Bästaste helgen i Västerås!! #2

Å sen när vi då gått där ett tag och kollat så åkte vi bort till Erikslund, ett jättestort shoppingcenter :D å det va lite liknande butiker som på a6 fast med MYCKET större utbud så det va gött! Hade dock inte jättemycket tid och vi gick mest och kollade i massa URfina inredningsbutiker och kollade, så blev inte så mycket kläd-tittande åså, bara lite på h&m och sen ofc Rut m.l :D prövade massa snygga skinnjackor där men var för snål så köpte ingenting.
Men sen hade det plötsligt gått typ 1-2 timmar så då var vi tvungna att åka vidare, men får gå där längre en annan gång och gå på typ Cubus åsånt!
Men sen åkte vi bort till ica maxi eftersom vi skulle ha lite grejer till kvällen, så då gick vi där en stund (och jag fastnade såklart vid kosmetikavdelningen som vanligt x)) och sen när vi köpt det vi skulle, så åkte vi hem till lägenheten igen! 
Och där chillade vi först en stund, jag satt typ och spelade massa på keyboarden och sen försökte även jag och tinna sjunga Fix you och hallelujah lite snyggt i stämmor... gick SÅDÄR alltså HAHAHAHA xD måste vart väldigt kul för micke xD hahahaha.
Nåväl, men sen efter det så bytte vi iaf om till bikinis, och sen hade vi en liten spa-stund i deras badrum :D å det var supermysigt, tog på ansiktsmasker och satt i bubbelbad med massa ljus och drack vin/cider och bara pratade massa såklart ;)
Å sen hade det gått säkert en timma, och sen ropade micke att maten var klar så då bytte vi om lite snabbt och sen satte vi oss vid det superfint dukade bordet! Och sen kom då det bästa av allt; maten :D och eftersom micke är typ grymmaste kocken, så hade han gjort typ VÄRLDENS godaste kyckling i sötsur sås med grönsaker och cashew, och till det gurka&morot med dippsås typ! Asså ÅH va gott det var!! :D å sen fick jag även dricka vin till HEHE (hoppas inte mamma och pappa läser dethär..;)), var la dock sådär gott men lika bra det kanske? Haha men efter en stund vande man sej lite vid det åtminstone ;P
Jaja, men sen när vi ätit färdigt insåg vi till vår förskräckelse att vi både glömt typ hela earth hour, OCH att vi ju skulle gått på eldshowen som började halv nio (trodde vi).. Men då blev vi lite ledsna att vi skulle missa den, så då bestämde vi oss för att åka ner dit ändå och se om vi fick se några minuter av det åtminstone!
Så då klädde vi på oss och sminkade oss snabbt som f*n, och sen rusade vi ut till bilen, körde dit det fortaste vi kunde, och sprang sen från bilen till torget där showen skulle hållas.. Och eldshowen började EXAKT när vi kom :O asså hur grymt?! Haha så då blev vi svinglada (och andra var oxå MYCKET glada hahahhaha), och det blev ingte sämre av att den var SKITCOOL, asså shit eldslukarna va så sjukt duktiga och modiga (och roliga haha) och dom gjorde typ hur läskiga saker som helst och det va asbra musik och det va lagom långt och ah ALLT va hur bra som helst! :D så sen var vi mycket glada och nöjda när det var slut! ;)
Å sen gick vi en runda i själva centrum å va lite galna som vanligt och skrattade hur mycket som helst, och sen dog jag typ när vi gick igenom ett SÅHÄR mysigt område med gamla hus som låg precis vid ån, såg ut som venedig typ haha xD nämen det va SÅ fint och såg oxå ut som en saga nästan! 
Men sen så åkte vi iaf hemåt då vi blivit lite trötta och kalla, och sen satt vi i bilen och dunkade hög musik resten av vägen till lägenheten haha ;D 
Å sen när vi kom tillbaka höll micke på å göra efterrätten, som vi nästan glömt haha! Å sen satt vi och åt den (typ "friterad" banan med glass, så sjukligt gott!) samtidigt som vi såg nåt skitstörigt program på animal planet haha xd Och sen vid typ halv tolv så satte vi på en film vi valt ut, och efter kanske 20 sekunder så slocknade vi direkt hahahah xD så sjukt trött var man efter dagen!! Haha så vi vaknade nån timma efter och borstade tänderna osv, och sen sov vi vidare ;))
okej typ SÄMSTA bilderna ju, men ni kanske ser nånting iaf?
så sjukligt coolt!
 den fruktansvärt goda efterrätten! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback