one of the hardest parts of life is deciding whether to walk away or try harder.

Tjohej alla! :)
Har haft en RIKTIGT grym torsdag, både i skolan och på ridningen! :D Men som vanligt kommer det senare och vi börjar med gårdagen!
Å den var väl inte lika grym direkt, men det var la en okej dag ändå, en ganska typisk onsdag. 
Hade då dom vanliga onsdagslektionerna, förutom bild då vi hade teknik istället! Å först tänkte man typ, ååh gud va tråkigt, men sen när vi väl kom igång var det rätt kul ändå! Började då med ett nytt projekt, och jag och elsa tänker göra en modell av en bergochdalbana! :D Å vi hann faktiskt rätt långt igår, så hoppas den blir bra å att vi hinner göra färdigt den! ;)
Men ah, och sen fortsatte dagen med eget arbete då vi ägnade typ halva lektionen till att kolla på olika suckfoto-tryck till våra sucktröjor! :D hehe asgött! Får dock se om det överhuvudtaget går att enas i hela klassen om ett tryck.. Jaja ;)
Å sen hade vi rätt trist spanska, och sen var det lunch.
Å efter det var det ganska tråkig&jobbig engelska, och sen när den var slut hade vi idrott.
Å fyy va jobbigt det va igår asså! Har sån jä*la träningsvärk nu så det inte är sant, kan knappt gå liksom, bara för vi gjorde först typ massa konditionsövningar och sprang massa, och sen massa styrkeövningar med, en del som var typ HELT omöjliga att göra! x0 Så va sjukt jobbigt, men nyttigt I guess.. Men ah, och sen typ de sista 20 minutrarna spelade vi bara handboll men blev väl inte jätteseriöst, haha xd jag och elsa sprang omkring och va typ helt förvirrade och sen hånade Karel elsa med vilket var fruktansvärt kul hahahah x'd
Haha, och sen slutade vi och sen gick vi upp till svenskan!
 
Å den var faktiskt sjukt rolig denna gången då vi bara satt i våra grupper (hade ganska rolig grupp hahaha dog lite ibland xd var dock ensam tjej..) och sa va vi "satt för betyg" på domdär texterna (kanske ev. ljög lite där ibland, men äsch ;)) och sen typ pratade maria bara.. Å sen vid tre fick vi åka hem vilket ändå var väldigt skönt!
Så då åkte vi med skolbussen till ölmstad, och i bussen kom jag på att vi inte hade nån jäst hemma (och pappa glömt ge mej den han köpt), å eftersom jag skulle baka bullar till pappas kollegor så var jag tvungen och ringa mamma och fråga om vi kunde åka och köpa lite jäst, så då tog jag lillabussen till backasand, (och sa hejdå till elsa eftersom hon åkte till sälen ett par timmar efter) och sen hann jag gå typ 1½ km innan mamma kom haha.. Men sen åkte vi iaf till krysset och köpte då jäst och lite andra saker, och sen åkte vi hem, och sen efter jag ätit lite macka och druckit varm choklad så började jag baka dårå! 
 
Å det tog väl iaf över två timmar, eftersom jag skulle göra typ 60 bullar så det va ju lite segt.. Men mamma hjälpte mej och det var trots allt rätt mysigt ändå, och dom blev rätt goda så får hoppas lärarna blir nöjda med dom ;P
Jaja, och sen typ kollade jag bara på tv resten av kvällen, as usual ;) fast onsdagar har faktiskt rätt grymma program!
Nåväl nu ska jag inte tjata mer om den dan, har redan babblat för mycket och detta tog väldigt lång tid, så tror faktiskt jag typ sätter på gossipgirl och går och lägger mej snart så får inlägget om idag komma upp imån!
Men ha en bra kväll hörrni! Puss :*
sjukt ful bild, men såhär såg jag ut igår!
å kan ni förresten fatta att det såg ut såhär för en dryg vecka sen? å nu har allt smält igen och det är grått trist och.. blaskigt.. Blä :(
 

Kommentarer
Frida ;D säger:

SV: haha nejdå! xD
hehe jaa detsamma! :** loveya<33
men alltså ja! vi får börja planera nåt snart alltså!! :D xD puuss :* <33

2013-02-01 | 16:10:11
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback