tisdagen- STOCKHOLM! :D

Å sen kom då tisdagen då vi skulle åka till STOCKHOLM!! :D Woohoo!  Så fett kul var det, särskilt bussresorna hahahahaa. Nämen bussresan upp, asså HERREGUD vad jag skrattade x’’d höll på å avlida några gånger xd Nämen först satt jag och elsa och flummade å satt å lyssnade på massa klipp ur humorhimlen i p3 (BÄSTA!), å redan där dog vi ju av skratt hahaaha. Å sen efter vi stannat vid nyköpingsbro och jag köpt typ 2 kg godis så satte sej jackson å jona bakom oss och efter det vart dom helt galna?! Hahaha herregud, som små duracellkaniner var dom och Pan och vi satt och diskuterade massa saker å skrattade så vi kissade på oss typ hahhaha.

Nåväl, sen när vi väl kom fram till stockholm och till djurgården,  där vi skulle gå på Vasamuseet först, så fick vi typ en halvtimmes rast så då gick vi bort till nån park å satt där en stund och sen gick vi även ut på nån liten pir, och sen gick vi bort till museet dårå.

Å när vi kom in så började då vår rundvandring med vår guide! Å jag har ju redan vart där en gång, i 6an, men jag kom faktiskt inte ihåg typ nånting så det var faktiskt väldigt intressant, intressantare än förra gången iaf haha! Så då satt vi ju först å lyssnade en stund på honom å sen gick vi och kollade lite på själva skeppet å sen fick vi även gå in i ett mörkt litet rum som skulle föreställa inuti skeppet så då fick vi se och höra om hur det kunde vara där och så!

Å sen efter det så hade det typ gått en timma, så då var det slut och vi fick gå!

 Å sen var det då dags för shopping, problemet var bara hur vi skulle hitta dit… xd Hahaha fy fasen va långt det var och vi var verkligen helt lost där ett tag, men sen efter lite frågande och kollandes på massa kartor så hittade vi slutligen fram till drottninggatan, å vi fick ju iaf en fin liten sightseeing i stockholm till fots hahaha ;D

Men ja, och när vi då kom till drottninggatan så gick vi först till jensens för vi tänkt äta där, men det var verkligen proppfullt där så vi sket i det, och hittade till pizza hut istället :D å där var det bara massa killgäng med snygga killar i så det var ju inte helt fel ;D hahaha å pizzabuffen är ju alltid så sjukligt god :D å sen satt vi där en bra stund och hade så galet kul hahahaa, skrattade så vi dog även där x’d Haha, men efter det så var vi ju tvungna att börja gå i lite affärer, så sen tillbringade vi dom resterande typ 2-3 timmar gåendes i dom klassiska affärerna på drottninggatan, så vi gick ju inte i några jätteexklusiva affärer direkt haha, men det var ju kul ändå!  Hittade dock tyvärr INGENTING verkligen? Skittråkigt L För vi gick ju i massa affärer men vi hade ju inte supermycket tid å man vill ju inte gå å prova typ 1000 saker då, så provade bara lite klänningar å några bikinar, fastnade dock inte riktigt för något. Men somsagt hade vi ju riktigt kul ändå!

Hehe whops blev skitlångt så delar upp det!

på morgonen!
haha en läskig gås vi hittade i parken utanför museet xD
 
i en jättefin liten butik som vi hittade! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback