var en sjukligt bra dag av många skäl! :D 
Började då med att vi hade trippelboll i skolan, vilket ju faktiskt är rätt kul + att man ju missar en skoldag hehe ;D
Så vi började då med volleybollen, där det verkligen började med katastrof då vi förlorade med typ 30-7 eller nåt mot D HAHAH xdd nämen gud, va så jäkla pinsamt x'd men kan dock försvara mej själv lite å säga att jag faktiskt bara fick va ute typ 30 sek på planen, så ah.. ;P Haha, men sen kom det glädjande beskedet att vi tjejer inte behövde va med mer på volleybollen, så då satte sej jag, emma och elsa utanför planen och satt och hejade och skrek på dom andra istället haha ;D å då gick det BETYDLIGT bättre, förlorade dock med ett poäng vilket va lite småsurt, men aja. Å sen vann vi den tredje matchen mot b och sen kom matchen mot a som va så jä*la oförglömlig.. asså jag dör av glädje när jag tänker på den typ haha :'D dom va så jävla överlägsna och kaxiga för dom ledde ett tag, å sen bara tog vi över och vann med typ 27-16 eller nåt HAHAHHA så jääääkla ägda :D :D :D åååh så äckligt nöjda vi va efter den matchen asså xD Haha men jaja, och sen så var det fotboll, och då satt jag och frida och bara hejade å skrek på dom andra och det resulterade i att vi vann alla utom en match (tror jag?) vilket ju va GRYMT! :D 
Å sen så hade vi en superkort lunch då jag typ inte kunde äta för jag var så jä*la nervös inför innebandyn vi skulle köra efter lunchen.. Men även där gick det riktigt riktigt bra och jag hade faktiskt inte så mycket att va nervös för då vi tjejer bara behövde va ute typ 2 min på plan medans killarna skötte allt typ haha xd Fast jag va faktiskt lite duktig och stod i vägen för två stenhårda (särskilt den ena, fyFAN va hårt skott det var) skott, det ena på smalbenet (har fortfarande kvar ett runt blåmärke haha) som gjorde så jä*la ont så jag ville börja lipa typ haha, och sen när vi spelade mot a så fick jag en RAKT på röven haha, det var inte så najs haha (fast johansson tyckte tydligen det va väldigt roligt?! -.-) haha men jaja, annars gick det finfint, vann alla matcher utom en där med så är ju godkänt ;)
Men jaa, och sen efter vi hade spelat klart alla matcher så skulle det egentligen vart både semifinaler och final men det orkade typ ingen så nästan alla klasser röstade för att vi skulle ha finalerna en annan dag istället, så då fick vi åka hem :D 
Fast istället för å åka hem/åka till stallet somvanligt, så åkte jag hem med elsa eftersom vi fick sluta typ 1 timma tidigare, så då fick vi skjuts hem av elsas mormor (asså herreguud va jag älskar henne, hon är typ den skönaste mormor'n jag träffat, asså vi satt och grät seriöst av skratt i bilen x''d åh shit.. :'D) haha, och sen väl hemma hos elsa så hade vi typ 1½ timma på oss tills jag skulle till stallet, så då gick vi först en liten runda med sixten, och efter det värmde vi några av elsas helt AMAZING tomatpajer, och sen gick vi upp och körde dans på wii'et som funkade denna gången ;DD Å GUD va jobbigt det var, dog typ efter två låtar, men sjukligt kul var det och riktigt grymma låtar! :D å sen tillsist dansade vi till dirty dancing-låten, kissade typ på mej va fult det var x'd HAHA, men somsagt sjukt kul (trots att jag typ hade spränghuvudvärk och ville bara spy efteråt haha), men sen vid halv fyra var vi tvungna att dra iväg, så då hoppade vi på moppen (som även den funkade den dagen ;D) och drog till stallet dårå, där elsa sen droppade mej å sa hejdå! :) 
 
Ridningen i separat inlägg! :))
haha hade ingen bild från den dagen så tar en bild på dom extremt fina och coola blommorna vi fick från min moster å morbror som var på madeira häromveckan! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback