Torsdagen - skolan

Och JUSTE haha började ju på detta inlägget med, i typ fredags xd men hann inte publicera det då, så det kommer nu, såhär typ 5 dagar försent.. xd
Haha så låtsas bara att det är fredag nu xD (herregud kan förstå om folk inte fattar nånting va jag skriver om.. xD)
 
Och igår var en riktigt bra dag den med! :)
Skolan var rättså bra tycker jag, började med helt okej spanska då vi även idag fortsatte med grupparbetet dårå. Och efter det hade vi biologi då vi bara hade ett läxförhör och sen jobbade med instuderingsfrågorna till provet nästa vecka, så det va helt okej :)
Å sen efter det hade vi musik, som var sjukligt go igår faktiskt haha :D jag och lollo satt typ hela lektionen ute vid "entrén" vid toaletterna och spelade piano och gitarr (haha folk kollade lite skumt på oss.. xd) haha ;) Och det va askul, vi var jätteflummiga och jag satt och försökte komma på hur introt på en av crazyfrogs låtar låter (haha) eftersom exakt den ljudeffekten fanns på det pianot haha xD sånt kan jag roa mej med i timmar.. xd Aja men sen lärde jag mej faktsikt även hur man ska kompa för att få A så nu är det bara å öva så det sitter ;)
Nåvääl, sen när den lektionen tog slut så hade vi matte som väl var helt okej, rätt normal i guess.. :) 
Å sen hade vi lunch, och sen efter lunchen så tajmade vi in det så bra eftersom vi då skulle ta denhär hemska hpv-sprutan den dagen, så tänkte vi att då tar vi det såklart efter maten så vi slipper idrotten (smarta som vi är ;)) så sagt och gjort så gick vi då dit (alla var typ pissnervösa haha), och sen gick vi in 2 och 2 och tog den dårå. Och FYF*N va hemsk den var :(( Man va tvungen att ha inne den typ jättelänge och sen näår hon väl tog bort den kände man det inte eftersom det gjorde lika ont, och sen var det asäckligt efteråt typ jättelänge och kom typ "vågor" av smärta haha, fy :( 
Jaja när vi alla då tatt den så gick vi ner till idrotten, och sen eftersom vi inte skulle/kunde va med på den så sa kerel och adnan att vi skulle gå en promenad till brandstationen (och ha bevis för det sen med haha), så då gick vi dit helt enkelt! Och vi var asflummiga och hade askul samtidigt som alla klagade på smärtan i armarna haha. Aja, sen när vi kom fram så tog vi massa bildbevis haha och sen på hemvägen tog vi en ny väg genom ett asskumt lägenhetsområde som jag typ aldrig varken sett eller vart i, haha man kunde typ inte fatta att det bodde människor där och att det var gränna på nåt vis, för det såg så annorlunda ut haha. Men det va lite kul att upptäcka det ;) Å sen gick vi där och flummade på gatorna med frida p och emma, och sen när vi kom till ica bestämde vi oss för att gå in dit och köpa choklad hehe. Och sen gick vi tillbaka till hallen,å sen slutade vi dårå, och då åkte jag till stallet as usual!
 
Skriver om ridningen i ett separat inlägg som vanligt!
hahah..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback