go lite random måndag haha ;) #2

Aja, efter det hade vi lunch och så lite rast åså, och sen hade vi matte då pappa endast stod och babblade om och i sin dagbok (alltså HUR intressant på en skala är det?!) och sen lite om det nya kapitlet, och efter det hade vi handledartid! Som var både slapp men oxå rätt kaosig då vi fått våra sucktröjor.. Men SÅKLART var det fel tryck!! Jippie.. GAAH å typ jättetöntigt var det (ännu töntigare än det vi hade bestämt), men tröjorna var iaf sköna och snygga i övrigt så det får la gå ;) Sen var det inte helt fel att vi fick 1500 tillbaka med, så får man lite konpensation iaf! ;P Men ah, och sen så typ bara gick vi omkring i klassrummet, typ varenda en med tröjan på, åså gick vi ut i solen åså :D Och sen vid två slutade vi, gööött!
Å sen åkte vi hem dårå! Lillabussen var la lite kaos i somvanligt men efter tvillingarna gått av så blev det lugnt å skönt så då satt jag typ och sov lite haha x)
 
Å sen hoppade jag av vid mej och sen gick jag hem, gjorde smoothie och tog en macka, och sen hade jag tänkt hela dagen på att jag va så himla sugen på å rida bara lite, så då tog jag helt enkelt och smsade Lena ifall jag kunde ta ut Vidur å bara rida lite, typ i hagen eftersom det nog skulle vart lite riskfyllt å rida ut själv på honom. Men det fick jag iaf så då blev jag väldigt glad :D så sen vid typ fyra bytte jag om osv, och sen cyklade jag ner till stallet, tog in Vidur till stallet och sen gjorde iordning honom lite snabbt bara (och försökte få bort lite av dom typ 5 ton hår han fäller just nu -.-) å sen efter han busat lite så var vi redo att gå ut! Så sen gick jag ut då till hagen och satt upp. Kom på typ då att det var VÄRSTA skaren och att det va ashalt så tyvärr gick det inte att rida varken där eller på åkern eller nånting, och sen när jag skulle testa att rida på deras gårdsplan så kom såklart typ största lastbilen dit och vidur flög i luften.. (som tur var precis innan jag satt upp..!) så då sket jag i det, och gick istället en runda med honom haha, så vi gick lite på vägen, lite på åkern med dom gamla skidspåren osv och så fick han stanna å äta lite ibland ;) Å sen sprang vi lite med (då fick maiken lite damp haha) å det tyckte han va kul, dampade loss lite hann med och blev såklart rädd för allt och alla.. ;) Haha aja så vi båda fick LITE motion iaf! x)
Å sen efter en stund gick vi in igen och jag sadlade av honom osv, och sen tog jag ut honom i hagen igen (haha skulle försöka mej på lite frihetsdressyr men eftersom varken jag eller han fattar nånting så blev det inte så bra HAHA) och sen gjorde jag det lite snyggt i stallet och så och sen cyklade jag hem igen! ;) Men det va en kul liten spontan grej sådär haha, nästa gång får det inte va skare bara!
Aja sen när jag kom hem chillade jag lite, och sen satte jag igång och började göra Lasagnette (typ samma sak som lasagne) och det va typ asenkelt, bara steka lite köttfärs, häll i kryddmix och hälla på det på massa pastaplattor (sen tillsatte jag även majs och mozarella), men alltså JÄ*LAR va gott det blev?! HEEEELT stört, har typ inte ätit nåt så gott på typ.. år?! Hahaha heelt amazing, och det av ett himla halvfabrikat typ?! xD haha sjukt... Så då tog jag typ 3 portioner haha, och sen kollade jag på farmen och fam Annorlunda och jääklar va kul det var idag hahaha åh min kärlek till det programmet asså.. :'D 
Haha omg dethär blev så långt och jag FATTAR INTE VARFÖR?! Asså måste sätta nån gräns eller nåt?! :O omg.. FÖRLÅT nu ska jag sluta. Nu ska jag se på gg och sen lägga mej och sen ha världens bästa studiedag imån! :D Så ha det bäst så hörs vi nog då! Puss :*
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback