hemkommen efter en månad hemifrån..

MEN TJENA ALLIHOPA!! :D jag är nu hemkommen efter att ha vart borta EN MÅNAD!!!! Hur sjukt är inte det då?! Haha känns knappt som mitt hem längre.. x) nåväl, den känslan infinner väl sej ganska snart!! Men faktiskt har jag typ inte längtat hem alls under tiden jag vart borta?! Sjukt konstigt.. Fast jo efter katterna å vännerna såklart men inte så mycket annars.. hm. Nåväl, som ni vet har jag ju då haft en hel UNDERBAR månad, först då i norge och sen på bästa åland.. Fyfasen vad jag saknar allt redan, ville verkligen inte åka därifrån igår.. :'( MEN nu blickar vi framåt och jag har ju flera helt awesome'a veckor framför mej med först skara sommarland med bästa kusinerna på torsdag, och sen på fredag sticker ju jag och allis till först spanien å sen FRANKRIKE!! Wohoooo :D :D 
Problemet nu är bara hur jag ska försöka skriva nånting om norge och åland.. hinner definitivt inte ikväll å inte heller nånting innan frankrike så OM jag ska blogga om det så får det helt enkelt komma i augusti nångång. 
Men nu måste jag tyvärr gå å lägga mej snart för jag måste upp tidigt imån eftersom jag först ska in till stan med pappa och köpa ÄNNU en bikini (är inte så nöjd med den jag köpte härom månaden, så jävla typiskt mej) å sen låna böcker till frankrike och sen växla alla mina norska pengar å alla euros till svenska kronor.. Sen måste jag köpa lite annat med. Å sen kommer jag tillbringa resten av dagen hos ella och lilla Svea! :D så blir nog awesome. 
Men ja så nu måste jag sova, men vi hörs säkert en liten sväng imorgon! Puss på er :*
 
 
saknar bl.a denna lilla skruttan obeskrivligt mycket REDAN! <3
å det fina huset i norge..
<3
å åland saknar man ju alltid så länge man inte är där.. :(<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback