fredagen - grym dag med pangväder! :D

Å sen pallar jag faktiskt inte skriva så mycket om fredagen, för den var typ heeelt normal och hade dom vanliga lektionerna och kommer inte ihåg att det var nåt jättespeciellt som hände direkt.. Men en bra skoldag var det nog! :) Men sen efter skolan så åkte vi då hem (störde mej mer än nånsin typ på småbarnen den dagen och efter jag klivit ur bussen så skrev jag mkt argt "JÄVLA UNGJÄVLAR" till elsa i ett sms... x'd nämen ååååh så fruktansvärt jobbiga, typ blockerar gången när man ska ut så man måste HOPPA över deras jävla mobilsladdar typ?! idiotbarn.. hahahhaha xd)
Aja, efter den extremt påfrestande bussturen kom jag iaf lyckligt hem, och sen så hade jag en sjukt go eftermiddag hemma! TROR iaf det var bra väder även då, så hängde nog ett par timmar i solen då med! Fast juste, va ju så varmt så man kunde gå i bikini, HELT jäkla underbart!! Så satt å bara solade, åt glass och hade det bäst i solen fram tills typ sex-sju nånting hehe, och sen var jag iaf tvungen å masa mej upp för å byta om å sticka ner till ella med cykeln, för å lämna pengarna jag var skyldiga dom sen stockholm (hade dessutom räknat fel, så jäkla klantigt -.-), så då stod vi och tjötade där en stund fast sen var jag tvungen å släppa henne haha, för hon hade massa kompisar hos sej ;) Så cyklade bort å hälsade på finaste pållen en sväng å sen cyklade jag hem, liksom i shorts å linne, hur gött?!?! :'D
Nåväl, å sen kom jag hem å då kom även pappa, och sen åt vi mat och sen så gick jag ut en sväng till (måste ju passa på när det är sånt jäkla pangväder!), så då gick jag ner längre ner i vår trädgård/tomt där vi har ett stenröse och massa körsbärsträd som blommar nu, och sen gick jag å fotade massa där och sen satte jag mej även under alla träden så det är som en lityen djungel haha, och sen satt jag bara där och typ fick tårar i ögonen så fint allt var! Åså började jag tänka på typ skolavslutningen å att vi snart ska skiljas åsådär, inte så smart då jag typ satt där å lipade sen haha.. :'( Men sen satt jag bara där en lång stund å tänkte, å det var så himla underbart!
Fast sen när klockan blivit typ halv nio och det börjat bli liite för kallt för å sitta i linne så gick jag in, och sen så såg vi på tv åså resten av kvällen som alltid! ;) 
Så var en helt grym fredag! :D
 
på morgonen!
 
hahah misslyckad bild efter skolan.. xd jäkla blåst..
 körsbärsträäd :D
 
:D
 
 
Haha som en djungel somsagt!!
 ååååååh så jäkla fiiiint!! :D
 
hehe åså tog jag typ skitmånga egopics med såklart ;))
 
bästa stället i trädgården typ!
 körsbärsträd in my <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback