fredagen - normal och slapp dag!

Tjoo! :D har haft en bra tisdag och nu sitter jag här igen.. Å kollar avslutningsklänningar, vilket jag inte hittade igår på stan :((( Så får nog bli å beställa nån från nätet!
Menmen, om vi nu nån jäkla gång ska bli färdiga med förra veckan/helgen så tror jag vi kör igång, så jag kan börja skriva om gårdagen å idag! Så vi gör det ;)
Å fredagen var en bra men väldigt normal fredag! ;) Var väl helt normala lektioner vad jag kommer ihåg å den enda roliga var väl engelskan då vi planerade ÄNNU mer inför suckfotot vilket ju alltid är hysteriskt kul hahhaha xd asså gud den lektionen.. HELT himla galen! xd Haha jaja, men sen rullade lektionerna på somvanligt, och sen efter so’n så åkte vi ju hem dårå!

Var somvanligt en nästan olidlig tur med skitungarna (som jag numera kallar dom) men grymt skönt när man kom hem såklart haha ;) Å när jag kom hem så åt jag la nånting, och sen typ såg jag på massa tv å sov en stund tills mamma kom hem. Å sen vet jag ärligt talat inte vad vi gjorde resten av kvällen? Jo juste, satt typ å dreglade över massa klänningar på nätet i ett par timmar tror jag, haha. Och sen var jag faktiskt lite duktig å tränade med, med balansbollen å jag fokuserade på att träna bålen, vilket jag VERKLIGEN behöver då jag både har sjukligt dålig hållning rent allmänt och det är antagligen oxå därför som jag sitter som en kratta när jag rider. Så det är nåt jag måste träna upp! 

Aja, och sen satt vi la å såg på Let's dance och Skärgårdsdoktorn å åt massa godis :D haha så dethär var ju ett väldigt nödvändigt inlägg.. x'd haha jaja!
påväg hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback