söndagen - hästens dag med ninjakadrilj å sen slapparkväll hemma!

OBS skulle publicerats igår!!
Tjena!! Även denna dag har vart så sjukt grym, och det gick så HIMLA bra på dressyren så är superglad nu :DD så tänkte bara skriva färdigt om söndagen å sen börja skriva lite om de senaste dagarna med!
Men vi börjar då med söndagen, hade redan börjat på detta inlägget, så ah här kommer det!
 
Å ja, sen kom då söndagen - domedagen, haha. Nä jag skojar bara, men denna dag var det ju då Hästens dag, vilket betydde kadrilj för mej och min grupp. Så, vid typ halv elva så skjutsade pappa mej till stallet, och sen mötte jag upp alva och dom andra åså gick vi väl omkring å flummade lite ;) Kollade även på nån uppvisning men var mest inne i stallet å fixade lite.
Å sen vid typ halv tolv så bytte vi om till våra ninjakläder haha, och sen gick jag ut till Hoffman, finisen! Å sen gjorde jag då ren honom från topp till hov (ha-ha..) och sen efter en stund satte vi på satte vi på sadlarna och tränsen utan nosrem. Å sen vid tio över tolv så gick vi alla ut i ridhuset för å värma upp åså, och där gick det verkligen KLOCKRENT! Sviinbra gick det och jag var SÅ nöjd över bästa hästen, ååh han var så fin, gick i form å allt! Lyssnade även hur bra som helst å tempot gick å reglera jättelätt! Så kunde ju knappt gå bättre, å sen gick även jag å alva och "övade" inför kadriljen, haha okej vi typ flängde runt i trav å galopp sida vid sida (haha fast det gick faktiskt sjuukt bra, kunde hålla fötterna mot varann flera varv typ haha!), men kul hade vi ;D
Å tjaa sen så gick syskonparen ut och hade deras käpphästnummer, och sen var det dags då, och efter att det gått så sjukt bra på framridningen så hade jag ju förhoppningen på att det faktiskt kunde gå helt okej iallafall.... Det gjorde det inte kan jag säga. Vi SÖG och jag har nog aldrig skämts så mycket i hela mitt liv x'0
Började med att hästarna längst fram typ freakade ut uppe vid kortsidan, och efter det gick det bara utför.. Dom hästarna (särskilt klaras som var framför mej å jag var näst längst fram) bara sprang hit&dit, vart dom ville och ingen hade kontroll på sina hästar. Å när dom sprang hit&dit blev jag SKITförvirrad och bara hängde efter, så då blev ju ALLT kaos och vi kom fel å alla vägar blev fel å vi missade tillochmed 2-3 moment.. Asså jag höll seriöst på å dö, för allt bara blev så fruktansvärt dåligt, svär att vi såg ut som en grupp som ridit typ 1 år.. ÅÅH å liksom INGET gick ju bra?! Eller jo, Hoffman var lika bra som vanligt så HAN var det ju inget fel på, men allt annat.. KAOS!! Så det var så pinsamt att jag bara satt å typ vrålskrattade åt situationen å sen efteråt vågade jag typ inte se på folk för jag skämdes så mycket över hela gruppen.. Å grejen var att det liksom stod typ 100 pers å kollade på med.. Så jag säger bara såhär, efter detta hatar jag kadriljer ÄNNU mer än innan och jag tänker VÄGRA ha det nästa år igen, och fatta hur många lektioner vi lagt på detta?! ÅÅH gör mej så förbannad... :@ så tyvärr så gick allt piss och det var så fruktansvärt pinsamt, har aldrig blivit så förödmjukad i hela mitt liv.. GASH! 
Nåväl, sen var det iaf bara å rida ut till ridhuset, besviket skritta av hästarna och sen lämnade jag över hoffis till en annan tjej, och sen när alva hjälpte mej att sätta på nosgrimman på hoffman, så stod jag å höll hampus åt henne, och när jag då tittade bort så BET den jä*eln mej?!?! SOM OM INTE KADRILJEN VART NOG?! Haha gud alltså.
 
Jaja, och sen gick jag iaf å träffade emilia som TYVÄRR fått se den fruktansvärda kadriljen, och sen hjälpte vi alva lite med hampus, och sen skulle jag bara gå bort å fråga essi en sak, men det slutade med att jag å emilia fick ta hand om mias häst å ta in den i dens box å ta av han all utrustning, haha lite märkligt var det må jag säga.. xd menmen, och sen efter vi gjort det gick vi typ och köpte lite godis å sen åkte vi hem då vi inte hade så mycket mer där å göra, haha. 
Så då fick jag skjuts hem av emilia och hennes mamma, och sen så när jag kom hem kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg vad jag gjorde.. Men jag typ åt väl mat och sen var jag nog bara inne å latade mej resten av dagen, var ju rätt pissigt väder. Så slappade väl mest å såg på massa tvprogram å på gg, gjorde lite läxor, övade inför dressyren osv, åså duschade jag ju min söndagsdusch oså med, haha. Men ah gjorde säkert massa mer men kommer inte ihåg nåt nu.. 
 HAHAHAHA här höll jag typ på å dö av skam så jag bara; äh vafan om jag skrattar så märker ingen nåt... hehehheheheeh... xd sjukt fail med dendär himla sjalen btw -.- OCH min handställning är BAJS, okej?
haha en lite normalare bild iaf....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback