tisdagen - skola med np i kemi och mat&bak och hockey på kvällen :))

Sen kom då tisdagen, dödsdagen.. ;) Haha nädå, men den dagen var det då dags för nationella i kemi, woho..! -.- Var så sjukt otaggad då jag typ inte övat NÅNTING och jag visste att det skulle gå åt h-vete.. Och ja, kan ju säga att jag fick sån SJUK panik när vi fick första delen av provet. Asså det va helt stört, fattade verkligen typ INGENTING?! För vi hade liksom inte ens gått igenom något av det som stod, och ah fick bara råpanik och chansade på typ allt verkligen.. Sen skrev jag typ asmycket om en sak jag inte ens visste vad det var HAHA, så hann tyvärr inte med sista frågan vilket var sjukt surt då den säkert va värd asmycket.. Så det tappade jag ju säkert hur många poäng som helst på, kan ju bara HOPPAS jag skrev nåt rätt på dendär frågan jag skrev så mycket på.. Aja så på rasten efter vi gjort första delen hade man ju typ ångest och jag ville typ gråta för det kändes som det gick så dåligt + att jag missade den sista då.. haha :( 
Aja, blev iaf lite gladare då andra delen var betydligt lättare! Skulle bara skriva om ett ämne (man fick välja mellan papper, aliminium och plast, jag valde papper) som man typ skulle rekommendera till ett pralinföretag haha, och motivera varför dom skulle välja just det ämnet osv. Så hoppas iaf det gick lite bättre! Å det blev jag åtminstone färdig med i tid som tur var! ;)
Nåväl, sen när det var färdigt hade vi då en liten rast till, och efter det hade vi sista delprovet, som oxå var rätt lätt, *thank god* ;) Nämen man skulle planera ett experiment som vi typ pratat om rätt mkt på lektionerna osv, och eftersom alla typ gjorde likadant så borde ju det va rätt iaf! Så det var en liten lättnad att det oxå var rätt lätt!
Men så nu är det bara att hoppas att jag åtminstone fick godkänt på första delen (osäkert haha) och sen hyfsat på dom andra.. Men man vet ju aldrig.. Aja skönt att det är över iallafall!
 
Men jaa, så efter vi då gjort alla tre proven så hade klockan blivit typ 12, så då hade vi 2 timmars håltimma, då vi den typ första halvtimmen sprang runt som galningar efter Karin, sprang upp&ner, till lärarrummet och till matsalen och till hemkunskapssalen två-tre gånger, och tillslut när vi typ gett upp å satt oss utanför hemkunskapen så kom hon, och så frågade vi då om vi kunde få slippa mat&bak bara för vi hade håltimma och hade haft "väääldigt jobbigt" np-prov.... det funkade dock inte alls haha :( Så då satt vi bara där inne en stund tsm med frida p, emma och  linda och bara flummade massa, och sen gick vi in till skolan och upp till sofforna och sen satt vi la där tills vi började mat&bak typ. 
Jaja, sen då lite innan två så började den då, och sen hade vi somvanligt en mycket rolig liten stund där haha ;D Å denna gången skulle vi göra mazariner, men eftersom vi inte gillar såna så mycket så gjorde frida&lollo även jordgubbsmuffins som vi kunde äta :P
Men måste faktiskt säga, att även om våra mazariner blev väldigt fula, så blev dom rätt goda ändå! Typ godare än köpta tycker jag nog nästan! ;) å sen vart ju muffinsen goda med så det blev riktigt gött! Sen stannade vi kvar en stund och diskuterade lite med kariin, ALLTID lika roande hahaha xD Tillslut släppte hon oss dock så vi kunde hinna med bussen! ;) 
Å jaa sen tog vi bussen/bussarna hem dårå, och sen när jag kom hem åt jag massa nachochips med guacemole (BÄSTA!) å chillade åsådär, och sen nån timma efter så gjorde jag typ världens onyttigaste rätt - makaroni med ostsås (färdigköpt dessutom haha!), men gött vare ;)
Å sen kom pappa hem, och då kom vi ju på att det va hockey, så vid typ sju sprang vi bort till mina kusiner där det var fullt ös haha x) Nämen matchen va i full gång och det va fullt med folk där, min moster&morbror, tyra (:D) marie, björn och en kompis till Micke ;) Men vi hade det SÅ trevligt så, och satt och skrek för full hals både när hv och linköping gjorde mål haha, och sen fick vi typ goaste kvällsmaten ever, nybakade scones med grädde, sylt, marmelad osv, kakor och te :D så det var sjukt mysigt, även om vi blev fruktansvärt förbannade när hv förlorade i förlängningen :@@ haha, menmen.. sen hade klockan iaf blivit typ tio så då var det dags att dra sej hemåt å sen sova!
haha typ enda bilden jag tog den dagen xd men japp, såhär såg min middag ut dårå xD 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback