tisdagen! #2

Aja, och sen vid typ kvart i två var vi tyvärr tvungna att gå upp till mat&bak.. Menmen, där hade vi sen en rätt lam lektion faktiskt och det var så sjuuuukt awkward i slutet så jag höll på att dö.. x0 Nämen vi hade ju då trerätters igen, och vi skulle ha hand om varmrätten, och eftersom vi gjorde en fullkomligt vidrig paj förra veckan så fick vi göra en ny denna gången, och sen när vi skulle äta så tog typ några stycken av den vidriga pajen och alla hatade ju typ den som vi anade haha, men sen ville INGEN smaka på den nya (faktiskt rätt goda) pajen?! Så jävla respektlöst! Så blev typ aspissed på alla, och sen satt alla där helt tysta och rynkade på näsorna och stirrade på oss när vi åt pajen.. ÅHH va så sjukt pinsamt men samtidigt så jäkla irriterande!! Åh idioter. Jaja, och sen åt vi typ "efterrätt" bestående av chokladmuffins. Kreativt!
Gah får damp på dom. Så var en mindre roande lektion! Men jaja så är det!
Sen va dagen iaf slut, och så åkte vi hem!
 
 Å sen väl hemma så typ satte jag mej väl ute på balkongen igen, kunde liksom sitta där i bikini så var verkligen hur gött som helst! Åså satt jag där och läste, lyssnade på musik och sådär! :D å sen när jag suttit där i typ två timmar haha så gick jag nog ut en runda eller nåt, och sen gick jag in, gjorde lite mat och sen vid tjugo över sju så skjutsade mamma mej till zumban, som jag FINALLY skulle gå på igen efter typ 2 veckor! 
Å det var precis lika kul som förra gången kan jag säga! Haha åh det är bara så himla härligt, man bara släpper loss å hänger med i alla sjukt goa (men en del rätt skumma) moves och denna gången satt faktiskt koreografin lite bättre! Körde rätt mycket samma låtar som förra gången men det var bara bra tyckte jag, så jag lär in mej dom! Å annika var lika go denna gången, hade söta hugo (min granne typ) som sidekick med, haha. Sen var det dock helt fruktansvärt varmt och drack typ hela tiden och svettades som en gris, men man kände iaf efteråt att man rört på sej!
Å sen efter så fick jag gå en bit innan pappa kom å hämtade mej, och då åkte jag hem, duschade och sen packade till stockholm! :)
 
haha okej skitful liten bild men whatever

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback