ridningen med emilia - toarundan med en "hoppserie" i skogen :D

Å sen fick jag då gå hem till emilia, och när jag kom fram gjorde vi precis som vi brukar - snackade, åt våfflor även denna gång (:DD), snackade ännu mer och sen gick vi å bytte om å gick till hagen å hämtade hästarna!                 Så då hämtade jag joysan, och sen gick vi ner till stallet och gjorde iordning dom! 

Å efter vi var färdiga så stack vi iväg i det underbara vädret! :D å denna gången tog vi toarundan, haha och det var så SJUKT himla kul, för när vi kom dit hoppade vi över trädet somvanligt, men sen fick även emilia för sej att bygga upp några till hinder, så hon gav sej ut typ i skogen å kom bärandes på stora typ pinnar/stockar å jobbade riktigt hårt haha, medans jag stod och höll i dom MKT otåliga hästarna haha, och sen tillslut hade hon fått ihop en hel jäkla serie med typ fem hinder, haha! Så då kom vi först en gång på dom, och det gick svinbra, joysan va astaggad och hoppade hindrena lätt som en plätt, men sen när vi skulle komma andra gången så tvärvägrade hon ens att gå ett enda steg haha, och ställde sej å brunstade -.- både innan och MITT I själva serien haha, så då ville hon inte alls. Men jag var så glad så det gjorde ingenting ;) 
Men sen red vi då hemåt, och joysan var faktiskt jätteuktig! Pigg, men inte okontrollerbar som förra gången å slängde inte alls så mkt med huvudet och så. Så var en superrolig å fartfylld ridtur! Så himla fint å rida där med när det är sånt pangväder! :D

Aja, och sen när vi kom tillbaka ställde jag in joysan i boxen åsådär, och sen satte jag mej och kollade å var lite funktionär åt emilia när hon hoppade studs med appollo! Superduktiga var dom verkligen! Å sen fixade vi lite mat åså till dom, och sen var jag tvungen å gå upp till emilia och byta om åså eftersom mamma skulle komma strax. Så stod en stund å pratade med åsa oxå, tills mami kom å hämtade mej! 

Och sen åkte vi hem, åt mat och sen satt jag typ och pluggade gärnet på musiken resten av kvällen! 

haha sötaste joysan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback