torsdagen- skitdag i skolan men underbar balanshoppning på hampe!

OBS; skulle publicerats igår, och varning för låååååång text haha.
Torsdagen ville jag så gärna berätta om eftersom slutet av den var så otroligt bra, inte för att skoldagen och dagen i övrigt var vidare bra.. För det var den verkligen inte, särskilt idrotten var riktigt jävla kass alltså.. Nämen det var bara en sån dag då inget går som man vill och man vill bara typ åka hem å lägga sej under ett täcke.. 
Fast början av dagen var la okej, eller ja, hade dom vanliga torsdags-lektionerna med först tråkig spanska, sen biologi som la va okej (mätte typ vår lungkapacitet å såg på nån film) och sen musik som oxå var rätt bra, då vi delades in i grupper och ska ha typ "så mycket bättre" då vi ska tolka en låt och göra om den, så ganska kul ändå!
Å sen hade vi tråkig matte, och sen lunch och efter det då den förjävliga idrottslektionen som jag dock trodde skulle bli awesome, eftersokm volleyboll-proffsen var där igen och det liksom gick jättebra och var askul förra gången, men så blev det inte riktigt nu kan man säga.. -.- nämen jag vet inte, det var nog kombinationen av att jag redan kanske var sur, + att ena tränaren var ett jävla pucko,+ att jag skämde ut mej som fan inför puckot, + att jag var sämst på volleyboll den dagen och förstörde för hela laget + att jag fick en stenhård boll i huvudet av ELSA (som stod på andra sidan, inte ens i motståndarlaget hahaha) och så hade jag tungan mellan tänderna så jag bet mej som FAN i den, så jag typ stod där och funderade på å lipa haha.. å sen var alla i laget jättesnälla och brydde sej liksom, förutom det jä*la idiot-proffset som ba; hallå, ska du serva eller? Asså FUCK YOU säger jag!! 
Å sen gick det typ ännu mer skit resten av lektionen så ah, inte den bästa idrottslektionen kan jag ju säga.. :(
Men jaja, det var iallafall en ENORM lättnad när den var över, och jag&elsa kunde gå till ica och köpa tröst-godis haha. Å sen åkte vi med skolbussen, elsa hem och jag till stallet dårå.
Å sen gick jag dit, åt lite, kollade bloggar osv, och sen vid typ halv fyra bytte jag om å sen efter jag pratat med några gick jag ut till stallet. Där träffade jag dom andra, och sen gick jag och kollade vem jag skulle ha. Och jag skulle ha Hampedampe, igen! :D så blir superglad och superlättad.. Ända tills typ tre i gruppen kom fram till mej och ba; asså frida, du ska veta att förra veckan hade hampus typ DAMP och skenade, stegrade, bockade, sparkade bakut osv, så amanda nästan trillade av, asså han var typ helt GALEN!!! Å jag ba; åh, tack så jä*la mycket för den informationen, nu blir jag ju så mycket lugnare..! :@ nä så då kände jag bara för å lägga mej ner å lipa och jag var typ nervös som jagvetintevad å jag ville inte ens hoppa upp på honom för jag såklart gick på allt å trodde han skulle va så denna veckan med.. Så gick ju typ å skakade medans jag gjorde iordning honom å skitnervös när vi gick in till ridhuset. Men, när jag väl hoppat upp så kände jag att han var precis som vanligt! Visst, satt lite å spände mej i början och när vi började hoppa fram utan tyglar osv, men efter han skött sej galant en bra stund kunde jag slappna av och börja tycka det var ROLIGT! 
Och sen fortsatte han i samma stil, hur normal och snäll som helst men ändå sjukt pigg och "på" hindren, så det var SVINKUL verkligen! :D Å vi hade ju då somsagt balanshoppning, vilket jag alltid älskat, och det gick svinbra, höll i manen i början men sen vågade jag släppa med en hand och tillsist båda! Dock inte på hindret som var högst. Men kände verkligen att man bara ville hoppa mer och mer, så blev lite besviken då vi slutade på 85, ville hoppa typ 90-95, men jaja. Men hursomhelst så gick det somsagt asbra, han råkade bara komma för nära typ 2 ggr så det blev lite konstiga hopp, men annars var det bara jag som skulle öva mer på å stå stadigare, inte sätta mej för tidigt och driva efter hindret osv. 
Men en riktigt lyckad balanshoppning-lektion blev det och är SÅ glad att inte Alva å dom andra fick rätt att han skulle vart helt "galen"! (vilket jag inte tror han var heller, möjligtvis lite extra pigg då efter jullovet åså liksom)
Å sen på hästkunskapen pratade vi om galoppombyten. 
Å sen var jag kvar där med dom andra i typ 40 min och sen kom mamma och hämtade mej! :)
Så blev trots allt en rätt lyckad dag, för det var ett så bra slut! :D
oj, lååååång text om bara en dag.. :/
okej, bilden har ni sett såhääär många ggr förut men skitsamma!

Kommentarer
Emilia säger:

Vad roligt att det gick bra att hoppa Frida!!
Det skulle vara roligt om vi kunde rida ihop snart, jag har varit sjuk ganska länge.. Men snart borde jag vara tillräckligt frisk för att rida, kanske nästa vecka? Vi kanske kan höras? ha det bra! kram

2013-01-13 | 23:03:24
Bloggadress: http://emiliamascarenhas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback