Fortsättning på onsdagen.. ;)

Tjenamors allihopa! Är verkligen helt sjukt osugen på att blogga nu, men känner att jag måste för jag är typ beroende.. :( Måste fan komma ut ur det, får gå i terapi eller nåt haha.. Jaja ska försöka sammanfatta de senaste dagarna lite iallafall!
Skulle ju då skrivit klart andra delen om onsdagen, men blev så jävla stressad och sen försvann det bara och då blev jag aslack å sen blev hela gårkvällen ett h*lvete kände jag.. :/
Men aja skitsamma, det jag gjorde efter skolan i onsdags var då varken att åka hem eller åka till emilia och rida som jag brukar, utan istället stannade jag kvar med linnea i gränna, eftersom jag skulle ta mod till mej och äntligen söka sommarjobb, å Linnea skulle va min lilla sidekick (haha eller typ bara stöd eftersom jag inte ville gå själv ;))
Så då gick vi först och kopierade mitt cv och personliga brev i lärarrummet (hehe) och pratade med pappa åså, och sen gick vi till äldreboendet dårå! Fast när vi väl kommit dit så.. bangade jag ur haha xd Så jäkla typiskt mej!! Haha nämen det va typ ingen där å jag visste verkligen inte vad jag skulle säga, så då bestämde jag mej för att gå ut och ringa dit istället hahah. Fast det blev inte så lyckat då det var nåt konstigt nummer så det inte kom fram eller nånting, så vi gav upp och gick till ica istället, så tänkte jag att jag fick ringa dit igen på kvällen sen.
Aja, sen var vi en låång stund på ica och typ flummade och dreglade över alla goda saker hahaha, och sen när linnea köpt vad hon skulle så följde jag henne till bussen. Å där träffade vi lucas så då stod vi och snackade med honom en stund, och sen gick jag tillbaka till skolan, eftersom det tydligen var pappa som hade bilen den dagen så mamma inte kunde hämta mej vid bussen -.- gaaah.
Så det blev att jag fick tillbringa typ 2 timmar i mediateket och sitta och glo på farmen och massa bloggar haha. Lite lamt kanske fast det gick väldigt snabbt på det viset iaf! Å sen tog jag även mod till mej (igen haha) och ringde det rätta numret till äldreboendet, och denna gången fick jag napp! ;) Nämen jag fick prata med en kvinna som iallafall trodde att det skulle gå att jag som är under 18 kunde få sommarjobba där, hon var dock vikarie eller nåt så hon va lite osäker, men hon sa iallafall att hon skulle kolla upp det och ringa tillbaka! Så det är ju alltid nåt! :) hoppas verkligen hon gör det nu bara..! Menmen så det va gött att få iaf DET "avklarat" (även om jag kanske inte får det men.. ;)).
Aja, sen då vid typ kvart över sex så var pappa ÄNTLIGEN framme och vi kunde slutligen åka hem!
Och sen hade vi vanlig myskväll med god mat och massa goa tvprogram :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback