Igår- slappardag med 50årskalas på kvällen!

Hejsvejs allihopa! :D
Hoppas ni haft en bra söndag och en fin helg! :D Min har vart toppen, ganska slapp men det har liksom vart skönt slappt, inte så man fått dåligt samvete över det eller så :) Men idag har jag iaf vart lite duktig, men mer om det senare! ;)
Tänkte bara berätta lite om gårdagen, och kanske fredagen först (inte för jag kommer hinna det men hoppas kan man ju alltid ;))
 
Men gårdagen var en riktigt bra dag, även om jag typ inte gjorde alls mycket.. Men jaja, sov iaf ut läänge, till typ elva, otroligt skönt! 
Sen gick jag ner och gjorde lyxfrukost, stekta äpplen med kanel&socker, youghurt och rostad macka, och sen gick jag upp och kollade på bästa programmet, En idiot på resa :D åh gud va jag älskar det, hahaha x')
Jaja, sen när det var slut så vet jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde..? Hmm.. åh gud, börjar jag bli senil eller nåt?! xd Nämen antagligen gjorde jag inte nåt SUPERVIKTIGT då, haha xd
Jaja, och sen typ slappade jag ett par timmar, och sen duschade jag och hjälpte pappa med maten, och sen åt vi, och sen hade klockan blivit typ halv fyra och det var dags att göra sej iordning eftersom vi då skulle på 50-års-"fest" vid fyra. 
 
Å sen då lite innan fyra åkte vi först ner till mina kusiner, där vi sen typ hela byn, nämen iaf typ 20-30 pers möttes upp, och sen gick vi då allihopa till vår granne som då fyllde 50 år. 
Å sen efter vi sjungit å sådär, så fick vi komma in (i deras förövrigt UNDERBARA hus som är typ hur fint&lyxigt som helst och dom har så sjukt fin stil!!), och i deras fina kök hade dom dukat upp med massa plockmat! Fast eftersom vi typ ätit precis innan tog jag typ bara lite kyckling, potatissallad, sallad och lite bröd. Men iaf, och sen satte jag mej bredvid mina gamla grannar haha, det uppskattade dom och satt sen och pratade på om deras barn och barnbarn haha ;) 
Å sen när jag tröttnat lite på det (haha) efter en stund, så såg jag att världens bästa lilla Tyra hade kommit dit, och så såg jag även att Björn&Marie verkade knappt ha tid å äta, så då gick jag till henne och passade henne så dom kunde ta det lite lugnt ;)
Och tjaa, sen var vi där i typ tre timmar, och typ hela tiden var jag med Tyra och vi busade runt och hon var så JÄKLA pigg&glad, haha ;D Å hon kutade runt i hela huset och sprang ner för trappan typ 50 ggr och det var sjukt jobbigt för varje gång måste man hålla i henne, och hon är så jäkla snabb så hann knappt med henne haha.. Å sen ville hon busa med dom lite äldre barnen Love och Hugo, men det tyckte dom var sådär kul haha xd Å så sprang hon upp&ner i soffan och ville hela tiden att jag skulle lyfta upp henne så hon kunde se Marie&Björn genom rutan haha x) Å så var det jättekul å leka med typ 40 plastglas och ta sönder dom med, och även att öppna alla köksluckor och undersöka skåpen och klättra och lyfta på ALLT!! Å sen ville hon leka kafferep och dansa och kramas massa :') Hahahah, så ni kanske förstår hur trött jag blev sen på slutet? Men det var ju Tyra jag kom dit för å träffa så jag fick ju en rejäl dos av den varan haha xD Nämen GUD va jag älskar den ungen, hon är så jäkla lätt å ha med för hon är typ ALLTID glad och inte sur och skrikig och jobbig som en del barn kan vara! Så jag kan ju lätt vara barnvakt åt henne alltså när dom vill! 
Jaja, sen var vi kvar där en liten stund till, och pratade med massa folk, och sen efter mamma&pappa stått och tjötat i typ en evighet, så var jag precis påväg att gå ut från tamburen, och just då typ VÄLLER det in en hel jäkla hög med massa ungdomar från ribba + deras föräldrar osv.. Asså guuud va pinsamt det var x0 Så efter det typ rusade jag ut därifrån haha, och sen gick jag till min moster&morbror, dit vi skulle på "efterfest", som dom kallade det haha xD 
Å där hade vi sen en mysig kväll med tv, snacks och sen låg jag som vanligt i Peters rum och kollade på Ice age och myste med deras katt Saga, ända tills vi åkte hem vid typ kvart i elva :)
Så det vart en mycket trevlig dag, trots att jag fick lite panik i början på kalaset då det typ endast var vuxna och gamla där, så kände mej RÄTT lost där i början, tills Tyra kom då, haha x)
haha ser inte så gott ut men det var godare än det ser ut! ;)
 
tog tyvärr inga bilder på 50-årskalaset..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback