Helgen i västerås! :)

Okej, tänkte köra igång å berätta lite om helgen i västerås nudå! :) Och somsagt var det en toppenhelg som gick aalldeles för fort tyvärr :( Menmen, vi tar det från början! 
Åkte då hemifrån typ vid halv tio då vi ätit frukost, packat färdigt, gjort iordning oss osv. 
Å sen följde en extremt lång resa som tog typ 5 timmar istället för typ 3 som det brukar ta, men då tog vi typ 5 stopp med -.- Haha men jaja var la rätt trevligt ändå ;) Första stoppet tog vi uppe på Omberg, där vi satte oss vid vandrarhemmet som ligger där, i deras glasveranda och åt vår matsäck (var antagligen inte tillåtet men det sket ju mamma å pappa i xd), å sen när vi fikat klart fick jag syn på nån slags lekborg för barn som jag såklart va tvungen å gå in i, och sen testade jag den coola linbanan som fanns därinne, HAHAH xd skitkul men var SÅHÄR rädd att den skulle gå sönder xd Haha, aja efter jag lekt färdigt där (vadå barnslig?) så åkte vi iaf därifrån, och sen åkte vi vidare till vadstena, där vi tog ett snabbt stopp för å köpa ännu mer fika på ett konditori, haha. 
Å sen körde vi vidare, och sen efter nån timma så kom vi till askersund, där vi såklart även där stannade x) å där fikade vi bullarna vi köpt, och så gick vi på toa å lite sådär med. Å sen drog vi iväg, och sen körde vi iaf ända till västerås (fast juste, ett stop på en okq8 mack hann vi oxå med xD), och SEN vid typ tre var vi iaf ÄNTLIGEN framme, haha ;D
 
Så när vi kom fram till stina och mickes lägenhet, så var vi först där en stund och såklart pratade med dom och hängde i lägenheten, kollade även in huset de vart och kollat på under dagen som de ev ska köpa! :D sjukt kul isf! 
Aja, och sen typ lekte jag en stund med syrrans nya telefon med ;P 
Men sen vid typ fyra så åkte vi iallafall ut till stället dit vi skulle på utflykt! Det hette typ Ängsö och var en ö (nähä?!) lite utanför västerås, där det även fanns ett slott åså! (där det tydligen spökade :o) 
Och sen gick vi ner till själva platsen där vi skulle va, och det va såå fint, låg precis vid mälaren på massa fina klippor och en stor brygga! Synd dock bara att vädret var rätt dåligt, men jaja det var fint ändå!
Å sen satt vi där och gjorde upp eld, gick runt på klipporna, pratade och sen åt vi såklart den grillade maten som såklart var världsklass typ som vanligt när micke lagar nåt! ;)
Å sen efter vi vart där i typ 2 timmar eller nåt så drog vi oss tillbaka till bilarna (påvägen dit var mamma förövrigt helt jä*la galen, typ skrattade ihjäl sej åt nåt jättetöntigt haha, så då gick jag och micke längre fram å pratade om slott och om konserter haha xD) Å sen gick vi en stund å kollade lite på slottet och jag och tinna töntade oss lite somvanligt hahaha x)
men sen åkte vi iallafall in mot västerås igen, och sen svängde vi även in på maxi för att handla lite till kvällen åsådär, fast jag fastnade som vanligt vid sminket i typ en evighet haha.
Men sen efter vi handlat det vi skulle så åkte vi hem till lägenheten igen, och sen hade vi en supermysig kväll med massa pianospelande och sång, SKITGOD efterrätt och sen när dom andra gått och lagt sej så satt jag och tinna och kollade på desperate housewifes en stund innan vi oxå gick å la oss!
Tog faktiskt rätt många bilder under helgen så här kommer ett gäng!
 
innan vi åkte!
 innanför "borgen" hahaha, ser ni den livsfarliga linbanan eller?!
 
å utanför den ;)
 
i vadstena!
 
:)
 
framme på det fina stället!
 
pappa å micke igång med grillningen ;)
 
:D
 hahaha, skillnaden på vår (ganska lilla) bil och tinna&mickes (extremt lilla) bil xD
spökslottet... ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback