Stadsdag med lite "shopping", badminton och restaurang :D

Hej förresten! ;) Publicerade inlägget innan jag skrev som "vanligt" här eftersom jag redan börjat på det :P
Men hoppas iaf ni haft en bra dag och en fin helg! Jag har haft en toppendag idag med, som nästan helt tillbringats i stan tillsammans med päronen! ;)
Nämen vi åkte in efter frukosten, vid typ halv elva. Sen lämnade vi mamma vid katolska kyrkan och sen åkte jag och pappa till Hööks (än en gång, har vart där typ 4-5 ggr på bara några veckor haha) för att byta mina ridbyxor. Asså hade lite väl bråttom när jag köpte dom där innan jul, för faktum är att dom faktiskt var waaay för stora och dessutom riktigt obekväma.. Så bestämde mej för å byta till dom andra jag kollat på, jeans-ridbyxorna! Å dom både sitter perfekt å är skitsköna, + att jag fick 80 kr tillbaks för jag fick rabatt (annars kostade dom egentligen mer än dom förra) så det var AWESOME! :D så nu är jag sjukt glad!
Aja, sen åkte vi till sportson för pappa skulle såklart köpa nåt där, och sen åkte vi en kort sväng till a6 med för pappa skulle fixa nåt där. Så då hann jag kolla lite på mascaror och lite på h&m :) sen träffade vi massa folk (typ elever från ribba och såna som gått där) som pappa bara var TVUNGEN å prata med.. -.- 
Aja, sen kom vi iaf iväg, och sen åkte vi tillbaka till katolska kyrkan för att hämta mamma, men sen ville mammas kompis Magdalena så gärna träffa oss så då satte vi oss där och åt skitgott fika och så pratade vi lite med henne åså :) Å sen åkte vi vidare, och denna gång till racketcentrum! Eller jag&pappa åkte dit, mamma simmade. 
Men vi åkte iaf dit för å spela badminton, vilket va helt stört längesen, typ sen jag&elsa tränade badminton där i 6an/7an (MINNEN!) :') 
Så det var väldigt kul å komma tillbaka, och sen SJUKT kul å spela med!! Asså trodde jag typ skulle va kass och ha glömt allting, men faktiskt gick det skitbra och pappa tyckte t.o.m att jag blivit typ 100 gånger bättre än då, å att han nu hade fått lite motstånd haha ;) det enda som var dåligt var att jag fått så enormt dålig kondis nu på sistone, så var SKITTRÖTT och lat i början, men sen typ sista halvtimmen kom jag igång å då var det svinkul! Vi spelade mest på skoj, typ spelade en match då pappa vann typ 15-13 men annars övade vi rätt mycket på typ långa bollar, stoppbollar å smashar å sånt, riktigt kul! :D Så vi spelade och spelade, å egentligen var speltiden bara en timma men vi spelade typ 1 timma å en kvart hehe ;)
Så det blev sjukt lyckat, måste göra sånt oftare nu när jag inte tränar badminton längre!
Aja, å sen var det bara å gå å duscha av sej lite å basta lite åså, och sen åkte vi bort till badet och hämtade mamma, och sen drog vi bort till väster för att äta! :) å vi hade först tänkt å äta på chillithai, men deras lunchbuffé hade slutat så då gick vi till Kina palace istället. Men där hade dom typ lika god mat och HIMMELSK efterrätt, friterad banan med glass och massa chokladsås och sirap! (å pepparkakor haha) Så sen vart man rätt mätt ;)
Men det var väldigt trevligt iallafall! :P
Å efter det drog vi bort till willys där vi handlade massa mat och sen åkte vi hem! :)
Å nu ikväll har jag typ spelat piano, hjälpt mamma i köket, sett på PONNYAKUTEN å smsat med kusin, som nu sett det allra sista gg-avsnittet EVER, som gick på femman ikväll.. :''( så jä*la hemskt egentligen, å så att jag inte kunde se det :( aja kan se lite på play iaf, men det går sjuukt segt.. 
Men nu vet jag iallafall vem gossip girl är och FYF*N va otippat det var, hahah xD
Jaja ska sluta tjata nu, blev aslångt igen, förlåt :(
Men vi hörs typ imån hörrni!
Puss :*
katolska kyrkan ;)
här hängde man rätt mycket förr i tiden :')
suddig bild från staden ikväll..
 
domma ridbyxorna blev det alltså! snyggare i verkligheten är dom.. :P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback