Slapp men skön lördag!

Tjabbatjenahallå! ;)
Hoppas ni haft en fin dag och en grym helg! Min har vart både väldigt skön men oxå väldigt rolig! :)
Igår var en rätt slapp dag som tillbringades här hemma.. Sov ut länge, å sen gick jag ner och gjorde typ världens godaste frukost med rostad macka, juice och MASSSA frukt! :D Så sen vart jag rätt mätt ;P
Å sen kollade jag som vanligt på En idiot på resa (säsong 2 tror jag det är?) och dog som vanligt lite då&då.. x'd 
Aja, och efter det så typ chillade jag lite, och efter jag segat mej massa så kom jag iaf tillslut iväg till hästarna! Å där gick jag in i hagen och gosade massa med dom åså (mest med "Pyret", min underbara lilla nya vän haha), och sen precis när jag skulle gå hem så såg jag min brors bil (eller hans flickväns egentligen) komma på vägen, så då var det bara å kuta hem ;)

Å sen åt vi middag tillsammans med honom, eftersom han egentligen bara kommit för å lämna vår takbox som vi behöver till sälen. Å det va sjukt gott (åt lax med citronsås) och mysigt, och kul å prata lite med brorsan igen :)
Å sen gjorde jag efterrätt, glass med varma hallon och digestive haha (hade inte kakao så jag kunde göra chokladsås..), och sen efter Johan kollat lite på xboxet för å hitta vad som är fel på det (löste det sen), så åkte han hem igen.
Å efter det så gick jag ut till katterna som var ute i trädgården, och sen bara blev det så att jag och Noa gick på upptäcksfärd i nån timma, haha! xd Gör så ibland, sjukt kul å typ bara gå nånstans å se vart man kommer.. ;) Så vi traskade omkring lite på åkern och i skogen nedanför vårt hus, fast sen orkade Noa inte gå längre så han stannade vid ett stenröse, fast jag fortsatte bort en bit, och sen efter jag kommit nästan bort till Björn&Maries hus, så vände jag och följde en bäck (som man typ kunde glida på för den var helt isig, sjukt kul haha) som ledde ner till en fin liten damm som jag aldrig sett, trots att den inte ligger alls långt från mitt hus, haha!
Å sen sprang jag typ upp för en backe och sen kom jag tillbaka till Noa, och sen gick hem igen för solen börjat gå ner ;) Så det blev en liten spontan-promenad haha, rätt gött ändå ;)
Å sen gick jag då in, spelade lite piano å sånt, och sen bäddade jag min säng och gjorde det lite fint, och sen läste jag en stund tills jag satte mej vid tv'n å kollade på WIldkids haha, sjukt insatt i det nu asså, mer än vad jag var när jag var liten.. rätt tragiskt egentligen x'd Haha jaja!
Å sen gjorde vi minipizzor, som vi sen tog upp till Melodifestivalen! :D Och iofs så sög den ju totalt igår, asså seriöst det sämsta startfältet någonsin, asså INGEN va ju bra verkligen?! :O Aja hoppas det blir bättre!!
Men hursomhelst är det ju mysigt och kolla på! :)
Å sen kollade vi typ på nåt mer program, och efter det tränade jag en stund på vår pilatesboll! Har gjort några gånger nu, och det är rätt bra träning egentligen!
Så letade upp en bra sida på nätet med massa övningar, och sen tränade jag väl i typ 25 min eller nåt! En del övningar var otroligt jobbiga och en del typ omöjliga, men kände att det var välbehövligt och att man tränade massa bra muskler! Så det får jag fortsätta med :) (eller kan ju iaf försöka, är ju typ lataste ever så får se hur det går med det ;))
Aja, sen efter jag gjort det en stund så satte jag mej vid datan, och satt vid den sen till typ ett nånting. Så så såg min lördag ut! :)
har bättre systemkamerabilder, men dom får komma en annan dag ;) men sjuukt gott vare iaf! :D
mitt lilla rum efter jag gjort det lite fint ;)
haha min lilla myshörna :)

Kommentarer
F säger:

Sv:
Hehe, duu! :*
Ne fy inte jag heller....!!!! Men va!? Ja, vadå öva!?!? Hjälp mig.. Detta kommer gå sämst.. Eller är egentligen mest orolig för skriv grejen på fredag... ;S
<33

2013-02-05 | 21:13:32
Bloggadress: http://friidaamattsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback