Igår - awesome dag med grymt släktkalas!

Hejsan allihopa! :D Hoppas ni haft en grym helg! Jag har haft en kanonhelg även om jag kanske inte gjort så jättemycket egentligen.. men kul har den varit men den har gått aaalldeles för snabbt :( Aja, tänkte iaf bara skriva lite om den nu och sen även försöka lägga upp ett sälen-inlägg, och efter det måste jag damma mitt rum, duscha, ta på ansiktsmask osv.. Så ska försöka att inte skriva såhäääääär mycket om varje dag..!
 
Näväl, går var hursomhelst en awesome dag, särskilt kvällen då ;)
Men jag vaknade såklart jättesent, typ halv elva fast jag velat gå upp typ 9 för det va så mycket att göra inför kvällen, men det GÅR verkligen inte!! Suck.. aja, då gick jag iaf upp, åt frukost, och kollade på tv en stund. Å sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde efter det, men jag hade planerat att gå ut en sväng rätt tidigt, men seg som jag är så dröjde det nån timma eller två innan jag lykades pallra mej ut.. -.-
Men sen gick jag iallafall bort till hästarna (min vanliga tur haha, sådär lagom långt xd) och hälsade lite på dom åså, och sen när jag gått därifrån såg jag att dom började springa runt i hagen (antagligen för blåsten), så då ställde jag mej vid vägkanten och kollade på dom och HAHAHHA va kul det var alltså, dom var heeelt sjuka x'd sprang runt, runt i hagen och jagade varann och sen ska ju alltid den näst minsta hästen reta tinkern, så då typ hade dom värsta fighterna och ställde sej på bakbenen och bet varann, och sen sprang "Pyret" runt som en liten iller i hela hagen och blev jagad av dom stora hästarna, och sen var det skitkul och rätt häftigt när Elvira (den stora hästen) fick verkligen snedamp och sprang runt, bockade, sparkade bakut och stegrade gång på gång, haha ;) fasen att jag inte filmade..! Haha nämen så det va lite kul, fast måste sett ännu roligare ut att jag stod där på vägen och typ vrålskrattade för mej själv hahhahaha x'd 
Menmen, sen efter jag stått där och dom haft liten cirkus i typ en kvart så gick jag hem ;) 
Å där åt jag först lite mat, och sen gjorde jag pannacottatårta, som jag alltid har på mina kalas typ! :) Fast denna gången var det ju då inte mamma som gjorde den utan jag, men den var faktiskt aslätt att göra!
Å sen när jag var färdig med det så gick jag upp och såg en stund på mitt älskade gossip girl, och sen vid fem var jag tvungen att gå ner och göra typ jordens största sallad till kvällen med maaassa saker i som tog typ en halvtimme att göra.. Å sen fixade jag det sista i finrummet med dukningen åså, och sen var jag tvungen att gå upp och göra mig iordnng på typ 10 min.. x0 Aja det gick faktiskt, hade bara strumporna kvar när första delen av släkten kom.. ;P
 
Å sen när dom kom sjöng dom för mej, haha alltid lika awkward (och hade min andra kusin i telefonen som var uppe vid vasaloppet i sälen haha), och sen när dom kom in fick jag ju lite presenter och så pratade jag ju med alla åså :) Och sen kom mina andra kusiner, dock var det bara Lisa av dom kusinerna som kunde komma, åså min moster&morbror då, men det gjorde ingenting ;)
Men ah, och sen hade jag helt enkelt ett helt awesome släktkalas, trots att vi inte ens var typ hälften av alla som vi brukar va.. ;P Men vi hade det skitkul ändå, jag&lisa satt och babblade halvt ihjäl varann (sågs bara lite i julas) om vad som hänt sen senast, alla resor vi vart på och massa skvaller haha ;)
Å samtidigt satt vi då och åt paj (min favorit, ost, skinka&broccoli :D) och sen hade det plötsligt gått typ 1½ timma å då började ju melodifestivalen! Så då tog vi upp tårtan&pannacottan dit och sen satt vi och kollade lite på den, men mest pratade om hur snygga Anton Ewald och Martin Rolinski var (vi bestämde att jag skulle få anton och lisa martin hahhah) och diskuterade vilka som skulle gå vidare, och sen pratade vi om massa annat oxå haha x) Å jaa.. sen kom även dom vuxna upp så då satt vi och hade det trevligt där, och sen kollade jag&lisa på lite bilder från grancan och från österrike där hon vart å åkt skidor :) Å sen snokade vi runt på instagram, fb, bloggar med bortskämda människor haha, och kollade även massa goat edition-låtar.. Och det va seriöst bland det roligaste jag sett.. x'd åh herregud vi kunde knappt andas för det va så kul, särskilt Justin biebers baby.. x'd ojojoj hahhaha. Sjukt kul! 
Haha och jaa sen hade det gått typ flera timmar utan att vi märkt det, så klockan hade väl blivit elva, och vi brukar la inte sluta så tidigt men eftersom flera av oss var rätt förkylda åsådär så började dom åka hem typ kvart över elva.. Lite trist men samtidigt var man rätt trött, så ah. Så då sa vi hejdå till alla (särskilt till lisa, är så 7kt tråkigt nu när hon bor i gbg, men har bestämt att jag åker ner till dom nångång snart iaf! :)), och sen typ tog jag lite kvällsmat och kollade på ett till gg-avsnitt innan jag la mej.. rätt sent, vilket inte var så smart menmen..
Men hursomhelst så var det en toppendag med ett lika roligt släktkalas som vanligt! :D Och juste fick ju lite småsaker ändå, även om jag egentligen är för gammal för det.. ;) Nämen jag fick typ världens finaste bak-kokbok med hur många recept som helst i på typ allt man kan baka, och sen fick jag även pengar :) Så jag vart väldans nöjd och glad när jag la mej! :)
salladen.. ser inte så stor ut men den blev enooorm haha.. 
min outfit under kvällen ;)
 
min fina lilla tårta från drömtårtan (dom gör seriöst godaste tårtorna EVER!) :D
och så min extremt fula tårta haha, men jag lovar den är godare än den ser ut!! xD för hur dåligt kan det egentligen bli med digestivekex, hallon och vit choklad?! ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback