tisdagen - katastrofal mat&bak men annars amazing dag med AMAZING ridlektion!!

Hej allihopa! Hann OFC bara skriva som vanligt ETT inlägg igår, så får komma idag istället!
 
Å sen var var tisdagen både en något kass men ändå en ganska AMAZING dag på samma gång, hahaha xd
Nä okej, typ hela dagen var bra förutom sista lektionen som blev TOTALT misslyckad, haha x(
Jaja ;) Började iaf som vanligt med spanska, som la va rätt normal. Sen var det en sjukt slapp och flummig so-lektion då jag och några andra skulle börja läsa om förintelsen, men bara bläddrade lite i boken och ville verkligen inte läsa för det är så hemskt :( Så istället flummade vi runt i klassrummet medans david förhörde massa grupper i grupprummet, hehe ;P Så var rätt slappt! ;)
Jaja, sen efter det hade vi då syslöjd, eftersom vi bytt nu :/ Lite trist men det var faktiskt roligare än jag väntat mej! :) Har ju bytt lärare nu med för Lina är på en svensk skola i thailand, så har fått en vikarie typ :) Men hon var faktiskt rätt go, lite nervös&flummig kanske, men väldigt snäll och trevlig och rätt rolig med ;) Å sen så började vi inte med ett nytt projekt heller, utan vi gör det nästa vecka, så denna gången lärde Elin, som hon heter, mej&lollo att börja sticka (asså hur man gör i början), och sen satt vi och stickade nån timme, och sen sista typ halvtimmen stod vi bara och pratade med alla andra som stod och gjorde kompisarmband ;)
Aja, sen efter då 2½ timme (med lunch då) så slutade den lektionen, och så hade vi håltimma. 
Å då gick vi först till vårt kära mediatek och började kolla på filmen Ted, den där skitskumma filmen med en nallebjörn i typ haha, fast sen när det kom in massa sjuor så sket vi i det och gick bort till sofforna istället och kollade på ponnyakuten och hade lite kul ;)
Å sen då efter en timma var det mat&bak, vilket jag trodde skulle bli skitkul som vanligt, men nope inte denna gången.. Eller asså egentligen var det väl ganska kul, för vi skrattade ju åt dom andra och karin som vi brukar HAHA (så jä*la elaka xd) och hade kul på så vis, men så fick jag huvudansvaret för efterrätten, som var cheesecake, och jag säger bara att det skulle jag inte fått..! Asså ÅH höll på HELA JÄ*LA lektionen med den där cp-cheesecaken, och det va ett askonstigt recept, jag stod och mortlade 25 pepparkakor i onödan, jag va asstressad och till råge på allt va gelatin'en SEX år gammal :@ å karin ba; nämen det är nog ingen fara! 
Å sen när jag först typ låtit den svälla, sen ställt den i kokande vatten, och sen hällt i den i smeten så bara KLUMPAR sej hela skiten!! :@ asså FATTAR ni hur förbannad jag blev?! åså skyller karin på att jag "hällde i den för snabbt", fast sen kom hon på att vi nog inte lät den smälta tillräckligt eller va för varm eller nåt.. -.- Så det var bara att slänga skiten och sen hade vi ungefär ett ton disk att diska :@ men som TUR var hjälpte karin till, och frida&linnea med, så det gick ändå rätt snabbt.. Men usch blev ingen bra lektion alls :( Aja så går det ibland.. Nästa vecka skulle vi iaf göra ett lättare recept på cheesecake, TUR det!
Haha jaja.. Sen fick vi skynda oss ASET till bussen, men hann med den iaf, och sen åkte jag till stallet dårå, eftersom jag skulle rida igen i en grupp där! :)
 
Haha OJ jäklar, blev så långt så jag fick dela upp det.. asså jag har problem. xd
bild från förra veckans mat&bak som var BETYDLIGT bättre än denna gången, haha :/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback