Sjukligt flummig tisdag x'd

Tjena allihopa! :) Ah, hann ju iaf med två inlägg igår om grancan blev lite stressigt där i slutet.., men jaja, resten kommer idag och under veckan! :)
Men tänkte bara lägga upp detta påbörjade inlägg om gårdagen, vilket var en sjuk och rolig&flummig dag, haha xD 
Började som vanligt med spanska som dock INTE var sådär jättekul, men vi pratade mest om lovet och gjorde en hörövning osådära, så var la rätt normalt.
Å sen hade vi so, som var rätt flummigt och vi gjorde typ inte alls mycket, gick bara igenom ett papper och sen kollade vi på en film om olika religioner. Så det var rätt chill!
Å sen då hade vi ju hemkunskap, och det var där det roliga började haha :D vi skulle baka bullar, så då gjorde vi det, och det var la rätt kul den första stunden ;) Sen mitt i allt var det storsamling, som dock som tur var va väldigt kort! 
Å sen gick vi tillbaka till HKK:n dårå, och så fortsatte vi med bullarna. Å måste säga att våra blev riktigt lyckade eftersom vi gjorde vaniljbullar hehe :D å sen lyckades jag även mitt i en fin dans jag uppfunnit, råka spetta elsa med  en såndär ugns-sticka, rakt i armen HHAHAHAH x'd trodde dock inte det var så farligt, men sen upptäckte vi att det blivit ett jä*la HÅL där jag råkat sticka henne?!?! HAHHAHHAHAHHA x''d stackarn! x') hahaha nåväl, sen efter den lektionen var slut så hade vi ju långrast som vanligt, och under dom två timmarna satt vi och kollade på två avsnitt av En idiot på resa (och lite på jersey shore) och asså GUUUUUUUUUUUD va kul det var, asså det tredje avsnittet.. höll seriöst på å avlida och tillsist kunde jag typ inte skratta mer för jag skrattat så mycket x''d asså kan inte med ord förklara min kärlek till det programmet? Haha åh gud. xdd
Så det va fruktansvärt kul, och sen var jag lite snäll å hade med cupcakes till mina små vänner (haha okej, det va ju mest för jag ville testa cupcakes-setet men dom är ändå värda det!!) så elsa fick lite gottgöring från när jag spettade henne hahaha. Blev dock inte såå goda för det var fel frosting och sen var strösslet rätt äckligt med.. Men dom var snälla å åt upp dom ändå ;P
Haha men ja, så det var väl typ det vi gjorde dom två timmarna, SJUKLIGT gött :D :D
Å sen var det då dags för vårt älskade mat&bak, som även det var fruktansvärt kul idag hahhaha xd 
Vi gjorde lax i ugn (gjorde en liten specialsås över med vitlök i hehe) med pasta + squash och morot, riktigt gott faktiskt, och vi hade SJUKT (haha okej överanvänder ordet sjukt) roligt medans vi gjorde den x'd
 haha men jaja, och sen var det gött för att vi för en gångs skull fick sluta tidigare med!! Å sen fick vi ju vänta lite på bussen med det gjorde inget ;)
Å sen efter en rolig lillabussen-resa så gick jag hem, vilket var rätt skönt ändå, och sen kom jag hem, kollade på tv en stund innan mamma kom och tvingade mej göra mat typ..? -.- Haha jaja gjorde korv stroganoff iaf, gotttt ;)
Å sen åt vi, och sen såg jag lite på farmen och lite på sveriges mästerkock, och sen satt jag här dårå :P
Nämen en riktigt kul dag, haha! 
hahaha tog massa oseriösa bilder igår.. så ta det inte allvarligt ;P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback