Underbar vecka och jag saknar allt <3

HALLÅÅÅÅ ALLIHOPA I'M BAAAAAACK!!!!! :D :D :D hahah okej, är inte såå glad över det iofs, skulle helst stannat på underbara grancan ända tills sommaren.. Men iallafall har jag haft en underbar vecka där med massa sol&bad, utflykter osv och jag saknar redan allt. Solen, värmen, havet, människorna, maten, dofterna, solnedgångarna, stränderna, lägenheten, landskapet, ja ALLT! Men jag kommer tillbaka, kanske redan nästa jul! Å då stannar vi LÄNGRE. 
Men ja somsagt har haft en toppenvecka där och har gjort massa roliga saker, och SÅKLART kommer en biiig update om det nångång i veckan, med massa bilder åsådära! :)
Sen får jag se om jag hinner/orkar göra en försenad årsresumé med, men vi får se.. Jaja hoppas ni haft ett riktigt grymt lov och att ni får en iaf okej skolstart imån! Jag VILL INTE och har ångest as usual, å denna terminen kommer bli rätt HEMSK på många vis, men samtidigt är det ju sista terminen på ribba så måste ju ta tillvara på det med.. <3
Men jaja, nu måste jag sova för annars kommer jag se ut som ett jäkla vrak imån (eftersom det inte blev mkt sömn inatt heller då vi kom hem vid fyra..) 
Men ha det bäst så hörs vi snart igen! Puss :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback